Utmaning

Utmanad två gånger idag med samma utmaning!
Så här kommer mina regler: 

6 småhemlisar om dig själv: 
slut på regler.

1. Jag sätter ord i bokstavsordning. Om jag läser ordet FLASKA så tänker jag aafkls, men det har börjat avta på senare år....Har väl mindre tid =)

2. Jag har idag vänner för livet som jag inte skulle ha mött om jag inte skaffat barn o jag har mist en viktig vän eftersom jag skaffade barn, inte direkt pga bebisen men hon tyckte att jag blev för ego o självupptagen ( mer än vanligt menade hon) o såg annorlunda på tjänster / att ställa upp för varanda än jag gjorde. Fick ett hemskt mail där jag anklagades för allt möjligt o kände att nu VET jag vilka mina vänner är. 

3. Jag har tänkt flera gånger på att jag ska sluta blogga, men jag kan inte =) 

4. Då jag såg E i början klickade det ingenstans, trodde han var en som tycker han är snygg o cool.....men då vi började dejta föll jag DIREKT!

5. Jag är väldigt ärlig, säger till mina vänner hur jag känner, den egenskapen kunde nog behöva mildras ibland. Om min svärmor tex. säger något o jag ej håller med, då säger jag det. Kommer ihåg då hon gav mig tipset att berömma E då han dammsög ( detta var i starten då vi flyttat ihop) o jag sa rakt ut på en familjemiddag ALDRIG, det är sånt DU borde lärt honom. Jag älskar min svärmor!

6. Familjen är alltid viktigast för mig, det är ingen hemlighet men otroligt viktigt för mig. Mitt mål i livet är:
Mamma, Pappa, BARN. Leva lyckliga i alla sina dagar. Livet går upp o ner o fram o tillbaka men jag vill ha ett lyckligt slut på mitt liv. Barn att leva för, barnbarn att se växa upp, E att åldras med. DETTA är vad jag lever o brinner för. Karriär är viktigt, såpass att jag vill motiveras o trivas på jobbet ( gärna bra lön också =)) men jag är SÅ nöjd med beslutet att skaffa barn dels tidigt i livet o tidigt i vårt förhållande. Nu gäller det bara att klara av alla ups and downs. Mot framtiden E - Tills döden skiljer oss åt. Men vi gillar att säga I EVIGHET istället, döden kan inte skilja oss åt....

Utmanar(länkar nere till vänster):
Ashi
Elin
Hanna
Engla
Lina
Alvas Pappa

Utmaning: skriv ner 6 st småhemlisar om dig själv! Skriv sen inne i detta inlägg i kommentarerna att / om du fullföljt det!

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Vad roligt det var att läsa dessa hemlisar om dig gumman! Är så mycket som jag känner stämmer in på mig själv =) Även jag har mist vänner då jag skaffade barn, men har VUNNIT desto fler.

Är så nyfiken på hur det var då du o E började träffas o hur det kom sig att ni gjorde det? Vem bjöd ut vem o hade ni då känt varandra länge? Vad hittade ni på osv. Skriv gärna ett inlägg om detta, skulle vara så roligt att läsa tycker jag!!

Jag har precis kommit på att Lillebror´s BF är den 13:e april, och inte april men just datumet den 13:e är det datumet som vi förknippar som vårt datum. Vi blev tillsammans den 13 juli 2002.

Stor Kram till dig vännen!!

2007-03-08 @ 22:11:13
Postat av: Caroline

Kul att få veta lite mer om dig :) Vilken trist historia med din f.d kompis... Det är aldrig roligt när någon som står en nära visar sig vara någon helt annan. Tycker snarare att hon verkar vara lite egoistisk som inte kan förstå att livet förändras ganska rejält när man får barn. Tur du har så många andra istället.

Jag har förresten fått gosa lite med en nykläckt bebis på jobbet idag. Den stolte fadern sprang runt och visade upp honom för alla på avdelningen och man smälte ju direkt. Det är något särskilt med pappor och bebisar som man inte kan motstå... Bebissuget blev ju inte mindre nu direkt :)

Hoppas Elian mår bra efter dropp-incidenten, du skrämde oss lite där ett tag.. Misstag kan alla göra, stackars E!

Kram

2007-03-08 @ 22:30:35
Postat av: angelica

herregud gumms! vilken var det som skrev ett sånt mail? den tjejen var verkligen ingen bra vän =) jaja hennes förlust =)
pussar!

2007-03-08 @ 22:37:01
Postat av: Elin

vill också läsa om hur ni träffades! vore superkul eftersom ni verkar vara hur kära och lyckliga som helst och har en underbar son! kram

2007-03-08 @ 23:59:16
Postat av: josefine

Suzanne: ja jag ska skriva en liten story en dag kanske =) Så mysigt att ni har 13 som lite heligt datum, ååååå det är så snart!!! KRAM
Caroline: ja jag vet, då jag myser med nyfödda får JAG bebissug igen, haha men jag vill vänta lite till =) Tack så mkt!!! kram
angelica: en av mina nära vänner faktiskt, men sånt är livet! Mailet var liksom ett avslut o bara massa dumt skrivet, inget att bygga vidare på! Pussar tillbaka
Elin: ja jag ska nog skriva om det =) Tack så mkt!!! kram

2007-03-09 @ 08:12:40
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: angelica

okej, vet jag vilken det är? herregud! ha en bra dag! nu prommis m hanna o oskar
puss!

2007-03-09 @ 09:36:38
Postat av: Ida

Snälla sluta inte att blogga!!! =)

2007-03-09 @ 09:41:51
Postat av: Josefina

Åjjdå, vad sa svärmor när du sa så? Modigt, men helt rätt att säga som man tycker :) Roliga hemlisar, spännande att få veta mer om dig :)

2007-03-09 @ 14:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0