Gränser?

E är tillbaka med godiset. Godkänt men inte mer = BRA för mig =) Ska strax flytta mig till sängen o läsa MAMA, E har fotboll på o nej det är inte min melodi.

MEN hallå? Jag vill bara klargöra var min gräns går med kommentarer där det står liknande:
Hej fin topp, kika gärna in min blogg.
Söt bild, läs min blogg.
REKLAM av allt slag...
Hej söta snälla Josefine fin son du har! läs i min blogg vad jag gjort idag!
Eller läs vad jag hittade på stan idag...

Ja ni fattar!? Jag tycker de kommentarerna är överflödiga då jag o alla andra klickar oss in till er som lämnat länk då ni kommenterat OM vi vill och hinner. Det blir så mycket trevligare utan sån småtokig "reklam". Jag vill helst inte ha den typ av blogg där man droppar av en kommentar om sin egen blogg? Okej förstår vi varandra nu?

Lycka till i bloggvärlden!

KRAM

UPDATE:Hänger inte upp mig men jag får MÅNGA kommentarer som jag direkt raderar där det BARA står reklam eller ett ord o sen reklam för sin blogg. Det är tröttsamt då de ej skrivits för att ligga just här. Därför ber jag dem att SLUTA med det. Jag måste radera dem o hitta dem o det tar tid, tid som kunde gå åt att göra andra saker. I-landsproblem, javisst. Ska jag tvingas skriva om U-landsproblem? Se er omkring på bloggar o säg att jag skriver om mer i-landsproblem än MÅNGA andra? Jag tror tyvärr att detta är ett laddat ämne o bara för att jag skriver om det som är laddat så får jag mycket skit, jag börjar vänja mig. Skriver jag om våra dagar o min son så är det förhoppningsvis inte mycket elakt man kan få skrivet eller "tyckt". MEN då jag skriver om något annat jag tycker ska ni sluta läsa mig... Gör det i så fall. Om ni känner att jag är SÅ hemsk!

Kommentarer
Postat av: Angel

Jag kan bara hålla med,dom kommentarerna stinker.

2007-10-24 @ 21:37:35
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: mikaela

jag förstår vad du menar! jag går oftast in och kikar på de flesta som kommenterar mina inlägg, men när de skriver sånt så skiter man i det istället.

2007-10-24 @ 21:56:33
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/

Vi förstår varandra precis, hoppas bara du har tid o titta in hos mig idag

JA, jag skojar, sorry, kunde inte låta bli!

2007-10-24 @ 22:15:03
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/

och fö har du såklart helt rätt, ingen sorts hint om nåt annat.

2007-10-24 @ 22:16:02
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: Kajsa

Att du orkar bry dig..skit bara i det, va glad och uppskatta ALLA din läsare ist, om dem vill skriva det, so what? Det finns svältande barn, dödliga sjukdomar mm. och du stör dig på att folk vill att du eller andra ska läsa deras bloggar??Dem Gillar tydligen din blogg och vill väl att du ska göra detsamma med deras, är det verkligen så hemskt och "jobbigt"??

2007-10-24 @ 22:34:44
Postat av: Ninni

Nu tycker jag att du går över alla gränser så länge kommentarerna inte är fräcka eller otrevliga så spelar det väl ingen roll? nu blir jag besviken på dig var är du för människa egentligen? det är väl inget att hänga upp sig på eller klaga över.

2007-10-24 @ 22:47:08
Postat av: Anna

Håller med dig om att det är irriterande med sådana kommentarer! Tack för en superbra blogg, läser varje dag och du verkar vara en härlig och positiv tjej! :)

2007-10-24 @ 23:01:24
URL: http://toplook.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men herregud man får skriva och tycka hur man vill, det är väl det en blogg är till för !?! gillar din blogg ja=)

2007-10-25 @ 08:23:51
Postat av: Linnéa..

Jag måste faktisk också hålla med dig, om folk vill komentera i min blogg så ska det vara för att de gillar /ogillar vad jag skriver, inte för att få fler besökare till sin egen blogg.

2007-10-25 @ 09:37:59
URL: http://linneasskafferi.blogg.se
Postat av: Satu

jag kan känna mig träffad isåfall!!
(läser ofta härinne)för när du skrev om videoklipp med Elian (vart jag inspirerad av dej) och tog reda på hur man gör en video på Youtube.
det var ingen reklam -utan av stolthet som jag rekommenderade DIG ATT KIKA PÅ min dotters söta klipp! (har aldrig ens tänkt på att man kan göra reklam) så om du uppfatta det som det då är du verkligen på defensiven måste jag säga!!
HAR LÄST DIN BLOGG I ÖVER 1 ÅR NU-men jag måste säga att du just nu förlorat mig som läsare och jag ska ta bort länken till dig(du har säkerligen fått en del läsare via det! LÖJLIGT!!!

2007-10-25 @ 09:50:13
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Lisa

Kan inte annat än att hålla med de övriga, löjligt att hänga upp sig på det. Ett i-lands problem utan dess like..

2007-10-25 @ 10:18:32
Postat av: Anna

Jag har läst din blogg i över ett år men det här är första gången jag undrar vad du håller på med. Var det så himla farligt??

2007-10-25 @ 10:21:51
Postat av: Elle

Shit va pinsamt inlägg. Jag har länkat till dig i över 1år nu, men inte längre. Det här var ju bara så illa alltså! Barnsligt!

2007-10-25 @ 10:27:57
Postat av: Gullan

Har också läst din blogg väldigt länge nu.. Kanske varit dålig på att kommentera.
Men nu gör jag det.. För jag undrar också vad problemet är? Vad är det för fel att Dina läsare, som säkerligen gillar Din blogg :-), vill att Du sen kikar på deras?! Vad är det för jobbigt, onödigt, trist med det?
Är det inte det som bloggvärlden är till för, att man läser och kommenterar varandras?? Och det är inte som att dessa kommentarer då är taskiga mot dig..*skakar på huvudet*

Jag tappa lite lusten att läsa nu med!

2007-10-25 @ 11:24:46
Postat av: Stina

Jag håller med dig Josefine! Har också sagt att jag raderar vad jag uppfattar som reklamkommentarer. Tycker dock att det kan vara svårt att veta var man ska dra gränsen. Ibland kan ju halva kommentaren vara en reflektion över inlägget och sedan avslutas med ett reklaminslag. Hur gör man då?

I övrigt så måste det ju räcka med att man lämnar sin bloggadress. Tycker man att personens kommentar är intressant så kikar man ju in på personens blogg (i mån av tid).

2007-10-25 @ 11:49:51
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej!
Läser här i stort sett varje dag,men som många(?) andra är jag dålig på att kommentera :)
Men din blogg är verkligen så pigg och glad och sprider så mycket värme,du verkar helt enkelt vara en klok och bra människa :)
Jag kan bara hålla med dig,tycker inte att det är ett dugg löjligt eller barnsligt att ta upp det du skriver nu.
Herre gud,det är ju inte för reklamens skull man bloggar?!
Det borde ju räcka att lämna sin blogg/hemsideadress OM man är intresserad av att andra ska komma in och läsa,inte ska man behöva uppmana andra att göra det!?
Stå på dig Josefine,det är DIN blogg och det är du som väljer hur du vill ha det här.
Ingen annan!
Ha en jätte bra torsdag!
Kram Jessica

2007-10-25 @ 12:16:01
URL: http://jezza.wordpress.com
Postat av: Cille

Jag kan också tycka att det är lite fjantigt att skriva en kommentar bara för att folk ska gå in och titta på ens blogg. Däremot kan man ju hantera det på olika sätt...det kan lätt bli lite hybris-varning om man gör det så som du gjorde nu...

2007-10-25 @ 13:00:54
Postat av: angelica

Det är klart det är jobbigt när folk skriver "Hej, kolla in min blogg". Då gör man inte det. Jag klickar in på de bloggar jag känner för. Ibland kan man skriva så om man vill tipsa om något!
Jag älskar din blogg!

2007-10-25 @ 15:19:06
URL: http://wippzi.blogg.se
Postat av: Anonym

Du ska göra de du känner för och har tid för. Jag svarar inte på alla :)

2007-10-25 @ 15:50:30
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Rebecca

oj då... Jag tycker din blogg är jätte mysig och trevlig!! Jag hade varit jätte glad om många hade tittat in på min blogg(men jag har ingen). Därför kan jag inte sätta mig in i din situation.. men det verkar som vissa blev sårade, tex dem som länkar din blogg i sin blogg. Det är ju lite synd.
Hoppas du/ni får en bra och trevlig helg i Stockholm!!

2007-10-25 @ 16:10:06
Postat av: Anna

Du klarar verkligen inte att ta kritik. Det är väl ingen som sagt att du är "SÅ hemsk". Alla har vi delade meningar, så kommer det alltid vara.

2007-10-25 @ 17:26:19
Postat av: Emelie-Marguerite

Fast, det är väll kul om folk som läser din blogg får en kommentar tillbaka... ?

2007-10-25 @ 17:30:26
URL: http://www.realemelie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0