Lyxig vinst ifrån CANON!❤

Nu får ni alla chansen att delta i en EXKLUSIV tävling där vinsten är en Canon HF10 HD-kamera! Klicka på länken för information om alla finesser. Jag filmar själv med denna nu och den är lätt, snygg och otroligt praktisk då man slipper byta band då minnet är inbyggt.För att vinna svarar ni på 2 frågor:
1. Om ni fick välja fritt ifrån Canons sortiment, vilken produkt skulle du då välja? Förutom denna videokamera som ÄR vinsten!
2. Varför ska just DU vinna den lyxiga videokameran?


Denna banner som skapats för den här tävlingen kommer att ligga i hörnet på min blogg så att ni kan klicka på den och komma till det här tävlingsinlägget. Tävlingen pågår till den 16 januari. Det är jag som väljer ut vinnaren och beslutet kan inte överklagas.

LYCKA till nu alla underbara bloggisar - det är en ÄRA för mig att få möjligheten att ge er något så fint!Kommentarer
Postat av: Titti

Hej! Självklart vill jag vinna den här!! Om jag skulle välja något annat skulle jag välja en systemkamera som heter EOS 1000D. Jag tycker att jag ska vinna så jag kan filma när Hugo spelar luftgitarr,vilket han väldigt gärna vill att man gör.(Sen är ju vår nuvarande filmkamera nåt rappel som man knappt ser eller hör vad man filmat.)

Nu hoppas jag på tur!!

Ha det bra och sköt om varann!! Kramar/Titti

2008-12-19 @ 17:28:13
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: emma

Hejsan :)skulle jag få välja någonting från canons sortiment skulle jag välja en SELPHY ES3. min skrivare är världens största och väcker hela grannskapet när jag sätter på den!jag tycker att jag ska få vinna för att jag vet att den kommer komma till användning! har länge velat ha en videokamera men har ett arbete som inte ger så bra betalt och jag kan inte önska mig en eftersom föräldrarna inte heller tjänar så bra :\ jag och min pojkvän som 3 år tillbaka flyttar snart ihop och det dröjer inte länge tills förlovning, barn och giftemål kommer. att få spela in detta och alltid kunna kika tillbaka på det vore underbart! :) har även två små systerbarn som jag älskar högt och som jag tror gärna står och posar framför videokameran!! :)Kramis!

2008-12-19 @ 17:38:52
URL: http://diiphthong.blogg.se/
Postat av: Sabina

Jag skulle vilja ha en fotoskrivare. Har precis köpt en Canon systemkamera och skulle tycka att det var super att kunna skriva ut och rama in bilder jag själv tagit.Jag skulle jättegärna vilja ha HD-kameran för att kunna filma och dela med min tvillingsyster som nyligen flyttat till England. Det hade verkligen varit kul att kunna filma familjen och vardagen här hemma så hon också kan vara delaktig.Ha en trevlig fredagskväll!

2008-12-19 @ 17:45:13
URL: http://sabina88.blogg.se/
Postat av: Sofie

Halloj!

Jag skulle nog mest vilja ha videokameran HG20. Jag har länge velat ha en videokamera, men inte riktigt prioriterat in det... Dock är det ju så himla skoj att ha filmer från speciella tillfällen!Jag är säker på att det finns många som förtjänar att vinna kameran, men varför jag tycker att just JAG gör det är för att jag nyss slutat på ett arbete som har varit en rejäl utmaning för mig. Jag har klarat av det, även om det inte var lätt alla gånger. Jag ska nu plugga till barnmorska (som MÅSTE vara världens bästa jobb!) och skulle så gärna vilja önska mig kameran som en liten belöning för hårt arbete...Jag hoppas också snart på att kanske nästa år få en liten bulle i ugnen och vad skulle inte vara härligare att föreviga än en graviditet, förlossning och sen barnens vardag!?Med hopp om en god jul och ett nytt år fyllt av glädje /Sofie

2008-12-19 @ 18:00:36
URL: http://great-n-little.blogspot.com
Postat av: Jonna

Jag är lost vad det gäller kameror och såndat, men kan man "bara" spela in med denna? :-)

2008-12-19 @ 18:07:51
Postat av: Ronya

Hej Josefine! Om jag fick välja vad som helst så skulle jag välja en Canon PowerShot SX10 IS som min älskade man skulle få av mig på sin födelsedag snart. Han har önskat en bra kamera länge.

Vinsten här skulle jag vilja vinna eftersom vi inte har någon riktig filmkamera (bara en vanlig digitalkamera). Det är så synd för vi har tre fantastiska barn och skulle vilja filma dem mer så dem och vi har minnena på film senare då dem alla är utflugna. Men just nu studerar jag och min man är pappaledig åt vår minsta så vi har inte råd att skaffa en riktigt bra filmkamera. Men det är ju nu då alla är små som minnen skapas!

2008-12-19 @ 18:16:25
URL: http://ronyaponya.blogg.se/
Postat av: Johanna och Stina

WOW vilken tävling!Jag skulle garanterat välja en Canon EOS 1000D, har spanat, funderat och hoppats på en sån i julklapp (önska kan man ju alltid)Jag skulle också verkligen vilja ha en filmkamera att filma våran lilla prinsessa med, hundträningen för att kunna se vad man gör fel och rätt, lillebror när han showar i skidbacken sambon när han spelar fotboll, framtida bröllop, Ja allt skulle jag dokumentera o spara ordentligt o fint på skivor på rad i bokhyllan!Det är riktigt coolt att din blogg växt och blivit så stor, men det är den helt klart värd, har läst den från starten, följde dej med Elian och nu med lilltjejen! Ska bli så spännande o se vad det blir för en liten dam, vad hon ska heta o allt. Ser fram emot att du blir mammaledig, är ju emd det så det ska bli underbart för med Elian så bloggade du så ofta =)Ha en fin helg! Kramar

Johanna och Stina

johanna(understreck)ring@hotmail.com

2008-12-19 @ 18:16:53
URL: http://minisdagbok.blogg.se/
Postat av: Ahnna

En systemkamera skulle jag välja men maken skulle få säga sitt då han är duktigare på detta.

En videokamera vore kul att ha, vi har aldrig haft någon och vi har inte råd att köpa någon heller. Men det skulle var kul att kunna filma barnen och nära och kära i roliga situationer. /ahnna

2008-12-19 @ 18:18:57
Postat av: Anna

Jag hade valt någon av Eos system kamerorna. Vet inte vilken och vad de är för skillnad men jag har alltid drömt om att äga en egen system kamera då jag älskar att ta kort, tyvärr drömmer inte plånboken om de=)Jag skulle vilja vinna kameran för att nu för tiden är filmar man aldrig något. När jag var liten så filmade vi alltid allt när vi var på semester, firade jul mm...Sånt är roligt att ha som minnen och kunna visa sina egna barn en dag.

2008-12-19 @ 18:27:44
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Anna

Canon EOS-1Ds Mark III skulle ha varit fantastiskt att ha i sin ägo förutom filmkameran. =)Jag skulle vilja att jag och min underbara familj vann för att kunna filma vårat liv tillsmmans och alla stora och små händelser. För ett år sen höll vi på att förlora vårt ena barn och när något sådant händer så inser man hur viktigt det blir med alla minnen man har tillsammans. Under tiden vi låg på sjukhus kunde jag bara fota med mobilen för att sen visa min sambo. Det bästa med en filmkamera är att då kan man både bevara ljud och bild tillsammans med känslan man hade vid ett speciellt ögonblick, tillexempel då man får veta att allt kommer att bli bra om än aldrig sig likt!

Ha en fortsatt mysig kväll med de dina! Njut av livet allihopa! Massa kramar!

2008-12-19 @ 18:27:57
Postat av: stinis

woah inte dåligt det!

lycka till alla tävlande!

2008-12-19 @ 18:28:17
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: Katarina & Wiggo

Jag skulle vilja ha en Canon EOS 450D om jag fick välja r deras sortiment.Jag skulle vilja vinna videokameran då vi länge har gått i köpetankar om att införskaffa en, men som alla vet växer pengar inte på träd. Nu när våran bebis ska se dagens ljus den 3 Mars om allting går som det ska. Det skulle vara toppen att ha med sig en videokamera och filma det första minutrarna i hans liv.

Sedan kommer det säkerligen komma massor av saker man vill filma så som första steget, första tanden eller varför inte första ordet. Ett minne du jämt kan titta tillbaka på och bevara!

2008-12-19 @ 18:29:29
URL: http://www.wiggo.org
Postat av: Ann-Sofi Hultin

Jag skulle vilja ha en videokamera hf 11 om jag fick välja ur deras sortiment!Varför ska jag vinna?

Jo för att en videokamera skulle verkligen passa in i mitt liv nu då jag har en son på 3 veckor och skulle vilja filma hans utveckling och hans kommande dop. Och i början på mars kommer min bror och hans tjej att få en liten och sedan i juni kommer de att gifta sig tänk att kunna filma alla dessa härliga tillfällen för att sedan längre fram kunna ta fram det och återblicka och njuta av stunderna!Ha en härlig fredag!

Kram Ann-Sofi

2008-12-19 @ 18:31:05
Postat av: Anci Samanthas mamma

Jag vill verkligen vinna denna för jag har önskat kunna dokumentera min dotter så släkten långt bort får se hennes framsteg och bus hon har för sig. Min gamla gick sönder oh eftersom jag blev arbetslös när min fc arbetsgi´vare inte kunde acceptera att jag va sjuk i väntan på operation så har jag inte råd att köpa nån ny.....Om jag hade råd skulle jag köpa en annan kamera för att spela in dottern.

2008-12-19 @ 18:33:00
URL: http://www.metrobloggen.se/samanthasmamma
Postat av: Stefan W

Kika gärna in i min nya blogg! :) Hoppas du tycker om den.

2008-12-19 @ 18:35:05
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: emelie wragne

Home/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/EOS50D/index.asp" rel="nofollow">http://www.canon.se/ForHome/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/EOS50D/index.aspdenna produkt skulle jag välja, det är en systemkamera vilket jag alltid har velat haft, men det är rätt dyrt och det har jag aldrig haft råd med så har bara en vanlig kamera :)

varför jag ska vinna? Jo för att jag gillar verkligen att ta kort och filma, har gjort massa filmer själv med webbcameran när jag var mindre och sådär och har alltid velat ha en filmkamera, ska även till THAILAND den 9 januari och då skulle det vara kul att kunna filma lite där för att ha minnen för livet! :)

2008-12-19 @ 18:35:45
URL: http://ewragne.blogg.se/
Postat av: Stina

Ååh vad jag skulle vilja ha en filmkamera. Om jag skulle välja något annat än en filmkamera så skulle det bli, Canon EOS 1000D, Systemkamera.Om jag skulle vinna videokameran så skulle jag kunna, ja inte bara spara härliga minnen åt våra lilla dotter utan också kunna dela dem med släkt och vänner som bor långt ifrån oss, så kanske äntligen morbror i Madrid kan se lillans framsteg här hemma. Kramar, ha en skön helg!

2008-12-19 @ 18:36:16
Postat av: Helene

Ååå.... vilken CANONvinst! ;o)Om jag fick välja fritt så skulle det helt klart bli en fotoskrivare!Varför just jag ska vinna videokameran är för att i februari föds vår efterlängtade dotter!

Vill få chansen att filma hennes liv ändå från start så att säga.Nu håller vi tummarna!! ;o)

Kram Helene

2008-12-19 @ 18:40:06
Postat av: Sofie Kristensson

HejSkulle "DÖ" för en systemkamaera.Sofie

2008-12-19 @ 18:42:20
Postat av: maria petersson

Hej

jag skulle super fab och lyclig om jag vann den här fina cameran då skulle jag ta miljoner kort på min lilla Vincent. Du är så glad och ger mig livsglädje. kram

2008-12-19 @ 18:45:25
Postat av: maria

Det var visst några frågor också och då skulle jag välja en mycket mycket billigare camera för typ 500

2008-12-19 @ 18:48:47
Postat av: Victoria

Hej! Om jag skulle välja något annat från Canon skulle det helt klart bli någon av deras fantastiska systemkamera från deras sortiment!

Jag vill självklart vinna den fina kameran du lottar ut så vi kan dokumentera allt från nu när vårt lilla mirakel ligger i min mage, till förlossningen och till dess att h*n finns i vårt liv! Ha en underbar helg! Kram

2008-12-19 @ 18:54:41
Postat av: Rebecca

Hej hej!

jag skulle nog välja nån av canons systemkameror, är ju i behov av en ny kamera.

De skulle ju vara super kul om jag skulle vinna:) Då skulle jag filma mina två pojkar har en på 2år och en på 7 månade, så de är ju full rulle här hemma hela dagarna, har ju mycket jag kan filma här hemma:)

2008-12-19 @ 18:54:55
URL: http://mammarebecca.blogspot.com
Postat av: emelie

Jag skulle välja Canon Digital IXUS 8015 i rosa för att ge bort till min syster eftersom hon tar kort på sina kanonsöta barn Leia och Leona dagarna i ända, så hon kan göra det med sin favoritfärg rosa, som hon är helt besatt av.Jag borde vinna videokameran för att Jag ska kunna minnas allt jag gör nu när jag är 16 med mina vänner och familj så jag aldrig någonsin glömmer hur kul vi har haft det sen när vi blir äldre och gråhåriga :) Och självklart för att filma Leia och Leonas uppväxt, och hur allt som det är nu! Snälla, snälla ;)

2008-12-19 @ 19:00:54
URL: http://www.metrobloggen.se/wellthatwaseasy
Postat av: Patricia Karlsson

En Canon i-SENSYS LBP3300 laseskrivare skulle jag behöva, jag har ingen egen skrivare hemma och det är ganska ofta man ser recept och annat som man gärna skulle vilja ha utskrivet, eller kanske lite fina bilder :)Jag vill vinna videokameran för att även om en bild säger mer än tusen ord, så säger en film nästan ännu mer. Tänk att kunna uppleva alla roliga stunder på nytt :)Det är inte samma sak att kolla på ett foto som att se hela händelsen om och om igen, och höra alla glada skratt dessutom :D

2008-12-19 @ 19:04:32
Postat av: Cookie

1. EOS 1000D vore perfekt både på semestrar och i jobbet!

2. Jag vill vinna videokameran för att föreviga min lilla Embla, snart 4 månader.

2008-12-19 @ 19:09:43
Postat av: Marko

Hej!

jag om jag skulle få välja från Canons sortiment så skulle jag välja Canon EOS 1000D för jag tycker om att foton. jag hade en vanlig digital kamera innan men som sagt den höll ju inte länge..jag skulle bli grymt glad om man fick HF10 HD-kamera

då kan man ju t.e.x video blogga, Spela in lätta musik videon och sen filma små kusinerna när dom leker runt som galningar :)God jul och gott nytt år på dig

2008-12-19 @ 19:16:47
URL: http://naure.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej, här kommer mitt tävlingsbidrag.

1. Jag skulle vilja ha ett nytt objektiv till min Canonkamera ett Canon EF 28-200mm. Med det blir det lättare att ta fina kort.

2. Anledningen till att jag vill vinna denna kamera är att vi inte har någon. Vi har lånat svärmors, men den är stor och klumpig och det gör att vi aldrig använder den. Vår son blev filmad ganska mycket när han var liten men vår dotter på 11 månader har nästan aldrig blivit filmad. Hon har precis lärt sig att gå och det hade varit jättekul att fånga dessa underbara stapplande steg på film.

Jag hoppas att Du och din familj får en riktigt God Jul och att lillasyster tittar ut snart. Skånehälsningar från Petra

2008-12-19 @ 19:17:56
URL: http://petrar.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag skulle absolut välja en systemkamera för att sen ge den till min dotter som går media programet på gymnasiet. Där får dom förstås låna kameror men det är bra att ha en egen som man lär sig. Det blir bättre då man kan sin kamera. Och varför jag skulle vinna den här fina videokamera är för att våran är väl från 1800- kallt ungefär och jag behöver ju faktiskt en ny för att kunna utveckla min blogg och det kan man inte med en från 1800.

2008-12-19 @ 19:18:04
Postat av: Maria

Glömde fylla i min blogg adress i förra inlägget.

2008-12-19 @ 19:20:00
URL: http://mimidolls.babyblogg.se
Postat av: Jessica

Om jag fick välja fritt ur Canons sortiment, så hade jag valt en digital kamera. När jag och min man gifte oss, så var släkten från USA och England här för att fira med oss. Vi tog massor av foton, tyvärr försvann vår kamera när vi var på utflykt i Skåne, och fotona var ju givetvis borta. Vi har varit så ledsna över att alla bilder från dagarna efter bröllopet är borta, men också för att det antagligen var sista gången familjen från USA var här, och vi inte har ett enda bildbevis från dessa dagar. Nu är vi utan kamera (både vanlig kamera och DVD-kamera) och vi ska få vårt första gemensamma barn i februari. Vi har dessvärre inte råd att köpa en ny kamera, så jag hade blivit överlycklig om vi hade lottats ut till vinnare.

Hälsn. Jessica

2008-12-19 @ 19:21:43
URL: http://www.minneslund.com/blog/
Postat av: Emma

Hej! Jag skulle välja en fotoskrivare av den anledning att vår dator nyligen havererade och alla sparade digitalfoton försvann, ångrar mig något fruktanvärt att man inte framkallat dem vilket jag skall göra i fortsättingen. Smart att kunna göra det hemifrån. Skulle bli jätteglad om jag vann en Canon HD-kamera! Min kära syster berättade tidigare idag att det var den bästa investering hon gjort inför sitt första barn, det e klart man vill dokumentera alla framsteg och som stolt mamma visa alla nära och kära : ) Så det vill jag också göra så snart vår prins kommer till världen..

2008-12-19 @ 19:23:30
Postat av: Therese

Ojjjj vilken otroligt fin tävling Josefine!!!

En kamera för stillbilder har jag ju en som jag är otroligt nöjd med så jag skulle absolut vilja ha en bra fotoskrivare så att jag s´kan skriva ut mina fina bilder.

En filmkamera skulle kanske vara drömmen då jag inte ens har en filmfunktion på min kamera. Jag skulle så gärna vilja filma min kommande förlossning för att ha kvar som ett familjeminne. Självklart vill jag ha den filmad från mitt håll ;)

jag skulle också kunna filma vårt lilla mirakel och dess framsteg sedan och visa upp på min blogg för bl.a familjen som jag har 60 mil härifrån, du vet ju hur det är...

Varma kramar från oss!!

2008-12-19 @ 19:26:25
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Gokväll!

Vilket pris =)!!

Om jag fick välja fritt skulle jag vilja ha Canon PowerShot SX110 IS, en liten kamera att ha i väskan =).

Varför ska jag vinna?

Som fattig student och blivande mamma till min första lilla bebbe, skulle det vara jättekul att filma bebbens alla framsteg.Trevlig helg!

/Jenny2008-12-19 @ 19:38:34
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Frida

Om jag fick välja något ut canons sortiment skulle det helt klart bli en ny skrivare! Min gamla börja bli med åren och Canons i-SENSYS LBP3460 föll mig helt i smaken!

Varför ska du just jag vinna då?

Jag fascineras alltid av att få filma saker. Genom film kan du utrycka en mängd olika saker och hjälper även alla att minnas livets bästa stunder. JAg vet bara själv när jag sitter och ser tillbaka på filmer när jag var liten, det får en alltid att le lite extra. Du vet må sådär udnerbart bra? Om jag vann denna magnifika kamera skulle jag filma allt möjligt, som jag sedan om några år, kan se tillbaka på och minnas med glädje! Kram kram!

2008-12-19 @ 19:42:13
URL: http://specialtwo.blogg.se/
Postat av: Christina Wissinger

Jag skulle välja en webcamera . Min 15-åriga son ska iväg och studera på annat håll långt hemmifrån och då skulle vi kunna hålla kontakten och se varandra vilket skulle betyda mycket för mitt mammahjärta :-) Och just därför skulle jag vilja vinna en Canon videokamera , då skulle jag kunna filma hans syskon o vi andra i familjen och skicka till honom som han kan titta på när han saknar oss som mest !

2008-12-19 @ 19:50:37
Postat av: Jenny

Åh vad mycket fint Canon har, men om jag skulle få välja något ur deras sortiment skulle det nog bli en Canon Eos 1000D. Har alltid velat ha en systemkamera då man får så otrligt fina bilder.Jag skulle vilja vinna videokameran för att jag vill kunna filma allt jag gör och upplever när jag reser och förhoppningsvis åker som Aupair om några månader. Skulle vara så himla kul att få dela med mig till min familj om hur jag har det när jag är borta så länge ifrån dom. Kan bli riktigt fina minnen som man kan längta tillbaka till=)Ha en underbar helg med din familj=)

Kramar2008-12-19 @ 19:51:48
Postat av: Carolina

Åhh va mycket härliga tävlingar du har!

Om jag fick välja helt fritt så skulle det absolut bli en Canon EOS 1000D.

Anledningen till att jag borde vinna är att jag vill kunna filma min lilla Edvin! Finns massor av filmer på mig själv från när jag var liten och det är så kul att titta på och jag önskar att det kommer finnas det på Edvin också när han blir äldre! Man ser det på ett helt annat sätt på film än på kort!

Ha en bra helg!Kramar

2008-12-19 @ 19:59:44
URL: http://ljuvligacarolina.blogg.se/
Postat av: Johanna

WOW, vilken tävling!!!! 1.Skulle jag få välja fritt skulle det nog vara den nya CANON EOS50D (HAR SJÄLV EN 350D och fotar mycket) 2.Ska stå brud 2009 och vi behöver en ny videokamera att filma med. Våran har börjar strula och vi kommer inte ha råd att köpa en ny videokamera till vårt bröllop.Du skulle rädda vårt bröllop om vi vann videokameran! Ja, du skulle rädda det BIG TIME. Gör en blivande brud glad, en prinsessa som du är så skulle du förverkliga vår dröm om en ny videokamera till bröllopet! Jag håller mina nervösa tummar!! Kramar från Johanna samt den blivande brudgummen Patrik

2008-12-19 @ 20:00:31
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Kia<3

2008-12-19 @ 20:02:03
URL: http://kialin.blogg.se/
Postat av: Kia<3

Hej Josefine!

Den produkt som jag skulle välja från canon är systemkamrean Canon EOS 1000D. Anledningen till att jag vill vinna den här tävlingen är att jag vill föreviga alla de vackra minnen som vår 8 månader gamla son bjuder oss på.

Kramar Kia

2008-12-19 @ 20:06:23
URL: http://kialin.blogg.se/
Postat av: Nina

åååå det här vill man ju gärna vinna! vilket pris! Vi har ingen kamera att filma vår buse axel och hans syskon som ska komma i April! Hoppas hoppas!

om jag skulle få välja från Canons sortiment så skulle jag välja Canon EOS 1000D. Mina kameror håller aldrig särskilt länge, jag knäpper så otroligt mycket kort och vill ha en bättre kamera!Tack för en bra blogg som jag läser varje dag, om ditt mysiga liv! Lycka ill med nya bebisen!

kram

2008-12-19 @ 20:06:45
Postat av: INA

Jag skulle välja Canon Digital IXUS 980 IS.

Varför jag ska vinna....

Jag skulle vilja vinna för att kunna spela in allt i från vardagliga till saker som jag skulle vilja ha sagt till mina barn när jag är borta, deras student, förlovning, giftemål , när dom får det första barnet etc.

Den lilla kameran skulle jag ge till min 9 åring så att hon kan fota allt som händer runt om kring oss med " hennes " ögon.

Hoppas på lycka.

2008-12-19 @ 20:09:13
Postat av: Anonym

Hei! Jeg skulle gjerne ha hatt et Canon EOS 1000D. Det ser supert ut! Vårt videokamera ble ødelagt når vi var på ferie i sommer, så det hadde vært veldig fint med et nytt et. Ungene synes det er så koselig når hele familien setter seg ned for å se på film fra ferier og andre begivenheter.

Ha en fin fredag!

2008-12-19 @ 20:33:00
Postat av: erika

EOS 450D

gillar jagVilken kanontävling du har.

Nu måste man bara skriva en bra motivering oxå.

Men struntar nog i det. Gillar inte alla hycklande historier om varför man skulle vara mest lämpad som vinnare och så där.

Jag skulle helt enkelt bli superglad om jag vann. Vore kul att kunna filma vardagshändelserna lite.

2008-12-19 @ 20:33:33
URL: http://www.metrobloggen.se/bravinster
Postat av: Jeanette

Canon i-SENSYS LBP3300 laseskrivare är jag i akut behov av då min nuvande skrivare har lagt av.Jag hade tyckt att det hade varit superroligt att vinna för då kunde jag och mina elever göra en film till våren. Hade varit roligt för eleverna (och mig) att ha kvar som minne. Jobbar tyvärr på en skola med kass ekonomi så teknik är ett helt främmande ord för dem och ligger längst nere på PRIO-listan.

2008-12-19 @ 20:37:35
Postat av: Pauline

1. En Canon EOS 1Ds Mark III hade jag önskat mig då. Älskar ju att fotografera. Tänk då att ha en superbra kamera för det. Tyvärr är det ju lite dyrt som nybliven småbarnsförälder att skaffa en så dyr kamera.

Home/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/EOS-1DsMarkIII/index.asp" rel="nofollow">http://www.canon.se/ForHome/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/EOS-1DsMarkIII/index.asp

2. Vinna skulle jag vilja göra att kunna spara alla fina minnen av min underbara dotter även i filmformat. Tänk att få ha en film med hennes första små steg!

2008-12-19 @ 20:42:24
URL: http://my-angel-of-destiny.blogspot.com/
Postat av: mia

Hej!

En kanon ixus skulle jag önska mig i brunt. jag vill gärna vinna kameran för att jag tycker jag är riktigt bra som fixar att studera på heltid, jobba extra som babysångsfröken och har två egna barn och två bonusbarn.Skulle vilja dokumentera barnen bättre men har bara mobilen att fota med. Hoppas jag vinner! God jul!

2008-12-19 @ 20:49:49
URL: http://mariakalinka.blogspot.com
Postat av: Sofia i Gbg

Hej om jag skulle vinna så skulle jag förutom den fantastiska vinsten välja systemkameran EOS 1000 D.

Varför ska just jag vinna? Kanske för att jag för första gången i mitt liv känner mig hel och lycklig. Har tyvärr drabbats av djupa depressioner men har aldrig gett upp utan innerst inne velat leva.

Jag är i dag 36 år gammal och väntar mitt första barn. Träffade mannen i mitt liv detta året och vi ska som sagt få vårat första barn i börajn av februari. Det är nästan för bra för att vara sant. Då jag jag varit sjukskriven under en lång tid så skulle det vara fantstiskt att få en sådan kamera och dokumentera vår nya familj. Jag tror allt i livet har en mening. Stor Kram

2008-12-19 @ 20:54:22
Postat av: Hanne

1. Om jeg skulle velge noe fra Canons sortiment så ønsker jeg meg veldig et digitalt speilreflekskamera, nemlig EOS 450D: solutions/productselector/productselector.asp#subcat=3&list=1&id=3&cat=1" rel="nofollow">http://www.canon.se/productssolutions/productselector/productselector.asp#subcat=3&list=1&id=3&cat=12. Jeg vil gjerne vinne fordi vi skal gifte oss i juni, og da hadde det vært fantastisk å kunne spare alle de vakre minnene fra denne dagen på film:)

2008-12-19 @ 20:55:55
URL: http://hannemylife.blogspot.com
Postat av: Erika

1. Jag skulle välja den digitala systemkameran Canon EOS 1000D så jag skulle kunna ta lite mer professionella bilder på min lilla baby girl.2. Vi har redan en videokamera och jag skulle absolut inte vilja vara utan den nu när vi fått barn för det är helt fantastiskt att kunna blicka tillbaka på våran lilla tjejs utveckling och kunna filma hennes framsteg och få det arkiverat på film. För som alla säger tiden kommer aldrig tillbaka!Min äldsta syster har precis fått sin första son och de har ingen kamera och som de flesta nyblivna föräldrar vet så är det mycket utgifter den första tiden med alla nödvändigheter som barnvagn, bilsol, kläder mm och en kamera är inte det första man kan prioritera den första tiden. Därför vore det för mig obeskrivligt underbart att kunna ge bort denna fina videokamera till min syster och hennes BLIVANDE man. De ska även gifta sig sommaren 2009 så detta vore den helt ultimata presenten till dom. Nu håller jag tummarna stenhårt så jag kan få ge bort videokameran till dom. Hoppas hoppas på tur!

2008-12-19 @ 21:01:59
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Linda

Om jag fick vælja fritt så skulle jag vælja en Canon PowerShot kamera. Har flera vænner som har en sådan kamera och får underbara bilder.Jag skulle vilja vinna filmkameran før att kunna filma och ta vara på stunder jag inte vill glømma. Speciellt stunder tillsammans med min familj hemma i Sverige. Mina syskon har flera barn som jag "missar uppvæxten till" så att kunna filma dem och se dem nær jag vill hade varit helt underbart. Min tvillingsyster væntar nu sitt førsta barn, har termin i februari. Det kænns lite speciellt.. :o)Ønskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år tillsammans med vænner och familj!!

2008-12-19 @ 21:11:41
URL: http://lindaolsson81.blogg.se/
Postat av: Sofia

Om jag fick välja fritt utan något som helst förbehåll hade jag nog valt en EOS 450D, även om det finns mycket fint i sortimentet!Dagen innan din tävling avslutas uppnår jag ett stort delmål i mitt liv - jag tar min sjuksköterske-examen efter tre års hårda studier. En HD-kamera skulle ju vara en helt otrolig examenspresent! Jag skulle filma min 88-åriga mormor, spela in små kärleksförklaringar till min sambo, skicka hälsningar till mina föräldrar som bor 65 mil ifrån mig, filma min kusins bröllop, föreviga tankar och känslor som dyker upp titt som tätt i min vardag.. Jag tror att det är de små sakerna i livet som gör skillnad, det vore underbart att kunna spara somliga av dessa!

2008-12-19 @ 21:21:33
Postat av: Nadina

Ååå denna skulle jag /vi värkligen behöva.Anledningen är att jag skulle vilja filma min underbara son Edvin och skicka ner filmen till hans farmor och farfar som fortfarande bor i Bosnien. De träffar inte Edvin så ofta och jag vet att de skulle bli världens lyckligaste att få se hur Edvin utvecklas för varje dag.I övrigt så skulle jag tänka mig en digital kamera, för den jag har nu är felande.Så HOPPAS HOPPAS och HOPPAS på denna fina vinsten..

Kram

2008-12-19 @ 21:26:22
Postat av: Emma

Jag skulle välja en fotoskrivare. Det är ju perfekt när man har en liten som växer och man fotar så mycket. Då är det bara att skriva ut och hänga upp vart man vill. Dessutom kan man då skicka bilder lite oftare till dom man vill.Leons mormor bor 80 mil härifrån och hon missar ganska mycket, då är det roligt att kunna skicka iväg lite kort då och då.

2008-12-19 @ 21:27:14
URL: http://nutiopa.blogg.se/
Postat av: Anna

Åååhhh, en "vuxen" -tävling till like

OM jag fick välja fritt från Canon´s sortiment skulle JAG liksom DU vilja ha en systemkamera!!

Jag skulle vilja vinna en videokamera just för jag inte har någon ;)

Håller tummarna

God Jul & Gott Nytt År

(Tänk när du avslutar tävlingen, har lilla bebban kommit!)

2008-12-19 @ 21:29:37
Postat av: Mickan

Skulle då ta en Digital IXUS 75!! Hur läcker som helst..Ja skulle verkligen vilja filma mina barns alla stojjiga stunder.. Man glömmer så fort och just nu bara njuter jag av att ha blivit tvåbarnsmor! Ung sådan och det är tufft men ångrar det inte en sekund.. Det blir liksom mysiga "tuff"stunder om du förstår ;) Vill bara kunna sitta och skratta tilsammans med mina barn sedan när dem ser sina första vingliga steg och cykeltur =) Ha det bäst!! Kram

2008-12-19 @ 21:33:08
Postat av: Anonym

jag skulle helt klart välja en fotoskrivare utöver videokameran ;=)Vi i familjen har haft otur med sjukdommar så löst av varann. har blivit mycket tid hemma och mycket VAB.

Denna fantastiska kamera skulle verkligen lyxa till tillvaron för oss ;=)

Kram

2008-12-19 @ 21:43:34
Postat av: Jessica

Hej!

Om jag skulle få välja ur canons sortiment skulle jag välja en Canon ixus digitalcamera. Jag och min underbara sambo väntar vårat första barn och är helt överlyckliga. Skulle gärna vilja fota/filma denna underbara händelse och när vårt mirakel kommer =) Stor kram och god jul!!

2008-12-19 @ 21:43:48
Postat av: Astrid

God kveld;)

Hvis jeg skulle valgt noe annet fra Canon enn et videokamera måtte det blitt en Pixma pro 9000. Jeg kommer til å bli så glad hvis jeg vinner videokameraet, vi har snakket om å kjøpe et for å kunne filme fødselen av vår førstefødte:) Har termin i februar,og ønsker meg så inderlig et videokamera. Krysser fingre og tær for at det nå er min lykke å vinne:)

Klem

2008-12-19 @ 21:51:16
Postat av: SANDRA

Hej!

Jag skulle välja en "Canon EOS 1000D", just för att jag skulle vilja ta underbart fina bilder på min son och sen skriva ut på min fotoskrivare. Han är mitt allt och det vill jag sätta bild på!

Varför jag skulle vinna, oj.. ja, jag känner att det är MIN tur nu. Har varit med och tävlat här många ggr, och nu chansar jag återigen på en sen julklapp! :-)Om jag skulle vinna så skulle jag kunna föreviga småbarnsåren med min son som man lätt missar när man är ensamstående, mycket att stå i om dagarna och alla småsaker missar man, fast man inget hellre vill märka dom! håller tummen på vinstSandra@eez.se

2008-12-19 @ 21:57:51
URL: http://sandralarsson4.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hei snille du!For en konkurranse... Jeg hadde hatt veldig lyst på et av kameraene på denne siden:Home/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/index.asp" rel="nofollow">http://www.canon.se/ForHome/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/index.aspHar ikke så god greie på slike ting, så måtte fått hjelp til å velge.. Men med et slikt kamera kunne kanskje til og med jeg tatt fine bilder! :)Hvorfor skal akkurat jeg vinne denne konkurransen? Et veldig vanskelig spørsmål. Jeg fortjener det vel ikke noe mer enn noen andre, men jeg ville iallefall blitt utrolig glad - for da kunne jeg tatt vare på minner fra mitt liv med mine to elskede; min mann og min datter. Jeg føler meg så utrolig priviligert som har vært så heldig i kjærligheten. Min mann og jeg har vært sammen siden jeg var 16 år, og vi giftet oss på dagen ti år etter at vi ble sammen. En magisk dag på alle måter! Et år etterpå kom vår etterlengtede datter... Dette er meningen med livet! Noen vil vel si at det høres klisjeaktig ut, men når man først har opplevd å være så lykkelig, forstår man hvorfor andre snakker med så store ord om kjærligheten. Og det tror jeg du forstår!Det å ta vare på minnene i hjertet sitt er utrolig viktig, men det er ikke alltid så enkelt å huske alt like godt. Da er et videokamera en genial oppfinnelse! Vi fikk låne et kamera til jenta vår ble født, og gjorde masse opptak den første tiden - og det er så utrolig verdifullt å ha i ettertid.Da kan man gjenoppleve minnene på en helt spesiell måte! Og tenk så artig det blir for henne å se når hun blir stor! Jeg krysser fingre, armer, føtter og tær!Takk for din ærlige blogg og dine fine tanker! Du har også funnet lykken... Vi er heldige!

2008-12-19 @ 21:59:20
Postat av: Nicolina

Hejsan!

Om jag fick välja en produkt skulle jag välja Digital IXUS 80 IS Brown, för jag älskar att fotografera!. Många vill filma sina barns framsteg vilket jag kan förstå. Jag som sjuttonårig tjej skulle istället vilja uppmärksamma det sjuka kroppsidealen som finns i dagens samhälle genom att göra ett litet reportage om det. Jag har alltid älskat att fotografera och filma. Jag skulle alltså kunna kombinera mitt intresse med någonting som behöver uppmärksammas och diskuteras mer i dagens samhälle. Ingen ska behöva svälta sig/göra en "extreme makeover" för att kunna sträcka på sig och känna sig som en värdig människa. Jag skulle alltså använda kameran dels ur undervisningssyfte men också filma för att jag tycker att det är fantastiskt roligt.Väldigt rolig tävling!God jul!

2008-12-19 @ 22:07:44
URL: http://nicolinasthlms.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Jag skulle gladeligen välja en systemkamera, som så många andra! Deras kameror är verkligen bra.hmm, varför skulle jag vinna den.. Jo jag tycker om att filma, men en vanlig digitalkamera ger inte lika bra bild som en riktig. Canon är ett bra märke, så jag blir inte förvånad om den är hur bra som helst. Skulle vara kul o vinna =)

2008-12-19 @ 22:08:58
URL: http://linnnnneas.blogg.se/
Postat av: mantis

Jag gör ett tappert försök att vinna denna underbara videokamera även om jag totalmisslyckats med mina tävlingsförsök tidigare. Om jag vann denna fina videokamera skulle jag kunna bevara alla fina och underbara stunder som vi får uppleva med vår älskade prins som nu i dagarna fyllde 1½ år, men framförallt att kunna dela dessa minnen med mormor och morfar som bor alltför långt borta och som vi äntligen kommer att få träffa vid jul. Om jag fick välja något ur sortimentet hade jag valt en fotoskrivare. Passar på att önska dig en underbar Jul och Gott nytt år. Kram

2008-12-19 @ 22:12:01
Postat av: Fredrica

Hej hej!Jag skulle välja en webbkamera VB-C60 så att mina syskon och min sambos syskon skulle kunna se varandra och prata över internet då allihop bor utspritt över Sverige och Europa. Ett jättebra sätt för dem att få busa nära men ändå så långt borta.Jag vill vinna kameran för att ge bort den till min underbara mamma som fött upp mig och mina 7 syskon. Hon har pratat om att hon vill ha en videokamera ända sedan hon blev av med sin "super8" kamera på 80-talet. Men hon har tyvärr aldrig fått råd att köpa en ny då vi varit så många barn. Hon har alltid prioriterat familjen före sig själv och sina önskningar. Så jag önskar jag vinner den så jag kan ge den till henne på hennes födelsedag den 23 Januari. Hon skulle bli överlyckig över att få kameran och äntligen få kunna föreviga alla underbara stunder tillsammans med sina barn och framförallt alla de barnbarn hon fått de senaste åren.Tack för en underbar sida!

Mvh//Fredrica.

2008-12-19 @ 22:20:57
Postat av: Zandra

Hej! Åh, vilken tävling! Om jag fick välja fritt skulle jag vilja ha en Canon EOS 450D, just för att kunna ta lite proffsiga kort på mina härliga barn, och för att vår nuvarande kamera fått spunk och bara tar kort när det behagar den ;)Varför ska då jag vinna denna videokamera?

Jag behöver nått som muntrar upp just nu, jag har en liten tösabit på 9 månader som verkligen suger musten ur mig, sömnen är obefintlig och lägg då på en trotsig son på 2,5 år, och du har en slutkörd mamma som inte inte orkar nått. Som så många andra i detta avlånga land har maken dessutom blivit varslad, det fick vi veta på min 25 års dag häromdagen, vilken födelesdagspresent OCH julklapp va...Så jag vill vinna för både min skull och min mans! Vi kan behöva ett ljus i vintermörkret, och att kunna spela in härliga filmer på våra barn känns som en väldigt trevlig present för många år framåt!!! :)Slutligen vill jag tacka för en härlig blogg, hur nere man än är blir man glad när man läser om er vardag, och FAB, HAPPY och alla andra underbara ord du använder dig av gör mig så glad! Kram på dig och alla ni andra som tävlar! ;)

2008-12-19 @ 22:30:51
Postat av: Johanna

Jag skulle nog helst vilja ha en systemkamera då det blir så otroligt klara och fina bilder.När våran dotter föddes köpte vi en videokamera som vi filmade hela första tiden med och även sånt som dop, födelsedagara och andra roliga stunder. Vi hade även som uppdrag att filma min systers dop för att hennes man som var kvar i USA(där dom alla bor) då skulle kunna få se dopet på sin dotter.Några veckor efter åkte jag till tandläkaren med min dotter, hon är 1 år och vi skulle dit på information. Vi är ganska sen så jag glömmer att låsa bilen...När vi kommit hem och jag börjar leta efter plånboken upptäcker jag att den är borta, går ut till bilen och tittar eftersom jag kom på att det jag la den i sidofacket var den borta, när jag sedan söker min videokamera och upptäcker att också den är borta förstår jag att någon har stulit den.Jag bryr mig inte om pengar eller plånbok men kommer aldrig förlåta mig själv att videokameran är borta med min systerdotters (min guddotter) dop på. Så John kommer aldrig att få se hur fint hans dotters dop var. VI hade även MASSOR av härliga inspelningar med våran dotter.Nu vill vi självklart köpa en ny för jag vet att vi kommer att uppleva massor med nya upplevelser tillsammans men det är sååå tråkigt att människor gör sånt här. Undra vad dom tänker när dom se att det bara är massa barn som är med...troligen ingenting tyvärr!Just en filmkamera är så mycket mer än bara ett materiellt ting. Hur roligt är det inte att titta på sig själv när man är liten. Så hur än det blir så tänket vi införskaffa oss en ny så vi föreviga vårat och våran dotters liv.Kram Johanna

2008-12-19 @ 22:52:59
Postat av: Jenny

Hej jag skulle välja en liten smidig kompaktkamera, en digital ixus! Och om jag vann videokameran skulle jag föreviga mina underbara små pojkar!

Kram/Jenny

2008-12-19 @ 23:08:20
URL: http://jennelo.blogspot.com
Postat av: Caroline

Canon EOS 450D skulle jag vilja ha.Varför ska jag vinna? För att jag aldrig vunnit nått i hela mitt liv, inte ens 25kr på en trisslott... Dessutom skulle jag vilja vinna en videokamera så att jag kan filma alla nära och kära, mina vänner, min familj, så att jag alltid kan se dom. Har många vänner utomlands, och de skulle jag speciellt vilja ha med på film så man kan se dom när man saknar dom som mest.

2008-12-19 @ 23:16:54
URL: http://ezenhall.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jag skulle så gärna vilja vinna denna kameran så jag kan filma när vi hoppar i backen med snowboard och skidor! Än så länge tar jag bara foton med min Canon EOS 450 D i backen och de bilderna är superbra, så jag hoppas nu på denna! :)

Hade jag fått välja skulle jag tagit Digital IXUS 980 IS som är enkel att ta med sig ut i backen om man lämnar systemkameran hemma :)

2008-12-19 @ 23:27:52
Postat av: Josefine

Hej Josefine! (Diggar ditt namn^^)Om jag skulle få sitta och scrolla sida upp och sida ner och baravälja vad jag ville ha skulle det bli en EOS 1000D systemkamera....PÅ frågan varför jag skulle vinna just denna videokamera är det svårt att svara på, det finns säkert många som förtjänar den mer än mig.

Men min "anledningen" varför jag vill vinna är...jag och min syster skiljer det ca 1.5 år mellan, sedan kommer min lillebror 12 år efter oss...när vi var små jobabde både mamma och pappa, pengar var inget problem, sen kommer denna underbara varelse som är så speciell...(är itne alla barn så säg^^)han är tre år gammal och är familjen lilla pajas. (med en deprimerad och sjukskriven mamma) är inte pengaflödet det bästa..och varje gång, mannen i mitt lig, min lillebror gör några av sina pajas-trick gråter hon (nu låter det som jag sitter och tycker synd om mig själv, men tro bara inte att jag gör det^^)hennes besvikelse över att aldrig kunna fånga det på band...vi har flera videorullar med mig och min syster, man skulle kunna tro det var varje minut av vårat liv inspelat och vad har vi av han, knappt foton då (mina föäldrars) kamera gick sönder ett par månader efter hans födelse och att gå och köpa en ny kamera var det sista vi hade råd till...Nu är min morfar cancersjuk har vi just fått veta(ingen olycka kommer ensam) och Anton och morfar, dom är bästisar, enligt aNTON DÅ...SE deras skratt, deras kramar och deras gos är så värdefullt...och det är som dom säger på canons reklam "en bild beskriver tusen ord, men en video beskriva en hel historia" och just den historian villb jag ha sparat...historien om min lillebror....=)Kram Josefine

2008-12-19 @ 23:28:18
URL: http://astoryaboutmylife.blogg.se/
Postat av: Sara

Å vilken härlig tävling!Om jag fick välja fritt skulle jag vilja ha systemkameran EOS 1000D så att jag skulle kunna ta bra och fina kort på vår underbara son.Likaså med filmkameran. Vi fick en son för tre månader sen och det är ju underbart att följa hans utveckling. Dessvärre har vi inte haft möjlighet att köpa någon videokamera då jag och min man varit studenter under en längre tid så ekonomin är ju inte så god. Jag blev färdigutbildad gymnasielärare i juni, några månader innan vår son föddes, och min man blir färdig förskollärare nu i januari. Han har dessutom fått ett tillsvidarejobb på en förskola i närheten av oss så det känns kanon! Det behövs verkligen manliga förskollärare så barn får bra manliga förebilder. Men för att återkomma till videokameran, skulle gärna filma vår son med den =)

2008-12-19 @ 23:29:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/10610/
Postat av: Kina

1. Jag har alltid drömt om en Canon eos450D systemkamara.. Men den är lite för dyr för en fattig trebarnsmamma.

2. Det finns inget som är så kul som att filma dom små glimtar i barnens vardag, Just dom som inte är tilljorda utan så underbart spontana. Då jag har tre underbara ungar så skulle jag vinna kamran just för att fånga dom ögonblicken..

Ha en underbar helg.

Kram Kina

2008-12-19 @ 23:32:09
Postat av: sofie

Hej,Vilken underbar vinstmöjlighet.När min pappa dog för två månader sen kändes det som om så många lyckotillfällen och planer fick ställas in. Vi ska inte längre gifta oss till sommaren eftersom det inte är samma sak utan pappa. I februari skulle alla barn och barnbarn åka tillsammans m mina föräldrar till Gran Canaria- vår första resa allihopa tillsammans. Nu känns det som att den resan kommer tappa lite av sin glädje och mening och istället bli en tröstresa för oss. Men jag tror att en filmkamera skulle få oss att tillsammans hålla fast vid våra minnen. Trots att inte pappa kan vara med, så kommer vi uppleva roliga saker.En annan av canons drömprodukter är Digitalkameran EOS 50D.

2008-12-19 @ 23:48:39
URL: http://sofieflikkan.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja ha Canon PowerShot G10, har länge drömt om att skaffa en riktigt bra systemkamera och bli riktigt duktig med den innan vi får vårt första barn som vi hoppas inte dröjer så länge! Jag är utbildad lärare och ser hur många ögonblick som sker dagligen som man skulle vilja fånga och jag har så många roliga filmer från när jag själv var liten, bla från härliga körresor med Fröken Nordstrand med på bussen=)Så självklart skulle jag bli överlycklig att själv få skapa nya minnen med "nya" familjen!Kram på er!

2008-12-19 @ 23:53:01
Postat av: Johanna

1. En rosa Canon Ixuskamera skulle jag vilja ha om jag fick välja.

2. Att ha möjligheten att filma alla underbara och fantastiska stunder som livet bjuder på, därför vill lilla jag vinna...

2008-12-19 @ 23:54:27
Postat av: Jenny

Jag skulle gärna vilja ha en skrivare av Canon så jag kan skriva ut alla fina bilder på våran underbara dotter Ellen som är 11 veckor imorgon.Varför jag ska vinna??Egentligen är alla värda att vinna den.Men om jag ska säga en anledning så tycker jag att jag är värd att vinna för allt jobbigt vi gick igenom med Ellens anskomst pg av att jag blev väldigt sjuk (havandeskapsförgiftning) fick ligga på IVA i 2dygn efter hon var född med akutkejsarsnitt och jag var sövd under snittet så eftersom jag inte fick finnas för henne den första tiden (träffade henne 10timmar efter snittet men kommer knappt ihåg det, tog flera dagar innan jag kunde vara en mamma) Så därför vill jag vinna så jag kan få alla framsteg vårt mirakel gör på film. Jag vill inte missa mer saker. Det hade varit världens bästa julklapp. Ellen är det bästa som har hänt mig även om jag fick gå igenom så mycket smärta för att få vara här vi är nu. Hon är min prinsessa :)Kramar Jenny

2008-12-20 @ 00:04:38
URL: http://jennysabina.blogspot.com
Postat av: Bonnie

Men oj vilka tävlingar du håller!Jag skulle jätte gärna vilja vinna.. Men det vill ju alla.. TyvärrSkulle jag önska mig något från Canon så skulle det va:Canons PowerShot E1

Gillade det där.. Skapad av kvinnor, för kvinnor.Varför ska just jag vinna??? Ja du det va en bra fråga. Känns så fel och sitta här och berätta varför just jag ska ha den.

Men men.. jag försöker!Jag känner så här. Jag har två sessor nu, ska få en tredje i vår.

Har varit hemma mamma, sjukskriven de sista 7 åren. Ger inte super ekonomi.. Därför känns det som att en sån här grej skulle jag/vi aldrig kunna köpa själva.Skulle vara så kul att filma barnen. Vill också kunna filma den lill* nytillskottet sen när det kommer.Där har du mitt "varför"Tack för en underbar blogg som jag kollar många gånger varje dag.Kram Bonnie

2008-12-20 @ 00:34:29
URL: http://bonniesvitarum.blogspot.com/
Postat av: Johanna

1. Jag skulle vilja ha fler objektiv till vår systemkamera. Ett macro-objektiv hade jag valt i dagsläget.

2. Jag vill SÅ gärna vinna en videokamera så att man kan spela in härliga resor eller bara minnesvärda saker i vardagen. När vi sedan blir fler i familjen hade det var sååå kul att kunna spela in film från dag 1 och framåt. Jag älskar själv att se gamla videoklipp när jag är liten och tror det hade blivit väldigt uppskattat av både oss och barnen.Kram!

2008-12-20 @ 01:10:23
URL: http://jolla99.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej!

Om jag skulle välja något ur Canons sortiment skulle jag ta en ixus 85IS. Tycker att den är få fin och stilren i design,påminner även om din:).Dessutom så skulle jag behöva uppdatera min digitalkamera lite:)använder en ixis mini med 5megapixel.haft den säkert i 7år.hehe

Varför just jag ska vinna videokameran? Jag och min sambo har pratat mycket om att köpa en sådan när vi väntar barn eftersom minnena sparas i ett levande format då=) Vi har inte fått till ett plus på stickan än(efter 1år)men hoppas på att vår tid faller in snart. Då vore det superhärligt att kunna filma sambons reaktion den dagen vi får ett plus. Tack för en helt underbar och inspirerande blogg föresten!!

Massor med kramar//Emma

2008-12-20 @ 01:14:12
Postat av: Amelie

Hei Josefine. Kjempefin blogg har du, jeg titter innom hver dag og leser de små historiene om deg og din familie med stor glede.Svar på spørsmål:

1. Foruten denne kameraen ville jeg valgt en EOS 450D. Denne står høyt på ønskelisten til jul. Men den er jo så dyr, så det nest beste måtte være denne kameraen.2. Jeg har fortjent kameraen fordi jeg er fattig student som gjerne vil kunne holde fast i de små, fantastiske øyenblikkene som jeg og min mann opplever i hverdagen.

2008-12-20 @ 02:05:33
Postat av: vivi

1.Jag skulle gärna vilja ha en Canonkikare 8*25 IS.

2.Jag är jämnt utomhus. Åker skidor, springer, promenerar med hunden i skogen, campar, åker motorcykel. Jag älskar uteliv, och skulle älska att kunna dokumentera allt vackert jag upplever så fint med denna kameran.

Du har verkligen toppenfina tävlingar. Tack.

2008-12-20 @ 03:51:37
Postat av: KARIN

jag skulle välja en systemkamera EOS 50D från Canon. (...jag kan ju bara drömma vidare..)...sen till varför just jag. Ja, när det är tävlingar så skriver så många om allt som de har varit med om men jag har inte så mycket i mitt bagage..

Så enda anledningen för att just JAG ska vinna är att jag hoppas att det kommer att hända mer saker i mitt liv. Hoppas på ett plus på stickan nästa vecka (har pcos och det är svårt att bli gravid:(...) och DÅ har jag mycket att filma!!

Därför hoppas jag på att det blir just JAG!'god jul & gott nytt år & Grattis på din dag!!

2008-12-20 @ 05:10:50
URL: http://litentiger.blogspot.com
Postat av: Janne

1. Jeg skulle veldig gjerne ha : "EOS 1000D - kraftfull bildbehandling i ett prisvärt och lätthanterligt paket. 10,1 megapixels CMOS-sensor och med teknik från Canons professionella modeller."

2. Jeg har termin med min første 15.april, og jeg skulle så veldig gjerne hatt et filmkamera slik at min man kan filme litt fra fødsel, slik at vi kan ha det minne for alltid!!!!!!!!!!!!!!! :o)

2008-12-20 @ 07:13:21
Postat av: christine

1. Jag skulle vilja ha VB-C50FSi webcamera så min lilla familj beståendes av mig, sambon, våran son samt en tokig liten hund kunde visa oss "live" för våra familjer som bor alldeles för långt bort. Visst, en bild säger mer än tusen ord, men att se varandra "live" slår detta då det är sällan vi ses.2.Anledningen till att jag vill vinna är att jag vill fimla allt som händer i vårat liv, hur våran son utvecklas och spara alla minnen i ett levande format. Dessutom håller vi på att planera inför ett kommande vårbröllop och det vill vi mer än gärna spela in, titta tillbaka på och minnas den dag som troligtvis kommer bli en av våra bästa!

2008-12-20 @ 09:44:55
Postat av: sara

jag skulle vilja ha en MD205 videokamera,eller vilken videokamera som hells!Har tänkt att köpa en länge nu så vi kan filma vår dotters uppväxt men det kommer alltid andra tråkiga utgifter och förstör dom planerna.har snart gett upp hoppet om att någonsin köpa en videokamera :( nu är detta mitt sista hopp...kanske en fantastisk julklapp till mig och familjen i år? brukar aldrig vinna något...men jag har varit jättesnäll i år :)Kram sara

2008-12-20 @ 11:24:57
URL: http://isalindstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

Om jag fick välja en produkt skulle det vara Canon EOS 450D. Önskar min en digital systemkamera. Älskar att fota, men har tappat bort det intresset.Videokameran skulle jag ge till min mamma, jag blir rörd bara av att skriva detta. Hon är en otrolig människa! Mamma är barnmorska, en fantastisk sådan. Hon jobbar med unga, och får ofta de svåra fallen. Sen några år har hon kämpat för tjejer med vestibulitet, alltså samlagssmärtor. Det finns ingen plats för dem i vården, de slussas runt och skadas ännu mer. Den bästa vården för dem är Kognitiv beteendeterapi, KBT. Men idag får de leta reda på och själva betala detta, samt att terapeuten inte har kunskap om vestibulitet.Mamma kämpade i flera år för att få gå en två år lång utbildning i KBT steg ett. Och så ÄNTLIGEN fick hon det!!! Tyvärr förstår inte hennes chef vilken otrolig kompetens hon får!! Hon får bekosta nästan allt själv, vilket är otroligt dyrt, plus jobba heltid.Min mamma är helt slut av att jobba mer än heltid och plugga helger och kvällar, men BRINNER för detta!! Vad ska hon göra med videokameran då? I utbildningen måste de ovanpå alla andra kostnader ha en videokamera för att filma sin KBT patient för att visa sin handledare. Mamma har kunnat låna en tidigare, men nu måste hon köpa en.Det skulle vara så fantastiskt att få ge den fina kameran till mamma! Så får hon dels hjälp med sin utbildning som är till för en så bra sak, och en gåva hon kan använda till att föreviga resor, vardag, kommande barnbarn.. livet!Stor kram och GOD JUL! Anna

2008-12-20 @ 11:46:41
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: Frida

Om jag fick önska mig något så skulle jag vilja ha en digital systemkamera Canon EOS 50D.Jag tycker att jag och min familj skulle vinna filmkameran för att vi skulle behöva en aning uppmuntran. För drygt 3 månader sen kom lille Theo till oss. Allt var helt underbart. Vi bara myste med vår underbare son i vårt nyköpta hus. Men så kom veckan då allt gick fel.Små missöden inledde veckan, såsom trasiga bil, kamera, barnvagn. Det fortsatte i denna takt tills den stora chocken kom. Min sambo blev permitterad. Eftersom han jobbat i Norge så blev det en massa strul med stämpling och a-kassa med mera. Han fick ingen lön på 2 månader och försäkringskassan hade svårt att räkna ut min (lilla)inkomst vilket ledde till att jag inte heller fick några pengar. Min sambo fick jobb igen efter 2 månader, men vi har hamnat så långt efter. Om vi skulle vinna kameran så blir det en bra start på det nya året och en fin julklapp till hela familjen, då vi detta året inte kan köpa så många klappar....

2008-12-20 @ 11:53:39
Postat av: Camilla "Lillmamman"

Jag skulle välja en färgskrivare!Varför jag ska vinna videokameran? Jo, det ska jag berätta. Vi har så fantastiskt roligt i våran lilla "stora" familj. Fyra ungar med humor så det skriker om det! Massa roliga stunder jag önskat att jag kunde fångat på film!? Sen skulle jag visa dem det när de blir vuxna om och om igen!

Gullunger!!

www.lillmamman.sewww.lillmamman.secamillafrilans@live.se

2008-12-20 @ 13:52:40
URL: http://www.lillmamman.se
Postat av: Amanda

Hejsan!

Om jag fick välja helt fritt över vad jag vill ha, så måste det nog bli en systemkamera av modell canon eos 40D. Jag ÄLSKAR att fota, på allt som rör sig, framförallt mina syskonbarn. Har 16 st av dem än så länge :) Jag har just nu en gammal systemkamera från 70-talet som jag ärvt av min mor som är en mycket duktig fotograf. Jag tycker att jag är en bra kandidat att vinna denna videokameran är för att jag och min sambo ska åka på en resa till Thailand, och ingen av oss har varit där tidigare och vill kunna samla så mycket att minnas som möjligt. Plus så har vi precis fått veta att vi ska bli stolt föräldra till en lite knodd. Tack på förhand!

2008-12-20 @ 15:14:09
Postat av: Ida Larsson

Jag/vi sparar just nu till en Canon IXUS 870, så det är mitt val av Canon produkt. Varför just jag ska vinna en videokamera är att: Jag och min sambo väntar tillökning i början av April och då skulle det passa underbart bra att äga en videokamera men med tanke på att jag är student så har vi i första hand sparat till en digitalkamera Canon IXUS 870. Men vi vill jättegärna kunna filma det lilla pyret som kommer till oss...längtar så Sedan så fyller min sambo 30år i februari så vad skulle vara bättre än att ge honom videokameran i födelsedagspresent!=)GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

2008-12-20 @ 15:45:25
Postat av: Sessan ♡

Detta har min älskade make drömt om så länge, faktiskt sedan prinsessan låg i min mage!! Men snäll som han är har annat till frun blivit prioriterat ♥

Så därför tar jag chansen & tävlar för att förhoppningsvis kunna överraska han lite på nyåret ;)Han hade nog filmat hela dagarna hi hi2008-12-20 @ 16:13:59
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Sessan ♡

Upppsss... Jag glömde visst svara på frågan om man fick välja fritt

så hade jag valt en Canon EOS 450 med ett 18-200mm objektiv smileNjut lördags kvällen

2008-12-20 @ 16:18:46
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: isabella

Jag skulle ha valt produkten: Canon EF 28-90mm f/4-5.6 II USM eftersom vi fotar väldigt mycket med våran systemkamera men har pratat länge om att köpa till en extra zoom så vi får perfekta bilder men tyvärr inte råd.Varför ska just jag vinna?

Är nyinflyttat i en norrländsk stad tillsammans med fästmannen och bor nu 70 mil från vänner och familj och det är det enda tråkiga och nu när vi planerar barn känns det extra sårligt att mian föräldrar o morföräldrar bor så pass långt bort för att kunna dela våran glädje IRL. Men att filma vardagen och visa för dom lindrar saknaden en hel del. Tyvärr har vi ingen filmkamera :(

2008-12-20 @ 17:05:40
Postat av: Karolina

Canon EOS 1000D, Systemkamera skulle jag valt.Varför jag tycker att just jag ska vinna?

När vi för ca 4år sen miste vårat första barn så började man inse va viktigt det är att kunna bevara alla minnen speciellt dom få man har tillsammans, då vi inte ens hade en kamera att fota våran lilla tjej med som sen gick bort, endast typ 2 dåliga bilder med mobilkamera är vad vi har av våran underbara dotter.

Nu när vi väntar vårat tredje barn e man jättenervös för att något ska gå snett, så en videokamera vore underbar att ha då man inte vill mista en sekund av att bevara fina minnen av sina barns liv, något tragiskt kan hända så snabbt och oförutsägbart.Alla är värdiga vinnare men de vore en ära att få vinna denna videokamera.2008-12-20 @ 19:08:44
Postat av: Izzy

Hej,

Jag fotograferar väldigt mycket i mina gymnasiekurser och på min fritid och därför skulle jag valt aningen ett Makroobjektiv till min systemkamera för att få större perspektiv och fånga alla minimala detaljer eller fotoskrivaren PIXMA Pro9500 för att kunna skriva ut mina alster med perfekta färger och skärpa.Videokameran skulle inte bara vara till stor hjälp i de kommande kurser jag ska läsa utan även då jag vill kunna föreviga mina unga år samt kommande stora händelser i mitt liv. Min barndom blev aldrig förevigad på film vilket jag är oerhört ledsen för och därför vill jag se till att inte samma misstag upprepas med mina framtida barn och familj.

Jag skulle verkligen uppskatta den då jag tyvärr inte har råd med den själv med mina studiemedel.

2008-12-20 @ 19:35:25
URL: http://niharfelviktor.blogg.se/
Postat av: S.N

Josefine, vilken grym vinst!Vi ska blir tre i familjen till våren och har spanat in oss på canon powershot G10 som är en digital systemkamera som tar fantastiska bilder och som man lätt kan stoppa ned i skötväskan och föreviga framtida minnen med. Vi vill redan nu fota magen så mycket det bara går och varje gång är det lika kul att jämföra bilderna för det är samma sak varje gång.. ja den blir större :-)Att vinna denna fantastiska kamera vore som en dröm då min älskade syster bor utomlands ( ja du vet ju hur det är) men även min mans mamma bor i ett annat land och att kunna filma livet och skicka snuttar till dem skulle vara fantastiskt!God Jul och Gott nytt år till dig o din familj som är en glädje att följa flera gånger om dagen!

2008-12-20 @ 21:07:19
Postat av: Lina

Åh en Canon PowerShot S5 IS hade jag velat ha, Men mest av allt en videokamera! Då vår son föddes filmade vi honom massor hans första år, sen försvann vår laddare, vi tänkte " vi hittar den snart" men letade inget vidare... 3,5 år senare kom Lillasyster, vi flyttade då hon var nyfödd och laddaren var borta! När vi försökte hitta en ny så såldes inga delar till vår kamera längre. Så lillasyster är tyvärr inte filmad alls..

1 år och 8 månader har hon funnits hos oss, så nu är det verkligen på tiden, att våra underbara barn får filmas. Tiden går för fort nu men med en Canon HF10 HDkamera så kan jag och maken sitta i soffan om tjugo år och le och drömma oss tillbaka till nära våra underbara ungar var små!!

2008-12-20 @ 22:16:10
Postat av: Kim

Då skulle jag välja en Canon PowerShot A560 (kamera) med tanke på att jag älskar att fotografera men faktiskt ingen egen kamera har.Jag vill vinna den lyxiga videokameran därför att jag vill fånga mitt och andras liv på film. Snart tar jag studenten och jag hoppas livet tar mig utomlands, jag vill se hela världen! Att kunna filma detta skulle vara underbart, att fånga en bit av detta och för alltid ha det kvar. Jag vill kunna komma hem och visa alla hur det var, men framförallt kunna visa min barn jag hoppas få när jag blir äldre. För jag skulle tyckt det hade vart hur fräckt som helst ifall min mamma hade filmer från när hon var ung. Och för att själv kunna se hur jag förändras som människa, från unga år till äldre :)

2008-12-21 @ 14:03:11
Postat av: marcus

Jag skulle välja en digital systemkamera Canon EOS 50D.Jag vill vinna tävlingen av den anledningen att jag är jättedålig på att skriva dagbok (plus att det räknas som omanligt!). Min sambo skriver dagligen och jag skulle också vilja ha något att se tillbaka på och minnas tiden som var då. Att skratta, gråta och kanske längta lite till tiden som passerat. Just därför vore en videokamera perfekt då jag kunde föra videodagbok. Mer manligt än att skriva va? :)2008-12-21 @ 20:43:33
Postat av: Sara M

1) Skulle jag välja en produkt från Canon så skulle det vara fotoskrivaren, åh så roligt att kunna skriva ut sina bilder själv. Snabbt och enkelt!2) Jag som en av Josefine´s trogna läsare är,

följer hennes vardag och sin lilla familj som hon håller så kär.

När jag nu mammaledig är,

inget överflöd av pengar man har tyvärr...

Men jag vill ju så gärna föreviga min dotter på ett modernt sätt,

och då är ju denna Canon HF10 HD-kamera helt rätt!Make my wish come true!! ;-)

GOD JUL!Kram Sara

sarahmagnusson@hotmail.com

2008-12-22 @ 21:06:14
Postat av: Liz

1)Om jag fick välja så skulle det bli en web camera så jag kan prata med min dotter som har flyttat för att gå skola.Jag är 6 månader gammal på det här med datorer och det går väldigt sakta när vi pratar på MSN.

Tyvärr hittade jag inga såna om jag inte lyckades missupfatta. Det var övervaknings kameror tror jag.

Så då får mitt val bli en kamera, enkel utan en massa inställningar som man ändå har glömt när det där bild tillfället dyker upp. PowerShot A1000 IS tyckte jag lät bra och enkel.2)Jag skulle vilja vinna för att kunna skicka den med min dotter ibland och be henne filma lite från skolan och vänner och sånt. Nästan varje dag kommer nya liv till där och det gror snart i deras land igen. Ungarna lär sig köra traktor och valla får.

Det är utställningar och dagar då allmänheten får komma och hälsa på alla djur och deras ungar.

Vid det här laget har du förstått att hon går lantbruksskola.

En helt vanlig ovanlig gymnasieutbildning.

Sen har jag en son som är fritids musiker och jag skulle så gärna kunna filma när han sjunger i kyrkan eller på bröllop.

Tänk att få skapa minnen för det där dagarna då ens eget minne börjar bli fullt och de grå inte längre är fullt så aktiva längre.

Så det här är mitt skäl till att jag skulle vilja vinna.

Kram, God Jul & Gott Nytt År från Malmberget :)2008-12-23 @ 00:32:07
URL: http://chiclady.blogg.se/
Postat av: Maja

Hej,

Jag skulle vilja ha en systemkamera då jag i slutet av Januari kommer lämna Sunsvall för att plugga vidare.. Det är en upplevelse man bara får vara med om en gång och det skulle vara perfekt att förvara dessa minnen med videokameran!! Ska bo med två personer jag aldrig tidigare träffat men är väldigt positiv då det kan bli vänner för livet..

God Jul & Gott Nytt År!!

/Maja

2008-12-27 @ 08:31:01
Postat av: Magdalena

Hej!

Vilken fin vinst du fått till här!

Jag skulle gärna vilja ha en digitalsystemkamera som det fungerar att sätta våra, eller rättare sagt min mans olika objektiv på. Tror att en eos50d fungerar men är inte hundra på det...En ny nätt kamera utan behov av inspelning band skulle jag gärna ha eftersom banden alltid tar slut mitt i barnens luciatåg eller köruppträdanden osv....

Vann jag skulle jag dessutom läsa in mig ordentligt så JAG kan alla finesser, för den skulle vara min : )

2008-12-27 @ 12:55:52
Postat av: Erica

Hej!

Skulle jag välja helt fritt skulle det absolut bli en digital systemkamera, Canon EOS 1000D. Har en Canon Powershot A650IS sen tidigare.Just jag borde vinna filmkameran för att vi väntar vårat första barn och då vill man ju verkligen filma alla framsteg och härliga stunder tillsammans!

Håller tummarna..!

2008-12-27 @ 23:36:55
URL: http://frogsandprincess.blogg.se/
Postat av: Maja

Såg att det blev en felstavning.. Det ska såklart stå Sundsvall :)

2008-12-28 @ 07:29:05
Postat av: Elin Andersson

Hej Josefin!

Om jag fritt fick välja så skulle jag välja EOS 1000D. Det verkar vara en bra kamera att starta med då man inte van vid systemkameror.

Jag skulle be so happy om jag vann kameran! Våran son blir 2 år nu i feb (alla hjärtans dag) och ännu har vi inte en enda filmsnutt på vår dansanta och helt underbara son som får oss att le varje sekund!! Håller mina tummar! Mvh Elin

2008-12-28 @ 08:53:48
Postat av: Helena

Hej! Jag vill så klart vara medoch tävla, annars har man ju ingen chans, eller hur? Skulle gärna också vilja ha en PowerShot E1.Jag filmar och knäpper alltid med min telefon, men det är såå dålig upplösning när jag filmar och de små grabbarna mina syns inte så bra. Skule vara så roligt med en riktig kamera att bevara alla fina minnen med tillsammans med mina 2 söner. Brukar aldrig någonsin vinna något, så nu håller jag tummarna extrahårt!!! Ha en fin dag och njut av ledigheten! :-)

2008-12-28 @ 09:11:43
Postat av: Annelie

Vilken fin tævling Josefin!Jag skulle gærna vilja ha en Digital IXUS 870 IS.Man får så många fina minnen med en videokamera som ær guld att titta tillbaka på. Vår dotter har nyss fyllt ett år och gør så många roliga saker som vi vill ha på film. Vi hade tænkt att køpa en videokamera efter vårt brøllop i oktober men alla pengar gick åt på brøllopet så vi får vænta med videokamera. Dæfør håller jag tummarna att vi vinner denna fina videokamera!

2008-12-28 @ 10:03:47
URL: http://minlillamy.blogspot.com
Postat av: vintageretroprinsessaOm jag hade fått sväva och ta ut svängarna hade jag valt en systemkamera.

Genom att jag själv är foto intresserad och har tre backra barn att fota.

Varför ska just miss vintage vinna en filmkamera ?

Jo för att den vi har är 9 år köptes då äldsta sonen föddes.

Och har använts flitigt sen dess.

Nu behöver vi fräscha upp oss 2 nya barn har kommit in i familjen som jag vill filma och föreviga.

Sen har jag tankar om att adoptera ett barn vilket just denna filmkamera skulle få följa med på varje steg vi tog med just det adopterade barnet.och den skulle flitigt användas här hemma hos oss.

Käärlek Mamma Jessica till tre

2008-12-28 @ 13:46:56
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!

Vilken fantastisk tävling!

1. jag skulle vilja ha Canon EOS5d ur canons sortiment.

2. Jag vill vinna kameran för att få möjligheten att lyssna till min sons lilla röst om flera år, se hans små fötter springa barfota i gräset eller höra hans glada tjut när pappa busar med honom... allt det jag idag tar för givet men säkert kommer att kännas långt borta när han sätter sig på sin moped och kör iväg med ny basröst och betydligt större fötter :-D

Minnen är väl värda att få återuppleva när man har ett mirakel hemma.

Kram

2008-12-28 @ 16:30:23
Postat av: Annika

Hej!

Om jag skulle få välja så skulle jag välja Canon EOS 1000D kameran, den har jag suktat efter läänge nu!

Kameran skulle jag vilja vinna så jag skulle kunna filma vårt älskade lilla troll när han gör sina miner och gester, brukar säga att han skulle kunna jobba på cirkus som clown med allt spex som han gör, skrattar dagligen åt alla tokigheter som han visar för mig.:-)

Ha det gott!/Annika

2008-12-29 @ 14:09:52
Postat av: kim

om jag fick välja fritt förutom vinsten skulle jag vilja ha en Canon XEED SX60 projektor.jag skulle så gärna vilja vinna videokameran för snart, om bara några dagar, börjar jag jobba igen och mannen min ska vara hemma. jag skulle vilja att han filmade hennes framgångar (tror att hon kommer börja gå när jag börjar jobba). Och givetvis att vi tillsammans filmar hennes uppväxt och framsteg. Detta också för att vår släkt bor på håll och då kan få se mer än "bara" vanliga kort.2008-12-30 @ 21:59:54
Postat av: Vivvi

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja ha Canon SELPHY CP760 fotoskrivaren från Canon sortimentet för att snabbt kunna skriva ut dem fina stunderna som man lyckas fånga lite då och då! Dessutom så skulle man kunna hålla både mor, svärmor och mormor a-jour med nya bilder!

Videokameran skulle jag självklart vilja vinna för att precis som alla andra dokumentera det finaste vi har här på vår jord, nämligen våra kära ögonstenar! Får ju tillökning i mars i form av en liten pojke och vad skulle inte vara roligare än att filma hans uppväxt och få visa det till honom då han blir äldre! Kram på dig! Jag håller tummarna denna gång!

Vivvi som snart blir tvåbarnsmamma!

2008-12-30 @ 22:44:01
Postat av: En Mölnbobos Liv

Jag skulle verkligen behöva en ny kamera, har en dålig kompaktkamera och skulle välja en digital systemkamera, den som hette 40D så inte helt fel ut. Vore drömmen att lära mig fotografera.Anledningen till att jag skulle vilja vinna är att jag länge velat ha en videokamera, vi har inte känt att vi haft råd när vi flyttat till dyrt radhus och varit föräldralediga i mer än 1.5 år. Jag har försökt filma med min lilla kompakta digitalkamera men kvaliten blir så dålig, vore så kul att ha en kamera för att filma sonens alla upptåg och sen även föreviga hans syskons födelse (för vi hoppas på fler barn).God fortsättning och fortsätt skriva din superbraiga blogg.

2009-01-01 @ 23:38:29
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Anna-Maria

Om jag fick välja fritt ur canons sortiment skulle jag välja en ny skrivare eftersom våran har pajat.

Jag vill jätte gärna vinna den här videokameran så vi kan filma våran bebis som är beräknad till 9 februari.

2009-01-02 @ 12:49:06
Postat av: Camilla

Oj vilken härlig tävling!

Mina svar på dina frågor blir följande:

1. Om jag fick välja fritt så skulle jag önska mig en EOS 50D, en riktigt bra digital systemkamera.

2. Jag skulle gärna vinna videokameran för att bla kunna ta såna härliga filmsekvenser på magen som du har visat upp här i bloggen. Fötter och kroppsdelar som rör sig på magen. Sen skulle jag också filma min sjuåriga prinsessa som tränar konståkning. Helst skall man varken filma eller fota henne men det är svårt att låta bli :-)

Ha en härlig helg!Camilla

2009-01-02 @ 16:55:59
Postat av: Andrea

Hej!

Om jag fick välja vad jag ville så hade det stått mellan en Canons EOS 5D Mark II, då jag älskar att fota och en fotoskrivare, då jag för ett par årsedan fick skramlat ihop till en 20D (en kompis till mamma och pappa hade haft den som visningsex.).Varför ska just jag få vinna en filmkamera? Svår fråga, men jag har precis hoppat av skolan, igen. Och planerar nu på att åka utomlands och jobba, gärna i england. Det hade varit ett underbart sätt att kunna hålla kontakten med familjen hemma på. Att berätta om min vardag någonannanstans. Man kan ju fotografera, skriva osv. Men det är inte samma sak som att varje dag kunna lyssna och se hur det är. Man missar mycket om det bara är en bild och att ringa varje dag... Jag vill inte ens tänka på det. Sen finns det faktiskt planer på att jag ska börja skolan igen, nästa höst. Men deffinitivt inte hemma i sådanna fall, just nu står det mellan marinbiologi och naturbruk (med natur kompetens), båda ställena med ett par timmars resetid hem. Äventyr och upplevelser som man vill kunna dela med familjen.Ska också tillägga att jag tycker det är jätte kul att läsa din blogg. Tyvärr är jag inte så bra på att kommentera som jag önskar att jag var! Keep it up!

2009-01-02 @ 17:06:28
URL: http://andreaw.blogg.se/
Postat av: MalinR.

Hej! Om jag fick välja något från Canons otroliga sortiment så skulle jag välja fotosrivaren Canon PIXMA Pro9000 för att det inte finns något härligare än att kunna kolla på fotografier tillsammans med vänner och familj på det gamla hederliga sättet.Jag skulle gärna vela vinna för att jag är en sååå stolt moster åt min lilla Meja som jag älskar att filma och fotografera. Och Meja är aldrig så lugn som när hon får sitta i knä och kolla på filmer och bilder på sig själv :)

Du har en underbar blogg :)

Många kramar MalinR.

2009-01-02 @ 18:11:17
URL: http://mostermalin.blogspot.com
Postat av: Katja

Jag drömmer om att åka jorden runt och lära mig dyka och hade valt en ny canon ixus med ett undervattenshus till, då det inte finns till just den modellen vi redan har. Men givetvis hade det varit ännu coolare med en videokamera så att man kan visa vad man upplevt på resan för vänner och familj. En höjdpunkt hade varit att fånga orangutangerna på borneo på film :)2009-01-02 @ 18:45:35
Postat av: Linda H

Hej!Om jag fick välja fritt så skulle jag ta en Canon EOS 1000D.Skulle vilja lära mig mer om fototeknik och verkligen kunna utnyttja min kamera och inte bara "knäppa" för glatta livet :)Att videofilma sina barn är ju helt ovärderligt - att i framtiden kunna se sina barn live är väl helt fantastiskt :)Tack för att du är så positiv när du skriver - det smittar av sig :)

2009-01-02 @ 18:54:32
URL: http://tradgatan21.bloggagratis.se
Postat av: Maria

Åh, vilken fantastisk tävling!1. Om jag fick välja fritt så skulle jag välja en digital systemkamera, gärna Canon EOS 50D.2. Anledningen till att jag skulle vilja vinna är, så klart, att kunna föreviga stunder som man bara får en gång; födelsedagar, bröllop (förhoppningsvis även mitt eget), semestertripper och viktigast av allt; dokumentera varje sekund av den bebis som jag hoppas ska flytta in i min mage snaaaart!!

2009-01-02 @ 19:37:18
Postat av: Angela

Om jag fick välja så skulle det bli en Canon HG10. Om jag vann så skulle jag filma en massa på barnen och lägga upp på min blogg. Mormor och morfar bor 100 mil bort och ser ju inte barnen så ofta. Detta skulle även göra dom lyckliga. Det finns ju ögonblick som man aldrig vill glömma!

2009-01-02 @ 19:41:54
URL: http://familjenorrhult.blogg.se/
Postat av: Annelie

HEJ! Vilken underbar tävling!OM jag skulle få välja fritt skulle jag köpa en Canon EOS 5D Mark II. En riktig kamera!Men varför skulle jag vinna? Ja, det är sällan man väljer att lägga pengar på sig själv på det här sättet. Det finns alltid andra hål att stoppa dem i. Räkningar, lån, barnens kläder, barnens intressen osv. Vad man verkligen vill ha själv kommer långt, långt ned på listan. Jag vill inte vinna kameran för min egen skull. Det är min mamma som alltid satt oss barn före sig själv som på riktigt förtjänar den. Det hon älskar mer än något annat är att ta kort, tro mig hon stoppar alltid upp den i ansiktet på en. Men det är mer än så. För henne är det terapi. Att gå runt ute och ta kort på den vackra naturen eller gammal rostig skylt är det bästa hon vet. I dagsläget har hon en vanlig digitalkamera med några år på nacken. Med en ny kamera skulle hon kunna ta underbara bilder på allt hon vill; natur, barnen, maken. Men framför allt skulle hon ta sig tid att göra det.Tack för en underbar blogg och lycka till med det nya undret i din mage./Annelie

2009-01-02 @ 20:17:32
Postat av: Mingar

Hej och Gott Nytt År!

Om jag fick välja fritt i Canons sortiment så skulle jag välja (förutom en HF 10) en Eos 450D för att kunna ta fina bilder på min 'lilla E'. Vår nuvarande kamera är en Canon Ixus och den är vi väldigt nöjda med men det är klart att bilderna blir ju bättre med en systemkamera (om man vet hur den ska användas... jag skulle nog iofs behöva en fotokurs...)'Lilla E' är i en ålder då det skulle vara jättekul att kunna föreviga alla hennes roliga upptåg. Här kommer ett exempel: så fort hon hör musik dansar och sjunger hon. Eftersom hon bara är 13 månader så blir sången inte så tydlig - fast man kan ana att det är 'Blinka lilla stjärna' hon kämpar med. Tänk om hon kunde få se detta när hon blir äldre! Med en Canon HF 10 HD-kamera så skulle detta bli möjligt...

2009-01-02 @ 21:01:00
Postat av: rebeccy

Jag skulle välja en liten smidig kamera, då jag inte har någon, tex Digital IXUS 980 IS skulle jag välja. Jag tycker det är jätte kul att ta kort på mig och min dotter, samt filma, men kameran jag har nu är några år gammal plus att den var både billig och utan blixt. Man ska inte klaga men, hade velat ha mer på speciellt mig och min dotter, det är ju annars alltid jag bakom kameran och filma hade varit kul.

2009-01-03 @ 14:56:35
URL: http://rebeccy.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Om jag fick välja helt fritt skulle valet bli väldigt lätt. En Canon Eos 450 D är min dröm!2. Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna dokumentera och spara dom fina stunderna i livet. Livet springer ifrån oss så fort och det vore underbart om man ibland kunde sätta sig ner och titta på fina stunder man varit med om. Också för att kunna visa mina barn i framtiden :) Det är viktigt att ta vara på livet!

2009-01-03 @ 15:52:32
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Sofie Kristensson

Jag skulle gärna vilja vinna en videokamera eller en systemkamera, gäller att vara snabb nu om man ska fångar kidsen på bild då de blir äldre och inte vill vara med på bild så ofta.Sofie

2009-01-03 @ 17:39:57
Postat av: Jenny

Hej!!

Om jag fick välja fritt ur Canons sortiment skulle jag vilja ha en EOS 450D. Då hade jag kunnat ta helt fantastiska naturbilder tillsammans ed familjen.Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna dokumentera speciella stunder i vårt väntade barns liv. Hade varit guld värt att kunna spara dessa guldkorn för framtiden.

2009-01-03 @ 20:47:16
Postat av: Jenny Svensson

Hej! Självklart vill jag vinna för att kunna föreviga min lill* som snart tittar ut, har idag ingen superbra kamera men önskar jag hade det så man kan föreviga både bilder och film för framtiden!! Om jag skulle välja något annat skulle jag välja en systemkamera som heter EOS 1000D.Många varma kramar!Jenny Svensson

2009-01-03 @ 21:27:54
Postat av: SandraJessika

Jag tycker att "din" videokamera är ett bra val!

Annars hade jag valt någon av de andra i samma serie(HF-serien).

Jag kommer att använda min kamera på min resa till "Mamma Mia" ön Skopelos,Grekland i sommar!

Lovely! :)

2009-01-04 @ 13:16:47
Postat av: Anne Lene

Hej!Morsom tävling :)Den här skulle jag jättegärna vilja köpa till min dotter som är 13 år och som älskar att fotografera,

en Canon EOS 1000D Systemkamera :) Tyvärr har vi inte den ekonomiska möjligheten men drömma går ju...Ja, varför ska jag vinna en videokamera? Det vore underbart att ha våra 4 barn på film. Vi har lånat kameror så de äldsta barnen har vi några videosnuttar på. De två minsta som nu är 3 och 5 finns det nästan inget på. Vi har inte tiden att jaga videokamrar att låna nu när vi har 4 att ta hand om :)Sköt om dej nu Josefin!

Kramar från Anne Lene

2009-01-04 @ 17:00:16
URL: http://fyrklovret.blogg.se/
Postat av: Anne Lene

Hej!Morsom tävling :)Den här skulle jag jättegärna vilja köpa till min dotter som är 13 år och som älskar att fotografera,

en Canon EOS 1000D Systemkamera :) Tyvärr har vi inte den ekonomiska möjligheten men drömma går ju...Ja, varför ska jag vinna en videokamera? Det vore underbart att ha våra 4 barn på film. Vi har lånat kameror så de äldsta barnen har vi några videosnuttar på. De två minsta som nu är 3 och 5 finns det nästan inget på. Vi har inte tiden att jaga videokamrar att låna nu när vi har 4 att ta hand om :)Sköt om dej nu Josefin!

Kramar från Anne Lene

2009-01-04 @ 17:02:10
Postat av: Johanna

Hej!Om jag fick välja vad jag vill ur Canons sortiment skulle det nog bli en system kamera. Jag har lånat flera kompisars och tycker det blir så sjukt fina kort då resultatet är så mycket bättre än familjens dåliga digitalkamera. Jag skulle valt Canon EOS 450DEn bra anledning varför jag ska få vinna videokameran finns inte men jag har alltid drömt om att få en jag är nu 15 år och satt och tittade på gammla skolböcker från när jag var 8 år och då hade jag skrivit att det jag önskade mig mest i julklapp var en videokamera för det hade Rosa på "Livet enligt Rosa". Så drömmen om en egen kamera har alltid funnits och vi har aldrig haft någon i våran familj så det skulle va jätte kul att få en :DHoppas det blir bra med din graviditet kram :)

2009-01-05 @ 15:54:17
Postat av: utlandsmamman

Vi har varit på skidsemester och jag tappade vår kamera i snön... Därför skulle jag välja en kamera, nämligen Canon EOS 450D. Systemkamera har jag inte haft sedan digitalkamerorna kom och jag är väldigt sugen på det igen :)

Att filma är också kul och därför skulle jag bli jätteglad om jag vann videokameran - och kunna skicka filmklipp till mor- och farföräldrar som inte träffar sina barnbarn så ofta, samt även kunna lägga upp filmklipp på bloggen ibland.

2009-01-05 @ 15:55:28
URL: http://utlandsmamman.blogspot.com/
Postat av: Filippa

Hej :) hoppas du mår bra. Jag skulle gärna velat vinna den som nämns där uppe eftersom jag och 3 vänner ska åka till Los Angeles i 3 måander och vill filma allting som händer så vänner coh familj kan se så vi mår bra men även kanske fånga många härliga minnen. Hade varit guldvärt om det hade hänt oss. Ha det bra , och lycka till med forsättningen av din graviditet. Kram!

2009-01-05 @ 16:21:36
Postat av: Elisabeth

Hei! For en super premie! Det jeg ønsker meg aller mest fra Canon sitt sortiment er EOS 450D, har lenge ønsket meg et speilreflekskamera. Har lyst til å gå på fotokurs å lære å ta bilder - da hadde det vært behov for et speilreflekskamera : ) Hvorfor skal jeg vinne videokamera?? Hadde vært gøy å ha et kamera å dokumentere små og store opplevelser i 2009, blant annet besøk hos fadderbarn i Trøndelag (som jeg desverre ser altfor sjelden), og tur til Marokko for å feire bryllup til en vennine. Videokamera må vel med når man skal ri på dromedar i ørkenen? Lykke til med siste innspurt av graviditeten! Gøy å følge bloggen din : )

2009-01-05 @ 19:47:58
Postat av: Ellinor

Hejsan :)

Om jag skulle kunna välja fritt från Canons sortiment skulle jag välja en skrivare från PIXMA..!

Så varför skulle jag få vinna denna kamera??

Jo för det första brukar jag aldrig vinna någonting och det skulle vara kul att vinna den här fina videokameran. Dessutom så skulle jag vilja ha en kamera som filmar när jag har fiolkonserter, när jag rider och är det alltid lika kul att filma mina brorsöner för att sedan kunna titta på i framtiden och visa dem hur små dem har varit. Och sedan har jag alltid varit väldigt intresserad för att fota och filma och jag kan ju inte bli bättre på det om jag inte har ngt att filma med..;)

hälsningar från den 17-årige fastern :D

2009-01-06 @ 12:17:39
Postat av: Line

Jeg skulle ønske at jeg kunne får et kamera 1000D. Det skulle jeg ha gitt til min eldste sønn som til stadighet maser om å få låne kameraet mitt (400D)...Også skulle jeg gjerne hatt et videokamera uten kassetter - har ett canonvideokamera nå som er 5 år gammelt man knapt brukt det siste året fordi jeg ikke husker å kjøpe nye kassetter.... Dette er også et kamera mine barn til stadighet maser om å få låne så kanskje jeg kunne fått nytt sånn at barna kunne få mitt "gamle"

2009-01-06 @ 13:51:03
URL: http://linlaa.blogg.no
Postat av: Anette Rigestam

Hej!!

Om jag fick välja fritt så skulle jag välja kameran PowerShot SX1 IS och jag skulle ge den till min dotter. Hon fyller 14 i år och är mycket intresserad av fotografering. Dessvärre har jag verkligen inte råd att köpa en så dyr kamera till henne, men man kan ju alltid få drömma.Nu till varför jag skulle vinna videokameran. Jo, när barnen var små var jag mycket ung, hade inga pengar och kunde inte köpa någon videokamera för att filma deras framsteg. Nu är barnen tonåringar,men fortfarande finns många tillfällen när man vill filma sina barn. Bl a när min dotter tävlar i hoppning etc. Tänk så roligt att se på när man är vuxen. Jag önskar jag hade haft filmer att titta på från när jag var liten...

Hoppas verkligen på denna fina vinst och håller tummarna så de är alldeles vita... :o)

2009-01-06 @ 19:02:44
Postat av: Glenn Björk

Hejsan!Om jag fick välja fritt från Canons sortiment så hade jag nog valt ett telezoomobjektiv, kanske Canon EF 70-200mm. Det hade inte varit dumt!Jag har en dotter på snart 6 månader. Dessa månader har utan tvekan varit de bästa i mitt liv! Bara att få vakna upp på morgonen och se hennes härliga leende gör en varm i hela kroppen och man glömmer för stunden tid och rum. Varje dag utvecklas hon och upptäcker något nytt. Det var inte längesedan hon satt själv för första gången. Tyvärr missade jag det... Som så mycket annat i hennes utveckling. För större delen av hennes vakna tid är jag på jobbet... Därför tycker jag att jag ska vinna, så att min sambo kan filma alla hennes framsteg och att jag sedan kan njuta av filmen när jag kommer hem efter jobbet. Så är det ju iofs för nästan alla, så jag tror att vem som än vinner kommer att ha grymt stor användning för den! Omän jag hoppas på att det är jag!Ha en bra dag!/Glenn

2009-01-06 @ 20:31:47
Postat av: Emma Eriksson

Hej!

Vilken fantastisk tävling :)Om jag fick välja fritt ur Canons sortiment skulle det bli den digitala systemkameran Canon Eos 450D som jag suktat efter i en evinnerlighet.I april kommer det lilla knyte jag bär på att landa på jorden och självklart vill jag och den blivande pappan att börja filma hennes självbiografi på momangen. Bäst kan min längtan efter en filmkamera beskrivas så här:Första gången barnet går. Första blöta pussen hennes pappa får.

Första gången som barnet ler. Första gången det tomten ser.

Oförglömliga minnen som man alltid vill ha kvar. Med Canons filmkamera jag minnesbilderna spar.Med många vänliga hälsningar från Emma som skulle bli oerhört lycklig över filmkameran!2009-01-06 @ 21:30:24
Postat av: Josefine Lundström

Hej Josefine! Först och främst vill jag säga att du har så vackert namn och en fin blogg.:) häftigt med en tävling med såå fint pris!

Jag är en 18 årig flicka som bor i Finland men har största delen av min släkt i sverige. Just nu står jag inför ett stort val i livet, nämligen jag skall välja vad jag skall böra studera. Min stora dröm är att bli fotograf både inom stillbild och rörlig bild. Därför tycker jag att priset i denna tävling skulle vara en perfekt start på min "fotografkarriär" ;) skulle jag vinna kameran skulle den nog komma väl till användning! då man är så ung som jag är, är det svårt att ha råd med så dyra saker som en kamera, vilket begränsar mina val inför framtida studier. Så denna vinst skulle betyda oerhört mycket för mig.

om jag skulle få välja fritt bland canons sortiment (vilken dröm) skulle jag antagligen välja systemkameran EOS 50D, eftersom den kamera jag har just nu är ett arvegods som tyvärr inte är digital och jag drömmer om att få en egen fin systemkamera!tusen tack för denna möjlighet! kramar Josefine

2009-01-07 @ 15:39:06
URL: http://josefine-elvine.blogspot.com/
Postat av: Lena

Tack för en härlig blogg Josefin är inne varje dag!Om jag fick välja vad jag ville ur canons sortiment skulle det vara en EOS 5D Mk II. det finns inget bättre än att ha en foto och film kamera i ett.Varför jag skulle vinna kameran: Den skulle vara perfekt för en resa som jag skall göra i april till Africa, Uganda. Pluggar till lärare och ska ner dit för att göra undersökningar till mitt ex-arbetet där vi skall kolla på barns lek och rörelse, ev. en jämnförelse med svenska barn. en kamera kommer vi att behöva då för att kunna göra observationer. Denna kamera vore hur bra som helst och med hårddisk så jag kan ladda in filmen direkt på datorn. Kan det bli bättre?! takc //Kramiz

2009-01-07 @ 17:32:46
URL: http://ladylee.blogg.se/
Postat av: SoffiZ

Jag skulle välja en systemkamera eller en sladdlös skrivare från Canon.

Anledningen till att jag ska vinna videokameran är att jag har en liten son på 6 månader och det skulle vara så himla roligt att dokummentera allt han gör. Självklart har jag kamera som jag fotar med (och kan filma så snuttar med), men det är inte samma sak. Eftersom att den är så liten skulle den få följa me oss överallt i skötväskan. Är i stort behov av en filmkamera!!

2009-01-08 @ 03:23:43
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Sandra

Gud vilken fin tävling! Klart man vill vara med.. :)Man måste ju deltaga för att ha en chans att vinna.. Så här är mitt bidrag!Om jag hade chansen att välja fritt i Canons sortiment så skulle jag lätt välja deras nyaste systemkamera EOS 50D.. känns som att det går åt en sådan snabb kamera för att fånga prinsen på 16 månader..mamman älskar att fota medans prinsen har en kärlek för att springa ur bild! Det är ganska mycket action i honom.. Åh på tal om prinsen så är ju han den allra finaste anledningen till att jag vill vara med o tävla om denna lyxiga vinst! Tänk att få fånga vår lilla skatts ögonblick i livet, det är ju obetalbart! Tyvärr så äger vi ingen filmkamera, men vår gamla trotjänare Canon ixus 75 får göra sitt till att fånga upp alla underbara minnen i bilder och filmklipp!Tusen varma tack för chansen att tävla om en så fin sak!

2009-01-08 @ 12:33:01
URL: http://prinswille.blogg.se/
Postat av: Björn

Hejsan!

skulle vilja vinna kameran... då skulle

jag kunna filma fortsättningen av min dotters återhämtande och använda det på bloggen!!!

Kolla bloggen så förstår du/niKram/B

2009-01-09 @ 08:21:12
URL: http://singelpappa.blogg.se/
Postat av: Kristina

Gillar dessa tävligar starkt.

eos 50D står högst på önskelistan från Canons sortiment..Har läst alla inlägg och kommer knappt i närheten av vissa historier så jag tänker inte äns försöka.

Att filma vänner, familj, resor osv är jättekul och i dagsläget filmar vi med en digitalkamra eller mobilen så en RIKTIG vidiokamra skulle välkomnas varmt i familjen.

Antar att du kommer använda din när ni är på förlossningen, åh är bra avis på dig. Jag har fött 3 underbara barn och skulle gärna göra det fler gånger. Skickar några stykekramar från Uppsala

KRAMAR Kristina

2009-01-09 @ 17:24:50
Postat av: Fanny

1. Jag skulle välja en systemkamera från canon.

2. Vad fint alla har skrivit, många om sina barn men eftersom jag själv är ett barn har jag inte något såndant att berätta. Jag vill vinna kameran för att kunna filma alla ögonblick med min bästa vän, filma alla knäppa stunder, filma alla skratt, filma alla leenden. Filma alla ögonblick som gör livet värt att leva. Ja, därför ska jag vinna.

2009-01-09 @ 22:06:39
Postat av: Emma

1.Jag skulle välja en EOS 1000D, då mitt intresse för fotografering är enormt.2. Jag vill vinna för att kunna fånga alla fina ögonblick jag har med mina kompisar, familj osv.

Just nu håller jag även förfullt på att söka bidrag till en resa till Vitryssland i sommar. Där jag skulle göra mitt projektarbete - En film om de landet som förändrade min som person, där jag träffade mitt livs kärlek och bästavän. Då jag antagligen skulle behöva lägga ut pengar själv också kan det bli svårt att få tag i just en filmkamera, därför ska jag vinna. För att jag skulle använda den till de bästa som har hänt mig, att få en film där min älskade är med på som ja kanske aldrig igen kommer få träffa skulle betyda något så enormt.Tack för underbar blogg!

2009-01-10 @ 13:03:54
URL: http://emmavonwirth.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag har för några månader sedan införskaffat mig en systemkamera och om jag skulle få välja vad som helst från Canons sortiment så skulle det nog vara ett objektiv till kameran eller en videokamera. Jag har längre funderat på det ett tag men kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska satsa på.Jag älskar att fotografera växter, djur, barn, och ja, allting. Nu ska vi snart åka upp till sälen och jag tycker att det skulle vara fruktansvärt kul att ha med sig en filmkamera och filma och fotografera när någon åker och när man själv åker. Det är så otroligt fint med snö och det kan även vara kul för andra att se! =)ps. Lycka till med förlosningen och allting! Jag läser din blogg varje dag, trots att jag inte är aktiv när det gäller kommenterer. Jag ser varje dag fram emot att se den där lilla prinssesan som ska födas.

2009-01-10 @ 15:14:16
URL: http://lovisabrandt.blogg.se/
Postat av: Karoline

Hej lilla du!!!1. Ifall jag skulle vinna vad som ur Canons sortiment skulle jag välja Canon EOS 1000D. Jag är på g att köpa ny digital system kanmera o denna verkar super!!2. Som jag skrev precis så ligger det i tiden att köpa ny kamera o även en videokamera. Jag älskar att fotografera, o har en förkärlek för naturliga bilder som fångar speciella ögonblick. Ett barn som springer, snubblar, skrattar, gråter, busar och leker. Jag skulle bli sååå glad över en videokamera då det förhoppningsvis (snarast) gror ett litet frö i min mage... Ingen hade blivit gladare än jag öven denna present!!!!Hoppas nu mår bra, man undrar verkligen hur du har det då det har varit tomt med inlägg de senaste dagarna... Följer dig varje dag o tycker du verkar vara en super gullig mamma o fru!!

Ta hand om er!/ Hälsningar från Skåne

2009-01-11 @ 17:11:05
Postat av: Eva.

1.Jag skulle vilja ha en EOS 50D. En digital systemkamera, jag har en vanlig systemkamera som är 18½ år gammal som maken och jag köpte på vår första semesterresa. Nu har vi över 40 album, som är från tiden vi haft tillsammans och våra sex barn.2. Jag Skulle vilja vinna för när mina äldsta barn var små hade vi en kamera, sen gick den sönder och jag har inte haft råd med en ny. Önskar så att jag ska få filma min lilla prisessa och mitt lilla troll, så jag kan se filmerna när dom blir stora och minnas... .Önskar dig lycka till med din stundande förlossning!

2009-01-11 @ 17:16:05
URL: http://6-barnsmamma.blogspot.com
Postat av: Maria

Hejsan!

Nu är det inte alls långt kvar för er tills ni tre bli fyra. Spännande!!1. Om jag skulle välja något ur Canons sortiment, så skulle det först och främst vara en videokamera :) annars en systemkamera, för jag har länge velat ha en. Det blir så fina bilder och nu när vi är tre, så vill jag föreviga varjes stund jag kan :)2. Ända sen vår son låg i magen har vi pratat om att köpa en videokamera, men det har inte blivit av... Det händer så mycket i Hugos utveckling hela tiden, så det vore så roligt att kunna filma det och ha kvar tills han blir stor. Han är min lilla ögonsten och det vackraste jag har. Oj nu vaknar han!Jag önskar er all lycka till med eran nya familjemedlem, då hon bestämmer sig för att komma ut till er.

Varma hälsningar, Maria

2009-01-12 @ 14:04:34
URL: http://misan80.blogg.se/
Postat av: Alexandra

1. Jag skulle välja någon av Canons systemkameror, vilken av dom är svårt att säga direkt nu då jag oftast alltid vill prata fram och tillbaka med någon återförsäljare för att få den bästa.

2. Jag har aldrig ägt en videokamera och har heller inte råd med att köpa en, det skulle vara så kul att kunna filma min 4½ åriga son och även för att kunna filma min kompis bröllop i Augusti:)P.S Man blir så himla sugen på en till liten bebis när man läser om och ser bilder på bebisar:D D.S

2009-01-12 @ 20:37:18
URL: http://alexandrahansen.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hej! Följer din blogg dagligen men har inte tidigare varit inne och skrivit något. Känner nu att jag bara måste ta chansen att vinna detta fantastiska pris!1. Jag skulle inte välja något annat än en videokamera.

2. Har själv flyttat från Sundsvall och bor 75 mil därifrån idag. I slutet av februari hoppas vi att vår första bebis tittar ut! Skulle vara mycket roligt och underbart att kunna filma såväl för vår egen skull som för det lilla knyttet och mina föräldrar och familj som bor kvar i Sundsvall!Hur som helst så önskar jag er all lycka nu när den lilla ska titta ut snart!Kram

2009-01-13 @ 07:45:10
Postat av: Jessica

Skulle jag få välja vad jag ville så skulle det bli en digital system kamera, så jag kan fota mina söta små barn...

Jag tycker att jag ska få vinna videokameran för att jag har ingen och det skulle vara så underbart att få kunna spara minnen av mina tre små killar på film som man kan se tillsammans då och då :)

Vi håller tummarna här...

Kram

2009-01-13 @ 22:02:02
Postat av: Natarcha

Hejsan vi har kollat lite på Canon HG20 men känns inte som om vi har råd just nu med en ny kamra så digitalkamran får duga ett tag till tyvärr.

Anledningen att vi vill ha en kamra är att vi väntar vårat första barn den 20 januari och tänkte att det skulle vara mysigt att dokumentera allt från första början så man kan ju alltid hålla tummarna för att man kanske vinner en.

MVH Natarcha&LinusP.s jättefin & bra blogg, ramlade in här för 2 veckor sedan kanske och nu kollar jag den flera gånger per dag efter uppdateringar.

2009-01-13 @ 22:05:44
URL: http://tarcha.blogg.se/
Postat av: Sebastian

hej,

då jag först fick upp ögonen för din blogg var då min flickvän skrek som tusan när hon hade läst att det skulle bli en flicka. då var jag ju bara tvungen att läsa din blogg och har efter det "hör och häpna" börjat läsa den tillsammans med min flickvän. jag skulle vilja vinna en videokamera för att överaska min flickvän som mer än gärna skulle vilja ha den, & man vill väl göra kvinnan man älskar glad. eftersom man skulle skriva om nån kamerna så skulle jag själv vilja ha en systemkamera. MVH, en intresserad läsare :)

2009-01-13 @ 23:12:20
Postat av: Jossan S

Tänk att underbara du har en så bra tävling!

Om jag fick välja helt fritt skulle jag välja en EOS 450D, en digital systemkamera, då jag alltid älskat att fotografera!Jag skulle gärna vilja vinna videokameran då jag flyttar till Kina om en vecka och att få göra filmklipp som man kan visa sina nära och kära vore helt fantastiskt när jag ska ha både familj och pojkvän på andra sidan jordklotet i hela 5 månader! Har blivit inspirerad av dina videoklipp som dina nära och kära måste älska att få se när ni inte bor i samma stad!

Kommer ju sakna alla så fruktansvärt mycket och tycker därför jag är värd att vinna =)Kram ♥

2009-01-14 @ 10:39:58
URL: http://jossies.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Härligt med tävlingar! :-)

Om jag fick välja precis vad jag ville hade valet fallit på en systemkamera, EOS 1000D, underbar kamera!

Och varför skall jag då vinna? Mina killar är ju tonåringar, men det händer så oerhört mycket även nu, små skillnader som man inte tänker på men som visar sig när bilder och filmer jämförs.

Som ensamstående mamma prioriteras tyvärr inte teknikprylar till mamma utan det är killarna som får dela på kakan!s

Nåväl, hoppas på tur och måste berömma dig för din blogg även om det är motigt med tung mage och en ibland lite trotsig liten kille så sprider du så mycket glädje.

Kram!

2009-01-14 @ 13:10:45
Postat av: Laura

Jag skulle välja Canon Digital IXUS 85 IS :) Då min digtalkamera börjar nå sitt slut så vore det toppen med den.

Och varför jag ska vinna tävlingen? Svårt att svara på. Dels för att jag aldrig vunnit något och dels för att jag SÅ många gånger önskar jag hade en videokamera. När alla roliga saker händer, så har man ingen videokamera. Så det vore jättebra :)Kram Laura

2009-01-14 @ 19:03:52
URL: http://tossavanien.blogg.se/
Postat av: Aldijana

HejI februari får jag och min man vårt första barn. idag tar jag min lärarexamen och han har ett års studier kvar. Så man förstår att vår ekonomi är knaper. Det skulle vara underbart att vinna en kamera så att vi kan filma vår lilla älkling som kommer till oss snart, skapa minnen för livet helt enkelt, fånga alla små ögonblick som gör livet värt att leva för.Om jag hade fått välja något annat så hade det varit en Canon FS11, den verkar ju ¨å bra och funktionell.Nu hoppas vi verkligen att vi har turen med oss,

Kramar från oss

2009-01-15 @ 09:17:08
Postat av: Marre

Hej, självklart vill jag också vara med och tävla. Jag har fastnat för systemkameran EOS 1000D och funderar på att köpa den faktiskt innan ajg kollade här nu.Jag tycker att jag ska vinna så att jag kan filma allt det underbara som händer omkring mig med denna istället för med digitalkameran som jag använder idag.Hoppas ni får en underbar dag. Kram

2009-01-15 @ 10:47:38
URL: http://justmarvelous.blogg.se/
Postat av: Madde

Svar på fråga 1: Vilken systemkamera från Canon som helst skulle duga. På fråga 2: Jag skulle älska att vinna en filmkamera och kunna bevara minnen från min son som är 3,5 år, tiden går så fort och man hinner knappt med allt, jag skulle filma honom när han nu lär sig åka skridskor, leker med bilar och allt vad vardagen har att bjuda :)

2009-01-15 @ 10:58:10
URL: http://maddevennberg.blogspot.com
Postat av: Therese

Hej!!Jag är just nu hemma med vårat första barn, en son som heter Love. Denna lilla krabat har vi verkligen fått kämpa för. 2½ år tog det innan han kom till oss, då tack vare IVF. Självklart skulle det vara kul att kunna dokumentera alla framsteg och roliga saker men över till en kamera finns helt enkelt inte. Speciellt inte nu när vi köpt hus också.Skulle jag välja en annan produkt så skulle det vara en laserskrivar, vilken har ingen större betydelse. Huvudsaken är att vi fr oss en skrivare som fungerar.Tack så länge!

2009-01-15 @ 10:58:45
URL: http://lovesmamma.blogg.se/
Postat av: M

Hej! Vilken bra tävling. Självklart är jag med och tävlar. Skulle jättegärna vilja ha en kamera att dokumentera vår lilla "bebis" som är på gång. Hade varit så roligt med en "riktigt" bra kamera.

Du undrar vilken annan produkt jag skulle vilja ha, det är givetvis en fotoskrivare. Tänk vilken LYX att kunna skriva ut de fina bilderna hemma direkt. Jag vill ha en vägg där det bara finns underbara bilder på vår familj, precis som ni har.

Hoppas att jag vinner:)

2009-01-15 @ 10:59:38
URL: http://attblimamma.blogg.se/
Postat av: Mona

Å så glad jeg skulle bli om jeg vant!!! Jeg har to barnebarn som jeg elsker, og bare et dårlig kamera. Og å filme dem ville vært fantastisk!!! Det andre produktet jeg kunne ha lyst på, er Powershot Sx1 IS. Da kan man jo både filme og fotografere!

Hilsen Mona!

2009-01-15 @ 11:06:36
Postat av: Sarah :)

Hej Josefine!PowerShot SX1 IS skulle jag välja om jag fick något gratis från canon. Jag är så trött på alla oskarpa bilder med dålig skärpa. Det är inget som man vill framkalla och sätta in i familjealbumen.Jag skulle vilja vinna videokameran för jag minns hur kul det var att bli filmad när man var liten, och det är så många roliga stunder som går "förlorade" pga dålig kamerakvalite och dåligt minne. Jag vill få möjligheten att filma alla små släktingar, vi väntar två nya i feb-mars o det är ju såå kul o få filma den första tiden :)Hoppas att du får en bra dag, och att ditt barn tittar ut snart :) Kram!

2009-01-15 @ 11:06:51
Postat av: Mona

Å så glad jeg ville bli om jeg vant! Jeg har to deilige barnebarn, som jeg ikke får nok av!! Har bare et dårlig kamera, så det hadde vært fantatisk med video!! Det andre produktet jeg kunne tenke meg er det digitale kompaktkameraet Powershot Sx1 IS! Da får man både bilder og film! Hilsen Mona!

2009-01-15 @ 11:11:35
Postat av: Elin

Jag skulle nog välja ett nytt objektiv till min Canon Eos 450D.Jag skulle vilja ha en videokamera för att filma framförallt min dotter Tyra. Det är helt sjukt hur fort tiden går och jag vill bevara den! Visst kan man göra det med fotografier men med en video fångar man ju ögonblicket på ett annat sätt!

Hoppas på vinst och tack för en superfin blogg!

Kram

2009-01-15 @ 11:16:09
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: linda

1. Lätt val. Canon digital systemkamera EOS 50D så att jag kan föreviga vår lille älskling med bästa kvalité2. Videokameran ska just jag vinna så att jag rörligt kan föreviga vår lille älsklings alla steg med bästa kvalité

2009-01-15 @ 11:19:22
Postat av: linda

1. Lätt val. Canon digital systemkamera EOS 50D så att jag kan föreviga vår lille älskling med bästa kvalité2. Videokameran ska just jag vinna så att jag rörligt kan föreviga vår lille älsklings alla steg med bästa kvalité

2009-01-15 @ 11:19:59
Postat av: linda

1. Lätt val. Canon digital systemkamera EOS 50D så att jag kan föreviga vår lille älskling med bästa kvalité2. Videokameran ska just jag vinna så att jag rörligt kan föreviga vår lille älsklings alla steg med bästa kvalité

2009-01-15 @ 11:20:54
Postat av: Åsa

Hej!!

Ååh vad jag vill vinna denna!!!!!!!Om jag skulle välja en annan produkt skulle det bli en EOS 450D, eftersom jag inte har någon jättebra kamera!Men vad jag inte har och inte heller har råd med är en videokamera!! Min son Hugo fyller 4år nu i April, och tyvärr har jag aldrig haft möjligheten att filma någon av hans födelsedagar! Så kanske kan det äntligen bli av!

Ha en underbar dag!! Kram

2009-01-15 @ 11:22:06
URL: http://enurgutestankar.blogg.se/
Postat av: Malin.E

Jag har aldrig haft en videokamera, så det skulle vara roligt att få vinna en. Jag har ingen digital kamera heller så jag skulle nog valt den du har,den tar helt ljuvliga bilder.Kramar till er alla!

malin@malinagirl.com

2009-01-15 @ 11:22:26
Postat av: Emelie

Hej!Vilken rolig tävling! Om jag skulle få välja fritt ur Canons sortiment skulle jag välja just den här videokameran (Canon HF10).Vi fotograferar väldigt mycket men jag vet att vi verkligen kommer sakna en videokamera då det är dags för pyret att komma till världen. Tyvärr är det inget vi kommer kunna prioritera att införskaffa oss så att vinna den skulle göra både mig och min sambo glad, men framför allt det nya lilla livet som senare i livet kommer kunna se den häftigaste filmen på jorden.Hoppas dagen blir bra och att tjejen snart kommer ut och gosar med er!

2009-01-15 @ 11:25:02
URL: http://semlesara.wordpress.com
Postat av: Hege :-)

Heisann!Tusen takk, Josefin, for at vi får mulighet til å være med i en sånn flott konkurranse!1) Fra det store Canon-sortimentet hadde det vært kjempeflott å ha et Powershot kompaktkamera, som jeg vet gir sylskarpe og gode bilder. Det er enkelt i bruk og lite og praktisk å ta med seg rundt omkring.

2) Jeg skulle sååå gjerne hatt et slikt kamera så jeg kunne filmet de tre solstrålene mine og bevart som minner fra oppveksten. Har aldri vunnet noe før, så en gang må jo bli den første! ;-)Vennlig hilsen Hege

2009-01-15 @ 11:26:34
Postat av: Kjersti

Hei Joss.

ÅÅÅÅÅÅÅ jeg vil så gjerne vinne - da jeg er foruten kamera og videokamera (ikke minst) Vi holder på med prøverrørsforsøk og alle ekstra midler går til det (kostbar prosess). Hadde vært et utrolig lyspunkt og fantastisk bidrag å vinne nå i en ellers traurig periode.

Ønsker meg ellers en fotoprinter:)

Tusen takk for åpenhjertig og naturlig blogg! Lykke til med fødsel og alt.

God klem

2009-01-15 @ 11:28:21
Postat av: jessie

gud vilken bra tävling

om jag fick välja fritt från conons sortiment så skulle jag välja PIXMA MP980 en allt i allo skrivare så att jag kan skriva ut alla fina bilder jag tar och har tagit med min fina kamera som jag fick av min pojkvänn på min födelsedag, hatar att ha bilderna i datan, vill kunna bläddra och titta i soffan,jag skulle bli superglad om jag vann en hd-kamera

jag skulle filmat allt, flyttade ihop med min pojkvänn i hus i sommras och livet har precis börjat, vi har skaffat hund, pratat om barn, jåller på att renovera .m.m och det är ju saker som man inte vill missa att filma,nej nu får din bebis snart titta ut, klickar in här varje dag och väntar förhoppningsfult, älskar din blogg, och som jag har skrivit tidigare så är du en supersöt mamma,håller mina tummar :)

2009-01-15 @ 11:29:44
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Linda

Om jag mot förmodan skulle vinna hade jag blivit överlycklig. Saken är den att vi varken har kamera eller videokamera att föreviga vårt liv med.. Förtillfället har jag en snäll syster som lånar ut sin kamera till vår ekonomi tillåter ett köp. Så hade jag fått välja fritt så hade jag valt en digitalkamera. mvh Linda Jönsson

2009-01-15 @ 11:29:52
Postat av: Mette

1. Om jeg fikk velge fritt ville jeg valgt et Canon EOS 450 D. Jeg elsker å ta bilder og ønsker meg speilreflekskamera til å ta fine bilder av bl.a barna mine. Da kunne også 7-åringen fått vårt gamle kompaktkamera for å ta egne bilder. Hun elsker å ta bilder og lage egne album:-).

2. Hvorfor skal akkurat jeg vinne - hmm....ikke lett å komme på en bedre grunn enn mange av de allerede velbegrunnede kommentarene du har fått her. Men jeg vet hva jeg skulle brukt det til! Jeg skulle filmet barna mine og tantebarna mine masse, og så skulle vi reist til oldemor i Hallingdal og vist henne masse film! Hun har mistet taleevnen etter et slag og bor på sykehjem. Hun er klar i hodet og setter stor pris på oldebarna sine og er veldig glad i å høre om hva de gjør og se bilder av de. Med et videokamera kunne jeg også filmet de og hatt med lyd, på den måten kunne hun fått større del av livene våres:-).

2009-01-15 @ 11:35:28
Postat av: mariann

For en flott premie!!!Jeg har vel ikke noe mer grunn enn andre til å vinne premien... men om jeg vant ville det vært veldig velkomment nå som vårt første barn snart skal si hallo til verden. Babiser blir fort store og å bevare minnene og øyeblikkene tror jeg er viktig nå i en hektisk verden. Blir nok ekstra stas når vi sitter der som besteforeldre en dag og kan minnes vår tid som småbarnsforeldre... selv om det er lenge til :-) Så hvorfor akkurat JEG skulle ville er helt umulig å si når det finnes så utrolig mange som sikkert fortjener den like mye :-)Iom at vi akkurat har investert i et nytt speilreflekskamera ville det nok vært foruten dette kameraet en scanner ,

CanoScan LiDE 500F tror jeg , vi ville valgt fra Canons sortiment for øyeblikket. Lengter etter å få digitalisert alle fotos vi har liggende i bokser og poser her og der.Lykke til til alle i tävlingen...2009-01-15 @ 11:40:31
URL: http://hjertets.blogg.no
Postat av: malin

Jag skulle vilja ha en Vanon ixux 80 IS! Min lilla kompaktkamera är helt värdelös och jag behöver inte så mycket mer än en bra liten kompaktkamera för att ta bilder av vardagens små äventyr.Jag vill vinna videokameran så jag kan filma hur framstegen går när pojkvännen renoverar vår nya lägenhet!

2009-01-15 @ 11:49:30
URL: http://missvixen.blogg.se/
Postat av: Ann Alm

Jag vill, jag vill!!!!!!

Mina tre barn har jämt sagt att det är så tråkigt att vi aldrig filmar och tiden går men vi har bara inte råd.....

Barnen blir större och endast en filmkamera kan återge uppväxten på ett bra sätt. Hannes min son på snart 10 skulle bli så lycklig då han går i spetsen för denna önskan tillsammans med sina två småsystrar Hedda och Agnes.

2009-01-15 @ 11:53:37
Postat av: Gabriella

Hej!Detta är första gången jag är med i någon tävling här, så man kanske kan hoppas på lite "nybörjar" tur? :)Utav Canons sortiment (utöver videokameran) så hade jag valt digitalkameran Digital IXUS 980 IS. Min egna digitalkamera gick sönder för ungefär ett år sedan, och eftersom jag lever ett fattigt (men roligt!) studentliv så har jag inte haft råd att köpa en ny. Det känns tråkigt att inte kunna ta foton på nära och kära, och skulle jag haft denna kameran så hade jag kunnat göra det igen! Att bilderna skulle bli av superkvalitet är ju inte fy skam det heller ;)Varför ska jag då få vinna den fina videokameran?

Jo, för när jag satt här och klurade på min motivation så insåg jag att det finns inte en enda videofilm av mig som ungdom eller nu som vuxen, utan bara när jag är barn. Därför hade det varit så himla kul att få vinna denna videokameran så att jag hade kunnat få filma mina vänner, resor jag åker på, ja, mitt liv helt enkelt! Särskilt som det är en period i livet som det händer så mycket i!

Tänk att kunna få sitta med sina barn när man blir äldre och låta dom få se hur mamma såg ut, pratade med sina vänner och vad hon gjorde när hon var ung.

Jag hade tyckt det var jättehäftigt om min mamma hade någon video från när hon var ung, och t.om i min ålder!Oj nu blev det långt här :)

2009-01-15 @ 11:58:10
Postat av: fredrica

Du har verkligen alltid så fantastiska vinster! :)Om jag fick välja en av Canons produkter skulle det vara videokameran HG10 HD.Jag ska vinna tävlingen för att få möjlighet att filma och "spara" tiden med vår första bebis som är väntad i början av Juni. Det skulle vara kul att filma resten av vår gravida tid också. Vi har länge velat ha en filmkamera men inte riktigt funnit möjlighet att köpa någon ännu. Jag älskar att blicka tillbaka och minnas de fantastiska stunder man haft tillsammans med vänner och familj. Hur underbart vore det inte att få filma vår bebis utveckling? Det är verkligen något som är guld värt för jag tror att bebisperioden (och följande år tillsammans med barn för övrigt) går på tok för fort. Med en videokamera kan även alla de nära som inte har möjlighet att följa utveckligen få en chans att hänga med i svängarna, och det vore ju underbart både för oss och dem!Kram till er!

2009-01-15 @ 11:59:35
Postat av: Johannes

1. En bra kamera( vilket han kan välja men nu tävlar fru åt honom i smyg)

2. För att ta fina bilder på sin frus avslutning efter 3,5år studier på högskolan, älste sonens 18årsdag och körkort sen ta mycket kort på 6 åringen som för tillfället inte ha några framtänder. Sen tycker jag(frun) att han är värd en bra kamera och han har detta på önskelistan, men just nu har vi inte råd.

2009-01-15 @ 12:00:02
Postat av: Camilla

hej,jag skulle gärna vilja delta i tävlingen.

Jag skulle välja canons EOS 1000D systemkamera då canons kameror alltid håller hög standard!

Jag vill vinna tävlingen om den otroligt fina och bra videokameran just pga den simpla anledningen att mina barn är 4 och 1 år gamla och jag har missat så stor del av deras liv utan filmkamera.jag har alltid velat köpa en men då ekonomin sätter stopp så har jag fått avstå.Min morfar filmade alltid oss barnbarn då vi var små så vi har massvis med filmer från olika tillfällen,som vi bara kan ta fram när vi vill minnas..och den möjligheten vill jag kunna ge våra barn.samtidigt som jag själv vill minnas alla roliga stunder tillsammans.så jag håller tummarna för att vi får bli vinnare,för en gång skull i vårat liv.

Tusen tack för en bra blogg med massa roliga tävlingar!

Kram på er..

2009-01-15 @ 12:01:02
Postat av: Caroline

1. Jag skulle gärna vila ha denna webbkamera, VB-C60, så att mina barn inte glömmer bort sina goa kusiner som bor hela 80 mil bort!2. För att vi nu i vår utökar familjen från tre till fyra och vill gärna föreviga detta ögonblick. Tänk vad stort att bli storebror!Tack för en spännande, fin och inspirerande blogg!

2009-01-15 @ 12:03:02
Postat av: Emelie

Hejsan!

Jag skulle vilja vinna en canon EOS 50D.

Och varför jag vill vinna är för att jag just nu har en digitalkamera som jag bara kan ta 5 bilder.

Men de skulle ju vara ännu roligare om man kunde filma henne och kunna få titta på henne om och om igen.. Och fånga alla fina minnen..

Speciellt nu till sommaren när vi ska på husvagns semeser tillsammans.. :)Så en filmkamera skulle inte vara helt fel.. :D

Nu håller jag tummarna för att få en önskan uppfylld och kanske nån gång ha tur att vinna nångång.. Har vunnit 1 gång i hela mitt liv..ha d bra, kramar från Emelie

2009-01-15 @ 12:08:51
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
Postat av: Ilona

1. Jag hade gärna velat ha en liten och smidig kamera som man kan ta med sig vartsomhelst och kunna "fånga" det viktiga i livet. En Ixus powershot ser ut att kunna klara det galant!2. För att jag just nu påbörjar en ny fas av mitt liv, och vad skulle vara bättre än att filma det viktigaste av det? Som någon sa här uppe, det är ju så vanligt att man blir filmad när man är liten, men hur roligt skulle det inte vara att kunna visa sina barn film från när man var äldre?Många kramar!

2009-01-15 @ 12:15:13
URL: http://ilonawow.blogspot.com
Postat av: Sofia

Hej!

Om jag skulle få välja fritt från canons sortiment skulle jag ta en EOS 1000D systemkamera, för min nuvarande systemkameta en nikon är jag inte alls nöjd med!

Jag tycker att jag ska vinna därför vi skulle behöva en videokamera för att filma våran son 4 månader med, så man inte glömmer bort den härliga bäbistiden som går så otroligt fort.Tack för en blogg som inspirerar så mycket, den blogg jag läser minst 5 gånger på dag! Tack!

Kram Sofia

2009-01-15 @ 12:18:51
Postat av: Maria Karlsson

1. Jag skulle välja kikaren faktiskt, så jag och mitt bliviande barn (BF 16 feb, kan ta sköna promenader och kika på alla fina djur.2. Vore alldeles perfekt att ha med videokamran till förlossningen, för att förlänga minnet av något så underbart.Mvh/maria

2009-01-15 @ 12:25:11
Postat av: Madeleine Kindgren

Hej!

Om jag fick välja fritt ur Canon´s sortiment så skulle jag välja en fotoskrivare. Nu för tiden har man ju alla bilder ligger i datorn, men det är ju något speciellt att sitta och bläddra i ett album..

Att vinna videokameran skulle passa mig perfekt då jag och familjen tävlar i motorsport. Tidigare har vi alltid köpt filmer, men nu har den vi köper av lagt ner sin verksamhet :(

Därflr skulle videokameran passa mig perekt så att jag själv kan dokumentera våra framgångar och motgångar i folkrace och rallycross!

Tack för en bra blogg med fina tävlingar! :)

2009-01-15 @ 12:25:26
URL: http://mkindgren.blogg.se/
Postat av: lovisa

Först av allt. Tack för en jätte bra blogg! Sen till tävlingen.

1. På den frågan svarar jag Canon PIXMA Pro9500 (fotoskrivare) så man kan skriva ut alla bilder man tar. Som det är just nu skickar jag efter utskrifter på mina bilder. Lite jobbigt i längden, så en fotoskrivare står som nummer ett när jag fyller år. Alltså blir det den jag skulle välja.2. Jag brukar sitta och kolla på filmer från när jag var liten. Finns inte så många då vi bara lånade en kamera ibland och det är såna här mini kassetter som man sätter i ett stort VHS-band. Super charmigt. Älskar dessa filmer, synd bara att de är så få. Jag skulle vilja ha en kamera så att man kan filma allt det roliga i livet (och senare kunna visa/filma min barn) Vem vet då kanske digital film är lika uråldrigt som VHS med adapter. ;)

Kram och lycka till med E, E och den nya prinsessan.

2009-01-15 @ 12:31:00
URL: http://lovisaeb.blogg.se/
Postat av: Maria Östberg

Jag testar att tävla lite igen. Nån gång kanske turen blir min :-).

På fråga nr 1 så är svaret : En Pixmaskrivare så jag kan skriva ut bilder till barnens fotoalbum och fråga nr 2: För att då skulle jag kunna filma barnen mera så alla som inte bor så nära kan få se baranen mera "in real" och så att Morgan kan få se barnens bus när han är på sina tjänsteresor.Saaaart får ni träffa lillan :-)!! Kraaaam

2009-01-15 @ 12:31:59
Postat av: Maria

Jo.. om man skulle välja nån annan canonprodukt så skulle jag helt klart vilja ha en systemkamera. Tänk att kunna ta riktigt fina kort på sina 3 små underverk :-)

Videokameran skulle vi behöva då vår gamla precis "slängt in handduken".. Lyckligtvis la den av efter fölossningen av vår son för 3 veckor sedan och inte före som var min stooooora fasa.

Men nu går dagarna och veckorna såååå fort och vi kan inte filma lill prinsen varje dag som man vill göra.

Tiden går så snabbt och jag vill aldrig glömma denna fantastiska första tid...Kramar!

2009-01-15 @ 12:44:12
URL: http://www.livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Mamma på vift

1. skulle jag få välja fritt skulle det bli en digital systemkamera, vilken spelar inte så stor roll då allt är bättre än min lilla usla kompaktkamera jag har i dag. Älskar att fota men blir ju så mycket roligare med en bra kamera.

2. Hur underbart är det inte att få föreviga de magiska stunderna i livet med levande bilder. Sjunka ner i soffan och minnas. Därför vill jag vinna för att föreviga och kunna dela med mig av mina upplevelser till andra.

2009-01-15 @ 12:44:18
URL: http://ettnyttliv.blogg.se/vardagskat/
Postat av: M08

Jag skulle nog valt EOS 1000D, bara för att lära mig fota - vore hemskt kul att bli lite mer duktig och skaffa sig en hobby.Däremot vill jag jättegärna vinna den här för vi har precis fått veta att vi ska få åka till Italien med klassen, från början vart vårt lovade resa inställd pågrund av budgetcrash. Men med en ny rektor och ett nytt år får vi vår resa redan i mars! :D därför vore det ett fint minne innan studenten... Klassen, italien - underbart!

2009-01-15 @ 12:45:54
Postat av: Tone

Wooow!!!!

For en premie! Videokamera har ikke vi.Skulle valgt noe fra deres utvalg synes jeg det så veldig snedig ut med den boksen som skriver ut bilder "Canon SELPHY ES30".

Det blir desverre slik at bildene har en tendens til å bli liggende på datan og ikke bestilt som i papirutgave lengre:/

skulle ofte ønske jeg hadde et til å filme min familie, venner og alle turer og reiser :).

Har en to-åring og en på vei, skulle nok filmet dem masse om jeg hadde et filmkamera ♡♡♡Da er det bare å krysse fingrene igjen og håpe på at kanskje jeg denne gangen er den heldige :o) :o)Ønsker dere en fortreffelig dag!!

2009-01-15 @ 12:47:55
Postat av: A-K

Vilken härlig tävling :-) Man kan ju ge sej på ett försök att vinna iaf :-)

1. Jag skulle välja en systemkamera från kanon.

2. Min väska blev stulen på nyårsafton,och i den låg både kamera,telefon,kontokort och allt sånt. I kameran var bilder från heela julhelgen,när barnen öppnar julklappar osv :-( Så jag skulle verkligen behöva lite uppmuntran.

Kram från Anna-Karin

2009-01-15 @ 12:49:14
Postat av: Nina

1. Jag skulle nog helst vilja ha denna "Canon EOS 40D" för att jag älskar att fotografera. En dag ska jag ha en bra systemkamera som jag kan ta fina bilder med, på min underbara dotter och naturen :)

2. Jag skulle vilja vinna för att kunna filma min dotter mer. Vi har ingen videokamera och det känns som att man missar så mycket genom att ta enbart bilder.

Hon är redan 7 månader och man vill fånga med så mycket som man sedan kan titta på och minnas :) Även min man missar så mycket av dotterns roliga bus och annat eftersom han jobbar så mycket.

Ja, listan kan göras lång varför jag vill vinna, men det räcker nog med det här :) Kort och gott sagt så har jag alltid velat ha en videokamera!

2009-01-15 @ 12:49:54
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Sonja

Hej Josefine!!

Vi är i största behov av en filmkamera!!!!!!!

En annan produkt som jag skulle vilja ha från Canon är en PowerShot G10..... den gör hur fina bilder som helst. Gemförde mina bilder med bilder från en Canon G10 och skillnaden är nästan lika stor som dag och natt!!!!!!!!!Tycker att vi är värdiga vinnare för att vi väntar vårat första barn, själv är jag student och ganska nyinflytad till Sverige.... En kamera står på min önskelista högst upp!!!!!! Hjälp mig!

2009-01-15 @ 12:50:09
URL: http://sonjasblogg.se
Postat av: malin

Härlig tävling.Svar 1 : Canon Digital IXUS 980 IS, så jag kan ha en kamera som man kan ta med överallt :)Svar 2 : Jag skulle vilja vinna, så min man kunde filma våran förlossning med vårat andra barn, Första gången vart jag sövd och snittad pågrund av extrem förlossnings rädsla! Så jag fick inte ta del av så mycket under det. Därför skulle jag nu kunna vilja titta på när våran son kommer ut, då antagligen det kommer bli ett sövande snitt igen. Jag tror ingen vill missa när sina barn kommer till världen, men pågrund av min extrema rädsla så måste jag tyvärr sövas. Och det känns inte så bra att missa något som är det finaste man kan uppleva!

Därför skulle jag vilja vinna! Så jag i alla fall kan få uppleva det på film.kram

2009-01-15 @ 12:56:33
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Sabina

Hej!

Jag skulle gärna köpa en ny digitalkamera och då hade det blivit en Canon Digital IXUS 860 IS har en IXUS kamera sedan tidigare och dom är kanon men våran är gammal nu.varför jag ska vinna.

Våran lille grabb han står och går,

han hoppar och dansar även om han inte får.

tiden springer förbi så fort,

snart är han vuxen våran lort.

Då önskar jag att vi kan se filmer från förr,

Så att vi alltid har öppen barndommens dörr.tack för en underbar bloggKram kram2009-01-15 @ 13:06:32
URL: http://zupersabina.blogg.se/
Postat av: Sandra

1. Canon EOS 1000D skulle jag välja om jag fick välja helt fritt! Vill jättegärna ha en systemkamera men har tyvärr inte råd med det nu eftersom jag är mammaledig och sambon studerar, men en dag så!2. En videokamera står högst upp på vår "önskelista"! Vi har en dotter på nyss fyllda 1 och pappan i familjen började studera på annan ort 2 veckor efter hon föddes så han kommer bara hem på helgerna eftersom det skiljer 35 mil. Vi saknar han så mycket när han är borta och att kunna filma vad vi hittar på under veckorna skulle vara guld värt! Hälsningar Sandra

2009-01-15 @ 13:09:10
URL: http://sandraebba.blogg.se/
Postat av: Annica

TACK för att du ger mig och så många andra en underbar läsning varje dag...

Skulle jag ha turen med mig i denna tävling så skulle jag vilja vinna en Canon EOS 450D. Min dotter på 15 år har en dröm att få en sådan. Hon fick en resa av sin far i julklapp men hon säger vareviga dag att du Mamma: Jag hade hellre vilja haft en Camera.Tacka nej till 3 veckor i Thailnad istället för en camera, ja då vet man att lilla gumman verkligen skulle vilja ha en egen sådan. Skulle vara så otroligt glädjande att få hennes önskan i uppfyllelse. Kram på er allesammans och sköt om er !

2009-01-15 @ 13:10:25
Postat av: Anna

Hej Josefine,1. Jag skulle vilja ha någon digital systemkamera ur deras sortiment. Ärligt talat tycker jag alla verkar superbra! Så har lite svårt att välja.. men har önskat mig en systemkamera i många år nu, tycker om att ta kort på nära och kära och även naturbilder.2. En videokamera skulle jag också bli väldigt glad över. Går igenom en större kris nu med en nära anhörig som är väldigt dålig, så en sådan här skulle pigga upp mig och bli ett litet ljus i tillvaron :)Kram Anna

2009-01-15 @ 13:13:24
URL: http://annaviktoriapersson.blogg.se/
Postat av: Annica

Tack för en underbar läsning varje dag....

Jag skulle vilja uppfylla min lilla Rebecca 15 år:s önskedröm. En Canon EOS 450D. Hon pratar om denna Kamera nästan varje dag. Hon vill inget annat en att få ta kort på allt som rör sig. Skulle vara roligt att uppfylla hennes dröm.

Sköt om er allihopa ! snart kommer bebis....

2009-01-15 @ 13:16:03
Postat av: Alexandra

Hej Josefine...=)

Jag skulle såååå gärna vilja ha en filmkamera men våran ekonomi räcker inte riktigt till de.Det finns ju annat att prioritera när man har småbarn=)

Men skulle vara så kul att kunna filma mina små charmtroll som är äna riktiga spexare.

Vill återigen säga att du har en riktigt inspirationsblogg som jag istort sett följer varje dag...

kram kram

2009-01-15 @ 13:16:29
URL: http://svardbloggen.blogspot.com
Postat av: Laura

Skulle vilja vinna o ha denna läckra kameran och föreviga vårat bröllop den 28 feb, sen följa min grav fram tills 21 juli då lilla pyret ska titta ut.Kram

2009-01-15 @ 13:34:16
Postat av: Evendim

Wow, vilken fin vinst!!1. Om jag fick välja fritt ur Canons sortiment just nu skulle jag välja en bra och enkel digitalkamera åt min lilla femåring. Han har autism och vi jobbar mycket med bilder då dessa hjälper honom oerhört mycket i vardagen (han har stora problem med språket och språkförståelse). Han vill gärna fotografera sina bilder själv och sedan ha dem i sin bok, så en egen lite kamera ska han få! =)2. Jag skulle gärna vilja ha en videokamera för att filma olika situationer och händelser i livet, stora som små! Just nu dokumenterar jag mycket i min sons vardag med mobilen men det är ju inte så kul, när varken kvalitén eller längden på filmklippen blir bra...Ha en fin dag!! =)

2009-01-15 @ 13:36:56
URL: http://evendim.se
Postat av: Mikaela R

Tävlade som en tok hela julen på denna sida, men turen var icke med- så skammen den som ger sig:)

Om jag fick drömma så skulle jag vilja ha denna coola kamera Home/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/EOS5DMarkII/index.asp?source=selector" rel="nofollow">http://www.canon.se/ForHome/ProductFinder/Cameras/DigitalSLR/EOS5DMarkII/index.asp?source=selector en Eos 5D.Varför jag ska ha turen denna gång:

Min lilla dotter som fyller 1 månad på lördag skulle nog uppskatta att jag förde videodagbok på henne. Jag tänker mig att det skulle nog vara super kul för henne att få följa hennes utveckling på film. En film säger mer än en bild! Vill filma henne arg, glad och busig. Så att jag sedan kan klippa ihop allt och ge till henne när hon blir så gammal att hon kan njuta av filmen! Så snälla Prinsessan ge mig den chans att få vinna så jag kan få ge min lilla dotter en film om hennes första år på jorden.

Må gott, och tack för att du delar med dig av dig själv i denna blogg! kramar en lycklig nybliven moder till Ronja

2009-01-15 @ 13:42:04
Postat av: Hanna

Hej Josefine!

Hade jag fått välja vad som helst ur Canons sortiment hade jag velat ha en CanoScan8800F, en riktig scanner så man kan scanna in sina gamla foton från både min och min sambos barndom och spara så barnen får se när de blir större. Filmkameran skulle passa mig perfekt då vi precis ska flytta till England och våra föräldrar hemma i Sverige ska kunna se rörliga bilder på vad som händer.

Ta hand om dig!

2009-01-15 @ 13:57:02
Postat av: Anonym

Hej!:)1/ Jag skulle välja digital kameran IXUS IS=

solutions/productselector/productselector.asp#id=30&list=1&cat=1&subcat=2" rel="nofollow">http://www.canon.se/productssolutions/productselector/productselector.asp#id=30&list=1&cat=1&subcat=2

för jag har ingen egen kamera, och måste alltid låna en eller be folk skicka bilder till mig:(2/ Anledningen till att ja skulle vilja vinna denna fina kamera, är ungefär densamma som mitt svar innan, men även att mycket kul kommer hända år 2009 som ja gärna vill ha med på film=)

Min syster ska få bäbis:) och ja och min sambo<3 ska åka till thailand.

Vore superkul att kunna filma detta!!Ha det bäst. Kram Helena

2009-01-15 @ 14:08:17
Postat av: Malin

Hej!Om jag fick välja vad jag ville från sortimentet skulle det bli en Canon EOS 450D, system kamera.Mitt intresse för att fotografera har ökat de senaste åren men min lilla digital kamera ger inte riktigt de bilderna jag skulle vilja, de tror jag denna systemkamera skulle göra.Varför just jag skulle vinna?

Sedan 2,5år sedan bor jag i Linköping där jag pluggar, vilket innebär att jag allt för sällan kan träffa min familj, vänner och alla andra nära och kära.

Familjen ökar hela tiden med syskon barn både för mig och min sambo och kusiner.

Saknar alla där hemma varje dag, men en filmkamera skulle vi kunna filma alla där hemma när vi är hemma och hälsa på och sedan titta på här hemma och minnas allt härliga minnen som de ger oss när vi ses. Det skulle kännas lite lättare att sätta sig vid böckerna och plugga om man första kan få en härlig energikick av minnena.Min högsta önskan nu är att jag i framtiden ska kunna bo närmare dem och träffa dem oftare, men så länge skulle detta vara den bästa lösningen!Kramar Malin2009-01-15 @ 14:08:46
URL: http://malinandersson86.blogg.se/
Postat av: Linda

1. Om jag fick välja helt fritt ur Canons sortiment så skulle jag vilja ha Canon EOS 40D.2. Varför jag skulle vilja vinna? Jag har alltid velat ha en videokamera för att kunna fånga minnen på film. En mobiltelefon ger ju inte direkjt bra kvalité när man rider och skulle vilja fånga ridningen på film för att kunna förbättra den.. Därför skulle jag vilja vinna videokameran, för att kunna se mina fel och brister och förbättra dem för att kunna bli en ännu bättre ryttare..Ännu bättre är det ju att man kan använda kameran när som helst vilket innebär att jag kan ta med den nu när jag ska utomlands för att kunna filma och på så sätt behålla minnen som man kan se om och om igen.. Perfekt i vintermörkret eftersom man då vet att efter mörker kommer det alltid ljus! :)

2009-01-15 @ 14:09:09
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej!:)1/ Jag skulle välja digital kameran IXUS IS=

solutions/productselector/productselector.asp#id=30&list=1&cat=1&subcat=2" rel="nofollow">http://www.canon.se/productssolutions/productselector/productselector.asp#id=30&list=1&cat=1&subcat=2

för jag har ingen egen kamera, och måste alltid låna en eller be folk skicka bilder till mig:(2/ Anledningen till att ja skulle vilja vinna denna fina kamera, är ungefär densamma som mitt svar innan, men även att mycket kul kommer hända år 2009 som ja gärna vill ha med på film=)

Min syster ska få bäbis:) och ja och min sambo<3 ska åka till thailand.

Vore superkul att kunna filma detta!!Ha det bäst. Kram Helena

2009-01-15 @ 14:10:20
URL: http://helenamariaeriksson.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hej Josefine!1. Om jag fick önska mig något från Canons sortiment skulle det vara digital systemkameran EOS1000D, tänk att få använda en sådan fin kamera!2. Så gott som varje dag säger jag till min man: "tänk om vi haft en filmkamera.." Jag skulle bli så lycklig om jag fick en filmkamera så jag kunde filma vår lilla solstråle, som i mars fyller 2 år. När man studerar till lärare räcker inte pengarna alltid..Tack för en fin blogg!

2009-01-15 @ 14:10:50
Postat av: Helle

åh tänk vilken dröm det vore att vinna! I sortimentet skulle jag nog välja Canon EOS-1Ds Mark III. En filmkamera skulle vi verkligen behöva nu när vår gamla lagt av...suck! Dåligt samvete när jag inte hinner filma barnen i underbara ögonblick. Har två små tjejer idag och tredje är på väg. Vill föreviga varje sekund av deras fantasiska klokheter, framsteg och vardagsupptåg. Stor kram från Helena

2009-01-15 @ 14:57:07
Postat av: Jyoti

Hejsan!

Om jag fick välja vad som helst ur Canons sortiment skulle jag välja EOS 50D, systemkamera.

Förväntar mig inte att vinna, men om jag skulle ha turen så skulle jag, precis som alla andra här, filma min dotter (bl a) när hon sjunger i sin microfon och spelar sin gitarr. Jag skulle filma så fort jag fick tillfälle, för när jag kollat mina föräldrars gamla filmer, så inser jag hur kul det är att ha. Man förevigar människor och tillfällen och det är så roligt att se ett antal år senare. Jag vill så gärna lägga ut klipp på min dotter på min blogg som våra släktingar och vänner som bor en bit härifrån kan titta på.

Kram

2009-01-15 @ 14:57:50
URL: http://minegenlilla.webblogg.se/
Postat av: Heidi C

Takk for en utrolig koselig og inspirerende blogg! (c; 1) Hvis jeg skulle ønske meg noe,så står en Canon EOS 450D øverst på ønskelisten til vårt 4. barn blir født i begynnelsen av juni. Vårt gamle kamera har vært ødelagt en stund, så nå både filmer og fotograferer vi med et lite kompaktkamera. Det er litt trist for jeg elsker å ta bilde av og filme barna, og ikke minst å sette bildene i album etterpå. 2) Vi skulle egentlig ikke ha flere barn, men ble overrasket av nr 4 og det er vi uendelig glade for nå! Men det meste av klær og utstyr har vi gitt til venner og familie som har fått barn etter oss. Noe får vi tilbake, men det er masse utstyr som må kjøpes på nytt. Så å slippe å gå til innkjøp av et nytt kamera ville vært helt fantastisk!(c;

2009-01-15 @ 15:57:40
Postat av: Carola Larsson

Om jag hade fått välja fritt skulle jag valt en systemkamera med ett bra objektiv och en blixt som "orkar" fram. Har nu en canon digitalkamera modell mindre och den tar fina kort men inte i alla lägen, tyvärr.

Varför skulle jag vinna denna fina vinst? Vill så gärna kunna filma våra tre barn med bra kvalite som håller i längden. De två stora 6 och 8 år fick sin efterlängtade lillasyster för snart ett år sedan och de är så ljuvliga mot henne. Det skulle jag vilja filma om och om igen! Kanske det håller som bevismaterial den dagen då de är sura trötta tonåringar som bara tycker lillsyrran e såååå jobbig :o)Skämt åsido, det är en fantastisk möjlighet att kunna hålla kvar lite av tiden som är och har varit med hjälp av en videokamera.

Mvh

Carola

2009-01-15 @ 16:07:54
Postat av: Lina Björklund

Vilken underbar tävling!!

Om jag skulle få önska något från canon förutom vinsten i tävlingen så skulle det vara fotoskrivaren SELPHY CP770.

Varför just Jag ska vinna tävligen är en svår fråga att svara på, finns säkert jättemånga värdiga vinnare! Vi har ingen videokamera och vi har tre barn, det vore så himla roligt att filma gullungarna och visa upp för dom när dom blir större.

Tack för en underbar blogg!!

Kram

2009-01-15 @ 16:42:52
Postat av: Mikaela

Om jag skulle välja en kamera, förutom den snygga som du lottar ut, så skulle jag välja en Canon EOS 1000D. Kanske för att jag älskar att fota? :)Varför jag? Hm... Jag skulle nog vilja säga varför mig pappa, som jag isåfall tänker ge kameran till. Så mycket som han ställer upp och kämpar för oss, hans familj, så är han värld allt guld i världen! Nu kan jag tyvärr inte ge honom det men att få ge honom en kamera i födelsedagspresent (han fyller 28:e!) skulle kännas så bra, att få visa sin uppskattning till världens bästa pappa!

2009-01-15 @ 17:09:46
URL: http://mikaelauw.blogg.se/
Postat av: helena

jag skulle önska mig Canon EOS 50D - den är min våta dröm, haha!Varför vill jag vinna en videokamera? För att jag är så otroligt lycklig!!efter en massa år i ett förhållande som bara tärde på mig och var helt fel träffade jag tillsut min man! Jag insåg hur kärlek kunde vara. Skulle vara. Vi var från två olika delar av världen, men det var kärlek vid första ögonkastet. vi drogs till varandra obönhörligt. Vi satt uppe natt efter natt och bara pratade. Allting föll på plats. Vi drar fram det bästa i varandra och finns där för varandra i vått och torrt.Efter mindre än ett år ihop blev jag gravid. Vi var rädda men överlyckliga. Trots att jag var student och han jobbade på ett ganska dåligt betalt jobb bestämde vi oss för att vi SKA klara detta! Vi flyttade hem till Sverige där han kunde få ett bra jobb som kock, och jag kunde få njuuuta av föräldraledighet och vår underbara son som föddes i somras. Vi har inte mycket pengar, inte mycket grejer, en liiiten men mysig lägenhet - men vi har bestämt oss att allt det där andra inte betyder något. Jag har avstått kameror, babygrejer i oändlighet, fina gravidkläder och sånt - för att få vara med de två killar jag älskar mest i hela världen. Så jag har inte grinat över att inte ha någon kamera.Men häromdagen tog så min son, denna fantastiska varelse, sina första krypsteg! Mitt mammahjärta bultade av stolthet! Men min man, som jobbar mellan 12 och 14 timmar om dagen den senaste tiden (och sedan kommer hem och lagar mat till mig för att jag varit upptagen med vår son hela dan!) missade miraklet. Och för första gången kände jag att de där prylarna ibland vore underbara att ha. Jag skulle vilja filma min sons framsteg så att hans pappa får se honom så som jag får. Varje litet leende, alla nya grejer han lär sig - som att dra ut allt papper från toarullen :)Det är inte viktigt i det stora hela, men ett underbart lyxigt minne för livet!2009-01-15 @ 17:16:01
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Om jag vann en video kamera så skulle jag filma mina barn och spara som minne. Min äldsta son har varit sjuk i cancer i 1,5 år nu och jag önskade att jag haft en kamera medans han var som sjukast. Nu är han på bättringsvägen och jag skulle vilja kunna filma alla roliga saker som vi nu kommer att kunna göra tillsammans!!Sen vad man önskade ur sortimentet, en scanner så att jag kan scanna in gamla barn bilder i datorn och ha till min blogg om min son.Mvh Jessica Andersson

2009-01-15 @ 17:32:58
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: malinsmix.blogg.se

Hej!!!

Jag skulle vilja vinna en multimedia projektor, det skulel vara en dröm.Och denna fina kamera vill jag vinna för att jag redan har ångest över att tiden springer iväg, vår son är redan 11 veckor och 1 dag och jag vill förlänga dygnet för att få vara med honom ännu mer än det går. Därför vill jag vinna för att kunna sätta på en film och kunna se varje ögonblick av hans utveckling och framsteg. Det skulle vara en dröm!!

2009-01-15 @ 17:33:15
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Postat av: Tess

Hej! Jag skulle önska mig en Canon EOS 1000D, då skulle vi ha både en bra kamera och en filmkamera tills bebben kommer (känns långt till sommaren, längtar). Har velat köpa en filmkamera länge nu men det är så mycket annat som måste prioriteras i första hand, allt för bebbens bästa! =)

2009-01-15 @ 17:40:26
URL: http://tessiluren.blogg.se/
Postat av: Louise Caroline

Hej Josefine!Om jag vann filmkameran skulle jag dokumentera allt om min son (som ligger i magen men kommer ut om senast 1 vecka), han som nyfödd, första leendet, första tanden, när han skrattar, kryper, ja allt! Har massa filmer på mig från när jag var liten och de är helt underbara att titta på. Därför vill jag ge min son samma minne.

Har dock verkligen inte råd att köpa en riktig filmkamera nu så om jag inte vinner får digitalkameran funka...Om jag fick välja helt fritt ur Canons sortiment skulle jag välja en Canon EOS 400D kamera. Har sett att den tar de mest otroliga bilder!Håller tummarna!Kram Louise Caroline

2009-01-15 @ 17:44:21
URL: http://louisecaroline.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej!!Skulle jag välja helt fritt ur canons sortiment skulle jag nog välja en Canon EOS 5D Mark II, härlig värstingkamera! Jag kan dock alldeles för lite om just systemkameror så jag hade nog gett den till min lillasyster, som i gengäld hade varit tvungen att spendera all sin lediga tid, och lite mer därtill, med att fotografera oss ;)Varför jag skulle vinna den lyxiga videokameran?! För att kunna filma alla kommande underbara händelser i vårt liv. Inte minst förlossningen i vår!Tack för en helt underbar blogg!

Många kramar

2009-01-15 @ 17:51:50
URL: http://majalotta.blogg.se/
Postat av: Angelica

Om jag skulle välja något annat än videokameran så skulle det bli någon skrivare. Den här hemma fungerar inte.Och om jag nu skulle vinna videokameran så skulle det vara för att sätta igång ordentligt med ett av mina största intressen - göra kortfilmer.

Jag och mina vänner hade inte behövt låna kameror som knappt fungerar från skolan för att göra våra små filmer. Utöver detta hade jag filmat mitt liv helt enkelt. Eller delar av det åtminstone. Det är roligt att titta på om några år :)

Ha det bra!

2009-01-15 @ 17:54:24
URL: http://erutcip.devote.se
Postat av: Smamman

1. Om jag fick välja fritt ur Canons sortiment skulle det bli en Canon EOS 5D och sedan skulle jag ge bort den illa kvickt till min underbare sambo ;-) Han hade sparat ihop till sin drömkamera, men sedan drabbades vi av en fuktskada. Nu går tyvärr hans sparpengar istället till att byta ut våra fönster och renovera den skadade husväggen.2. Skulle så jättegärna vilja vinna den här tävlingen för vi har ingen videokamera. Jag filmar vår son med en dålig mobilkamera (se länk). De växer ju upp innan man hinner blinka och vissa grejer är ju omöjligt att få fram på kort. Just nu är det tex när det ringer i sonens gummistövlar och han låtsaspratar i dem på sitt eget babbliga språk. När vi kommer ut på andra sidan vår renoveringsmardröm kommer det ju vara för sent.

Postat av: Lena

Tänk att få vinna denna tävling!! Skulle då ge bort kameran till min vackra syster som fyller 30 den 16:e februari. Foto är en av hennes passioner, men som student och ensamstående mamma kommer kameror långt ner på priolistan. Canon EOS 1000D skulle jag själv välja. Ha en fin dag!

2009-01-15 @ 18:14:31
Postat av: Emma

Om jag hade fått välja ur Canons sortiment hade jag valt PowerShot E1, det kan inte låta bättre än att den får plats i en handväska. Jag har en kamera, men då man ska ha mycket med sig och ofta är på platser där man behöver plats åt viktigare saker så hade detta varit ett smidigt alternativ. :)Jag tycker att jag och framför allt min sambo ska vinna därför att min sambo, som alltid jobbar så hårt för att jag ska kunna gå i skolan, aldrig har fått en riktig semester sen vi blev tillsammans. Detta var 3,5 år sedan. Orsaken till att jag då tycker att han är en värdig vinnare är att han äntligen ska få åka på en riktig jakt-semester till Afrika i maj i år. Jag kan tyvärr inte följa med eftersom jag går i skolan, men om han hade haft den fina videokameran så hade jag ändå känt att jag fått uppleva en del av den glädje han kommer att känna då jag får se det han upplevt där nere! :)(Jag håller tummarna och önskar dig all lycka och framgång. Så spännande med bebisen! Min sambo ska bli farbror om 4 månader, men då vi bor i sverige och de i kroatien får vi nöja oss med UL-bilder genom mailen. Men oj vad spännande!) :D

2009-01-15 @ 18:52:38
URL: http://tantis.blogg.se/
Postat av: Frida

Wow, vilken tävling!1. Jag skulle välja en PIXMA MP980, en allt-i-ett-skrivare så jag kan printa ut massor med fina bilder på min familj.2. Jag vill väldigt gärna vinna kameran eftersom min son snart fyller 1 år och min man och jag fyller 30 år. Kalas och fest blir det för släkt och vänner och givetvis skulle jag vilja föreviga denna underbara händelse.

Kram och tack för en mysig blogg. /Frida

2009-01-15 @ 19:07:41
Postat av: heidi

Hei på deg! Jeg har også lyst til å vinne kamera!! Men jeg er sikkert altfor sent ute!Hvordan trekker du? Må man ha en god grunn til å vinne?Jeg blir tobarnsmor i april og gifter meg på lørdag - hurra- jeg har lyst til å vinne kamera også:):)

Siden jeg glemte å tippe lotto i går, så vant jeg jo ikke 18 millioner heller:(Ha en deilig helg!

2009-01-15 @ 19:52:37
Postat av: heidi

Hei, jeg har lyst til å vinne kamera!Hvordan gjør jeg det? Hvordan trekker du vinner? Må jeg ha en god grunn til å vinne?Jeg blir tobarnsmor i april og gifter meg på lørdag - hurra - tenk å vinne kamera på toppen av det!! :)Men så heldig kan man vel ikke være :)Ha en fin helg!!

2009-01-15 @ 19:54:50
Postat av: Linda Wiren

Oj oj vilken tävling, här måste man ju bara ta chansen.

1 Canon EOS 1000D är en kamera jag skulle önska mig(nästa jul kanske)

2 Jag skulle filma min dotter är hon gosar sin pappa på morgonen den tjejen är så full i gos. Sedan skulle jag filma min charmiga son när han lär sig simma i simhallen. Min man skulle också förtjäna att bli filmad när han tränar till Birken bara för att han slutat snusa och inte börjat igen.

Stor kram Linda

2009-01-15 @ 20:01:55
Postat av: Linda Wiren

Oj oj vilken tävling, här måste man ju bara ta chansen.

1 Canon EOS 1000D är en kamera jag skulle önska mig(nästa jul kanske)

2 Jag skulle filma min dotter är hon gosar sin pappa på morgonen den tjejen är så full i gos. Sedan skulle jag filma min charmiga son när han lär sig simma i simhallen. Min man skulle också förtjäna att bli filmad när han tränar till Birken bara för att han slutat snusa och inte börjat igen.

Stor kram Linda

2009-01-15 @ 20:04:05
Postat av: Madeleine

Höll på att missa den här FAB tävlingen :-) Jag bara måste vinna den här!! Jag har länge velat köpa en video kamera så man kan filma alla små hyss, ord, sånger och kärlek som ens barn ger och gör. Finns väl inget finare än att få ner det på film så man kan se på det om och om igen, även då barnen vuxit upp och flygit sin kos... Usch, hemska tanke.. :-o Min lilla tjej fyller snart 2år och det skulle vara en alldeles fantastisk gåva, för oss och för henne!!!

Från canon skulle vi annars vilja köpa: En systemkamera!!

2009-01-15 @ 20:53:24
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Erika

Hej!!

Varför vill jag vinna denna underbara kamera?? Jo det är nämligen så att jag väntar vår tredje lilla guldklimp....väldigt tidigt ännu. Den kameran vi har nu är från stenåldern och kräver nästan en släpkärra för att få med sig...( nej så illa är det inte, men nästan )

Det skulle vara så roligt och vi har funderat på att införskaffa oss en ny nu, eller längre fram i höst när lill*n kommer. Så vi kan föreviga alla underbara stunder tillsammans med syskonen H. Det har blivit lite sådär nu på senaste tiden, inte samma sak när man filmar med digitalkamera ( som egentligen är för foto )

Ojoj, nu blev det långt....hihi, håller tummarna!

2009-01-15 @ 21:08:20
URL: http://hortans.blogg.se/
Postat av: Angel19

1. Jag skulle vilja välja en Canon EOS 1000D från det sortimentet.

2. Och varför ska jag vinna?

Jo vi har en digitalkamera som är helt värdelös. Det är lång dröjtid för att få in skärpan och det går nätt och jämt att överföra korten till datorn. JAg måste sitta stilla med sladden på ett speciellt sätt för att det inte ska tjalla ur.

Nu väntar vi vårt andra barn om 20 dagar, en tjej, som du och vill givetvis föreviga det. Kanske kan vi få föreviga vår nyfödda med en ny kamera, för vem vet om man skaffar fler barn?All lycka till dig och din familj!

Mvh Helena

2009-01-15 @ 21:28:52
URL: http://angel19.blogg.se/
Postat av: malin fredriksson

Hejhej.

Om jag fick välja fritt ur canons sortiment så ligger og valet hos en Eos 1000D, den skulle föreviga många stunder med mina små prinsessor.Varför just jag skullevinna tycker jag kan vara lite knepigt men en skulle vara för att kunna få minnen på mina barn, min man och mitt liv, något som vi kan se tillbaka på. Den dagen då vi blir gamla och inte har allt färskt i minnet, kommer ju tyvärr någon gång och då uppskatttar man att ha allt så nära tillhands.

Kramar Malin från Öland. P.s underbar blogg D.s2009-01-15 @ 21:30:44
Postat av: Lisa

HejHej!

Jag hade velat ha en projektor att ha hemma.

LV-7260. Skönt att slippa ha en (ful) tv framme hela tiden=)Och varför jag ska vinna?

Den kommer att bli såå använd. Efter ett år med mycket minnen har man kommit på att det inte går att filma för mycket! Minnen är viktiga att spara. Önskar att jag hade filmat Mira (dottern) med min morfar, då jag hade chansen. Han gick tyvärr bort i april och tanken på att jag aldrig kommer kunna göra det gör att allt annat känns så viktigt att dokumentera!Nåväl. Jag hade haft såå mycket glädje av det!Lycka till mad mage, förlossning, bebis, storebror och allt annat!Glöm inte att filma;)2009-01-15 @ 21:38:01
URL: http://livetenligtsnigel.blogg.se/
Postat av: Natali P

Jag skulle välja en Systemkameran EOS450D perfekt för en amatör som mig som vill ha bättre bilder.Varför jag skulle vinna kameran? Kanske för att jag känner att tiden rinner så snabbt förbi oss, vi tar alldeles för lite vara på det fina runt omkring oss, med en videokamera kan man fånga moment som aldrig kommer tillbaka. Min pappas 70 års kalas, min mormors 90 års kalas :) och min dotters konfirmation.

Kram till dig och din familj.

2009-01-15 @ 21:41:56
Postat av: alexandra

Åh! Ibland vill man bara HA!!!! Vår gamla gick sönder efter vi precis laddat över vår sons första två år till hårddisk. Nu står vi utan och vill ju givetvis fortsätta dokumentera hans liv! Håller tummarna. kram alexandra

2009-01-15 @ 21:45:58
Postat av: Alexandra Lind

Glömde svara på frågan i mitt tidigare inlägg! Om jag ska vara helt ärlig så är det just en filmkamera som jag söker! En HD10!Åh! Ibland vill man bara HA!!!! Vår gamla gick sönder efter vi precis laddat över vår sons första två år till hårddisk. Nu står vi utan och vill ju givetvis fortsätta dokumentera hans liv! Håller tummarna. kram alexandra

2009-01-15 @ 21:55:44
Postat av: Madeleine

Jag hade valt en Digitalkamera IXUS 980 IS så att min dotter kunde fotografera så mycket hon bara orkade utan att ta slut på mitt batteri. Sådan mor, sådan dotter.Jag vill vinna videokameran för att kunna börja videoblogga om mina tre vilda små kristaller som förgyller en ensamstående mammas vardag.Kram Madde2009-01-15 @ 22:06:21
URL: http://angelwing.blogg.se/
Postat av: Thea

Du har så fina vinster i din blogg, om jag har turen att bli vinnare så skulle jag önska mig en ny systemkamera då jag saknar våran något otroligt mycket.

Att inte kunna föreviga sina barn känns extra hårt för mig då jag älskar att sitta med barnen och mys i soffan och blicka tillbaka på alla roliga stunder vi har upplevt än så länge.

Att få äga en videokamera...jag finner inga ord för tillfället...men LYCKA OCH FÖREVIGAD GLÄDJE känner jag nog.

Kram och håller tummarna!

2009-01-15 @ 22:10:13
Postat av: Jessica

Hej!Jag höll på att glömma bort att tävla om denna FANTASTISKA VINST!Om jag skulle välja något från Canon så skulle det nog vara just en filmkamera av något slag. Om jag hade skrivit det här innan jul, hade jag velat ha en skrivare. men vi fick en All-in-one photo printer (Canon Pixma MP 140) i julklapp av min pappa! :-DJag vill vinna kameran för att jag alltid drömt om att ha en... Att kunna stanna tiden en stund och bevara minnena...

2009-01-15 @ 23:00:18
URL: http://persika.pointblog.se
Postat av: Elin

Hej

Om jag fick välja fritt ur Canons sortiment skulle jag vilja ha ett objektiv till min sambos kamera. Då skulle vi kunna ta mycket häftiga bilder. EF-S 60mm f/2,8 macro USM vore inte helt fel.Anledningen till att just jag skulle vinna Canon HF10 är att vi har en så härlg son som hela tiden gör otroliga framsteg. Att få filma dessa istället för att bara fota med en vanlig kamera skulle ge så mycket mer. Tänk att få visa filmerna för honom när han blivit större! Dessutom skulle vi dela med oss av små klipp i min fästmans blogg, så fler än vi skulle få nöjet att se dem. HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Kram och God natt

2009-01-15 @ 23:10:00
URL: http://grasklippargreken.blogg.se/
Postat av: Louise

1. Jag skulle valt en digital systemkamera: Canon EOS 5D. Älskar att fotografera, dessvärre tas alla foton med min halvkassa mobilkamera.2. I juni blir det för alltid vi,

8 år av synd är då förbi =)

Vi vill sedan kunna oss om dagen påminna,

därför vill vi gärna videokameran vinna!

2009-01-16 @ 10:09:35
Postat av: Johanna

Hej,

1.Jag skulle gärna vilja ha ngn form av digitalkamera då jag fortfarande har en gammal vanlig kodak variant... hihi2. Jag väntar mitt första barn och skulle tycka det vore helt underbart att ha en filmkamera att dokumentera vår lilla pojks liv!!

2009-01-16 @ 11:45:31
Postat av: jessica

Hejsan!

Oj, vad dagarna rullar på. Tur att du påminde om denna tävling med supervinst och att jag hann med att skicka ett bidrag.

1. Jag skulle välja Canon EOS 5D Mark II.

2. Kort på barnen som minnen i all ära. Men att kunna föreviga alla minnen med film: barnskratt, jollret, roliga händelser, första stegen, första orden ...

Att kunna få visa sina barn deras småbarnstid vore något alldeles speciellt./Jessica

jessica.g77@telia.com

2009-01-16 @ 18:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0