Tävling inför Valentines Day!

Nu har vi en ny tävling som startar! Vinsten kommer ifrån Cattungar (där jag shoppat och hämtade ut ett paket ifrån idag, ska visa er då Elian sover)och är ett sött halsband med hjärta i glas.

Vill du tävla? Klicka dig in till Cattungar och ta en titt, sen vill jag veta vilket tips du har på gåbortpresent!? Alltså om du fick välja vadsomhelst som passa att ge då man ska bort på en Mammalunch, Jobbmiddag, Barnkalas eller vadsomhelst. Gärna de små sakerna som inte kostar för mycket som man har råd att ge bort. Skriv till vilken typ av bjudning, vilken produkt och varför. Detta för att jag tycker det är kul att se hur andra tycker och tänker. Vinnaren lottas på söndagskvällen efter kl 20.

Lycka Till!♥

image3365
Vackert halsband ifrån Cattungar.se

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag skulle ge den rosa prinsesskronan som det står kom in på. Den kostar endast 79 kr och vilken prinsessa som helst skulle blir glad för den, oberoende om det är mammaträff, barnkalas eller tjejmiddag.

2008-02-08 @ 16:53:57
Postat av: Anonym

En gåbortpresent ska vara något personlig som är valt med omtanke. Det behöver inte vara dyrt, men ska fortfarande vara valt med omtanke, prio ett!
Visst blommor dör, men hur fint är det inte? Finast tycker jag är en vit (runt formad eller fyrkantig, enkel och stilren )kruka med en fin vårblomma såhär till våren! Gärna en lilablå-tonad söt blomma. Runt krukan är fint att vira, ungefär två varv, råsnöre. Naturfärgat tjärat snöre! Fint och enkelt! Men framförallt med omtanke!

Passar på såväl tjejmiddagen, till kollegan eller nära vännen!

Ha en trevlig helg!

2008-02-08 @ 16:58:49
URL: http://www.fiddellin.blogg.se
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Till lilltjejen som fyller år så skulle jag köpa lektältet "Prinsessatältet" från Cattungar, det och allt annat med temat prinsessa skulle vara en hit.

Till en kompis skulle jag nog köpa antingen ett fint smycke ex det med kronan eller ängeln (fr. Cattungar).

Annars tycker jag att en vacker krukväxt ex orkidé kan vara fint att ge bort, håller förmodligen lite längre än en bukett blommor.

2008-02-08 @ 17:29:21
URL: http://massablaj.wordpress.com
Postat av: Jenniepennie

Har precis köpt ett fint halsband därifrån till en av mina bästa vänner. Hon får ett halsband med en ängel, tanken är att den ska fungera som skyddsängel åt henne i framtiden, veckan innan jul blev hon påkörd av en bil! Den kom i full fart och körde in i hennes familj där de gick på trottoaren, hennes sambo och bebis klarade sig oskadda, medan hon fick tillbringa julafton i rullstol.
Genom dig Josephine hittade jag till cattungars sida, och skulle gärna dela ut fler änglar till alla mina underbara vänner!

2008-02-08 @ 17:40:23
URL: http://Frejzan.blogg.se
Postat av: Anna

Till alla vänner tycker jag att halsbandet i ljusbrunt med en krona passar. Det kostar endast 149kr och uppskattas av alla. Det är inte ofta man köper smycken åt sig själv, därför härligt att ge bort ( för jag tänker att det inte är många som köper till sig sjäva)

Till ett barnkalas skulle jag nog köpa en pirat tavla. Väldigt söt men med en glimt av "tuffhet" alla barn jag känner skulle älska den.

Glad helg

2008-02-08 @ 17:44:18
URL: http://minajosefina.blogg.se
Postat av: Johanna

När jag ska ge en present så vill jag gärna pyssla lite innan =)

Ett tips är att ta en bit tyg eller tapet som man kanske har över?Eller varför inte låta ett litet barn, kanske sitt eget om man har, rita en teckning?
Sen kan man gå till en affär tex. clas ohlsson där de säljer billiga ramar med passeporte (en vit pappram inuti själva ramen) och köpa en passande ram (priserna är allt mellan 29kr till 150kr) och sedan rama in tyget/tapeten/teckningen!

Två små ramar är gulligt men en stor fungerar också!

Garanterad succé och mycket roligare än en blomma!=)

2008-02-08 @ 18:48:10
Postat av: Tessan

Om du skulle vilja kolla in fler fina smycken kan jag verkligen rekommendera min pojkväns mamma. :) Hon gör egna smycken och säljer en del av dem på tradera! Precis sådana morano-hjärtan som det du visar här :) Har länk på min blogg, under kategorin shopping :) Hoppas ni har en underbar helg! Kram

2008-02-08 @ 18:58:01
URL: http://rullgardinen.blogg.se
Postat av: Tessan

För övrigt när det gäller tävlingen så skulle jag ge bort Ritblock prinsessa för 49 kr. Perfekt att fylla med kanske något kollage på vännen/barnet/jobbarkompisen, kanske bilder på mode/godis, beroende på vad personen i fråga tycker om :) Sedan skriva ett litet brev, lämna några sidor tomma så att vännen/barnet kan skriva/rita själv - ett superfint minne för resten av livet! Och så himla billigt men ändå så personligt :) Funkar till både mammalunch, barnkalas, dop - Ja, till det mesta! :) Kram!

2008-02-08 @ 19:17:45
URL: http://rullgardinen.blogg.se
Postat av: Caroline

Jag skulle köpa några "I love Mys"-glas, de passar alla mammor, pappor och barn. De passar för alla tillfällen, för alla älskar vi ju mys! *ler*
Hoppas att ni haft en fab helg!
Kram Caroline

2008-02-08 @ 20:26:51
Postat av: Elin

Själv brukar jag ge bort en vinflaska som jag lämnat in till någon blomsterhandel för "lite pynt". Det kan vara en svart vinflaska med en röd ros som klättrar runt eller något annat kul som inte behöver kosta mycket!! :-)

2008-02-08 @ 20:56:07
Postat av: Annelie E

Åh vad mycket fint det fanns hos Cattungar! Skulle kunna tänka mig att köpa många olika saker där!

Till en kompis som fyller år: Ett halsband med prinsesskrona eller ängel.
Gå bort present: Godisskål fylld med godis eller varsitt glas, jordgubbsglasen var söta.
Till en liten flicka: Dörrskylten "Här bor jag".
Hemlig låda med pirat eller hjärta passar till alla barn (och vuxna också för den delen...).

Normalt när vi ska bort på middag el liknande har vi med oss en flaska vin eller liknande, nu de senaste gångerna har vi haft med lite roligare nymalet kaffe + chokladpraliner, det har blivit uppskattat!

2008-02-08 @ 22:40:39
Postat av: Maria

Jag skulle nog välja någon av de små skålarna tex lördagsgodis och fylla den med personens favoritgodis :) Lite cellofan runt om och knyta ihop det med ett fint band och ett personligt kort till, passar egentligen vilken "tillställing" som helst och man kan ju variera innehållet och skålarna efter vilken typ av "bjudning" det är :) De små sakerna som visar att man tänkte på personen i fråga är enligt mig de som betyder mest :)

Hoppas att ni får en fortsatt härlig helg!

2008-02-09 @ 01:08:49
URL: http://mimmi84.blogg.se
Postat av: Johanna

Hej!
Tänkte passa på att tävla samtidigt som jag fick ett jättebra tips från dig!
Skall på barndop och hade tyvärr redan köpt till bebisen men då vi även vile ge stolta storasyster något var det ju helt perfekt att skicka efter set av halsband och armband i rosa pärlor och hänge med krona och princess! Tack för tävling och tips på jättefin presentsida!

2008-02-09 @ 08:24:08
Postat av: Sophia

Godmorgon! :)
Jag skulle vilja ge Halsbandet-Rosa-Ängel på till min kusins mamma eftersom hon fick missfall med bebisen innan. Inte nog med att hon bara fick missfall, hon fick föda ut henne med. :( Ush.. En liten ängel runt halsen skulle hon nog uppskatta. :)

Kramar

2008-02-09 @ 08:53:41
Postat av: Linda

Jag skulle ge dendär dörrskylten, kom in som är som en rosa krona! Den skulle passa bra till min kompis som nyss flyttat till en ny lägenhet och hon är en prinsessa som älskar rosa:)

2008-02-09 @ 13:46:25
URL: http://tavlingstips.blogg.se
Postat av: Therese

Jag skulle ge bort spelet Solitaire - Bi.
Trevligt och fint gjort är spelet presenten kommer till glädje både för de vuxna som de små.

2008-02-09 @ 15:24:24
Postat av: Maria

Leggings BooBoo girl
Gaia & Ko
89 kr

Va jätte söta till "bebisen" :) och inte dyra heller :)

2008-02-09 @ 16:26:56
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Postat av: Linda

Om jag skulle gå på tjejmiddag så skulle jag ge bort Halsband mamma - Vitt - krona för 149:-
För att detta var stilrent & snyggt och som jag tror kan komma till användning. Ett uppskattat snyggt smycke helt enkelt.
Underbar sida förresten!

2008-02-09 @ 16:48:15
URL: http://hummingbird.blogg.se
Postat av: Malin.E

Säg tex att jag en Lördagskväll är bjuden hem till en barnfamilj. Jag hittade och kom på en bra sak man kan ge bort,
som säkert ingen annan tänker på att ge.En duschmössa, den där med alla djuren på så kan hela familjen ha glädje av den.Till barnen i fam hade jag handlat varsin kittycat klubba:-)

2008-02-09 @ 19:50:35
Postat av: ejmis

Hos Cattungar hittade jag jättefina glas och skålar som jag tycker om. Som "gå-bort-present" skulle jag fylla skålarna med lämpligt innehåll =)
Jag tycker om att ge bort små korgar eller fina påsar med blandat innehåll. Presenter ska ju vara personliga tycker jag och en sån gåva med lite olika saker brukar alltid vara uppskattat. Det kan vara en påse gott te, en kaka god choklad, lite god ost med kex, en pocketbok, en härlig hudkräm ja variationerna är oändliga beroende på vem man ska ge.
Blir vi bortbjudna "helt apropå" och jag inte har haft tid att förbereda något så "piffar" jag upp en flaska gott vin med lite presentsnören ;)

2008-02-10 @ 10:34:28
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Amanda!

Det beror på vem jag ska ge till!
Fast som t ex så till min älskade syster skulle jag ge jordgubbsskålen för 39kr eftersom att hon ÄLSKAR jordgubbar!
Jag tror faktist att jag ska ge henne en sådan!
Den skulle passa henne perfekt.
Annars om det var hos nån bekant på middag så tror jag att jag skulle ge Halsband - Mamma - Vitt - Krona.
Jag har faktist beställt några ggr från cattumgar dom har otroligt fina saker!

2008-02-10 @ 16:40:24
Postat av: Victoria

Jag skulle helt klart köpa med mig ett spel -
"Solitaire - Bi". Spelet är otroligt gulligt plus att det kan engagera en hel familj, om och om igen.

/Victoria

2008-02-10 @ 17:04:06
Postat av: Sjuksköterskastudenten

Jag skulle gärna överraska ngn med denna hemliga lådan nu på alla hjärtans dag den 14/2-2008. Och naturligtvis skulle jag ha fyllt i lådan med en hemlis :-)

2008-02-10 @ 18:33:37
Postat av: Johanna

Jag skulle ge bort ett smycke, det blåa med en ängel och på baksidan står det "Made for an angel". Det skulle jag ge till min kusin som precis fått sitt första barn.

Till min kusin skulle jag vilja ge ett av halsbanden (bruna pärlor med krona på) för att jag tycker det är lite konstigt att mamman som trots allt burit barnet i 9 månader och sedan fött, inte får någonting. Så för att visa henne lite extra
uppskattning så skulle hon få det av mig.

2008-02-10 @ 19:50:03
URL: http://johannajois.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0