Sunny day!

Idag strålar solen o jag var sååå tröttis, men E tog Elian o vi somnade faktiskt om en kortis så nu har jag duschat o bytt en stor blöja på Elian. Fukostdags!! Ska försöka hålla Elian vaken tills Mormor är här så kan jag jobba då hon kommit. Vi tänkte gå ut i solen o möta henne. Ska bli JÄTTEKUL!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej! Här kommer ett tips på en fin sida för dig som verkar gilla muffins! :)www.dagensmuffin.se Här finns hur många goda recept som helst! Har använt den i flera månader nu och hittar alltid något spännande och nytt! :) Du har en underbar blogg som jag följer dagligen!:) Keep up the good work!

2007-10-02 @ 10:12:06
Postat av: Sofia S

Vad underbart mysigt med mormor på besök! Ska ringa min mamma och fråga när hon kommer..längtar! Har inte riktigt lika långt till min som du har men det är tillräckligt, visst önskar man att de fanns runt knuten emellanåt? Men man uppskattar tiden med dem ännu mer när man väl ses. Ha en fantastisk dag i solen! Jag tar nog ett par pumps och gör iordning mig lite extra, känner för att vara en hot mama idag. Ska på efterkontroll och det känns lite jobbigt., grr.. Kram på dig vännen!

2007-10-02 @ 10:16:32
Postat av: josefine

Ida: den har jag sett tidigare men tack!! TUSEN tack så otroligt snæll du ær,kul att du kikar in hær =) KRAM o ha en fin dag!
Sofia S: Ja det ær jættemysigt! Vi ær ændå ofta tillsammans kænns det som før då vi ses ær det massa tid ihop o vi pratar OFTA i telefonen =) Hoppas du snart får besøk! Din bloggadress har den førsvunnit? Vill gærna kika in på miraklet =) Kramar, du var nog FAB i skorna!
hoppas kontrollen gick fint!

2007-10-03 @ 12:10:19
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia S

Mm, jag och min mamma har också superbra kontakt, så ibland känns de nära men ändå så långt borta. Men vi pratar minst en gång om dagen och försöker ses så ofta vi kan! Ja, jag var verkligen FAB i pumpsen men aj vilken skoskav jag fick när jag sprang över hela stan i dem, först till MVC och sen in till stan för att träffa kompisarna på fika.. (tur att jag hade vagnen att stötta mig i mot.. ) Men vill man vara fin får man lida pin. Hihi.
Ne adressen har inte försvunnit, jag har tyvärr ingen blogg, har inte tagit mig tid till det, kanske blir det någon gång, kanske inte. ;-) Men du får kika på Familjeliv, eller så mailar jag dig.. :-) Ha en trevlig helg! Stor kram!

2007-10-05 @ 15:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0