3månaderskontroll avklarad!

Allting gick så fint. Självklart kändes sticken i låren då Ella fick vaccin. Men efter lite tröst och mjölk låg hon och de andra bebisarna på golvet och pratade:) Hon väger 7170 gram och är 63 lång. Nu ska vi hämta storebror!

Kommentarer
Postat av: Bonnie

Skönt att allt gick bra!

Har det redan gått tre månader? Helt otroligt!Kram Bonnie

2009-05-11 @ 14:37:03
URL: http://bonniesvitarum.blogspot.com/
Postat av: Nathalie

duktiga tjejen.

har själv en son på 3månader så han fick sin spruta förra veckan och va så duktig :)

Dom är ju alltför goa dom små liven!

2009-05-11 @ 14:55:22
URL: http://ahnh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt att höra att Ellas vaccinering gick bra. Det är alltid lite tufft när man vet att ens barn kommer bli ledsen efter ett stick med nålen, gäller bara att försöka och inte föra över ens egna känslor på barnet... Lättare sagt än gjort :)Jag arbetar som förskollärare och hos oss har vi som rekommendation att barnet ska få ha en feberfri dag innan de kommer till vår förskola. För det är stor skillnad att leka hemma och "längta" efter sina kompisar på förskolan och att vara på förskolan och leka. Då är det full rulle och ingen lugn stund... Bra att tänka på barnens bästa och inte resonera att "de längtar ju till sina kompisar"Ha en bra måndag!!

2009-05-11 @ 15:21:22
Postat av: nina

va gullig !

När dom är så där små vill man ba stirra på dom :D

2009-05-11 @ 16:57:05
URL: http://amelsnina.blogg.se/
Postat av: Aldijana

Till dig som jobbar som förskolelärare!!! Det är ju bra att du vet hur man ska göra när man har haft feber, då kan du praktisera det på dina barn. du vet ju inte hur Elian mådde igår eller idag eller vad han brukar göra på dagis. Jag är själv förskolelärare och vi brukar alltid hitta på lugnare aktiviteter för barn som varit hemma och varit sjuka. Så att de kan komma tillbaka i lite lugnare tempo. Och eftersom varken du eller jag vet hur det är på Elians förskola ska vi inte ge råd till Josefine och speciellt inte få någon förälder att må dåligt, det borde du veta som förskolelärare.

2009-05-11 @ 17:26:13
Postat av: Starmama ♥

Så söt liten! Tänkte idag att hoppsan vad tiden går, att hon redan blir 3 månader!

2009-05-11 @ 22:52:07
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack snälla ni =) Vi tycker också att hon är söt, stor och go!Ja precis vi ska alla göra det bästa för våra barn, DET är att vara en god förälder. Har förklarat i en annan kommentar att Elian hade feber i få timmar och att han ofta reagerar så på tex trötthet!Dagis fick veta att han haft feber men han hade varit mer happy än någonsin just igår, så att lita på SIN känsla och på att personalen följer med och evt kontaktar oss är viktigt!

KRAM

2009-05-12 @ 08:15:34
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: ✿ Perla ✿

Ohh vilket stor tjej! Väger lika mycket som min 9-månaders! Men så är hon ganska liten för sin ålder istället ;) Skönt att vaccinationen gick bra!

2009-05-12 @ 16:19:10
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0