Sov gott!

Nu blev det mörkt ute så min kära man kom in. Halva staketet är vitt! Imorgon ska vi ha dugnad med området men jag tror Bestemor och Bestefar kommer och hjälper oss. Dagis hade också dugnad idag så jag lämnade muffins med nonstop imorse. Puh, nu har vi gjort våra timmar där också ;-)

SOV GOTT och TACK för så många tänkvärda kommentarer. Synd att så många upplevt detsamma...

Kommentarer
Postat av: frida Cecilia

Människor utan varken empati,medmänsklighet eller "vanligt" bondförnuft finns det gott om. Jag tillhör dock den skaran som högljutt visar mitt missnöje.

Det är lika när man är och handlar & folk som INTE har barn ställer sig på familjeparkeringarna längst fra,. Jag blir oxtokig & ifrågasätter alltid varför dom ställer sig där. Oftast skäms folk & flyttar på sig, men ibland kan man får riktigt otrevliga kommentarer tillbaka.

Även om det är svårt försök att inte låta dessa energitjuvar komma åt dig.

Hoppas att du får en skön natt med mycket sömn.

Massor av varma kramar<3

2009-05-12 @ 22:52:42
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: sanna

Det är alltid så mysigt och inspirerande att läsa det du skriver från dag till dag. När jag ser era fina barn saknar jag bara våra som inte finns ännu. Barn är verkligen livet! Har tre lillasystrar så jag vet hur fint och speciellt det är att hålla en liten person.Massa lycka med allt.

2009-05-12 @ 23:02:22
URL: http://www.lifeasfashion.se
Postat av: Gabriella

Dugnad?

Hoppas du får en bra dag imorgon. :)

2009-05-12 @ 23:04:04
URL: http://gabriellaasblogg.blogg.se/
Postat av: fanny backman *

Sov så gott :)

2009-05-12 @ 23:05:51
URL: http://faannybackman.blogg.se/
Postat av: Caroline Bernadotte

så fin blogg

2009-05-12 @ 23:48:35
URL: http://carolinekhamo.blogg.se/
Postat av: Nada Cosic

Jättefin blogg!

Fortsätt så!

2009-05-13 @ 00:02:11
URL: http://ladynada.blogg.se/
Postat av: Sofia

Älskar din blogg :DJa, jag förstår verkligen hur jobbigt det måste ha varit på bussen. Tragiskt att det finns så lite förståelse.När jag var gravid åkte jag buss till universitetet varje dag, jag minns att det bara var en person som nånsin spontant erbjöd mig en plats. En tonårig tjej! Jag blev faktiskt rörd över hur en så ung flicka kan ha sån insikt och vara så mogen och omtänksam. Annars var det ju mestadels studenter på bussen, välutbildade killar i 20-års åldern. De brydde sig ingenting, de kunde ju nästan knuffa undan mig för att få en ledig plats på bussen när jag var i nionde månaden. Likaså igår när jag var ute på stan och tog en fika med mina barn. Då stod jag och kämpade med att få ut barnvagnen genom dörren. Jag tittar upp och det står en ung kille bakom och ser lite halvsur ut eftersom jag uppenbarligen tar för lång tid på mig och står ivägen för honom. AAAAARRRG!!! Han hade liksom inte en tanke på att HAN hade kunnat hålla upp dörren för MIG eftersom jag stod där och hade det lite "småjobbigt" med att manövrera dörr, barnvagn och barnen samtidigt.Nä, fyyy för folk som inte hjälps åt!

2009-05-13 @ 08:29:58
Postat av: Linda B

Kan inte annat än att hålla med, det finns så mycket DUMMA egoister som inte har ordet hänsyn i sitt ordförråd, tyvärr. Busschaufförer kör ofta som galningar, man sitter och är rädd för sin och sitt barns skull, vi betalar dyrt för att åka denna miljövänliga buss men många gånger har det varit bättre att gå. Jag väntar nr 2 nu och har inga förhoppningar om att få sitta med min son på en fullsatt buss, hänsyn är bortglömt i dessa dagar sorgligt nog!!!! Ibland skulle jag vilja skrika rätt ut åt dessa idioter men håller mig för min sons skull men ilskar bubblar under ytan och bara vill ut :-) Kanske en vacker dag...

2009-05-13 @ 08:33:44
URL: http://lindashemliga.blogg.se/
Postat av: idaa

ååååå du är så otroligt vacker!!!

www.gotteochvi.com

ung mamma

2009-05-13 @ 08:54:10
URL: http://www.gotteochvi.com
Postat av: M

Upplevt mycket att busschauffören inte reser sig frivilligt för att hjälpa på med vagnen (vilket ÄR deras jobb) Fått släpa på vagnen många ggr själv då bussen varit näst intill tom. Fick jag även göra som höggravid åt min andra (och det syndes. Vi måste hjälpa varandra mycket mer. Och visst har du helt rätt i att vi har framtiden i våra vagnar. Du är så söt och go! Ha en bra onsdag! Kram

2009-05-13 @ 09:04:43
Postat av: Mamma Stina

Hej! Vi håller också på med vårt staket. Har gjutit betong, snacka om att man inte hade en tanke på att göra det en dag. På fredag målar vi vårt vitt!Så snyggt! Ha en fin dag!

2009-05-13 @ 09:06:47
URL: http://www.minbebis.com/mamma_stina/
Postat av: Jenny

Sofia; DU kunde ju BETT honom om hjälp? Istället för att sura över att han inte hjälpte dig?! Det tycker jag är lika dålig stil faktiskt... alla har ett eget ansvar!

2009-05-13 @ 11:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0