TÄVLING - ORDNING&REDA!
För att hålla koll på de som bor i samma hus så kan denna FAMILYPLANNER ifrån ORDNING&REDA vara perfekt, iallafall hemma i vårt hus ;-)
Nu får ni chansen att vinna en i valfri storlek A4 eller A3 och det enda ni behöver göra är att lämna er epostadress + en kommentar om varför ni ska vinna och vilken storlek ni önskar.

LYCKA TILL!
Tävlingen pågår till söndagkväll!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag skulle behöva en sån där, verkligen!!

För att jag har bestämt mig för att ta tag i skolan, skriva ner läxor,prov m.m! Så jag är verkligen i behov av en :DLinneanilssson@hotmail.com

2009-01-26 @ 07:56:16
URL: http://linajah.blogg.se/
Postat av: Pethra

Vi själva har en sådan kalender men jag skulle jätte gärna vilja ge en till min vimsiga syster och hennes familj nere i Malmö. Jag står henne evigt tacksam efter all hjälp jag fick av henne när jag drabbades av en livskris våren/sommaren 2004. Då lämnade jag hela mitt liv i Stockholm, sa upp mig från jobb och flydde ner till Malmö. Där ställde hon upp till 200% och det finns inget jag kan göra för att bli kvitt detta, vilket jag heller inte behöver göra för vi är systrar som alltid ställer upp för varandra. Men jag brukar överraska med små presenter då och då och vimsig som få hon är så skulle denna kalender komma till stor användning.Sköt om dig!

2009-01-26 @ 07:57:14
Postat av: En bulle i ugnen

Hej!

Åh en sån skulle vi verkligen behöva! Vi väntar vårt tredje barn till sommaren och med tre barn i familjen (varav två kommer att vara skolbarn till hösten) så blir det fullspäckat schema! Då skulle det vara perfekt med en snygg kalender där man kan hålla reda på allt :)

Kram!

2009-01-26 @ 08:00:34
URL: http://www.enbulleiugnen.blogspot.com
Postat av: Jenny

Med eget företag - jobb 150% kombinerat med "mammaleighet", en 9-årig son en dotter på 7 månader och en sambo med krävande jobb + ishockekarriär kan jag ju bara säga att vi i perioder har det KAOTISKT, och kalendern ser ut att kunna reda ut vår vardag betydligt! Tack för en superbra blogg och stort Lycka till med den stundande förlossningen och mötet med er dotter!

2009-01-26 @ 08:05:07
Postat av: Mirva

Jag är med och tävlar och om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha en i strl A4. Vi är fyra i familjen (en så länge :-D) och det går inte en dag att jag ser på almanackan, varje dag är det nåt som ska göras eller planeras. Så kalendern skulle komma mer än till vanlig användning, den skulle bli älskad av hela familjen! ♥

2009-01-26 @ 08:13:23
Postat av: Lina Björklund

Oj ja, sån där behöver vi verkligen i våran familj. Jag (mamman) jobbar skift, pappan jobbar dagtid + vissa helger, en dotter i förskoleklass och så två mindre barn på dagis.. här krävs det mycket planering för att allt ska funka, så en familjekalender vore verkligen en dröm! Kram på dig! Och tack för din fina fina blogg!!

2009-01-26 @ 08:14:14
Postat av: Mikaela

Hej Josefin!Varför den skulle den bli min/vår? Nybliven småbarnsfamilj som ska starta dagis 2009 vem kan behöva den mer? STORA kramar Mikaela med sin A och deras L!

2009-01-26 @ 08:15:04
URL: http://bebisfabriken.blogg.se/
Postat av: Astmasjuk

Hej Josefin

Jag har själv Astma och jag tål inte DOFTLJUS!!!!!! Funderar på om det kan vara så med Elian, har även en väninna som har det likaså. Man är även väldigt känslig för starka dofter (Parfum o liknande,blommor,särskild pistillerna)Detta är ett råd till dig för Elians bästa.Kram på er alla tre snart fyra

2009-01-26 @ 08:18:43
Postat av: Josefine

Jag har tänkt på ljusen men det gör inte från eller till och han kom hem med hosta igår efter att ha sovit borta så det beror inte på våra ljus..KRAM!

2009-01-26 @ 08:21:29
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Thea

Ständigt på språng, alltid ute i sista minuten. Med 6 personer i vår familj så behöver jag all hjälp jag kan få med den bästa planeringskalendern som finns.

Denna skulle verkligen få göra skäl för namnet "planeringskalender" för jag är i akut behov av en.

Stor kram

2009-01-26 @ 08:25:56
Postat av: Ida

En sån almanacka skulle passa väldigt bra nu när vi ska bli en liten familj. Skulle vilja ha den i A4. Ha en bra dag! Kram

2009-01-26 @ 08:29:29
Postat av: Sandra

Åh Josefine du är en livs levande ängel! Vilken tävling.. har mer än saknat en sån kalender. Vill så gärna ha en just den där från Ordning & Reda, men eftersom jag bor mitt ute på landet så är det inte bara att löpa o köpa! Hihi.. men jag provar att vara med och tävla först.. Så får jag jaga vidare sen..

Tusen varma kramar! // Sandra

2009-01-26 @ 08:33:17
URL: http://prinswille.blogg.se/
Postat av: Anonym

Med ett bebis beräknad imorgon:) Skulle jag verkligen behöva en planeringskalender för att sedan få vardagen att gå ihop, veta vad man ska göra:)....Lycka till med din bebis:)

2009-01-26 @ 08:42:09
Postat av: Ida

Hei!

Supersøt mage du har - jeg har termin 9 dager etter deg - så det er lett å forstå at du er utålmodig nå - DET er jeg også :)En slik planlegger hadde vært GULL her hjemme - så slipper alle huskelappene mine å henge som gule dekorlapper rundt i leiligheten :)Ha en kjempefin dag!

Klemmer

2009-01-26 @ 08:42:24
URL: http://putitinabox.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Hejsan!Jag bor iof fortfarande hemma.. jag skulle bli glad om jag vann den till min mamma!! Har två yngre syskon som själva skulle behöva lära sig lite planering ;-) Och mamma vill ha stenkoll på läget! Jag tror hon skulle bli jätteglad!Om jag vann skulle jag vilja få A4 :-)

2009-01-26 @ 08:44:57
Postat av: Jessica

Härligt pris!

Jag önskar vinna en eftersom min sambo har svårt att hålla koll på alla tider eftersom jag jobbar oregelbundna och han extremt svårt att planera sitt jobb eftersom han får planera det utifrån mitt. Jag skulle de denna som en alla hjärtans dag present då vi kommer få mer tid som familj med lite mer planering!Kram

2009-01-26 @ 08:45:55
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: Jessica

En familyplanner skulle verkligen komma till sin rätt i vårt hem. Vi väntar en liten till om några veckor och istället för fina teckningar och dagispyssel så är kylskåpsdörren just nu full av post-it lappar med tider till Spec.MVC, dagistider, kom-ihåg-lappar och födelsedagar man inte får glömma! En sån här planerare i A4 skulle skapa Ordning och Reda i vårt vardagskaos.Kram Jessica

2009-01-26 @ 08:46:27
Postat av: ÄLIN

Hej!

Jag behöver en familyplanner i A4-format. Min sambo veckopendlar alternativt jobbar långt borta och dagspendlar. Jag har ALDRIG koll på vart i sverige han är. I en planeringskalender kan han skriva in sitt schema så får jag förhoppningsvis lite mer koll!

2009-01-26 @ 08:51:33
URL: http://kattenmusentiotusen.blogg.se/
Postat av: carolin

Åh en sådan stor kalender har jag länge tänkt att inhandla, men det har inte blivit av.

Helt perfekt att ha som överblick över familjens alla aktiviteter.

Håller tummarna!!!

Tack för en inspirerande blogg och ha en bra dag!Kram Carolin

2009-01-26 @ 08:55:01
Postat av: Maja

Åh, vår familj bestående av mamma, pappa och två små grabbar skulle verkligen behöva en väggkalender med plats och för vars och ens aktiviteter. Det är körer, träningar och bvc-besök att hålla ordning på! Vi försöker synka våra almanackor en gång i veckan.. men vi misslyckas ständigt! En sån här i storlek A3 vore TOPPEN! Ha en riktigt bra vecka och hoppas lilltjejen vill titta ut snart! ;-) Kram!

2009-01-26 @ 08:58:43
URL: http://majao.blogg.se/
Postat av: M

Hej!Jag skulle jättegärna vilja vinna en kalender i den största storleken. Jag vill vinna den för att det verkar så praktiskt att det finns var sin kolumn för varje familjemedlem. Och för att den kommer hjälpa oss att strukturera upp vår vardag och inte missa viktiga saker:).

Kram

2009-01-26 @ 09:02:29
Postat av: Emma-Pemma

Ska flytta in i en trea med mina Sessor, efter en slitsam skilsmässa...Vore en bra början på det nya livet med en bra almanacka!

Storlek har ju ingen betydelse sägs det ;) Men en A3 vore ju grymmisch!Kram!minnietiger@spray.se

2009-01-26 @ 09:03:47
URL: http://minnietiger.blogg.se/
Postat av: Katarina

Efter en uppochner vänd höst med mkt gråt och stress så har vi i vår familj bestämt oss för att prydligt dela upp våra sysslor i hemmet. Detta ska nu sys ihop med allas fritidsaktiviteter. När då min man föreslog att vi skulle köpa en familjekalender så vart jag mäkta imponerad, det är inte så ofta förslagen haglar därifrån. Sagt och gjort så åkte vi till det stora köpcentret men tyvärr verkade vi vara några månader sent ute för allt var slut. Jag såg hur besviken han vart och det kändes så ledsamt. Vi åkte hem och ritade upp ett rullande två-veckorsschema vilket inte var det mest optimala. Så, efter en lång historia vill jag gärna ge familjekalendern till vår familj men främst min man eftersom han verkligen tog tag i allt och visade att han vill försöka få ordning på allt kaos.Kram Katarina

2009-01-26 @ 09:07:35
Postat av: Sara

Som au-pair är det ganska jobbigt att hålla reda på en hel familjs sysslor och arbetstider. Ena dottern har pianolektioner, sånglektioner, fotbollsträning och gymnastikträning. Pappan jobbar skift och olika tider varje vecka. Mamman är lärare och minstingarna har "playdates" titt som tätt. Det blir lätt kaos i mitt huvud och jag skulle verkligen behöva lite Ordning & Reda. En A3 skulle vara perfekt!

2009-01-26 @ 09:12:40
URL: http://metrobloggen.se/brus
Postat av: christine

Med en sambo som börjat på nytt jobb, en son som börjar på dagis om en vecka och så jag som börjat plugga så kan det behövas en bra almanacka så vi håller koll på varandra i våran rätt kaotiska vardag.

2009-01-26 @ 09:22:47
Postat av: Sofie

Maken börjar jobba efter pappaledigheten, dottern skolas in på dagis och jag får förhoppningsvis jobb efter nyss avslutad examen. Ja, vi behöver en STOR familjekalender i A3! Ha en härlig vecka förresten, blir din dotter ett januaribarn kanske?

2009-01-26 @ 09:31:27
Postat av: Christina

Perfekt ! En kalender som har plats för 6 namn, passar oss då vi är fyra barn o två vuxna. Har letat efter en sådan men de flesta har bara plats för 4 namn. Så den vill jag gärna vinna !!

2009-01-26 @ 09:31:35
Postat av: Jossan

Hej!

Åh, en sådan kalender skulle jag allt vilja ha, i storlek A4.

Vi är fyra i våran familj och den fjärde medlemmen kom för 19 dagar sedan. Därför är det mycket som jag "glömmer" just nu när tankarna är på annat håll:-) Så vad vore inte perfekt att ha då??? Jo en kalender hihi!'

Ha det gott och lycka till när det sätter igång för dig.

Mvh Josephine

2009-01-26 @ 09:32:20
URL: http://www.jozzan.bloggspace.se
Postat av: Att ha det gott

Den skulle jag bli superglad över om jag vann

Vi behöver verkligen en kalender

Jag har varit sjukskriven för utbrändhet länge och

numera har jag dåligt minne

2009-01-26 @ 09:41:57
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Maria

3 barns mamma , varav 2 st är i skolåldern.

Det är skola, simskola, fotbollsträningar, matcher, cheerleading träningar, uppvisningar, föräldramöten, bvc, husvisningar och ja.. en hel del annat att hålla reda på.

Och jag glömmer hälften.. Jag skyller på ammnings iq:t ;-)

Men sen då?!

Skulle behöva den i A4 tror jag :-)

2009-01-26 @ 09:42:12
URL: http://www.livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Fun For Life

Vad smart och roligt med en tävling : )

2009-01-26 @ 09:51:08
URL: http://funforlife.blogg.se/
Postat av: emmasusanna

Min sambo kommer börja ett nytt jobba snart, då kommer han jobba skift. vilket gör att vi kommer behöva planera mer för att verkligen hinna njuta av varandra. En almanacka som den här skulle vara perfekt då.

Jag skulle vilja ha den i A3 format :)EMMA

2009-01-26 @ 09:58:26
URL: http://emmasusanna.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

I våran familj är det fullrulle och alldeles för lite planering! Med denna skulle vi kunnaplanera lättare : ) Vi skulle vilja ha A4 varainten.carolineviinameki@hotmail.comKram från Caroline & Freija.

2009-01-26 @ 10:09:37
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vilken toppentävling! Hemma hos oss är det kaos och med en liten som kommer om 6 veckor så lär det inte bli mindre att hålla reda på (eller lättare, har hört man får amningsminne).

En sån på väggen hemma skulle göra susen för oss alla och vi skulle undvika panik i sista sekunden.Lycka till med förlossningen, hoppas du inte behöver vänta allt för länge. Själv så skulle jag gärna vara gravid ett par månader till, njuter av min stora mage :) Och så vet man vart man har den lilla/lille....

2009-01-26 @ 10:31:47
Postat av: Maria

Jag gillar verkligen "ording och reda" grejer. Varför precis jag skulle vinna den?...ja, vi är fem i familjen med en massa "to dos" så den skulle ju faktiskt vara till stor nytta! Storleken A4 tycker jag verkar bra.

2009-01-26 @ 10:32:04
URL: http://mimidolls.babyblogg.se
Postat av: Monica

Jag behöver ordning och reda i mitt liv just nu!

2009-01-26 @ 10:34:18
Postat av: Jennie

Hejsan! Skulle så gärna vilja ha en i A3 format, den är så himla fin å vi har inte ordning&reda här i Karlstad. Ska snart börja jobba efter ledigheten å vår sons far är inte så bra på att planera å komma ihåg. Så för att jag ska kunna jobba utan att behöva ringa å kolla så allt blir ihågkommet så behöver vi en fin kalender!Kram

2009-01-26 @ 10:34:49
Postat av: Anna

Åh vilken bra kalender, den skulle verkligen passa in hos mig. För precis en vecka sedan blev jag sambo och vi flyttade in i ett hus vi köpt ihop. Om ca 16 dagar är vårt lilla mirakel beräknad att se ljuset för första gången. En kalender där vi kan planera och se varandras "att göra" vore perfekt!

Tack för en beroende framkallande blogg = )

Kram Anna

2009-01-26 @ 10:36:47
Postat av: Sara

Åhhhhhhhhhh, Ordning & Redas små kalendrar hade jag när jag pluggade för många år sedan. Aj löööööööööv! Nu jobbar jag 80%, håller på att skola in lille sonen på dagis, min man jobbar 90% och jag har en bebbe i magen på jäsning. Vi har fullt sjå med jobbtider, dagistider, MVC-tider och andra tider. Vill ha en A4 planner! ;D

2009-01-26 @ 10:38:44
Postat av: Anna

OBS!! Skrev för 2 sek sedan om varför jag önskar vinna men glömde skriva att storlek A4 vore perfekt. Ja du ser... en kalender vore verkligen kanon för mig och mitt vimsiga liv.

2009-01-26 @ 10:39:45
Postat av: Sandra

Hej Josefin! Vilken smart kalender, den hade vi verkligen kunnat använda. Det hade inte skadat med lite mer ording och reda på alla dagarna och aktiviter.. Hälsningar Sandra

2009-01-26 @ 10:41:23
Postat av: Elin

Jag och min kära pojkvän har länge pratat om att skaffa en sådan, det är något vi verkligen behöver för att hålla reda på allt från räkningar, träning till jobb osv. :)

2009-01-26 @ 10:42:57
URL: http://metrobloggen.se/baksaken
Postat av: BAACKONTRACK

fin blogg :)

allt bra?

2009-01-26 @ 10:43:34
URL: http://baackontrack.blogg.se/
Postat av: Madde

Ordning & reda hade behövts i vårt dagliga kaos...

Renoverar hela lägenheten.. skulle bara ta köket men nua går allt sönder i badrummet... Sambon nytt jobb, jag varavar eget företag med en 18 månader gammal underbar dotter... Så en kaender hade hjälpt vårt undera bara kaos....kramar madde

2009-01-26 @ 10:44:01
Postat av: Vivvi

Jag skulle jättegärna vilja ha en kalender i A4 format. Jag har ändå sen jag började på högstadiet aldrig haft en kalender och memorerade alltid alla läx och provtillfällen och tyckte att man inte behövde någon, eftersom det skulle bara medföra att man själv fick sämre minne!;-) Men nu så har jag familj (man + dotter) plus en son på väg, så nu börjar det bli fullt i min hjärna med alla kom ihåg! Så jag skulle vara jätteglad om jag fick hjälp att styra upp allt med kalendern! Lycka till på förlossningen!! Klem

2009-01-26 @ 10:45:24
Postat av: malin fredriksson

Hej Prinsessan. Hoppas att allt är bra med er alla.

Jag skulle behöva en sådan kalender för att få lite ordning på vardagen. med fem i familjen så är det lite att hålla koll på och denna familyplanner skulle ju vara perfekt till det. Många kramar Malin från Öland

2009-01-26 @ 10:45:31
Postat av: anna

Men vilken rolig tävling för denna family-planner behöver jag verkligen nu, som hockeyfru, sjuksköterska, och som ensamstående mamma till mina 2 prinsar (i 10 kommande veckor). Där jag mitt i allt även är uppe i vår bröllopsplanering. Puh, jag har att göra men det känns otroligt kul. KRAM på dig o tack för rolig tävling och fin blogg.

2009-01-26 @ 10:46:00
URL: http://annasprinsar.blogspot.com/
Postat av: Louise

Den här kalendern har jag tänkt köpa länge, men när man studerar och lever på studielån är det svårt att få pengarna att räcka till sådana "extragrejor". Därför blev jag så glad när jag såg att du lottar ut just en sån kalender! =) A4 hade varit perfekt!

2009-01-26 @ 10:51:56
Postat av: Linnea

Ska bli sambo nu inom en rätt så snar framtid, och gå från en familj på en person till tre. Med två skift jobbande vuxna och en treåring som bor hos oss varannan vecka. Vore perfekt med en sån här almanacka i A3 format då för att hålla reda på arbetstider, dagistider, fritidsaktiviteter och barnbytningsdagar.

2009-01-26 @ 10:53:57
URL: http://nea85.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Perfekt vinst till oss:) Här hemma skulle en sådan passa utmärkt, behöver lite mer ordning på vad som ska göras här hemma och den är ju även bra så man vet vad och vem som ska göra vad:) helt perfekt:) Hoppas jag vinner skulle vilja ha i A4 storlek

2009-01-26 @ 10:56:56
URL: http://mammarebecca.blogspot.com
Postat av: Carolina

God middag!

Eftersom jag och min sambo just i år bestämt oss för att ta tag i livet och försöka hinna med mer och njuta av livet mer utan att stresss, skulle en kalender där vi kan skriva ner allt passa utmärkt. Kanske skulle vi då slippa känna stressen och ändå hinna med en massa saker.

Om vi skulle vinna skulle en kalender i A4 passa bra!

Ha en fin dag!

KRAM

2009-01-26 @ 11:10:10
URL: http://langta.blogg.se/
Postat av: Sofie

För två veckor sedan blev jag sambo med mannen i mitt liv och vi har letat efter just en sådan här. Jättesmidig att ha så att man kan planera in saker och undvika missförstånd som "Men du har inte sagt att du ska iväg då?!" eller dubbelbokningar och liknande. Dessutom är vi båda studenter, med jobb och med familjer på olika håll så det blir en hel del planerande för vår del.. A4 skulle jag vilja ha den i! :)

2009-01-26 @ 11:10:57
URL: http://pimimims.blogg.se/
Postat av: Carolina

Glömde visst e-post adressen;)

tingeling.ck@spray.se

Ha det!

2009-01-26 @ 11:11:34
URL: http://langta.blogg.se/
Postat av: Magnus

Ordning och reda är bra, det svåra är att hitta tiden att gå igenom det.Gjorde en bild och en film på min sida här om senaste tidens vikt och idealdebatt.www.studioblodrod.blogspot.comVärme

2009-01-26 @ 11:12:22
URL: http://www.studioblodrod.blogspot.com
Postat av: Karin

Åh den perfekta hjälpen till mig nu som har SÅÅ otroligt många projekt på gång:

Barnprylsförsäljing, tjejvasan, flytt ( i två omgångar med tre veckors mellanrum),loppis, möhippa, tärna på bröllop...säkert flera saker, men eftersom jag inte har någon sån där almenacka än så har jag inte full koll...I really need it!!Min mail är bogg3@spray.se!!Ha de så bra!!

2009-01-26 @ 11:15:54
URL: http://karinsreallife.blogg.se/
Postat av: Malin.E

Jag är så glömsk!!!Jag glömde bort min tandläkartid i dag skulle vara där halv åtta i morse låg och sussade i stället.. :-(

2009-01-26 @ 11:18:03
Postat av: fia

vi skulle behöva en sådan för att hålla reda på vart alla ska , det är hockey för stora killen och gubben min och massa sjukhusbesök och annat för lilleman och en mamma som ska hålla reda på allt . nog för jag gör det men en sådan skulle underlätta.

a4 strl om jag skulle vinna .

2009-01-26 @ 11:19:41
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: sara

Den skulle sitta perfekt på väggen hemma hos oss. Jag tror alltid att jag kan ha alla datum i huvudet och det är besvisat redan att det kan jag inte! glömmer massor! Så det vore toppen att få vinna denna.Ha en fin dag! Sara

2009-01-26 @ 11:22:34
URL: http://sara80.blogg.se/
Postat av: Linalotta

Jag skulle verkligen behöva en almanacka så jag kan få en överblick över allt som ska göras. Jag läser till guldsmed, jobbar extra i en juvelerarbutik, tränar och arbetar som volontär. Så jag skulle behöva en rad till varje aktivitet.

Skulle jag vinna vill jag ha den almanackan i A4.Ha en underbar dag!

Kram

2009-01-26 @ 11:26:07
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Anna

Precis vad vi just nu skulle behöva

Men sambon vill ju inte ens pröva

Tycker att liten kalender är mycket bra

Men då går man ju ej förbi den varje dáMissar tider och glömmer dagar

och jag bara oss beklagar

Så denna grej vore helt perfekt

den skulle göra köket rätt fräcktett trist hörn den skulle piffa upp

Skriva upp födelsedag och kanske blodgrupp

Och så slipper vi ju glömma både mannen och jag

så vi hinner i tid till sjukan på får BF-dagOm jag vinner är jag sugen på en almanacka i A4 och min mejl är annaofsweden@hotmail.com

2009-01-26 @ 11:32:39
URL: http://annasara.net
Postat av: Elin

Även en snart-mammaledig-tjej behöver ha koll på tider och annat. Har man dessutom en man som verkligen inte arbetar 7-16 så är det OMÖJLIGT att leva utan en familjekalender. Dagistider, jobbtider och läkarbesök, men även roligare saker än så såsom kalas, födelsedagar och resor kan vara bra att ha koll på!

En kalender i A4-format skulle passa oss utmärkt!Ha en härlig dag! KRAM ELIN

2009-01-26 @ 11:42:03
Postat av: Henny

Hej!Jag har varit på jakt efter en snygg väggkalender (eller egentligen en över huvudtaget), men inte hittat en enda(!). Inte lätt när man bor på en liten ort och helst inte tar ICA-kalendern.

Så om jag vann skulle jag välja en i A3format =)

2009-01-26 @ 11:43:30
Postat av: Stina

Hej Josefin!

Jag skulle bli väldigt glad om jag hade vunnit almanackan från Ordning och Reda, eftersom jag älskar att planera!! Kram

2009-01-26 @ 11:46:09
URL: http://stinolino.blogg.se/
Postat av: Anna Rath

Gud vilken fin planering! Gå in och titta på mina åsikter om inställning!

2009-01-26 @ 11:51:04
URL: http://rath.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! skulle behöva ha lite ordning och reda här hemma missar alltid varandra med vad den andre har bokat upp. Skulle underlätta med att skriva upp i kalendern vad vi/den andre har för planer.

2009-01-26 @ 11:51:42
Postat av: carro

Hej! skulle behöva ha lite ordning och reda här hemma missar alltid varandra med vad den andre har bokat upp. Skulle underlätta med att skriva upp i kalendern vad vi/den andre har för planer.

2009-01-26 @ 11:52:33
URL: http://pixistar.blogg.se/
Postat av: Hannele

Jag och min familj är i stort, STORT behov av en planerare. Min man jobbar heltid jag jobbar 60 % + att vi delar på föräldraledighet till vår lille gode 9 månaders Olle. Dessutom har vi en åttaring med massa aktiviteter. Behöver jag säga att det kanske inte hade behövt bli såhär rörigt om vi kunde planera lite bättre?

2009-01-26 @ 12:00:06
Postat av: Johanna

En sådan kalender skulle jag verkligen behöva, jag har så dåligt minne och att hålla reda på allt som min 5-åring ska göra, min 3-åriga dotter, maken samt mitt eget jobb och mina aktiviteter är bara för mycket för huvudet just nu. Vad skönt att ha en kalender och skriva allt på skulle underlätta enormt.Om jag vann skulle jag vilja ha den i A4...Lycka till allihopa!

2009-01-26 @ 12:02:16
URL: http://johannajois.blogg.se/
Postat av: Jenna

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna en då jag inte har hunnit köpa en till det nya året :) Skulle vara toppen att vinna en här! :) Om jag vann skulle jag vilja ha i storlek A4. Kramar

2009-01-26 @ 12:10:32
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: linnea

Har länge spanat efter den mindre varianten på Ording&Reda här i Umeå, men så blir jag för snål varje gång och lämnar både tanken och butiken.Blev så glad när jag såg att jag nu har chansen att vinna en i din blogg, skulle vara perfekt för att hålla reda på inlämningar, tentor och andra viktiga tider i mitt och min sambos liv. Min plan är också att strukturera upp mitt liv lite kommande månad, för att spara mer pengar och får struktur på livet i allmänhet, detta kommer innebära bankmöten och träningscheman, den mindre storleken skulle passa så perfekt i vår lägenhet!Kram

2009-01-26 @ 12:32:26
URL: http://linwe.blogg.se/
Postat av: Helen

Hej Hej! Måste bara säga att jag kollar din blogg hela tiden, är väldigt nyfiken på hur din graviditet går. Det är precis ett år sedan jag gick och väntade på mitt lilla underverk. Önskar dig all lycka! Jag och min familj är i stort behov av en kalender då vi är tidsoptimister och inte alltid jättebra på att planera vår tid. A4 hade varit toppen.Ha det gott!

2009-01-26 @ 12:33:47
Postat av: Marie

Hej Josefin,

Vad fin du är med magen. Jag tycker det är så vackert med en gravid kvinna. Det är så stort och fantastiskt. Jag har själv tre pojkar.

Vi vill gärna vinna en almancka. Vi har gått och blivit fem nu ;-). Jag har varit ensam med mina tre söner och har nu hittat en ny man :-)

Så vi kan behöva en "planerare" nu när vi ska flytta ihop! Jag önskar en almanacka i A4 format.

Lycka till med mage och förlossning och allt. Ser med spänning fram emot fina bilder på "knytet"

Kram /Marie

2009-01-26 @ 12:38:39
URL: http://lycklig. blogg.se
Postat av: Lissan

Jag vill gärna vinna en sådan till min kära sambo, eftersom han tycker vi dubbelbokar oss ständigt/missar viktiga saker( och jag håller ju med) sen blir det lite halvt problemaktigt när vi måste hitta lösningar som passar alla mitt upp i all annan vardagsstress ; )

Gillar din blogg skarpt (har följt dig sedan Elian var nyfödd) och jag ser fram emot födelsen av er dotter!

KRAM!

2009-01-26 @ 13:10:57
URL: http://lisselissans.blogg.se/
Postat av: Lissan igen

Jag igen bara - glömde ange min mailadress i förra inlägget - jaa, du ser ju hur glömska vi är i detta hus ; )

2009-01-26 @ 13:12:07
URL: http://lisselissans.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja ja! Äntligen en superbra tävling för mig!

Vår familj behöver vekligen en familjekalender i stl A3 så vi kan hålla ordning på alla dagistider, utflykter, möten, hockeyträningar, kalas och annat. Vi behöver mer Ordning och Reda!

2009-01-26 @ 13:18:13
Postat av: mini

åå finaste almanackan! vi är bara två i våran minifamilj, jag och min lille villiam men vi har en himla massa att hålla reda på ändå. det är skola, jobb, utflykter, skridskoskola som vi blandar med castings, visningar och plåtningar. och jag älskar att ha ORDNING & REDA så denna i A4 skulle vara alldeles perfekt hem till oss! mini

2009-01-26 @ 13:18:59
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh en sån skulle vi behöva här hemma :).

Sonen har nyss börjat hos dagmamman, så skulle vara perfekt att skriva upp vad som händer i den.

2009-01-26 @ 13:21:40
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilken jättefin almanacka! Skulle gärna vilja ha en i stl A 4. Den skulle verkligen komma till användning nu när vi för första gången ska utöka vår familj med en liten bebis:) De är mycket barnmorske besök som ska kombineras med jobb och 2 hundar som ska på olika kurser. Eftersom vi inte har nån Ordning & reda butik här i närheten så vore de toppen att vinna den!

Lycka till med förlossningen! Vi följer bloggen med spänning:)

2009-01-26 @ 13:26:31
URL: http://wildakruttan.blogg.se/
Postat av: Cissi

Å vilken fin! Jag skulle önska mig en i strl A3. Den passar fint på väggen i vårt nya hus som ska renoveras. Vad kan bättre behövas styra upp då än en familj mitt i ett byggkaos. Må gott o kram

2009-01-26 @ 13:27:24
Postat av: Anna

Denna kalender är ju verkligen a ock o , även fast vi vuxna har var sin så är denna exemplarisk för då kan man verkligen hjälpas åt att ha koll på barnens aktiviteter så det inte bara blir jag som mamma som måste hålla ordning på allt, nej en sådan i vårat hus skulle allt behövas så vi får lite hjälp från mannen att komma ihåg saker oxå :)

2009-01-26 @ 13:30:30
URL: http://norrlias.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Skulle vilja vinna en i A3 storlek. Så hela familjens aktiviteter ryms!

Dans, aeorbic, arbete, dagis...ja listan kan göras låååååååååång....

2009-01-26 @ 13:33:38
Postat av: Linda

Nybliven trebarnsmor (tre gossar). Lite hjälp med ordning o reda kan behövas här (HJÄLP!!!!) Linda (Storlek saknar betydelse)

2009-01-26 @ 13:48:25
Postat av: Kjersti

2009-01-26 @ 13:48:47
Postat av: Angelica

Skulle jätte gärna vilja vinna den fina kalendern. Min dotter ska börja på dagis den 2:a mars och jag ska börja jobba så då kan vi behöva en familjekalender för att hålla koll på vem som ska lämna, vem som ska hämta samt övriga aktiviteter och tider som ska kommas ihåg.Ha en fortsatt bra dag!

2009-01-26 @ 13:51:41
URL: http://varthusbygge.blogg.se/
Postat av: Kjersti

Ønsker meg en i str A3 - til veggen på kjøkkenet. Der henger det klar en spiker som ikke har fått ny kalender etter 2008:)

2009-01-26 @ 13:54:56
Postat av: Anonym

En sådan kalender skule vara bra att ha, min familj består av 4 stycken, varav två är mina barn, en på snart 4 år och en på 7 månader.

Perfekt kalender att planera jobb, dagis bvc sambons jobb, träningar och annat=)

Jag önskar en i storlek A3..

2009-01-26 @ 13:57:40
Postat av: Emma & Vera

ah en sån skulle jag verkligen behöva då jag och min dotters pappa nyss har delat på oss, och vi kör inte med varannan vecka utan var tredje dag, vilket kräver mycket planering och det är vi sämst på :)

Dessutom har jag så mycket annat runt mig med läkartider hit och dit, som jag har svårt för att komma ihåg.

om jag vinner så önskar jag en i formtatet A3, lagom stort ;)

kram

2009-01-26 @ 14:16:16
URL: http://mindottervera.webblogg.se/
Postat av: Frida

En sådan kalender hade blivit perfekt hos oss! Känner att jag behöver ha koll på de olika aktiviteter och besök som ska göras. Som nybliven mamma var man mest hemma och fikade. Men nu när Theoo hunnit bli dryga 4 månade så vågar man sig på några fler utsvävningar utanför hemmet ensam och då är det bra att planera så den andre vet vad som gäller =)

2009-01-26 @ 14:43:13
URL: http://gumsilums.blogg.se/
Postat av: Tezz-a

Själv har jag inga barn, men jag går i skola och har en sambo som jobbar galna timmar. 745 915 1215. Svårt att hålla reda på hans tider, alla mina prov och när våran inneboende (pappa) ska sova hos oss, så man handlar in mat för 3 st.Önskar det kunde vara som alfons åbergs pappa säger, "ordning och reda, pengar på fredag". :)

2009-01-26 @ 14:49:57
Postat av: Karoline

Josefin! Jag tror min sambo och pappa till min son behöver en, behöver jag egentligen säga mer än att han är man ;) ? Han är världens bästa men kanske inte alltid kommer ihåg allt vi har planerat. Denna kan han sätta upp på jobbet så kommer han ihåg lättare :)

2009-01-26 @ 15:11:24
Postat av: Alexandra

Här är en som gärna är med och deltar i tävlingen om den fina väggalmanackan i A4 format.

2009-01-26 @ 15:31:55
URL: http://alexandrahansen.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Hei! Jeg har veldig lyst på en slik kalender, ville hatt den i A3. Jeg har dessverre ikke mann og barn så jeg ville hatt den på jobb slik at vi tre som deler kontor har enkel oversikt over når de andre er tilstede og ikke. Ha en fin dag : )

2009-01-26 @ 16:17:49
Postat av: Sara

Hej, tittar in i din blogg då och då för att se hur det går Har själv bf på fredag pch mår oförskämt bra! Och med två barn i huset, en kille på snart tre och en liten kille i magen skulle en kalender passa perfekt. Särskillt sedan vi har långt till alla affärer då jag bosatt mig i norrlands inland, vad gör man inte för kärleken. Tack och lov för internet shopping! All lycka med den lilla! Kram

2009-01-26 @ 16:18:44
Postat av: Cina

Åh yes äntligen en tävling med en family planner precis en sån som jag så mycket behöver. Alla träningar, matsäckar, läxor, lovdagar, jobbmöten etc.... så mycket lättare och roligare det skulle bli att få ordning och reda på familjen med denna kalender från ordning och reda. Och jag kan säga att det är ju just en sån som jag letat.

A4-format skulle bli perfekt.

Kramelikram Cina!

2009-01-26 @ 16:38:35
URL: http://stilsakert.blogg.se.
Postat av: Allie

Hej!

Jag är gravid i v 11 och ligger bara hemma och kräks och kräks och kräks. Behöver något som kan pigga upp mig något. Kul att ha något att pilla med...Skulle jättegärna vinna kalendern i A3-format.

2009-01-26 @ 16:45:45
Postat av: lilla@

En kalender verkar ju bra onödigt... ;0) Vi är fem i familjen med ständig kaos. Vi missar ibland att en av oss föräldrar ska iväg på affärsresa över kontinenten och det ställer ju helt klart till det. Vi har dock inte tänkt tanken att man skulle kunna ha en kalender för att råda bot på vår röriga vardag - så tack, om vi vinner!

2009-01-26 @ 17:06:06
URL: http://www.mysfabriken.se
Postat av: Kristin

Hei! Jeg ville veldig gjerne hatt en slik altså...! Hvorfor? Jo, vi laget flere personlige kalendere (med bilde av vår lille engel) i julegave til våre nærmeste, og glemte å lage en til oss selv..!! Så nå har jeg ingen steder å skrive ned legetimer, trening, avtaler, bursdager osv. Og i denne ammetåken er jeg et ordentlig "surrehue", så behøver virkelig en slik altså. :)

2009-01-26 @ 17:37:45
Postat av: Kristin

Glemte en viktig detalj! Ville gjerne hatt den i A4-størrelse...

2009-01-26 @ 17:38:53
Postat av: Linn

Skulle väldigt gärna vilja vinna kalendern ( i A4) Jag och min sambo väntar vårat första barn nu i sommar och det är mycket som ska hållas reda på med besök hos barnmorskan, kontroller och ultraljud, så en kalender hade varit helt faboulus ;)

2009-01-26 @ 18:31:30
Postat av: annikafinnson

jag fyller 18 på söndag och flyttar då till en egen tvåa. jag skulle behöva en väggkalender för att kunna organisera mitt liv redan från början!tack för en underbar blogg!

2009-01-26 @ 18:35:34
URL: http://annikafinnson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Med två små barn en hund och en sambo + planering på en tredje är jag i skrikande behov av lite planeringshjälp. Hoppas att utren är på min sida denna gång och önskar dig lycka till. du ska se att Jordemor gjort nån verkan;-)Kram

2009-01-26 @ 19:04:06
URL: http://www.enheltvanligmamma.blogspot.com
Postat av: Kerstin

I år är det tänkt att jag - efter att ha fått bebis två år i rad - skall börja plugga eller jobba igen. Har min man i Norge under veckorna, och som sagt två små killar hemma...behöver verkligen en kalender för att hålla ordning på allt som komma skall! Älskar dessutom Ordning och Reda, de finns tyvärr ej i vår stad.

2009-01-26 @ 19:07:37
URL: http://litenarvid.blogg.se/
Postat av: Ebba's mamma (Angelica)

Hej, jag skulle vilja vinna den för pga att jag är tim vikarie så kommer det nya tider och ställen hela tidern och för att vi alla (läs: jag) ska ha koll hade en sån almenacka varit perfekt. Om jag ann skulle jag vilja ha den i A3-format.Kram,

2009-01-26 @ 19:35:20
URL: http://mideco.blogg.se/
Postat av: Mia =)

Hejsan! Jag skulle verkligen vilja vinna=) FÖr att vi ska snart flytta till en lägenhet min lilla familj och jag och vad vore inte bättre med en super fin almenacka då?

Jag skullejätte gärna vilja ha A3 SÅ min lille skrutt kan rita i de han vill göra oxå!Hoppas hoppas bebisen är på väg nu och krya på E!!

Kramar

2009-01-26 @ 19:43:46
URL: http://svalan87.blogg.se/
Postat av: Therese

Ååå, jag har letat efter en fin och bra sån vääldigt länge, men inte hittat nån bra.. Den skulle passa perfekt i vårt svart/vita kök!!

Ordning Och Reda är ju dessutom grymt snyggt, och vi har inte tillgång till det här i min lilla stad.. Skulle verkligen bli jätteglad om jag fick vinna denna!!Lycka till med förlossningen nu!! Hoppas de startar snart.. vet hur de e att gå och vänta... SEGT!!

2009-01-26 @ 19:52:49
URL: http://pyretsparon.blogg.se/
Postat av: Nina

Perfekt planering för en yrboll som jag!

behöver en kalender för att hålla koll på födelsedagar, vart jag jobbar eftersom jag vikarierar och hoppar runt överallt!! Vi är tre hemma men en fjärde på väg! En i storlek a4 vore kalas :) Hoppas er bebis tittar ut snart, mysigt!

2009-01-26 @ 19:52:53
Postat av: Anonym

Jag tycker du och din familj är så otrolig mysiga och söta :) jag skulle behöva en kalender för att få mer ordning på mina saker nu när jag går sista terminen på gymnasiet och har ne massa saker att göra hade vart underbar :) Hälsa sööta Elian och önslar dig lycka till med förlossingen alla min vänner hälsar att du har ett perfekt liv :)

2009-01-26 @ 19:55:11
URL: http://misspersian.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Oj en sådan har jag tänkt köpa många ggr, jag, nej, VI skulle verkligen behöva en. Nu börjar det ske lite i vår familj på fyra och jag klarar inte att pussa ihop allt i huvudet längre... ;) Dessutom tycker jag de är sååå fina, det är ju oxå en orsak god som ngn annan :) Tänker på dig med magen nu... :) Spännande! Kramarstroanna@hotmail.com

2009-01-26 @ 20:10:19
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Sandra

Hej hej!

Hoppas förlossningen sätts igång snart :)Jag önskar mig denna kalender just för att jag är en riktig virrpinna! Jag är så virrig att jag inte ens kommer ihåg att köpa en kalender när jag är och handlar :) har sagt nu i snart ett år att jag måste ha en kalender för att komma ihåg mina dagar! Mina vänner bara suckar när jag säger "oj, det har jag helt glömt" och min sambo håller på och bli galen.. men jag kommer ju inte ihåg :)

2009-01-26 @ 20:38:15
Postat av: Marica

Vi är två vuxna o tre barn (2-6 år) i den här familjen varav det är jag som har koll på oss alla fem, en almanacka för hela familjen skulle underlätta för mej och för att kunna slippa känna mej så stressad, här skulle det bli struktur som går att ha koll på för alla i familjen!

Osäker på vilken stl jag önskar men om jag blir den lyckliga vinnaren så har jag bestämt mej tills dess <3

Lycka till med förlosningen,, nära nu!! Spännande!!

MYS o KRAM!

2009-01-26 @ 20:58:01
URL: http://maricaaberg.blogg.se/
Postat av: j e n n y

Hej!Det där är PRECIS vad jag behöver!!

På måndag (om en vecka) börjar jag jobba igen efter att ha varit mammaledig i över 1,5 år.. Å jag har fortfarande inte kommit ur "ammetåken" så jag är verkligen fröken vimsig i ett nötskal! ;)

Om 1 månad börjar min lilla sessa på dagis och både jag och min sambo jobbar skift, sååå... hur vi ska få vardagen att gå i hop är för mig en gåta....!Kanske skulle denna supersnygga kalender vara svaret!?!? Hoppas!Lycka till m bebben i magen! ;)

2009-01-26 @ 21:19:42
URL: http://projectathome.blogspot.com/
Postat av: Fredrica

Hej Sessan!Skulle jätte gärna vilja ha en kalender i strl A4 så vi i vår lilla familj kan få lite "ordning & reda" på alla våra "must do´s" under veckorna. Jag har precis börjat studera igen efter mammaledigheten så nu är det ännu mer att hålla koll på!Hoppas allt är bra och att du får snooza bebis snart!Mvh//Fredrica

2009-01-26 @ 21:30:41
Postat av: monika

A4

Jag har 2 flickor på snart 12 år och 8 år och aktiviteter, läxor och nöjen blir fler. Jobbar som lärare och har ordning på allt i jobbet, men behöver få det även här hemma.vh

Monika, fyller 30 år nästa tisdag!

2009-01-26 @ 21:48:43
Postat av: kim

oj! med alla dessa tävlande finns det säkert inte en chans men försöker man inte så kan man ju inte heller vinna...vi är än så länge bara 3 i familjen. men vi båda ska snart ut i arbetslivet och vår lilla tjej ska börja på dagis. för en "nybliven" barnfamilj med en massa nya rutiner och tider att vänja sig vid nu (både arbetstider och dagistider osv) skulle vi få en bra överblick över våra dagar med den här.

2009-01-26 @ 21:54:29
Postat av: Angelica

Hej,Just nu bor Jag, Min son Theo tre år och min sambo på två olika ställen. Dels hemma hos mina föräldrar och dels i vår gamla lägenhet- detta eftersom vi letar hus och försöker sälja den gamla lägenheten. Så det är inte lätt att hålla reda på allt och alla, så en kalender hade varit PERFECT för oss, så vi kan hålla koll på våra liv =) Hoppas bebisen kommer snart.

2009-01-26 @ 21:56:41
URL: http://killerdarling.blogg.se/
Postat av: Malin

Hejsan!

Som student med fullspäckat schema med föreläsningar, tentor mm blir det svårt att hålla koll. Om man sedan också ska träna beachvolley och gym blir det svårt att komma ihåg allt.

Denna skulle vara perfekt att ha, man får ju en sådan bra överblick!

En A3 skulle sitta som ett smäck!

Kram

2009-01-26 @ 23:53:10
URL: http://strandlund.blogg.se/
Postat av: Maria Larsson

2009-01-27 @ 06:44:27
Postat av: Maria Larsson

Hallå!!! Den skulle passa bra hemma hos oss, ingen ordning när,var och hur vi är i skolan/jobba/aktiviteter. Önskar en i A3. Kram marialarsson81@yahoo.com

2009-01-27 @ 06:46:20
Postat av: Malin

om jag vann skulle den hjälpa mig och min sambo att veta var vi ska vara just den dagen.

Just nu är vi särbo då jag praktisera och han är kvar hemma och plugga

denna hade underlättat vår vardag och han hade haft bättre koll på när jag kommer hem, vilket det är lite si och så med just nu

strl a4.Kramar

2009-01-27 @ 08:02:07
URL: http://malinandersson86.blogg.se/
Postat av: vickan

Hej!

Den vore jättefin och bra att ha hemma på vår vägg. Då både jag och min sambo jobbar otroligt mycke på flera jobb och svårt nog att hålla reda på hur man själv jobbar så är det ju bra att ha lite koll på hans tider med så man hinner planera in dagar tillsammans. Är ju trots allt mitt livs kärlek och då vill man vara ledig tillsammans. Vi jobbar shift båda två på olika ställen så vi har inte de tradionella lördag & söndag ledigheterna. Speciellt nu när våren snart är på g hoppas jag så vi vet hur vi ska lägga upp allt då vi ska greja med vårt hus och göra en ny utemiljö. Tack för en mysig blogg och lycka till med förlossningen och ert nya liv som kommer därpå=)

2009-01-27 @ 08:43:41
Postat av: Lisa

Hejsan!

jag skulle vilja vinna en kalender till min bror och hans familj! själv är det bara jag/mig att hålla ordning på, så det klarar jag. min bror r 4 i sin familj!Hoppas att din flicka kommer snart, kollar med spänning varje dag =)

Kram

2009-01-27 @ 10:57:20
Postat av: Elina

Jag och min sambo är i stort behov av en almenacka då vi båda pluggar och har olika tider varje dag och olika aktiviteter på kvällarna är det en stor fördel att kunna strukturera upp alla tider och slippa fråga samma fråga flera gångner!:-)

Hade gärna haft en i A4 format!All Lycka till med det sista av graviditeten!

Kram

2009-01-27 @ 12:44:55
URL: http://elinaslivilund.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag har noll koll ;)

2009-01-27 @ 13:38:33
Postat av: Annapanna

Ålrajt, korten på bordet, Nytt läge, nya rutiner. Har gått från 2-samhet till 4-samhet på kort tid.

Vad hände?Slå upp virrpanna i uppslagsboken kommer du garanterat se mitt namn.(Det är illa när ens barn tom kommenterar att man är snurrig!!),för att inte tala om min sambo som inte ens vet HUR man stavar till planering, lägg till "2 barn, olika mamma och pappa veckor i Sverige och i USA ,hämtning och lämning i skola och dagis i två kommuner, aktiviteter och utflykter, om vartannat på det så, ja du ser ju... Im in despret need of help på den fronten när det kommer till planering och framförhållning, som det är just nu så är det K.A.O.S och ingen "Ordning & Reda" what so ever...

2009-01-27 @ 15:02:33
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej Josefine! Jag tycker det är jättefint att du har en blogg, och jättehäftigt att du klara av det när du har småbarn :) I min familj har ingen koll på vad dom andra gör så det blir ganska så snurrigt när det ska bli middag och så. Med en FAMILYPLANNER så skulle vi kunna planera det bättre :) (A4-för det måste få plats mycket ;)

2009-01-27 @ 17:56:21
Postat av: Johanna

Vår dotter rev i sönder vår gamla kalender, så gissa om vi behöver en ny! :-) Jag hoppas massor på vinst!!!

2009-01-27 @ 18:43:22
Postat av: evamar

En A3 hade behövts för att kombinera våra hektiska och förvirrade liv. Har länkat i tävlingsbloggen:http://evamar.blogg.se/2009/january/kalender-1-februari.html

2009-01-27 @ 18:45:55
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vår familj består av mig & min sambo, vår snart 8-åriga dotter samt två bonuspojkar på 12 & 14 så det är en hel del aktiviteter att hålla reda på & jag fixar inte att hålla reda på allt åt alla... Dessutom har min sambo begåvats med världens sämsta minne, vilket medför att han nästan aldrig har koll på vad som är på gång... Så honom har jag med andra ord inte mycket hjälp av... En sådan här FAMILYPLANNER skulle verkligen vara lösningen på mitt/vårt dilemma... Gärna i A3-format så att det finns gott om utrymme att skriva på...Håller tummarna & hoppas på tur... ;)

2009-01-27 @ 18:58:35
Postat av: rebecca

jag skulle verkligen vilja vinna denna till min mamma. vi måste ha en almanacka med flera spalter där man kan skriva namnen, eftersom vi har mycket sport, jobb mm. att skriva ned. det är inte ofta hon hittar en som hon är nöjd med och denna skulle verkligen vara perfekt :)om jag vinner vill jag ha en A3 :)

2009-01-27 @ 19:37:51
Postat av: linda

jag vill vinna stl A3skulle vara en bra precent till mamma då het är totalt kaos där hemma när alla ska vara på olika håll...

2009-01-27 @ 19:49:05
URL: http://lindahallstensson.blogg.se/
Postat av: josephine

Med sista året kvar på lärarutbildningen och två jobb vid sidan av samt att jag tränar och driver ett företag så har jag svårt att hålla allt i huvudet. Att även planera in tid för familj + vänner gör ju saken ännu svårare. Därför vill jag vinna=)

2009-01-27 @ 22:36:34
URL: http://andreajosephines.blogg.se/
Postat av: Liz

Jag vill jättegärna vara med och tävla om kalendern, jag gjorde en länk sida om mitt minne.

http://chiclady.blogg.se/2009/january/-prinsessans-dagbok-tavlar-ut-en-familyplann.html

Kram från Liz i Malmberget :)

2009-01-28 @ 00:52:38
URL: http://chiclady.blogg.se/
Postat av: Emma Petersson

Åhh..vilken smart kalender. Jag skulle vilja vinna den mindre A4, det skulle bli mycket lättare för mig att strukturera träning, jobb och det sociala livet.Jag har en vanlig kalender men den ligger bara i väskan. Att ha en kalender hemma i rummet vore mycketmer praktiskt.

2009-01-28 @ 07:49:41
URL: http://petersson84.blogg.se/
Postat av: Jessica

En sådan kalender är som klippt och skuren för mig och min familj! Vi har tre barn med fullspäckat schema varje vecka...men denna skulle hjälpa oss så mycket att hålla koll på alla aktiviteter!

Önskar storleken A4

Hälsningar Jessica

2009-01-28 @ 09:57:21
Postat av: monica

åh det vore perfekt för oss barnen ska börja förskola nu & jag ska börja jobba efter ca 3år hemma= struktur behövs! sen måste jag skriva upp mina träningstider så jag verkligen kommer iväg & får lite egentid i vardagen! sånt måste planeras in! jag skulle gärna vinna en i A-4

2009-01-29 @ 09:25:10
URL: http://blaklinten.blogg.se/
Postat av: Karin

jag skulle verkligen behöva en riktig kalender. har kommit till den ålder att jag inte längre kan ha allt i huvudet.

2009-01-29 @ 09:29:56
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag skulle vilja vinna en i A4 format, vi har länge klarat oss utan men nu har sonen blivit stor kille och börjat på dagis, då behöver man skriva in tider, studiedagar och vem som hämtar när.Hoppas jag har turen på min sida.2009-01-29 @ 22:11:42
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Robin ^^

jag skulle vilja vinna A3 :)

min familj har INGEN koll på någonting! Vi har inte ens en almanacka, inte konstigt att vi glömmer folks födelsedagar stup i kvarten! xDkram!

2009-01-29 @ 22:16:41
URL: http://bexiii.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Vill ha i A4 och ska vinna för att jag aldrig har koll på vd som händer om dagarna, är en riktig slarvmaja !

2009-01-29 @ 22:56:59
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: Hanna

Hej!

I vår familj (en mamma med två barn) har vi det lite svårt att hålla reda på skola´, träningar och matcher och allting annat vi ska göra eller skulle ha gjort. En kalender skulle vara perfekt till oss så att vi kan hålla reda på allting. Kramar

2009-01-30 @ 08:36:44
URL: http://hannizjansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejhej, Jag vill absolut vara med o tävla o ha en i storlek A4, så man får plats med allt!

Vi i vår familj ör ytterst dåliga på att säga till varandra när någonting händer. Oftast är det bara halva familjen som vet när vi ska bort, när det är träningar, när någon får barn, sak gifta sig eller annat. Därför skulle denna almanacka vara alldeles prefekt, då alla kan sriva in allt viktigt så kan vi andra gå dit o kolla! då behöver vi aldrig mer bli osams för att vi inte fått veta något

2009-01-30 @ 10:34:37
Postat av: Amanda

Glömde skriva vem jag var i det tidigare inlägget :)

2009-01-30 @ 10:36:20
URL: http://aamandaandersson.blogg.se/
Postat av: Anna-Carin

Storlek A4, vad kul tävling. Jag skulle vilja vinna eftersom jag tränar så ofantligt mkt 6dgr i veckan att det vore bra att ha koll vilka dagar man ska göra vad =) Hoppas på tur då =)

2009-01-30 @ 11:53:06
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Med 6 barn i familjen där alla har minst en aktivitet vardera,pluggar till sjuksköterska och jobbar extra på kvällar och helger, samt att maken jobbar heltid och tränar hockey och är hockeytränare, utöver detta så har jag sjäklv börjat träna 3-4 ggr i veckan. Jag hoppas verkligen just JAG vinner en planeringsalmanacka i storlek A3, den skulle verkligen underlätta all vår planering som krävs i vår stora familj.

2009-01-30 @ 14:23:26
URL: http://familjenlindqvist.blogg.se/
Postat av: Susanne

Från april till mitten på oktober så jobbar vi absolut varenda varenda dag, och att hålla koll på allt då skulle vara betydligt lättare med en ORDNING och REDA i A3 format, så att den passar på väggen! Vintermånaderna har gått alldeles för fort, och snart är det dags igen...pust!

2009-01-30 @ 16:09:10
Postat av: Andrea

Åh! Precis vad jag önskar mig! Som en nybliven familj på tre så är det mycket att hålla reda på så denna skulle verkligen underlätta vardagen och mitt hjärnkaos =) Kram!

2009-01-30 @ 16:47:21
URL: http://www.bebisen.com
Postat av: Bompestjej<3 (Camilla)

Hejhej:)

jag vill vinna föratt : ordning och reda ... kanske lite mer lycka på freda´ =) hihi, om du förstår?

Ordning och reda med vissa grejor behöver jag för att jag ska funka så bra som möjligt och kunna vara så glad som möjligt:) Planering liksom:)

Jag länkar till denna sidan:)

Jag vill vinna en A3 (visst är det större än A4?) Jag vill alltså vinna den större storleken, har för mig att A3 är större.Ha det toppen, kram<3

2009-01-30 @ 18:03:12
URL: http://bompestjej.blogg.se/
Postat av: Jenny

jag skulle vilja vinna för att jag har så mkt för mig hela tiden och en väldans mkt plugg i skolan, så med den almanackan kan jag komma ihåg allt. dessutom vore det bra att veta vad familjen har för sig.

2009-01-30 @ 18:32:17
URL: http://zipzo.blogg.se/
Postat av: amanda

jag skulle vilja vinna en så att jag slipper tappa bort alla lappar som ligger överallt. fullt koll i kaoset. storlek A4. :)

2009-01-30 @ 20:11:17
Postat av: Sofie

Hej hej, vill gärna vara med och tävla! Vill vinna för att man ska ha lite mer ordning och reda i hemmet, komma ihåg saker man lätt glömmer bort med många bollar i luften. /Sofie

2009-01-31 @ 16:45:32
URL: http://slindgren1.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag skulle vilja vinna en till min mamma för jag har 5 småsyskon och det är inte alltid så lätt för min mamma att hålla koll på allt dom ska gö. Så hon skulle verkligen behöva en =) Storlek A4 =)http://michellex.blogg.se/2009/january/tavling-6.html

2009-01-31 @ 22:12:31
URL: http://michellex.blogg.se/
Postat av: Sofie

Egentligen vill jag inte ha en sån där kalender, för jag svårt för att planera saker. Och just därför är jag antagligen i enormt stort behov av en... A4 vore ju fint i sånt fall.

2009-01-31 @ 23:26:42
URL: http://klingsberg33.blogspot.com/
Postat av: Missbumblebee

Åhh, en sån där vill jag ha i storleken A3. Jag skulle troligen ge bort den till min mamma som är överstressad, det skulle underlätta aningen. Dessutom älskar ju min mamma ordning och reda ;D

2009-02-01 @ 17:23:05
URL: http://missbumblebee.blogg.se/
Postat av: Martina

Om jag vann så skulle jag vilja ha en i A3 storlek. Jag har en son på 2år,och min pojkvän har en son på 6år.Nu ska vi flytta ihop och till sommaren får vi vårat första gemensamma barn.En sån här kalender skulle verkligen underlätta våran vardag med möten,hämtningar/lämningar.Ja helt enkelt hålla koll på allas aktiviteter.

Du skriver en jättebra blogg,och vi hoppas snart att lilla prinsessan tittar ut :)

2009-02-01 @ 21:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0