Sov gott!

Läste MAMA, så fick jag massage o E slocknade bredvid mig. Jag har svårt att somna in ibland, måste vända tillbaka mina sovvanor till 22 så jag orkar nattvaka o halvtidsjobba de dagar jag ska göra det. Men så ropade en hungrig kille på mig o jag har nyss ammat, kanske lika bra att jag ej somnade däremellan. Han är så underbar, ligger varm o go i sin sovpåse o håller mig i handen samtidigt som jag drar fingrarna igenom hans underbara mjuka hår.....ÄLSKAR DIG MIN SON!

Kommentarer
Postat av: Maria

Skönt att det löste sig med bloggarna!
Ja, visst är de såå goa när de är varma och mysiga, går nog inte att förklara för någon utan barn..
Om du ska börja jobba kanske det är dags att ta itu med Elians nätter, så att han kan sova hela natten, han är ju rätt stor nu och fixar det!
Om ni vill såklart!
Jag skulle rek. att kolla in www.annawahlgren.com där du kan hitta diplomerade kurare för småknattar som behöver lära sig sova på natten! Om ni vill som sagt!
Överhuvudtaget ett trevligt forum!
Ha en bra dag!

2007-03-01 @ 08:32:54
Postat av: josefine

Maria: ja tack, men han sov inatt tex från 19.30 - 00.30 o sen ämda till 7.30, så jag ser inte honom som ett problem. Kommer inte lägga honom på magen o inte göra någon skrikmetod! Men jag vet det är sååå gosiga, just därför vill jag inte ännu köra någon metod!
Ha en bra dag du med!

2007-03-01 @ 08:57:59
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Maria

Nej, jag menade absolut inte att försöka bestämma vad ni ska göra med er son! Hoppas det inte lät så!
Vi körde ingen direkt metod, varken skrik (5- minuters) eller Sova-hela-natten-kuren (som kan göras på rygg om man vill!), vi proppade dem fulla med mat och de sov jättebra av sig själva(den äldsta sov 12 tim/natt som tre-månaders!) Men jag bara vet att många blir hjälpta av SHN... och i övrigt gillar jag AW syn på barnuppfostran!
Och goset försvinner inte, vår minste är fem och kommer och myser på morgonen och är fortfarande sådär varm och håller handen!

2007-03-01 @ 09:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0