OFTA

Ja OFTA är jag stolt o det är så häftigt, förstår verkligen att som Mamma får man ett helt annat känsloförråd o det fullständigt svällar över av häftiga känslor! Nu har Elian snurrat ifrån mage till rygg tre gånger på den stunden han legat o lekt. Han är lite småtrög men kan ju, fast han glömmer liksom att benen måste upp i luften för att det ska gå. Nu är han på gång o snurrar sen i cirkel på magen, kryper fast bara runt runt. Kom igen min kära skatt - du är bäst!!!


Kommentarer
Postat av: Nina

Duktiga Elian, jag längtar verkligen till de att vi ska skaffa barn. Det måste vara nåt av det häftigaste man kan vara med om att bli mamma.
MYS.
Ha en härlig söndag.
Kram

2007-03-11 @ 08:54:20
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Suzanne

Exakt så är det!!
Man är stolt för saker som "icke-föräldrar" inte kan förstå. När ens barn bajsar efter att ha legat o krystat i timmar så blir man överlycklig, när ens barn för första gången gör och säger sina "första-gångs-saker" så börjar man nästan (ibland gör man det även) gråta. Att vara förälder är så unikt, att se sina barn växa är så unikt!! Våra barn är unika små varelser!!

Min lilla stolthet kom imorse och väckte mig kl 7.08, alltid lika strålande glad säger hon "Hej" bredvid min sängkant. Sen låg hon bredvid mig på min kudde o myste tills att pappa kom hem från jobbet. Då säger hon "Hej, pappa obba" och vi blir så stolta över vår lilla prinsessa som nu sätter ihop ord till små meningar!!

Livet är UNDERBART!!

PUSS gumman

2007-03-11 @ 08:59:20
Postat av: Minna

Vad sött

2007-03-11 @ 10:30:30
URL: http://puuccii.blogg.se
Postat av: Malena

Vilken underbar Söndag det är idag. Solen tittar fram och det är vår i luften. Hoppas att du ställer upp i Söndagshälsoutmaningen.
Kram Malena

Postat av: josefine

Nina: JA jag lovar dig =)
Suzanne: ja absolut, förstår känslan, häftigt att hon kan uttrycka sig ordentligt! jag tycker hennes ögon talar också =) Snart får ni en till, en som gurglar o grymtar hihi =) KRAAAM
Minna: =)
Malena: ja underbart, klart vi promenerade! Kram

2007-03-11 @ 17:52:51
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0