Känsla!

Häromkvällen satt jag med en känsla i magen av att jag hade lust att sluta blogga. Jag kände att det var nog o att jag inte önskar att lägga ut vårt liv längre. Men så är det för min familj jag började skriva, då jag nyss mött Eivind. Sen att många läser har varit jättekul då jag fått många bra erfarenheter av er o många peppande ord under graviditeten o i småbarnstiden då man ofta är trött o sliten eller behöver tips o råd men framförallt saknar sin Mamma o Syster....

Att jag väljer att fokusera på det positiva mestadels o att jag lever varje dag så bra jag kan verkar störa många. Även om det är en av 40 som skriver dumma saker så känns det. Jag är också en människa, en människa som är väldigt känslig. Jag tycker det räcker nu. 


Kommentarer
Postat av: Mi

Bra sagt Josefine! Är det inte dags att sluta hacka ner på varandra tjejer? Är det inte meningen att vi ska stötta varandra? Ok att man inte alltid har samma åsikt, men det finns ingen anledning att hacka ner och såra. Och som du säger så även om man får höra mestadels positivt så känns det när det kommer något negativt. Jag tycker i alla fall jättemycket om att läsa om ditt liv, tycker det är så skönt att du är så positiv hela tiden. Är man lite nere och sedan läser din blogg så blir man på bättre humör! Så jag hoppas att du fortsätter skriva och att jag en dag blir lika positiv, glad och underbar mamma som du! Stor kram till dig och din familj! =)

2007-10-09 @ 08:21:48
URL: http://misblogg.blogg.se
Postat av: grombaben

Huff, det er så kjedelig at noen kan gi deg sånne følelser. Syns generelt det er mange som er kjipe i denne bloggeverden - så unødvendig! Har du bestemt deg for å slutte å blogge? Håper ikke det, din blogg er så koselig - og jeg ville savnet den!! Men skjønner også dersom du ikke vil mer. Håper du får en fin-fin tirsdag i kaldeOslo. *klem*

2007-10-09 @ 08:22:08
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Nina

Usch då vad har hänt? Jag såg nån ordväxling om kaninpälsar och bröst i nåt tidigare inlägg vad händer, hängde inte riktigt med på vad det handlade om? usch inte sluta blogga. Du vet att vi är så MÅNGA som älskar din blogg. Du är underbar Josefine och ska inte känna dig ledsen :( KRAM

2007-10-09 @ 08:23:40
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Gittis

Förstår hur du känner! Själv har jag lösenordsskyddad blogg, kanske vore något för dig? Det är "lustigt" också att alla kritiska och sårande inlägg oftast är från personer utan egen blogg/hemsida, ibland står det inte ens namn. Fortsätt att vara glad och positiv och må bra, det är väl det som livet går ut på?!!! KRAM

2007-10-09 @ 08:28:52
URL: http://bigget.blogg.se
Postat av: Åsa

Vore SÅ tråkigt om du slutar blogga! Då har de som vill förstöra för dig fått som de vill. Men samtidigt förstår jag att du inte orkar med hur mycket elakheter som helst. Många kramar!!

2007-10-09 @ 08:32:32
Postat av: Zandra

Hej, Jag förstår att du kommit till en gräns då det räcker.
Men snälla tänk över det en gång till.. kanske skafffa lösenord, så att vi som dagligen följer dej och din familj kan fortsätta.
Du har verkligen allt det som många av oss en dag drömmer om.
Forstätt vara du, glad och positiv! Du ger oss andra energi och värme de dagar man behöver de, hoppas vi som gillar dej och din blogg gör det samma för dej. :-)
Kram på dej och Njut!
Zandra

2007-10-09 @ 08:34:40
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Rolle

Nu tror jag du flaggar för något för att du vill få lite mer uppmärksamhet. Enl många psykologer så blir bloggare mkt fixerade vid av att få kickar när de ser att människor går in på deras sida och ännu hellre skriver kommentarer. Det är något du bör tänka över, särskilt när du lägger ut så mkt bilder också på dig själv... Behöver du verkligen den "kicken" av uppmärksamhet? Du kan väl göra en blogg för din familj om du inte vill få höra andras åsikter.

2007-10-09 @ 08:40:18
Postat av: Johanna

Hej Josefine!
Du är en underbar och inspererande tjej som skriver rakt från hjärtat.Det är så härligt att få följa din vardag. Tycker inte att du ska lyssna på elakheter från dumma människor som inte har nåt bättre för sig. Vi är många som tycker om att läsa din blogg.
Ta hand om dig och din familj!!
Kram Johanna.

2007-10-09 @ 08:40:29
Postat av: jennifer

hej josefine, vill bara säga att du är en stor inspirationskälla, är i 7e veckan och läser alltid din blogg, du är otrolig. hoppas att du vill fortsätta blogga men förstår att elaka kommentarer är inget någon vill leva dagligen med.

2007-10-09 @ 08:42:18
Postat av: Linn

Klarar du inte av att få höra åsikter så ska du väl inte lägga ut ditt liv så öppet som du nu gör kära Prinsessan.

2007-10-09 @ 08:42:44
Postat av: Karin

Usch, inte roligt när man känner så. Jag och många med dig tycker att det är en glädje att följa din blogg.

Tyvärr tror jag att det alltid kommer att finnas elaka människor som måste slänga in en pik här eller där bara för att de kan. (Jag har sett flera otroliga bloggar stänga pga elaka kommentarer - tyvärr.)

Lösenordsskydd är helt klart en möjlighet då du då väljer vilka som får vara med och då kan slippa onödiga, ointelligenta och fega kommentarer.

Vi hejjar på dig!

2007-10-09 @ 08:43:39
URL: http://karinolsson.blogg.se
Postat av: Gry

Men jösses, vad är det att ta åt sig för om någon skriver något negativt. Du som säger att du fokuserar på det positiva måste väl även göra det här trots att någon tycker annat än dig.

2007-10-09 @ 08:44:26
Postat av: Linnea

Tycker man har en knepig inställning om man tycker någon som har avvikande åsikt är feg och ointelligent. Alla har ju faktiskt varken blogg eller hemsida.

2007-10-09 @ 08:47:01
Postat av: Nina och Romeo

Hej Josefin! NEJ, sluta inte blogga... Älskar ju att gå in och läsa om era fina dagar. Var stark och skit i alla "dumma" kommentarer. Inget att bry sig om. Dem är som sagt bara avundsjuka och vågar ju aldrig uppge namn eller email/blogg. Och du vet att det inte är något att bry sig om. Radera dem och bry dig inte ens om att svara. Pussa nu på dina kära och ha en underbar dag. Kramar från en bus Romeo och Nina!

2007-10-09 @ 08:47:33
Postat av: jenny

Hej! Jag har råkat hitta din blogg och jag måste säga att jag följer den nästan varje dag och läser så himla roligt för du har verkar vara en sån härlig person sen måste jag säga att du är så himla fin också och tycker det vore synd om du la ned din blogg. Måste säga att man blir irriterad på dom som e negativa och ska säga onödiga saker men tyvärr så finns det sådana men det är bara att skita i för dom mår ju antagligen inte bra för om man mår bra så klankar man inte på andra så tänk på att dom bara är avundsjuka på att du har ett bra liv och tyck synd om dom istället på ett sätt..
Tänk positivt!! :)

2007-10-09 @ 08:49:31
Postat av: åsa

Åhhh vad trött jag blir på alla dessa människor som bara är ute efter att förstöra för andra. Din blogg är en av dem som jag läser varje dag. En av mina vänner har åxå hittat hit, och hon tycker att du skriver så fint om din familj. Ja alltså det tycker ju jag med!! Skit i alla idioter, fast jag vet att det inte är lätt!!! Peppkramar från mig!

2007-10-09 @ 08:51:04
URL: http://www.asasvarld.blogg.se
Postat av: Jill

Klart du inte ska sluta. Som journalist får man alltid mail av det slag du fått kommentarer och igår hade jag en större genomsttrömning på min blogg då jag upprört några fotbollsfans. Det är inget att bry sig om. Vad anonyma människor som inte känner er säger spelar ju ingen som helst roll. Klart du ska fortsätta. Kram

2007-10-09 @ 08:55:03
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Pethra

Vet hur du känner det, jag kände samma sak och lade faktiskt ner min blogg härom dagen men sen slog det mig en tanke att jag bloggar faktiskt för att min familj som befinner sig 70 mil från mig och Cornelia ska kunna följa vår vardag och dom var uppriktigt ledsna att jag slutat så jag fick starta om igen. Tråkigt att det alltid ska finnas sorgliga människor där ute som måste trycka ner andra för att själva må bra. Man får försöka skaka det av sig, deras ord är ingenting värda ändå.

2007-10-09 @ 08:55:16
Postat av: Katarina

Hej Josefine! Läser din blogg flera ggr om dagen och tycker att du är underbar! Var ett tag sen jag kommenerade, men kände att det var dags igen efter detta inlägg. Jag vet att det är tufft att ta så mycket skit som du får göra, och jag beundrar dig för att du har stått ut med så mycket som du faktiskt har fått göra. Jag vet att de flesta som skriver elaka och nedsättande kommentarer ÄR avundsjuka och tror att bara för att du är vacker, smart och har en underbar familj kan ta vilken skit som helst. Jag vet att det kanske inte är nån tröst, men fortsätt att fokusera på det positiva (som du redan verkar göra så bra!) och tveka inte att radera kommentarer och spärra IP-nummer - ingen har rätt att klanka ner på dig bara för att du har valt att berätta om ditt liv på Internet. Jag håller med dig om att de flesta som skriver elakheter aldrig skulle sagt samma saker ansikte mot ansikte. Jag hoppas verkligen inte att du slutar blogga, du är en enorm inspiration för många! KRAM!

2007-10-09 @ 09:00:03
Postat av: Isabellas pappa

Sluta inte. Jag har precis börjat blogga själv och då hittade jag din sida. Sedan dess är jag inne här och läser varje dag. Det är alltid lika kul att läsa det du skriver för du är alltid så positiv. Jag förstår dock att vissa kommentarer känns men dom vet ju trots allt inte vem du är egentligen. Dom vill antagligen bara ha en massa kommentarer på det dom har skrivit.

2007-10-09 @ 09:15:22
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: josefine

tusen tack för alla fina ord, inte helt det jag var ute efter men ni gör mig starkare!

strunta i mig nu, läs detta:

http://colourfulmiracles.blogg.se/

jag kan inte sluta gråta.

/josefine

2007-10-09 @ 09:21:50
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Zandra

Jag vet, är så hemskt... Läste det igår och idag är jag helt avtrubbad....Finner inga ord.
Hoppas du får en jättebra dag med sonen och the man 2 be ;-)
U go girl!
Kram Zandra

2007-10-09 @ 09:26:06
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Linda

det är avundsjuka, Josefine. det kan jag slå mig i backen på! här är du: en otroligt vacker tjej, med en underbar son och make, som verkar pricka in alla rätt i vardagen. klart folk blir avundsjuka. låt dem bli det då, men sätt tydligare gränser: radera kommentarer, spärra IP-adresser.
stå på dig! gör det du tycker är roligt!

jag blir GLAD av en tjej som du, inte avundsjuk, utan glad.
STOR kram!

2007-10-09 @ 09:33:54
URL: http://lindarling.blogspot.com
Postat av: Angel

Det kommer aldrig sluta finnas folk som skriver dumma saker,däremot kan man försöka skaka av sig det men detä r inte alltid lätt.
Läste den tjejens blogg i går och ja den är hemsk tårarna rinner att någon så ung ska behöva dö är hemskt.

2007-10-09 @ 09:36:26
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Stina

Nej, inte sluta blogga. Jag har ju följt dig allt sedan Elian låg i magen, och det har blivit till en daglig rutin att gå in o kika hur ni har det. Din blogg är så himla mysig och ärlig. Hoppas du stannar kvar. Kram

2007-10-09 @ 09:37:48
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Deci

Du ska veta att i mina ögon finns det ingen annan som lever ett bättre liv , är avundsjuk varje gång du skriver nått nytt . Men jag unnar dig det och tycker det är tråkigt när det alltid finns någon som måste vara elak ! Du är 23 år och en underbar mamma och snart fru ! Fortsätt skiva , för jag vill fortsätta läsa och beundras av din staka kärlek till din familj. Nu ägnar vi en tanke till våra cancer drabbade medmänniskor där ute . Kram till dig Josefine

2007-10-09 @ 09:41:27
Postat av: Sanna

Det är så tråkigt när sånt händer, Tycker du o din familj verkar vara helt underbara. Vill inte att du ska sluta blogga det vore verkligen jättetråkigt.
Jag tror också att folk är avundsjuka, men vet du vad? Låt dom vara det, låt dom vara avundsjuka på det fina ni har :) Tycker din blogg är jättemysig har föjt den länge.
Kramisar till dig!!

2007-10-09 @ 09:47:04
URL: http://linslusen.blogg.se
Postat av: Anette

Du verkar ha ett kul liv med en härlig familj! Jättekul att komma in här o läsa o se de härliga bilderna. Tråkigt att vissa människor är så missnöjda med sig själva och sina liv att de måste skriva negativa saker, så onödigt när vi alla skulle kunna sprida positiv energi!!! Sköt om dig o din söta familj ;)

2007-10-09 @ 09:51:21
URL: http://nettansliv.blogg.se
Postat av: linda

jag älskar att läsa din blogg, du får absolut inte slua skriva. ha en underbara dag! KRAM

2007-10-09 @ 10:10:39
URL: http://tabortallaord.blogg.se
Postat av: S

Jag förstår dig. Din blog är riktigt bra och är en av x antal bloggar jag besöker regelbundet. Kul att ha fått ta del av ditt skrivande hitills! Om du väljer att fortsätta: kul! Om du väljer att inte fortsätta: Lycka till med allt! :)

2007-10-09 @ 10:34:29
URL: http://pimimim.blogspot.com
Postat av: Sandra i Sthlm

Nej, nej - Inte sluta!! Jag har följt Dig sen starten och Du är bara en sådan bra o cool person!!

2007-10-09 @ 10:38:17
Postat av: Hejsan Josefin!

Jag kikar in här varje dag och ser dig som en stor förebild inför mitt kommande familjeliv! Stå på dig bruden, du är grym!

Men det är klart att blogga ska ju förknippas med glädje och inte ge dig obehag. Gör det som känns rätt!

Ha en go dag :)

/Johanna

2007-10-09 @ 10:59:36
Postat av: Lissan

Tycker det är oerhört tråkigt att du får stå ut med elaka kommentarer. Även om man inte vill ta åt sig, så gör man det ändå...tyvärr. Men kanske du ska välja att läsa igenom varje kommentar innan du godkänner dom? Visserligen kan du få elaka tillrop där med, men då kan DU välja att DE aldrig ska få uppmärksamhet och visas 'ute'...
Du kommer nog på nåt!

Men det är nåt visst med populära bloggar - det finns ALLTID folk som njuter av att bråka med dem och sätta knivar i ryggen. Jag undrar vad det är för nöje för folk egentligen. Finns ju ingen anledning!

Må bra och fortsätt gärna blogga!!! =)

2007-10-09 @ 11:05:44
URL: http://www.lisselissans.blogg.se
Postat av: Madicken

Hoppas du fortsätter blogga. Jag är hemma med vår 2 mån bebis och tycker det e jättekul att läsa om er vardag!

2007-10-09 @ 11:06:43
Postat av: Jenny

Om man ger konstruktiv kritik om någonting mer allmänt tycker jag det är ok (läs; hela pälshistorien som är en het debatt i vårt samhälle, där det finns många olika åsikter!)
Men det är självklart inte ok att gå till personangrepp eller kritisera din person eller din familj, eller någon annans för den delen!

Håller med övriga att din blogg verkligen är helt underbar och mycket inspirerande. Man blir verkligen glad av att läsa den! Så jag hoppas att du fortsätter att skriva. Mest för din egen och din familjs skull såklart, men även till glädje för oss andra som surfar in här och får ta del av glimtar från din vardag!

2007-10-09 @ 11:09:48
Postat av: Anja

Jag läser din blogg lite då och då och jag tycker att du är fantastisk, har dumt nog inte skrivit det tidigare dock! Du verkar vara en otroligt positiv människa med en underbar syn på livet och jag gillar verkligen hur du, hur trött du än skiver att du är, alltid ser så underbar ut på alla bilder eftersom du ALLTID SER SÅ LYCKLIG UT! =) Jag hoppas verkligen att du fortsättar blogga! Ha en underbar dag. Kram!

2007-10-09 @ 11:23:14
Postat av: sanna

Hej! Nej inte sluta blogga. du är en stor förebild för oss blivande mammor här ute. Läser dig o annastina varje dag och längtar så efter min lilla... Du kanske måste ta ett lösenord då? Eller helt enkelt bara strunta i dessa människor.... de är ju bara bittra o avundsjuka o borde skaffa sig ett liv ju... SLUTA inta blogga.. vi vill bara ha mer!

2007-10-09 @ 11:27:39
Postat av: ELLINOR

Till en börja n tog jag också åt mig av elaka kommentarer.
Men sedan började jag fundera.
av 100 kommentarer så är ju 05 positiva och 5 negativa. Är det då inte bättre att fokusera på de 95 positiva frågade jag mig själv.
Och jo, så nu gör jag det och känner mig rätt oberörd av patetiska människor som inte har något liv. De som känner att de måste trycka ner andra.

Stå på dig, du verkar vara en söt tjej och en mycket
bra mamma!

2007-10-09 @ 12:07:50
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: madde&wilmer

hej!!

ja vad ska man säga...blir så himla ledsen för din skull!!varför ska folk skriva så hima dumma kommentarer!!sluta besöka denna underbara sida!

jag blir glad att läsa din blogg och himla glad för din skull!!du har en helt underbar familj josefin!!!

ha en underbar höst dag!!

här i sundsvall väntas det snö på torsdag!!

varma kramar madde&wilmer (madde_26 familjeliv)

2007-10-09 @ 12:42:15
Postat av: Tove

DONT STOP,nästan det ända jag kommer skriva ;) Som ja läste någonstanns om de att man ska försöka se d posotivt å se glad ut istället för arg & d var någon som kommenterade att vissa som har d svårt kan ta det fel. Jag bevisar iaf motsattsen !! Jag har som sagt en väldigt tuff å förmodligen lång period framför mig men ja såg d bara som positiv energi!
Man måste försöka se d positiva å hålla uppe glöden även fast det e svårt. Det ska gudarna veta. Men du ger iaf MIG positiv energi !! Skulle va stolt att glad över å ha dig som vän! Strunta i allt va negativt heter, när d gäller bloggen. men ja förstår att du blir besviken. Du skriver väl bloggen mkt till elian som minne åxå så d vora juh synd å lägga ner den helt. men som nån annan skrev. Du kan lösenordsskydda bloggen. fast då får du banne mig ge mig lösenordet ;) kram kram / Tove

2007-10-09 @ 12:51:26
URL: http://kummlan.blogg.se
Postat av: Zara

Läser din blogg dagligen och tycker den är super och att du verkar vara en supermamma! Tveka aldrig på det. Hoppas du fortsätter med bloggandet :) Kramar

2007-10-09 @ 15:29:17
Postat av: Ulrica

Int ska du sluta blogga. Jag gillar din blogg och läser den varje dag. Ibland 2ggr/dag :)
Läs Ungmamma15 blogg, hon får också hemska kommentarer.
Visa människor verkar njuta av att såra andra.
Nä stå på dig och fortsätta skriva. Älskar att läsa om dig och ditt liv med dina E.
Ulrica

2007-10-09 @ 15:30:26
URL: http://blogg.aftonbladet.se/12016
Postat av: cilla

Hej Josefine!
Jag följer din blogg varje dag, och uppskattar den oerhört! Du skriver så bra och ärligt, om dig och din mysiga familj. Tror den berör mig då vi är relativt lika gamla, och för att jag själv är "bonusmamma" till en pojke på 7 år. Förstår att det är jobbigt när folk skriver konstiga saker, men du ska veta att det även finns folk som uppskattar det du gör!
Ta hand om er. Kram / Cilla

2007-10-09 @ 15:37:21
URL: http://cillla.blogg.se
Postat av: elin

VÅGA inte sluta blogga.. vad ska jag då läsa varje morgon/kväll? sen jag läste din blogg för första gången har jag fullständigt fastnat.. är jätteroligt att se bilder å läsa vad du skriver :) keep up the good work girl! :) hon/han som inte gillar vad du skriver kan ju skita i att gå in och läsa på din sida.. det är ju knappast någon som bundit fast dem vid dataskärmen.. psst! / en evig läsare :)

2007-10-09 @ 15:46:34
Postat av: Lovisa

Du får aldrig slua så är dey bara. Du ger mig så mycket insperation och det är precis sånt liv jag leva sen =)

2007-10-09 @ 15:59:56
URL: http://hallonkyssar.blogg.se
Postat av: Malin.E

Nej du kan inte sluta.... :-( vad ska jag då läsa, jag läser din blogg varje dag endast för att jag blir glad av den, ett gift ett missbruk...herregud :-) kram

2007-10-09 @ 16:36:44
Postat av: Sanna N

Hejsan Josefin
Du är en sån super härlig mamma o söt o rar, du är en förebild att man kan rå om sig själv o fixa o dona trots att man fått barn, nä jag o min syster fr Gävle tar värdefulla tips av dig o du ska absolut inte sluta blogga//kramar

2007-10-09 @ 20:55:18
Postat av: Malin

Hej Josefin!
Du är en sådan härlig människa som sprider en underbar energi runt omkring dig. Du sprider energi i dina ord här i bloggen. Du och din familj är så otroligt omtyckta här så jag hoppas att du väljer att förtsätta blogga.
Jag är en stammis som är inne fler gånger varje dag och läser. Du ger dagarna en gylenne glans :)
Kramar

2007-10-10 @ 00:52:59
URL: http://rajala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0