Tävling - vinn valfri Elodie åkpåse


En sån här kan bli din!



Nu FIRAR vi att Barnlycka.se fått en ny webshop.
Det väntas även tillökning i fina familjen som står bakom Barnlycka så det ska självklart firas!

För att delta i utlottningen om en valfri Elodie åkpåse går ni in på sidan och kikar vilken påse ni skulle välja. Skriv även vad annat ni skulle vilja ha ifrån sidan om ni fick välja fritt. Då vet jag vad som kan vara intressant vinst vid fler tävlingar ;-)

Då ni lämnat kommentar med ert svar  i detta inlägg så deltar ni i utlottningen!
Tävlingen avslutas på fredag - lycka till♥

Samtidigt får ni möjlighet att shoppa med 20% rabatt på HELA sortimentet! Då anger ni koden *tävling0909* som gäller tom 090909.

Kommentarer
Postat av: Malin

Alla åkåpsar var ju fina men jag hade nog ändå valt den i denim, jag hoppas turen är med mig denna gången! Skulle jag sen välja fritt från hela sidan hade jag gärna velat ha ljusslingan med elefanter! Kram!

2009-09-02 @ 08:16:27
Postat av: Maja

Hejsan!

Jag skulle supergärna vilja vinna en Elodie åkpåse i Denim.

Och om jag fick välja något annat från webshoppen skulle det bli en av de mysiga plädarna från Dadadoo.

Ha en bra dag!

2009-09-02 @ 08:17:35
Postat av: Therese

Hej! Jag läser alltid din blogg och blir alltid lika GLAD efteråt -den ger mig massor av energi. Jag har en liten flicka på snart 6 månader som skulle bli jätte glad om hon fick åkpåse PINK FLOWER. Jag tycker också att Lounge Byxa Vit är sååå söta med texten ÄLSKLING. Skulle bli SÅÅÅÅÅÅ glad om jag vann tävlingen. Hoppas hoppas hoppas... Stor KRAM. Tack för en underbar BLOGG!

2009-09-02 @ 08:17:35
Postat av: Jenny

Åh det skulle vara perfekt med en åkpåse eftersom jag ska få mitt första barn nu i oktober/november! Min lilla groda skulle få det jätte mysigt i åkpåsen Black Velvet! Den var verkligen super snygg!



Skulle jag få välja något mer från barnlycka.se så skulle jag gärna vilja ha en Buggy Buddy, man vill ju gärna ha någonstans att ställa latten... ;)



Tack för en underbar blogg! Kram från Jenny!

2009-09-02 @ 08:22:21
Postat av: Belend

Hej! Jag och min fru har en underbar liten flicka och tro det eller ej så läser även jag din blogg trots att jag är man. Jag tycker att den är galet bra eftersom jag som lite ovan pappa får tips och idéer på vad jag kan göra på dagarna. Tyvärr har vi inte riktigt råd att köpa en åkpåse nu men jag vet att min fru vill ha en hon pratar nämligen om det ganska ofta... Skulle bli glad om vi kunde få Åkpåse Rockabilly Dot -den var snygg. Annars så tycker jag att Eko Filt Cerise skulle passa fint eftersom hela lägenheten känns så fint rosa nu och så är det ju ekologiskt =). Tack för en härlig blogg även för män.

2009-09-02 @ 08:26:43
Postat av: Jenny

Hej Josefin!



Åh denna tävling är som menad för mig! jag sitter precis och letar efter en åkpåse till våran nya vagn som vi har köpt, jag och min sambo älskar båda två åkpåsen "Black Velvet".

Våran bebis som kommer i oktober behöver en varm och framförallt snygg åkpåse i vagnen. Vi skulle bli såå glada och tacksamma om vi vann.



Den andra saken som skulle passa till den ursnygga åkpåsen är "Barnvagnshänge Hjärta", wow!



Tack för en jättebra blogg!



Hälsningar Jenny, Peter och bebis















2009-09-02 @ 08:26:47
Postat av: Tina

Vilken toppen tävling!!! Vi väntar tvillingar i början av december så tävlingen är verkligen toppen. Om vi skulle ha den stora turen att vinna så vill vi gärna ha åkpåsen i cammo.

Det fanns en massa fina saker på sidan, känner redan nu att jagkommer bli en trogen kund där.

Tack för en underbar blogg som fórgyller min dagar

2009-09-02 @ 08:33:43
Postat av: Anonym

Hej, läser din blogg varje dag men har aldrig kommit ill skott tidigare att tävlia i någon av dina fina tävlingar. En åkpåse är jag i stort behov av och Rockabilly dot är ju bara så fin.

Mjuka klossar har inga själv men min son tcker det är en höjdare att leka med när vi besöker vänner som har! Caroline och lille Max

2009-09-02 @ 08:33:45
Postat av: Sandra

Jag skulle gärna vilja vinna Elodie åkpåse i Denim då vi får tillökning i januari, en av de kallaste månaderna :)

Om jag fick välja fritt hos barnlycka skulle jag välja troll vinteroverall till min son och ett spjälskydd från polkadot till bebis i magen..

2009-09-02 @ 08:33:56
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Caroline Mathiasson

Hej, läser din blogg varje dag men har aldrig kommit ill skott tidigare att tävlia i någon av dina fina tävlingar. En åkpåse är jag i stort behov av och Rockabilly dot är ju bara så fin.

Mjuka klossar har inga själv men min son tcker det är en höjdare att leka med när vi besöker vänner som har! Caroline och lille Max

2009-09-02 @ 08:35:24
Postat av: grommis

Jeg skulle gjerne ville velge en Åkpåse Denim! Det var veldig masse fint på siden, jeg syns det er en jungel å skulle handle inn til lille bebisen, (som vi nå vet er ei lita jente:) så gjerne flere konkurranser, så kanskje man slipper å ta alle valg selv, hehe:):)

2009-09-02 @ 08:36:27
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: Malin

Vi behöver verkligen en ny åkpåse då vi precis köpt ny vagn till bebis som kommer i november. Måste matcha den snygga vagnen, med en snygg åkpåse. Rockabilly Dot skulle vara perfekt!

2009-09-02 @ 08:37:35
URL: http://mallinens.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vi fick vårt första barn Noel i april och det börjar bli hög tid för att kolla efter åkpåse och då han inte längre vill ligga ned utan sitta upp så känns det ännu viktigare att han en varm och go åkpåse till våran lilla prins!

Och då är vi sugna på en åkpåse cammo.. Och sen tycker jag Axel&Ida regnskydd brunt är himla fräsigt!

Nu håller jag och Noel tummarna på att vi kommer att ha lite tur : )



Tack för en underbar blogg!

/Sanna

2009-09-02 @ 08:41:39
Postat av: Wenche

Hei:)

Har nettopp kommet hjem etter en fantastisk uke på Kypros:) Så nå er det på tide å oppdatere meg på bloggen din:)



Hvis jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg Elodie åkpåse black velvet:)



Andre fine ting på den siden er de fine teppene (filtene), spesielt det som er kabelstrikket:)



Men enda bedre (enn teppene) må være Babycook!!! Den ser kjempesmart ut, den skulle jeg ville likt å vunnet!!:))) Husker du har skrevet om den før!



Klem, Wenche:)

2009-09-02 @ 08:43:06
Postat av: Johanna och Stina

Vilken kanontävling! Passar mej perfekt, för mitt i vårt visnings och flyttningskaos här hemma har både åkpåse och footsack försvunnit till vår nya fina Emmaljunga Scooter. Så om jag vann skulle jag vilja ha en Rockabilly Dot åkpåse.



Om jag fick välja fritt hos Barnlycka så skulle jag väla ett ullfodrat regnställ, perfekt nu till hösten!



Lyckönskningar till er med försäljningen och till "barnlyckan" hos barnlycka =)

2009-09-02 @ 08:43:08
URL: http://minisdagbok.blogg.se/
Postat av: Cissi

Åh, denna åkpåsen i denim har jag spanat på sedan förra hösten..! Så självklart skulle jag villja vinna den. Den är så toktuff! Om jag skulle få välja en annan grej hos barnlycka så skulle det nog vara bolltältet till vår 9-mån kille som älskar att stöka och böka!



KRAM CISSI

2009-09-02 @ 08:43:36
Postat av: Petra

Har tittat in på deras hemsida och det fanns hur mkt som helst som passade i min smak både snyggt och praktiskt,Men lattehållaren buggy buddy skulle jag nog vilja ha på vagnen,hoppas på turen att jag vinner den mysiga varma fina åkpåsen den skulle vara perfekt då vi får en liten tjej som är beräknad på nyårdagen

2009-09-02 @ 08:44:46
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Maria

Efter förra vintern UTAN åkpåse har jag bestämt att i år blir det åkpåse till vår tös. Fastande för den i kamoflage och jag vet att pappan skulle hoppa av lycka av den. Sååå läcker!



Skip Hop Pronto i rosa blir det ett köp av så mamman får lite rosa iaf. Jättesnällt med 20% rabatt! Tack Josefin och Barnlycka för två toppensidor på nätet

kram Maria

2009-09-02 @ 08:46:15
Postat av: Kicki

Jag tycker verkligen om barnlyckas nya hemsida, det är lätt att hitta massor med saker som man vill ha där :) Om jag vann åkpåsen till min lilla prins så skulle jag vilja ha den i Black velvet, den kanske skulle göra så att prinsen ville åka lite mera vagn, just nu är det inte alls kul och det är bara mammas famn som duger. En annan sak som står på önskelistan är Babycook, så att man kan göra de första egna smakportionerna själv.

2009-09-02 @ 08:49:49
Postat av: Louise Caroline

Hej Josefine!



Jag har alltid velat ha en Elodie åkpåse så den här tävlingen vill vi absolut vara med i! :D Vi (Adam) vill jättegärna vinna den i denim, tycker den är supersnygg!



Något annat från barnlycka som skulle vara kul att tävla om är en overall från Troll. De verkar så himla bra men är (för oss iaf) tokdyra så något vi aldrig skulle ha råd att köpa själva...



Kram LC & Adam (som hälsar till supersöta lilla Ella)

2009-09-02 @ 08:51:40
URL: http://louisecaroline.blogg.se/
Postat av: Mickis

Hej! Härliga tävlingar :) Tittar in på din blogg nästan var dag då den är SÅ BRA!! För vår lille kille hade det blivit en black velvet att pryda vagnen med. En söt sak jag spanat på är liten bil sängkläder. Annars är aldrig en buggy buddy fel, verkar så smart! Ha de gott! KRAM

2009-09-02 @ 08:55:00
Postat av: Ronya

Jag skulle välja en Rockabilly Dot-påse. Så fin och annorlunda.

Annars skulle jag välja en Lundmyr Star Påslakanset till Juniorsäng/Spjälsäng.



Tack för fina tävlingar och rabatt!

2009-09-02 @ 08:55:42
URL: http://ronyaponya.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej!



Vilken bra tävling nu till hösten och vintern. Jag skulle vilja vinna åkpåsen Rockabilly Dot, supersnygg! I övrigt så gillar jag alla Lucky dragon kläder.



Hälsningar Jenny

2009-09-02 @ 08:59:11
Postat av: Katarina & Neo

Om vi vinner, vilket vi så klart hoppas på skulle Neo vilja ha

*Åkpåse Denim, den skulle passa fint till vagnen.



sedan när Neo blir lite större så är jag övertygad om att han skulle vilja ha

* Lekmatta Vägbyggen



Nu hoppas vi på vinst helt enkelt!



Kram

2009-09-02 @ 09:00:38
URL: http://www.wiggo.org
Postat av: Sofia

Hej! Måste ju bara delta i denna tävlingen;) Läser din fina blogg dagligen och får alltid massor med inspiration men är tyvärr lite dålig på att kommentera! Åkpåsen i denim skulle vi väldigt gärna vilja ha till vår lille Love! Övrigt som är fint är Lundmyrs bäddset och filtar. Nu håller jag tummarna! Kram

2009-09-02 @ 09:01:46
Postat av: Elinor

Hej hej!

Vilken toppenbra vinst!

Jag ska hålla tummar och tår att lilla Tigra kommer få ligga i en Cherry Blossom till vintern.

Om jag fick välja fritt från barnlycka så skulle jag välja troll vinteroverall till min stora prins.

Tack för en bra blogg.

2009-09-02 @ 09:02:57
URL: http://ronile.blogg.se/
Postat av: Dolce Vita

Oj! Så bra konkuranse! Jeg tror en pose i Denim vil passe bra i min vogn.. Ellers syns jeg Lundmyr Armband Silver Mamma var kjempe fint, de andre smykkene der var jo også søte!

Ha en fin dag!

Klemmer!

2009-09-02 @ 09:03:21
URL: http://www.dolcevitablogg.blogspot.com
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Vilken perfekt tävling nu inför höst och vintern!

Vi är på jakt efter en åkpåse till vår sittvagn och jag vill att den ska vara snygg och riktigt varm, verkar som om black velvet uppfyller dessa krav =)



Kikade runt på deras fina hemsida och fann en Beaba Babycook, en sån skulle jag verkligen vilja ha. Jag gör ju all mat själv till Alfred och ibland är det jobbigt med alla kastruller. Dessutom så bevaras alla näringämnen bättre vis ångkokning!



Ett stort grattis till den kommande tillökningen i Barnlycka-familjen också!



Stor kram från mig och Alfred

2009-09-02 @ 09:08:34
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag skulle vilja ha åkpåsen Black velvet. För övrigt på sidan är jag väldigt sugen på ett underställ i ull som du pratar så varmt om.



Åkpåsen skulle passa perfekt i vår Bugga inför hösten/vintern. Vår son är tre månader gammal och vi har inte skaffat någon åkpåse än.



Kram

2009-09-02 @ 09:08:43
URL: http://erikssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hej! Sist jag tävlade så vann jag ett fint set till vår kommande bebis, så jag kanske har turen att vinna igen? Nu har vår prins hunnit bli 1 år och jag skulle verkligen vilja ha en åkpåse i cammo.

Annars hade jag nog valt kläder eller sängkläder från Lundmyr serien! Kram

2009-09-02 @ 09:10:04
URL: http://imagenborenbebis.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Oj vilken super tävling :))Jag har en liten flicka på 5 månader,hon är mitt tredje barn så det skulle ju va kul at vinna en åk påse åt henne :)Det var många fina,men jag tyckte bäst om åkpåse retro revolution :)

Annat som vore kul är ju tallrikar,muggar,nappflaskor det finns ju så mycket som är kul:)

Tack för en jättebra blogg :))

kram Elisabeth

2009-09-02 @ 09:11:30
Postat av: Susanne

Åh, vilka fina åkpåsar. Theo skulle strortrivas i Denimpåsen. I övrigt tyckte ajg bäddsätten från Lundmyr var fina, Lundmyr Star till juniorsäng. Tack för en fin blogg. Ha en bra dag, kram

2009-09-02 @ 09:11:44
Postat av: Maria

Hej! Oj vad många som vill vinna men jag försöker ändå. Först GRATTIS barnlycka för tillökningen i familjen ;). Här hemma väntar vi också tillökning. Jag och min kille har lite oplanerat fått veta att vi väntar barn och vi är ganska nykära och ÖVERLYCKLIGA! Vi fick veta för några månader sen att det är TVÅ!!! Så om vi skulle vinna en så skulle vi köpa en till eftersom det är rabatt =). Vi tycker båda två att Åkpåse Cherry Blossom är fin och passar både pojke och flicka. Vi tycker också att Blöjpåsar- Bag It verkar smart och funderar på att testa det när barnen föds. Dom kommer snaaaart. Stor KRAAAAM! Hälsningar Maria och Emil

2009-09-02 @ 09:11:58
Postat av: Jill- nygift, 30 år, med man, hus, jobb

Rockabilly dot skulle mitt val falla på. Sen känns det som att det finns hur mycket som helst att välja mellan. Kanske en tväling med häftiga nappar, då skulle ju fler kunna vinna samtidigt. Samtidigt kanske det blir för svåradministrerat.

Kram

2009-09-02 @ 09:12:34
URL: http://www.fruhurtig.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej Josefine,



Hittade din blogg då jag blev gravid med vår lill sessa och du då bar otroligt söta lilla Ella. Fastnade direkt och har följt din blogg sedan dess. Ni är en såå fin familj!



Vilken härlig hemsida barnlycka.se var! Massor av fint skulle jag kunna hitta till vår prinsessa där. =)Jag skulle nog välja Pink Flower åkpåsen som lyser upp när mörkret närmar sig med stormsteg. Andra superbra och fina saker var "Warm n go" flaskvärmaren till bilen(smart då jag reser till familjen i gbg), Lundmyr Star påslakanset och "Mamma till mirakel" silverkedja (stämmer såå...mirakel är de små liven)



Tack för en underbar blogg som inspirerar och gör så många GLADA om dagarna.



Kramar, Emma med familj!

2009-09-02 @ 09:12:44
Postat av: Tove

Hej!

Vilken härlig blogg du har! Jag läser den varje dag! Om jag vann så skulle jag välja den otroligt oola Åkpåsen Denim till min lilla tjej! Kram

2009-09-02 @ 09:17:10
Postat av: Linda

Vill börja med att säga att du har en superfinblogg, läser den varje morgon.

Om jag vann skulle jag vilja ha åkpåsen Black Velvet till mitt lilla troll som är snart 3 mån.



Det finns många fina saker på sidan Lundmyr Bäddset till Spjälsäng skulle jag gärna klicka hem.



Hoppas solen skiner på er.

2009-09-02 @ 09:23:22
URL: http://lii76.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle absolut välja åkpåsen i denim har tittat på den länge nu..... Övrigt skulle jag välja en denim mössa att matcha till åkåsen eller en polkadot dyna till matstolen eller en lundmyr overall - finns så MYCKET att välja på! Kram

2009-09-02 @ 09:24:26
Postat av: valerie

hej!

Skulle hemskt gärna vilja vinna åkpåsen "retro revolution"



Vi väntar på att lillasyster ska vilja titta ut, hon är beräknad om 10 dagar. Stora dottern är 16 månader och jag tror inte riktigt hon förstår vad som komma skall ;-) Min första graviditet var rena himmelriket, inte ont och inga besvär, den här gången har det blivit precis tvärtom, jag har nog fått ALLT man kan få, illamående, bäcken problem, ischias, och nu ev. risk för grav. diabetes och läskigt lågt järnvärde :-( Min dotter har ju tyvärr inte haft en mamma som alltid orkat med den här tiden, och det dåliga samvetet finns alltid där. Att få ge henne en egen snygg åkpåse till syskonvagnen kanske kan göra henne glad :-)



Skulle man få önska vad man ville från barnlycka så får det nog bli bolltältet, barnen skulle uppskatta det till max, och vi föräldrar skulle få leta bollar i evigheter :-) för egen del skulle jag nog välja namnsmycke med två ministavar.

Kram

2009-09-02 @ 09:24:36
Postat av: Susanne Hallqvist

Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha en "åkpåse Rockabilly Dot" till min dotter Ella.



Till förhoppningsvis framtida bebis önskar jag mig en "Polkadot Skötbädd grön".



Tack för mig!

2009-09-02 @ 09:28:47
Postat av: Karin Lundberg

Hej på er!



Roligt med en tävling, mer tävlingar tycker jag! Har varit så roligt att följa er familj. Hittade din blog då jag var gravid med Filip som kom till oss i slutet av april. Har fått mycket pepp och tips tack vare dig. Jag blev sugen på en Rockabilly dot åkpåse som matchar Filips frisyr. Ha ha. Kollade runt på hemsidan och boken Sova hela natten vore kanon just nu...Alla tips till att få skrutten att sova hela natten är välkomna och om inte annat som present till min bästa kompis Lina som skall få sitt andra barn nu i september.



Tusen tack för en bra blog!



Kram karin

2009-09-02 @ 09:30:19
Postat av: sandra

jag skulle vilja ha åkpåsen som heter Black Velvet.

Om jag skulle köpa något annat skulle jag köpa bilmattan. Rolig tävlig. Och bra blogg

2009-09-02 @ 09:30:35
URL: http://sandrajjjj.blogg.se/
Postat av: Pauline

Jag skulle vilja vinna åkpåsen Cherry Blossom åt min lilla tös att värma sig i påvägen till dagis nu i vinter.



Utöver det skulle jag gärna vinna Lundmyr Star Påslakanset Spjälsäng.



Hoppas ni har en underbar dag!

2009-09-02 @ 09:30:37
URL: http://paulinesfoto.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofi

Hej!

Vilken bra tävling, fast du har ju bara bra tävlingar ;)

Vinner jag så skulle jag vilja piffa till min begagande vagn med åkpåsen cammo!

Andra grejer jag gillar är helt klart bolltältet, hoppas även vuxna kommer plats ;) bäddsätten från Lundamys, fordonsbesticken gillar jag starkt med!

Kram på er och ha en FAB onsdag!

2009-09-02 @ 09:33:24
URL: http://grodansdagbok.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag skulle vilja vinna åkpåse Rockabilly dot till min coola flicka Eva sex månader. Då kommer hon både vara varm och coolast bruden i höst/vinter!



Annars tycker jag Wallies heroes är jättefina och skulle passa bra till min biltokige treåring!



Kram!

2009-09-02 @ 09:33:44
URL: http://hemochliv.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jeg ønsker meg posen i black velvet - den var superfin! I tillegg ønsker jeg meg junior sengesett i brunt:) Om jeg skulle være så heldig å vinne noe;)

2009-09-02 @ 09:33:48
Postat av: Sofia

Den här tävlingen har verkligen ett SUPERROLIGT pris!



Väntar barn nr 2 om fem veckor, och hade inte tackat nej till åkpåse Cammo. Då det inte finns något vindskydd till vagnen vi har har (phil&ted) hade storebror tyckt mycket om att sitta och mysa i den..



Finns massa roliga saker på sidan, men en sak som hade varit roligt om du fick chansen att lotta ut är Skip Hop Pronto.

2009-09-02 @ 09:35:38
URL: http://fialuringens.blogg.se/
Postat av: Kristine

Hei!



Om jeg har hellet med meg denne onsdag, så ønsker jeg å vinne elodie-posen i denim! Jeg er en skikkelig jeansjente, og posen hadde passet perfekt til den nye babyen.. Vi vet ikke om det blir gutt eller jente, og vi skal vente til h*n blir født med å finne det ut.. Det er vanskelig å kjøpe unisex til bebiser, men denne posen kan matches med alt!



Andre ting jeg kunne ønsket med fra butikken er bl.a Filur nr 1/2, Stroller shopper Denim som matcher åkposen, samt alle TROLl-varene =)



Klem!

2009-09-02 @ 09:35:43
URL: http://kriiistine.blogspot.com
Postat av: Therése

Åhh, denna tävling skulle juh vara underbart att vinna! Jag läser din blogg dagligen å tycker eran familj är så fin. Har själv två döttrar, en på 2,5 år och en liten på 4 månader. Så många tips från dig snappas upp här :). Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha åkpåsen Black Velvet, den verkar juh helt UNDERBAR!! Om jag fick välja fritt av hela sortimenten skulle jag nog välja någon av alla väggdekorationer då jag ska ta tag och göra om flickornas rum. :) Hoppas ni får en underbar dag!

2009-09-02 @ 09:37:45
Postat av: Emelie och Tyra

Åhh vilken bra tävling. Min vackra dotter önskar sig en Rockabilly dot åkpåse att mysa i när det blir kyligare årstider.

Tyra har precis börjat sitta, lite vingligt än så länge och önskar sig även en Polkadot Universaldyna, en rosa till sin fina stol.

Nu håller vi tummen. Kram på er fina familjen!

2009-09-02 @ 09:39:19
Postat av: Janne Merete

Oj, her var det mange fine vognposer. Hvis jeg skulle vinne ville jeg ha valgt "Åkpåse Denim", den hadde passet utrolig bra til min tøffe sønn på 5 måneder :-)



Kunne jeg velge fritt fra hele siden skulle jeg ha valgt: Komplett Växa-säng William i 6 steg



Tusen takk for en fin, positiv og inspirerende blogg!

Lykke til med visning!

2009-09-02 @ 09:41:45
Postat av: Åsa

Vilken bra tävling nu när vi går mot kyligare tider! Jag vill gärna vinna åkpåsen i denim, den är så snygg! En annan sak från sidan som jag gillar är de fina sittdynorna från Add Stroller, de piffar verkligen upp vagnen!

2009-09-02 @ 09:41:49
URL: http://asamontin.blogg.se/
Postat av: Jennie

OHH perfekt precis vad vi behöver blev mamma till en dotter för ca 5 veckor sen =) Rockabilly dot får det bli om jag vinner, jättefin, om jag fick välja något mer man kan vinna skulle det nog vara pärlsammetfilten rockabilly dot. Jennie

2009-09-02 @ 09:42:55
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Anja & Hans

Hej Josefin!



Vi har en tjej som är lika gammal som er Ella och vi skulle gärna vilja stoppa ner henne i en varm och gosig åkpåse från Barnlycka. White Circle skulle vi välja om vi vann. Andra produkter vi fastnade för hos Barnlycka var filten Retro Revolution och den vita växa-sängen Komplett.

2009-09-02 @ 09:43:25
Postat av: Mirjam L

Hej!

Av många fina att välja bland bestämmer jag mig slutligen för åkpåsen Rockabilly Dot. En fin och rolig men neutral åkpåse.

I övrigt fastnade jag för Lundmyr Bäddset till spjälsängen, underbart sött!

Mvh, Mirjam

2009-09-02 @ 09:44:06
Postat av: Ida

Hej

Vilken mysig blogg du har och vilka trevliga grejjer barnlycka har. Blev glatt överraskad när jag läste barnlyckans kontakt och upptäckte att den har samma postnummer som vi har. Ibland har man ingen koll på omgivningen.

Hade jag fått välja en åkpåse så hade det nog blivit black velvet. Perfekt för fjärten som väntas titta ut i början av januari. Det finns ju hur mycket fint som helst på sidan men dom mysiga raggsockarna från lundemyr hade ju varit trevligt att ha under vinterpromenaderna.

2009-09-02 @ 09:45:09
Postat av: Karin

Håller tummarna hårt att jag vinner åkpåsen Rockabilly dot till bebisen som kan komma vilken dag som helst nu :-)

Välja fritt från Barnlycka skulle inte vara svårt! Ett ullfodrat regnställ till en blivande storebror eller bäddset/spjälskydd till spjälsäng från Liten jag och Polkadot kanske.. Tack för fin blogg och bra tävling! kram

2009-09-02 @ 09:46:35
URL: http://karinkristina.blogg.se/
Postat av: Carolina

Åh, klart man vill vara med och tävla!

Skulle jag vinna så skulle jag vilja ha en Rockabilly Dot-åkpåse åt min lilla prinsessa så hon kan åka vagn med klass här i vinter ute på vår ö!

Andra priser som skulle vara kul att tävla om är väggdekorationer och Lundmyr-prylar!

Håller nu tummarna stenhårt!!

2009-09-02 @ 09:47:04
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hejsan!

Vilken bra tävling! Åkpåsen cherry blossom fastnade jag för; den hade blivit perfekt för vår lilla trea som tittar ut i början av vintern. Övriga ting som kändes intressanta var barnvagnsdraperi samt pärlsammetsfiltarna. Även sittdynorna var jättefina! Blir nog en beställning hos Barnlycka så snart jag vet vem som ligger i magen!

Tack för en trevlig blogg!

2009-09-02 @ 09:48:05
Postat av: julia

Hej!! Min lille har en filt i exsakt samma mönster som denna åkpåsen http://barnlycka.se/sv/artiklar/prylar/akpasar/akpase-rockabilly-dot.html



Den filten är hans älskade snutte filt & trots att den är stor och klumpig och dra runt på för min lilla ettåring så älskar han sin filt över allt annat. Så jag kan tänka mig hur lycklig han skulle bli över en åkpåse som ser ut precis som hans älskade filt. Om vi skulle välja något annat så vore det givetvis en filt i reserv alltså denna

http://www.barnlycka.se/sv/artiklar/prylar/filtar/parlsammetsfilt-rockabilly-dots.html

Ha en toppen dag kram julia & Lilla Viggo

2009-09-02 @ 09:48:13
Postat av: Emma

Hej Josefin

Jag är inne och läser din blogg varje dag, det är alltid lika roligt att se vad ni har för er om dagarna. Det är extra roligt nu när vi har fått vår egen prinsessa, det är lättare att förstå barnlivet när man har barn själv =) Jag skulle gärna vilja ha åkpåsen White Circle om jag vinner, den var så fin!

I övrigt gillade jag de olika wallstickers. Vi har precis börjat fixa i ordning Majas rum och därför vore det toppen att dekorera med lite stickers!



Kramar

Emma

2009-09-02 @ 09:49:48
Postat av: Josefine

Jag skulle inte tacka nej till den svarta åkpåsen! Om jag fick välja något annat hade det blivit någon av alla de fina väggdekorationer.



Ha d!

2009-09-02 @ 09:50:33
Postat av: ingrid

hei på deg! må si at du har en fantastisk blogg og at jeg leser den hver dag og flere ganger om dagen:)

Jeg ble så glad da jeg så at du skulle ha en konkuranse om å vinne en vognpose for det er akkuratt det jeg ønsker meg til den lille prinsen eller prinsessa som kommer i begynnelsen av februar!(Rockabilly Dot) vi har en sønn fra før som bruker vognpose fortsatt og trenger derfor en til! hadde vært supert å vunnet denne gangen, for akkuratt nå har vi ikke råd!

hvis det blir en konkuranse senere er det jo veldig praktisk med ullundertøy:) bruker stortsett bare det på sønnen min om vinteren. Ull er best:)

jeg håper og krysser fingrene;)

ha en fortsatt fin dag.....

2009-09-02 @ 09:58:53
Postat av: modellmini ♥

Hej!



Min bästa väninna skall få sitt första barn i dagarna. Vad hade passat bättre än att överraska henne m. en DENIM-åkpåse...! ♥ Jag älskar allt fr POLKADOT med det prickiga mönstret så jag tycker att du skulle få lotta ut saker fr Polkadot design, då kan man också få välja färg.



Hälsn, m o d e l l m i n i - bloggen om barnmode ♥

2009-09-02 @ 10:06:12
URL: http://modellmini.blogg.se/
Postat av: Karolina



Kryssar tummarna denna gång då åkpåsen hade passat perfekt då man som ung mamma har svårt för att få pengarna att räcka till med två små + att sambon nyss förlorat jobbet.

Åhh skulle välja åkpåsen Black Velvet om jag skulle vinna, och hade jag fått välja fritt hon barnlycka så skulle jag valt de ullfodrade regnstället till storasyster...

2009-09-02 @ 10:20:19
Postat av: ellinor

naw :)

2009-09-02 @ 10:21:50
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag såg att jag skrev fel i förra inlägget... Jag läser alltid din blogg och blir alltid lika GLAD efteråt -den ger mig massor av energi. Jag har en liten flicka på snart 6 månader som skulle bli jätte glad om hon fick åkpåsen Cherry Blossom . Jag tycker också att Lounge Byxa Vit är sååå söta med texten ÄLSKLING. Skulle bli SÅÅÅÅÅÅ glad om jag vann tävlingen. Hoppas hoppas hoppas... Stor KRAM. Tack för en underbar BLOGG! Nu ska det blivit rätt ;).

2009-09-02 @ 10:24:22
Postat av: Therese

(Glömde namn+mail..pust) Hej! Jag såg att jag skrev fel i förra inlägget... Jag läser alltid din blogg och blir alltid lika GLAD efteråt -den ger mig massor av energi. Jag har en liten flicka på snart 6 månader som skulle bli jätte glad om hon fick åkpåsen Cherry Blossom . Jag tycker också att Lounge Byxa Vit är sååå söta med texten ÄLSKLING. Skulle bli SÅÅÅÅÅÅ glad om jag vann tävlingen. Hoppas hoppas hoppas... Stor KRAM. Tack för en underbar BLOGG! Nu ska det blivit rätt ;).

2009-09-02 @ 10:25:38
Postat av: Linda

Jag provar lyckan igen, och vill vara med i även denna tävlingen.

Om jag skulle vinna skulle jag välja Åkpåsen Black Velvet till min son att ha i vinter, och om jag fick välja valfri vara att köpa skulle det vara fordonsbesticken, som tyvärr är slut för tillfället...men jag han änmält intresse, så jag väntar på mejl =)...



Ha en fin dag!

2009-09-02 @ 10:26:23
URL: http://www.trasdockansdagbok.blogspot.com
Postat av: Morten

Måste bara va me och tävla då min flickvänn och mamma till våra underbara små tjejer inte kan slita sig från denna blogg Josefine, hon e alltid me och tävlar hos dej men ha aldrig vunnit, så det hade vart så kul att vinna åkpåsen i denim åt henne då jag är så dålig på att hjälpa till att handla in grejer som behövs till dom små.



2009-09-02 @ 10:26:36
Postat av: Annica

Hejsan! Om jag fick välja åkpåse så skulle jag vlja "Åkpåse White Circle" eftersom min kompis som är 18 år och ska få ett barn om 1 månad (första barnet) och jag vet att det är svårt att köpa allt till sitt barn om man inte har någon inkomst så då tänkte jag om jag vinner så skulle hon få den här av mig.



Om det skulle komma mer tävlingar så skulle det vara kul och vinna en body som t ex "Body Lillebror 0-3mån", tyckte den var så söt ;)

2009-09-02 @ 10:26:37
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Rövarmamman

Å nu prövar jag lyckan, jag skulle välja åkpåse:Rockabilly Dot, för den passar vår stil o till vagnen såklart:) har velat haft en sådan sååå länge



tips på andra vinster skulle vara smyckena till mamma, perfekt till oss mödrar:)o presentkort såklart.

nu håller ja alla tummar, hoppas du o familjen får en underbar dag,kram

2009-09-02 @ 10:27:23
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Cecilia

Om jag hade turen på min sida så skulle jag gärna vilja ha en åkpåse i modellen Black Velvet till vår januaribebis.

Barnlycka har massor av fint, jag gillar de söta väggdekorationerna från Forwalls lite extra. Växa-sängen William är ju underbar också!

Ha en bra dag! Kram

2009-09-02 @ 10:29:43
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hej. Om jag skulle vinna denna tävling så skulle jag vilja ha Black Velvet. Jag har en son på snart 2 år och vi väntar nu våran andra dock har sonens gamla åkpåse blivit uppäten och förstörd av råttorna som hittat till ytterförrådet. Varför jag önskar vinna denna tävling är för att vi har inte råd att köpa en ny just nu pga av att jag knappt får några pengar och har haft det superdåligt ekonomisk pga A-KASSAN. Och självklart önskar jag "mini" i magen det bästa, så jag hoppas verkligen turen är med mig!

Tack för övrig för en bra blogg som jag läser varje morgon med en kaffe i handen, den gör en lite extra glad!!

Mvh Zandra:)

2009-09-02 @ 10:30:05
Postat av: Chrissy

Hej,

älskar din blogg och att följa ert liv i vårt grannland. Även min son kom väldigt snabbt efter att hans pappa och jag träffades, blev gravid efter 3 veckor. Men tyvärr fungerade det inte lika bra för oss. Han flyttade när sonen var 11 månader och det krossade mer eller mindre mitt hjärta. Han var inte planerad men vi visste båda två att det kunde bli ett litet barn (alla vet vi ju hur barn blir till;-)) men pappan kunde inte riktigt släppa sitt gamla liv med kompisar och uteliv så han valde att flytta och vara pappa på halvtid istället. När jag läser din blogg får jag ett hopp om att även jag och min son ska få en trygg och kärleksfull familj igen, Tack för din inspiration, positivitet och att du delar med dig:-)

Nu till tävlingen, om jag skulle få välja en av Elodies underbara åkpåsar skulle jag välja den jag alltid spanat lite extra på Rockabilly Dot. Älskar prickigt och tycker den är alldeles underbar, kronan är pricken över i:t!

Skulle jag få välja och vraka bland alla andra fina produkter skulle det även bli ett par inneskor (i skinn, blå med stjärnor, gott och ha på dagis för lillprinsen.

Ta hand om er och fortsätt vårda er underbara kärlek och familj.

Kram

2009-09-02 @ 10:33:49
Postat av: Zandra

Hej (igen). Glömde ju självklart skriva vad jag skulle önska mig annars om jag fick välja fritt, och vad skulle inte detta självklara val bli om inte annat

"Ullfleece Overall ""Hjärtetroll"" 0-3mån" för vad är inte bättre än att hålla sin "mini" Varmt:)

Mvh Zandra

2009-09-02 @ 10:35:51
Postat av: Ida

Åh, skulle jag vinna tävlingen skulle jag utan tvekan vilja ha "Rockabilly Dot" som skulle passa vår lilla coola prins (han är snart ett halvår, yippie!) perfekt.

Jag brukar ofta kika in på Barnlycka.se och älskar "Ljusslinga Fiskar", som jag tänker köpa till min son för att lysa upp den kommande vintern!

2009-09-02 @ 10:39:26
Postat av: Sofie

Hej! Vilken spännande tävling och med ett så bra pris!! Jag skulle absolut vilja vinna Rockabilly Dot åkpåsen! Den är så himla snygg! Om jag fick välja nåt annat från butiken som jag skulle vilja ha så är det regnskyddet i silver frn Axel&Ida! Så mycket snyggare än alla vanliga regnskydd! Tack för fin blogg! Kram!

2009-09-02 @ 10:48:50
Postat av: Anonym

Hej & tack för den mest underbara bloggen som finns, man känner sig alltid glad och lugn efter att ha läst den. Jag han en väninna som förlorat tre barn, men är nu gravid i åttonde månaden och ska snart få sin lilla ängel.Så jag skulle bli super glad om jag vann en åkpåse rockabilly dott, som jag kunde ge till henne när hennes ängel nu äntligen kommer. Och fick jag välja av allt fint som finns så skulle jag ta ett ullunderställ till min älskade son som nyss börjat på dagis.

Tack och ha det super bra alla i eran fina familj.

Kram....

2009-09-02 @ 10:49:54
Postat av: Sara

Hej!

Jag hade gärna vunnit åkpåsen i denim om turen är på min sida. Har köpt en bugaboo till lillebror och hört att dessa åkpåsar ska passa de vagnarna så det vore super! I övrigt finns det mycket fint på barnlycka men skulle jag få välja en sak som jag kunde vinna skulle det nog vara en kråk-tavla. Tycker dom är underbara men ganska dyra så det vore en perfekt sak att få tävla om!

2009-09-02 @ 10:50:21
Postat av: Lill

Hej Josefin! Tack för en jättebra blogg, visst är det härligt att få vara mamma. Jag är mamma till 5 pojkar och alla är helt underbara, dom tillför mig så otroligt mycket. Jag skulle jättegärna vilja vara med i tävlingen och vinna en cammo åkpåse åt min minsta lilla prins som ska sova ute på dagis. Den gamla åkpåsen som jag har, har gjort sitt i och med att det är några som använt den nu. Jag älskar alla mina 5 prinsar och vill att dom skall ha det bra och då behövs det en ny varm skön åkpåse. Om jag fick vinna något annat från Barnlyckas hemsida så skulle det vara ett barnvagnsdraperi.

Stor kram, Lill

2009-09-02 @ 10:51:22
URL: http://fembarnsmorsan.blogg.se/
Postat av: karin

Hej Josefin! Skulle jag ha turen att vinna skulle jag önskar att vinna åkpåsen "blackvelvet"!! fast inte till mig själv då, ;) utan till min syster och hennes man som väntar barn om bara några veckor! på barnlyckas hemsida var pusslet med bolibompadinosaurien väldigt gulligt och Beaba Babycook (som du skrivit om här tidigare) och som verkar toppen! nu håller jag alla mina tummar och vill även tacka dig för en härlig blogg! kramar.

2009-09-02 @ 10:52:59
URL: http://annakarinmargaretha.blogg.se/
Postat av: Sara

Just ja, glömde att tipsa om denna sida till dig som också har en bugaboo, hittade den via en annan blogg och tänkte att du kanske finner den intressant: http://www.myhoodbaby.com

2009-09-02 @ 10:53:08
Postat av: jessica

Jag har en svart vagn till vår lilla tjej så den skulle verkligen passa att piffas upp med med färgen "cherry blossom" på åkpåsen. Vilken härlig färg!

Var i valet och kvalet när vi skulle köpa vagn så vi "fegade" med att köpa en vagn i neutralt svart som kan matchas med vilken färg som helst. Detta vore toppen.

Om man fick välja fritt så skulle jag välja skötväskan "Skip Pronto", den ser väldigt smidig ut att ha med sig istället för den stora som vi köpte med vagnen.

Hoppas på tur så vi får mysiga promenader med en ny åkpåse i höst/vinter.

Lycka till på den kommande husförsäljningen. Det kommer gå lysande med ert fina hem.

/Jessica

2009-09-02 @ 10:53:19
Postat av: Jenny och Emilia

Åh va kul med ännu en tävling, så kul att du kan "dela ut" så fina saker via din blogg, du e heldig du!!



Om vi får välja skulle en Elodie Rockabilly dot påse gärna få komma hem till oss.

Tyckte även attt Barnlyckas Polkadot dynor till TrippTrapp , Coolkidz coldpacks och Keramik set Groda eller Princess skulle vara bra och roliga vinster!



Tack för en underbart inspirerande blogg och tack till dig och Barnlycka för superfina vinster!!



Ha en underbar höstdag i Oslo

Kram från Jenny och Emilia

2009-09-02 @ 10:54:41
URL: http://lillasysteroliten.blogg.se/
Postat av: mamma till två

Åh vilken underbar tävling :) Jag har länge velat ha åkpåsen Rockabilly Dot, så den hoppas jag innerligt att jag vinner!!!!!

Barnlycka har ju så otroligt mycket fint, men om jag skulle önska en sak till därifrån så skulle det nog bli ett bäddset från Polkadot. Jag älskar prickar!! :)



Vill bara än en gång säga att jag älskar att läsa din blogg!! Min yngsta tjej är nästan precis lika gammal som er Ella (min tös är född 14 feb) så jag tycker det är extra roligt att läsa om henne och hennes framsteg mm och om Elian som verkar vara en sådan stolt storebror, så härligt! Barn är lycka!!!! <3



Kramar!!

2009-09-02 @ 10:56:45
Postat av: Camilla

hej josefine,som trogen läsare varje dag blir jag såå happy nu,jag hoppas på att bli den lyckliga som får pryda min dotters vagn i vinter med en åkpåse från elodie ,då jag ej har råd att köpa en så dyr själv vore det perfekt!Jag önskar mig black velvet,den är stilren och väldigt fin till en liten tjej.Hur det än går i tävlingen är jag glad åt att få vara en 'del av din vardag'.

Tack för en super blogg.KRAM

2009-09-02 @ 10:57:22
Postat av: Emma & Gabriel

Barnlycka är en helt underbar webshop! Får vi välja så blir det åkpåsen Retro Revolution. Gabriel älskar bollar mest av allt så får vi välja fritt från sidan så blir det självklart ett bolltält. Står redan på önskelistan till jul : )

2009-09-02 @ 11:17:40
Postat av: lina

Jag vill så gärna vinna en rockabilly dot -åkpåse från Elodie. Vore så kul att överraska sonens pappa med en sådan då det är han som är föräldraledig nu och styr med sådana saker. Han sitter varje kväll framför datorn och surfar skötväskor, åkpåsar, nappflaskor i stället för som förr; kollade sporten ;)

Tusen tack för en inspirerande blogg.

Kram på dig!

2009-09-02 @ 11:29:23
Postat av: Alvas mamma

Hej! Vilken jättebra tävling! Om vi skulle ha sådan tur att vinna skulle vi välja den fina Rockabilly dot åkpåsen.

Finns mycket fint hos barnlycka, gillar särskilt Polkadots tripp trapp dynor! Tack för en inspirerande blogg!

2009-09-02 @ 11:32:24
Postat av: Evelina

Åhh vilken super härlig tävling!!!



Hittar hur mycket fint som helst på Barnlycka =) Men jag skulle nog välja något fint ifrån Polkadot.



Hade jag super turen och vann en åkpåse skulle jag välja den i färgen Cherry Blossom =) Den skulle lysa upp så fint i höst/vinter mörkret här i Norr.



Nu håller jag tummarna!!!!

Måste nog passa på att lägga en beställning hos Barnlycka =)

2009-09-02 @ 11:33:09
URL: http://mevelina.blogg.se/
Postat av: Liza

Åh vilken härlig tävling!



Jag skulle vilja vinna åkpåsen i denim, den va jättetuff!!



Barnlycka har jättemycket fint!

Fler grejer som står på önskelistan är:

Polkadot bäddset till spjälsäng i brunt

Lundmyr stickad pläd

...och mycket mer!



Ha det bra!



Mvh Liza

2009-09-02 @ 11:33:30
Postat av: Candre

Jag hade velat ha en Rockabilly dot åkpåse. Den var otroligt fin. Om jag skulle välja en annan grej därifrån, så hade det nog varit deras Babycook, vill kunna göra barnmat själv utan en massa tillsatser och konstigheter.

2009-09-02 @ 11:33:40
Postat av: Lindah

Hej!

Om jag mot førmodan skulle vinna hade jag valt retro revulution. Den har jag suktat på LÄNGE :-)



Att välja fritt från sidan är supersvårt. Men jag hade valt polkadot dyna till triptrapstolen nu när min yngsta ska börja sitta i stol :-)

2009-09-02 @ 11:40:10
Postat av: camilla

Hej på dig!

Jag skulle gärna bädda ner min lilla Tova i "rockabilly dot" åkpåsen. Den tror jag skulle värma henne fint i vinter då vi bor i nordligaste Sverige. Dessutom tycker jag den är underbart söt.

Skulle jag dessutom få välja fritt från sidan så tror jag att jag skulle klicka hem den fina kabelstickade pläden som jag tidigare sett att din lilla Ella har!



Tack för en fin blogg!

/Camilla och Tova

2009-09-02 @ 11:49:33
Postat av: Helén Åkerman

Hej!!

Åh jag hade så gärna vunnit åkpåse Cherry Blossom!

Mer fint på sidan är Märket Troll!

Tack för en fin blogg har följt dig länge sen jag själv ville va gravid och du då va gravid med Ella! Nu har jag en liten tjej på snart 2 mån Wilda!

Kram

2009-09-02 @ 11:52:08
Postat av: Stefan

Heisan Josefine.

Bruker min første kommentar på bloggen din til å delta i konkurransen om en åkpåse Black Velvet:-)

Min lillesøster har termin i midten av september, og nybakt onkel og gudfar hadde nok overrasket bra med en slik gave.

Ellers synes jeg Bosieboo Barnvakt virker som et must.

2009-09-02 @ 11:54:26
Postat av: Astrid

Hei!

Hadde vært supert å vunnet en åkpåse black velvet nå rett før vinteren kommer.... Mye annet fint der, kunne tenkt meg ulltøy til min lille prins, ikke noe annet som duger på kalde dager;)

Håper dere har en flott dag;)

Klem

2009-09-02 @ 11:55:41
Postat av: Alexandra

Jag önskar mig Black Velvet åkpåsen. Den skulle värma vår lille som beräknas komma i slutet av oktober! Om jag fortsätter att önska skulle jag vilja ha Godnatt min skatt-sängkläderna i rött.



Kul med tävling!

2009-09-02 @ 11:56:29
URL: http://mudjur.blogg.se/
Postat av: jasse

Åh jag skulle vilja vinna en åkpåse till min dotter för att hålla henne varm under promenaden till dagis varje morgon.

Åkpåsen Cherry Blossom skulle passa utmärkt till vår rödblommiga vagn.

I övrigt så är Polkadot sängkläderna väldigt fina :)

Nu hoppas vi på tur! Kramhej!

2009-09-02 @ 11:57:07
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej, om jag skulle vinna en Åkpåse så skulle jag vilja ha Black Velvet, vi har precis fått hem vår nya vagn till vår kommande bebis som är beräknad 1 Oktober och till den fick vi ingen åkpåse! Och om man fick välja i övrigt så älskar jag lundmyr sakerna, så otroligt fina och mysiga!

2009-09-02 @ 12:03:14
URL: http://mikaelasblogg.blogg.se/
Postat av: Inger-Lise

Hei-hei. Vi leter faktisk etter en ny kjørepose, fordi storebror skal ha med den gamle i vogna i barnehagen og da trenger lillebror en ny! Og jeg virkelig DIGGER digge posene. Jeg ville helt klart hatt den som heter "Rockabilly Dot".

Om du får til flere konkurranser synes jeg Kråk-Tavlorna av Linda Michelin er kjempe fine, og så er jeg veldig klar for en konkurranse hvor man kan vinne klær fra Troll. :-)

Ha en strålende flott dag! Klem

2009-09-02 @ 12:06:07
URL: http://ientretre.blogspot.com/
Postat av: En bit av oss / Stämningsfullt

Hej!

Åkpåsen i färgen Black Velvet skulle jag gärna vilja vinna! Skulle passa perfekt efter vårt tråkiga och struliga barnvagnsköp som slutade med att vi fick göra ett återköp och sen lägga till 2000 kr för att få en ny vagn :( Pengar som vi tex kunde ha lagt på åkpåse mm ....

Om jag fick välja fritt skulle jag välja den åkpåsen eller ett rosa spjälskydd från polkadot!

Kram!

2009-09-02 @ 12:06:53
URL: http://enbitavoss.blogspot.com
Postat av: Malin

Vilen kanontävling, jag håller precis på att leta åkpåse till min lilla prinsessa!



Jag hade velat ha en från Elodie - Black velvet. SÅ fin, och skulle matcha lillans svart/rosa vagn!



Något annat jag kan tänka mig att köpa från sidan (iofs skulle jag vilja ha det mesta) är Polkadots sängkläder, de är ju så söta och sådant går ju åt!



Nu håller jag tummarna här :)



KRAM och tack för en bra blogg :)

2009-09-02 @ 12:21:53
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: anna

Å precis vad jag vill ha till min lilla eftersom jag planerar att köpa en ny vagn. Jag skulle vilja vinna Rockabilly dot åkpåsen. Den var ju så cool! Jag tycker även att bäddseten från Polkadot design är såååå fina!

2009-09-02 @ 12:21:57
URL: http://pann.blogg.se/
Postat av: Stina

Hej hej!



Var precis inne och tittade på åkpåsarna från elodie och jag säger bara WOW! Rockabilly dot hade sett jättefin ut i min vagn nu i vinter. Vet ju inte riktigt vem det är som bor i min mage, men hon/han förväntas komma ut lagom till julafton :-)



Eftersom jag ÄLSKAR elodie så fortsätter jag önska mig saker därifrån: t ex de söta napparna!



Tackf för en jättefin blogg!!!



2009-09-02 @ 12:22:26
URL: http://fladdor.blogspot.com
Postat av: Elin S

Åååh, vilken perfekt tävling! En åkpåse är precis vad vi behöver för att få vagnen mysig för Gustav nu när hösten närmar sig. Jag skulle välja den som kallas black velvet.

Om jag skulle köpa något annat från Barnlycka skulle jag välja några schyssta väggdekorationer med bilar till min son eftersom det snart är dags att inreda hans eget rum.



Hoppas hoppas jag har turen på min sida nu.

Kramar från Elin & Gustav

2009-09-02 @ 12:23:16
URL: http://grasklippargreken.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag skulle jättegärna vilja vinna den fina åkpåsen i denim till vår lilla tjej. Den skulle ju passa perfekt till vintern. Ser härligt mysiga ut! :-)



Om jag skulle välja något annat från Barnlycka skulle det vara en vinteroverall eller kanske ett par fina inneskor. Men det finns mycket fint att välja på och jag skulle nog kunna tänka mig det mesta i klädväg till vår lilla flicka. ;-)



Tack för en jättemysig blogg!



/Emelie

2009-09-02 @ 12:46:24
Postat av: Helene Larsson

Hej!



Om jag skulle vinna så skulle jag välja "Black Velvet".

Nått annat som jag gärna skulle vilja vinna är en "Ullfleece Overall ""Hjärtetroll"! Ser superskön å mysig ut. :o)



Kram Helene

2009-09-02 @ 12:51:15
Postat av: Jessica

Jag skulle jättegärna vinna en åkpåse i denim till min lille prins att mysa i i vinter. Tycker det skulle vara en bra idé att ha en tävling med väggdekorationer då de har många superfina sådana. Ha en bra dag!

2009-09-02 @ 12:54:59
Postat av: Lina och Noel

Jag skulle så himla gärna vilja vinna en Black Velvet åkpåse, jag är gravid med lillasyster/lillebror som kommer i februari/mars och åkpåsen skulle därför komma till nytta för både Noel och hans syskon som är på gång.



Om jag skulle välja fritt skulle jag vilja ha Lundmyr Kabelstickad Overall till bebisen i magen!



Kram Lina

2009-09-02 @ 12:56:42
Postat av: Marielle

Black Velvet åkpåsen är så fin. Vore toppen för min lille prins nu i vinter.

Finns så mycket fint hos barnlycka men om jag ska välja en produkt vore en Add Stroller sittdyna toppen. Med dem blir en enkel enfärgad vagn snabbt lite roligare.

2009-09-02 @ 13:11:36
Postat av: anna li

Jag skulle välja Black velvet, skulle nog passa utmärkt för vår lilla dröm som kommer i december.

om jag skulle välja något annat vore det dom snygga knoppavaggorna.



Många kramar till dig!

2009-09-02 @ 13:16:07
Postat av: Jessica

Min underbara lilla prins är i dag fyra veckor gamla och är så stolt över vårat underverk. Åkpåse Denim skulle vara underbar att ha till hösten/vintern.

Annat som jag skulle uppskata är mysiga filtar. Kan man inte ha för många av =)

Vill passa på att tacka för en underbar blogg, Kramar Jessica och lilla Kelton

2009-09-02 @ 13:17:27
Postat av: Marit

Så gøy med konkurranse. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, tror jeg elodie black velvet ville passet perfekt i min bugaboo ;)

Ellers var Lundamyr Badrock utrolig søt, og polkadot universaldyna i brun var heller ikke så verst.

2009-09-02 @ 13:18:02
Postat av: Evelina

Redan när pyret låg i magen och kanske tom innan hon fanns så hade jag fattat tycke för just Elodies åkpåsar. Retro revolution var en klar favourit. Men Rockabilly Dot är redan givet, då mitt lilla troll har den rätta frisyren. ;) En rockabylly dot skulle mer än gärna få pryda Alicias vagn i häst/vinter. Då min lilla prinsessa just börjat ätit lite så skulle det också vara utomordentligt med bordsunderlägget Rally rosa.

2009-09-02 @ 13:21:40
URL: http://ieeh.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken perfekt tävling nu när hösten börjar närma sig!

Om jag vinner hade jag valt Åkpåse Retro Revolution, såg att samma mönster fanns även som filt (Pärlsammetsfilt Retro Revolution) så om fått välja fritt hade jag köpt båda två :o)

Ha en trevligt fortsatt dag!



Kram Anna

2009-09-02 @ 13:29:11
URL: http://enrallybrudsbekannelser.webblogg.se/
Postat av: Hugo

Hej! Jag heter Hugo och är snart sju månader gammal! Min mamma sitter dagligen och läser din blogg och inspireras! Jag skulle gärna vilja ha åkpåsen "Black Velvet" för den verkar tuff och mysig och håller mig nog varm under vinterpromenaderna!

Jag behöver "Polkadot Stolsdyna Tripp Trapp brun" också till min nya stol för jag har just lärt mig att sitta!

Många kramar från lilla Hugo!

2009-09-02 @ 13:32:59
Postat av: Anita

Jag vill gärna vara med och tävla!

Till den kalla vintern vore det ju supersnyggt med åkpåsen "Retro Revolution" till vår flickas turkosa vagn! Det gäller ju att åka med stil... :D

Annat som jag gillar är den matchande filten och Add Stroller sittdyna.

2009-09-02 @ 13:34:43
URL: http://anonitota.wordpress.com
Postat av: Alexandra

För våran lilla prins skulle den snygga åkpåsen Black Velvet passa utmärkt till vagnen vi har.

Om jag skulle köpa något annat från barnlyckan skulle det vara Buggy Buddy. Det är något som verkligen skulle användas...



Kramar & all lycka till er...

//Alexandra

2009-09-02 @ 13:46:11
Postat av: my

Hej!

Om jag vann en åkpåse skulle jag vilja ha en "pink flower" till vår röda urban jungle. Den vara mysig då sittdelen åker på i vinter. Om jag skulle köpa något annat från barnlyckan skulle jag köpa ljusslingan med elefanter att hänga vid min dotters spjälsäng:)

Ha en bra dag:) kram My



[email protected]

2009-09-02 @ 13:49:07
Postat av: AnnaH78

Hej Josefin!

Har 2,5 månaders väntan kvar tills syskonet till J som bara är 14 månader är beräknat. En chock att bli gravid så fort igen – men ack så ljuvligt att känna lyckosparkarna i magen! Har dock inte riktigt hunnit med och det känns som att tiden rusar fram. En sykonvagn står i alla fall parkerad i garaget, men såklart behöver vi en till åkpåse! Bor också i Oslo området och här blir det ju vintriga vintrar, en varm åkpåse till den nyfödde skulle därför passa utmärkt . Skulle nog välja Turquise circle eller retro varianten då jag inte vet om det är en kille eller tjej där inne, samt en turkos eller cerise EKOfilt. Kram Anna

2009-09-02 @ 13:50:25
Postat av: Therese Engman

Hej,



Ska bli moster i mars nästa år tjihoo och om jag vann så skulle jag välja åkpåsen Rockabilly Dot och ge bort den till den nya lilla underbara grodan som är på väg ;o)

I övrigt helt underbar hemsida.

Välja fritt... då skulle jag även vilja ha en röd ullfleecefodrad vinteroverall med löstagbart foder till min lilla Elvira -vi letar overall till vintern precis nu. En innesko hade inte vart helt fel heller eftersom hon precis håller på att lära sig gå -dock är det tufft att välja eftersom alla är jättefina. Men till slut tror jag på: drake, röd solros eller ljusrosa med guldkrona.



Tack för en kanonblogg -läser varje dag.

Ha en bra dag.



2009-09-02 @ 13:58:01
Postat av: Annika Frank

Tack før en inspirerande varm blogg, och chansen till att vinna en så fin åkpåse!

Hade jag fått chansen att välja en av dessa fina påsar, hade nog valet fallit på stilrena Black Velvet! En annan liten ting jag såg som verkade toppen, var bebishandboken. Vår lilla dotters ankomst i våra liv var det absolut størsta mest omvälvande jag varit med om! Det var inte bara en dans på rosor, och jag drabbades av en ordentlig babyblues! Var väldigt skør denna period, nästan som ett vandrade øppet sår.. En bok som denna hade säkert varit fin o ha då=)Den hade varit en kanongåva till nån man känner som ska få barn. Tack før all kärlek positivitet o glädje du genererar med din blogg! Mvh Annika

2009-09-02 @ 14:03:04
Postat av: Johanna

Vilken underbar tävling perfekt då jag är på jakt efter en åkpåse till vår minsta tjej då den andra sett sina bästa dagar. Om jag vinner önskar jag Åkpåse Rockabilly Dot. När jag tittade runt blev jag sugen på Lundmyr Star Påslakanset Spjälsäng så det skulle jag köpa om jag skulle shoppa lite där inne. Tack för en fin och inspererande blogg

2009-09-02 @ 14:08:51
Postat av: Veronica

Hej hej. En åkpåse i denim hade varit toppen att vinna till min lilla bebis i magen =) Känns verkligen som att jag kommer "ramla in" på den sidan ofta ofta och köpa hem fina saker till mina små troll =)

Något annat jag gärna tävlar om är spjälskydd och sängkläder till spjälsäng.

Nu ska jag be min sambo hålla tummarna för att jag har turen på min sida =)

Mys ordentligt med familjen och ha det så bra! Det ska jag =)

2009-09-02 @ 14:10:35
Postat av: Peter

Hej,



Här har du en till kille som läser din blogg, som förövrigt är kanon!

Jag och min sambo väntar vårat första barn i november och jag skulle vilja överraska henne med en ny åkpåse eftersom det är det enda vi inte hunnit köpa ännu. En black velvet skulle passa jättebra till vårat lilla mirakel och Emma skulle bli överlycklig!



Hälsningar Peter

2009-09-02 @ 14:13:44
Postat av: Naomi

Såååå härliga åkpåsar. De är ju alla så fina men den i Black velvet skulle passa vår vagn bäst. Min son skulle verkligen trivas att bo i den hela vintern. Vi kommer nämligen att spendera vintern hos mina släktingar i Finland och behöver verkligen en åkpåse då vi tar våra långa promenader. Jag bara väntar och längtar på att få träffa min familj och mina vänner. Några väninnor har fått barn som jag inte ännu fått träffa. Ser verkligen emot vår resa.

2009-09-02 @ 14:26:48
Postat av: Annika

Hej! Tack för en varm inspirerande blogg, och møjligheten till att vinna en så fin åkpåse. Hade jag fått chansen att välja en av dem, hade valet fallit på stilrena Black Velvet. En annan fin ting jag såg var "bebishandboken" Vår dotters ankomst i våra liv är det största vackraste mest omvälvande jag någonsin upplevt. Det var inte bara en dans på rosor, och jag drabbades av en rejäl babyblues. Var väldigt skør denna tid. Nästan som ett vandrade øppet sår. En bok som denna hade säkert varit fin o hafvennepar i väntans tider.

Tack før att din blogg genenerar så mycket glädje kärlek o positivitet! Den hjälpte mig genom en tung tid i mitt liv=) Mvh Annikat då! Så den skulle jag gett som gåva till ett

2009-09-02 @ 14:29:19
URL: http://www.facebook.com
Postat av: Linda

Tillökning för oss blir i oktober så en "Åkpåse Rockabilly Dot" skulle passa vår vagn och vårt behov. Utöver detta skulle jag nog gärna haft Lundmyrs Påslakanset, de är så fina! Har följt din blogg sedan 2005 och kommer att fortsätta så länge jag får och det går..!

2009-09-02 @ 14:30:51
URL: http://lindizzi.blogg.se/
Postat av: Ida och Viggo

Hej! jag provar lyckan än en gång:) Vår lilla grabb på 5 månader skulle ha det supermysigt i en Retro Revolution åkpåse! Den skulle dessutom matcha vagnen utmärkt:)



En annan sak jag blev intresserad av var Polkadot bäddset spjälsäng grönt. Det skulle göra sig fint i min sons rum:)



Många kramar från mig och Viggo



/Ida

2009-09-02 @ 14:33:30
URL: http://idaskrypin.blogspot.com
Postat av: Nina

Super härliga, jag skulle vilja ha Black Velvet.

Hade tänkt köpa en men hoppas på lyckan att vinna en i stället =)

Ska bli mormor för förta gången och jag vill ju inte att han ska frysa i vinter.

2009-09-02 @ 14:36:06
Postat av: Tove

Vilken underbar tävling!

Rockabilly Dot hade jag valt om jag vunnit - vår första har bf 090909 så jag går bara runt och väntar här hemma nu (och läser din blogg såklart!). :-)

Annars ser filtarna jättefina ut, liksom "nappflaksträden"..

2009-09-02 @ 14:45:02
URL: http://blogg.aftonbladet.se/27911
Postat av: Emmasusanna

Oh vad fina, om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den i polka dot. fint



Annat jag skulle bilja ha är bäddsettet till spjälsäng, ljusblått med små bilar på :)



/Emmasusanna

2009-09-02 @ 14:54:49
URL: http://emmasusanna.blogg.se/
Postat av: tezzan

jag vilja ha Åkpåse Denim om jag vann, pefekt som presert till mitt gudbarn ska komma dec :D

Läser din varje dag ;) Tycker ni e underbar familj tillsammans ;)

Sen ska vilja en mysig filt om fick välja fritt.

ha e underbar dag o ta hand om er .

2009-09-02 @ 14:57:44
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid & Hundtokig!

Hejsan! Skulle gärna vilja vara med i utlottningen om en åkpåse! Det vore perfekt till min lilla som förväntas komma i oktober :)

Den som vi väljer om vi skulle vinna är "Rockabilly Dot" som var så läcker!



Något annat som är jättefint på deras sida är påslakanseten från Lundmyr, de har jag spanat på i ett tag nu..



Fin och bra blogg!

2009-09-02 @ 15:06:12
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Moster Emma

Jag tänkte prova lyckan nu när du har en tävling om den åkpåse som jag drömt om i ett år. Nu är tyvärr mina killar för stora för åkpåse men min syster skall ha barn mitt i smällkalla vintern. Hon skall ta över min vagn som jag haft till båda mina pojkar som är jätte fin men det hade varit jätte roligt att kunna ge den till henne lite upp "pimpad" med åkpåsen Rockabilly dot.



Jag måste säga att inne på barnlycka.se så rycker det rejält i shoppingnerven, allt är ju helt underbart. Jag hade inte tackat nej till mössorna och haklapparna från Eloide details eller de härliga bäddseten från Polkadot design.

Tack för en bra blogg med många härliga tävlingar med bra priser.



2009-09-02 @ 15:07:06
Postat av: Maria

Hej!



Jag skulle vilja vinna åkpåsen Rockabilly Dot!



Om du skulle ha mer tävlingar skulle overaller från Troll vara ett uppskattat pris :)



2009-09-02 @ 15:14:34
Postat av: Tove

Åh, klart att jag också vill vara med och tävla!

Skulle jag vinna så skulle jag vilja ha en Denim-åkpåse åt min lilla prinsessa så hon kan hålla sig varm och go här i vinter. Jag skulle gärna se en tävling med de fräcka Lunmyr prylarna! Hoppas, hoppas jag vinner nu!! Kram

2009-09-02 @ 15:20:03
Postat av: Jessica

Vilken härlig tävling! Tycker åkpåsarna är fantastiska och vi har en själv, därför skulle jag vilja vinna en till min chef som skall ha barn i jan och hon är helt FANTASTISK. Stark, ödmjuk kvinna som ja glädjer mig så åt att hon och hennes man ska ha barn nu. De vet inte vad det blir för något så därför vill jag vinna en Retro Revolution.



Jag ser dig gärna lotta ut böcker, såg att barnlycka har en massa mysiga böcker och jag tycker det är oerhört viktigt läsa för vårt barn på kvällen, både för språket, utvecklingen men också för att de lugnar ner sig på kvällen. Vår dotter älskar böcker, så det är ett pris som ja definitivt skulle vara med och tävla om.

2009-09-02 @ 15:23:06
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: Elin, mamma till Albin

En sån åkpåse har jag tittat på länge så vill så klart vara med och tävla. Om jag har turen att vinna skulle jag välja färgen Rockabilly Dot.



Annars skulle det vara kul att tävla om något fint till barnrummet :)

2009-09-02 @ 15:31:56
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Hej!



Min första tävling som jag deltar i via din blogg, man kan ju hoppas på nybörjartur ;-)! Vi väntar vårt första barn i januari och har precis beställt vår vagn - en Bugaboo, så en varm, go och snygg åkpåse från Elodie skulle vara en toppenvinst för oss och passa perfekt i den vagnen! Black Velvet är den jag skulle välja :-).



Annars gillar jag sakerna från Polkadot mycket eller overallerna från Troll som du pratat så gott om.



Hälsn Jeanette

2009-09-02 @ 15:49:22
Postat av: Anette

Åh så härligt med rejäl rabatt, 20 % är inte illa!



Jag skulle bli överlycklig om jag vann en Retro Revolution åkpåse! Har redan dräggelhaklapp och napphållare i det mönstret så det skulle bli klockrent till vår sötnos Melvin! Fast när jag ser Black Velvet blir jag grymt sugen på att skaffa den...



Och som andra vara som är intressant väljer jag den supermysiga pärlsammetsfilten Retro Revolution. Hmm, den skulle ju vara snygg att matcha med Black Velvet åkpåsen ;)

2009-09-02 @ 15:56:01
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Linan

Tycker åkpåsen Cammo är supersnygg! Än så länge är mitt lilla frö i magen bara 10 veckor gammal (och man skaaa inte titta på saker/kläder till bebben då) Men hela Barnlyckas sortiment känns som en dröm, så jag kan faktiskt inte välja något... Detta är även vårt första barn vilket gör att vi (läs jag) hade kunnat shoppa ihjäl mig till "Fröet"..



Kram

2009-09-02 @ 16:03:58
Postat av: Caroline.

Om vi har turen att vinna så skulle vi välja en Retro Revolution åkpåse.



Fick vi välja fritt så skulle vi nog välja en filt i samma mönster : )

2009-09-02 @ 16:10:41
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline P.

Jag väntar första barnet som väntas kika ut till lucia. Eftersom vi bor uppe i norrbotten behövs givetvis en åkpåse till vagnen.

Om jag har turen att vinna önskar jag mig en Black Velvet åkpåse.

Om jag skulle få välja fritt i övrigt skulle det vara någon fin väggdekoration till det blivande barnrummet.

2009-09-02 @ 16:28:14
Postat av: Emma

Åh jag skulle vilja ha den svarta åkpåsen i sammet - Black Velvet. Den är ju bara så läcker. Vi väntar tillökning i familjen så våra barn kommer att bli pseudotvillingar, det kommer att skilja cirka ett år och fyra månader mellan dom.



Fick jag välja någonting annat så skulle det bli Adstrollers barnvagnsdraperi i beige.

2009-09-02 @ 16:37:48
URL: http://livetmedlija.blogg.se/
Postat av: Ida

Wow vilken bra tävling! :D Kul att så många vill vara med! :) Skulle jag vinna önskar jag en "Rockabilly dot" till den lilla bebin som ännu bor inne i min mage. Hittade ett pussel från Bolibompa som blivande storasyster hade haft mycket roligt med. Tack för en inspirerande blogg! Kram!

2009-09-02 @ 16:38:02
Postat av: Marie

Hej Josefin,



Om vi skulle vinna så skulle vi välja Black Velvet åkpåse.

Om jag fick välja fritt hos Barnlycka.se så hade jag valt Bosieboo första hjälpen kit, eco filt i turkos, pärlsammetsfilt i rockabilly dots, warm and go och mycket annat.



Jag har följt din blogg sedan du fick Elian. Den är jättebra, man kan bara inte låta bli att läsa. Nu har vi fått en liten dotter som föddes i april så det är extra roligt att läsa i din blogg nu när du även har fått Ella. Man känner igen sig på många saker du skriver. En åkpåse skulle bli perfekt för oss eftersom vår lilla tjej inte vill ligga längre i liggdelen så vi ska nu byta till sittdelen.



Fortsätta skriva som du gör, riktigt bra blogg är det.

2009-09-02 @ 16:42:13
Postat av: Emlansemlan

Hej Josefine!



Jag skulle gärna vilja vinna åkpåsen som heter "Cherry Blossom" skulle passa perfekt till min lilla bebis som är beräknad till självaste julafton. :)



Jag tror att polkadot-dynorna till matstol kan vara poppis att tävla om och även dom söta Lundmyr-napparna. Och för att lilla mamma/ de som inte har barn sen innan ska gå lottlösa så tror jag att Armband "Liten och Stor- Rosa hjärtan" kan vara en kul grej att tävla om. Tycker jag iallafall ! :)

2009-09-02 @ 16:44:34
Postat av: Fru Lundin

Om jag hade den enorma turen att vinna skulle jag vilja ha åkpåsen black velvet. Så himla fin! Jag skulle gärna vinna bäddsetet godnatt min skatt. Hade inte turen att vinna det i dina andra tävlingar.



Vad härligt att förgylla hösten med en fin tävling!



2009-09-02 @ 16:58:46
URL: http://frulundin.blogspot.com/
Postat av: Lina

hej!



en black velvet åkpåse hade varit superhärlig för min lilla tjej nu under höst och vinter promenaderna, och skön att sova i ute i vagnen på dagis så den önskar vi oss massor här. dessutom hade den fått ett litet dubbelt syfte och fått hänga med ytterligare en sväng nästa år, då vi hoppas få en liten bebis till. känns som att lyckan ler mot oss efter lite grå himmel ett tag och idag är verkligen en dag bland rosa moln för min del.



någon av de fina ekologiska filtarna är nog nästa föremål på önskelistan :)



hoppas du har en fantastisk dag och tack för all vardagskärlek du visar genom din blogg!

2009-09-02 @ 17:00:19
Postat av: Camilla

Hjälp!

Det är ungefär så jag känner just nu. Är gravid med mitt första barn och vet ingenting känns det som, det bara snurrar i huvudet. Är glad att jag hittat din blogg för enkla och bra tips (har särskilt läst Gravid med nr 2 många gånger;)). Det är mycket beslut som ska tas och saker man ska tänka på. Jag fann Black Velvet urmysig, särskilt då man ser kronan (märket) så tydligt. Enkel, snygg och bra funktion är väl ledord jag lärt mig att följa i baby-djungeln.... I övrigt skulle jag gärna tävla om gravid/amningskläder. Ofta är de lite dyrare och i det här läget prioriterar man inte alltid sig själv. /Camilla



Ps.Tack för att du ofta ser det värdefulla med det lilla i livet. Jag behöver påminnas om det ibland...

2009-09-02 @ 17:43:36
Postat av: Marie Henriksson

Ojdå, så många tävlande! =)

OM jag och min dotter Freja skulle bli vinnarna i denna tävlingen så tror jag att Freja skulle gilla Pink Flower då det är blommor som gäller just nu =)



Utöver så skulle en produkt för vår del vara deras Wallies i stora fjärilar vara något. Att sätta upp dem i taket hade helt klart varit en rolig effekt i barnrummet =)



Nu håller vi tummarna hårt för att det blir vår tur med vinsten av en åkpåse!

Kram kram

2009-09-02 @ 17:44:37
URL: http://mariehenriksson.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Jag och min lilla son på 3 månader fastnade för Åkpåse Black Velvet, skulle passa oss perfekt :)



Om jag skulle få välja valfritt från barnlycka så skulle jag önska Lundmyr kabelstickad filt, så jag tycker den är så underbart fin och mysig. Deras moln underlägg är oxå otroligt mysiga.



Tack för en mysig blogg.

2009-09-02 @ 18:06:36
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Emma

Om jag skulle få den stora äran att vinna skulle ja välja den prickiga åkpåsen! Så himla söööt och skulle passa till min tjej som fortfarande åker vagnen!



Skulle jag få önska fritt skulle ja välja den tuffa besticken som föreställer grävmaskiner :)



Tack för bra blogg!

2009-09-02 @ 18:24:06
URL: http://mammaemmasdagbok.blogspot.com
Postat av: Cathrine

Tack för en härlig blogg! man blir alltid lika glad efter att man har varit här inne och läst! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha "Åkpåse Black Velvet" Skulle jag få välja fritt skulle jag välja skötväskan "Skip Hop Pronto Rosa" Tack igen för en underbar blogg! Kram!

2009-09-02 @ 18:32:41
Postat av: Petra

vill hemskt gärna vinna en åkpåse cherry blossom till sötnosen som blir storebror snart! Annars skulle jag välja en Stroller Shopper cherry blossom eller en sovpåse från lundmyr :)

2009-09-02 @ 18:45:17
URL: http://http://viggopiggo.blogspot.com/
Postat av: Mia

Josefin!



Jag, min man och bebben i magen (BF 4 okt) skulle vilja vinna en Black Velvet åkpåse, skulle passa så fint i vår vagn nu när det blir kallt i vinter!



Barnlycka är ju fullt av godbitar, men mina favoriter som står på önskelistan är påslakan från Polkadot design, de fina dopsmyckena och ullkläderna som du talar så gott om!



Tack för fin blogg!

2009-09-02 @ 18:52:24
URL: http://frubly.blogg.se/
Postat av: C

Jag och sambon väntar vårat första barn i januari och är därför i behov av en varm och snygg åkpåse. Om vi vinner vill vi ha åkpåsen "black velvet" för den skulle passa bra med vagnen vi har... :)

2009-09-02 @ 18:57:44
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: carro

Åkpåse Black Velvet skulle passa perfekt till Jolines vagn ifall vi skulle vinna.

Fick man välja fritt (vilket är e

rätt svårt, eftersom de finns så otroligt mycket fint på sidan) antingen polkadot sängkläder, har beställt såna där förut eller oxå ett Lektält Princess kanske.

2009-09-02 @ 19:02:19
URL: http://carolinejnosson84.blogg.se/
Postat av: Bonnie

Oj vilken tävling!

Vi fick vår tredje prinsessa för 6 veckor sedan och jag och mannen har pratat om just detta med åkpåse.

Kollade samtidigt som vi köpte vår vagn, men hittade ingen bra eller snygg.



Men denna var ju bara så snygg! Verkar också så praktisk.



Skulle vilja ha en Åkpåse Black Velvet.



Skulle passa min lilla sessa och hennes svarta brio vagn så bra!



Något annat som jag också skulle vilja ha ( finns massor) men bland annat ett moln underlägg, vagndraperi..



Tack för en underbar blogg!



Kram

2009-09-02 @ 19:10:55
URL: http://bonniesvitarum.blogspot.com/
Postat av: Linda

Hej hej

Väntar vårt andra barn i början på nästa år och vad skulle inte passa bättre än en åkpåse. Vinner jag vill jag ha White Circle och skulle jag välja något ur sidan skulle jag valt åkpåse Denim =)



Mvh Linda

2009-09-02 @ 19:28:53
URL: http://eliasbuse.blogg.se/
Postat av: Karro

Hej!

Jag skulle så gärna vinna en åkpåse i denim.

Om jag fick välja något annat från barnlycka skulle det vara en skötväska, skulle vara nice med en ny!

2009-09-02 @ 19:44:59
Postat av: Stine

Hei! For en super konkuranse du har!

Jeg likte veldig godt "cherry blossom"! Jeg tror den vil passe veldig bra til babyen vår som kommer i april!



Den nye nettbutikken til Barnlycka.se er veldig spennende, og jeg vil gjerne velfge ut Barnvagnsmobil Filur nr.2 fra snoff design!



Ha en fin kveld!

Klem.

2009-09-02 @ 19:46:55
Postat av: Emma

Hallå! Åh skulle jag vinna, vilket ja verkligen hoppas på så skulle jag vilja ha en cammo till min lilla grabb. Något annat som ja också skulle vilja ha är Add Stroller Barnvagnsdraperi.

2009-09-02 @ 19:47:35
URL: http://emmaochviktor.blogg.se/
Postat av: Kim

åh en tävling som gjord för mig. jag drömmer om en elodie påse, cherry blossom. tror den skulle passa perfekt till min lilla prinsessas röda vagn. andra önksemål som efterfrågas från sidan är bäddsetet liten blomma och den superfina spjälsängen william.



stort tack för varm och fin blogg!

2009-09-02 @ 19:50:18
Postat av: Jessica

Hej Josefine!



Jag skulle gärna vilja vinna en åkpåse i Denim till min lillasyster som väntar sitt första barn!



Ett bra pris i en kommande tävling skulle definitivt vara en vinteroverall från Troll. Min dotter skulle vara kalasvarm och fin i en sådan!



2009-09-02 @ 19:55:17
Postat av: maya

hej jossan jag har aldrig aldrig vunnit nån stans på nån blogg så jag hoppas att jag kan ha turen med mig idag hoppas jag. eftersom jag är moster till en hel del så skulle jag bli jätte glad om jag vann denna vangn för vi har ingen hemma så det vore ju bra om jag vann den så behöver inte alla andra släpa med sig barnvaknen så den var ju jätte fin okså. ha en jätte trevlig dag/maya:)

2009-09-02 @ 19:59:45
URL: http://finaflickansblogg.blogg.se/
Postat av: Linn

Hei!



For en fantastisk konkurranse! Må jo bare være med på denne! Min lille Mathilde hadde kledd Cherry Blossom Vognposen, den var veldig fin. Har faktisk sett på den en stund, så tvi, tvi! Ellers ville jeg valgt en addstroller sittdyna Pink Dots, den hadde passet perfekt i Bugissen!



Linn

2009-09-02 @ 19:59:53
Postat av: Jessica

Jag skulle verkligen behöva en åkpåse till min prins, eftersom vi ofta är ute på promenader...sommar som vinter! Hade jag turen att vinna skulle jag välja åkpåsen i jeanstyg...såå fin!

Annat fint jag skulle vilja ha på Barnlycka är nya fina sängkläder. Är så mysigt å fint med lite finare sängkläder!

2009-09-02 @ 20:18:31
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag har varit förälskad i Cherry blossom mönstret sen det kom men inte kommit mig för att köpa en sån åkpåse... önskar så att jag vinner så jag äntligen får pryda min bugga med en sån fin åkpåse.



Övrigt som jag gillade var knoppavaggan (tror den hette så). den hänger från taket och ser så mysig ut, en sån skulle jag inte tacka nej till.



Nu håller jag och Melvin tummarna för att vi vinner cherryblossom åkpåse till hösten/vintern.

2009-09-02 @ 20:20:34
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Sofia*

Jag skulle gärna vinna åkpåsen Cammo till våran Viggo. Tycker den var riktigt tuff! :-) Annars tycker jag den stickade filten från Lundmyr, och Polkadots bäddset skulle vara underbara vinster!



Sofia

2009-09-02 @ 20:22:40
URL: http://mittlillamirakel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag skulle absolut välja Rockabilly Dot, den är ju så grymt snygg och skulle passa min rock-son!

Annars så skulle jag välja bolltältet för min son skulle älska att leka där inne. Så nu håller jag tummarna för mig och min son som precis börjat på dagis!

2009-09-02 @ 20:24:39
URL: http://ternestael.blogg.se/
Postat av: Camilla

Kjære Josefine!

For en fin premie! Det hadde passet perfekt for meg å vinne en vognpose nå, da jeg akkurat merket at skinnposen vi har er ødelagt i glidelåsen:( Min elskede, elskede, skjønne, vakre lille gutt må jo være varm og god i vinter! Jeg hadde ønsket meg Black velvet (eller Rockabilly Dot).

Ellers liker jeg mye hos Barnlycka. Spesielt vinterdressene, de ser fantastiske ut, elsker den trollblå! Polkadot-luene er fine, leketeppene, ullklærne, trebokstavene....

Tusen, tusen takk for en kjempefin blogg! Jeg er inne og leser hver dag, blir glad! Jeg ønsker deg og dine en fin kveld, og masse søvn i natt:) Klem Camilla

2009-09-02 @ 20:28:37
Postat av: Anna

Om vi vann skulle vi välja åkpåsen "black velvet". Skulle jag köpa något annat från barnlycka så varför inte Innesko Soft Flygplan till sonen, eller ett namnhalsband till sambon. Kanske något till sonens rum, det finns så mycket fint att välja på :-)



Hoppas du somnar i tid ikväll och tack för en härlig blogg.

2009-09-02 @ 20:37:49
URL: http://edar.blogg.se/
Postat av: Lenita

Hejsan! Tusen tack för en underbar blogg..Mitt lilla troll fyller 6 månader den 12/9, jag har sneglat på åkpåsen i demin till hans sittvagn som vi snart ska börja använda..den hade passat så bra till hans vagn! Vinner jag..(hoppashoppas) så vill jag gärna ha den åkpåsen..:) Ulltossorna är ju jätte fina med..:) Ha en fin kväll..Hälsningar från Lenita & Sixten

2009-09-02 @ 20:41:04
Postat av: Johanna

Å vilken underbar åkpåse...

Om jag vinner skulle den bli en perfekt doppresent.

Fick jag välja fritt från sidan skulle jag drömma om den helt bedårande Spjälsängen William.

Tack för en fantastisk blogg.

/Johanna

2009-09-02 @ 20:51:41
Postat av: Therese

Hej!

Har läst din blogg i ca 6mån nu men har inte lämnat nån kommentar förrän nu... Uppskattar den mycket!

Om jag vann tävlingen från barnlycka skulle jag välja Rockabilly Dot åkpåsen. Det fanns många fina saker där inne men jag gillade speldosan filur :)

Ha det gott!/Therese

2009-09-02 @ 20:54:24
URL: http://omfreja.blogg.se/
Postat av: Camilla Friberg

Hej! Jag skulle gärna vinna White circle, fantastiskt fin åkpåse! Om jag skulle önska något annat bland Barnlyckas alla roliga saker skulle det bli en vinteroverall från Troll, skulle passa perfekt här uppe i norr!

Camilla

2009-09-02 @ 21:01:58
Postat av: Michaela

Hej

Detta kunde inte jag låta gå mig förbi (även om jag som sann pessimist räknar med att inte vinna, det gör jag aldrig). Hur som helst så beundrar jag din blogg och det du gör. Gillar att det du skriver är äkta och vanligt. Man kan känna igen sig och man kan känna av värmen som finns i din familj.

Min Amanda 3år börjar nästan bli för stor för BB:n och åkpåsen men bebisen i magen skulle istället få något alldeles nytt och eget (det händer ju lätt att barn nr.2 ärver allt av barn nr.1 :-) ). Jag är överförtjust i åkpåsen i denim (har inte sett ngt mer tufft), Add Stroller barnvagnsdraperi i svart kommer jag definitift att köpa asap liksom Lundmyr Gravidtröjan med texten Fragile... Bebisen i magen skulle kunna sussa gott i åkpåsen i februari då hon/han tittar fram, men framförallt skulle jag bli så stolt, så glad och så överraskad!

Kram till dig

Må fru Fortuna vara på min sida :-)

2009-09-02 @ 21:05:08
Postat av: Sandra

Hej.

Jag läser din blogg i stort sett dagligen men kommenterar nästan aldrig.

Om jag vann skulle jag välja åkpåsen PINK FLOWER till min dotter som blir 7 veckor idag.

Det finns mycket fint på sidan men skulle också vilja ha Lundmyrs stickade overall eller en härlig sammetsfilt till vagnen.

Ha det fint och lycka till med försäljningen av ert fina radhus!

2009-09-02 @ 21:14:56
Postat av: Veronica

Hej!

Skulle hemskt gärna vilja ha åkpåse blackvelvet!!

Har en liten Charlie som blir 7 månader idag,Jag har följt din blogg dagligen i ett år nu och tycker att du skriver toppenbra!!Skulle jag få välja någon annan vinst skulle jag välja lundmyrs spjälskydd.

2009-09-02 @ 21:26:35
Postat av: June

Åå for en fantastisk fin konkurranse! :) Ble såå glad når jeg så den. Jeg er gravid med mitt andre barn som etter planen kommer til verden i januar. Så en vognpose er absolutt en av tingene på ønske/kjøpelista. Om jeg skulle være så heldig vinne ville jeg valgt åkpåsen black velvet. Den så kjempedeilig ut!

Ellers var det jo så mye fint på barnlycka som kunne vært fine premier. Blandt annet den praktiske buggy buddyen og de fine barnvagnsdraperiene eller noen av de fine og gøye veggdekorasjonene! :)



Takk for fin konkurranse og fin blogg som må sjekkes hver dag! :)



Ha en fortsatt fin kveld!

2009-09-02 @ 21:27:00
URL: http://www.freewebs.com/lille-leah
Postat av: Anonym

Heisann.

Alle vognposene var jo så fine. Men hadde nok valgt den i Denim. Har akkurat begynnt å forberede høst/vinterklærne her i huset og fant ut at lillemann trenger ny vognpose i vinter. Så krysser fingrene!

Om jeg kunne valgt hva som helst fra nettsiden måtte det ha blitt noe fra Troll!! Alle produktene deres er kjempe bra og jeg kan ikke tenke meg noe bedre høst/vinter klær for aktive barn ute i all slags vær.



Ønsker dere en riktig god kveld.



Mvh Jeanett

2009-09-02 @ 21:29:57
Postat av: evamar

Åkpåse Rockabilly Dot är helt klart min favorit. Nu är man ju inte ensam om såna beslut - så jag får se om det blir den - om vi vinner...



Skötväskorna är en annan favorit.

2009-09-02 @ 21:33:15
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: evamar

Åkpåse Rockabilly Dot är helt klart min favorit. Nu är man ju inte ensam om såna beslut - så jag får se om det blir den - om vi vinner...



Skötväskorna är en annan favorit.

2009-09-02 @ 21:33:16
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Sanja

Hej Josefin!

Om jag vinner ;-) skulle jag vilja ha en Elodie åkpåse i Denim. Vi funderade faktist i dagarna på att köpa åkpåsar till tvillingarna Ella och Viktor (8 månader). Och med den aktuella rabbaten skulle vi köpa en åkpåse till, så att de matchar ;-).

Nåt annat som jag tycker vi behöver nu, när allt är x2, är Beaba Flaskställ Cerise.

Kram och tack för en fin och varm blogg.

2009-09-02 @ 21:37:19
Postat av: Emma

Hej!

Går i väntans tider, på vårt andra lilla underverk! Skulle gärna vinna åkpåsen "Rockabilly", men "denim" är precis lika fin! Skulle passa perfekt i vagnen inför hösten!



Gillar även Lundmyrs kabelstickade filt! Helt ljuvlig!



Kram

2009-09-02 @ 21:41:18
URL: http://fambjork.blogg.se/
Postat av: linda

Jag väntar nu min andra pojke och skulle gärna ha åkpåsen cammo i min vagn!!! :)) Nåt annat som jag skulle önska är ett namnsmycke med båda pojkarnas namn!! :)) Sköt om er fina familj!! Kraaam från Sundsvall..

2009-09-02 @ 21:42:42
URL: http://www.lindseyblogg.blogspot.com
Postat av: tessan

Alltid är det något vi behöver till våra små älsklingar.Själv har jag en pojk på snart 6 månader som nu till vintern skulle stortrivas i Åkpåse Retro Revolution.Sååå fin.Jag försöker köpa saker som inte är typiska pojk/flick saker och tycker den här var störtskön.Som en andra sak skulle jag vilja ha universalsittdynan i grönt, då lillkillen är nertryckt i ett täcke som blir väldigt smutsigt.hihi..ha.kram.tack för en fin blogg!

2009-09-02 @ 21:45:57
Postat av: linn

Jeg ønsker meg en vognpost i black velvet til prinsen vår som kommer i oktober.

Ellers ville jeg ønsket meg en add stroller sittdyna til sportsdelen i vognen.

2009-09-02 @ 21:46:46
Postat av: johanna

hej!

jag skulle ha valt Åkpåse Rockabilly Dot. och om jag ska välja nåt annat från sidan så skulle jag valt en universaldyna från polkadot design i rosa.

denna tävling kom verkligen lägligt då min lilla tös på 6 mån behöver en åkpåse. vi harmycket utgifter nu pga av flytt till villa osv så jag hoppas på lite tur nu=) väldigt bra blogg du har! kramar

2009-09-02 @ 21:47:30
Postat av: Anna-Lena

Oj vet ju de har massa fint men vilket kanon-pris i tävlingen! :) Om jag skulle vinna är favoriten Cherry Blossom som skulle passa perfekt till Noras rosa fina vagn :) Annars gillar jag mkt hos henne men absoluta favoriter är de moln- och bilunderläggen, Buggy Buddy har jag alltid kikat på men aldrig slagit till, får nog göra det ;), de lektälten är ju underbara, prinsess till Nora, riddar till Oscar, de har så tuffa nappar OCH napphållare, de fordonbesticken Elian har är ju jättesöta... Ja, det finns massa fint till oss lyckliga med barn! ;)

2009-09-02 @ 21:54:50
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Malla

Jag vet inte HUR många gånger jag kikat på Retro Revolution åkpåsen och tänkt köpa den, men aldrig riktigt kommit till skott så självklart vill jag vara med och tävla om den här hos dig. Den är ju fantasktiskt fin!

Jag skulle även vilja köpa ett par inneskor från sidan och jag skulle shoppa. =)

Nu håller jag tummaroch tår att Joline ska få åka runt i en retro påse denna vinter.

Må så gott!

2009-09-02 @ 21:57:04
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: Lina

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en Rockabilly Dot till vår lillprins. Vi har ingen åkpåse än och kommer förmodligen inte ha möjlighet att köpa någon heller då jag är föräldraledig och mannen har dåligt med jobb.



Det finns super mycket fint på sidan, men kanske ett dopsmycke?!? Dom är fantastiskt fina!



Tack för en inspirerande "feel-good blogg" den är super att läsa vid dåliga dagar!



Hälsningar /Lina

2009-09-02 @ 21:59:31
URL: http://linaseto.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh vilken kul tävling! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag vilja ha åkpåsen "Retro Revolution"! Så snygga färger! Skulle jag få välja någon annan vinst så skulle jag även vilja ha ett Bolltält! =)



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/september/vinn-en-valfri-elodie-akpase.html#comment



Ha det så bra!

/Jessica

2009-09-02 @ 22:05:43
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vilka underbara åkpåsar! Jag fastnade särskilt för den fina "Pink Flower"...den skulle passa fint till den rosa vagn som mitt sjunde barn, Stina, åker i =)Av alla andra härliga saker på sidan så tycker jag att ett Första Hjälpen Kit är en användbar sak för alla =) Ha de bra!

2009-09-02 @ 22:13:02
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: barnshoppingbloggen - VINN vinteråkpåse, mössa, väska & boots!

Synd att de inte fått in de nya åkpåsarna för den i grå ull är underbar!

Hos mig kan man också vinna från Elodie om någon vill ha fler vinstchanser ;-)

Ha en skön kväll Josefine!

2009-09-02 @ 22:30:38
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej och tack för en skön "måbrablogg"!

Då vi hade en Retro Revolution förra säsongen skulle jag jätte gärna vilja ha en Cherry Blossom nu till den nya vagnen.

De fina dynorna från Add Stroller skulle vara en fin vinst till en annan tävling!

Trevlig kväll och hoppas du får en god natts sömn.

2009-09-02 @ 22:36:42
URL: http://esteline.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Hej!

Jag skulle välja påsen retro revolution. Något annat jag skulle vilja vinna är Lundmyr randig filt.

2009-09-02 @ 22:48:40
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Lillan

jag skullevilja vinna Åkpåse Black Velvet! jäklar vad snygga de var. om jag skulle välja en annan favorit så är det Lundmyr Belly Belt svart. praktiskt som tusan!



ha det fint!

2009-09-02 @ 22:50:15
Postat av: Jessica

Hej!

Först vill jag säga att du har en jätte bra blogg,och du verkar vara en sådan posetiv person.

Jag har aldrig deltagit i någon utlottning så vi ska se om detta ger mig någon "nybörjar tur" som man brukar säga.

Men om jag skulle vinna så skulle en Cherry blossom åkpåse passa våran dotter och vagn perfekt nu till vintern.

Annars så tycker jag att hemsidan har mycket fina kläder,och just den dära troll overallen i blått tycker jag är jätte fint.



Ha det super/Jessica L

2009-09-02 @ 23:20:07
URL: http://jessicaitiden.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jag skulle otroligt gärna vilja vinna den störtsnygga åkpåsen "Black Velvet" - det är ju så mycket pengarna ska räcka till när man väntar sitt första barn! Något annat som jag väldigt gärna skulle tävla om är Lundmyrs Gravidbyxa. :)

2009-09-02 @ 23:20:24
Postat av: Jenny

Vilket pris =D!!

Om jag vinner skulle jag vilja ha åkpåsen Cammo till min lille prins =).

Sen är jag riktigt förtjust i snuttefiltarna, så de får nog bli min favorit..

2009-09-02 @ 23:46:04
Postat av: Ida

Hej Josefine!

Om våran Hugo skulle få välja själv skulle han nog vilja ha åkpåsen Black Velvet! Våran lilla har helt slutat sova om dagarna om man inte ligger ner med honom, och jag hoppas om han får det lite mysigare i vagnen kanske han vill sova själv en liten stund!



Tackar för en jättefin blogg i övrigt, önskar er allt gott!

2009-09-03 @ 00:05:34
URL: http://enlitenida.blogspot.com
Postat av: Ättapjötten

Så härligt! Har spanat länge på just den här åkpåsen i denim! Den skulle vara urtuff i min svarta vagn till Lillan som blir tre månader övermorgon, vi skulle bli coolast här i träsket! I övrigt så gillar jag smyckena och speciellt

namnsmycke cirkel.

Ha det bra!!

2009-09-03 @ 00:05:57
URL: http://attapjott.blogspot.com
Postat av: Maria & Lykke

Om jag vann en åkpåse till min dotter Lykke så skulle jag valt Cherry Blossom, blev varm inombords bara av att kolla på den och vem vill inte det när det är snö och -20 ute. Om jag fick välja fritt hade jag nog valt Haklappen med samma mönster. Cherry Blossom, då Lykkisen nu är 4 månader och vi ska börja lite smått med smakportioner. Vem vet vart maten hamnar i början. Tack för en toppen bra och läsvärd blogg. Kram Maria & Lykke

2009-09-03 @ 00:43:28
URL: http://mmmaijsan.blogg.se/
Postat av: mariat

självklart är jag med och tävlar, och om jag skulle vinna så skulle jag helst vilja ha åkpåsen Black Velvet. En annan favorit vinst från deras hemsida skulla nog vara en skip hop väska. Dem är både snygga och praktiska.



ha det gott /// maria

2009-09-03 @ 06:19:49
URL: http://mamatilltva.blogg.se/
Postat av: malin

Denna tävling kom verkligen rätt i tiden. Har nämligen suttit de senaste dagarna och kollat på lite olika åkpåsar. Det går ju fort nu och innan man vet ordet av det så är vintern här.

En black velvet skulle passa bra i båda våran syskonvagn och enkelvagn så är ju perfekt att kunna skifta.



Om jag fick välja något annat att köpa skulle det blir Lundmyr kabelstickad filt eller babytofflorna. Det lutar åt det senare. Känns redan nu att golven börjar bli kallare och vi som har källarvåning också får ju svinkalla golv om vintern. Fabian vår minsta börjar precis gå nu så de skulle vara perfekta för honom. :)

2009-09-03 @ 07:37:42
URL: http://mtl.bloggagratis.se
Postat av: Susanne

Önskar en åkpåse Denim, skulle vara så kul att ha i våran nya syskonvagn till min son som skall bli storebror.Det blir ju mycket promenader till och från dagis nu. Tycker det skulle vara kul att kunna vinna något till barnrummet, tex de fina wallies till barnens rum. Tack för en inspirerande blogg för oss glada men trötta mammor..

2009-09-03 @ 08:56:23
Postat av: Helena

ohh sån bra tævling! Om ja vann skulle ja vilja ha Black Velvet åkpåsen.

Annars så skall barnrummet gøras klart hær nu nær goungen redan blivit ett halvår(vart tar tiden vægen?)+ att vi måste få upp spjælsængen,så både lundmyr spjælskydd + sængklæder hadde kommit till anvændning samt Nalle Puh bård & stickers.

Men skall ta och utnyttja den bra rabatten nu å få bestællt hem lite smått & gott:)

Ha en fin dag!

2009-09-03 @ 09:17:26
URL: http://grothan.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag kulle vilja vinna "Rockabilly dot" som är en så cool åkpåse!! En annan fin pryl är Lundmyrs kabelstickade filt som jag velat ha sedan länge.



Nu är det bara att hålla tummarna ;)



Tack för en underbar blogg <3 väldigt inspirerande så att vi förblir positiva mammor trots att tröttheten och humöret kan stickata över ibland ;)

2009-09-03 @ 09:46:30
Postat av: LINDA

Hej självklart vill jag vara med och tävla, och skulle jag vinna så skulle jag vilja ha åkpåsen cherry blosson. En annan sak om man fick välja fritt är nog stroller shopper i samma mönster. Hoppas nu bra på lite tur :)

//Linda

2009-09-03 @ 10:10:42
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Katja

Vilken härlig tävling :)

Om jag vann skulle jag välja åkpåse black velvet till min underbara systerson som fått ny vagn men ännu inte hunnit införskaffa en ny åkpåse. Hade jag fått välja fritt hade jag valt det superfina fordonsbesticken. Hoppas på lite tur nu :)

2009-09-03 @ 10:24:55
URL: http://kaatja.blogg.se/
Postat av: elmida.se

Hej hej!

Har precis upptäckt din trevliga blogg och vill självklart vara med och tävla, en åkpåse är just vad Melvin behöver nu till vintern. OM vi skulle vinna skulle jag välja en Retro Revolution =)



Om jag fick välja ytterligare en produkt skulle det bli en Stroller Shopper Retro Revolution.



Håller tummarna och hoppas på tur!

Ha en bra dag =)

2009-09-03 @ 10:37:56
URL: http://elmida.se
Postat av: Linda

Oj vad mycket fint barnlycka har! Om jag vann så skulle jag välja en åkpåse som black velvet. Så mysig som den ser ut så skulle man nästan själv vilja krypa ner i den!

En annan sak jag fastnade för var Lundmyhrs star påslakanset för juniorsäng. Så himla fint.

Tack för en bra blogg!



2009-09-03 @ 10:45:39
Postat av: Agnes

Åh, vilken kul tävling!



Min favvis-påse är Black Velvet! Den skulle passa perfekt i vår Brio Happy:) Och så är jag väldigt förtjust i "Lundmyr Bäddset Spjälsäng" också!



Ha en härlig dag!

Kram Agnes

2009-09-03 @ 11:15:21
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Vilket FIN vinst! Självklart vill jag vara med!

Om jag vann skulle jag välja Black Velvet! Fastnade också för jättedekoren med Nalle Puh.

Håller tummarna för tur nu!

2009-09-03 @ 11:19:32
URL: http://annelilau.blogspot.com/
Postat av: Simon

Wow, kul tävling! Min favorit är black velvet och så den matchande mössan till. Det skulle passa finfint på till Liam i vinter! Ha det gott!

2009-09-03 @ 11:24:46
URL: http://liamspappa.blogspot.com/
Postat av: Catarina

Såklart att jag vill vara med i tävlingen :) Vi skulle behöva en ny åkpåse till lillasyster som anlände i april. Då önskar jag Cherry Blossom, perfekt till en liten tjej ;) Om jag fick önska fritt från hela sidan skulle det vara en Beaba Babycook eftersom Alva precis börjat med smakisar.



Kram Catarina

2009-09-03 @ 11:26:02
Postat av: *Sofie*

Åh vilken rolig tävling!

Skulle passa oss perfekt då vi behöver ny åkpåse till Alexander men även en till den kommande bebisen i vinter då det är kallt.

Ska faktiskt åka och kanske köpa syskonvagn idag så det skulle verkligen varit bra att ha en åkpåse att använda i den med=)



KRAM

2009-09-03 @ 11:53:19
URL: http://frusofie.se
Postat av: Carita

Hej! Jag är med. Vinner jag skulle jag välja "Åkpåse Black Velvet" så kan man matcha den till en turkos vagn! :)

Om jag fick välja fritt från sidan hade jag gärna ta en Lundmyr, Tattoo Body Sötnos. Så himla koola ^^



Hoppas på tur nu då!

2009-09-03 @ 12:10:15
URL: http://blacklion.blogg.se/
Postat av: Fia

Om jag vann så skulle jag vilja ha åkpåsen Black Velvet,för att den är både mysig och tuff. Om jag fick välja ur det övriga sortimemtet så skulle det bli en Babycook till min älskling som precis ska börja med mat.

2009-09-03 @ 13:00:03
Postat av: Pernilla

Hej! Om turen är på min sida, önskar jag vinna åkpåsen Rockabilly dot. Sen är favoriten Kabelstickad overall från Lundmyr.

2009-09-03 @ 13:45:53
Postat av: Sussie

Hej.

Min absoluta favorit är åkpåsen Black Velvet.

Sen är tycker jag den kabelstickade overallen från Lundmyr är urläcker.

2009-09-03 @ 13:54:41
Postat av: Anonym

Hej.

Min absoluta favorit är åkpåsen Black Velvet.

Sen är tycker jag den kabelstickade overallen från Lundmyr är urläcker.

2009-09-03 @ 13:55:53
Postat av: Malin S

Black Velvet skulle passa finast till vår svarta Emmaljunga City cross. Annat jag föll för på sajten var Polkadtos bäddset för spjälsäng i rosa. Skulle passa vår Amy perfekt =)

Tack för bra tävlingar !

2009-09-03 @ 15:48:32
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Vivi

Hej! Läser din blogg ofta och önskar alltid att jag oxå har lika fina saker till barnen som du.Nu väntar jag mitt andra barn och vill köpa allt fint men tyvärr är plånboken tunn.Denna åkpåse har jag velat haft sen vi tog reda på att vi väntar våran andra lilla prinsessa:Cherry blossom.En annan sak jag skulle välja är en knoppa vagga. Har bara fått för mig att dom är så bra. Jaha då håller jag mina tummar.Ha det bra. Kram Vivi.

2009-09-03 @ 15:50:35
Postat av: Jessica

Hej! Nu hoppas jag innerligt att vi vinner, för i somras fick både jag och min man sluta på jobbet pga varsel och än har min man inte fått sina pengar från struliga akassan. Därav är vår plånbok tunn just nu! Jag önskar mig en åkpåse Denim till vår 4månaders sessa! Jag tycker namnbrickor med hjärtan eller dopsmycke till bebis är så fina! Ha det så bra och du har en underbar blogg!

/Jessica

2009-09-03 @ 16:04:59
URL: http://ahlinder.blogspot.com
Postat av: Amanda

Jag fullkomligt älskar elodie details åkpåse rockabilly dot. Den har jag trånat efter länge nu. Underbart fin! ♥

Jag gillar också polkadot designs fina bäddset, bordsunderlägg moln och dom fina keramikseten groda & princess. Men där finns en hel del ögongodis. Skulle jag skriva allt jag gillar skulle det blir en mycket lång lista! ^^

Hoppas, hoppas på tur! ♥

2009-09-03 @ 16:31:45
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Fröken Isakson

Åh jag skulle gärna vilja vinna åkpåsen i Denim. Den skulle passa så bra till vårt nya lilla hjärta som dyker upp i oktober. I deras övriga sortiment skulle jag gärna vilja ha ett Beaba Glaskställ i Cerise. Perfekt för alla nappflaskor som dräller i diskstället. Håller tummarna,kram!

2009-09-03 @ 19:11:22
URL: http://frokenisakson.wordpress.com
Postat av: Madeleine

Vilken fantastisk tävling!!! - Skulle passa så bra eftersom vi väntar tillökning i form av en liten prins om ca 9veckor!! :-) Åkpåse camo vill vi därför vinna till vår tuffing som lever om så mycket därinne i magen!!

Något vi gillar extra mycket i butiken är "Liten Bil Sängkläder - spjälsäng" så himla sött ;-) Men alla smycken var oxå alldeles fantastiska!! Nu håller jag och min prins alla våra tummar & tår!! ♥

2009-09-03 @ 19:28:54
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: elin

hoppas på tur denna gång, och skulle verkligen vilja vinna åkpåsen Retro Revolution till min lilla son. Om jag fick välja något annat från sidan skulle jag välja Lundmyr´s mattallrik med sugpropp.



tusen tusen tack för en mysig och fin blogg som jag besöker flera gånger varje dag.

kramar till dig och din fina familj

2009-09-03 @ 19:34:41
URL: http://oliverblomdahl.blogspot.com
Postat av: Ida

Åh vad svårt att välja. men jag skulle nog ta denim. Den skulle passa bäst i min lille Alfreds vagn! Om jag fickn välja något annat så skulle jag ta polkadots turkosa dyna till matstolen. Tack för en fantastisk blogg och alla fina tävlingar du har jämt (även om jag aldrig vinner ;) ) Kramar

2009-09-03 @ 19:54:19
Postat av: Anna-Carin

Åh, vilken superfin tävling! Min lilla Stina skulle sitta fint i åkpåsen Cherry Blossom, vi bor så högt upp i landet så man behöver verkligen en åkpåse. Sedan gör det ju ingenting om den är sådär snygg heller ;0) Min favorit är annars Lundmyrs bäddset till vagn/vagga eller spjälsäng. Jag ska hålla tummarna så hårt jag kan.

2009-09-03 @ 20:04:13
Postat av: Pauline

Hej! Vilken underbar blogg! Vill gärna vara med och tävla! Om jag skulle vinna skulle jag utan tvekan välja åkpåse Cammo åt min lillprins. Eftersom hans pappa är jägare skulle den bli uppskattad av honom också. ;) Om jag fick välja något mer från barnlyckas fantastiska sortiment hade jag valt en barnbok. Lilleman älskar att lyssna på sagor medans han dricker kvällsvällingen och somnar alltid gott därefter. :)

2009-09-03 @ 20:05:16
Postat av: Uppdragmamma

Hej jag vill vinna rockabilly dot åkpåsen, favvo saken annars är addstroller sittdynor dom är jätte fina!

2009-09-03 @ 20:19:11
URL: http://uppdragmamma.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag skulle mer än gärna vinna en åkpåse i Cammo eller Retro till lilla California.

I övrigt så gillar jag det mesta från Elodie details, och skulle gärna vilja ha både nappflaska, filt och snutte från dem. Även Add stroller sittdyna skulle vara perfekt för vagnen, dock så skulle jag behöva två ;-) Håller tummarna att åkapåsen blir Californias :-D

2009-09-03 @ 20:52:42
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: Emma

Väntar mitt andra barn i november och skulle gärna vilja vinna åkpåsen som är svart. Om jag skulle välja något annat så skulle vi behöva ett nytt påslakanset till spjälsängen till lillebror eller lillasyster.

2009-09-03 @ 20:55:14
Postat av: Per-Åke

Jag skulle gärna vinna åkpåsen rockabilly dots. Förutom åkpåsen så tycker jag att barnvagnsdraperierna är en klurig grej! Hoppas på tur!

2009-09-03 @ 21:25:27
Postat av: Jenny

Hej hej!

Jag älskar Elodie Details produkter! Kul tävling! Nu får jag hålla tummarna att jag vinner för om jag gör det så skulle jag vilja ha färgen Cherry Blossom, har en filt i det mönstret och nappflaska osv osv :)

Älskar Lundmyrs produkter så något från dom skulle vara kul om det lottades ut nångång i framtiden :)

2009-09-03 @ 21:29:20
Postat av: Johanna

God kväll!



Blir alltid så glad av att gå in på bloggen din. Får mycket tips och mysig läsning. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en rockabilly dot. Den hade vart riktigt tuff i Sarah vogn.



Ha en fin kväll vidare!



Kram från Johanna och Sarah.

2009-09-03 @ 21:44:38
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/
Postat av: rebecca

Jag vill vara med och tävla! Den åkpåse jag hoppas på om jag vinner är Åkpåse Black Velvet. Andra saker jag gillar på deras sida är:

- Flygplanen

- Lundmyr Bestickset Älskling

- Warm n go

- Beaba Flaskställ

- Bosieboo Första Hjälpen Kit



Länk: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/september/49-akpase-1.html

2009-09-03 @ 21:54:03
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vilken söt tjej du har!

Jag skulle vilja vinna rockabilly dot till min prinsessa.Fanns mycket annat fint men fastnade speciellt för mysdressen från Lundmyr där det står älskling på rumpan,så den blir det en beställning på genast!

2009-09-03 @ 22:23:32
URL: http://mummyandme.bubbleroom.se/
Postat av: Ulrica

Om jag vann, skulle jag vilja ha åkpåsen White Circle till min son. O om jag skulle välja något annat i butiken jag skulle vilja vinna skulle det vara Room-make-over-kit jättedekor Nalle Puh.

2009-09-03 @ 22:28:45
URL: http://mammatillalvin.blogg.se/
Postat av: ANKI

ja JAG vill ju ge den här frina åkpåsen till min kompis som väntar sitt andra barn i januari. åkpåsen BLACK VELVET tror jag hon skulle gilla!!! ja, jag skulle ju gärna tycka att storasyskonet OCKSÅ skulle kunna få något o varför då inte ett LEKTÄLT!!!

2009-09-03 @ 22:57:09
Postat av: Nettan

Jag vill oxå vara med o tävla! Om jag vinner skulle jag vilja ha en Åkpåse Rockabilly dot - den är verkligen så snygg! ^^



Och om jag fick välja annat från barnlycka.se så skulle jag gärna matcha åkpåsen med en Pärlsammetsfilt Rockabilly Dots och en Snuttefilt Rockabilly Dots! Sen skulle min skrutt vara coolast i stan! 8)



Jag länkar till tävlingen från min blogg! :)



Kram, Nettan

2009-09-03 @ 22:57:52
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: Zabina

Är precis på jakt efter en åkpåse så hoppas jag vinner :D

Om jag skulle ha den turen så skulle jag vilja ha Rockabilly Dot.

Annan favorit från hemsidan är alla Lundmyrs produter men framförallt den kabelstickade overallen.



Tack för en underbar och inspirerande blogg!

2009-09-03 @ 23:34:56
URL: http://gravidabiimbiim.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hej Hej



Blev så glad när jag såg denna tävling, har kollat på dessa åkpåsar. Om jag skulle vinna så skulle jag nog välja Black Velvet, den skulle passa fint i våran vagn.

Fick jag välja något annat så skulle det nog vara Lundmyr kabelstickade filt eller overall, eller en Polkadot Universaldyna. Det är så svårt att välja, det finns så många fina och bra grejer på Barnlycka...



Tack för en jättemysig blogg och fina tävlingar!!!

KRAM

2009-09-04 @ 00:38:18
Postat av: sofia

Hej, åkpåsen Black Velvet skulle jag vilja vinna.

Kanske tråkigt med svart, men har en pojk på 3år som ska få ett syskon i april :) Och då behövs en till åkpåse till den vintern och dom kostar ju lite att köpa, så en vinst skulle göra mig överlycklig.

Nästa tävling kanske man skulle kunna vinna mammakläder ? De har ju så mycket fint där :))! Ha en bra dag, Kram Sofia

2009-09-04 @ 01:11:05
Postat av: Lina Lennartsson

Hej!!



ända sedan jag blev gravid har jafg velat köpa cherry blossom birds åkpåsen!! den är ju så underbar!! Nu fick vi en liten prinsessa och vill ju då mer än något annat ha en sådan åkpåse... :) Hoppas på tur denna gång..



kram L

2009-09-04 @ 01:39:57
Postat av: Susanne

Hej Toppenbloggen!



Jag gärna med och tävlar och gillar åkpåsen Black Velvet som är såå fin allra mest och sedan vet jag att lilltjejen skulle vara superfin i vinter i Lundmyrs kabelstickade overall. Kram

2009-09-04 @ 07:24:03
Postat av: Susanne

Hej Toppenbloggen!



Jag gärna med och tävlar och gillar åkpåsen Black Velvet som är såå fin allra mest och sedan vet jag att lilltjejen skulle vara superfin i vinter i Lundmyrs kabelstickade overall. Kram

2009-09-04 @ 07:24:18
Postat av: Sabina

Hej!



Om jag skulle ha turen att vinna en underbar fin åkpåse till våran lille fis så hade jag valt black velvet den är så fräck och passar en tuff kille som våran. Något som jag annars hade velat ha från sidan är inneskorna soft drake hade varit perfekt nu till hösten på dagis eller hemma för kalla små barnfötter men bolltältet och riddarborgen var ju kanon fina dom med, får in och handla när man får jobb sen.

Ha en underbar höst med dina underbara småsvampar.



Kram sabina

2009-09-04 @ 11:03:17
URL: http://zupersabina.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åhh jag älskar dina tävlingar! Jag tyckte åkpåsen Turquise Circle hade så härliga färger så den skulle jag vilja vinna! Min lille bebis i magen e bara 12 veckor gammal så det finns ju hur mycket som helst som jag skulle vilja köpa på barnlycka.se men ett bäddset från polkadot ska jag definitivt köpa när det e dags! Kram

2009-09-04 @ 11:09:48
Postat av: Jenny

Dina tävlingar är underbara och spännande. Perfekt för oss som har barn eller som ska få! :)

Jag skulle vilja ha åkpåsen black velvet, just för att den är så FAB!

Vi ska ha barn i november och för att lill*n inte ska frysa så skulle den vara perfekt för oss.



Kanonbra sida, barnlycka - jag skulle definitivt köpa boken "Mitt första år som mamma". Kul att ha kvar.



Tack josefin!

2009-09-04 @ 13:24:54
Postat av: Stina

Åh, vad fint!!!

Lagom till december önskar jag mig åkpåsen Rockabilly Dot!



En annan grej, jag önskar mig från barnlycka är Lundmyrs vetevärmare :-) Underbar att ha till vintern!



Tack för en jättefin blogg!

2009-09-04 @ 15:15:37
Postat av: Helen Johansson Tyresö

Hej!

Vilken underbarhemsida du har samt vilken bra sida

för shoping till baby/barn barnlycka.com är:)



Jag skulle vilja ha en Black Velvet åkpåse och om jag vinner och om jag fick välja en sak till från hemsidan skulle det bli en Komplett Växa-säng William i 6 steg helt enkelt super snygg och praktisk säng.Tack för en fin hemsida med praktiska snygga funktionella baby/barn saker.,



Kramar Helen

2009-09-10 @ 15:23:38
Postat av: Anonym

Hej!

Vilken underbarhemsida du har samt vilken bra sida

för shoping till baby/barn barnlycka.com är:)



Jag skulle vilja ha en Black Velvet åkpåse och om jag vinner och om jag fick välja en sak till från hemsidan skulle det bli en Komplett Växa-säng William i 6 steg helt enkelt super snygg och praktisk säng.Tack för en fin hemsida med praktiska snygga funktionella baby/barn saker.,



Kramar Helen

2009-09-10 @ 15:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0