Varmt ute!!

Idag har vi haft en så mysig dag, bara fixat o dinat i vårt eget tempo o jag har fått ny energi känner jag. Mötte Kristin utanför då vi var på väg ut ( längesen!! ) o hon hade slutat nattamma för tre veckor sen o jag fick sån JAGKANOCKSÅkänsla, tack kristin för inspirationen!! Ska sluta ge efter för min dundertrötthet klockan 4 o istället satsa några nätter på att INTE amma före kl 7. 

Sen regnade det varmt regn i solen o jag ringde Jessica som snart kommer hit igen, jippie!! O så nu har jag stått utanför o pratat med syster medans Elian sussat i vagnen. Min syster är världens bästa, hon får mig att skratta o att tänka positivt, SAKNAR DIG!!!

Just det, jag har handlat mat så idag lagas det lasagne, vi har gjort framsteg i huset =) O jag fick ett underbart svar på ett mail som jag skickat idag. Dagen har faktiskt blivit helt fantastisk o den är inte slut ännu!


Kommentarer
Postat av: Mersosa

Hur sätter du upp håret så fint som du gjoder när du var på dopet?

2007-05-07 @ 16:32:29
Postat av: josefine

Mersosa: tack! jag bara tvinnade det o satte fast med nålar, sprayade o satte en blomma i det. Brukar du ha uppsnurrad "svinrygg" bara gör den lite finare o mer ordentligt!

2007-05-07 @ 18:39:09
Postat av: Jessica

Ja och glad är jag också för att jag kommer snart.. Blir sååå mysigt.. PUSS

2007-05-07 @ 22:36:09
URL: http://jessicaengstrom.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0