Mamma i första hand!

Nu ska jag lägga mig o läsa mina magasin. Har klistrat in en del nu o älskar att se på bilder av hår, kläder o interiör. Väskor o skor också :)

Imorgon avbokar vi tiden med helsestationen, E föreslog det. Vi kommer köra VÅR metod o det känns jättebra. Elian vaknade förut en gång o då var mitt ena bröst sprängfyllt så han fick det o somnade i famnen på en sekund, hjärtat mitt. Han ville ha mamma o jag vet att han SÅ gärna ville vara i min famn förut också, men han får massa kärlek o närhet så detta klarar han. Men helst vill man ju hålla sin skatt alltid o aldrig sluta pussa o gosa med honom (ska jag aldrig heller!) men om natten är det annat, då ska man kunna somna själv för sin egen skull!

Att jag sjunger o lägger handen på honom måste ju hjälpa!? Nu är det natta!
Jag läser ovanstående o ser att det är jag som intalar mig själv detta, det behövs! Man är ganska blödig som mamma men kärleken till sitt barn är det starkaste man kan uppleva, GARANTERAT! 

Kommentarer
Postat av: Anette

Lycka till! Ni kommer att klara det :)

2007-04-29 @ 23:32:42
URL: http://nettansliv.blogg.se
Postat av: Sara O.

Du kommer att klara detta,Du verkar vara en toppen mamma!! :)

2007-04-30 @ 00:49:43
Postat av: Gittis33 /familjeliv.se

Det kan nog bli enklare när han slutar ammar! Mina barn har varit precis så, använt bröstet som "snutt" och på slutet nästan hängt vid bröstet (så har det känts i allafall!) på nätterna. Det ÄR jättejobbigt, och ett stort beslut att sluta amma också, men jag tyckte att läggningen blev lättare sedan. Bara lite tröst om att det blir bättre sedan! Så klart ska du amma så länge du vill, själv ammade jag min pojke tills han var 10 mån och min flicka till hon var 1 år och 1 mån!

2007-05-01 @ 00:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0