Jippie!

Trots tuff läggning igår som tog sin tid så sov Elian sen som en stock. Vi myste med massa tända ljus o såg filmen The Prestige i soffan, trötta som bara den =) Men jag fick jätteskön massage, det behövdes verkligen.  Sen vaknade jag vid 5 gav mat o så sov han i sin säng till 6.45, jajaja tänk om våra nätter snart blir 19-07, det är målet!!!!

Idag tänker vi väldigt mycket på Aslaug med familj, de har en tuff dag framför sig.

Solen skiner o vi ska äta frukost här nu!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej!
Tänkte bara berätta hur min dotter sover. Hon är 7 månader och har sovit så här sedan 2,5 månad. Vi lägger henne klockan 21.00 Hon får somna själv i sin säng. På det sättet kan vi ta med henne överallt. Hon får somna i sin vagn eller i gästers säng då vi är borta. Vi vill inte bli begränsade med att alltid måste vara hemma, utan vi har vant henne från tidig ålder att hon ska kunna somna borta. Hon har fått skapa sina egna tider!! Sedan vaknar hon vid sju - halvåtta. Är vaken 3 timmar. Sover ute i vagnen 2 timmar. Sedan sover hon vid tre på eftermiddagen, ca en halv timmme/ en timme. Vi har aldrig burtit, vaggat eller vyssat. Utan hon har fått somna när det passar henne och på det sättet har hon skapat sin egna rytm. Vi har anpassat oss efter henne. Från 2,5 månad fram till nu har hon somnat olika på kvällarna men aldrig senare än nio. När hon var yngre somnade hon redan vid halv sju. Men har alltid sovit hela nätterna! Det är mitt första barn och jag ägnar mycket tid till henne på dagarna. Hon får ALLTID vara med, men vi stressar inte! Hur länge hade du tänkt att amma? Jag läser din blogg varje dag, är beroende :) Det är en fantastik blogg. Du är otroligt duktig på att uttrycka dig och skriva. Lycka till med allt!!

2007-05-22 @ 08:42:48
Postat av: Nina

Mysigt med film och massa ljus, jag försöker varje kväll mörka ner så jag kan tända alla mina 1 miljon ljus haha det är så mysigt.
Hoppas inte det är något jätte allvarligt med din vän Aslaug, sänder en tanke.
Ha en fin dag Josefine.
Kram

2007-05-22 @ 10:39:08
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: josefine

Mia: tusen tack!!!! Jag ska nog sluta amma snart, han börjar bita mig i brösten =) Men jag fortsätter så länge det känns bra!
Nina: ja jag vet ÄLSKAR ljus, tänder alltid massa! Hoppas du fått en fin dag också! Kram

2007-05-22 @ 16:57:54
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0