Ny overall!

Så nu har jag intagit soffläge, ont i huvudet men vila, tablett o vatten ska förhoppningsvis hjälpa o jag har blivit lovad MASSAGE sen då Elian lagt sig, JIPPIE!

Dagen startade lite crazy då Elian kom in till mig innan E gick på jobbet. Han gav mig mina stilettskor med rosetter på.  SÖTNOSEN han la dem på mig som om han menade: Så Mamma, ta nu på dig dina morgontofflor. Haha!!

image1897


image1899

Ny overall POP, passar perfekt o blir go o varm i vinter! Matchande vantar också till.

Då vi kom till Majorstua idag somnade han o jag hann fixa lite saker. Var så hungrig o satte mig på Baker Hansen med apelsinjuice o muslibulle. Läste en tidning jag aldrig läst, TIQUE o njöt lugnet. Elian sov inne med helt öppen åkpåse o utan mössa bakom sin filt. Så kommer en Mamma o tränger in sin vagn så jag blir helt inparkerad o hon slänger stolar omkring sig o väcker Elian. Hon hade en dotter på kanske 3 år som skrek till henne då Mamman gick iväg o Mammam ropade tillbaka över hela cafeét. Jag sa bara JAG GÅR. Inte ofta jag blir irriterad men hon sabbade verkligen en skön stund o Elian somnade aldrig om. Jaja!

Sen skulle vi åka hem igen.....

Kommentarer
Postat av: Pethra

Finns inget värre än egoistiska människor för att inte tala om egoistiska föräldrar som struntar helt i alla andra och då speciellt om det finns sovande barn i närheten. Förstår att du lackade ur, jag hade själv haft svårt att visa mitt missnöje. Snygg overall Elian fick förresten! Ha en fortsatt skön kväll...

2007-10-22 @ 19:46:35
Postat av: Pethra

Hade själv haft svårt att INTE visa mitt missnöje skulle det stå :o)

2007-10-22 @ 19:47:43
Postat av: Anna-Lena

Kan inte komma ihåg att jag höll påatt gå in i vagnar innan jag fått barn själv men nu MED barn så händer det hela tiden?! Jag har oxå skällt ut flera damer (har faktiskt bara varit äldre damer som gått in i mina vagnar?..) för det är bara såååå dåligt! Oscar börja tom gråta en gång när han låg och sov! Det var en av gångerna jag skällde lite?.. ;) Skönt med Åre till julen! :D

2007-10-22 @ 22:39:12
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0