Fantastiska lördag!

Imorse vaknade vi pigga och glada och åt en god frukost, barnen lekte och sen gick vi ut. Vi körde till Jotunheimen och skulle gå tur men Elian somnade och ville åka vagn så det blev en kortare tur med vagnen och Anne och Hannah gick en liten tur upp till ett fjäll innan vi möttes för våfflor i en av fjällstugorna som har café. Jättemysigt.


Nu kom vi precis hem efter att ha hälsat på Annes goa familj och duschat där. Elian trivdes toppen och fick glass och sprang omkring och ropade Annes Pappa och ville gärna vara med honom. Nu är vi ett trött gäng, barnen ritar och jag softar i sängen. Det är verkligen skönt med fjälluft och att bara vara. Det är inte ofta man är det då man är hemma och har mycket att fixa. Jag längtar till min kiropraktor på tisdag för jag känner mig redan bättre i nacken trots att jag körde länge igår.


Imorse på väg..Snacka om härligt att vakna till klarblå himmel, vacker natur utanför fönstret och en FANTASTISK utsikt över sjön. Livskvalitét!



Sötnosarna! Vi stannade vid en Stavkyrka och där fanns det många traktorer...

Vi ska snart laga middag här och sen återkommer jag, men så länge vill jag informera er om att Outnet.se ger alla 10% rabatt tom söndag 28/9 om ni skriver in koden PRINSESSPRIS i rutan för kampanjkod. Vi ska få en Minikånken ifrån dem så att Elian har en bra ryggsäck då han ska på tur med dagis, den ligger nog på posten och väntar då vi kommer hem skulle jag tro. Ni får självklart se den då vi fått hem den. 10% rabatt gäller på HELA sortimentet.

Nu tar mitt batteri snart slut ser jag så om vi inte "ses" innan Oslo imorgon så önskar jag er en skön fortsättning på helgen!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du får en jätte fin lördagskväll!





Kraam! :D

2008-09-20 @ 18:31:23
URL: http://baaanan.blogg.se/
Postat av: Susanne

Det låter som om ni har det hur mysigt som helst! Det är underbart att vara uppe i fjällen, jag älskar det också! :)

Ni får ha en super mysig kväll!

2008-09-20 @ 19:16:59
Postat av: Lily

Åh vad härligt ! Jag fick en mini kånken till min son (2 år) jättefin men den var inte så bra för honom eftersom man inte kunde spänna fast remmarna fram på bröstet så den gled av honom när han var på tur med dagis.Jag köpte istället en söt ljusblå/mellanblå Mc Kinley (tror det var på Intersport) samma storlek som mini kånken men den går att spänna på bröstet med lite vadderade axelband- jättebra för småpysslingar som skall på tur med liten matsäck och plats för några snygga kottar eller ett par viktiga stenar finns oxå ;) kram !

2008-09-20 @ 19:28:57
Postat av: Johanna

Vilken tur att ni ska få en kånken, du som letat så efter en väska till e. Passande...

2008-09-21 @ 07:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0