Dags att testa bussen!


Här är vi utanför dagis! Det var så underbart grönt och fint ute idag. Blommorna luktade starkt och jag kände lycka i hela kroppen då jag gick ifrån jobbet till dagis. Pratade också i telefonen med en god vän om något väldigt fint så det blev en väldigt speciell promenad.


Att åka buss gick helt ok, men det var extrem kö så nästa gång måste jag hämta honom senast 14.15, vi ska testa och se om det fungerar för jag är starkt emot att ha flera bilar om man ej behöver ( för miljöns skull) så vi får se...E röstar för en cab som han kan köra :)

Vi väntade på bussen sen vid stora vägen och det var som en happy stund för Elian, han pekade på ALLA bilar och bussar och sa: Bil, Buss, OJ mm....SÖTT ;)


Eftersom vi blev otåliga så blev det varsin korv då vi bytte buss.

Nu badar killarna uppe och jag ska vila lite i soffan, är helt slut efter idag. Jag somnade nästan på jobbet, TACK för att helgen är här!

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilka fina bilder på er! Jag håller helt med dig om att försöka undvika två bilar om det går. Min sambo har en bil men själv försöker jag cykla eller åka kommunalt om vi ska till olika ställen. Det funkar ju på våren och sommaren, men är lite jobbigare när det snöar och är kallt i december... :)

2008-05-23 @ 18:53:09
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: K

Ha en bra kväll!

2008-05-23 @ 19:08:16
URL: http://znillet.blogg.se/
Postat av: Lisa

Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker om klänningen på min blogg! :D

2008-05-23 @ 19:10:23
URL: http://lisalisalisa.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jättefina bilder:) Men; använder ni inte Bugaboo-vagnen längre? Blir lite orolig att du är missnöjd med den då vi ska köpa en likadan :)

2008-05-23 @ 21:52:07
Postat av: josefine

Tack! Jag önskar er en skön kväll!Evelina: den sålde vi, Elian växte snabbt =) Kram

2008-05-23 @ 22:00:53
URL: http://prinsessans.blogg.se/
Postat av: Stina

Bra med miljötänk där! Just nu är vår t-banelinje avstängd så vi får åka ersättningsbussar. Lite krångligt men bra för oss m barnvagn eftersom vi åker gratis. Är det så i oslo också? Förresten är ersättningsbussarna från Norge, så jag tänker alltid på dig när jag ser de norska skyltarna i bussen.

2008-05-24 @ 10:56:27
URL: http://girle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0