Nu

Jag sitter just nu på kaffegram på Sagene. Ni som läste om min graviditetslängtan efter parmaost och manchego förstår hur jag njuter en sån macka nu. Verkligen goda och de kostar bara 49 kr, billigt i Norge!

Det fungerar toppen att blogga via min nya mobil. Minidator i all ära men ska man bara blogga och inte läsa andras så fungerar detta toppen. Kul att kunna skriva ett inlägg där och då tycker jag.

Är det förresten bara jag som ofta får äta upp det man sagt? Idag berättade jag att Ella sover så korta stunder just nu. Vem har sovit sen kl tolv? Jo Ella.. Men allt nu är normalt och kan bero på vaccineringen. Skönt för henne att få en lång nap i friska luften. Jag sitter ute och bara myser. Vi föräldrarlediga ska verkligen ta vara på denna unika tiden. Gör det som passar Dig och Er. Umgås med de du blir glad av och sortera bort energitjuvar. Livet är för kort för att vara missnöjd med NU. Det är nämligen just nu som är livet.

Kommentarer
Postat av: Anette

Hei Josefine og lille Ella :) Hvilken mobil endte du opp med å kjøpe? Jeg trenger en ny med lang batteritid og ikke så stor. Anbefaler du den du har nå? Ha en fortsatt fin dag! Klem

2009-05-12 @ 14:09:46
Postat av: j

så sant , så sant!!!

ha en super mysig dag!

2009-05-12 @ 14:29:43
URL: http://tryme.blogg.se/
Postat av: M

Hej! Har följt din blogg väldigt länge nu och älskar den verkligen<3 Dina barn är underbara.

Tänkte om jag kanske kunde få ställa en fråga till dig.

Min mens är väldigt försenad (har nästan alltid varit oregelbunden) Men min mage känns svullen och jag kissar ofta kan detta vara ett tecken på tidig graviditet? vet att du inte är ngn barnmorska men kände du av det tidigt?

Kraam!

2009-05-12 @ 14:38:42
Postat av: Cecilie

Helt enig! Jeg er ny leser av bloggen, skjønn familie du har. Er selv mammaledig med en sønn på syv mnd og ELSKER det. Har vanligvis en spennende jobb, men nå vil jeg bare være hjemme, få ti barn og dyrke roser.... du vet. Haha :-)

2009-05-12 @ 14:44:58
Postat av: Josefine, Blekinge

Sant, man ska verkligen passa på att njuta av sin "ledighet" med barn! Tyvärr är det lätt att fastna i alla måsten och krav...

2009-05-12 @ 15:06:42
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Ävelicious

vad tycks om mina nya shoes, skulle behöva din åsikt :D

2009-05-12 @ 15:17:47
URL: http://evehedberg.blogg.se/
Postat av: Miss0 - svensk tjej i Oslo

Så det går att mobilblogga i Norge via blogg.se? Bara att skriva dit norska numret med landskoden först? Tycker också det är kul att blogga lite här och där och då är det ju smidigt med mobilen. Kostar det extra då det är från ett annat land?

2009-05-12 @ 19:13:51
URL: http://miss0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0