Testat Kuren?

Jag är konstant törstig och kissnödig eftersom jag nu går på "kuren". Det är ingenting som har med bantning att göra, bara för att fria kroppen ifrån massa slagg. Det låter så äckligt så jag stannar där :) Men jag fortsätter att äta och leva precis som vanligt!

Strax får jag springa ut i sköna vårvädret och hämta älsklingen på dagis, sen ska vi hem och mysa med Mormor som kikat in vårt hus idag. Hon är mycket nöjd :) Vi också. Tyvärr har jag inte hunnit med mig som jag haft lust till men idag ska jag shoppa mobilt bredband ( DYRT 500 kr / mån + vårt bredband hemma men men) så jag kan blogga lite lättare ;) Hoppas ni tycker det låter bra? Jag skulle kunna blogga jämt, att skriva av sig är så skönt och det är KUL att kika tillbaka på sina bilder och inlägg. Mest fascinerad är jag över att andra ( from i måndags hittils: 16133 st)vill läsa om vad jag hittar på eller inte hittar på. Ni gör mig GLAD med all fin feedback - TACK♥

FAQen jag skrev om kommer snart upp med svar på era frågor. Det sker i samband med en förändring härinne som tagit lite extra tid, men snart så ;)

Påminner om att det är sista dagen att TÄVLA om mössan ifrån Ekostajl  idag!

Kommentarer
Postat av: Lynetmor

Hei, innom for å ønske deg en fin ettermiddag :-)

2008-04-03 @ 13:37:17
URL: http://www.lynetmorsblogg.blogspot.com/
Postat av: madde&wilmer

hej!!

vad är det för "kur"skulle oxå vilja rensa min kropp på lite slagg!jag dricker ca 3liter vatten om dagen så det rensar ju oxå,men det skadar inte att rensa kroppen ibland!
kram

2008-04-03 @ 13:37:20
Postat av: Suzanne

Skulle gärna vilja veta vad det är för kur?
Vill ha tips på bra kurer för att få min kropp att må bra!
Kram

2008-04-03 @ 13:48:48
URL: http://www.snuzen.blogg.se
Postat av: Karin

Tack sjäv Josefin!! Jag kikar in hos dig varje dag, har blivit en trevlig vana liksom...Ta väl hand om mamma, så kul när man inte bor i närheten av varandra att få vara med varandra några dagar...har själv min familj 30 mil härifrån, så när de kommer är det mys!! Brukar ibland bjuda ner syster o mor på en shoppinghelg, då skaffar jag barnvakt och vi åker och shoppar, strosar och fikar, urmysigt!!

2008-04-03 @ 13:49:43
URL: http://www.karinsreallife.blogg.se
Postat av: Elin

Det är alltid kul att läsa om dig och din vardag... Ta det lungt med kuren, man kan ju gå ner nåt kilo ändå, men tycker inte du ska bli smalare. Satt och kollade tillbaka i din blogg och personligen tycker jag att du var vackrast månaderna efter du fött Elian.. Men du är vacker nu också.

Föressten... hörde på radio imorse att det inte finns några som helst vetenskapliga belägg för att mer än 8glas vatten/dag skulle rensa kroppen eller ha någon annan positiv effekt.

2008-04-03 @ 14:37:37
Postat av: Ida

Guud va dyrt med mobilt bredband i Norge. Här hemma i Sverige kostar det endast 199Kr/mån hos Telenor fastpris vilket betyder att du får surfa exakt hur mycket du vill inom sveriges gränser. Tele2 har något på 79kr/mån. 500kr i månaden är ju en och en annan top på H&M :)

Men Jag är glad iaf för nu kan du ju snart blogga lite smidigare och kanske uppdatera oftare:) Good for me!!

Tack för en bra blogg och ha det toppen!

2008-04-03 @ 15:13:47
Postat av: Sara - Dagens positiva

Din blogg är en av mina favoriter! Man blir glad av att läsa om vad du har för dig. :)

2008-04-03 @ 15:27:57
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Marika

Hej. har du någon länk till "kuren". Är sugen på att prova.

2008-04-03 @ 17:38:19
URL: http://blivandefruandersson.blogg.se
Postat av: josefine

TACK för snälla ord! Jag tycker också jag såg sund och fin ut då jag fött Elian, men då hade jag också bröst och så. Nu testar jag bara kuren för att rensa invändigt, dricker oavsett massa vatten för att jag är en törstig person men jag tror att detta kan vara bra för kroppen då det hjälper till!
Länkade i ett annat inlägg om kuren, hittar ni den? Annars kan jag hitta den på måndag!

KRAM

2008-04-05 @ 21:15:01
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0