tandläkaren

Vi får se om lilleman accepterar mellanläggen, ska oavsett trappa ner amningen ännu mer!
Ska strax vara hos tandl o Mormor ( Elians ) lagat käk, strömming o potatismos, ska bli SÅ gott. Har käkat o käkat o käkat sista dagarna, glass o godis i mängder... ÄLSKAR att vara här i mysa.

Gick en kort prommis då jag varit på apoteket så Elian fick sova, satt i solen på torget o skrev in enkla recept i Mormors receptbok o shoppade några presenter åt henne, matchar inredningen i sovrummet.

Nu tandläkaren, ska vara där om tio minuter.

testar mellanlägg

ut o köper mellanlägg NU!

galen råtta

Just ja har glömt att skriva om Elians hemska vanor. Han biter mig överallt, stora märken blir det o på brösten är det värst, han ammar o så rätt som det är biter han så att jag nästan blöder. Jag tror han busar o försöker blåsa som vi gör på honom. Han bet Mormor nyss också då vi skulle vila. Han är helt galen o kan inte somna o vill bara bitas. Som en galen råtta..... Måste försöka o lägga honom med världens bröstspräng men utan att amma, gör alldeles för ont....

fler bilder....



VARMT!
Vi var tvugna att shoppa glassar på vägen hem =)


Glad utvilad kille!


inspekterar

Världens bästa Mormor!

Poserar

YO! Jag är en tuff kille!


Provar hytten!

Massa bus! Stackars Elian har massa utslag av Pampersblöjrona vi blev tvugna att köpa igår då Libero var slut. Förstår inte hur de kan vara så mycket sämre, inatt läckte allt kiss ut o idag blev han rödprickig....


lilla sjömannen



Längtar så tills i sommar då vi ska segla!!!

Mor o son


På bryggan

soooool ute!

JÄTTEkul igår! Efter två glas rosévin med fanta så var jag tvungen att åka hem i en BILLIG taxi, bara 59 kr, det är toppen! Tur var det att jag gjorde så, Elian var vaken sen kl 4 o ville bara sova med sin mor. nu saknar vi PAPPA mycket!!!


Jag & Malin på Amore efter visningen.

Sommarvärme

Idag har det varit en härlig sommardag! Vi startade dagen med en lång o skön promenad till hamnen där båten ligger. Elian sov sött i vagnen o lekte o inspekterade HELA båten! Sen gick vi hemåt o njöt av värmen o köpte färksa räkor o färsk fisk tills ikväll.

Keldas fisksoppa saknar jag i Norge, ska shoppa det då vi kör nästa vecka! Idag värmde vi den o la i purjolök, majs o färska räkor, mums! Det blir mycket gott då jag är i Sverige villket jag ofta är nu under mammaledigheten ( önskar den aldrig tog slut.....)

HAMNPROMENAD!

Nu ska vi tima in Elians morgonsovning i vagnen o promma till hamnen!

MYS!!!

Dagen idag har hittills varit supermysig!! Strosat i slottsparken, inom cafeét där o åt en grovmacka med keso o kalkon, vidare in till stan o Mormor hittade FINA gardiner till sovrummet, jag ska köpa lika senare ROSA!! Men jag har ingen plats på vägen hem.... =) Sen inom ett annat café för lunch till Elian o cappuccino till mig. Nu är vi hemma o jag har fixat i sovrummet o Mormor ser Etfer Bröllopet på order av mig! Förlåt för min dåliga svenska, jag försöker allt jag kan för att skriva ren svenska, men tänker på norska!

Här är mormor bland rabarberna!



Vackra ljusrosa vallmo!


Här skulle jag fotat mina bröllopsbilder om jag gift mig i Malmö!


Jag älskade dessa söta faten!


God äpple/kanelmuffins!


Lunch! Makarongryta, finns ej i Oslo, måste inhandlas nästa vecka då vi har bil!


update!

Jag har en liten knöl på näsan som gör ont efter Elians bitande igår =( Hoppas att det går bort...

Nu är det grått ute o vi har myst o donat på, ska snart gå ut i parken. Tänkte promma lite o äta lunch. Ikväll ska jag möta Malin o vi ska på modevisning o sen ta ett glas vin, ska bli JÄTTEKUL! Vi lärde känna varandra hösten efter jag tagit studenten. På Gran Canaria bodde vi bägge två o arbetade som servitriser. GO tjej!!!!


Meravigliosa

Så hilma kul!!
Hittade detta på Family Livings blogg :
Jessica Staël von Holsteins blogg, maj
:

"RESTAURANGTIPS FÖR BARNFAMILJER: MERAVIGLIOSA

På söndagskvällen åkte vi in till en italiensk restaurang: Meravigliosa på Storgatan 27, tillsammans med en annan familj. Vi var fyra vuxna och sju barn. Vi åt bra italiensk mat medan vi försökte hålla barnen vid bordet (de var under och på bordet emellanåt) och restaurangen var fantastiskt med våra små söta monster. De letade upp leksaker till de minsta och skojade med de större. En bra familjerestaurang! "

Jag pratade nämligen med Jerry igår o det är hans restaurang o jag lovade att komma dit nästa lördag då vi är i Uppsala men hade planer om att kika lite i Stockholm. Är jättestolt över honom så innan jag själv varit där o ätit får detta vara ett bevis på att hans ställe är ett ställe att gå till. Gå dit, o skriv sen om hur det var. Jag är supernyfiken!


minnen

Jag o Min Mamma då jag var liten


IDAG

Det tokblåste då vi åt sen lunch idag!



Prommis!

Mormor hemma

Ny mysklänning

Ett av MÅNGA buskort

I Mormors jordgubbsbadmössa

flickvagn!

hemma nu efter en UNDERBAR sommardag, 24 grader i skuggan!
Skriver kanske mer sen.

Ville bara svara på kommentaren flickvagn, det är en VAGN ingen flickvagn o jag är SÅ glad att jag valde en brunrosa, trots att passageraren har en snopp =) Vem bryr sig??!

AJ!

Elian sitter i matstolen bredvig mig nu o leker med en boll. Jag skulle busa med honom o han kastade sig mot mig o bet mig HÅRT i näsan, kändes som jag skulle svimma!

Något KUL som hänt idag är att jag provat en brudklänning, Mamma ville att jag skulle köpa den direkt. Den var jättefin o man känner sig VACKER! Men inte köper jag första bästa, men nu vet jag lite mer om modell o så.


sommar!!



Jag är nästan med på bilden =)

UNDERBART sommarväder!

Vi har strosat så Elian fick sova, käkat godsaker o druckit cappuccino på café i solen. Jag blir dock så bitchig då folk tänder varsin cigarett ( tre tjejer som kom o satte sig bredvid oss) o röker på oss. Hur kan det vara lagligt att röka?? Att förgifta andras barn? Helt obegripligt. Dessutom förstör man sin hy med gifterna i röken....

Nu är vi hemma en sväng för mat, blöj o krypstund. Sen ut igen!

plus

därför köpte jag vagnen:
helt liggläge = prinsen sover skönt
ihopfällbar o resvänlig= viktigt för oss
kvalitétsmärke
extra bred ( han kan verkligen breda ut sig!)

plus i kanten jag ej visste om:
man kan dra sufletten o stänga in honom lite mer då han sover
uvskydd
shoppingbag
skön att köra
väldigt snygg
mjukt skönt extraliggunderlag


tokbilder


Förvånad kille!


GLADA!!!

Nu hör jag Mormor dansa morgondansen i köket för skatten.

Längtar tills vi flyttar, det är LYX o PRIO ETT att ha öppet kök så man kan laga mat o barnet kan leka samtidigt under uppsikt!



Ny vagn!

Igår nyss kommit in!
Elians kläder fick kläs av under dagen då det var SÅ varmt o kvavt!
Han slutade i strumbyxor o vit POPbody. Sötnosen våra, o jag som hade klätt honom fin i shorts o liten väst =)


Lycka!

natten

Elian sover i rummet där datorn står, därför ingen kvällsbloggning =)

Han somnade igår efter bad i sin resesäng då jag sjöng. Sen vaknade han till en gång o somnade snabbt. Jag o Mormor köpte Bröllopstidningar o massa godis o planerade lite. KUL!

Klockan var 4.50 men jag trodde den var 7, vaknade av att jag ej hört Elian på natten.... Jag väckte honom nog då jag kände på honom, han var lite varm. Låg på tvärs i sängen o såg jättesöt ut =) Han drack massa vatten o sen fick han komma in till mig. Jag tror att om jag ej väckt honom hade han sovit hela natten, dvs till sin vakentid klockan 6. DUKTIGT!
Vi har somnat om lite o nu är det frukost o duscha som gäller!

Just ja, det har regnat o åskat inatt!


BANG!

vi flyger inte med vår "riktiga" vagn mer då de ej går att fälla ihop som en "resevagn". De stora vagnarna fälls ihop o blir ett större paket o skadas ofta vid stapling osv. Jag såg då de lastade ut min resväska ifrån flyget o in i bagagevagnen o det sa BANG, de bara smäller väskorna på varandra. usch! Jaja allt brukar gå bra!

Nu har jag gjort chokladmousse till middagen o jag o Elian ska ta ett bad, sen gröt o sen ZZZZZ. Pappas rutiner som Mamma ska klara av fint! Miss you DAD!

äventyr

spontant shoppat ny vagn idag, en brun/rosa Maclaren. Behöver en som han kan ligga i. Quinny Zapp kans länga sig i väggen =) Mamma är GLAD!

Nu: förbereda middag tills ikväll, ska ha det klart då Mormor o Ingemar kommer hem ifrån kören.

Techno XLR 2007 - Coffee Brown/ Power Pink by Maclaren

I säkert förvar hos Mormor!

Nu har vi vilat hos Mormor, Elian är SÅ glad att vara framme!

Resan gick toppen, han åkte sån liten taxfreevagn på flygplatsen o det var kort avstånd på Gardermoen. E följde oss till säkerhetskontrollen o sen var det vi två. Gick o köpte morsdagschoklad o sen käkade Elian gröt vid gaten på en restaurang o sen flög vi. TRÖTTA så vi sov hela vägen som vi brukar :) De pratar ju så mycket med hög gäll röst då man flyger men Elian sov på mig han, sittandes.

På Kastrup så är det LÅNGT att gå till väskbandet men han fick åka taxfreevagn igen o det gick bra. Idag ska jag till tandläkaren o få göra avtryck till bettskena, förhoppningsvis ska det hjälpa mot min huvudvärk, HOPPAS! Har en stor knöl i ryggen som E försökte massera bort igår utan resultat. Men det är för att jag har en nästanelvakilosklump som jag lyfter MYCKET varje dag. Älskar dig min skatt!!!!

JA!

HELA NATTEN!!!!!!!!!!!!

Elian väcktes av mig som duschade 5.30!

NU: till flygplatsen!


MALMÖ

jag ska strax lägga mig o läsa mer magasin, sen soooova så jag o klumpen sitter på planet till Malmö imorgon tiiidigt! 
Flyger via CPH o sen möter Mormor oss i Malmö.

Mycket att tänka på

när man ska packa till en bebis på resa. Oavsett antal dagar måste vissa saker följa med...


ÖVERRASKAD!

Jag blev SÅ glad då jag kollade posten idag. Jag hade fått PRESENT!

Jättefina örhängen med mina killars namn på, så söta är de o perfekt att jag öppnade det fina paketet på MORS DAG! 

TACK Amanda!!! ( namnsmycken.com)




SÖNDAG!

Solen var jättevarm idag!
Jag gick en liten tur till parken i mysbrallor o ballerinas. Köpte en tidning ( trodde det var ELLE men det var HENNE) omörk choklad o bris. Låg på en filt i gräset då lilleman sov sött i vagnen i skuggan. 


På väg ut!

Nyvaken o förvånad över allt gräs, drar loss stora strån o försöker äta upp dem!
 

MORS DAG!

Grattis Mamma! Jag ska ringa dig NU. Jag har ju haft min Mors Dag i Norge men jag ska få en morsdagmassage senare..... I need!

VÄNNER!

Kvällen blev jättelyckad, jag drack någon öl o sen bara vatten. Var helt nykter då vi la oss, SKÖNT! 
Jag strax innan alla kommer, bytte om i sista sekunden som vanligt =)

Nya jeans o skor, har kikat på skorna på H&M länge men igår var det 50% rabatt så jag slog till. Jeansen kostade 398 kr.


Emil, Viktoria o Janina kikar facebook =) 
Sista gången vi var allihopa härhemma, vi lfyttar snart o Janina o Emil flyttar till Danmark i sommar o Viktoria tillbaka till Uppsala. 

Elian låg o snackade o ställde sig på knä LÄNGE så jag sa till alla att de fick kika på honom DÅ blev han glad. Lyxigt med kvällsbesök =) 
Här i Stefans armar. 

Tacos! Enkelt o gott.

KÄRA!

Dessert, marängsviss med jordgubbar!

Tjejerna!
Killarna o ett tomt fat, jag åt MASSOR!

Nu ska jag dricka välling o röja här o ta en dusch, sen ut i parken!
I eftermiddag måste vi packa o dona, reser tidigt imorgon.
Malin: ser du detta, maila mig ditt nr!!!





ELIAN!

Nu skiner solen ute o jag o E har precis bytt skift =) Nu är det jag som får gosa med VÄRLDENS härligaste kille. Elian ghar verkligen växt så mycket sista tiden, på alla vis. Väldigt snabbt går det nu  o han är vår skatt som vi är så STOLTA över!!

Igårkväll var det lite svårt att somna då han lekte med Viktoria lite eftre badet så jag skulle hinna göra maten klar, men tillslut så. Alldeles själv i sin säng, åt fel håll o med huvudet i fotändan bland sina lekgosedjur. Sen sov han hela kvällen igenom musik o prat, vaknade två gånger ( drömde nog) Då alla gick vid 1.30 så släckte jag ljusen o då (!) började brandlarmet atr tjuta. Inte ens DÅ vaknade han =) 

green....
















Nu panikfixa hemma, ska strax få gäster! Vi shoppade på MINIica, räddningen då ALLT var stängt kl 16, pga pinsen .... (pingst) crazy att vi hann få någon mat, TUR DET!





*PAPPA*

Inatt tog E Elian, jag var lika vaken ändå men men =) Ingen amning iaf före kl 6, nu är jag o Elian uppe o leker ( han leker o jag halvsover...) Gröt o vällingdags! Vackra ord kommer ur Elians mun idag, han låg o myste med oss båda ( försöker mysa, det gör ONT) o säger Pappa! Det är ju sååå sött. 

Igårkväll blev det ganska sent, vi åt middag vid 22 o såg en film o jag fick massage o vi åt färsk ananas, somnade strax innan tolv bägge två, TRÖTTA!

Idag ska det bli topppenväder, solen skiner redan o jag tänkte promma till o från stan o kika på den bikinin o sen hem o dona inför ikväll. Då kommer Petronella, Stefan, Viktoria, Janina o Emil! Vi ska käka tacos, marängsviss o ta ett glas rött. Kanske inte jag om jag är så här trött men iaf =) Ska bli jättetrevligt! Blir sista middagen här hemma, konstig tanke men ganska skönt ändå....

8

tänder, en till är på väg såg jag idag!
Soffa + gästsängar är sålda, nu har vi bara de möbler vi behöver, SKÖNT!


Idag

Jag o min kära son gick i parken o jag läste Family Living o njöt lite. Sen gick vi o hälsade på Viktoria o Sindre som satt i biblioteket o läste, DUKTIGA!! Jättemysigt! Min lunch blev en latte o en speltmuffins med blåbär, gott.

Nu är det hemmamys här o jag ska fixa vår soffa, hitta det bruna överdraget då den ska säljas!


Elian som alltid, nyvaken =) 


I Sindres famn!

Hade E sett Elian hade han gråtit av stolthet då han kröp fram till en stol med en fotboll på =) Men han blev glad av att höra det iaf o här är bildbevis!


oops!

min hårddisk är FULL nu, alla bilder från igår på mina sovande killar o svärmor o Petter på beösk är BORTA. Nu beställer jag en extra hårddisk, BUMS!

nya sjalen

gillar denna mycket, shoppade second hand i förrgår!
NU ut!

på väg...

full fart för att komma oss ut nu. Vi har ätit lunch o ska bara byta blöja o jag ska byta om från mysbrallor till jeans!

natten....

Elian vaknar 3 o jag blir lika förvånad varje gång, jag vaggade o sjöng o sen vaknade han igen ganska direkt o kl 6 var jag så less så E fick kliva upp. Sen somnade vi kort om då E gick men jag är TRÖTT! 

Kanske det hänger samman med att han sista dagarna blivit mer mammig...

skåla för brudparet!

Önskar mest av allt att vi kunde garanteras sol o värme o att vi kunde mingla i en trädgård först med champagne o jordgubbar. Men alla alkoholtillstånd försvårar sånt väldigt mycket... jaja allt kan lösas, man kan skåla i alkoholfritt också men sen vill jag ha rosa champagne!

duktig...

flicka ska lägga sig o sova nu!
Imorgon är det FREDAG!
Planen är att förbereda MaryKayklassen jag ska ha hos Janina o shoppa mysmat åt mig o E, vi ska ha skumbad o fredagsmys imorgon!
Men för att orka måste man SOVA!
Sov sött....!!

blommor....

jag ÄLSKAR pioner o liljor, men tror pioner skulle göra en vacker bukett bara de.... vita!!!!
Hittade ingen fin bild på vita pioner

Jag gillar tanken på en enkel o ganska lös bukett



klänning

Bröllopsklänning
jag vill ha en klänning med helt bara axlar, som framhäver nyckelben o nacke. 

rosa o rosetter!

jag har temat i mitt huvud o färgerna känns:
vitt
guld 
rosa

Stolarna ska vara helt vita med tyg runt hela stolen o rosetter! Det ska vara vackert, fräscht o romantiskt!

Kärleksresa

Hawaii är tanken just nu.
Åka direkt efter bröllopet, evt från Oslo.
Köpa många fina bikinis o tunikor, halsband. Behöver ej köpa allt nytt men ta med FINA strandkläder o skor så man kan känna sig vacker. Även släpa med locktång o annat så man kan vara extra romantiskt fin om kvällarna!
Har sett en vit bikini som jag måste köpa på Sten & Ström. På rumpan står det med diamanter JUST MARRIED. Det finns även fina linnen o trosor i vitt eller rosa där det står WIFE eller WIFEY, massa sött! Ska shoppa redan nu o spara tror jag. TÄNK så mycket underbart vi ska ta ställning till!! 

Plan....

Jag kommer att kombinera dessa bloggar, men i den andra lägger jag in ALLT som bara är för mig o E. Den blir evt lösenskyddad så jag tror att jag lämnar detaljer o tankar som jag vill lämna ut här inne.



Huller om buller

Här skriver jag om bröllopstankar o inspiration, om allt o inget. Om OSS!
skulle jag göra det här inne skulle hela bloggen handla om bröllop... Vad tycker ni? Behålla denna som den är eller låta planeringen ligga här inne också? Bröllopsideér kommer ju hela tiden o då känns det bra att kunna klippa in bilder o skriva ner tips på nätet också, inte bara klistra in tidningsbilder i vår BOK!

fromheretoeternity.blogg.se



EGO

h?ret!
Bilden längst upp till vänster + de två till höger är mina FAVORITFRISYRER!
Jag såg lite ut så då jag mötte E.... saknar!!!

MITTBENA!!
Här har jag mina FAVORITskor som nu är helt trasiga, second hand två storlekar för små men ack så vackra var de... De har varit hos skomakaren tre gånger men de gav upp i Prag på resa med jobbet. Här var jag på väg till Oslo Fashion någon vecka innan jag mötte E. Kul att kika på gamla bilder, så sällan man hinner det. Denna kjolen är för stor nu, lite tråkigt, användes MYCKET den sommaren!

Nu borde jag lägga mig.... men jag har bröllop i huvudet =) 

Besök!!

Nu har vi haft en jättetrevlig middag med Bestemor o Petter! Elian myste massor o var helt uppspelt, han hamnade i säng lite sent o är nog fortsatt vaken... snart så somnar han nog... jag med!  o E!


Bröllop!

Då har jag ringt runt en del :)
KUL, planeringen startar NU!

Nyvaken!

Vi nyss kommit in ifrån regn o Elian är nyvaken!
Denna minen är speciellt till PAPPA! Heeej Pappa, vi saknar dig om dagarna! Du är BÄST!

A walk in the park...

Mötte mina goa Frognermammor o vi satt på kafé först o jag fick i mig en välbehövlig cappuccino!
Sen prommade vi lite i regnet o jag hann gå inom apotek o bageri på vägen hem. Elian sov två timmar i vagnen, det är vår nya grej så slipper han sova eftermiddag. Nu leker han här o jag ska kasta mig ner på golvet o delta, men helst leker han själv =)

GLAD!

Elian blir SÅ glad då jag ställer honom upp mot sin gåleksak, sen ramlar han rätt ned på rumpan igen o sitter, då ser han så förvånad ut! Men jag tror att skinntofflorna hjälper mycket för stadigheten,  han står ganska länge.

Jag tror vi har en trött Dad at work idag, men då han kommer hem ska vi bara laga mat o så kommer svärmor o hennes kille på besök, det blir mysigt. Min plan är att lägga mig kl 22, behöver sömn inför helgen. imorgon är det redan fredag, snabbt veckorna flyger fram nu. 

Blue sky!

Elian vaknade mycket inatt o E sov nere på order ifrån mig då han tagit någon öl. Klockan 6 var Elian klarvaken o ville leka, han drog bort halv amin lugg o var helt crazy. Vi klev upp kl 7 o la oss igen vid 8 o nu är dagen i full gång, vi är påklädda, har ätit frukost o leker!

Inviger hans nya piratbrallor idag, jag tycker de är så söta!

Himlen är blå men det står att det ska komma regn senare idag, vi ska iaf ut på tur o möta Frognermammorna klockan 12 i parken!


På upptäcksfärd, kryper runt i HELA lägenheten på en sekund...!
I köket i pyjamas o med sina duntofflor!


Brallor!

Här ser ni också de nya skinntofflorna!
Kikar runt axeln, vad gör du Mamma? 
Suddig skatt!

Myskväll!

Jag o Viktoria MYSER! Ser Greys nere med öppen brasa o har ätit jordgubbar o mörk choklad. 

Är uppe o kollar skatten, han somnade på en sekund ikväll o jag har kikat in till honom flera gånger, han ändrar läge men ligger på magen o myser. Jag tror att vår nya grej blir att han får sova två timmar mitt på dagen = jag kan ej gå in i butiker =) o skippa eftermiddagssömnen. Hoppas det ger bra nattresultat!

Apropå resultat så är det ju final i Champions League ikväll! HELA stan verkar titta!

Blir så sentimental o tacksam OFTA! Jag är SÅ glad för att vårt barn är friskt, det finns så mycket hemskt som kan hända... TACK för att jag har min varma skatt inne i sovrummet, sussandes, drömmandes.... ÄLSKAR DIG!

sova

Dagen idag har varit så skön, Elian sov som sagt över två timmar på dagen. Ingen eftermiddagslur behövdes då, kanske hans nya melodi? Nu badar killarna innan E ska iväg på fotboll!


Härlig dag!

Vi prommade i solen till Lökka o mötte Viktoria! Jättemysig lunch o Elian sov HELA tiden, LYX!! Vaknade lagom tills vi skulle gå hemåt. Men jag o Elian shoppade mysiga piratbyxor ifrån Katvig istället o tog trikken till jobbet. Där blev Onkel o Pappa glada! Härligt att möta mina kollegor men stämningen var seeeeg, strax innan kl 16 =) 

Viktoria på shopping på Robot.
Kycklingsallad, cappuccino, vatten o se den stora bullen!! 
Jag i blåsten
Myyyser i Viktorias famn


På jobbet, Anne o Elian leker, på Mammas gamla plats!


Janinas halsband var minst sagt intressant.... :)
love you girls!

Nu ska jag laga klart maten här, enkelt som bara den...potatis, makrill o keso!


mardröm

just ja, jag drömde helt galet. Läste MAMA innan jag somade o blandade nog ihop ALLT. Drömde att min svärmor bokat bröllop på söndag o att jag ej hade klänning eller möjlighet att hinna bjuda mina vänner. Jag var så ARG. Haha ibland är det jobbigt att sova :)

Planen..

gick sådär! Men sov iaf till 3 då skatten vaknade, åt o somnade om. Sen vaknade han 5 o sen var han mer eller mindre vaken o låg bredvid mig. Trött är jag idag men sitter nu med min vällingkopp o solen strålar utanför, det hjälper SÅ mycket!!!

Det ska bli 15 grader idag o jag o Elian ska möta Viktoria på Grynelökka o luncha idag, hon har skrivit sin examen då. Ska kika efter en svart skinnjacka med trekvartsärm, en sån tight behöver jag. Ska bli SÅ mys att ses, vi går en prommis dit så vi får dagens motion!



SOV GOTT!

Alla ni mammor som har egentid just NU då barnen sover o kanske killen i soffan, GÅ O LÄGG ER! O vakna med ett leende imorgonbitti! Det är min plan, så jag önskar er en riktigt god natt!

Lämna mig hemma

utan bebis vaken o jag får tid att PROVA KLÄDER! Lovely :)
Längtar tills jag kan ha bara ben nu, allt blir finare då!!!!
Nu kommer strax E hem, han ringde mitt i Desperate Housewifes. 

SOMMAR!!








Nej nu ska jag pussa på E o städa undan, älskar att rensa o gå igenom sina kläder, glömmer så lätt vad man har!


IMPONERAD!!!!

min lilla kärlek satte sig först upp i sängen o ropade. Jag gick in o la ner honom o vips tyst. Kikade in för en kvart sen o mhan sover på magen. Mamma ÄLSKAR dig SÅ!!

Snabba ryck!

Jag snabbstädade härhemma o nu käkar Elian sin gröt, sen bums i säng! Här är vi nyss:



Hänga tvätt..

Japp det är en daglig syssla, men skönt då det är gjort!
Sen ska vi bada o lägga o E ska spela fotboll ikväll så det är ensamtid. Ska nog klippa o dona i mina tidningar o skriva dagbok. Kanske se Greys, det är SÅ bra! Oj nu käkar Elian på ett bullpapper, gotta go!

Vi hemma!


E blir SÅ glad att få hålla sin skatt efter en lång dag på jobb!

LOVELY!!

UNDERBAR DAG!!! Att jag fick sova bra inatt gjorde detta till en toppendag! Elian har sovit då han ska o ätit bra. Jätteskönt!

Vi gick en skön promenad ner till stann, jätteskönt väder. Elian sov sött i vagnen o jag shoppade små skinntofflor åt honom på Fru Lyng. Sen mötte vi Siri o Selma, det var LÄNGESEN! Jättekul att se hur de mår o Selma har blivit så stor o duktig, vinkar, pratar o hon o Elian stod i varsin soffa o skrek ( pratade =)) med varandra. Sötnosar!!
Sen tur hem o mötte E i solen. Nu är det mys innan kvällsrutiner här hemma.

Käkar frukt med fullkorn i på café! 
Mammas gulleplutt!

Söta Siri o Selma. 

Jag på väg hem i solen, det blåste lite också!
Lite trött o väldigt kissnödig =)

Min nya väska som jag älskar!
H&M



Lunch!

Nu har vi båda käkat lunch, Elian bondegryta o banan o jag grönt te med grovt bröd med salami o ost + yoghurt. Känns jätteskönt att gå hemifrån mätt, inte alltid det sker =) Ska klä på oss o gå ut med vagnen snart, låter honom leka lite till bara så kan jag plocka undan. 

Jippie!

Trots tuff läggning igår som tog sin tid så sov Elian sen som en stock. Vi myste med massa tända ljus o såg filmen The Prestige i soffan, trötta som bara den =) Men jag fick jätteskön massage, det behövdes verkligen.  Sen vaknade jag vid 5 gav mat o så sov han i sin säng till 6.45, jajaja tänk om våra nätter snart blir 19-07, det är målet!!!!

Idag tänker vi väldigt mycket på Aslaug med familj, de har en tuff dag framför sig.

Solen skiner o vi ska äta frukost här nu!

actionman

Dagen har varit allt annat än lugn, bara upptäcksfärd o bus. Precis som det ska vara!
Världen är spännande!
WOW Mamma!
Upp vill jag komma!
Mamma älskar dig hjärtat!!

Här trodde Mamma att vi skulle sova eftermiddagssömnen.....
Men jag ville leka!!! AAAAJ säger mamma men jag stödjer mig ofta på hennes bröst, praktiskt o mjukt!
Egentligen är jag trött men älskar att busa!
Fått tag i BÄSTA leksaken, Mammas telefon!! Trött mamma försöker vila....
Här pussar jag ( läs biter) min Mamma!


tårar....

Uff det var jobbigt ikväll. Våra rutiner har varit crazy då vi kört massa bil så ikväll ville Lilleman att mamma skulle ta upp...men nej jag höll mig. E sjunger nu o jag tror han snart sover. Mammahjärtat gör ONT. 

mat i magen

Nu har vi käkat mat o sovit en stund alla tre, det behövdes! Solen skiner o vi ska ha myskväll, hyra film o bara vara. Har ni sett Liberoreklamen nedan? Den är SÅ söt då man klickat sig vidare, Elian är en Liberobaby från dag ett.

I sängen tidigare innan E skulle komma hem så var det TOKLEK! Elian skrattade, busade, bet mig överallt, drog i skinnet i mitt ansikte, pussade mig ( med tänder o tunga) på munnen o var helt crazy. Han har också fått en hesare röst tror vi, som han älskar att använda OFTA! Sötnosen vår!

MAMA o ro

Vi är slappisar idag, jag har migrän men det var skönt att vi kom oss ut lite så Elian fick sova. Nu är det nedräkning tills E kommer hem.

Vi nu!

Har mest lust att ligga inne o sova 12stunden men behöver rörs mig o få luft! Så nu går vi snart ut o jag ska lyxa med nya MAMA o andra magasin, behöver lyx idag!





dusch!!

En dusch kan göra underverk! Elian leker o pratar, hans nya grej är ut med tungan o nya ljud. Han är min största kärlek!

Konfirmation!

Väldigt spännande att få se hur det går till i Norge ( det är mer som studenten!) o att få möta alla goa släktingar!
Elians bordsplacering + att han fick barnstol, LYX!
Vi tre!
Linne som jag snabbshoppade i Trondheim!
La familia!
Onkel, Tante, Pappa, Mamma, Son o Bestemor!
E med huvudpersonen Åsmund, GRATTIS!!!!

Nu ska vi fixa vidare härhemma o förhoppningsvis somna om! Solen strålar så det blir långprommis senare!

På hotell!

Mina killar!
E fotar sin son

trött!

Jag är trött idag, en helg med lite sömn o Elian har varit mycket vaken om nätterna. Ska käka frukost nu o återkommer senare!

Elian kryper omkring o är lycklig att han är hemma =)

Snart hemma!

Nu sitter vi i bilen o ær snart i oslo! Ska bli skønt att komma i sang allihopa!

sommar

Denna body som AnnaStina gjort fick vi på 17 maj o ballonger!
TACK så HIMLA gulligt gjort!


Relaxing på rummet!

Tre trötta på shopping:

Sen hälsade vi på Eivind o Håvards UNDERBARA Mormor o Morfar! Satt ute på deras veranda o pratade o fikade MASSA gott, fortfarande ont i magen =) Nu när jag bloggar sitter jag på ett bättre rum med två delade rum. Vardagsrum med soffa o två bad o ett sovrum. Perfekt, Elian kryper omkring o skrattar o käkar på allt o killarna shoppar skjortor till konfirmationen imorgon!

Familjen Nordstrand-Aamodt
Tuffa killar! Elian hos favoritOnkel i vacker turban, haha han fick min sjal då det var så stark sol!
Familjefoto!



Nu ska vi mysa o Elian behöver mat i magen, han äter inte så mycket idag, värme+resa+allt nytt gör sitt till. Han behöver RO nu känner jag, o jag har tv4 :)
Krypmannen!


Tidernas!


Hejdåmiddag i Morfars famn innan vi åkte igår vid 19 tiden.

Ja igår var det nästan komiskt på resan! Vi körde fel i en timme, så vid 1 ringer vi o får vägvisning o får veta att vi är en timme fel + att då vi kommit tillbaka till riktigt ställe har vi ca tre timmar kvar. Killarna pratade o pratade o höll varandra vakna o jag o Elian slumrade bak i bilen ( jag slumrade / vaknade / slumrade) 

Somnade direkt i nya stolen!!


Jag skrattade så jag fick ont i magen, Es bror är en fantastisk kille o vi hade en del historier o dåliga skämt att prata om!
Här är det skymning.


Solen går upp o vi är äntligen framme!

På hotellet så var ALLT kaos. Först tog det 15 minuter att starta om datasystemet, han som stod i receptionen ringde mgi också halv tolv då jag sov i bilen o skulle fråga otroligt dumma frågor, han började prata om någon Arne som ville ha ett rum. Hmm....

Sen hade vi en stackars Elian o tre tröttisar som nästan somnade stående, jag tror det tog en timme att få komma in på våra rum o sen fattades det babysäng. Då kommenderar killen i receptionen Håvard att följa med honom ner i källaren, o så ger han honom en stor spjälsäng i trä o trycker på knapp 1 själv o kliver av o Håvard får släpa in sängen till oss på våning 12, hur oseriöst är inte det?? Sängen var dessutom trasig. Somnade tillslut men jag var ARG, när man kommer på natten ( vi hade anmält sen ankomst) så ska man få SOVA.

Elian vaknade efter en timme o jag lät E sova som hade kört alla timmar o vi låg o halvsov o lekte. Sen god frukost o ut på ett center. Jag köpte bara en svart sjal som jag letat o letat efter sen min favvo försvann. Den sista på H&M här i Trondheim =)

bilblogg

Nu bloggar jag ifrån Onkel Håvards pc i bilen. Vi ær på væg o Elian sussar søtt i sin nya bilstol. Regn o grått men det går bra! Ær vældigt trøtt efter igår men det gør inget, killarna kør!!!

Idag!

Nu har vi nyss kommit hem ifrån regnig tur i parken. Nu ska killarna byta däck på bilen o installera bilstol. Jag ska packa o laga mat.
Gudrun o Morfar
Molnig dag idag, men skönt!
Glad kille då han får komma upp ur vagnen!


Gårdagen!

En fantastisk dag med härligt sällskap. Vi ville nästan inte gå hemifrån brunchen men gjorde det tillslut o solen sken o alla var glada ohade folkdräkter!!! Fullt med människor överallt men vi hann ta en öl o sen åkte vi hem o röjde efter brunchen o så lagade vi spontant till laxmiddag åt alla! Bilder kommer nedan:
Gudrun!
Tuffingen!
Skål!!

Morfar!
Hela gänget men Morfar tar bilden!
Hej!
Elian med sin kära Johanna!
E o Stefan med barnen!

Petronella, Gudrun, Yvonne o AnnaStina!
Elian hos Petronellas Mamma Yvonne!
Mumsig tårta!
Jag o min son!
Familjen!
AnnaStina med sin Johanna
Stefan leker med barnen!

Tjejer på vift!
Petronella, Jag o AnnaStina
Gudrun, Morfar o Yvonne!
Jag o min Pappa!


I Slottsparken!

Jag vid slottet!
Gott med öl!
E o E möter Maria o Eivind!
På väg hem!
Nöjd kille i vagnen!
På väg ut på kvällen! barnvakt hemma!
På Havanna!
Maria o jag på fest !


vi tre

Nu lagas det middag hos oss! Här är vi tidigare på morgonen!

solig dag!!

Nu är vi alla vakna o uppe o donar. Elian valde självklart att inte vilja sova inatt men så är det! Det gick bra o jag mår bra, men somnade inte förrän efter ett igår så det blev få antal timmar med sömn.

GRATULERER MED 17 MAI ALLESAMMEN!!

väntar!

Vi är trötta men väntar på besök!
Slänger in lite bilder ifrån min 17 maj för två år sen som AnnaStina inspirerade mig till =) Förra året pussades vi i Grekland med magen.... :)


Party den 16 maj, sent på natten!
17 maj:
Jag o Viktoria 
Grillar i parken


working MAMA!

Min andra kjol jag köpte häromdagen!
Denna ska jag ha AT WORK i höst!

suddig fokus

Min kära skulle fota mig då jag provade jackor! men man ser på kvalitén att det är fotbollen han har i fokus =) 

resesängen är min systersons ( 13 år gammal) o den har vi på morgonen då E slösover i soffan, då leker Elian i den en stund.

MUMS!

Mumsar i mig lite godis, blev så sugen då jag shoppade mineralvatten o sprite till morgondagen! 
Snart kommer Pappa o Gudrun!

Trött skatt

sover på ett täcke på golvet förut idag!
Inbyggd i sin lekhörna, stolar på tvärs överallt så han ej ska krypa till dumma ställen + kuddar som täcker video/dvd/anälgg haha! Snart ska vi barnsärka på riktigt i nya lägenheten, än så länge måste någon ALLTID hålla tre ögon på skatten! 

Imorgon!



LEK!

Killen som lekte o lekte idag, blev SÅ trött på slutet!
TACK Mormor för posten idag, böckerna var jättefina!!

KISSBLÖJA!

Här skymtar vi Mammor i farten.
AnnaStina o Johanna, Scott o Kristin!
Jag o min nyvakna något skeptiska kille!

Sölve hos sin Mamma Marianne!
AnnaStina o Johanna!
De som arbetar på Odeon fick nog en chock över att se oss två med några fler människor! Trodde nog att Odenon var vår enda vän. Men där har de fel, vi tycker bara det är så praktiskt o nära hem. Inget skötbord finns men vi byter i solen eller hemma =) Just idag bytte jag snabbt på golvet på hans underlag, hade dörren öppen eftersom toaletten är så liten ( de har tre på rad o så handfat utanför) o jag var smidig i snabb. Men då jag gick hemåt kom jag på att jag glömt kissblöjan ( fin tihopvirad med tejpen o allt, men ändå...) liggandes på golvet. Jag som skulle slänga den innan jag gick ut, men att packa ihop o komma mig ut snabbt gjorde att jag glömde. Sorry Odeon ni fick en kissblöja!


Maria i sin mamma Thereses famn!

Mammaträff!

Vi hann komma en stund iaf o ta en dagens på Odeon! Jättekul att se alla barn o mammor, mammorna krymper o bebisarna växer!
Här håller jag i min andra bebis, Johanna!
Hon känns som min lilla prinsessa i hemlighet, jag blir så glad av att ha henne nära o av hennes härliga leenden o busiga skratt. Att gosa med en prinsessa är inte dåligt! Perfekt, en egen prins o en prinsessa till låns ;)

Hemma!

Nu är vi hemma, E kommer snart hem! Läkarbesök gick bra, väntetid en timme dock. Stackars E missade möten men de lekte på killarna utanför medans jag var inne o väntade på att få komma in! Hann också möta tjejerna på Odeon o shoppa lite!
Bloggar med bilder senare, nu ska jag dekorera med blommor här hemma!

Bokat!

Då är Malmöresan inbokad!

Jag sitter här som en zombie, men Elian vill leka lite till. Ska snart laga lunch o bege oss ut tror jag! Blir svårt att hinna med lunch kl 13, jag vet hur sena de är hos läkaren...Men vi prövar. 

SOL!

Idag skiner solen o det är lovely!!! 

Igår kom jag i säng alltför sent, hade så mycket att fixa! Elian åt vid 23, han verkade så hungrig, vaknade sen strax innan 6 imorse. Så myste vi lite innan E fick lov att flytta bilen o köra till jobbet eftersom det är vägarbete på vår väg utanför idag ( rengöring av gator!) 

Vi somnade om vi jag o Lilleman o nu leker han på golvet o jag dricker min välling. Ikväll kommer Morfar o hans kära, ska bli jättemysigt!!!!! Jag ska till läkaren kl 12.20 så då kommer E hem o byter av mig utanför där så Elian får sova i vagnen, ingen kunde vara barnvakt. Sen möta Frognermammorna i parken om det inte tar för lång tid hos läkaren.

Hoppas alla får en UNDERBAR dag!!

stöka istället för slappa

Jag åkte o köpte ingredienser o har nu bakat två pajer. Skönt att göra nåt vettigt istället för att ligga i soffan hela kvällarna! Nu ska jag rensa hallgarderoben o sen är det natta!
Vi fick vår stora luddiga ikeamatta såld ikväll också, skönt att slippa den!


en halv grillad kyckling

Jepp nu är vi förlovade!
En grillad kyckling, potatissallad, majs o en norsk dryck som smakar trocadero!
Romantiskt ändå då Elian satt med oss o var SUPERGLAD!
ÄLSKAR ER KILLAR!
Nu ska jag strax åka iväg o shoppa mat o baka pajer till 17 maj, men först betala räkningar o amma!
Es ring blev jättefin!
Jag har skrivit Josefine på den!

Imponerad över mig själv

Idag har jag ätit frukost: mackor med välling, lunch stekt kycklingfilé o en risifrutti ( inte samtidigt ) Elian ÄLSKADE risifruttismaken men han fick bara någon minisked =) O nu mellis som jag skrev nedan! Inte ofta jag intagit så mycket före E kommer hem, nu blir han nog stolt!


nåt sånt här...

 blir det nog, bältet med rosett i skinn kommer ifrån Sisters, kjol Oasis o top Vero Moda. 
Marinblå skor Bianco.

En annan kjol, tight svart med hög midja fick också hänga med hem ifrån ZARA, perfekt businesskjol i höst på jobbet. 

Nu ska vi leka här o käka eftermiddagsfika. Elian får barnebröd o banan o jag en muslibulle med te!

Solen STRÅLAR!!!!

ANTIKA

Här är vi med antik touch på bilden =) 
Trött kille som vaknade i en butik men klarade sig igenom ALLA utom den sista utan att vakna, skönt! 
Har shoppat lite 17majkläder åt oss. Elian får en POPrandig tröja med lång ärm i vitt o rött o blå/vit mössa som ni ser på bilden! Jag har en jättefin Bruns Bazaarklänning som är beige / blå som jag ej hunnit inviga ännu men jag har haft en bild i huvudet på hur jag vill se ut.

Helst paperbagwaistkjol ganska kort men i Oslo ligger de lite efter ( sa tom butiksbiträden i Bogstadveien =)) så jag fick nöja mig med ett mellanting. Den var perfekt att ha i min garderob, kan användas både till vardags o fest!

överkörd?

Jag har klätt på mig o donat o så lägger jag mig på golvet med prinsen o vill sjunga o leka, han kliver rakt över mig o drar i munnen o kniper på kinderna. Jaja lilla vän du leker nog bäst själv på golvet, allt är väldigt kul där nu märker jag! O med Pappa leker du så du skriker av skratt. Mamma är gansk amycket gosa, trygghet o mysa. Men E kan lugna o trösta o lägga lika bra om inte bättre än mig, en fin Pappa har du allt!

Natten var lite kaos. vaknade vid tre, men det är nog för lite mat i brösten nu eller så vaknar han av drömmar, svårt att somna utan att bäras nu så det blir nästa steg. Somna på morgonen o annars själv inte bara om kvällen. Oj nu biter någon i mina tår här, kanske lekdags?

På väg upp!

Allting är så spännande nu, inget får Mamma ha ifred på bord eller på ytor som Elian kommer åt. 
Det blir en del fall också, svårt att ta sig ner ifrån höga höjder. Nyss slog mitt hjärta sitt öga, ett litet blåmärke får han allt. Nu har jag nyss bytt hans blöja, borstat tänderna, tvättat bort morgongröten, smörjt in o nu ska vi somna om!!!!

BRA!!!

Polisen i Oslo får 30 miljoner extra för att förebygga våld, gäng o våldtäkter. De kommer bla satsas så att polisstuderande kan få sommarjobb. BRA att göra polisen synlig o Oslos gator tryggare efter hemska våldtäkter o annat som skett nu.

DUKTIG!

nu har jag o E sett lite tv o pratat igenom dagen, inte alltid man hinner med det!
Imorgon ska jag bege mig ut o försöka hitta en röd sjal eller något annat rött o en kofta / tröja åt Elian. Blir nog en randig POP, lika den blå som han har. På torsdag är det nämligen 17 maj oavsett väder. Det ska firas!
Champagnefrukost hos oss!


SKRATT

Okej, vi erkänner...Elian TOKLER då han ser en kamera! Bildbevis ifrån alldeles nyss:

MINA kära på väg in att bada!


recept!

AnnaStinas curryräkor:

stek räkor ( kan köpas i lake som det heter på norska men ta bort vattnet först =)) tills vattnet försvinner ifrån stekpannan
släng ned purjolöken o stek tillsammans
svartpeppra + currykrydda 
ner med en burk creme fraiche 
låt småkoka en stund!
servera med pastaskruvar o majs!
Jag har alltså vidareförmedlat AnnaStinas recept nu utan att fråga, så nu måste ni skriva om ni testat o säga vad ni tyckte! =)
Detta är en busy girl, såna behöver enkla recept då hungern faller på!

lekstund

E försöker leka med Elian som helst leker själv precis nu när han har världens bästa lekkamrat hemma =) E ligger i babygymmet faktiskt o leker, hmm...

Elian lyser upp som en SOl då han hör nyckeln i låset o vrider sig mot dörren o är SÅ glad då E kikar in o ropar PAPPA ÄR HEEEMMA! DET är kärlek!

Blir nog tidig kväll på Elian ikväll, han är supertrött trots sina tre sovpass, som dock var ganska korta både morgon o eftermiddag.

Just det, AnnaStinas curryräkor efterfrågas av E nästan varje dag så vi åt dem idag igen. Komiskt, mem det är så enkelt o gott! 

REKLAM

vilken låt är det i reklamen för Telenor?? ÄLSKAR den!

Le chef!

Förslag: Då man fött sitt första barn så får man med en sån här hem:
Fördelar: Om man ammar får bebis BRA mjölk, Mamman blir mätt, får en god kost. Sen är det viktigare ju fler barn man får att familjen får BRA mat. Det handlar INTE om att Mamman eller Pappan inte KAN laga mat. Mer om tid o prioriteringar o TIMING!
Mamman får också i sig betydligt MINDRE socker!! 
jag lovar!

svartvita


Fått en del gjort!

För att inte göra någonting så har vi fixat lite saker. Ringt om barnehageplats, ringt om bilstol i Sundsvall. Vad KUL det var att höra min dialekt, jag pratar nog inte så riktigt längre men det var jättemysigt att prata med tre olika människor om barnsäkerhet på Sundsvallsdialekt. De var så duktiga så!

Det blir en BeSafe IziKid trots att Britax Freeway kostar hälften så mycket, vi kör bäst i test då det är vårt hjärta det gäller. Händer något så vill jag veta att vi har gjort ALLT vi kan för att han ska klara sig. Morfar köper med den på onsdag ifrån Sverige, vi sparar några kronor där också, superbra! o TACK Mormor för att du sponsrar halva stolen!

Nu ska jag strax försöka klä mig så jag kan vandra i ösregm, blir en tur i parken o en kaffe känner jag. Ska också lämna en påse till Stefan på hans jobb o hämta Es jacka som vi sprang ifrån i lördags.

Tvättat o hängt har jag också hunnit med, Elian börjar bli trött nu så jag ska göra oss klara!



Galna drömmar!

Inatt vaknade prinsen vid 2-3 tiden, jag ammade men han ville bara äta lite. Sen skrek han o var helt crazy. Tror han hade ont i halsen, så jag vaggade honom i famnen lite o sen sov han. Jag drömde massor om konstiga saker, jag var på café o fick massa presenter. Iaf så skrattade Elian i rummet bredvid i drömmen, så sött så sött. Massor... Så vaknar jag o klockan är 7.05 o Elian står på knä i sin sovpose i sin säng o drar sig upp i spjälsängen. Söta söta sötnosen, skrattar för sig själv LÄNGE! Sen myste han i sängen med oss då jag hämtat honom. MYSUNGE!!

Imorgon hämtar vi Eivinds ring, spännande! Idag ska vi bara mysa inne i regnvädret o sen ut o gå i parken vid 12.

OJ!!!!!!

Jag la ner Elian efter gröt + kort amning. Inte hört ett ljud sen dess.....ska kika till honom nu...
Han sover sååå sött, på sidan mot sin kanin. Han andas tungt o skönt, det är min LYCKA. Att se o höra hans andetag.

I magen så var hans minsta livstecken det bästa jag visste, han sparkade, boffade med sina händer långt ner i magen o hickade OFTA. Det gör han fortfarande. =)

Nu ska jag njuta min nya favorit center ( hjälper inte min bikinimage på traven =)) o se Singel i byn. E har laddat ner nyaste Greys åt mig, jippie!! Men han ser fotboll så jag får snällt vänta.

skönt med luft!

det småregnade men luften var klar o skön, vi gick halva vägen hem. Köpte tunn god pizza o tog bussen resterande väg då Elian behövde komma hem till bad o gröt. Jag får småpanik, måste börja promenera HELA lunchsovningen igen som jag gjorde förut, om min mage ska vara någotsånär ok i sommar! Jaja, det löser sig.

zzz

Vi tog bussen till lägenheten, måste köpa barnstol så vi kan ta bilen, E var motvillig till att transportera sig på det viset =)   Nu har vi skrivit på kontrakt! Lägenheten är superenkel o standard, vi går ifrån trä till plastgolv på sovrummen men det känns BRA. Lättstädat o vi planerar att köpa då vi gift oss, perfekt att mellanlanda här!

Här sover klumpen i vagnen på "vår" balkong!


Mammas skatt!

fler bilder ifrån soffmys imorse. 
Denna dag har varit så HÄRLIG!

Skratt

Imorse testade vi ryggsäcken som Elian kan vara i. Som jag skrattade, när ska vi använda den? Han är ju så tung =) Men OM vi en dag ska på utflykt då han kan gå kan denna vara bra att packa matsäcken i!


7

Skön promenad i parken. Massa folk som strosade omkring. Solen sken bakom molnen så vädret var perfekt. Jag var supehungrig så köpte en våffla med hallonsylt på. Många barnvagnar, o många barn som lär sig cykla. Det är så sött.  Elian sov sött i vagnen.

Sen shoppade jag med mig scones o vaniljbullar hem till en trött E. Så nu har vi ätit "english breakfast" med te o nu är det Elians tur att äta. Macka med leverpastej o mosad frukt. 

Alldeles nyss då Elian satt i min famn såg jag, att han fått en tredje tand där nere. Så nu är det sju tänder i hans lilla mun. Hjärtat, dags att lära dig att tugga nu =) 

LÅNGT HÅR!

Se som det växer!!

ut!!

nu går vi strax ut, ska gå i parken så Elian får sova skönt! Hans röst låter lite hes, men i övrigt verkar han må bra. 

Jo, jag är ute efter en svart paperbagwaistkjol, kort, lite hög i midjan. Tips på budgetvariant? ACNE har en men den jag provat är i ull o kostar runt 2000 kr. FINT är det!!! Har planer på att ha en sån den 17 maj nämligen!

Nu har jag ammat klart o ska klä på mig!

Another day!

Så är det söndag! Jag har försökt somna om hela morgonen men det har gått sådär. Iallafall så ska vi skriva papper på lägenheten idag, det blir kul att se den igen!

rekord

Denna veckan hittills har 10,437 unika adresser besökt min blogg!
Helt crazy!

Hjälp!

Inte helt oväntat sa macen ifrån nu igen att nu är den strax FULL, o jag har SÅ massa bilder på den o nu börjar den verkligen arbeta långsamt. Måste köpa extern hårddisk. 

Jag drog på mig schlagertights o slängde ner en flaska champagne o sprang ner till Viktoria o kikade schlager. Sen hem efter uppträdanden o pussades i soffan med E innan vi fick veta vem som vann. Nu är det strax strax sovdags för mig!

Jag o Anette



Ibland fotar vi såna här hemmamysbilder. Det är så mysigt att ha kvar tycker jag, en dag är vi gamla o då kan vi se att vi en dag var unga o tokiga! HEJA SVERIGE! Ni ser färgerna, gult o blått! Vi ska ALDRIG sluta kyssas varje dag!
Här är jag NU, avsminkad o trött. 
Ville bara visa att min lugg växer, jippie!

Jag funderade tidigare på det här med bloggar, det är SÅ kul att kunna kika in hos vänner o se hur de har det!
Vänner som jag bett eller tipsat om att börja blogga som gör det är:

Elin elinis.blogg.se
Mamma bestemor.blogg.se
AnnaStina gizmolinas.blogg.se
Jessica jessicaengstrom.blogg.no
Charlotte charlottemarten.blogg.se
Hanna hannaevelina.blogg.se
Aslaug ashi.blogg.se

KUL!!!!

Nu måste jag sussa!




ILLA

Jag mår lite illa, tryckte i mig moussen nyss. Men gott var det =) 
Nu ser jag på Stina på svt1 o bara njuter av att det är så ljust ute. Sommaren är här snabbare än man tror.

Kort sammanfattning

Lovely spontan dag!
Odeon med våra girls o nu curryräkor hemma!
Har faktiskt lagat samma dessert ikväll som vi åt igår, chokladmousse av mörk choklad med apelsinsmak!

Nu äter Elian gröt o ska badas o läggas!

igår!

Elian kryper till Petronella!
Stefan o Petronella!
Jättegoa vänner, är så glada att vi har er!

E gör samma fotomin som Elian =) 

LYX!!!

Jag läser tidningar o Elian sover sin lunchsovning i vagnen inne idag, har öppet fönster i hans rum då. SKÖNT! Jag har donat så mycket så har mer lust att slappa nu o sen ta en tur ut lite senare. Hoppas alla får en UNDERBAR lördag!

SKRATT!!

Elian skrattar o kryper omkring o han gör mig SÅ lycklig!!!

Jag har städat bort allt sen igår, diskat o satt på en tvättmaskin. E sover i soffan o jag har nyss duschat. ÄLSKAR lördagar, o dagar utan planer! MYYYS!

Längtar tills vi flyttar nu, just i ögonblicket står Elin o drar hårt i grinden så hela trappräcket gungar, blir nervös av bara tanken... Ingen trapp för oss, arnvänligt ska det vara =) 


Fredagskväll!

Underbara blommor som vi fick!
Under kvällen blev vi lite gåutensvängsugna så underbara Martin kom o passade skatten den stunden vi var ute.
TACK!!
Mor o Far ute!

Nu ska jag snart somna om med Elian hoppas jag =) 

CNN

Supertrevlig gårdag!!
Elian sov så skönt HELA kvällen, han älskar då vi har gäster!

Nu sitter jag o ser CNN, inget annat på tvn. Vart är all MAMMA O PAPPATV?? Vi är MÅNGA som är vakna kl 6 o sitter o ser på en aktiv lekande bebis som far omkring, lite morgontv vore trevligt!
Dukat o klart!
Chkoladdoppade jordgubbar o rosévin med sprite.

UNDERVERKET som håller mig vaken just nu!
Här igår. 
Här ser jag rolig ut men detta var igår innan vi fick besök, tänkte bara visa mina nya skor!


ÅÅÅ

ÅÅÅÅ vi har barnvakt!!!Elians gudfar!!
Vi ska ut en sväng :)


CRAZY DAY!

Men lovely!!

Jag o AnnaStina har nästan censur på dagens citat men här kan ni få ett:

Någon: oj nu börjar det regna!
Någon: Och jag som inte har med mig baddräkten!?

Nu ska jag snabbt fixa inför middagen här hemma ikväll!

glömde kameran hemma så det blev mobilfoton idag
Alltid glada, rosa o FABOLOUS!


Prommis!!

Nu har vi båda ätit lite lunch, rekord! Ska strax ut o posta ett brev, promma o bara njuta fredagsfeelingen. Möta AnnaStina o Johanna tänkte vi hinna med också, alltid mysigt att träffa våra solstrålar!


Elian

ÅÅÅ så mysigt med nyvaken GLAD kille att busa med!


(suddig mobilbild i motljus)

FREDAG!!

Idag känns håret helt okej efter silvertvätt

Igår la jag mig i tid men hade svårt att somna men tillslut så!
Sen då Elian ropade lite så hämtade jag honom o ammade, trodde klockan var 5, men den var bara 23.30 så han skrek säkert bara i sömnen, haha jaja han sov iaf till 6 tror jag, jag vet inte riktigt. 

Nu var det nyss en kille här o köpte tvättmaskinen, jag har värsta försäljningen varje dag nu, så går det då man har för stort hemma o mycket möbler, men det är perfekt att få bort det vi inte behöver!

Ikväll kommer Stefan o Petronella hit, de kommer vid 18 så de hinner träffa prinsen också, ska bli jättemysigt.


planering!

Nu har jag legat o läst o donat på macen ikväll o msnat med världens bästa Charlotte! E sover i soffan, trött efter dagen + fotboll. Han är så söt där han snusar. Nu ska jag förflytta mig till sängen med magasiner o min kalender. 
SOV SÖTT!!


frisörbesök

Jag fick en bra rådgivning av två tjejer på La Bionda. Jag ringde imorse o sa att jag inte ville komma av oro för att det skulle bli beige / grått eller så. De rådde mig att inte tvätta håret idag o att komma in o visa. Det var bra. Klockan 15.45 kom Bestemor o passade klumpen TACK! O jag hann iväg i tid.

Jag ska inte göra något annat än att tvätta med mitt silvershampo ( då blir det helt okej). Felet var ju att hon färgade botten o det ar slingor jag ville ha så uttrycket blir väldigt blont o lite gult. SÅ nästa gång om ca 6 veckor så ska jag få gratis klipp + slingor som jag tänkt mig, de var bra. Värdet på det är 2000 kr så jag klagar inte. Pratade om att jag ska gifta mig om ett år o då är det inte läge att panikfärga det mörkt eller mixtra.. Känns toppenbra!

Nu vill killarna på badet ha en pyjamas!


catch me if you can

Jag skrattade högt då Elian jagade Gucci runt bordet, han var intresserad av att få tag i katten o Gucci ville mest vara ifred =)

solig vårdag

Vi hälsade på AnnaStina o Johanna en kortis idag, AnnaStina gjorde ett kort ärende så jag övervakade de små sötnosarna!

Elian:-Mamma vad gör hon??
Johanna: Hallå jag är ju hääär!!

-Aha, en kamera, så HÄR säger Mamma att jag ska göra då, blir jag fin nu?

-Mamma, får man inte göra så här? Hon tar på mig så jag försöker krypa iväg men hon håller fast mig!
(Johanna skrattade bara)

Den här damen är inte svår att leka med, ett halsband tycker hon är SÅ mysigt att pilla på. Jag myste o njöt av någon som inte sliter o drar... :)



Sova i ro?

Haha jag skrattade högt då jag pratade med Ashi i telefonen o Elian just somnat i vagnen, då kom alla dessa hästar med poliser o hela kungliga vaktguarden. De hade uppvisning på slottet såg jag senare. Men just då han somnat önskade jag mig INTE trummor o instrument, men han sov vidare =) 

Var inom Ashis jobb ( advokatkontor) o fick en kopia av mitt körkort så jag kan posta det imorgon med advokatsignatur, TACK!

Skriver mer sen, nu ska vi dammsuga lite innan E kommer hem ifrån fotbollsträning.

IGÅR!

på barselträffen, Elian sitter i randig tröja o shorts o kikar på de andra.
Mammahjärtat slog extra hårt =)

med håret på sne!

Nyvaken efter vår LÅNGA sköna morgonlur idag!!


bröd

På order har jag inte avbokat tiden o inte tvättat håret idag, de ville se på håret o försöka hjälpa mig, BRA!

Vi NU, Elian äter små brödbitar o vi ska strax gå ut o göra ärenden i solen!


tidiga morgnar....

Inatt tror jag Elian vaknade vid 2,3 men då sjöng jag o han somnade, sen var han vaken som bara den kl 5 o fick äta o låg o myste med oss. E klev upp strax efter 6, min hjälte!!!

Nu leker vi här o jag ska äta frukost! Sen måste jag iväg o kopiera mitt körkort på något ställe där de kan signera o få det godkänt, ska posta det till banken så vi kan göra ett depositumkonto jag o lägenhetskillen. Vi längtar massor nu!! 

Annat jag mpåste göra snart är:
boka resa till Malmö
boka hotell i Trondheim
köpa konfirmationspresent
boka hotell i Uppsala

men idag ska jag NJUTA dagen!



The story of us del 2

E kom hem till mig o vi såg film o satt o pratade. Han låg bakom mig kommer jag ihåg o var så snäll så snäll, så jag kände att jag ville kyssa honom men ingen vågade. Så vände jag mig bak o kysste honom o det var SÅ mysigt, tror vi kysstes flera minuter!

Jag har ganska svårt att dra isär dagarna men de följande dagarna så dejtade vi plus att han sov hos mig. Vi var ute o käkade, på bio o då helgen kom så partajade vi o dansade o drack drinkar ute, men hem ganska tidigt ändå. Vi ville inte möta någon annan, bara lära känna varandra bättre. Han bodde med en kille som aldrig betalade hyran o jag hälsade aldrig på i deras "killhem" utan vi höll oss hos mig i min tvåa. 

Jag har aldrig sett så mycket filmer, animerade barnfilmer hela förmiddagarna på helgerna, o goda färdigmackor ifrån Gott Bröd, cappuccinos o muffins i sängen till frukost. Verkligen smekmånad. Jag blev kärare o kärare för varje dag jag spenderade med denna gentleman. Han körde mig överallt, jag insisterade på att ta trikken till dejter då jag ändå bodde så nära men nejdå han kom o hämtade mig. Han var ibland hemma kort för att byta kläder o så men så smått stannade kläder kvar o jag tvättade dem o gav honom en egen byrålåda.

Vi körde cab, myste på Aker Brygge i höstsolen, hade det så härligt. 

Efter ungefär en vecka så började det dra ihop sig till min systers försenade bröllopsfest o hennes mans 40årsfest. Jag pratade i telefonen med henne o sa att det vore SÅÅ kul om ni fick träffa honom. Hon sa jamen kan du inte ta med honom hem på festen som en dejt? Jag mailade E o han sa javisst. Så sa jag: är du säker? Han: ja, är du?

Så satt vi i bilen på väg till Sundsvall, min Saab körde jag o det var ca 10 timmar i bilen. Vi hade så kul o hann verkligen prata om allt. Hans mamma ringde o jag hörde att hon var så nyfiken på mig o han försökte svara så jag inte skulle förstå men jag tror att hon frågade om vi var tillsammans o att han sa ja. Sen då de lagt på sa han: 
Alltså, jag har VÄRLDENS bästa mamma. Sötnosen!! Hon bjöd hem oss på middag då vi skulle komma hem ifrån Sverige igen.

Sundsvall var SÅ mys, vi kom på natten o bodde hos Syster så de mötte E dagen efter, eller alla var på skola / jobb i familjen men syster var hemma så på morgonen åt vi frukost, jag, min norska dejt o min syster. Sen mötte han alla eftersom o jag tyckte han passade bra in i familjen o han gillade alla. Speciellt minn systers man Uffe, de är lite lika. Fotbollskillar, säljare, snälla o goa killar.

Just ja, då vi kom till Sundsvall den natten så var vi inom min Mamma först mitt i natten för att träffa hennes nya man Ingemar, fikade o sen åkte vi vidare till syster. Mamma gjorde tummen upp direkt, o viskade HAN ÄR PERFEKT FÖR DIG!

Min Pappa visar E Sundsvall.
Norra Berget.

Forts. följer nu ska jag SOVA!




del 2

Hittar inte storyn om oss del 1, skulle skriva del 2 men måste läsa vad jag skrev sist.... Någon som vet vart den ligger? Mitt sök i bloggen fungerar inte!

OJ!

sitter o ser på en födsel av fyrlingar med kejsarsnitt. Sååå små o söta är de!

Skönt att varva ner, har haft planer varje timme denna dagen o då man lagat mat så är det diska, plocka undan, Elian ska grötas o badas, läggas, plockar o plockar. Alltid tvättas det o hängs =) Jag plockar också bort alla mattor, täcken o leksaker ifrån golvet varje kväll o tänder ljus o bara njuter av att det ser fint ut hemma! Sen på morgonen kl 6 ska allt fram igen. Så är det o jag älskar det, idag har det bara varit SÅ mycket telefoner, sms o ja allt! Men det är bara kul att prata med alla jag tycker om!

Pappa o hans Gudrun kommer hit o firar 17 maj med oss, det är smart för den sagen är FAB! Vi planerar en mysig champagnefrukost härhemma!

Överraskning!

Jag gick till posten då Bestemor kom hit så hon lekte med Elian. Där hämtade jag ut ett stort paket, vi blev SÅ överraskade då vi öppnade presenterna som detta var fyllt av. Till mig, Elian o E. Jag vill inte skriva vad det var i, det känns som om det kan stanna mellan oss o Sara som skickat det. Jag är SÅ tacksam o det var ALLTFÖR mycket. 
TACK!!! 

Men jag kan avslöja att jag mumsar på belgiska chokladpraliner nu o de är ljuvliga!!!!


Bestemor!!

Hon blev så glad o stolt att se Elian krypa runt o skratta!
Spännande att  se på Pappa som tokar sig!


Elian fick fina t-shirts ifrån Paris o vi käkade middag.


På café

Till höger Kaya som bjussade på macka med leverpastej till nyvaken Elian!

Det är jättemysigt att ses o tiden rinner iväg.... Snart börjar vi jobba en efter en.... Varje dag tänker jag att jag måste ta vara på tiden så jag försöker verkligen göra det!


Mammor o bebisar!!


Kristin med sin Scott


Therese 


Karen

Hääärlig dag!

Småstressigt blev det då vi skulle möta upp kl 11 på helsestationen men vi hann. Ingen uperbra info precis men Elian kröp omkring o lekte o skrattade med de andra bebisarna, sen mötte vi upp Kristin, Karen o Therese o deras söta bebisar. Det går sååå snabbt nu med utvecklingen!

Elian fick smaka små bitar av barnbröd ifrån Baker Hansen med leverpastej på o han åt utan att kräkas. Optimistiskt gick jag o köpte ett bröd o de skivade upp det i bageriet o jag gjorde en liten smörgås o delade i kuber, han spyr o spyr. Jaja det kommer, de lär sig!! Han är så duktig på mycket annat o jag är så glad att han är så glad om dagarna. Tänk vilen lycka att kunna ta sig fram dit man vill!

Nu är E på pokerkväll hos Martin efter Elians bad o gröt o jag får strax besök av en tjej som ska köpa vår 120säng nere.

På gatan där jag gick imorse luktade det sååå gott, syrener! Men detta är ett annat träd, vackert!



Hemma!

Nu är vi hemma, solen strålar ute o jag ska laga mat.
Svärmor kommer strax o vi ska äta repris på kyckling med stektagrönsakr, ris o egengjord currysås idag.
Skriver mer om dagen sen!


trött kille

nu ska vi ut o gå!
sen möta upp Frognermammorna, längesen nu, det ska bli jättekul!

MORGONKRYP!

Elian sov fint till kl 5 tror jag o käkade lite, sen vaknade han 6 o E tog honom 6.15 så jag fick sova. Du är BÄST E!!!!!
Nu kryper han omkring här vår lille son o det är livsfarligt att lämna honom en sekund, det gör mina morgnar till utfordringar då det gäller att fixa frukost, mig själv o hemmet. Klockan 11 är det helstestationen ( bvc). 

Mina tjejer!!

Det var så mys att få besök, vi hade riktig tjejkväll!
Nu ska jag lägga mig o soooova.
Viktoria o Petronella
Här visar E att han INTE är familjens fotograf.....
Viki!

stolar....

ÅÅÅ vilken mysig kväll! O bilsäte + isofix är sålt, en gravid tjej såklart som köpte den. Vi hann prata ganska länge då hennes kille hömtade bilen, jag o E pratade om första tiden, förlossning, andning o massa. Man känner att man vill ge råd o hjälpa o jag blir sååå avis på magen, det sa jag också =) Sött par som fick en superfin stol efter Elian, deras son skulle kanske heta Einar, passar ju perfekt!

Imorgon shoppar vi nog denna BeSafe  iZi Combi i helsvart, den ska vara en bra stol!

Combi


kvällsstatus

E har lagt Elian o strax kommer Petronella o Viktoria! Jag smakar på en dagens o har gjort hallonsmoothies!


bebishörlurar?

Vart hittar man såna hörselkåpor mot oljud?
Vi ska på en student i Uppsala, närmare bestämt min "lillasysters" ( min bästa väninnas lillasyster ) o jag vet hur mycket ljud det var på stan då jag tog studenten....det var tider!!

Ska bli SÅ kul att möta min andra familj o att de får möta mitt livs mirakel! *stolt*
Saknar dig CHARLOTTE o ÄLSKAR dig så MYYYYCKET! Imorgon fyller du år, din present får du som vanligt inte i tid men då vi ses =) PUSSAR i miljoner!

juli 2006, veckor innan Elian kikade ut!

This day:

Nu är vi hemma igen o Elian har käkat frukt o jag dricker Brämhults apelsin o jordgubbsjuise. Den drack jag VARJE dag med Elian i magen!

Först gick vi ärenden o postade saker, inte konstigt folk inte skickar presenter o saker via posten längre... det är DYRT! Elian somnade inte förrän efter ca en timme men då gick vi mot parken o skulle möta Monica o Nickolas! På vägen dit mötte jag AnnaStina vid ett hörn så vi kramades o pratade lite, alltid en solstråle! no matter what....

Längsesen vi mötte Monica o N nu o N vinkar sååå sött! Han är en glad o social kille =)

På vägen hem stötte vi på Therese med sin söta Maria också, massa bebisar har jag sett idag, de är underbara!

Ikväll kommer en tjej o kikar på vår bilstol, hoppas de köper den plus isofix, så kan vi köpa en ny!!!!
Monica får present av mig o Ashi!
Mammas prins!
Elian ser fascinerat på Nickolas som vinkar!!!!
-Men Mamma, ska du fota nu IGEN?? 



På väg!!

Nu har vi lekt o lunchat o ska snart bege oss ut på promenad!
Skulle ha lunchat med Aslaug, Monica o Siri men vissa kunde inte o vissa sov lite länge så planerna blev för sent bestämda för vår del, jag älskar planering men mindre kul då det inte riktigt går som man tänkt sig. Men sånt är livet!

lugn i skön dag

Elian sover i vagnen i hallen, jag ser Beverly Hills o ska strax göra lite lunch, lasagne! Fick just veta att E har fotboll torsdag men vi måste fixa det, mitt hår ska tonas ner... Men hoppas jag inte blir missnöjd igen. 



hår

idag kl 16 ska frisören fixa till mitt hår,lägga in en minifärg o tona ner lite. Kanske jag är lite "in" ändå om man kikar på Scarlett, haha....


update: min frisör är sjuk, fick ny time torsdag... jaja!

Morgon

Elian vaknade vid 3 inatt o jag sjöng (i sömnen) o vaggade sängen, så somnade han om. Klockan 5 var han superhungrig o fick mat, sov till 6 o E gick upp med honom. TACK! Men ändå är jag sååå trött idag, men efter frukost o en dusch ska jag klara dagen. Klara o klara, att vara trött är bara ett lyxproblem om man tänker på vad jag får uppleva om dagarna, Elian du är Mammas ALLT!

Just ja, han skrattar HÖGT då han kryper, han tycker det är tokhäfrigt att HAN KAN KOMMA DIT HAN VILL!

hörnsoffa

vi har snurrat på soffan, mycket mysigare!
Jag älskar lampan på bilden, den har jag lånat av min syster sen jag var 17!
Mina E

Nu: TOP MODEL

kamera

någon som kan tipsa mig om en bra kamera?

TJEJSNACK!

JÄTTEmysigt besök av Viktoria, först mye bus med Elian o så massa girlstalk i soffan med te o jag käkade massa glass. Älskar min Viktoria som är SÅ duktig att läsa läsa o läsa! 

family living

Vi har ätit lasagne o stekta champinjoner, majs o broccoli! MUMS!
Nu slappar vi i soffan som vi gjort om till hörnsoffa, MYS! Viktoria kommer o käkar snart.
Hon behöver äta min lilla student o jag tänkte vara lite Mamma =) 

försöker fånga familjen på bild!




Varmt ute!!

Idag har vi haft en så mysig dag, bara fixat o dinat i vårt eget tempo o jag har fått ny energi känner jag. Mötte Kristin utanför då vi var på väg ut ( längesen!! ) o hon hade slutat nattamma för tre veckor sen o jag fick sån JAGKANOCKSÅkänsla, tack kristin för inspirationen!! Ska sluta ge efter för min dundertrötthet klockan 4 o istället satsa några nätter på att INTE amma före kl 7. 

Sen regnade det varmt regn i solen o jag ringde Jessica som snart kommer hit igen, jippie!! O så nu har jag stått utanför o pratat med syster medans Elian sussat i vagnen. Min syster är världens bästa, hon får mig att skratta o att tänka positivt, SAKNAR DIG!!!

Just det, jag har handlat mat så idag lagas det lasagne, vi har gjort framsteg i huset =) O jag fick ett underbart svar på ett mail som jag skickat idag. Dagen har faktiskt blivit helt fantastisk o den är inte slut ännu!


Ombyte!

Elian spyr då han käkar barnmat ibland, även om bitarna är pyttesmå.  Så nu är det nya kläder o banan i magen istället. Vi ska gå ut o gå snart, solen skiner men det är lite svalare!


smoothie!
färskpressad apelsinjuice, 1/2 banan, vaniljyoghurt + frusna skogsbär, mixa 2 min!

en sekund är nappen i munnen :)

längtar!!!

ååå vad jag längtar nu tills vi flyttar. Att få mindre, mer barnvänligt, kunna torka kläder på balkongen ( då pollensäsongen är över!), nära till jobbet o grönområden. Ska bli så kuligt att inreda, väldigt basic då vi flyttar in mycket vitt o enkelt. Elians rum ska bli ett prinsrum tänkte jag. Måste kolla efter färg till den prinskronan som ska vara på väggen..... 

Imorse vaknade vår kärlek kl 6, det är ALLTFÖR tidigt sweetie, men E tog honom 6.45-7.30 o sen somnade vi om då E gick men jag blir toktrött ändå. Men vi har bestämt oss för att lägga oss tidigare + att dela på varannan morgon så ska det gå bra!

Nu: vagna Elian o dammsuga lite. Inte lika kul att städa nu när man vet att man ska flytta. Så ingen rensning bara städning, vi ska ju ändå snart FLYTTA!


Regn!

Jag ute i regnet, lämnade igen filmer o köpte Family Living o godis som E önskade sig. Blir så arg på honom som ger o köper så mycket godis åt mig, o får mig att äta... Men det är ju mitt val, mer frukt Josefine!!!!
Man känner sig befriad i regn tycker jag, mina stövlar gör att jag kan plaska som jag vill. Varmt, grönt o härligt ute.

Lugn i vårt hus

Elian är nybadad o mätt, jag ska strax lägga honom o käka chokladglass, det är SÅÅÅ gott med glass. Saknar svensk tresmak med päron, vanilj o jordgubb. Det frossar jag alltid i då jag hälsar på Syster med familj i Sverige. 

(Jag då jag äter glass!)

Just ja, sprang in på ett apotek igår o köpte en ny typ napp. Den är som avlippt o kantig på toppen, ser helknasig ut men gör så att barnet biter rätt. Elian kan faktiskt suga på den några sekunder, sen tar han den i handen o biter på kanterna. Han är ingen nappkille tror jag....



Söndag

Så himla vacker dag, jag grät en skvätt i kyrkan. Livet är fantastiskt!!! Elian sov hela tiden efter vaggande i Pappas famn. Jag älskar dem så det gör ont, tänkte på vårt framtida bröllop, jag kommer gråta av lycka GARANTERAT!!!!
Johanna var prinsessesöt i sin dopklänning o sin finklänning efteråt hemma ibland rosa muffins o prinsesstårta av högsta klass. Jag låter bilderna tala för sig själva. Nu är vi hemma med en allergisk E, pollen + katthår hihi inte att leka med!

Elian pussar Johanna på pannan, inte dåligt!




Mellanlandar!

Hemma o matar o byter blöja o lämnar bilen!
VACKERT SVENSKT dop!
Elian sov sött i Pappas armar!

Vacker dopprinsessa!


ser färdig gårdagens film

ligger o myser i soffan!


En dag att minnas!

Idag är det Johannas dopdag, så jag o Elian är vakna o leker respektive dricker välling. Jag är så tom inombords då jag vaknar, måste vara amningen. Vi käkade alltför mycket chokladglass igår o kikade filmer, två riktigt bra för en gångs skull. Sönner o Deja Vu.


STOLT

Fina bilder som jag fick på mail ikväll på vår skatt ifrån igår:





Fotograf Mona.

Tänk att man kan känna sån:
stolthet
glädje
KÄRLEK 
lycka

Elian -  Vi ÄLSKAR dig!

FAB!

MMMM enkel o god mat njuter vi nu o jag kikar Stina!

Kyckling med stekta champinjoner, röd paprika, broccoli, squash o creme fraiche med grönsaksbuljong o curry som sås. Ris till, snabbt gott o enkelt! Det var nära att vi blev liggande på soffan utan att handla mat men E tog badande o gröt o jag gick till butiken, vi är duktiga =)Glömde slänga ner cashewnötterna i maten, well får äta dem sen!


lördag!

Leker med sin nya leksak! Spelar sånger o lär barnen att räkna bland annat!
Vi gick ut på marknaden som var idag, hela Bogstadveien var FULL med folk o E njöt av alla goda matserveringar =)
Jag åt en crepes med choklad, mums!!

Prommis!!

morgonmys!

Mina killar imorse, vi har nyss väckt E på soffan!
Buskillen!!
Filosoferar o myser i Pappas armar!


zzzzz

OJ! Vi somnade om i två timmar jag o Elian o E på soffan, halva dagen har gått men det gör ingenting. Det bevisar ju att också lilleman kan vara trött =) Vi la honom 20 igår men ändå vaknade han 6.20. Han snuttar på mig vid morgonsovningen, som om jag vore en levande tutte.....ska shoppa in ett gäng såna IGEN o prova dem...men han vill inte ha!

Han sov förresten en lur på Eivinds bröst också imorse såg jag då jag kikade hur de hade det. SÖTT! Så sov Elian VARJE dag i starten då han var liten o kunde dra upp benen under sig som en groda, det älskade E!!!

Nu ska jag äta lax till lunch o väcka min pollenman!

Smoothies o pussar!

Självklart kunde jag inte sova en sekund från kl 6.20 tills nu då en pollenallergisk de luxe E tog Elian. Men mysigt att slippa ansvar. Nu dricker vi smoothies o myser i halvmulet väder. 

God Natt!!

Nu ska jag vara duktig flicka o lägga mig, måste orka med morgonpigg kille!( o då syftar jag INTE på E)
Skönt att bara vara hemma o dona en fredagskväll, har kastat massa snusk vi haft i kylen, vi är duktiga på att köpa hem men så glömmer vi vad vi har o vips blir det gammalt!

Njuter av att jag äntligen fått ringen!!!!

Ps. Elian har inte vaknat EN gång sen E gick o jag har superspräng...

LYX!!!

jag njuter av lugnet, Elian har sovit sen E gick. 
Lax, potatis o citronsås ( AnnaStinas tips!) o jag äter o äter o inser att oj så sällan vi käkar middag.
Jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE:
*skriva matlistor för veckan + storhandla, om det är tråkigt är en annan sak men det är nödvändigt!
*äta mer frukt o grönt o laga middagar
*byta ut min cappuccino mot en Brämhult o kanske en banan istället för en bulle ( om jag inte är på Åpent Bageri de är to die 4)

Ja det var väl det jag måste just nu :) 
Chokladglass till dessert efter jag käkat upp all mat....mmmm!


middag....

Nu är E o spelar poker med sin bror o jobbet. Jag är hemma själv o ska nog laga mig lax ensam, tråkigt men är så hungrig. Imorgon blev min hudvårdsklass inställd, känns så konstigt då jag planerat helgen efter den, jobb går först. Men nu ska vi gå på marknaden imorgon o sen mysa på kvällen. Söndag ska vi vara på Johannas dop, det ska bli supermys!



Nu är ringen där den ska vara - på mitt finger!



På väg att hämta ringen!

Jag håller i asken som den var inslagen i, fin med vita stenhjärtan!
Nyvaken kille som var trött o hungrig, somnat i bilen på vägen dit.
Eivinds "andre mor" som han säger, Mona!!!
Följde med Fred hem också o hälsade på henne =) 
Hon fick inte se Elians mest charmiga sida då han såg superallvarlig o trött ut.

FREDAG!

Jag o Elian har MYST o lekt hemma idag men lyckades hel tplanerat tima in en dages o en lunch på Odeon med våra sessor, haha vi kan det där med timing =) Jättemysigt! Elian kissade ner hela mig strax innan vi skulle gå, jag skulle plocka upp hans handduk ifrån golvet som han kastat ner ( den som ligger över då han är utan blöja...) o sa högt: det vore SÅ typiskt om du kissar nu ( jag hade skor o allt klart på mig) o så gör han det =) Bara att byta om o springa ut, sommarväder idag igen!!

Strax kommer E hem med middagsingredienser o vi ska åka o shoppa en leksak åt Elian.
Prinsessan av prinsessor, poserar SÅ fint!
Glada tjejer!
BUSkillen!
DU smälter Mammas hjärta!
Nu hemma på golvet!
kryper!


Frukost

Nu har vi varit ute på morgonprommis, jag hittade ett par perfekta party o finskor i marinblått på Bianco, nu är det shoppstopp för mig tänkte jag =) 

Elian sitter på golvet o vill dra sig upp. vi måste shoppa en sån gåstolgrej som blinkar o låter, den skulle han älska. Mitt huvud har varit ont mer eller mindre i flera dagar nu, beror på nacken. Så himla tråkigt, önskar det bara kunde försvinna, man känner sig som att man går på sparlåga. Kanske vi ska sussa inne idag på dagen, jag är så trött. Men glad, solen strålar o det är HELG!!

knän o armar...

Elian kryper för fullt o får röda torra fläckar åp armbågarna o knäna trots att jag smörjer med toppenkräm. Sen är det ju kortärmat o shorts nu, någon som vet vad man gör? Köper skydd? :)

smycken!

här ser ni mig i halsband o ring ifrån VIDESIGN, kommer lägga in en link dit så snart jag kan! Eller rättare sagt min kära Martin kan =) (Elians gudfar)
Lite komiskt att vi tog bilderna igårkväll kl 22 med mitt hemska hår o allt, men det mesta går att fixa med lite smink!

http://www.videsign.no
här ligger också en bild på min kära:
Sen innan vi möttes!

working!

nu fingerar bloggen igen!

Igårkväll vaknade Elian hela tiden men sen sov han till kl 4, E lyfte in honom o han somnade om till kl 6, hans nya HEEEEJMAMMANUÄRJAGVAKENTID är klockan 6, bara att acceptera....gäsp!

Ännu en lovely solig dag har startat, 19 grader i skuggan o inte ett moln, fredag o jag ska få min ring. 


skrev igårkväll sent!

bilder ifrån idag:
H&M
ZARA
Bruns Bazaar
Hemmamys! Så här glider jag omkring ikväll =) 
NU: SOVA!



sommar!!

Elian är crazy, skrattar o är klarvaken i sin säng.
Jag provade kläder förut, borde kanske ha putsat spegeln istället!
Allt som jag inte skriver vartifrån det kommer är Vero Moda.

OJ nåt är väldigt fel med bilder just nu.

JIPPIE!

vi fick lägenheten, får dessutom flytta in 1 juni o betala 1/3 av hyran!!!

E kramade om mig i köket o är sååå glad, Elian pratade i en minut ikväll o somnade, SJÄLV! 

This day!

Missade Frognermammaluch idag men lunchade med mina tjejer AnnaStina o Johanna o planerade dop istället, vi behövde de sköna sofforna i skuggan idag o dagens + scampiwook. 
Johanna myser!
Vilka fina skor du har johanna!

min scarf gör så mitt huvud ser missformat ut, men jag bjuder på det!
Här är vi gänget!!
Elian kisar mot solen =) 

Har toppat håret, lagat mat ( grillkyckling var slut så det blev AnnaStinas curryräkor, MUMS!) Nu: lägga nybadad o nygrötad klump sen äta o fixa, hemmet svämmar över av must dos när man glider omkring på gatorna med en vagn o myyyyser!

snabbis

ammar o lämnar elian, väntar på E.
har klipptid kl 16.30 toppa!

Just det

Es ring ska vi omdesigna har kommit på en idé så jag får min imorgon men han får vänta två veckor till!
Ett evigt väntande här, men det är det värt!

Inom hemma

hemma efter liten morgonshoppingrunda! Dagen ble helkonstig då Elian vaknar SÅ tidigt o vi somnade om redan 7.30. Jag shoppade skärpet på ZARA, en svart klänning o en benvit klänning på H&M. Massa söta kläder åt prinsen på Lindex blev det också, randigt o basic som vanligt =) JAg tröstshoppar för att mitt hår ser hemskt ut, orangeljust NOT vad jag ville ha.... Bad om liiite ljusare = i samma nyans jag har o kallt inte orange. Är verkligen deppad fast jag försöker o inte tänka på det, lättare sagt än gjort. 
Nu: gröt!


Nyvaken kille!

Nya sittstilen, på knä =)


skärp

jag måste nog shoppa det skärpet jag såg på ZARA senare idag, blir fint att ha i sommar til svart. Guldigt o svart är det!

18 grader

ska det bli idag!! 

Igårkväll ringde uthyraren kl 23.38 =) Jag sa att han kunde ringa sent, visste att han jobbade sent. Han ville bara ha referanser o sa att han tänker starkt på att hyra ut till oss. Jag blev så smickrad, det var säkert 25 st på visningen men tjejen som bodde där nu hade sagt att h vi var ett starkt par som absolut förtjänade att hyra den. Så kul!! Egentligen är det ifrån 15 maj men han är beredd att sträcka sig till 1 juli, blir så glad om det blir så!

Lägenheten ligger nära jobbet ( tar kanske 3 minuter att gå dit ) + sats som jag tränade på förut. Vi får massa mer kvalitetstid innan o efter jobb, alltid nära hem + att det känns toppenbra med området. Nära allt med buss o tbana ( jag kommer fortsatt ta tbanan till det området jag bor i idag =) 

Det är en trea, öppen kökslösning o stor balkong med sol till 15, perfekt eftersom man lätt grillas annars då man ska sova i en sån lägenhet o det är kvällssol. En bod i lägenheten + på balkongen, garage i källare o hiss upp till lägenheten. Ljust o vitt o enkelt, inga lyxiga köksdetaljer bara vitt o enkelt, passar oss bra nu att ha. Lättstädat o barnvänligt, som vi vill ha det o sen efter bröllopet satsar vi på att köpa!

När jag la mig var jag förvånad, Elian hade inte vaknat en enda gång sen vi la honom, då jag hoppade i säng skrek han till o jag tänkte nu vaknar han men han somnade om själv, jag gick bara in o la hans kanin nära hans ansikte. Sen tror jag han fick mat vid 3 ( SPRÄNGfyllda bröst) då han vaknade o sen var han klarvaken kl 5.50 o jag blev som vanligt klappad ( läs slagen hårt) i ansiktet o på bröstet. 

FIck jättefint mms av Suzanne på hennes lilla Oliwer som också var tidigt vaken =) E fick ta Elian 6.30 för jag var så trött + fortsatt lite ont i hubudet o nu små knölar i brösten, nästan mjölkstockning på gång känner jag. Så Elian har ätit o ätit massa mjölk på morgonen o vi somnade om en stund då E gick,

Nu kryper han runt här  sitter som en kanin på bakbenen, söta kära son!

silver

Oasis ca 550 kr. 

Morgongröt!

Mammas skatt!


kvällsrapport

Elian somnade efter kanske 10 minuter ikväll, då han ropar går vi in o sjunger ( läs E ikväll =)) o då vi kikade in sen så sov han, detta är amazing!!!!
 

Sett på lägenhet!

Nu ligger Elian i säng, sover inte men E sjunger!
Jag har fortsatt ont i huvudet men det går lite bättre efter tablett o vatten.

Visning på hyreslägenhet var bra, men det är inflytt 1 juni o vi flyttar ut juli, det var många intresserade så vi får nog vänta till nästa lägenhet dyker upp.

Idag på dagen prommade jag ner till stan o shoppade leksaker till Elian o såg en perfekt gåleksak som han kan träna på o leka med, men den var så tung så vi köpte inte den idag. Sen POPkläder, söta shorts, strumpor ( dyrt! ) o bodies. Alltid kul att shoppa åt vårt hjärtegull!

Glassdejt på bryggan med AnnaStina o Johanna, alltid glada solstrålar som piggade upp migränmor =) På vägen hem shoppade jag en silverväska på Oasis, den passar perfekt som skötväska, har ju min svarta stora quiltade också. Silver känns väldigt somrigt o väldigt jag. Har SÅ lust att färga håret chokladbrunt nu, är så less på att känna mig så här missnöjd....Men sparar o vill vara fin till bröllopet om ett år!

 

bästa pappan

jag har nästan migrän, gick in till skötbordet för att byta en FULL blöja, öppnar den o ser att oj oj fullt som bara den... säger till Elian: denna får pappa ta,han är strax hemma!- hör nyckeln i låset, stänger blöjan o ger Elian till E.
Som blir superglad o byter blöja i full kostym.
E jag älskar dig SÅ!


Bra PR?

Postat av: Sensa

No no No no Nooooo No Nooo..
Your head can not be so EMPTY...
Try to engage yourself girl
Go look for something bigger than you...
Something you can make part of...instead of just getting bored in front of your computer...
No.. no .. no...
you are cool.. young and smart...
go for it GIRL!
but think about the world...
the chinese people that makes your H&M clothes... and their children, spending monday to friday 24 hours... alone in their "dagis" so that we all can look all so fresh and so coll... and go shopping every day...
Shopping shopping and shopping...
Who are you giving your money to?

Can you leave this scrap here...?
I don´t think so... you might just take it off...
You might think it´s BORING...
Not pink...
No Glammour
No... no?

Take care girl!


Nyvakna igen =)

Nyss vaknat av att vi somnade om ,oj oj oj jag skulle kunnat sova hur länge som helst men vaknar som alltid av en klarvaken kille! Innan han somnade ammade han o donade o vi såg på varann o bara skrattad högt båda två, han är ju så rolig då han bökar runt, byter sida o bröst o håller på =) 

Nu klä på oss o bege oss ut! Ska på POP o kika o så gå prommis till stan o köpa någon leksak tror jag, om jag orkar det blir ännu en varm dag o igår var jag svimfärdig då vi kom hem. Men får klä på mig lite mindre idag.

uttal

fullt upp att inte låta Elian krypa in under tv-bänken här, sladdar är KUL tydligen :)

Elian uttalas ELIAS fast med N, hoppas ni förstår hur jag menar? Inte Elaijan eller nåt annat utan bara Elias o ta bort s o lägg till ett N.

ÅÅÅÅ denna vecka senast fredag får jag min ring, måste få den nu =)

vanor....

Solen strålar o Elian sov till 7.30, även fast Es klocka ringde. Jag bara låg o såg på honom i en halvtimme. Jag tror han vaknade vid 2 ( vanesak...) o jag vaggade sängen 10 sek o gick ut, sen kl 4 ( vanesak) så fick han käka igen o sov till 7.30. 



relaxing!

Vi blev hemma ikvæll, jag har vilat o vilat o sovit till och med!!
Håvard ær hær o killarna ser fotboll uppe o jag ligger nere o ser massa Desperateavsnitt o kækar choklad!!


Elian somnade efter lite mjølk + pappasång o vaggning av sængen, vaknade en gång o sover nu søtt.

Lycka!!

Nu ska jag slita mig ifrån Desperate efter 4 avsnitt o lægga mig o læsa tidningar som vanligt, ska snart børja på min nya bok som jag fick av AnnaStina, ælskar att læsa.

Mammalivet ær så hærligt, nya saker varje dag samtidigt som man lever lite efter rutiner, vakna, kliva upp, grøt, mys, lek, bløjor, promenader, sømnstunder, alla leenden, skratt, kramar o pussar, glædje, framsteg, øverraskningar, vanor o ALLT ær så mysigt. Imorgon ær planen parken igen, jag måste akta mig så jag inte bara ligger o slappar i parken utan går lite tur också, så lætt att njuta o njuta men måste få min træning också. IDag då Onkel Håvard kom o såg Elian krypa o vi såg hans glædje øver det så kændes det så stort - tænk alla som ælskar o bryr sig SÅ mycket om vårt mirakel. TACK før allt vi får uppleva!

O sjælvklart skriks o gråts det också om dagarna men jag ær nog en sån som skulle stortrivas som hemmamamma OM jag hade ekonomisk møjlighet + massa andra mammor o vænner  att hænga med. Men jag ær en tjej som ælskar det sociala på jobbet, att bekræftas som Josefine o inte bara som Mamma, fast att vara en god Mamma ær mitt mål i livet! O att leva med E tills vi skiljs åt av andra orsaker æn skilsmæssa.....

SÖTT!

Det var ett sött brev o en FIN "film" med musik o bilder på mig, E o Elian! Sen filmsnuttar inklippta, jag blev väldigt rörd!
Så har han fixat barnvakt ikväll o middag o bio men jag känner att det blev fel timing, vill få ordning på rutiner här hemma nu.
Vi har myst hemma hela eftermiddagen som ni ser:

MAMA läser MAMA
ögonen lyser på vår sötnos, här ser han go o rund ut minst sagt!
Provade badbrallor o sommaroutfits idag på honom, vi längtar till stranden!
BUS!
MYS!

Parkmys

Så härligt! Det är fullt med människor i parken, alla är lediga o bara myser. Jag tog med mig egengjorda mackor o köpte en Brämhult o nya MAMA o njöt på en filt då Elian sussade i vagnen. Han somnade då vagnen stod stilla då vi kom fram, FRAMSTEG! 

E var hemma o hade det jobbigt med pollen, han har gjort en överraskning åt mig, vad det nu kan vara?! Elian njöt av gräset i parken o kröp målmedvetet mot gräset HELA tiden, äta gräs är också smaskigt!

Läste underbara ord som Regina Lund sa i en intrevju i Mama som lät ungefär såhär: Ge dina barn allt, men förvänta ingenting tillbaka.

Nu är det överraskningsdags, E sliter i mig....

Underhållning!

Jag ser på min son röra sig omkring på golvet, så häftigt. Han blandar ålande, krypande o att sitta. Trött som vanligt men ganska skönt att alltid kliva upp i samma tid för kroppen ( oj nu ljuger jag) =) E sover nere i kylan så han blir mindre allergisk. Idag är planen att mysa vi tre, promenera o bara njuta av sol o ledighet. Hoppas E klarar det bara efter mediciner. 

Hoppas alla får en underbar dag!!