Vinn en månads gratis hyra av valfri hyrsjal hos Varanära.se



”Vinn en månads gratis hyra av valfri hyrsjal, vävd  eller trikåsjal hos VaraNära” .



"Vi är ett litet företag som lagt själ och hjärta i barn och bärande. 
Vi tror att barn behöver Vara Nära, barn behöver trygghet och beröring och 
därför så mår barn bra av att bli vaggade i en mjuk trikåsjal eller buret i en 
vacker långsjal. "

 

 

För att vinna behöver du bara lämna en kommentar i detta inlägg med din epostadress samt skriv vilken sjal du önskar vinna! STORT LYCKA TILL!

Vi har en sjal härhemma som ska testas också, det verkar väldigt mysigt att ha bebis så nära och jag tror absolut att de känner sig "som i magen" då de får krypa ihop och känna hjärtslag och hudkontakt.

 

 

 



Kommentarer
Postat av: Jessica T

Josefin

Prova sjal. det är fantastiskt. har en trikåsjal och har burit min lille massor. Man borde få en sjal på BB. Den är fantastisk!

2009-02-23 @ 10:02:01
URL: http://prinsmamma.blogg.se/
Postat av: Bastardo ett mans-svin

Visst är det mysigt sätt att bära sina barn på. Jag saknar det. Om jag vinner skulle jag vilja ha en som passar till en 11-årig pojke på 55kg ;)



tack på förhand



SETT SENASTE SKANDALEN? LÄS HÄR: http://bastardo.blogg.se

2009-02-23 @ 10:09:14
URL: http://bastardo.blogg.se/
Postat av: sabina

söt blogg

2009-02-23 @ 11:24:39
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: Lisa

Den coolaste bloggen i stada stavas Dubbelbloggen. :) Ha en bra måndag!

2009-02-23 @ 11:49:25
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: L

vill bara önska dig o söta Ella en god morgon!

kramar

2009-02-23 @ 12:13:14
URL: http://darkbella.blogg.se/
Postat av: Jenny Haglund

Jag har en lite större kille som fortfarande älskar att bli buren. Jag skulle gärna vilja prova sjal till honom. Jag skulle kanske få lite mera gjort om han kan tänka sig att sitta i den och hänga med liksom. Jag tittade på hemsidan och fastnade för denna sjalen http://www.varanara.se/butik/?id=1139

då den verkar stabil men ändå lätt och luftig... Hoppas på lycka i denna tävling

2009-02-23 @ 12:34:33
Postat av: mammagladh

Åhh, prova sjal!

Jag har ju bara ägt uppemot en cirka 15 st, allihop hyfsat välanvända av oss.

Vi klarar oss inte utan bärsjalar. Absolut mysigaste sättet att bära sina barn på!



Ifall jag skulle få hyra en sjal gratis i en månad så vill jag prova Didymos Ellips. Alltid spännande att få prova nya sjalar.



http://mammagladh.blogg.se

2009-02-23 @ 13:22:20
URL: http://www.babymind.se
Postat av: Tone

Hei! Håper det er mye bedre med deg nå og at du er på bedringens vei!

Håper jeg slipper brystbetennelse denne gangen, hadde det flere ganger sist, noe av det værste jeg har kjent!



Hadde gjerne villet bære bebisen i sjal;)



Ha en fin uke!

2009-02-23 @ 13:25:05
Postat av: Sandra

Hej!



Jag vill verkligen rekommendera denna sjal. Jag har bott i Afrika under en kortare period och där ses varenda mamma bära barnen i ett knyte, antingen på ryggen eller magen. Det är väldigt praktiskt och barnen älskar det. Kan användas till alla tillfällen, istället för att trängas på stan med barnvagn kan man ha barnet i säkert förvar på ryggen. När jag själv skaffar barn står en sådan här på inköpslistan!

2009-02-23 @ 15:08:53
Postat av: Anna

Har två pojkar här hemma, en 5-åring och en 4-månaders som båda vill mycket. Har gjort flera försök med bärsele men kommer inte överens med den..Skulle vara roligt att prova bärsjal,tänk om det skulle gå..Händerna fria att göra annat än bära.. =) Om jag skulle vinna skulle jag vilja prova easy care. Jättebra blogg!

2009-02-23 @ 21:24:46
Postat av: Karin

Patapum Toddler Khak Denna hade jag velat ha då Klara vill bli buren en del. Hade varit skönt att kunna bära henne och ändå ha händerna fria. Och hade passat bra då vi ska till IDRE en vecka. Då hade hon kunnat sitta där när vi går utomhus.

Kram karin

2009-02-23 @ 21:42:25
URL: http://idapricken.blogspot.com
Postat av: Sara

Hej!



Du verkar ha en riktigt mysig familj och det är kul att läsa om er :)



Jag skulle gärna testa en bärsjal! Minimundus trikåsjal verkar vara perfekt för mitt lilla knytte.



Hoppas att allt löser sig med amningen!



/S



2009-02-23 @ 21:58:59
Postat av: Charlotte

Jag hade väldigt gärna velat vinna en sjal att ge min gravida kompis som beräknas föda om ca 1 månad. Tycker att sjal verkar vara ett perfekt sätt att bära den lilla/e nära kroppen och det vore så kul att få ge min kompis en i present att testa. Den sjal jag fastnade för när jag kollade in hemsidan var den som hette Gauze teal blue 5,2m. Nu hoppas jag på tur i tävlingen och önskar dig och din familj en fortsatt fin kväll. //Charlotte i Växjö

2009-02-23 @ 22:13:11
URL: http://charlottemaries.blogg.se/
Postat av: Johanna

God kväll:-)

Skönt att du är på bättringsvägen:-)



Har aldrig provat en bärsjal av den typen (har bara en babybjörn), så detta skulle ju vara ett ypperligt tillfälle att få pröva på! Har haft hemska ryggproblemer som startade under graviditeten, men tyvärr har det inte gett med sig och nu känns det värre en någonsin. Dessutom älskar Sarah att bli buren omkring och se och studera allting och det känns kan jag säga, inte blir hon lättare heller ju mer tiden går ;-) Så om jag har turen med mig denna gång skulle jag vilja prova den här : http://www.varanara.se/butik/?id=1139



Ha en strålande måndagskväll vidare!

2009-02-23 @ 22:21:19
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/
Postat av: Irene

Hei! For en koselig blogg du har. Og nydelige barn. Jeg har selv en sønn på snart tre år og jeg bar han i babybjørn da han var liten. Et sjal virker mye bedre, både for ryggen og for barnet. Ha en koselig kveld!

2009-02-23 @ 22:50:12
Postat av: Susanna

Hej,

Jag heter Susanna och bor i Kenya. Här ser jag ofta mammor som går med sina små barn i sjal. Kan nog bara påminna mig om att jag har sett en eller två barnvagnar här.



Det ser mysigt och tryggt ut att bära barnet så nära sig. Min syster som bor i Stockholm fick för några månader sedan en liten dotter och när jag åker hem och hälsar på dem i mars vore det roligt att få överlämna en fin bärsjal. Jag gillade trikåsjalen " Calin Bleu fleecesjal".



Hälsningar från Susanna i Kenya

(mailadress: [email protected])

Postat av: Helena

Hej :-D



Åh vilken härlig tävling, jag har velat testa att bära min 2 månader gamla son i sjal eftersom han har det jobbigt med magen (kolik) och endast vill bli buren både dag och nattetid. Det blir tungt för nacken & ryggen att bära mysig bebis, men vad gör man inte för sin lilla älskling. Jag vill ju ge honom tröst och närhet när han har ont. Men dessvärre på bekostnad för min inda nacke och rygg. Så det vore underbart att ha en sån fin trikå sjal i färgen hjortron (orange just för hans holländska rötter)Grattis till lilla sötaste Ella också!

2009-02-23 @ 23:09:28
Postat av: Malin

Jag önskar verkligen en sjal till barn nummer två som är på väg. Till mitt första barn provade jag en baby björn bärsele- men fick så hemskt ont i nacke och axlar, så en sjal vore toppen att få testa! :-)



Jag önskar; Looma Sino, en svart. :-)



Kram

2009-02-23 @ 23:09:58
Postat av: Sonja

Vad jag längtar efter vår första bebis! I maj är det dags och jag skulle gärna vilja ha denna sjal. Det ser så mysigt ut.....

2009-02-23 @ 23:42:00
Postat av: Anna

Skulle vilja prova en trikåsjal till min lille plutt som nästan hunnit bli 4 månader helt otrolgt.....

använder babybjörn ibland när armarna inte räcker till...!!

2009-02-23 @ 23:47:24
Postat av: Ida Kentner

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om denna till en kompis som alldeles snart ska bli mamma för första gången! Skulle vara en sådan perfekt present till den lille pojken som kommer om tre månader :)



Tack för en bra blogg!

2009-02-24 @ 00:59:24
URL: http://idakentners.blogg.se/
Postat av: Daniela

Jag skulle jätte gärna vilja vara med och tävla om en bärsjal! Denna tycker jag var snygg: http://www.varanara.se/butik/?id=1140



Och den funkar till både pojke och flicka! Kanon :)



Tack för chansen att vinna detta pris!



Kram!

2009-02-24 @ 02:45:55
URL: http://neliz.se
Postat av: amanda

Jag skulle gärna vilja vinna/provhyra schalen men då bebis fortfarande ligger i magen känns det onödigt. Möjligtvis till sommaren då!=) Jag deltar dessutom aldrig i några tävlingar för jag är född med att aldrig vinna ngt...=/

2009-02-24 @ 06:56:42
URL: http://ladysylvia.blogg.se/
Postat av: Linda

Min dotter blev 3 i slutet av oktober och hon älskar att vara nära och jag likaså :-) Den enda, vad jag förstår som man kan bära så stora barn i är Patapum...(?). Jag önskar mig, om det finns, en sjal/sele att bära en så stor tjej i! :-)

2009-02-24 @ 07:37:51
Postat av: Elin

Godmorgon!



Jag väntar barn som ska komma i maj. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja prova Sino Fjällnejlika till det lilla underverk som växer i min mage.



Ha en bra dag!

KRAM ELIN

2009-02-24 @ 08:21:20
Postat av: isabella

hej. jag har följt denna bloggen nu i 2 1/2. jag hittade dej på familjeliv då vi va gravida båda två å vi fick nästan samtidigt. våran son kom den 21 agusti. nu har ju vi fått en ny liten knodd för ca fyra månader sen. jag testade aldrig att bärsele / sjal. så man vinner.. så kan jag bära runt knodd två. har aldrig tävlat på din blogg förut. men få se om turen hittat till mig.

kram

2009-02-24 @ 08:31:33
Postat av: jeanett

Heisann.

Du har så mange fine konkuranser:)

Jeg har lenge tenkt å prøve sjal til min sønn, men har ikke kommet så langt ennå. Det er jo så mange å velge imellom;) Om jeg skulle være den heldige vinneren kunne jeg tenke meg sjalet "Sino Kråkbär".



Lykke til med ammingen av Ella, godt å lese at det går fremmover!



2009-02-24 @ 08:32:53
Postat av: Helena

Hej,

vet inte om det är för sent att vara med och tävla men jag chansar.

Är gravid med barn nr 2 och funderar på en bärsjal denna gång. Använde Babybjörn bärsele förra gången men jag var inte så förtjust i den.

Vinner jag vill jag ha en Looma Sino .

Ha en bra dag!

2009-02-24 @ 09:41:04
Postat av: Linda

Denna skulle jag vilja vinna! =)



Ringo Kråkbär





Kramar!

2009-02-24 @ 10:00:28
Postat av: Janne

Hei.



Jeg har termin 15.april og skulle veldig gjerne vinne et sjal :o)

Hvis jeg skulle være så heldig ville jeg valgt: http://www.varanara.se/butik/?id=1139



Tusen takk for en fin blogg!!!

2009-02-24 @ 10:14:44
Postat av: sandra

Hej, jag skulle vilja vinna långsjalen!

2009-02-24 @ 10:28:39
Postat av: sandra

Hej igen, jag visste inte att man vann den som att hyra, då hoppar jag av tävlingen :)

2009-02-24 @ 10:30:06
Postat av: Sofie

Kul med en sjal-tävling men många kanske känner att det är fräschare att ha en egen sjal än att hyra. Jag ska köpa sjal till nästa bebis, det verkar mycket bättre än bärsele!

2009-02-24 @ 12:15:22
Postat av: Caroline

Har fått massor av tips om denna sjalen. Har tänkt att köpa en själv, men det har inte riktigt blivit av. Nu har min lilla blivit förkyld och vill vara nära mamma hela tiden. Det skulle ju passa perfekt då ;)

Ha en toppen dag!

2009-02-24 @ 12:57:35
Postat av: Maria

Jag skulle vilja testa att bära min närhetstörstande nyfödda dotter i en sino krustistel. Vi har en bärsele här hemma som hon än så länge är för lätt för!

2009-02-24 @ 17:06:52
URL: http://www.minbebis.com/maria
Postat av: Titti

Hej! Den här vinner jag gärna ;) Perfekt present till Therese!Det dröjer kanske innan den kommer till användning,men den som väntar på nåt gott...

Ha en bra dag!! /Titti

2009-02-25 @ 09:30:58
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Astrid

Hei!

Lenge siden jeg har fått fulgt med på din blogg, fikk en liten gutt 13. februar og dagene går så alt for fort... Har slitt med ammebiten, han er ikke interssert og vi har prøvd det meste. Håper det løsner etterhvert. Hadde vært fint å prøvd et sjal, så han kan være inntil meg så mye som mulig uten at jeg blir sliten i armene. Sjal er helt en super oppfinnelse;) Ønsker å prøve sino kråkbær;)

Ha en fin dag!

2009-02-25 @ 09:32:04
Postat av: Linda

Sjal verkar ju vara superbra, en sån måste jag absolut köpa innan bäbisen tittar ut.



Looma Sino- tycker jag verkar vara bra. Jag har varit lite skeptisk till att alltid hålla på att knyta, men här slipper man.:) Kråkbär ser superfin ut.

2009-02-25 @ 10:33:48
URL: http://lindalindab.blogg.se/
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag skulle vilja vinna en månadshyra av en Looma Sino. Jag hade själv en sån till min son men han var inget barn som krävde så mycket närhet så jag har tyvärr inte den kvar. Den jag vill vinna till är min kusin som väntar sitt första barn den 2 mars.



[email protected]

2009-02-26 @ 14:19:20
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0