Tankar:

Jag har suttit / legat i soffan HELA dagen och softat. Mår bättre och längtar efter Elian och E nu.... Ikväll ska vi försöka sammanställa gästlistan och formulera indbjudningarna. Vi har så mycket att fixa men tar det ganska soft än så länge.

Men som jag längtar tills vi står där och blir Man och Fru. Fast det känns som vi redan är det, att bestämma, önska, bli gravida, bära, få möta Elian är helt klart det största vi gjort tillsammans. Ingenting slår den upplevelsen!

Kommentarer
Postat av: Pethra

Känner faktiskt samma sak. Gifter också mig i sommar men att ge liv åt ett litet barn är det största och häftigaste man kan få uppleva.

2008-04-15 @ 14:35:16
URL: http://pethrelitan.blogspot.com
Postat av: karin

hej gumman!hoppas du mår bättre nu!

Vet inte,.. men jag försökte ringa dej igår för att se om du ville ta en fika/bruch/middag/lunch (vet inte vad det var riktigt..) med oss igår.

jag tänkte att om du har tid nästa måndag kanske , då är jag ledig. Vet ju inte hur länge jag stannar och jag vill verkligen träffa dej igen. på lördag börjar jag kl 17 så du kanske vill träffas då på dan.. hör av dej sötnos!Kramisar!!!!!!!!!!!!!

2008-04-15 @ 14:43:50
URL: http://litentiger.blogspot.com
Postat av: josefine

Pethra: absolut =) GRATTIS!

karin: jag skrev inne hos dig idag, fick du det? Skrev att jag jobbade och inte mådde bra igår så dagen försvann! Jag jobbar alltid på dagen till minst 14 max 15 sen hämtar jag Elian! Men vi kan väl höras på lördag? Vill också trädda dig!!

Stor puss!

2008-04-15 @ 14:50:54
URL: http://prinsessans.blogg.se/
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Skönt att du mår bättre.

2008-04-15 @ 15:19:57
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Marie

Hej!

Håller med att de är de små sakerna som förgyller vardagen. Dela äpple med sin gullunge eller få en puss då man minst anar det:). Har varit utan röst i två dagar och det har bekymrat min lillskatt.

Gifter mig i sommar (tror i samma kyrka och festlokal som er) och undrar om du har några bra tips.

Funderar och tänker hela tiden och det är så svårt att veta om man missat något.

Ha en bra kväll!

2008-04-15 @ 20:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0