Helgen

Hej alla kära söta läsare!!! TACK för att ni skrivit så fina grattis o kryapådig kommentarer! Nu sover Elian sött o jag ska packa upp här. Helgen blev inte som tänkt men OJ så lycklig jag är för att jag har mina E. Vi har myst så gott vi kunnat på rummet o sovit i stora sköna sängar på nätterna...Hmm fredagsnatt blev en timmes sömn, Elian hade hög feber o kräktes o grät.

Stockholm är underbart, men har planer på att snart återvända så jag får gjort det jag längtat efter. Strosa omkring på mysiga gator o cafeér. Min enda shopping blev snabbt idag då E vilade ( han blev sjuk...) o jag svängde bakom hörnet hittade Sickla shoppingområde. Massa fina gallerior, inredningsbutiker o alla de vanliga butikerna. Jag blev överraskad.

Annars är det otroligt skönt att vara hemma, men imorgon ska vi mysa hemma jag o skrutten. Måste boka om dagisbesök o jobbmöte.

image1956
Middagen på fredag. Haga Deli.
Många blev hemma på hotellet då det var förseningar o barnen likaså ( de var för trötta för att äta här, de åt på hotellet med Mormor) E tog vara på Elian o åt roomservicemiddag i mörkret.

Kommentarer
Postat av: Lea

Vilket hotell bodde ni på?Kan det ha varit Quality hotel i Sickla?
Där bodde jag då jag var ner på Cher konsert för x antal år sen.
Hoppas att Elian snart kryar på sig.
Kram

2007-10-28 @ 19:44:54
Postat av: josefine

Du har rätt =) Kram o tack!!

2007-10-28 @ 21:09:27
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: tilla

hoppas du spanade in "vita hem" här i sickla de har såå fina saker!

2007-10-28 @ 21:37:21
URL: http://www.tilla.webblogg.se
Postat av: josefine

absolut, Vita Hem var SÅ fint!

2007-10-28 @ 21:43:10
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: jossa

hehe va läskigt, har läst din blogg så länge och du har alltid varit i Oslo och så helt plötsligt är du i sickla.. där bor ju jag!! vad chockad man hade blivit om man sett dig strosa förbi där!

2007-10-28 @ 21:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0