Komik på høgsta nivå

Igår var så bra, skrattade så jag fick ont i magen, eller så berodde det på allt godis jag fick av E efter en god Haloumisallad m guacamole. Jag var chauffør så farris & godis på førsta parkett var givet! Bæsta skæmtet var om snabbis/långkørare (mæn och kvinnors tankar)

Att bli nerbæddad (tvingad) att sova lite middag medans han diskar, har ni hørt något så søtt? Jag behøver sånt, annars kunde jag aldrig ha somnat, men en powernap behøvdes verkligen och trots det ær jag sååå seg idag. Mørkret på morgonen - førsvinn, please!!!!

Idag efter jobb Step Styrke 60 min sen hem o snabba mig till Teamdejten som vi ska ha, middag på Villa Paradisio (værldens godaste italienska pizzor m parmesan & parma bla...) sen bio 40 year old virgin, blir intressant. Problem: GODIS idag igen??

Klæder: Svarta tigerjeans, svart polotrøja, bruna høga atøvlar & rosa halsduk. Plus  plumplipgloss en helt vanlig dag. I Like!

Kan man må illa av grønt te?

En vecka idag kvar att jobba innan semester: Egypten en vecka m syster + man & syskonbarnen. Så då blir det flyga igen, jag har så mycket sprit och parfymer hemma så jag kanske ska øppna eget tax free?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0