Rutiner

Våra rutiner känns bra nu, mat, soving o läggning börjar fungera ännu bättre! Vi prövar att få läggningstiden till 20, men han är en tröttis nu som badar men åt rätt håll går det! 

Duktiga duktiga hjärtat som kryper ( läs ålar) sig omkring härhemma o upptäcker o ler mot världen. Han är så glad vår kära son!!

Det var UNDERBART att se diamanten idag, är bara väldigt trött nu! Huset struntade vi i, banken råder oss att se efter något annat pga hög fellesgjeld som det heter på norska. Jag känner att beslutet var klokt.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Såg nyss på nyheterna på tv4 och de varnade faktiskt för att köpa hus här hemma i Sverige med, av samma anledning som du skrev. Typsikt bara när man är i det skedet av livet att man vill ha ett hus... Inte så mycket att göra åt än att bita ihop ett tag till. Det kommer ordna sig!

Kram

2007-04-10 @ 19:35:55
Postat av: AnnaStina

Darling! Så härligt det låter med diamanten & ringen. Jag längtar till jag får se! :-)Hoppas kvällen & natten blir bra! Här sover min sessa och jag laddar för Desperate Houswifes på TV, får bara hoppas jag inte somnar före det börjar för jag är sååå trött...zzz..
Kramis! :-)

2007-04-10 @ 19:52:11
Postat av: josefine

Caroline: gjorde du? vad sa de? TACk o kram =)
AnnaStina: ja jag vet jag längtar också, max två veckor nu! Han sa ja men Eivinds ring får han med din vigselring? JAg sa NEJ DU den ska han ha nu o E var helt med, haha norska traditioner är KNAS! Ska också kika på Desp nu, jag kommer gärna den kväll du ska se the holiday I LOVE IT! ( eller kanske bara Jude..... ) Ska vi sammanstråla imorgon o mysa i parken?? KRAM

2007-04-10 @ 21:58:39
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Jessica

Åhh ska bli så kul att få se din ring i sommar.. Jag vill också gifta mig. Kanske ska skaffa mig en pojkvän först haha.. Ni är kloka med huset tycker jag.

2007-04-10 @ 22:00:45
URL: http://jessicaengstrom.blogg.no
Postat av: josefine

Jessica: tack, skönt att du förstår =) Ja jag vet ringen blir kuligt, i sommar hittar du kanske prinsen o BLIR i Oslo, jaaaa! haha

2007-04-10 @ 22:12:37
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0