sov gott!

sov gott!

Nu ska jag lägga mig o läsa. Imorgon är planen att välja hur vi gör med dagis o i sin tur tänka på när jag börjar jobba. Möta AnnaStina o Johanna är också planen o E ska fixa ringen. 

Här ser ni ju att jag ser lite silikonbröstad ut, men imorgon kanske det gått över. Time will telll..
Önskar alla en UNDERBART GOD NATT! Imorgon är det måndag, ny vecka. Skönt. Bara fem dagar kvar till nästa helg =)

Kommentarer
Postat av: Emma

När jag ser dina bröst tänker jag på mina bröst när jag inte ammat på några timmar. Knallhårda & onda & det enda man vill är att ens lilla krabat ska "lätta på trycket" ;-) Jag ammar min dotter som snart är 9 månader & har nog lite ångest över att sluta.. men en dag måste man ju & kan tänka mig att man får silikontuttar några dagar innan kroppen ställt om sig, då är det väl som två balonger som någon sticket hål i.. hehe ;-) Trevlig kväll & hoppas att det går bra med att sluta amma! Du är en förebild som valt att amma ditt barn länge - bättre medicin finns ej!

2007-10-07 @ 23:32:02
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: AnnaStina

You look FAB darling! Njut silikon tuttarna så länge du kan ;) Jag ska också försöka komma mig i säng i hyfsad tid idag också hoppas jag att vi får till att ses imorgon. Hjärtat hostar galet mycket i sömnen så vi får se hur hennes form är imorgon. Lycka till med dagiset, jag håller tummarna! God natt kram! :)

2007-10-07 @ 23:52:24
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: Anonym

Tydligen slapp vi inte bildbevis på hur de ser ut nu....

2007-10-08 @ 00:02:59
Postat av: Anonym

god att
vill bara säga att jag älskar att läsa dig blogg, och jag hoppas att du inte tar åt dig av den tråkiga kommentaren här ovan. Jag och många andra är glada över att vi får vara mer på ett hörn och dela din vardag.

2007-10-08 @ 01:45:42
URL: http://quteis.blogg.se
Postat av: m

japp, love your blogg!! helt grymt bra med alla bilder och så!

2007-10-08 @ 06:47:20
Postat av: Tobias

Go morgon :) Ha en bra dag!

2007-10-08 @ 07:24:15
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: josefine

Emma: tack så jättemycket för fina ord!! har samma känsla idag men vill ju så gärna att han ska sova på natten o har försökt sluta i månader så nu är det bara så att jag ska klara de, nångång måste ju mjölken ge sig =) Kram o njut tiden med din lilla!
AnnaStina: tusen tack!!! hoppas ni mår bra idag? Jag ska prata med henne om ca en timme, HOPPAS hon har good news =) Du är också FAB, alltid! puss
qutels: tack så mycket!!!
M: tack!
Tobias: tack o detsamma!

2007-10-08 @ 08:56:56
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0