lekstund

E försöker leka med Elian som helst leker själv precis nu när han har världens bästa lekkamrat hemma =) E ligger i babygymmet faktiskt o leker, hmm...

Elian lyser upp som en SOl då han hör nyckeln i låset o vrider sig mot dörren o är SÅ glad då E kikar in o ropar PAPPA ÄR HEEEMMA! DET är kärlek!

Blir nog tidig kväll på Elian ikväll, han är supertrött trots sina tre sovpass, som dock var ganska korta både morgon o eftermiddag.

Just det, AnnaStinas curryräkor efterfrågas av E nästan varje dag så vi åt dem idag igen. Komiskt, mem det är så enkelt o gott! 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Receptet på räkorna!!

2007-05-14 @ 18:14:15
Postat av: AnnaStina

Darling! Jag är så GLAD över att min räk-rätt är så uppskattad :-) jag är ju verkligen ingen "kock" så det är ett mirakel att jag lyckas inspirera med en mat-rätt! :-) En bragd helt enkelt! ;-) Glad att jag fick något att glädjas över idag..!! Låter jätte lyxigt att E ligger i babygymmet, det vill jag gärna se JIG göra en dag *skratt*. Nu ska jag leka med hjärtat oj!! nu står hon på knäna igen. JIPPIE! hon kör stenhård träning.! :-) Önskar dig och dina E en super mysig inne kväll.!
Kramis! :-)

2007-05-14 @ 18:31:08
Postat av: josefine

Sofia: det har du fått :)
AnnaStina: ja jag vet, E ÄLSKAR den!! o så nyttig säger han, haha vet inte hur det är med den saken men GOD är den! TACK!!! Ja ring mig om JIG ligger i gymmet, då kommer jag o fotar o bloggar om det! Ha en superskön kväll ni med, o du jag tror Johanna äter lite extra nu när hon är SÅ duktig att träna! Kanske de kan få leka imorgon?? KRAM

2007-05-14 @ 19:14:45
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Lovisa

Du vore en pärla om du ville skriva receptet i bloggen, eller maila till mig leksakstuta@hotmail.com

Tack för en trevlig blogg! :)

2007-05-14 @ 22:55:41
Postat av: Lovisa

Hmm, slarvigt av mig! Kanske ska läsa hela bloggen först ;)

2007-05-14 @ 22:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0