Fint besök

Nu landade jag i soffan efter en dag som gått snabbt! Ella sover en lur i vagnen, E lägger en nybadad Elian och Heidi tar ett skönt bad med lavendelolja och tända ljus. Life is good.

Eftermiddagen har varit ovanligt trevlig då Heidi förgyllde den med sin närvaro. Vi hämtade upp henne på vägen hem ifrån dagis ( jag tog bilen idag ) och så handlade vi dinner på ICA på vägen hem. Eller tanken var att Heidi och Elian skulle vara hemma och slippa följa med men då vi kört in på uppfarten skulle Elian till varje pris hänga med så vi körde tillbaka allihopa istället. Det blev svettigt trots en extra famn och SOM jag beundrar er med fler barn.... Fast hade Ella sovit hade saker ju sett annorlunda ut såklart.

Vi lagade smarrig kyckling i ugnen med couc cous, sallad och vitlöksbröd och satt länge och pratade om allt och inget. Är så glad i vår kära Heidi! Om någon känner till restaurangjobb i Oslo så hojta till, hon är sugen på nya utmaningar.


Elian lekte ute i solen som lekte tittut bakom molnen och jag fixade dinner.

Kommentarer
Postat av: Lina van der Putten

Låter som en perfekt dag :)

2009-05-27 @ 21:33:47
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Wojtan

Ja du, det är inte lätt att handla med två barn! Mina tjejer är lite större än din och de ska bägge två sitta I vagnen, vilket gör att när de tagit plats så kan jag knappt handla för vagnen är full!



Tänk om man visste det för 5 år sedan att man skulle tycka det var lyxig egentid att åka till Hemköp ensam :)



Kram Åsa

2009-05-27 @ 21:37:46
URL: http://wojtansblogg.se/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0