Tur att man har sin kalender...

Jag kikade i min fina kalender och ser att klockan 14 ska jag vara på möte angende blodgivning, en timme. Hinner precis det innan dagishämtning och sen hem en stund. Ikväll ska jag på bio med Petronella och se McDreamy, JIPPIE!

Är redans å hungrig och lunchen är kl 11. Igårkväll fick E shoppa italiensk pizza åt mig, var så sugen. Men glassen som han också shoppade innhöll förutom choklad mint och det var choklad jag ville åt så jag höll mig till pizzan. Tips till er som bor i Oslo och saknar "svensk" pizza ( alltså tunn, italiensk) HIT kan ni ringa och avhämta. NJUT!

Kommentarer
Postat av: Marie

bra initiativ att ge blod :) själv är jag lite rädd för det fortfarande.. :S

2008-01-10 @ 11:01:10
URL: http://elinmaries.blogg.se
Postat av: Jill

Bara en parantes- riktig italiensk pizza är inte alls tunn, utan med en ganska tjock botten. Dock helt olika den amerikanska varianten. Den tunna vi äter här är typisk för Sverige och de andra skandinaviska länderna.

2008-01-10 @ 13:38:11
Postat av: Pyzen

Jag gissar på att det är Enchanted du ska titta på ikväll. Den är riktigt rolig. Såg den själv i söndags. Skrattade högt flera gånger. Hoppas att du får det trevligt.

2008-01-10 @ 14:29:45
URL: http://pyzen.wordpress.com
Postat av: josefine

Marie: kom igen!!
Jill: jag har ätit i Italien och den var supertunn men oavsett så syftar jag på den svenska varianten men det känns fel att skriva svensk pizza! Och du, i Norge är det tjock amerikansk pizza som regerar ( blä)
Pyzen: tack!

2008-01-20 @ 21:15:06
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0