Tidernas!


Hejdåmiddag i Morfars famn innan vi åkte igår vid 19 tiden.

Ja igår var det nästan komiskt på resan! Vi körde fel i en timme, så vid 1 ringer vi o får vägvisning o får veta att vi är en timme fel + att då vi kommit tillbaka till riktigt ställe har vi ca tre timmar kvar. Killarna pratade o pratade o höll varandra vakna o jag o Elian slumrade bak i bilen ( jag slumrade / vaknade / slumrade) 

Somnade direkt i nya stolen!!


Jag skrattade så jag fick ont i magen, Es bror är en fantastisk kille o vi hade en del historier o dåliga skämt att prata om!
Här är det skymning.


Solen går upp o vi är äntligen framme!

På hotellet så var ALLT kaos. Först tog det 15 minuter att starta om datasystemet, han som stod i receptionen ringde mgi också halv tolv då jag sov i bilen o skulle fråga otroligt dumma frågor, han började prata om någon Arne som ville ha ett rum. Hmm....

Sen hade vi en stackars Elian o tre tröttisar som nästan somnade stående, jag tror det tog en timme att få komma in på våra rum o sen fattades det babysäng. Då kommenderar killen i receptionen Håvard att följa med honom ner i källaren, o så ger han honom en stor spjälsäng i trä o trycker på knapp 1 själv o kliver av o Håvard får släpa in sängen till oss på våning 12, hur oseriöst är inte det?? Sängen var dessutom trasig. Somnade tillslut men jag var ARG, när man kommer på natten ( vi hade anmält sen ankomst) så ska man få SOVA.

Elian vaknade efter en timme o jag lät E sova som hade kört alla timmar o vi låg o halvsov o lekte. Sen god frukost o ut på ett center. Jag köpte bara en svart sjal som jag letat o letat efter sen min favvo försvann. Den sista på H&M här i Trondheim =)

Kommentarer
Postat av: Renée

oj, det verkar ha varit en krävande resa!

2007-05-19 @ 14:58:51
URL: http://pluggis.blogg.se
Postat av: josefine

ja då =)

2007-05-21 @ 08:10:56
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0