Trött

Ovanligt seg är jag idag. Men fick Elian att somna om mellan 8.20-9, underbar. Trots det vaknade jag lika mörbultad, tyvärr har jag ont i halsen också, inte mycket men lite. Tror helt enkelt min kropp försöker bli sjuk - NEJ! Så idag blir det mycket vila med prinsen + promenad. Hade tänkt träna ikväll o IKEA då E kommer hem, ska klara av en snabbis till IKEA hoppas jag....

Elian stratade dagen med att vända sig, jag är så glad att han gör det ofta nu. Han härmade mamamamamama efter mig två gånger igår o en gång imorse, han förstår inte vad han säger men jag njuter såklart =) Inatt vaknade han många gånger just då vi skulle somna av att han var täppt i näsa o hostade. Jag tror inte han är sjuk men att hans slemhinnor påverkats av tänderna.

Han brrrar också nu, vet inte hur jag ska förklara men använder tungar o läpparna o gör roliga ljud, han är helt enkelt alldeles alldeles UNDERBAR o så GLAD om dagarna!

Kommentarer
Postat av: mams

Sitter o. läser bloggen nu o. läser att Du inte känner Dig riktigt kry. Nu får INGEN bli sjuk!!
Här blommmar det i massor. RIKTIG VÅR!

2007-03-12 @ 09:42:58
Postat av: josefine

jag vet, jag kurerar mig idag!
ses imorgon =) PUSS! är det ok att ta flygbussen? E ska ha ledarmöte o blir sen, evt kan vi ta bilen men så slipper elian åka bil i onödan tänker jag....!?

2007-03-12 @ 09:52:08
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Kjersti

Hei, Josefine!
Ble tipset om din blogg av min kjære venninne, AnnaStina, i din barselgruppe! Må virkelig si at man blir GLAD av å lese det du skriver!!! Om et år skal jeg flytte til en annen by og skal definitivt få meg min egen blogg for å holde kontakt med familie og venner :-) Du er et GODT forbilde og er tøff som byr på så mye av deg selv!!

Ønsker deg en STRÅLENDE uke og god bedring!!
Vennlig hilsen Kjersti

2007-03-12 @ 09:55:05
Postat av: josefine

Hej Kjersti!! Tusen tack! Så glad jag blir, o att ha en blogg för att hålla kontakten är att anbefalla så du "slipper" maila om ALLT till alla =) Önskar att alla mina vänner hade en blogg ocksp!
Önskar dig en strålande vecka tillbaka o tack igen, alltid så kul med kommentarer!
KRAM

2007-03-12 @ 09:58:06
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Angel

krya på dig

2007-03-12 @ 10:08:52
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: mams

Okej, vad står det på bussen?

2007-03-12 @ 10:54:36
Postat av: josefine

flybussekpressen, den ska gå mot majorstua!

2007-03-12 @ 11:03:19
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0