Årets julkort ifrån Familjen ❤Aamodt❤

Jag sitter vaken lite för sent men jag mår minst illa av att stå, gå så jag klarade inte av att slappa i soffan som E gjorde och han somnade :) Någon annan som somnade sött ikväll efter bad var Elian. Han nös en del i eftermiddag och jag tror det kan bero på hästarna han hälsat på idag, E är väldigt allergisk därför valde vi att ta ett bad med hårtvätt även fast Elian var så trött så att han inte ska behöva reagera. Sen blev det välling i soffan och natta. Han somnade på kudden utan att springa upp - LYCKA!

Nu dricker jag nyponsoppa och ska strax gå och lägga mig men tänkte visa er vårt FANTASTISKT fina julkort som duktiga Petra hos Petrified In Pink har gjort. Jag är otroligt nöjd med resultatet och dessa ska skickas till friends & family snarast. Om ni också är ute efter unika, snygga julkort så får ni 10% rabatt om ni anger rabattkoden godjulprinsessan hos Petrified In Pink Rabatten gäller tom den 10 december som också är sista datum för att beställa julkort så att de hinner produceras och komma fram i tid.



Nu ska jag göra iordning Julkalender Lucka 6 som jag ska försöka presentera innan jag går och lägger mig. Det är så fantastiskt mysigt med all snö ute och alla tända ljus härhemma så jag vill liksom inte att dagen ska ta slut...riktigt ännu ;-)

Sweet Dreams, imorgon vaknar vi till en härlig FREDAG!
Är det förresten någon som ser Julkalendern på svt i år? Jag har sett den en gång och jag vet inte, den känns inte så mysig som de som gått tidigare år?!

Kommentarer
Postat av: Ida

Superfint julkort! :) Kram.

2008-12-05 @ 05:38:59
URL: http://lewisian.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Otroligt fint julkort!



Trevlig helg =)

2008-12-05 @ 07:05:38
Postat av: Josefine

Tack jag är väldigt nöjd!



Önskar dig detsamma Jeanette!



KRAM

2008-12-05 @ 07:15:51
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Darling ! Å vad fint ert julkort också blev ! :) Själv är jag SÅ nöjd med vårt rosa. Hon är så duktig Petra :) Puss ! :)

2008-12-05 @ 07:56:14
URL: http://gzmolinas.blogg.se/
Postat av: Erika

Jätte finat julkort! Tyvärr har vi redan gjort våra julkort. Min 2-åriga dotter tittar med spännade ögon på julkalendern varje dag. Den verkar gå hem hos barn iallafall =)

2008-12-05 @ 09:30:13
Postat av: Kristin

Ursnyggt julkort! Tack för tipset! :)

2008-12-05 @ 11:25:58
URL: http://kristinljungberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh så fint julkort ni har! Jag har svårt att få ihopa vårt och ska försöka sitta och klura i helgen på det. Om jag inte hade framkallat fotona redan hade jag velat beställa hos Petrified in pink. Kram Anna

2008-12-05 @ 21:45:19
URL: http://obianna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0