Mina tjejer!

Mina tjejer!

Så glad jag mötte dessa Mamas =) Men då vi möttes hade vi magar o väntade på miraklen som låg o sparkade i våra magar den VARMA sommaren 2006. Smsade, åt glass o lunchade varje vecka. Pratade om bebisar, födsel o våra killar. Så kom de små miraklen ut till oss en efter en... Nu har vi barn som utvecklas dag för dag. 

UNDERBART att dela trötthet, glädje, funderingar, vardagar med ER! Kommer sakna Gro sååå när hon flyttar till Molde, känns jättetråkigt. Men tänker helst inte på tråkiga saker, kanske därför vi setts mindre på sista tiden, det är jobbigt då man vet att något ska ta slut.

Mammaledigheten tar slut för oss alla eller trappas ned, jag är den enda som inte ska börja jobba smått snart, men jag jobbade ju några dagar nu i mars. Jag LÄNGTAR efter sommaren med mina E, underbart ska vi ha det!

Kommentarer
Postat av: Sara O.

Hej!!
Har av olika anledningar inte varit inne på din blogg på ett tag! och " I missed it" :D
Barnen har ju varit sjuka i en hel vecka med hög feber och hosta..Det är nätt och jämt att jag orkar med att städa, tvätta, fixa mat, passa barn och studera..tar för mycket tid! men vad har man för val :D
Men nu är jag här igen!och den är så himla mysig att läsa din blogg och njuta av alla vackra bilder!!
Kanske inte passar in på denna inlägg men jag var bara tvungen på att kommentera..

NU önskar jag dig och din familj en riktigt trevlig helg!

2007-03-23 @ 22:46:21
Postat av: josefine

Sara O. : Så skönt att de är friska nu hoppas jag?! Inte kul då de är sjuklingar, usch.... o jag förstår att det är tufft att studera o sköta allt samtidigt, du är DUKTIG!!! Jag är säker på att du är en toppenmamma!

Tusen tusen tack o jag önskar er detsamma!!!!KRAM

2007-03-23 @ 22:59:30
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sara O.

Åh vad snäll du är, tack så jättemycket..det värmer så :)
JA det är lite tufft faktist att sköta allt samtidigt "specially that" min man reste utomlands 3 månader sedan! men han kommer tillbaka om 2 månader "LÄNGTAR"..så det är visst för jobbigt att vara mamma och "ta över pappas roll i familjen" på samma gång!!Det känns så läskigt!!Men jag är glad att jag vågade :D
Jag försöker göra mitt bästa då..Allt kommer säkerligen ordna sig till slut..
Oj, nog pratat. Dags att gå och sova. I morgon är en ny dag med nya möjligheter!!
Kramar till dig :)

2007-03-24 @ 00:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0