TÄVLING!Nu kan DU vinna en POWERMUM, jag lottar ut 5 st. Jag har en i väskan och kanske den hjälper? Oavsett är det en rolig idé tycker jag och allt som kan liva upp vardagen är ju KUL!
För att vinna så ska du skriva en kommentar här om varför DU ska vinna, sen lottar jag ibland de 5 bästa motiveringarna. Tävlingen avslutas på söndagskväll.

LYCKA TILL!

Kommentarer
Postat av: Anonitota

Jag är nybörjare på det här med att vara mamma. Vi har precis fått vårt första barn, och det är en livsomvälvande resa!Dottern har totalt omkullkastat vår vardag på ett underbart sätt och livet har fått en ny dimension. Jag har så mycket känslor för detta lilla knytte och har närmare till både skratt och gråt numera.En Voodoll skulle kanske kunna ge mig extra kraft att ge vår lilla H allt hon behöver, och till mig själv också, icke att förglömma (en "Angel" om man får välja)!Tack för en läs- och tankvärd blogg också!

2008-06-19 @ 20:55:06
URL: http://anonitota.wordpress.com/
Postat av: Maria Östberg

Jag vill självklart vinna och få kraft till mina små vildingar. Det behövs ibland... Mycket jobb men dubbelt så mycke glädje oxå. Skönt att du mår bättre nu :-D! Kram

2008-06-19 @ 20:59:32
URL: http://mariaostberg.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Vet du vad! Jag BEHÖVER det helt enkelt! Jagär nog den sämsta powermum jag vet, sån typisk... nej, jag kan inte gå ut då eller då för då ska barna sova (fast pappan är hemma och klarar det minst lika bra?) nej, jag köper inte de vita byxorna för de blir bara skitiga med en gång!! Jag är hopplöst dålig på något som jag verkligen beundrar din vännina Anna-Stina för nämnligen bära vackra ting VARJE DAG!(jag tror hon skrivt något liknande som motto en dag och då börja jag nästan lipa, jag är KASS på det) Denna dagen kommer ju aldrig tillbaka! Jag vet inte precis om det hjälper med en sådan maskot men kanske jag måste ha en i väskan som du för att få en spark i r--en ;) och komma ihåg att prioritera mig själv ibland oxå! :) Ha en skön kväll! KRAM

2008-06-19 @ 20:59:48
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Helena

Åh, jag skulle verkligen behöva en Powermum just nu. Jag har två underbart goa barn som är nästan fyra och ett år. Om två veckor separerar jag och deras pappa, det är inget jag någonsin skulle ha valt men livet är ibland på det viset. Jag är hur som helst livrädd för hur det ska påverka barnen, dom är ju så små... Behöver nog lite extra mammakrafter för att klara av att bli en toppenmamma till tjejerna och samtidigt ta mig vidare i livet på ett bra sätt nu när jag är ensamstående igen. Det ger mig panik bara att tänka tanken på att jag måste gå vidare någon gång just nu...Kramar från mig

2008-06-19 @ 21:06:41
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: Maria

Jeg synes jeg skulle vinne, rett og slett for at jeg trenger en powermum! Går igjenom en del nedturer for tiden,og da hadde det vrt morsomt med en slik,bare for å minne meg på at jeg er en powermum,selv om jeg ikke føler meg som en til tider.

2008-06-19 @ 21:14:13
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag har min älskade Melvin som är 1 år, har varit hemma sen maj-07 då han kom ut som en liten liten plutt på 1715gram. Han är inte helt ikapp än men växer och gror. Det har varit ett spännande år med sonen och jag tycker jag klarat av det hela rätt bra, men med en powermum så kan jag bli ännu bättre. Hoppas verkligen jag vinner en voodoll.2008-06-19 @ 21:21:15
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: milla

SOm nybliven mamma skulle jag verkligen behöva den där;) MEn, om jag skulle vinna den skulle jag ge den åt min mamma. Hon har haft epilepsi sen hon var 23 år, och nu efter medicinering i snart 30 år har hon fått en massa biverkningar av dem. Hon går nu på ständig värkmedicin och rehabilitering och har varit sjukriven i flera månader. Min mamma är en riktigt powermum åt mej och min lillebror. Hon är en mycket social människa som älskar sitt arbete med ungdomar. Hon har så mycket att ge dem, hon saknar sitt arbete enormt.Hon skulle verkligen vara värd denna. Det skulle iaf vara en uppmuntran i hennes vardag;)kram och trevlig midsommar på er!!

2008-06-19 @ 21:28:27
Postat av: Mia

Jag skulle gärna vilja vinna en och ge bort den som gåva till världens underbaraste mor! hon ställer alltid upp och har alltid funnits här för mig, i vått och torrt. hon ger bort allt hon har och gör allt för att få mig glad. ibland känner jag mig dum eftersom jag aldrig någonsin kommer kunna ge tillbaks allt jag fått utav henne. hon har migrän varje dag eftersom hon stressar alldeles för mycket, och jag har sagt åt henne att sluta stressa så mycket eftersom att jag är rädd att förlora henne och jag hade aldrig klarat mig utan att ha henne vid min sida. jag ger henne all min kärlek och jag vet att det är tillräckligt, men det hade varit roligt att ge henne en powermum för att visa hur mycket hon betyder för mig och att det är hon som får mig att komma upp ur sängen på morgonen, och som får mig att fortsätta kämpa i svåra situationer.

min mor är min bästa vän, och vore det inte för henne hade jag inte varit den person jag är idag :')

2008-06-19 @ 21:41:59
URL: http://miaalarsson.blogg.se/
Postat av: Victoria

Jag är inte direkt ny i mammarollen - mamma har jag nu varit i 14 år. Med en son i början av tonåren kräver en stor dos power. Just nu känner lite brist på just den varan så att vinna en POWERMUM skulle inte kunna komma mer lägligt!Glad midsommar!

2008-06-19 @ 21:54:10
URL: http://dumle.blogg.se/
Postat av: Malin.E

Bara för att jag är jag :-)

2008-06-19 @ 22:43:57
Postat av: Anna

Jag vill jättegärna vinna för att vi haft en del tråkigheter i vårt liv på slutet vilket tyvärr resulterar i dåligt tålamod och givetvis dåligt samvete mot min lilla son på 1 år och 4 månader. Dessutom börjar jag jobba på måndag efter 1 1/2 år hemma med dyrbara skatten :-)Glad midsommar!

2008-06-19 @ 22:49:22
URL: http://edar.blogg.se/
Postat av: Frida(sundsvall)

En vild krabat bor i magen.

Han sparkar mig hela dagen.Jag står ut och tänker i oktober kommer han ut.

Innan dess är jag nog dock helt slut.Men sparkar från ens avkomma klarar man galant.

Han får kompensera genom att ta hand om mig när ja é tant....En powermum i Oktorber skall bli.

Kvinnor kan, visst kan vi?

Kram o trevlig midsommar!

2008-06-19 @ 23:52:18
URL: http://phridan.blogg.se/
Postat av: kh

jag skulle vilja ge en power mum till min svägerska som precis mist sin lilla bebis och som har det väldigt tungt nu. ibland räcker inte orden till. den här skulle förhoppningsvis ge henne kraft och ork att ta hand om deras första son och om sig själv och min bror.

2008-06-20 @ 00:32:14
Postat av: Melissa

Måste berömma dig för din blogg, alltid nått kul att läsa, och sån gullig liten familj ni är!!!Har egentligen ingen jätte bra anledning varför just ja skulle vinna, men mellan alla blöjbyten, bebis-skrik och tjat från storebror, så är vi den bästa familjen i världen.. Men just när man är där mitt i blöjbyten, skrik och tjat då känner man sig varken bäst eller någonting för stunden, men dom stunderna är ju aldrig långa om man gemför med dom bra!!! Men de är ju dom där jobbiga stunderna man behöver en liten powermum!!Trevlig midsommar!!!

2008-06-20 @ 03:02:24
Postat av: Malena

Jag skulle vilja vinna en Powermum för att ge den vidare till min underbara syster. Hon och hennes man har tre barn på 3, 7 och 9 år. Just nu renoverar de sitt hus och hennes man bygger det mesta själv. Då blir det så att syrran får stå för allt annat i hemmet och med barnen. Det är skolresor man ska ha koll på, läxor, handla/laga mat, hämta barnen hos kompisar, städa och tvätta. Plus att hon jobbar heltid. Jag förstår inte hur hon orkar och jag beundrar verkligen henne för det. Jag skulle göra vad som helst för att hjälpa henne men bor tyvärr 40 mil ifrån henne. Så jag vill ge en Powermum till min syster för att ge henne lite extra krafter och för att hon är världens bästa mamma till väldens bästa syskonbarn!

2008-06-20 @ 08:03:34
URL: http://mittliviludvika.blogg.se/
Postat av: Anonitota

Ojdå, det var ju en powermum man kunde vinna... läser slarvigt ibland, tydligen

2008-06-20 @ 08:19:45
URL: http://anonitota.wordpress.com/
Postat av: angelica

Jag borde vinna den till min mamma. Som ofta är sjuk och kan knappt röra sig. Men hon kämpar på och är alltid så omtänksam. Om inte hon är en powermum så vet jag inte vem som är det? :)

2008-06-20 @ 08:52:52
URL: http://wippzi.blogg.se/
Postat av: Kicki med Cindy, Cody, Kyle och Tyler

Med fyra barn så behöver man all energi som går att få. Har dessutom en som med särskilda behov och för att orka med att "bråk" med läkare mm så hade det varit perfekt med en powermum.

Ha en underbar midsommarafton

Kram kicki med familj

2008-06-20 @ 11:13:26
URL: http://kampelycke.blogg.se/
Postat av: Emma

jag skulle så gärna vilja ha en till min mamma... hon fyllde år förra helgen och jag har tänkt att beställa en till henne men har inte blivit av. Min mamma är världens bästa utan henne vore jag ingenting, men hon skulle nog behöva lite kraft ibland då hon har tre tonårsdöttrar att hålla reda på... =)kan inte vara det lättaste, jag beundrar henne =)

emma1313@hotmail.com

2008-06-20 @ 11:20:59
URL: http://eemmaaolsson.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag behöver en power mum för att vara en bra mamma till min 11-årig dotter som kommit i någon sorts förpubertet. Jag vill vara en bra mamma som finns där för henne, och att hon förstår hur mycket jag älskar henne. Just nu tycker hon bara att jag är det värsta som finns på denna jord.

2008-06-20 @ 22:17:04
URL: http://vagavinn.blogg.se/
Postat av: Carola L

Som trebarnsmamma är kroppen som i ungdomen inte densamma.

Denna mamman är trött och trist - power mom behövs - ja, visst.Så mamman orkar med sina tre stora och små - med power mom skulle det gallant gå.

2008-06-21 @ 08:53:09
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: erika

jag vill så gärna vinna!

skulle behöva en.

har precis pluggat färdigt och ska nu försöka få tag på ett jobb. skulle behöva lite uppmuntran och stöttning i mitt arbetssökande.

2008-06-21 @ 10:19:15
URL: http://www.metrobloggen.se/eriqa
Postat av: Linda

Jag skulle gärna vilja vinna en som hjälper mig att vara extra stark och positiv när jag behöver det=)

2008-06-21 @ 11:42:32
Postat av: Ida

Jag vill inte vinna en till mig själv, utan till min fina storasyster Hanna. Hennes dotter är snart 5 månader och min syster är den allra bästa mamman man kan tänka sig. Hon är en stor förebild för mig och om jag någonsin har lyckan att själv bli förälder vill jag försöka att bli lika bra som hon. Jag är helt övertygad om att Hanna skulle bli smått överlycklig av en Powermum att hänga på t.ex. barnvagnen. Ha det fint! // IDA

2008-06-21 @ 11:46:50
Postat av: Jenny

powermum verkar helgrym ;) hon är precis vad jag behöver för att liva upp mitt liv lite!

2008-06-21 @ 12:22:44
URL: http://zipzo.blogg.se/
Postat av: Siv

Jag vill gärna vinna en så rolig figur till mina barnbarn. Jag och dom blir överlyckliga.

2008-06-21 @ 16:40:57
URL: http://www.bloggmormor.blogspot.com
Postat av: Terese

Som ensamstående (på heltid) mamma till en dotter på fyra och ett halvt år, önskar jag mig ibland kraft att orka vara en powermum. Det är ofta tufft att inte ha en annan vuxen person att förlita sig på, men jag skulle inte för allt i hela världen byta bort MITT liv med min underbara älskade unge. Att vara mamma är fantastiskt.

2008-06-21 @ 20:28:47
Postat av: madde

Jag är inte mamma ännu men har länge planerat och vägrar bli en "sunkig" mamma när jag väl får barn. Jag vill vara en mamma med stil och jag hoppas att denna powermum hjälper mig att inte falla i "sunkfällan" när jag slutligen blir mamma :)

2008-06-22 @ 19:10:03
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0