FAB eftermiddag

www
Papporna fixar dinner!

Både E och Skai tipsar STARKT om de snygga chinos som finns på ZARA för bara 299 kr st. De har båda flera olika färger och de behöver knappt strykas vilket är bra för pappor som stressar ut i gryningen för att komma till jobbet :) Det var Stefan som tipsade först då E var i behov av byxor. Så ska ni uppvakta en kille, köp dessa snygga chinos. Syns knappt på bilden men Skai har på sig sina svarta.


HJÄLP!
Här ser jag Elian som 15åring på dejt. Jag vet att snart är vi där, därför ska jag njuta ALL tid jag får med honom. Han sa idag att Julie inte är hans käresta, bara Mamma. Men även att Skai inte har stor rumpa...Bara Mamma... Man får ta till dg det som är positivt :)

Ni kanske ser att hans öga är blått? Idag då jag var på babysång ringde dagis och berättade att han sprungit rakt in i sklien/rutschkanan på dagis. Han hade lappen på ögat så han såg inte. Stackars älsklingshjärtat hade gråtit massor, han brukar oftast borsta bort smutsen och bara leka vidare  men detta gjorde ONT. Dock ville han snabbt ut och leka igen så han klarade sig fint. Men det riktigt högg i mig då jag inte var där och tröstade just där och då.


Fina, goa familjen som vi har så kul tillsammans med! SOM jag uppskattar härliga vänner man verkligen kan prata och umgås med som man är. Man finner sin egen familj då man bor långt ifrån den biologiska.


TACK snälla för en underbar eftermiddag / kväll med massa lek och bus!
Elian och Julie pussades hejdå i dörren och det var en perfekt avslutning.


Sen då vi kom hem ville Elian koka pasta så han fick lov till det. Jag satt med honom då han åt och la massa pussel och sen somnade han strax efter 21. 30. Lite bättre ikväll alltså. Jag skäms att skriva om våra tokiga rutiner just nu men det är ljust ute, vi har härliga vänner och har ju så kul de extra timmar vi fått. Men tillbaka till sovainnan20 är planen såklart. Sen sker det massa annat "bakom kulisserna" här också som jag inte alltid skriver om. Men det tror jag att ni redan förstår.

Nu ska jag njuta lite soft tid med sovande barn innan jag själv ska lägga mig i sängen. Tänk vad man ÄLSKAR att sova sen man får barn. På ett magiskt vis som nästan inte går att förklara. Sömn är det viktigaste man kan ta, ge och få.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej Josefine!

Inte skall man skämmas för att man är spontan med sina barn och de finner sig. Igår var första gången sen nu när det blivit så ljust (underbart!!!) som honla sig vid 19.30 som vanligt annars blir kvällarna alltför tokiga då vi jobbar/är iväg på annat, men så länge hon trivs så gör vi dte :-)

Märker ju själv om det blir för tokigt (=alldeles för trötta på morgonen).

Vi har det mörkt och trist många månader om året så varför inte passa på att utnyttja detta härliga ljus!!kram

2009-05-27 @ 08:57:20
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: Anna

Det där med sömn...otroligt viktigt,samtidigt vill man vara vaken och umgås och ta till vara på tiden.

Vår stora tjej brukar sova lite längre mitt på dagen om det blivit sent kvällen innan så jag tycker det har en tendens att reglera sig självt.Kram på er

2009-05-27 @ 10:39:53
URL: http://annakalle.blogg.se/
Postat av: Lina van der Putten

haha vilken söt prinsesskrona :P

2009-05-27 @ 10:59:56
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Nilla

Inte ska du skämmas eller för att ni är spontana och inte har super strikta rutiner, ser inte ut som att era barn tar ngn skada alls :).

Helt rätt av E och Skai att använda chinos, super snyggt på killar, även oss tjejer :).

Ha en kanon dag.

Kramar

2009-05-27 @ 12:19:09
Postat av: sofia

Var har Elian för sorts synfel? Själv ser jag otroligt dåligt på mitt vänster öga, men riktigt bra med mitt högra öga. Då jag var liten hade jag också en lapp över det gåliga ögat för att träna ögat, men tyvärr var jag för envis och vägrade ha den så mitt synfel har inte repat sig. Skelar på samma öga också på grund av detta tror jag. Mina föräldrar upptäckte det då jag gick in i dörrar och dörrar med vänstra sidan haha. hoppas Elians öga blir bra nu. kram!

2009-05-27 @ 12:30:15
Postat av: Anonym

vad menar du har hänt bakom kulisserna?

2009-05-27 @ 14:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0