latmask!

Ikväll blev vi hemma!
 Onkel kom o skulle barnvakta med Eivind låg utslagen med huvudvärk så vi stannade hemma o åt mozarellapizza istället. Killarna planerade lite partajresa då alvedonen verkat. Jag har slappat av totalt, inte lyft ett finger. Nu ska jag lyfta mig själv in i sängen. ÅÅÅÅ som jag längtar, behöver massa sömn. Tror min kropp fick en liten chock av att sova hela natten inatt =) 
Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag svara dig här med!

Men det är väl klart att en bloggare inte ska ta skit.
Snälla rara lilla du det har jag aldrig sagt. Läs igen så kanske du ser vad som står. Men du tar parti!
Är det för personligt om folk frågar om en päls. Jag tycker att fråga om någon har silikonbröst är fel, och massor med andra personliga frågor behöver man inte alls svara på. Det ska man kunna välja själv. Men du
snackar rätt mycket om dina små bröst på din blogg, lägger ut bilder och skriver "visst ser det ut som om jag har siliskonbröst?" Nej. Två sönder ammade bröst. Jag vet har gjort det där.

Sen skriver Annastina själv "Jag är som vanligt lite små frusen på kvällskvisten så jag tog på mig min lilla "kaninpäls jacka" från det" är det inte konstigt om folk frågar, det är väl bara att svara, sen får folk tycka vad de vill. Om en päls jävel är väl inte för personligt.

Läs min kommentar igen så ser du att jag skrivit att ingen ska ta skit, det är väldigt dålig stil att skriva att någon skull vara en sämre mamma, eller dum för en päls. Vad fan folk har på sig vad de vill. Vi vet inte om kaninerna skulle vara till mat för människor och de tog tillfället i akt och göra päls på skinnet! Eller om de dödats för att göra en jacka av skinnet. Skit samma. jag bryr mig inte på det sättet, men jag skulle inte bära äkta päls.

Så Josefin det är du som borde läsa bätte!

2007-10-08 @ 21:14:25
Postat av: josefine

Sofia: du behöver inte kika in här mer, jag vill inte ha såna läsare som du som skriver onda saker. TACK!

2007-10-08 @ 21:20:07
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia

Det är inte onda saker, det är det jag menar med att gränsen är så fin, du skriver om silikon bröst men vill inte att folk frågar för personliga frågor. Om en päls är inte hela världen.

Jag kommer inte kika in hos dig mer du behöver inte vara orolig. Problemet med dig är att du är dålig på att ta kritik. Allt i en blogg kan inte vara positivt som
du vill. Elaka kommentarer kommer alltid att finnas, för vi är inte lika.

Ha det bra nu.

2007-10-08 @ 21:25:22
Postat av: Linis

Vilken fin bild gumsan! Du passar verkligen i lugg! Kramar

2007-10-08 @ 21:25:25
Postat av: josefine

Jo det är onda saker, jag skriver inte om mina bröst i annat än amningssyfte o du tycker det är så jobbigt att du måste kalla dem ett par sönderammadebröst?
jag behöver inte ta kritik som har med mitt utseende, kropp eller familj att göra. Inte ens mina åsikter ska smutskastas för jag skriver ingen artikel eller gör ett jobb. Jag skriver offentlig dagbok.

2007-10-08 @ 21:27:08
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: josefine

Lina: tack sweetie!

2007-10-08 @ 21:27:25
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Quteis

du är verkligen superfin i lugg!!
Ha en trevlig kväll

2007-10-08 @ 21:29:16
URL: http://quteis.blogg.se
Postat av: Sofia

Precis! Man sak inte behöva ta skit, eller bli smutskastad och det tycker jag att endel gjorde ang. pälsen. jag tycker inte att en päls är hela världen. Men varför skriva om dina bröst om du bara vill höra positiva kommentarer? Om man lägger ut sitt liv offentligt så måste man kunna ta att folk frågar och har åsikter!

Jag tycker faktiskt att du brukar bemöta kritik bra, jag har läst din blogg ett tag, och när folk säger duumma saker för att du ammar din son är ju helt jävla galet! Amma är det bästa som finns precis som du sagt. Jag tycker det är helt fel att du ska behöva försvara dig med att skriva att det är bra frö barn att bli ammade.
Sen om jag skriver att dina bröst är sönder ammade, vad fan gör det? Jag har inte sett dem, inte live och inte helt. Det kanske var en orättvis bild? Förstår du vad jag menar, ibland behöver inte kritik alltid vara så negativt, man kan se på det på olika sätt. Att attackera dina bröst är värre än att svara på en päls fråga!
Hoppas inte detta blev rörigt, men jag hopas du kan förstå vad jag menar.

Allt gott!

2007-10-08 @ 21:34:01
Postat av: josefine

Då folk undrade om det hade jag inte skrivit ett ord om silikon det var ett exempel på då du skrev att det är en del av bloggandet att svara på frågor.
Jag menar att man inte alltid måste svara o i detta fall blev jag arg på personangrepp mot AnnaStina, där folk förlöjligar henne.

Oavsett borde du inte ha skrivit så, det är där gränsen går!
Om du inte har för avsikt att göra mig sårad o ledsen. Sen hur de ser ut är en annan sak men du ska inte skriva att mina bröst är sönderammade, är det så mycket att be om folkvett?????

2007-10-08 @ 21:37:17
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia

Vi lägger ner. Vi tycker olika och är olika. Jag tycker ändå att din blogg är bra. Men att du säger till mig att jag inte får skriva vad jag tycker om dina bröst är att be sina läsare att tycka som man själv vill.
Detta är för personligt för dig. Du tar åt dig och det är det man inte ska göra i en blogg. Kanske har det gått för långt när man blir sårad för att folk inte tycker som man själv vill.
Jag vet att du aldrig har skrivit om silikon när folk frågade om det. Jag bara tog ett ex.

2007-10-08 @ 21:42:51
Postat av: Sofia

Jag tycker inte heller om när folk förlöjligar människor, som jag sagt tidigare så var endel dumma mot henne, det tycker däremot inte att jag var.
Jag frågade bara om den var äkta eller inte, och det kan hon kanske svar på någon annan dag. Om hon har lust.

2007-10-08 @ 21:46:00
Postat av: josefine

håller fast att du inte bör skriva att mina bröst är sönderammade! kom gärna fram o släng det i mitt ansikte om vi ses!
folk går över gränsen OFTA!
Jag skrev ett generellt svar om att jag ej skrev för AnnaStina.

Klart folk blir sårade då de läser dumma kommentarer? Det förstår du nog Lilla Sofia, som du skrev till mig. Man skriver inte så! Om man inte vill vara dum. Thats my point.

2007-10-08 @ 21:51:39
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia

Du vill att jag inte ska skriva vissa saker till dig, men du skrev får skriva i en viss ton.
Varför får inte jag tycka att dina bröst är sönder ammade? Du skreva att du tyckte att de såg ut som silikon bröst, nej jag tycker inte det på bilden. Men som jag själv skrev jag har inte sett dem. Jag bedömer efter bilden. Har inte jag som din läsare rätt att ha en egen åsikt?
Eller om min åsikt inte passar dig då säger du till mig att du inte vill ha mig som läsare. Så kan man ju göra, men det bevisar ju bara att man inte kan låta folk tycka vad de vill.

2007-10-08 @ 22:01:50
Postat av: Therese

Ojjj, här kom jag visst in mitt i en het disskussion...
Vill bara smyga in och säga att din lugg är skitcool :)
Du är supersnygg gumms!!!!
PUSS PUSS

2007-10-08 @ 22:07:34
URL: http://tostberg.blogg.se
Postat av: Evelina

Du är jättefin i lugg Josefine!
Tråkigt att en del kommenterar är så nedklankande, kan de liksom inte bara låta bli att kommentera isf? Och visst att man kan får skriva vad man tycker, men är det negativa saker kan man väl lika gärna låta bli? Avundsjuka brukar det handla om!
kram till dig jossan =)

2007-10-08 @ 22:08:27
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Sofia

Vill bara säga att diskussionen började i Annastinas blogg. Läs allt där innan.

2007-10-08 @ 22:11:29
Postat av: josefine

Sofia: allvarligt talat, har du inte förstått? Jag skrev att mina bröst ser silikonaktiga ut för de gjorde så jävla ont. Tror du då jag vill veta vad ni tycker om dem? Tänk efter lite nu, tycker du man ska kommentera varandra bröst o hur de ser ut? Om man ammar får man de bröst man får o skriver jag om min upplevelse av att sluta amma tvärt så måste du väl förstå att jag inte tycker det är kul med negativa kommentarer?

Tror du jag tex lägger ut bilder av mig o mitt liv för att bli bedömd? Nej de är minnen o dokumentation för oss som jag delar med mig av.

Therese o Evelina: så gulliga ni är, tusen tack!!
kramar

2007-10-08 @ 22:12:51
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia

Fattar inte du! Och jag håller inte med. Det spelar ingen roll ur vilket syfte du skrev det. Det måste jag få tycka. Varför får man inte tycka saker, det är bara bloggare som får tycka. Annars ska man inte läsa bloggen. Men hallå! Det måste väl vara kul att få både kritik och positiva vibbar på det man gör hur fan ska man annars kunna växa som människa!

Nej, nu skriver inte jag mer, jag återkommer aldrig mer, du behöver inte vara orolig. Du har bevisat vilken trång synt människan du är.

2007-10-08 @ 22:26:50
Postat av: Anonym

Postat av: Lova

Varför måste vissa tro att bara för att någon öppnar munnen och kritiserar så är de antingen avundsjuka, "känner inte personen el familjen", inte fått tillräckligt av något själv, saknar barn eller något annat. Tycker faktiskt vem som helst får tycka till lika väl som den som bloggar får göra. Bloggare får lära sig att alla uppskattar inte det som skrivs eller tycks. Låt människor få framföra kritik utan att dom för den skullen behöver anses som mindre vetande eller förstående. Usch!
2007-okt-08 @ 22:13

Denna kommentar är ju helt klockren, kopierad ur Annastinas blogg.

2007-10-08 @ 22:28:12
Postat av: Nanna

Herre gud, vad folk ska vara jobbiga. I alla fall, me like your tuttar haha o du ska vara stolt o fullständigt skita i vad folk tycker.. Tycker inte att d var rätt o skriva sönderammade men om det e så de ser ut så vill jag att mina ska precis vara likadan då jag ammat i ett år :)
Gillar dina lugg verkligen. Jag har lugg själv, min frisör tyckte att jag skulle ha de tjockare denna gång, de är så mykcet lättare o sköta, behöver inte plattas varje morgon, så det kanske vore nåt för dig jossan. tror att du skulle passa i tjocka lugg :)God natt. Nanna

2007-10-08 @ 22:31:00
Postat av: Rebecca

Jag tycker inte alls att man ska tåla hur mkt kritik som helst. Vad jag minns/läste fråga J aldrig om Sofias åsikt angående hennes bröst.

Tyvärr går det inte läsa kommentaren angående A-S päls och lilla flicka(kanske lika bra). Jag tycker att ni båda har jätte fina barn och verkar ha en underbar vänskap, var rädd om den!!

2007-10-08 @ 23:07:59
Postat av: Tove

Tjusigt ;) Blev jättefint med lugg! Min måste klippas snarast, skönt får då känns resten av håret längre *s* kram !

2007-10-09 @ 01:32:23
URL: http://kummlan.blogg.se
Postat av: Jill

Du blev kanonfin i luggen. Jag tycker det är så fint med lugg och klipper en sådär vart tredje år och sen går jag och snyftar tills den växt ut.För jag passar inte i det..

2007-10-09 @ 08:58:42
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: josefine

Tack, lugg är mysigt :)

2007-10-09 @ 20:03:54
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Madeleine

Vad fin du är i luggen :)

2007-10-09 @ 21:28:29
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0