Tidigt vaken

Natten gick bra, E erbjöd sig ju att ta natten men det var bara käka två eller tre gånger tror jag o sen somnade han om direkt. Sen kl 6.30 var han dock tvärpigg, en timme tidigare än vanligt. Så det blev morgonmys alla tre, en pigg bebis o två trötta föräldrar. Vi låg o läste en stund igår, jag Elle o E Dan Brown. 

Nu har Elian haft ont i tänderna o biter på sin sköldpappa o jag har druckit välling o käkat två limpmackor med svensk ost på, yummie! Dags att lägga oss en stund o sussa.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej Josefine!(kommer du ihåg mig, Janinas vän?)
Janina tipsade om din blogg, när jag har tråkigt på jobbet så går jag in och läser lite inlägg om hur du myser som mammaledig...och se bilder på underbara lille Elian! Vill bara säga att du lyser upp min dag ibland när jag har det trist ;-), och jag är glad att någon annan är uppe och igång lika tidigt som jag!
Förresten så vill jag ge dig massor av rosor och kramar för att du fick mig att sluta röka...Jag vet inte om du kommer ihåg att vi snackade om det under lussekattsbaket(jag sa att jag skulle sluta röka när jag blir gravid, men då sa du till mig att varför gör du det inte nu, så har du ett bekymmer mindre när du blir gravid!). Jag tänkte mycket på det du sa och helt plötsligt hade jag inte särskilt mycket anledning att fortsätta röka...så TACK!
Ha det super, krama om sonen från mig, så hoppas jag att vi ses när jag kommer till oslo nästa gång. Kram!

2007-03-09 @ 08:50:12
Postat av: josefine

Frida: HEEEJ, självklart kommer jag ihåg dig. En underbart positiv, söt o go tjej som till o med kom med hemleverering av bullarna =)
ÅÅÅÅÅ så stolt jag är över dig, du ANAR inte hur mycket jag älskar dem som tar tag i att sluta med giftpinnarna, är sjukt stolt över dig VERKLIGEN!!!!
Stor kram, o såklart ses vi igen!!!

2007-03-09 @ 09:55:54
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Nina

Hej hej, mysigt att vara tillsammans så på morgonen.
Ha en mysig dag och helg.
Stor kram
Nina

2007-03-09 @ 10:03:56
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Isabella

Njut av dagen och ta väl hand om varandra, tiden går så snabbt och snart blir lillen ingen bebis längre.

2007-03-09 @ 10:19:10
URL: http://ferlass.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0