Effektiv dag!

Jobb var skoj o gick bra! Hem o pussa på min lilla matvägrare, tror han protesterar lite mot att jag är borta men inte ett skrik o lite banan fick han allt i sig så jag tror morgondagen går bättre då han vant sig vid Mormor. Sen myste vi lite härhemma o så fick Mormor vila då vi gick ut med vagnen.

UNDERBART vårväder, bara njuter av nya vagnen+promenad. I parken som vanligt, telefonpratandes, skönt att hinna ringa de samtalen jag önskar jag gör oftare, men hinner inte. Hemma nu o hann också shoppa rengöringsgelé o en tröja till E. Min Dermalogica rengöringsgelé är hos Pappa i Sverige, den kom en dag för sent o det är en STOR förpackning, får se när jag får den.

Nu ska vi väcka Mormor o så åka på visning. Ikväll kommer Farmor o Viktoria också på besök, MYS!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Låter som en bra dag, hoppas det visar sig att det är ett fint hus.
Kram

2007-03-14 @ 14:53:07
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Caroline

Visst är det härligt att våren är här?! Man blir som en helt ny människa ju! Fast man kanske sovit dåligt så får man en massa energi bara genom att gå ut och få lite sol på sin bleka kropp. Det bästa av allt är ju att det bara kommer bli bättre och bättre för var dag som går och snart sitter man där i sin bikini och pressar :) Hurra för våren!

Ha en härlig dag med prinsen och din mamma!
Kram

2007-03-14 @ 14:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0