Ha en FAB kväll!

Jag har skjutsat Viktoria hem ifrån jobbet, Håvard har besökt oss och nu duschar killarna. Bordet är dukat men maten börjar vi med då Elian somnat. Cavan är öppnad och vi ska klä oss fina. NJUT kvällen alla ni FABOLOUS läsare!

Hemmamys!

Elian är GLAD att vara hemma!




Som sagt, soligt! Nu går vi ut =)

Solig sista dag i december!

Solen gnistrar ute och jag tänkte ta en prommis idag då Elian ska sova. När han nu tänkt bli trött... Nu lyssnar han på sin nya skiva han fick av Syster med familj och donar på i sitt rum i lugn och ro. Tur att vi avbokade lunch hos Ashi som hade varit SÅ fab men nu är han så tokig med rutinerna så det är svårt att planera... Men snart måste vi ses!

Jag har inga nyårslöften i år, aldrig haft. Men nyårsönskningar har jag allt.
♥Att alla i familjen får vara friska!♥

Grattis Hannes och Tack!


Nu ringde Hannes och tackade för sin present. HIPP HURRA Hannes som fyller TRE år idag!

Jag vill tacka alla läsare som kikar in här och kommenterar så snällt - Ni är så härliga och jag önskar er alla ett FANTASTISKT GOTT NYTT ÅR!

Året som gått

image2934
Sommaren 2007 i Stockholm.

Årets mysigaste: Vår Stockholmssemester.
God mat, dryck, mycket lek, sol och bus och en GLAD kille! Vi fick också besök av Syster och Alice men tyvärr gick kameran sönder då jag fotat VACKRA bilder... Så kan det gå.

image2935
Årets flytt: Efter alla visningar så tröttnade vi och satsade på att hyra. Barnvänligt och familjeliv blev det vi satsade på. Elian STORTRIVS! Vi bor dessutom nära både jobb och dagis, vilket ger oss massa tid åt det som är viktigast. Att UMGÅS!

image2936
Årets resor: Elian flängde fram och tillbaka i år. Stockholm, Sundsvall, Trondheim, Malmö, Åre. Vi funderade flera gånger på soliga länder men än så länge har vi inte kommit iväg.

image2937
Årets fotbollsupplevelse: Norway Cup!

image2938
Årets kärlekschock: Jag ÄLSKAR dessa två så otroligt mycket, det är den BÄSTA känslan i hela världen. Min lilla familj!

image2939
Årets Fest: GATUFESTEN!

image2940
Årets Badkille: Elian klär numera av sig själv och sätter sig i duschen och pekar på duschen.

image2941

Årets Upptäckt: Balkong är FAB!

image2943
Årets hetaste ettåring: ELIAN! =)








Last Day OF The Year!

Godmorgon!!!  Inatt fick Elian välling kl 3 och har sovit nästan till 7.30 sen har vi legat och myst. Ikväll måste vi lägga honom i tid så att dagis blir kul på onsdag. Nu ska jag klä Lilleman och göra en stor kopp fullkornsvälling, oj vad jag har saknat det!

Denna dag är speciell, imorgon då vi vaknar är det en helt ny dag och ett helt NYTT ÅR!


Post som gjorde mig GLAD!

Jag känner hur jag saknat att dona och fixa. Då man bor på hotell och hos andra har man fullt sjå att hitta saker man packat ner och att hålla reda på allting. Men det har varit en underbar semester. Dock har jag nu fått fixa och dona i massor. Bara kläderna kvar att packa upp, det mesta hamnade i tvättkorgen direkt. Men titta så kul post jag fått! Jag blev så HAPPY. Ibland kunde inte tillfället vara bättre. Oftast är det meningen tror jag.


image2932
Julkort, fin present till Elian ifrån Janina och Emil - TACK!
En söt inbjudan:


Mina FINA vänner Viktoria och Petronella. Jag har lärt känna dem båda i Oslo och de står mig NÄRA.
Tack snälla tjejer, jag längtar tills vi ses.

Stora val i livet!

Ska man låta andra förstöra?
Ska man våga lita på?
Varför är det enkla så svårt, varför kan denna person inte förstå?
Då jag vet att det är omöjligt gör det mig så ledsen....

Mer rosa...


Två av tre fina burkar jag fick av Monica. Så kul att packa upp allting som legat i påsar. Vår bil var PROPPFULL. I dessa ligger nu tvättmedel, jag har spanat efter fina burkar men inte shoppat. Dessa var toppenfina!

Prinspass!

Vi har fått så mycket fint i jul, alltför mycket. Detta passfodral har jag tänkt shoppa flera gånger. Faktiskt en gång åt Johanna. Så shoppar AnnaStina det åt Elian. TACK snälla, vi saknar er!!!


Skålen är också ifrån Syster med familj. FIN!



Syster!


Saknar Syster redan, men det är ju skönt att man känner så.
LOVE YOU bästa Syster!

Pink!

Nu ligger Elian sent i säng! Han ÄLSKADE att komma hem. Lekte, sprang omkring, dansade och NJÖT! Bilresan har som sagt gått otroligt bra, han har mest dansat och skrattat! Nu ska jag fortsätta att packa upp och njuta av att vara HEMMA! Pearl Harbor är på tv  också, perfekt!

image2927
Detta kakfat / godisfat vadduvill fick jag ifrån Syster med familj. Jag har önskat mig det men faktiskt helt glömt bort. Här med juleskum ( norskt godis) och stjärnan som Elian målat åt oss i julklapp.

Zzz

Zzz

så här mysigt kan man ha det! Detta var då Elian sov en kortis då det fortsatt var ljust. Nu längtar jag hem till vårt hem. Massa god svensk mat har vi shoppat. Imorgonkväll blir det vi och god mat. Skåla in året tillsammans! Sen är det en viktig jobbmånad som väntar.

Norge!

Nu är vi i Norge. Hoppas vara hemma runt åtta. Elian är så otroligt duktig. Nu vaknade han och mumsar banan.

Kärlek...

Nu reser vi!
Jag har gråtit min obligatoriska lämnaminaälsklingargråt... Alltid lika jobbigt.
Älskar er.

Var inne och pussade på Isak, stora killen.

Godmorgon!

Nu springer Elian omkring i pyjamasen och strax ska vi göra oss klara. Packa bilen, äta frukost och lite annat. Men vi vill hinna möta Alice och Syster som vi HOPPAS får komma hem på morgonen innan vi åker. Natten var BRA! Vi la oss sent här men Elian fick välling kl 6 och sov med oss till 8!!

Det ska bli skönt att komma hem och tvätta, packa upp och hinna vara hemma lite innan jobb, dagis och allt annat drar igång. NJUT dagen - den kommer aldrig tillbaka.

image2925
Nostalgi! Vi kikade på sommarens bilder och här sover Sötisen på stranden i somras.
Det vi mest insåg förutom att vi vill ha sol och värme, är hur snabbt tiden går. Elian växer så det knakar.

LOVE!

Här är vi trötta och glada. Isak äääälskar att jag fotar honom och lägger in här! ( NOT)

Lila


Denna shoppade jag på Sisters, den kostade 299 kr på rea. Jag är ingen som springer omkring för att reafynda men jag blev kär i denna direkt. Så, nu ska jag packa.

 

Prins & Prinsessa!

Dessa söta tofflor fick jag av AnnaStina i julklapp och de små prinstofflorna är perfekta för Elian att mysa omkring i hemma. De kommer ifrån EXIT och kostade 59 kr tror jag.

image2920

Morfar!

Efter besök åkte vi till Birsta och shoppade loss. Två par jeans till E, en del småsaker och fin kostym och skjorta ifrån TIGER. Sen god fika på Waynes och Morfar kom och lekte med Elian. Då fick vi möjlighet att gå inom TIGER, perfekt. We love you Morfar!


Ute och kikar. Elian har sprungit och sprungit och busat järnet idag!


Är du här Morfar? Mysigt!


Hallå?

MYS!


Stolt Morfar!


Shopping!

Nu ska vi mysa, packa och se del två på en film vi började se igår!
NJUT kvällen! Imorgon är det hemresa till vårt kära Oslo igen.

Ps. Min bästa systerdotter är på sjukhus så jag vet inte om vi hinner möta henne eller Syster innan vi åker imorgon. Elian är också bara halvklippt, haha vi får uppsöka en frissa i Oslo. Viktigast är att Alice blir bra. Krya på dig sweetie!!





Besök hos kusinerna!







Vi på besök. TACK för allt gott, vi fick smarrig saffranslängd till kaffet. Oj oj våra jeans passar snart inte =)


Lek!

Vi har haft en SÅ mysig dag!!! Vi lunchade gott hos Bror med familj och Manne och Hannes fick sina julklappar. De var mycket uppskattade...iaf av dem =) Linda och Martin fick skura spindelmannenspray ifrån HELA köket och Hannes borrmaskiner lät ganska mycket ;)



Lillebror Hannes nersprejad av Storebrorsan. Inte lätt att vara yngst!


Martin, min storebror. Pappa till de två sötnosarna!


Manne! Skrattar gott.

Elian är nyfiken på kusinerna.



Vår dag!


Vi startade dagen med lite köksfix! Alltid lika kul att röja i köket, plocka i, plocka ur, låtsaslaga mat och smaka av. Här i ny pyjamas ifrån H&M.

Sen efter lunchsovning var det dags att klä på oss och gå ut i snön, till bilen.


OOps, det var halt!



Nyvaken gutt i Sverige!




Försöker visa nya frillan, halvklart!


Nyvaken kille som sovit ute! Nu ska vi hem till Bror med Familj!



GODIS!

Nu ska vi shoppa gotta!

LUGN...

Det blir mycket familj och vardag då vi är i Sverige då jag kikar tillbaka på andra gånger vi varit här. Men det är det som är så skönt. Jag laddar batterierna, fyller på med all kärlek ifrån familjen och bara är. Att vara ledig med dem man älskar mest är LOVELY!

image2893
Utsikt ifrån huset där jag växt upp.


I en låda, suttit i denna en del idag... Sen så stod han i badrummet då jag kissade. Han såg ut som om han skulle hoppa ned i badkaret. Jag sa standardordet NEJ. Men så dök han ( i ett tomt badkar) och jag tänkte AJ. Men han gled ner och satte sig oskadd och tittade på mig och tänkte nog: - Mamma, sluta oroa dig!
Vår lilla SÄL?


Jag idag.


Alice - liten stor tjej!

Tidigare idag var det dans och sång till norska barnsånger, Alice kan nästan hela texten till Pinky nu. =)


Liten tjej blir stor SNABBT!
En riktig pysseltjej är hon. Gör hela tiden små presenter, fina vykort, teckningar, halsband.... Hon är då DUKTIG!

ELIN!

Nu är vi hemma efter en MYSIG dag på stan! Dagen startade mindre bra med migrän som kom smygande, men alvedon, vila, eeze och massage hjälpte. Isak och E hängde med men jag och Elian mötte först Elin ensamma på café 1891. Elin är så härlig och jag är så GLAD att vi fick till att ses idag.

image2888
Tack SNÄLLA Elin för FINA presenter.


Vänner finns alltid i hjärtat oavsett avstånd!

Elian blev otålig (han var trött) så E och Isak fick ta över så vi hann prata lite i lugn och ro. Sen gjorde vi små ärenden, shoppade pyjamas, saker på apoteket och bananer. Nu har vi käkat lite pizza och det blir soft fredagskväll i huset. E är tyvärr superallergisk men äter sina tabletter och står ut. ÄLSKADE! Så synd att han inte tål djur, de är ju så mysiga....




Morgon hos oss!

image2886
Morgon!

image2887
Elian älskar katterna!!!!

MaryKaysminkning!

Igår sminkade jag Elin och Sara!


Systrar!

Allergi och tonåringar!

Softisar! E är allergisk av djuren och vi har nyss klivit upp allihopa. Elian somnade om en snabbis imorse och då fick jag sova vidare sen då Syster och Uffe tog honom. Det är så UNDERBART att få lite oväntad sömn. Nu är Syster hos frissan och vi ska ta tag i dagen. E har fått i uppdrag att väcka de tre tonåringar som finns i hemmet. Haha, lycka till love!



Skatten

På Sibylla idag. 
Köttbullar, mos och mjölk. 

Nu säger jag GOD NATT & SOV SÖTT!

Beslut!

Man kan ju lungt säga att julen går i matens tecken. Softa, äta och mysa. Nyss har jag sminkat Elin och Sara, sen har vi fotat dem och nu äter vi nybakad sockerkaka med hallon i YUMMIE!

Imorgon var planen en tjejmiddag med alla tjejer jag känner som bor kvar i Sundsvall men jag har nog valt en dum dag då nästan ingen kan. Men min älskade ELIN och jag ska ses och luncha, då får hon träffa vår skatt. ÅÅÅ jag längtar. Imorgon ska jag också besluta om jag ska klippa Elian till en kortare frissa.... Eller alltså Moster får klippa och jag bestämmer =)

E och Uffe skrattar så att det knappt kommer något ljud, de ser något på Es dator tror jag.... Killar!

Ps. TUSEN MILJONER tack för FINA kommentarer senaste dagarna. Jag önskar er en FANTASTISK tid nu i mellandagarna!!


I reflexväst!


TACK så jättemycket för alla fina saker vi fick!

Nu ska jag softa vidare i soffan. Njuter av att vara med familjen.
Kramar

Dragspel

image2882
Lycka!

Ännu en god middag med trevlig sällskap!

Vi har haft en supermysig kväll hos Morfar och Gudrun! God mat, fina julklappar och presenter. Elians favorit var absolut då Morfar spelade dragspel!! Då dansade han massor. Sötnosen vår, han somnade sött i bilen till disco på högsta volym. Nu sover han i sängen och vi pustar ut i mysbrallor.



Gudrun och Morfar ( Min Pappa)
Allting var så mysigt. TACK!


Jag och min Pappa.


Julmust var GOTT!



Resan avklarad!

Nu är vi hemma i Sundsvall i tryggt förvar!

NJUT kvällen, vi ska på middag hos Morfar och Gudrun.

Maria och Therese, om ni läser smsa mig era nr. Tyvärr har jag bytt telefon igen. Det gäller ett förslag ang imorgon. 

Onsdag!

Idag har jag och Elian varit nerei byn. Jag hade så tur att den kjol som ej fanns i min storlek hade kommit in. Så den shoppade jag plus nya leggings på Vero Moda. Sen hittade vi en mysig bok till Elian också.


Här fortfarande i pyjamas, släcker och tänder lampan!


Tröttis inne i en butik. Sekunden efter slocknade han sittandes. Men vaknade inne i kön på Lok & Latte. Samma sömn som igår, 30 minuter. Inte mycket.


Inne på Lok & Latte. Åt sin barnmat snällt innan han gick bannas = var less på att sitta. Så jag fick kasta i min min cappuccino och morotskaka som jag tänkt vi skulle dela på men Elian ville inte ha. Sen begav vi oss mot bilen....


Andre omgång!


Här busade jag och Elian som ville vara vaken länge... :)
Ny energi = glad kille!


Övertrött!




Mamma DU ska dricka välling!


Härlig kväll!

Nu är vi hemma efter en FAB middag!!! Vi blev bjudna hem till Janne och Bodil. TUSEN TACK för god mat och en trevlig kväll!


Mina ÄLSKADE!!!

Först var det glögg och tilltugg.
Sen trerätters, jag NJÖT all mat trots att Elian var lite vild. Först åt han lax, sen gröt och sen välling i vagnen. Men hans dumma Libero läckte så han vaknade snabbt... Men gladis var han och nu försöker han sova i sin säng. Vi tog taxi hem hela gänget. Som jag ÄLSKAR detta gäng!

image2873
Vacker ljusslinga på bordet!


Elian softar.
Tyvärr hann jag inte fota värdparet upptäckte jag nu.





Happy Boy!

Så här glad kan man vara på väg mot bilen:

image2869

image2870

image2871

Det MÅSTE ju bero på att vi älskar varandra så mycket jag och Elian. Mammas prins!

lite ifrån igår


E igår på middagen!

image2862
Elian har valt sin favorit, UFFE!

Morgonshopping

image2860
Shoppat! Elians barnehagesekk/dagisryggsäck.
Denna blir perfekt då han ska på tur och ha med matsäck.

Inatt vaknade vårt mirakel klockan 3 och ville ha välling + MAMMA. E bytte blöja men det godkändes endast om jag samtidigt höll i handen. Oj oj sötnosen. Jag bestämmer mig för att tänka att han behöver mig lite extra just nu pga. jobb, dagis plus resa. Så det är helt okej, allt är okej så länge man älskar. Elian gav oss sen sovmorgon till 8.45, REKORD. Soft frukost och nu är E ute i backen. Han ville SÅ gärna åka och snäll som jag är så sa jag okej =)

Han är världens bästa och denna Åreweekend har varit som balsam i själen för oss. Massa pussar och kramar och inte en städdiskussion. Kanske det är svaret på alla småbarnsföräldrars "tuffa tider"? Jag menar, att få en bebis är FAB men också mycket som ställs om men framförallt SÖMNBRIST. Jag blir så ARG då jag inte får sova och ja....Men på hotell får man god mat, service och sängen bäddad. I like! Så nu får nästa bebis snart komma.... =) OM vi kan bo här alltså.

Nu ska jag ta en snabb dusch sen ska jag och Elian ta en tur ner till byn. Shoppa leggings, äta lunch och mysa står på schemat. Önskar er en FAB dag.

STORT!

En ära unnat för få...(en dikt till alla mammor)

 Du tänker; det syns ju inget. Men det känns för fullt inuti. Vill berätta för hela världen. Om er kärlekslivs magi.

Men snart växer o sväller din mage. Vart som dagarna rulla på. Det du haft svårt att hålla hemligt, Ser nu många med avundsjuka på.

Ett liv är en ära att bära. Det blir ett stort steg i ert liv. En uppgift för livet att lära. Men tänk en sån underbar tid!
Du sitter där med värkar. Som känns från topp till tå. Eller värk i rygg och i axlar. När livet snart knackar på.

Rädd för vad som komma skall. Blir det en pojke eller tjej? Är detta verkligen mitt livs kall? Det här stora skrämmer mig!

En sån stor o sanslös smärta! Som sedan slutar så gott. Det största nu fylla ditt hjärta, En sån vacker gåva du fått!
Nu du tänker på väntan åter, Och längtan så otroligt lång. Du tänker på hela resan. Älskling låt oss göra det gång på gång!

Skriven av : Anna.F, 7/11 2005

Help!

Vi har verkligen myst ikväll!!! Elian sover så sött i sin säng och vi är så lyckliga över att han finns. Jag har ett lyxproblem. Hemma har jag massa leggings, många svarta, några grå plus ett par lila. De jag la fram till resan hittar jag inte.... Ni tjejer förstår problemet. Jag har packat ner sköna tunikor och koftor, några jeans OCH leggings...trodde jag. Måste ha efter all julmat, perfekta att slappa i. Tror ni det finns på Vero Moda? Ska kollas upp imorgon. Annat som ska kollas upp är om SPA Tott har massagetid åt två systrar imorgon.

Nu ska jag njuta Family Living, hoppas ni njuter kvällen. Vi samlar sömn som aldrig förr. Precis som det ska vara.

Kvällsbus.

Filmar medvetet in i en kudde.



Ljuvaste musik!


Nu är Elian nyduschad och ligger i sängen och ska sova. HOPPAS vi =)

Vi njuter!

image2859
E i backen!

Nu har vi kommit hem efter mysig familjemiddag i Tegefjäll. Uffes syster, bror med familjer. Elian var såååå trøttis men just nu ligger han naken och skrattar med E. De är tokiga och absolut de bästa killarna i universum.


Roomservice!?

Efter vällingen blev det varm mjölk och sen blev det byta blöja, så nu är det en tröttis som dammsuger inne på vårt rum. Trots att det är nystädat gör han en insats, sen gissar jag på att det är sovdags.


Ute och går med sina KAVATskor.



Mysig utsikt att softa till.



image2858
Roomservice!
Helt klart bästa killen i världen.



Ute i snön!



image2853

image2854


Vi lekte ute i någon minut. Men Elian var tröttis och halkade mest. MEN vi invigde pulkan iallafall =)

Vi softar!

Nu har jag fått en cappuccino och Elian varm välling! Vi myser i lobbyn på Tott och jag tror att han snart somnar. Att blogga är så kul och man sparar sina minnen för livet. Jag rekommenderar alla att göra det. Självklart underlättar det om man som jag är relativt snabb och kan göra flera saker samtidigt. Just nu dricker jag alltså cappuccino, bloggar och Elian gosar med mitt hår. Ändå tycker jag att jag softar =)

image2850

image2851

FINASTE JULKLAPPEN!

Älskade Elian, TACK för denna FANTASTISKA julklapp!
Mamma och Pappa blev rörda och den fina trästjärnan du målat på var också jättefin.

image2849
Hoppas ni kan läsa texten, jag blev jätterörd.

Juldagen i Åre

Nu har vi ätit frukost allihopa! Elian sov till 7 imorse sen har han mest dammsugit hela morgonen =) En av hans favoriter var alltså en dammsugare, jag tycker man ska börja i tid. TACK Bestefar!



E ska åka skidor idag så jag och Elian ska nog promenera ner till stan. Någon som vet vart jag hittar en smarrig cappuccino i Åre? Ska se om bageriet kanske är öppet. Det är så lyxigt att få allting fixat då man bor borta under julen. Ingen städning, disk eller tvätt. LOVELY! Hoppas ni alla är nöjda med julafton. Happy Juldag!

Shoes!

Igår bytte jag och E skor =) Sen fick han fina strumpor av Elian som det står Verdens Beste Pappa på plus ett matchande skärpt till sina skor. Jag fick också fina högtalare till dator eller ipod, vita formade som blommor. Plus örhängen och armbandet. Är så nöjd med allt vi fick igår, men julen är barnens högtid tycker jag. Att se deras ögon lysa är det viktigaste!


Mina och Es skor.

God Natt Julafton 2007!

Nu sover mina E och jag ska krypa ner jag också, somnar nästan sittande känner jag. Här är vårt älskade kärleksbarns syn av Tomten i år. Vi är väldigt sugna på ett syskon snart trots att Lilleman inatt var KLARvaken kl 3-5.30. Han ringde runt med hotelltelefonen, kramades, skrek och ja lite allt möjligt. Sen somnade vi om som stenar. Men det är inte jobbiga nätter som är det viktigaste, det är kärleken. Den är oändlig.


image2842
Tomten kommer med häst och vagn!

image2843
Tomtens hjälpreda.

image2844
TOMTEN!!!
image2845
Småtrött Elian som hade MYCKET spring i benen idag, men han har varit så duktig!

image2846
Här snackar Tomten om skidåkning med barnen. Anja ska sluta snart så han måste se hur framtiden ser ut =)

Elian fick en klapp av Tomten, kritor och block ifrån Tante Heidi.
TUSEN tack ALLA ni som gett Elian SÅ fina julklappar!

Kramar och sov sött!

Övertröttis!

Nu softar vi på rummet, alla är tröttisar efter dagen och Elian är övertrött! Kastar sig i sin säng och skrattar, helt enkelt Går Bananas! Men så kan det gå på självaste julafton.

Elians andra jul!


Ett hav av papper!

image2838
Väntar på tomten.....


image2840
Tack Tomten!


Julemat!

Härlig dag!


Födelsedagsbarn!


Elians första julklapp.


Elian satt med uppknäptt skjorta och älskade mest allt papper!
Han fick så många julklappar så vi har fortfarande oöppnade kvar.



Vår dag!

Alla är mätta, belåtna och vi har haft en FANTASTISK dag! TACK för alla grattis och god jul-hälsningar!

image2832
Systrar i ZARAskor, skålar i Moet!


Jul!

Nu har jag hunnit med en prommis och det var en TUNG uppförsbacke hem. PUH! Har nyss duschat och klätt mig, Elian sover vidare i vagnen inne på rummet med öppet fönster. Superbra att han får sin sömn innan "allt" börjar. Kalles, julklappar, tomten, maten.... JUL!!!

image2831
Nyss i badrummet. Rött & Svart. Kjolen är en stl för stor känner jag, får lämna tillbaka den röda jag shoppade. Till har jag svarta rosettskor ifrån ZARA. Nu kan julen börja. Vi ska strax dricka glögg & äta hembakta lussekatter.

Födelsedag!

G O D J U L ! ! !


Ute & går på morgonkvisten!


GRATTIS Uffe!


Födelsedagsfrukost!
Här finns det verkligen allt att välja mellan.


Trött tårtgäng.
image2827
Fina presenter! Dessa sockar i ull har jag redan och jag ÄLSKAR dem! Fick ett par till idag.





Tomte!

Nu är många ur gänget ute i backen, Isak, Elian och jag är inne och myser. Vi ska göra oss klara och gå ut på en prommis strax. NJUT nu denna dag alla underbara!
image2830

Present ifrån min son =)




Armband i rosa.

Spännande!

E har rymt till min Systers hotellrum. Jag tror han fixar en födelsedagstårta??! =) Förresten så har Syster med sig en riktig liten gran som Alice har klätt, adventsstjärna till fönstret ( vit fin) och adventsstake. MYSIGT! Vi fick inte plats med det jag tänkte packa ned men vi ska fira "hos dem" imorgon så det passar bra. På morgonen ska vi fira mig och Uffe som fyller år. Sen är det tomtegrötfrukost.

L Ä N G T A R!


Denna bild är väldigt off the topic. Men min systerson Isak ( världens bästa!) skojade med mig och fotade en snorfläck. Han är rädd jag förskönar bebistiden och lurar småtjejer att skaffa barn. Jag förklarade då att jag skriver om jobbiga nätter och bajsblöjor =) MEN jag försöker också skriva det som jag tycker är kul och härligt, sånt jag ska minnas på gamlehjemmet ( som det heter i Norge) MEN om jag ej kommer ihåg någonting så ska jag iallafall läsa min BLOGG! ;)

Isak, du är en star. Som oroar dig för att 14åriga tjejer skaffar barn och sen ringer mig och undrar hur de ska göra =)

Best Wishes!

 image2820
Middag på Heartbreak.


Tröttis på slutet, nu sover han sött i sin säng och E kom precis hem.


Vi önskar er en  FANTASTISK jul med mycket kärlek och härliga stunder!

Vällingshopping!

Då vi kommit hit och checkat in kom vi på att vi glömt att shoppa välling! Så jag, Syster och Elian gjorde det medans resten av gänget njöt i jacuzzin.


Stolt Moster.

I Åre!


På Broken. Skönt att sträcka på benen!

image2818
Vi får mycket hjälp av Lillkusinen Alice.

Igår!

Här är vi hemma hos Es Tante med familj.

Mormor och Morfar på besök. ( Elians OlderMor och OlderFar)


Med Tante Lulle. Finns det något gott i kylen?



Incheckning klar!

Nu är vi inne på rummet, allt är instuvat och klart. Alice och Elian leker på badrummet. Lunchat på Broken har vi hunnit med. SEMESTER är LIVET!

image2814
Utsikt ifrån rummet.

Happy 4 advent!

Imorgon är det julafton! Det ska bli så härligt att vakna upp och veta att vi inte ska köra mer bil på några dagar:) Vi myser i bilen men det är så skönt att slippa packa i och ur. Passar på att önska er en soft härlig söndag! Utan stress! Jag är så glada att ni finns, tack för att jag fick veta om att någon tagit min header, er kan man lita på! Kram

Begränsat antal tecken i inlägg via mobil!

Så nu är vi på väg igen. Vi lyssnar på barnsånger o Elian är trött men behöver nog en ny blöja kan man misstänka. Han har börjar bajsa lite och oftare, bara att acceptera:-) Han är så duktig iaf. Bra att han är van att åka bil då vi bor en bit ifrån halva släkten. Snart kan vi shoppa en bildvd som han kan se på då vi kör till Sverige. Jag hoppas och tror att han kommer längta massor till våra turer till Sverige, kusiner och alla djur hos Moster:-) Oj nu somnade han med sin blöja. Kanske bara var luft.

I bilen!

I bilen!


Här väcker vi hela huset!

image2812
Detta är Elian nu. Spelar piano och myser!

Igår var det middag och Elian fick en stor leksakslåda med bilar och lego. Den hällde han ut och röjde järnet. Han skulle också kramas med alla och var överlycklig då Åsmund ( Es kusin) jonglerade med bollar =) Sen somnade han skönt men efter två timmar så vaknade han och var Mammig. Mer än någonsin så jag la mig vid 22 och vi låg och kramades hela natten. MYS!

Nu ska vi snart äta frukost, packa bilen och sen köra mot ÅRE! Jag vill passa på att önska er alla en FAB söndag! HOPPAS ni alla kör försiktigt om ni ska ut på vägarna.

Vitt!

Vitt!
Längs vägen, mobilbild.

Nu har vi ätit massa god mat, njuter av ledigt.

We did it!

Nu är vi strax framme! Några stopp med mat och blöjbyten men det har gått fint. På ett ställe var det 17minus:-) Här är det bara nollgrader. Elian har varit världens duktigaste kille. Strax kör vi in på parkeringen hos Es tante med familj. Familydinner! Det ska bli så härligt. Njut lördagskvällen! Kramar

Vi är på väg!

Nu sitter vi i bilen! Snart är vi i Lillehammer. Elian somnar nog snart. Han gick med på vatten inatt, så det blev ingen välling. Skönt! Så trots gröt imorse så har vi mumsat på russinbullar och yoghurt bak i bilen! E kör än så länge. Njut dagen. Snart är det julafton:-):-) kramar

Paus i packandet!

Nu har jag en paus i packandet! E har däckat på soffan och jag ser på den norska IDOLfinalen. Vi fick biljetter till finalen i Spektrum men E gav sina till sin syster och jag till min väninna Ashi med dotter. KULIGT säkert, men nu är det skönt att få allt färdigt. Ska slå in några paket och sen ta en dusch och sova tidigt.


image2810
Detta är väldigt representativt för oss tre. E ligger på golvet i rutiga pyjamasbyxor, Elian springer omkring utan byxor och jag har ullsockar och leggings. Dessutom busar de två så att jag blir varm i hela hjärtat.
Ä L S K A R !

Mission possible?

Okej, puh! Nu har jag packat in alla julklappar / presenter i olika påsar och märkt dem. HELP, hur ska VI få plats i bilen...? Resesängen, vagnen, resväskor.....gulp! E har hela tiden kört med sin standard: Det går SÅ bra!
Turligt nog så brukar det ju göra det, gå bra...lösa sig!



TUR att Elian fick sin synth av Bestefar och Olderfar i förrgår, ni kan ju tänka er storleken på den klappen?

image2807

Nu kom äntligen E hem, efter en lång jobbdag + att han nu fixat julklappar och takbox. Vi är redo för glögg och att packa. Men först Elianmys innan han ska sova.

Julelunch!

Elian sover just nu ute på balkongen. Han sover bara 45 min på dagis nuförtiden så han är nog helt utsliten. Så jag ska passa på att njuta dessa minuter av stressfri stund. Då bloggar jag = )

Här är lite jullunchbilder:


Siljes sista dag på jobbet, go tjej som ska vidare till ett jobb inom marknadasföring. Lycka Till vännen!
(Vi avtackade henne igår med tårta och present.)


Jag & Zryan. Hon & hennes familj reser imorgon till Thailand för att fira jul, hennes födelsedag & nyårsafton. Trevlig resa & GRATTIS sweetie!!! ( den 25 dec)



Finbesök på jobbet! Han hittade ett tomt kontor...Tänkte kanske att det passar honom om några år!?

Ikväll ska vi packa härhemma, så jag kommer tillbaka senare! Kram sålänge!

status: JULLOV!

Oj oj vilken stressig dag men NU ÄR DET JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jullunch klockan 14, ett avtal med en kund klockan 15 och samtidigt kom E med Elian som han hämtat. Elian gav två presenter åt sina FAB fröknar och sen käkade han lite riskrem ( typ risalamalta/risgrynsgröt m grädde) + saftsås.

Min fantastiska MAN har klarat sin budget på teamet så vi är HAPPY. Han har fått fin present, kort och vin och jag har också fått vin och kort ifrån min chef. En perfekt avslutning på detta jobbår som blev kort men intensivt för mig. Ser framemot nästa. Men först. JUL!

image2803
Min solstråle på väggen!
Du är det viktigaste i våra liv, sen att jobbet går bra är ju underbart. Att trivas på jobbet, hemma, med sina vänner och familj. DET är lycka!

Working Mama

image2802
På jobb. Ont i magen och får inget svar i telefonen. Julledigt kommer som en present i posten =)

Something red....

Idag har jag hittat det ENDA röda jag har  garderoben, mitt röda rosettskärp som jag hade på 17 maj ifjol. Vi har sista dagen innan jul på jobbet =)

Jag önskar er en UNDERBAR FREDAG!!!!

Kjärlig Hilsen Fra Elian

Vi blev mäkta imponerade idag då Elian gjort dessa julklappar åt oss. Vet inte vad de innehåller, men att han både slagit in dem och skrivit fina lappar på dem måste väl vara rekord för en 16-månaders? :)
image2801

//Mäkta impad MAMA ;)
Sen hade han ( faktiskt själv) gjort en prydnad. En vit boll i ett snöre med glitter på. Oj oj så mycket stolthet jag känner för den lilla bollen. Litet blir stort.

Sov Sött!

Fint par!


Grethe ( Bestemor)& Petter, så söta tillsammans!

Torsdagen före jul!

Nu har vi haft en supermysig middag med norsk julemat, Eivinds Mamma hade gjort supergod mat! Vi har suttit och pratat och bara myst och bytt klappar. Vi öppnar på julafton. Nu är jag tröttis och ska göra mig klar för sängen, behöver sömn som vanligt. Imorgon är det FREDAG! Det betyder sista jobbdag innan jullov och klockan 14 har vi julelunch.

Morgondagen kommer sen att handla om packning och planering inför resa lördag morgon. Vi kör först till Trondheim och hälsar på Eivinds familj och sen på söndagen kör vi och
checkar in i Åre. Längtar så otroligt mycket och är ganska säker på att vi får ännu mer julkänsla av snön.

Hoppas ni haft en underbar kväll? Elian njöt av att ha Bestemor så hon duschade honom, läste saga, gav gröt och la honom. Skatten vår - vi älskar dig högst av allt!

Nytt halsband & dukning!


Skulle visa mitt smycke här men det gick sådär så vi pussades istället!

Nu kommer snart Bestemor och Petter!

Våfflor!

Nu är vi hemma! Vi äter våfflor. MUMSIGT!
Elian koste massor med sin fröken då jag var där. Gick emellan oss, sånt gör mig happy. Han trivs och då får både jag och E ro i själen.
image2794
Man blir hungrig av att leka på dagis hela dagen!

image2795
MMMM, skönt efter en prommis i kylan att bli varm inne.

Vackert väder!

Mina ögon är trötta, inatt då Elian vaknade trodde jag att jag hade magsjuka mådde så illa. Är det bara jag som mår illa av trötthet? Iaf så behövde han ny blöja och fick välling, sen klockan 6 vaknade han igen. Litet framsteg =)

Nu ska jag jobba på. Solen strålar och i höjderna ligger det vit tunn snö/frost. VACKERT! Jag ska gå klockan ett, hem och städa, sen shoppa glögg och tillbehör innan dagishämtning. Det ska bli så mysigt ikväll!

Elian på morgonen!




Ny ovana... Flytta bordet till tvn, ställa sig på det och slå av och på tvn...Not good!

Sin första fest!


Idag ska Elian ha NISSEFEST på dagis. Alltså tomtefest =) De ska klä sig i rött, äta risgrynsgröt och se film med de större barnen! E har nyss klätt vår lille tomte och jag äter frukost. E ska lämna idag på dagis, annars gör vi det tillsammans.

Jo, så ni vet! Jag kollar aldrig igenom mina inlägg. Då skulle jag ha mycket mindre bloggtid om jag var petnoga. Jag skriver ifrån hjärtat och klickar på spara och publicera. Det är därför det är ärligt och sant. Ibland ser jag stavfel i efterhand och rättar till dem. Men annars räknar jag med att ni förstår vad jag skriver ;)






TÄVLING!

Godmorgon! Inatt kl 2.30 då jag varit inne hos Elian kom jag på vad jag glömt! TÄVLINGEN! Jag tror ni överlever men nu är det på tiden att säga GRATTIS GRATTIS Fröken Isakson! Maila mig din adress så kommer den asap i posten. NJUT DAGEN!

FYND!

Denna ska jag nog inviga imorgon, jätteskön stretchig kjol ifrån H&M. I Norge kostar den 149 nok. Nu ska jag faktiskt spendera en stund med E innan jag ska sova, busy days nu.




image2790


Sov Sött
KRAM

Förberedelser!

Här slår jag in ännu fler klappar! Es mobil är borta för Elian har lekt med den, haha lite desperat i letandet blev E allt men gav upp tillslut... Nu kommer snart Bestefar och ska byta klappar med oss. Imorgon ska vi ha en riktig julaftonskväll här. Glögg, julmiddag och MYS. Familj är underbart!

Jag ska snart visa er en fin kjol som jag shoppade, hittade också ett par skor som jag ska önska mig av E...HOPPAS jag får dem =)

NJUT kvällen!

image2787
Mamma på väg ut igen. Mött Elian liiite denna vecka men han och E har myst. E skrev sms igår då han lagt honom: Nu sover han så gott, det är så härligt för jag känner hur mycket han älskar mig nu. Då ville jag bara gifta mig med honom DIREKT!


Eftermatenbus!


Vi myser.

Jag ska snart iväg o fixa några extra klappar, sen hem o njuta i soffan klockan 20. SOFT kväll efter det.

Kaos dag

Så, nu har jag skrapat bilen också, parkeringsgarage.... Jaja ingenting blir bättre av att tänka på det. Vi ska taxera skadan imorgon. Tror IF är bad karma för mig..Har varit i kontakt med dem idag. Nu äter jag middag. E skulle fixa och då blev det norsk julmat...Hmm..

Jaja dagen idag är egentligen TOPPENBRA! Jag har sålt bra, hämtat en GLAD kille ifrån dagis som kramade mig massor, kramade sin fröken och började leka igen. Ville knappt gå hem. LYCKA! Att han trivs alltså. Sovingen går sådär, han vill gärna bli vaggad / dragen i vagn inne=dagisfröknarna får knappt andas. Måste lösas. Första åtgärd, vi ska sluta vagna honom!

Detta FINA ljus har Elian gjort helt själv idag i bivax. Det var ett skämt alltså, han försökte mest äta upp det så jag tror han fick lite hjälp att göra detta! :)



Nu ska jag äta lite julmat här...

Party!

Nu ska jag ringa två kunder klockan två sen måste jag gå hem! Bjuder på en gammal bild så länge:


Partytider. Jag o Emma i Vemdalen.
Haha såna här bilder får mig att inse att vi nog förändrat pose då det tas bilder =)



busy!

Idag är det mycket att göra! Jag har planer att hämta skatten kl halv tre. Måste jobba färdigt bara, sen inom och fixa lite saker innan dagis. Snart jul, här går julmusik på högsta volym ( jag har tvingat min kollega att ta  med julecd)
Ni som bor utomlands, firar ni där eller reser ni "hem"?

GOOD NEWS, LYCKA, JIPPIE!!

Bara för skoj testade jag min mac som jag gömt i min rosa dataväska... Så startar den o fungerar!... Dammsuger o testar igen, tangenterna är lite SEGA MEN MEN MEN jag hann lägga över resterande bilder så nu finns ALLA backupade på min extra hårddisk. Jag är SÅ happy!!

Nu har jag skaffat en egen försäkring på den för den fungerar faktiskt igen, ska bara flirta med min bror som BORDE vilja rengöra den =) Nu sover Elian ute o jag ska ta en dusch. Förresten, så kul att ni gillade FAB MAMA-smycket. Detta var egentligen bara tänkt som en egen grej MEN ni kommer få ett bra erbjudande här inne så håll utkik, eller tipsa er kille, Mamma, Farbror att kika in här idag så kan de kanske hitta julkklappen åt dig eller någon annan!

Snälla Tomten!

Jag önskar mig följande:
Att Elians ska sova hela natten och byta sin morgontid ifrån kl 5 till kl 7.
Med Vänlig Hälsning
Josefine ( Elians Mamma)
image2781

Telefonstrul

Oj oj jag har har ont i huvudet. Försöker fixa en försäkringsgrej som går SAKTA. Elian har kastat yoghurt på väggarna, skramlat med kastruller, kastat sig PÅ mig då jag pratat med "viktiga" personer och jag har pratat med iaf EN trevlig person(suttit i kö hit och dit i timmar....+ jag har en kund som faxar in på jobbet men den kommer inte fram...). TACK Daniel på Humac! Ska strax lägga oss två. Jag somnar ovaggad och Elian får välling ( snälla sov!)

Mysiga morgnar

GODMORGON!!! Nu är det inte många dagar kvar till JULAFTON! Inatt vaknade Elian kl 1 och fick välling och nya vakentiden verkar vara klockan 5. Då får han ligga och mysa med oss. Han kramar mig hårt hårt och är SÅ mysig, men ingen av oss somnar om = trötta! MEN han är absolut världens goaste. Nu ska vi på jobb och dagis.

Happy Morning! Jag VET att du är trött, men försök le i duschen, skutta in på jobbet och säg GODMORGON så glatt du kan, njut dagen. Vi ska vara tacksamma för att vi har varandra.

14 år och 16 månader!

Igår fyllde min älskade systerson Isak 14 år. Han är som en lillebror för mig. Jag knackade på min systers mage sen den började synas och längtade SÅ. Så kom världens finaste lilla groda ut och jag älskade honom direkt. Jag fick tårar i ögonen av att se honom och ville vara barnvakt direkt. Han var nyfödd och jag 10 år gammal. Det dröjde inte så länge innan jag fick. Idag är han en tuff snowboardkille ( DUKTIG!) som fortfarande kan krama om mig och skriva söta saker på msn, han blir en PERFEKT pojkvän så alla ni som har tjejer i samma ålder borde skicka in en kontaktannons hihi :) GRATTIS Isak, hoppas din födelsedag i Åre blev FAB! På söndag kramas vi.

image2780
ISAK. Vann bästa trick i Övik nu i december.
Fotograf: min syster.

För 14 år sen igår hade jag Prinsessekalas på McDonalds och då jag kom hem fick jag veta att han kommit till världen. Tårarna kom och jag var fast i bebisträsket. Barn är LIVET!

Idag blir vår skatt 16 månader gammal. Oj oj tiden går snabbt.

Massage + ELLE = LYX!

Nu är jag hemma efter massage! Lovely! Jag SKA sova tidigt ikväll så jag varvar ned i soffan med ELLE som kommit i posten idag och alla julprogram på tv, MYSIGT! Imorgonkväll är det sista avsnittet på Bonde Söker Fruk och då får man se hur det gick. Sen är jag redo för JUL. Mysa med familjen och bara vara. Alla goda dofter, glögg, knäck, lussekatter och julbordet. Att få ett uppdukat, fint och gott julbord är lyx. Vi har firat i Åre en gång förut och det var totally relaxing. LÄNGTAR!
image2779
Nu ska jag läsa och mysa och vakna PIGG imorgon! E hade samma upplevelse som jag angående läggning av skatten. Han tokprotesterar först men somnar sen som en sten, vi måste bara lägga honom ned ca 10 gånger först. Imorgon dagis och jag ska försöka ta kort dag ( som jag egentligen ska ha varje dag) och sen shoppa det sista. På torsdag har vi lilla julafton här och på fredag julelunch med jobbet. Sen reser vi lördag.

NJUT kvällen!


Lycklig kille!

Vi sov som sagt då E kom hem men vi båda vaknade och minuten efter var det full rulle, lika bra det. En halvtimme är ganska lagom. Elian hade nog kunnat vara vaken men jag var tvungen att söva oss lite =) Nu ska vi laga lax och mysa, dagarna flyger fram och jag är bebissugen....
MEN vi ska vänta!

image2777

image2778


Pink boy!


Glad kille idag med Pappa!
Lägg märke till färgvalet av haklapp pch mugg. ( allt annat var i diskmaskinen)


Hemmadag

Jag fick vila lite förut efter mycket bus och några telefonsamtal. Elian vaknade då E kom hem och det blev bus direkt. Mitt huvud bultar lite mindre nu med en ostmacka i handen och jag ska på massage klockan 18.30, snacka om timing =)


Idag då jag kom hem!
Snacka om att jag föll samman då jag kom hem efter att ha använt all energi på jobb. Vann en tävling!! =)



Att göra flera saker samtidigt!

Att sitta i kö i telefonen betyder maila, smsa eller läsa lite på internet. Jag får gjort en del på jobbet och det är det som gör att jag känner mig fri på jobbet och inte instängd. Jag har längtat efter att jobba, men oj oj vad jag längtar efter ett syskon åt Elian nu. Måste vänta lite bara....

Något som jag väntat på är att luggen ska växa! Igår började jag fundera på att klippa den en sista gång, men jag är glad jag ej gjorde det. Vill ju kunna ha mittbena. Detta är en början iaf :)


Jag nyss. Känner mig på ett strålande humör trots två nätter i rad med tre timmars sömn. Inatt låg vi och pratade till ett då vi ej hann ses något igår.

Tävlingen ligger här!

Hemma med sjukt barn!

Nu fick jag rapport hemifrån att Elian sover och de har haft jättekul. E trivs att vara hemmaDAD! Men det är inte så kul att missa viktiga jobbdagar pga snor och hosta hos Lilleman. Men det är livet inser jag. Det är helt okej.


Busig!

Livets lyckliga stunder!

Natten var toppen! Elian sov från 18.40 - 5.00 då fick han komma och kramas med mig. Han var ååå osig och kramade mig massor. Sen fick han välling och E fick kliva upp 6.20. Jaja tidig morgon är helt okej bara han mår bra. Snoret rinner massor så idag är han hemma så att han ska få hinna hämta igen sig. Nu ska jag jobba som bara den, ska byta av E hemma vid 12.

image2771
Morgonstund har guld i mun!

NEJ NEJ

Just det, Elians nya grej är att säga nej, skaka på huvudet och säga nei nei nei. Haha jag tycker det är så sött och man förstår ju varför barn oftast lär sig nej först. Det är en del tokigheter de finner på om dagarna och innan man hinner fram för att avleda ropar man ofta nej  även om vi försöker att undvika ordet. Allt blir ju SÅ kul då man inte får...

Godmorgon världen!
Rapport om natten kommer ifrån kontoret, nu ska det ätas frukost, Elians hälsostatus ska checkas och han ska kramas på .... MASSOR!

T Ä V L I N G!

Nu kan du vinna en fin body i blått eller rosa!  (storlekar och annan info finner du här) Det är lite sent för att hinna få hem den till jul men jag tycker om att man kan sprida presenter och julklappar, då hinner man uppskatta dem lite mer. Så, då alla paket är öppnade kan du vinna denna, åt din egen sötnos eller att ge bort. Jag föredrar bodies åt Elian då de sitter så skönt och det blir ingen glipa på lilla magen.

 
Bilder ifrån Cattungar.

Jag tänkte testa en ny variant på hur ni tävlar! Ni länkar till mitt inlägg i er egen blogg i ett eget inlägg, sen skriver ni här i kommentaren att ni gjort det och sen drar jag en vinnare på onsdagkväll klockan 21.00. Lätt som en plätt!
Lycka till!
Ps. Ni som ej har en blogg kan maila mig på [email protected] och skicka ett mail om denna tävling till några vänner så att de också har chansen att tävla.

Kramar Josefine ( som ska sova nu så jag önskar er en GOD NATT!)

Villkorslös Kärlek

image2764

--Busigast i stan?--
Vi älskar dig hjärtat!

Mama i soffan!

Nu sitter jag i soffan och ser ett juligt matprogram på tv4, rött och mysigt. ÅÅÅ så skönt att ha rent hemma, vara nyduschad och ha en son som sover. Han skrek som om han skulle få panik då jag la honom och jag stod kvar och tröstade, kramade men testade tillslut att bara gå ut. Vips så var det tyst och jag skurade golv med julmusik på högsta volym. Han sover nu gott!

Imorse då jag berättade för E om drömmen grät jag hejdlöst och i duschen fick jag känslan igen, ni vet när man inte kan sluta tänka på något hemskt. Usch, jag hoppas få slippa hemska drömmar inatt. Nu äter jag middag, fil med pepparkakor ( mitt nya must have) och färskt bröd med smör och tunn skinka.

Fokuserad!


Bästa hjälpredan, han kom på nåt nytt idag!?

Det blir tidig kväll ikväll, han är redan iklädd pyjamas och gnuggar sina ögon. Lite gröt ligger i magen, allt fixat för en lugn och skön natt. HOPPAS! Jag ska våttorka golven, ta en dusch och sen LANDA i soffan. På jobbet sitter jag och får nästan ont i rumpan av allt sittande men hemma får man springa av sig. E brukar tycka att jag säger order FIXA ofta...Måste bara fixa det, vi ska fixa det, det måste fixas, glöm inte att fixa... :)

GLAD KILLE!!

Nu har jag fått hem min kära skatt. E o hans Far ska till Skien för att hämta en takbox som vi ska få av Es Farfar. Perfekt då vi ska till Åre med packning, klappar och barnvagn. Skidor hyr vi. Nu leker jag och Elian som är SÅ glad, det märks hur mysigt killarna haft det. Han har ett virus och det får läka sig själv, inga streptokocker ( syster bra va?:)) och han tog tom. blodprov i fingret utan att gråta. Hjälten vår!

Vi har tokmyst!!!


Middagslek!

En perfekt eftermiddag då man är ensam hemma med Elian. Annars är det så härligt då E kommer hem o det är familjemys. Men idag kom Petronella o förgyllde vår eftermiddag. Då hon kom stod jag o skalade potatis o Elian hjälpte till med sitt, vatten, decilitermått, muggar o ja massa lek vid diskbänken.

Middag idag blev inbakad torsk ( färdig, smakade överraskande gott), pressad potatis, rivna morötter o guacamoleröra. Elian åt en del men var sååå trött. Dagis = trötta barn. Sen lite lek o mys o Elian fick ännu fler julklappar!




TACK underbaraste Petronella o Stefan! Jättefina bamsehanddukar o söt älgreflex =) Vi tokmyser av att ha dig med oss gumman. LOVE YOU!

tokigt nog är min mac död igen efter ett glas vatten som jag mistade i den :(

TIPS!

Här kan ni shoppa fina saker, jag har nyss shoppat det fina halsbandet åt mig själv!

image2759

Nu har jag ätit god lunch och mina två E ska till läkaren kl 14. Elians egen läkare var nerringd imorse av sjukisar så det är nog många som är sjuka nu=ingen tid förrän imorgon. Så de ska till Es fastlege som han haft sen länge som vi egentligen borde ha bytt ut mot en närmare hemma ( vi ska ha samma alla tre)Men tur vi ej gjort det då han hade tid.

Busy Day!

Idag är det busy day. Jag borde lämna in mac, hämta ut ett brev, shoppa middag och mycket annat. Får se vad som hinns med. Nu är E och E på kontrollen. Jag ska snart gå hem. TACK för fina ord ni skriver, mardrömmen var hemsk.

nostalgi

image2758
Hemsedal med jobbet för ca tre år sen.

Om en vecka är vi i Åre o MYSER. Det peppar mig nu att hålla mig på gott humör. Pratat med syster om allt kuligt vi ska hitta på. JIPPIE! Jag har suttit i telefonkö till läkaren nu en stund, E får ringa själv nu för jag måste jobba.

Hoppas att ni nu fixat det mesta inför jul så ni kan njuta av sista dagarna. Om inte, vad gör det om hundra år? Skriv fina kort, nätshoppa lite i sistaminuten och le mot dina kollegor idag. Tänk att du är FAB!

Tre timmar!

Inatt sov Elian ca tre timmar, han är så sjukis. Vi är sjuka allihopa idag men jag ska till jobbet en sväng. Önskar er en FAB måndag. Jag drömde förresten en mardröm som gjorde att mitt hjärta värkte imorse o jag låg vaken mellan 3-4 o var jätteledsen. Det kändes så självklart att jag ska sluta blogga då men inte lika självklart nu på morgonen :)
KRAM!

Middag ute:

Det var en mysig stund på Pepes och jag shoppade MAMA på vägen dit. AnnaStina jag vill skicka denna till dig, maila mig din adress!

Nu leker Elian för fullt innan dusch och grötdags. Jag är tröttis och har noll planer ikväll, imorgon ska jag jobba och ringa läkartid åt E och E som ska vara hemma.


I lekhörnan på Pepes, ser en kille spela tv-spel. Förundrad.


En öl i kylan. Det var så mysigt att gå ut i kalla luften vi tre, mörkt ute och minilite snö på backen. Vi tre - vi för alltid. Den mäktigaste känslan jag någonsin haft ( då Elian blev till). Sen möter man många andra par med vagnar som känner likadant ( hoppas och tror jag) och det är så stort men ändå så vanligt. Obegripligt!


Mama läser Mama. Sen åt jag en god kycklingceasar och Elian åt lite kyckling och en del av Es pizza. Det han blev mätt på var dock desserten, glass. Jag och E delade på en liten bananasplit. MÄTT!

image2757
Mina älsklingar:
Att veta att ni finns gör mig LYCKLIGAST i världen. Ser så framemot en härlig jul med er. Roadtrip, familjemys, afterski och alla kramar och pussar!
/Josefine


På väg ut!

Nu ska vi klä oss o gå ut! Pepes Pizza here we come.

image2753
Dansar!

ÖKAR!

Det är ju så kul att det kommer fler o fler hit som läser! Välkomna! Nu har jag försökt lägga en supertrött kille men NO WAY. Snart så.... Nu leker han för fullt o jag springer efter o torkar snor. OM vi somnar så vore det jättekul att vakna till sen, duscha, klä sig, julmusik OCH läsa om vilka ni alla är ( ålder, vart bor du, jobb/skola eller annat) o vad ni köpt till er sambo/respektive/man/kvinna/bästa kompis ja den som står er närmast förutom evt barn såklart =) Sen lovar jag er att börja skriva o som och. Jag hade faktiskt MVG i Svenska i skolan men bloggen har gjort mig lat.

Önska mig nu lycka till, behöver en extra dos av sömn inför veckan!


Poverwalk i somras. Saknar ljus och grönska! Vi skulle behöva en solsemester SNART!

mysig söndag!

Jag fick sova en halvtimme sen vaknade hjärtat. Sen har vi ätit frukost alla tre och legat i sängen o busat. Det snöar lite lätt ute men vi ska inte på visningen, vi har ångrat oss ... igen =) Hoppas ni alla myser idag. Det är jättekul att se vilka ni är som läser!

KRAM

Elian sover!

Nu sover Elian ute i vagnen ( -7) men gott instoppad i ull och i sin åkpåse. Han somnade snabbt, han sover absolut bäst ute men igår då han var riktigt dålig vågade jag inte. Men nu så!

Jag ska äta pepparkakor och se Bonde Söker som de kör HELA helgen, mysigt med all sommar i programmet. Ute är det klar himmel o vitt på marken, oj jag kom just på att jag nog kommer få en iskall chock i Åre. Får sitta inne och dricka varm choklad och vin =) Iaf på julafton = min födelsedag! ;)


Idag är det soft igen, lila leggings, svart sidenklänning o svart kofta + ullsockar. Allt ifrån H&M.

Sjukis

Elians näsa rinner, han är slemmig o hostig. Samma visa igen, känns som E blir hemma denna vecka. HOPPAS skrutten blir frisk snabbt, tror vi ska boka in en läkartid imorgon så de får kolla att allt är okej, jag tror det men bäst att checka i tid. Nu ska vi äta frukost o dansa till jumusik! Önskar er en FAB söndag!


TREDJE ADVENT!

Godmorgon världen!
Natten var ett kaos, Elian vaknade flera gånger o det enda som fick honom att somna var  välling ( 2 ggr). Då E kom hem ( jag fick precis sms att han gick hem, inga taxibilar lediga - 12 STACKARS!) hade Elian precis somnat o jag somnade i Es armar, mysigt. Mindre mysigt att Elian var vaken strax före 6 men han fick dricka saft o så låg vi o gosade till 6.45. När vi klev upp tände vi ljus o lyssnar nu på julmusik på tv. Jag ser aldrig såna program där någon sitter o chattar o spelar musik men idag så, nyss spelade de Peter Jöback som sjunger ett av mina favoritjulalbum ( det andra är Carolas).

image2748
Idag tänder vi det tredje ljuset!

Ensam hemma

Som ofta då jag är ensam hemma så fixade jag garderoben ikväll, nu ska jag lägga mig o läsa tidningar. Tror inte jag hinner läsa mycket innan jag somnar =) Imorgon ska vi kika på en lägenhet kl 15 om Elian orkar. Oops nu vaknade Izzie med George på Greys men det var en stund sen jag såg det eftersom jag ligger någon säsong före. OOps nu vaknar Elian med halsont - Mammalivet kallar!


Kvällsfart!

Oj vilken fart Elian fick på slutet ikväll, precis då han gnuggade sig trött i ögonen o var mätt o glad så ville han INTE sova. Hans lilla mage har jobbat på som bara den idag ( säkert pga förkylning) så säkert 15 blöjor har bytts o det var mycket riktigt en till på G, han säger alltid till. Men nu ligger han o ska sova o jag HOPPAS han får sova skönt inatt o sover ut imorgon så han är frisk!

Nu ska jag äta middag, E är hos Tore o jag fick precis ett sms av Tore att E plockade ur hans diskmaskin, det är nästan så jag måste fira mina framsteg =) E fick uppdraget av min Barnmorska som gjorde våra kontroller att dammsuga + plocka i o ur diskmaskinen ( foglossning / bekkenlösning). Jag har inte ändrat på den biten nu, fast jag dammsuger gärna. Jag är liiite mer noggrann. Men då vi bodde på 150 m2 var det FAB att slippa.

NJUT kvällen! är SÅ glad att ni finns, ni piggar upp mig enormt då ni skriver att jag har massa energi, krya på till Elian eller bryr er om om vi haft en tuff natt. HOPPAS ni alla får sova gott o imorgon är det tredje advent.

Oj, nu ser jag att E shoppat "hete lår" åt mig, haha han nämnde att grillade kycklinglår ej fanns varma men såna man kan värma. På förpackningen står: "Når du tror ingenting kan bli hottere, ser vi det som vår oppgave å överraske deg!"
Jag är inte så förtjust i stark mat så detta blir spännande. Förstår ni kanske att mitt skrivspråk blir lite omkastat? Norrmän skriver som det låter o lite hipp som happ tycker jag :)

Middagsstund

Nu så har han fått biff med god brunsås o amerikanska grönsaker (kokade majs, morot o ärtor) Äter som en liten häst, härligt!

Elian har sovit två gånger idag o det är BRA. De låg o gosade i soffan då jag kom hem, mina sötaste!
Här är innan jag gick idag:



ps. barnförkylningstips: använd en mjuk handduk/amningsfilt till snortork hemma, inte en kanske men en i taget =) alla hörn o kanter, släng i tvättmaskinen sen o tvätta på HÖG värme. Skonsamt för näsan.

Hemma efter shopping!

Åkte in o fixade sista klapparna, PUH sååå mycket folk. E skulle ha vänt i dörren. Men jag försökte njuta stunden o tänka på målket, att vara klar med allt =) Köpte en god kanelbulle o cappuccino o shoppade loss. Min lila fina kappa returnerade jag, den har blivit så noppig tycker jag = dålig kvalitét. Nu lagar jag middag åt vår rödblommige son.

Röd saft!


Läste någonstans att röd saft ska vara lite slemupplösande? Elian dricker o dricker, vatten, apelsinjuice, mjölk o röd saft. Trött, snorig o röd om kinderna. Som vi älskar dig!!! Jag går omkring i morgonkläder o E vilar. Om en vecka har vi packat bilen o alla klappar o är på väg till Sverige!
Bäst att hemmamysa medans man kan.

SOLEN STRÅLAR!!

image2745

Oj vad skönt med sovmorgon o nu skiner solen o det ligger vit rimfrost ute. Elian står o äter Oscars Pepparkakor o han får lov, han är sjukis igen. Supersnorig o ont i halsen ( jag med) så idag blir det familyday. MYSIGT!! Happy lördag!

Halvsjuk skrutt!

Elian var vaken en stund med onti halsen stackars + rinnande snor... Inte konstigt han varit tröttis på dagis. Han var helt fin i tisdags men nu måste han verkligen vila i helgen, HOPPAS han får sova skönt inatt trots halsont...Jag ska lägga mig nu o läsa för säkerhetsskull. Så vi orkar!

SOV SÖTT!
Kramar

julklappar o x-box

Här hos oss har jag precis gett E o Tore  Satin Hands o vi har sett IDOL. Nu spelar de lite x-box o jag slår in julklappar, har suttit i timmar nu...Men det är så kul. Tore fotade mig med glöggen i högsta hugg!


Din adress nu igen?

I kaoset ( alla ska shoppa nu) hittade jag denna söta adressbok, jag är verkligen i behov av en. Även fast man finner mångas adresser på nätet så är det vissa man alltid tappar o ej hittar. Så from nu ska jag skriva in dem HÄR!


Shopping!

Väldigt mycket shopping, men kan tyvärr inte visa allting då jag inte vill att alla ska veta vad de ska få i julklapp =) Tulipaner nedan köpte jag på en mysig liten butik som säljer teer, kaffe, ljus o vackra lampor. Perfekta då jag ibland glömmer att shoppa färska ( eller inte hinner).  Förut shoppade jag alltid med barnvagnen men nu är livet mycket jobb, dagis, laga mat. De stunder vi har ska vara njutningsfulla. Jag o Elian låg o bara o myste då han vaknade förut. Han kramade mig o gosade med mitt o sitt hår. Han var varm o go i sin ulldress som är väldigt utsliten nu men fyller sin funktion. Under det hade han sin marinblå ull ifrån JOFA ( babyshop). Sen då han vaknade sprang han omkring i det + uggs o en munkjacka i beige o militärgrönt ifrån GAP ( tack Stefan o Petronella!). Söt var han men jag fotade inget.

Iaf så är jag så nöjd med åkpåsen som höll varm idag i minus 8 med bara tunn ull under. Det är mycket tack vare att man verkligen kan gosa in barnet då det ska sova, huva runt ansiktet o dragkedjor runt + att den är bred o skön. Nu duschar killarna o sen är det gröt + sova. Vi ska baka ut pizzor då Elian lagt sig. Han åt rester ifrån igår, potatis, karbonade ( typ en köttbullsbiff =)) min brunsås o lingonsylt. Han var helt tyst o åt o åt o åt....KUL!






Flirtstund o Shopping!

Nu är vi hemma! E o jag slappar i soffan, SKÖNT!!
image2740
Elian är en riktig flirtkille. Oftast med tjejer i kassan, här på Bik Bok. Hon log o log för att han verkligen inte gav med sig. Lik sin Pappa? ;)

Jag o Elian tog en tur ut o det bet av kylan i ansiktet. Fixade många bra julklappar. Hur många shoppar ni till? Vi har fem stycken i familjen som fyller år mellan den 10-31 december + julklappar åt ca 22 stycken som jag shoppat julklappar år o ändå är det fler som jag önskar jag kunde shoppa åt ( mina väninnor i Sverige)men man klarar inte allt + att vi ska få med oss allt i bilen också.

Vi tänkte ha en liten julafton här innan vi reser o öppna klapparna med vår Oslofamilj. Det tycker jag är skönt, öppna lite då o då. Annars är det oftast att de små som får MÅNGA klappar bara river upp allting o knappt vet ifrån vem de fått vad eller vad de fått.

Elian var iaf supertrött hela tiden o jag trodde han skulle somna. Shoppade yoghurt o banan på ICA men banen var uppäten innan kassan var nådd så jag la på 20 st fusiontuggummin o bad kassörskan slå det in på bananer. Men han somnade inte ändå, förrän vi gick ut i kallar mörkret. Nu sover han ute o jag ska börja med middagen.

NJUT kvällen o tänd massa ljus!

Happy Friday!

Jag o E bytte klockan 14 o nu jobbar han. VILKEN lycka att få kramar av världens bästa son! Han är dock suuupertrött o denna helg måste användas till sömn, mys o annat inför dagis nästa vecka. Sen JULLOV!! Jag har fixat månadens räkningar o budget o ska nog ta oss ut en tur (KALLT!) för lite shopping, om vi orkar =) Tänkte att Elian kanske sover bättre om han är i vagnen.


Imorse, Elian tröttis

image2739
Borta bra men hemma bäst? :)

Vem ska gå?

Mitt Mammahjärta ville gärna hämta Elian men E gjorde det, jag får lösa av honom så snart jag kommer ifrån. Nu myser de hemma!

trött kille på dagis....

Elian är lite arg idag, sovit för lite... Jag ska hämta honom då han vaknar. Uff då, saknar honom redan!

My girls!!

image2737
Liten get together då jag hade Elian i magen.
Emma, Charlotte, Johanna, Annie, Elin, Jag, Ylva o Angelica.


Jag o E hade firat jul i Åre o var hemma hos Mamma några dagar. Då kom massa tjejer o myste med mig o åt tårta. Nu har jag satt ett datum för middag efter jul i Sundsvall o jag har fått glada svar tillbaka, LÄNGTAR!!!
Love you girls! (alla är inte med på denna bild)



TGIF!!

Nu sitter jag på jobbet! Elian vaknade 6.20 o E klev upp. Trött familj idag, längtar till fredagsmys med hemmagjord pizza. Oftast är det de små sakerna som är stora. Trygghet, vardag o en kram.

seg kväll - skönt!

Vi ser en film med Samuel L Jackson o Jessica Biel, ska se slutet nu sen rätt i säng. TRÖTT!! Önskar er en lovely sömn inatt. FREDAG då vi vaknar imorgon, JIPPIE!!!


Älskar dig min underbara PRINS and Husband to be.

hos oss nu!

E matar Elian som är nyduschad o ska sussa, jag skriver de sista julkorten o ska ta en varm dusch, hoppa i myskläderna o parkera i soffan. Först kl 20 Bonde Söker fru ( kärleksresorna =)) o sen en film med massage. Perfekt avslutning på en lång dag. Just det, middag ska vi äta också!

Luciafirande!

Då jag kom till dagis ( efter en cappuccino i bilen, höll på att somna...) så var Elian SÅ tröttis...Tydligen har han knappt sovit idag o varit lite less. Inte konstigt då han vaknade så tidigt idag, så nu sover en utmattad dagiskille på balkongen hemma. E är så ledsen som ej hann till Elians första Luciafirande men ibland går inte allt som man tänkt sig. Oavsett så var barnen jätteduktiga, de äldre sjöng o bjöd på lussekatter o pepparkakor som de bakat själva på dagis.

Vi spillde saft på en annan Mamma o Elian ville mest vara i famnen så efter en svettig timme tackade vi för oss. Nu andas jag ut o E plockar ur diskmaskin o röjer lite i vårt minikaos efter morgonen.


Mer spännande att leka lite mer ensam än att hänga med MASSA barn + föräldrar...


Elian ville kramas med sin GOA fröken!!


Elian hann springa iväg ifrån bilden :)

21 år den 24 december för 3 år sen!

image2731
Här firar jag o Viktoria våra födelsedagar tillsammans då vi nyss flyttat till Oslo. Är så lycklig över alla mina nya vänner o erfarenheter som Oslo-flytten gett mig. Nu ska jag springa ivæg på Luciafirande, E är i möte men ska möta mig där.
Ps. Chokladtårtan var FAB ;)

Lyxigt med lunch serverad!

Jag som varit hemma en stund o missat en del luncher tycker det är FAB med lunch serverad. Massor att välja emellan o jag brukar komponera en sallad ( allt är färdighackat). Idag blev det isberg, gurka, tomat, paprika, majs, keso, skinka o en knäckemacka med kaviar o ägg. MUMS!)

Ni Mammor eller Pappor som är föräldralediga. Jag råder er att vara förberedda, laga alltid extra middag så ni har lunch dagen efter. Ha någon kycklingfilè klar i kylen som ni kan äta på grovt bröd med avokado o tomat. Nötter, frukt o yoghurt hemma. Mina tips eftersom jag själv åt mest scones o cappuccino ;)

Back to work! Solen strålar o det är LUCIA!

Jag idag


Imorse

Hann spilla cappuccino på min blus imorse, snabbt ombyte o iväg.
Mørlgråa strumpbyxor H&M, vitt linne Vero Moda, cremevi topp Bruns Bazaar, kjol OASIS, grå favvokofta Lindex.




Morgonmys!!!

Imorse hann vi mysa jag o Lilleman. Han vaknade flera gånger på natten så jag var trött Mamma då han vaknade klockan 6 men vi låg o kramades o gosade till 6.30, då var det bara att vakna o kliva upp! Han var superglad o låg o drack välling i soffan o myste.


Skrutten - VI älskar DIG!

LUCIA!

Idag är det LUCIA! Klockan 15 ska jag o E på dagis o fira med vårt hjärta o sen är det fika, det ska bli jättekul! Men först, ta tag i dagen.

GLAD LUCIA
önskar vi ER.

Tårar ikväll...

Varför gråter jag? Jo jag har varit o myst med Johannagumman. Vi lekte, åt lite, bytte blöja o radade upp alla mjukisdjur på rad o mycket annat. Tiden flög fram o sen var det vips dags att åka hem. Stressigt avsked är ganska skönt ibland, jag o min bästa vän Charlotte brukar säga "Vi ses imorgon" oavsett om det var dagen hon flyttade till USA .... fick ett fint sms av AnnaStina o mina tårar brakade lös.

Här kommer lite bilder ifrån vår mysstund:







Här skulle hon egentligen peta på min kind som jag blåste upp men så fick jag KOS! ( mys på svenska) Jag blev så glad att jag blev tårögd... Blir OFTA det av barn, bara av att se på dem. De är små mirakel - allihopa!

JOHANNA:

Du är en UNIK tjej som redan vet vad du vill. När du läser din Mammas blogg när du blir stor så kommer du att skratta o komma ihåg allt kul o allt mysigt ni gjort. Din Mamma gör allting utifrån ditt bästa, hon skulle aldrig låta dig lida, vara ledsen eller stressad. Det är härligt att se hur bra du har det o hur glad o "med" du är. Jag är HELDIG som fått följa dig sen du låg o ammade o sov ( i början ) ända tills nu då du KAN GÅ!!! Mina tårar rinner ikväll, för att jag o Elian kommer sakna dig o din underbara Mamma som är min härliga, glada, givmilda, positiva, fina, varma, livsglada VÄNINNA!

Ni kommer få det SÅ mysigt i solen o du kommer få så många nya vänner. Jag unnar er detta SÅ mycket! När ni kommer hem så väntar vi på er o vill höra om ALLA äventyr ni upplevt. Njut THAILAND - nästa vinter får du o Elian leka i snön!

image2723

KRAMAR Josefine

gott!

Nu har jag shoppat en STOR cappuccino o en blåbärsmuffin!
MMM, måste vakna till.

image2715

DADDY IS HOME!

image2726
Bus mitt i maten, ni skymtar tvätt i bakgrunden. Jag o Elian tvättade idag. Han älskar att plocka i o ur, stänga igen luckan o starta maskinen. Sen ger han mig kläderna då jag hänger.




Mysstund i soffan, två tröttisar.

Jag ser på Bonde Söker o bloggar samtidigt, inga större överraskningar när det gäller valen men kul att se! E sover i soffan o jag ska lägga mig snart. Är så trött känner jag nu, det kom över mig då jag kom hem. Önskar er alla en FANTASTISK kväll!



Morgonstund har guld i mun?


Här ser ni hur trötta vi var imorse båda två, är glad vi klarade oss igenom dagen! Nu sover han sött efter Pappatid med E.

Vi åt hamburgare med nachochips o dip till middag ( Elian rester ifrån fisken igår, mumsade i sig!)
MMM....



Fullt i stan!

Nu är det bilar överallt, parkeringarna är överfyllda OAVSETT tidspunkt på dygnet, julstressen är här! Försök att inte stressa, ta en time out o NJUT istället. Julen ska vara glädje.

Jag kom nyss innanför dörren kl 20.01 gråtandes in i Es armar som väntade med tv4 på. Bonde söker fru- FINAL!

vi


KÄRLEK!

Trött men glad kille springer omkring i UGGS o myser. Nu ska vi laga middag. E kommer strax!

Working girls!

image2716
Jag & Anne på jobb!

Jobb har gått fint idag, ska strax logga av här och försöka spåra upp våra vänner som reser imorgon, vill så gärna hinna lämna julklapparna personligen. Sen hämta hjärtat på dagis o ikväll kommer E hem. LÄNGTAR efter båda två. Vilken kontrast att ha Elian 24/7 o nu. Men han finns i mitt hjärta o mina tankar oavsett vart han finns.



SOLIG STUND!


USA sommaren innan jag flyttade till Oslo. Tiden springer! Ta vara på den!

Två eller tre?

Jag väckte Elian snällt och sen blev det nästan dagis direkt. Jag känner att jag inte hann pussa på honom riktigt men innan jag gick så blev det massa pussar o kramar. Han ler då han kommer in på dagis. Nu ska jag jobba, MEN hörde på radion att i Norge funderar de på att ta en avgift för familjer som skaffar fler än två barn pga. miljöbelastningen. Visst blöjor o allt det där, men det kostar att skaffa barn på många vis men det berikar ju samtidgt världen. Sen tänker jag ofta på barn som är föräldrarlösa, så många barn som inte tas hand om. Då gör det ont i hjärtat...

MAMA+CAPPUCCINO=SANT!

Oj oj vad jag snoozade imorse men klev upp, duschade o sitter nu klar för jobb! Elian däremot är trött han också efter natten. Tre vakenstunder varav en pga full kissblöja... Måste väcka honom strax, stackars ifrån sängen till dagis... Allt går! Får se om han är gladis, annars blir vi hemma tills han är det.

NJUT dagen!

Kylie!

Jag ser Uma Thurman o Kylie m fl. ( Fredsgalan med BRA artister! ) på tvn o SOFTAR! All disk är diskad o jag har inga to dos... LOVELY! Ska ta en dusch o tvätta håret o sen sova i tid. Lite lyxigt är det att vara ensamma hemma. E stjäl en del av min sömn :)

Update: har nu tagit en lång varm dusch, skrubbat hela mig, ansiktsmask, Satin Hands o lite bara lite brun utan sol. Enkelt men skönt hemmalyx.

LYCKA!!

Solen sken idag hela dagen, jobbet gick bra MEN det viktigaste var:

Kommer klockan 15 o ska hämta Elian. Möter fröken i dörren som berättar att de haft kul idag även om fröknarna var trötta efter teatern ( DET förstår jag...Elian har myror i brallan ) o sen kommer jag in o ser dem allihopa leka ihop. Laga mat, smakar, leker! Jag sätter mig vid hans plats o ser på ifrån den lilla hallen. Pratar med fröknarna men han hör inte mig alls... Sen tillslut går han förbi o ser mig o LER. Kommer o kramas o vill bara mysa o skrattar. Hela jag log o jag sa det rakt ut: Å jag blir så lycklig att han har det så bra hos er! De sa att han myser o leker o har det SÅ bra. LYCKA!!!

Nu har vi shoppat lussekatter ( 20 kr /st ) haha! Ska ta tag i middagen, fisk idag också. Strax kommer Petronella. MEN först, Elians julklapp:


Mamma, jag tänkte ta på mig tofflorna!
Men vad är detta?


UGGS!


WOW! Mamma, du borde testa att gå i såna här mysiga skor!

image2710
Busunge! Står o ska tända o släcka taklampan i sitt rum!


tidig julklapp ifrån USA....

Nu är jag hemma! Har lämnat tillbaka en tomtedräkt som sprack då jag packade upp den, tog ingen ny som ni förstår =) Lussekatterna var slut men det skulle komma nya vid 15 så jag o Elian får åka dit en sväng igen till bageriet. Har hunnit städa det värsta nu på fem minuter, slängt tvätt i tvättkorgen + bäddat sängen. Kraven sänks då man har barn o ska vara på dagis kl 7.45. Vi struntar i att stressa på morgonen, jag gör det hellre innan dagishämtning. Elian måste tro att allt städar sig själv tillslut =) Nejdå, jag har önskat mig en lekdammsugare faktiskt åt honom i julklapp.

Elian har fått en julklapp! En som han ska få öppna då han kommer hem. Det är söta
Maria som skickat den ända ifrån USA. TUSEN tack säger vi redan nu då jag vet vad det innehåller, jag är SÅ glad!!!

Vet ni? Ibland är jag SÅ stolt att jag tjatat på många av mina vänner att skaffa blogg, jag tycker det är så skönt att känna mig så uppdaterad oavsett avstånd. Alla väljer vad vi skriver i sin egen blogg o de flesta med barn visar gärna upp dem då o då. Mitt hjärta blir varmt av alla barn jag får se. Varje barn får mig att le, det är många leenden per dag. Barn ÄR underbara. Balsam för själen o det jobbigaste som finns på en gång. Häftiga känslor.

image2706
Julklapp som väntar hemma.

Nu hämta gullet som jag SAKNAT idag!


Happy E

Igårkväll var temat julklappar o E undrar vad jag önskar mig. Har sett dessa i några bloggar tidigare o jag kom p åatt de blir en perfekt födelsedagspresent ifrån E till mig. Ifjol fick jag ett fint diamanthalsband som sötnosen valt ut omsorgsfullt men det är kanske inte så användbart... Dessa kommer jag använda ofta o varva med mina pärlor. Sen några armband önskar jag mig också, mycket fint finns!

image2705
Kyssjohanna.se

Finally!

Idag har det gått sådär på jobb men nu efter god lunch, te o massa jobb så lönade det sig. SKÖNT! Ikväll hoppas jag att jag ska möta Petronella men då Elian sover o jag inte har E som sällskap så ska jag svara på era härliga kommentarer, ni gör mig så glada! Läser men hinner inte svara.

Teater!

Igårkväll kikade jag på julklapp ifrån E o jag hittade vad jag önskar mig, mycket fint! Ska visa lite senare. Nu jobbar jag o Elian är nog snart på väg till stan, de ska på teater idag. Lillvännen - sprang rätt in o började leka men så lite ledsen då jag gick. Jag tror det snbbt gick över!

Ha en LOVELY tisdag o le mot världen så ler den mot dig!

Godmorgon!


Dagis here we come!

Idag ska E resa bort en sväng med jobbet o jag o Elian ska mysa hemma efter dagis. Han mår bra idag o springer omkring o gör allt bus nu när jag målat naglarna. Som vi älskar dig!

Vad har jag gjort ikväll?

SKÖNT att ha shoppat många av julklapparna o presenterna. Många som körde en kvälls-shopping ikväll men så ska det vara =) Ikväll har vi druckit glögg o ätiti pepparkakor o jag har slagit in julklappar o paket. Killarna har donat med filmen. ÅÅÅ som jag julemyser nu!!! Imorgon är det jobb o sen glögg o pepparkakor med Petronella, min älskade vän som jag hinner träffa för sällan. Men det spelar ingen roll om man är vänner - de finns alltid där!

Mitt hjärta värmdes extra då jag fick prata med nästan alla mina syskonbarn ikväll då jag shoppade. Manne, Hannes o Alice. Isak o jag pratar ofta på msn o ja livet är så här nu men som jag saknar dem.... I JUL ska vi KRAMAS hela tiden - jag lovar!

image2702
Min sysselsättning ikväll!

Middagsglädje!



Här myser hjärtat i soffan. Stunden efter startade jag dammsugaren för ett snabbryck som inte blev så bra. Ny dammsugare SNÄLLA tomten =) Elian dammade HELA golvet med blomman uppochner! Mammas städhjälpreda.

image2700
Vi har käkat god lax i ugn med olivolja, vitlök, purjolök o salt o peppar i ugnen, potatis, stekta champinjoner o broccoli i vitlök + olja) o avokadoröra. Elian älskar hemlagad mat, lax är gott!

julklappsinslagning!

image2699
Jag slog in en julklapp då Elian sov. Undrar vems den är?

Ikväll ska jag som jag skrev iväg o julklappsshoppa. LÄNGTAR!

Puh!

Jag var aldrig en pepparkakelover förut men nu, oj oj jag har ont i magen! Har försökt lägga Elian länge för han var så trött men tillslut skrattade han bara men nu ligger han med välling o jag tror han somnar. Denna dagen är till för att han ska vila upp sig!

Morgonens

Imorse då jag gjorde mig klar så sov Elian... ända tills jag stänge av hårfönen, det händer inte annars! Sen gav jag välling o han låg o myste med E lääänge i sängen. Snacka om att E får en snedvriden syn av våra dagar, men det bjuder jag på. De är värda allt mys i världen tillsammans!



Jag imorse kl 7.20.
Mina nya stövlar, supersköna o lite odd.

Idag blev det svarta bomullsstuprör H&M, svart polo Mango o blågrått linne över med volang ifrån Soaked in luxury.

Nu ska vi mysa härhemma o evt dammsuga om vi hinner.

Dagens vinst

Jobb gick bra idag, åkte ut o hämtade ett kontrakt åp slutet då kunden ej hade fax hemma =) Smidigt. Sen löste jag av E o han kunde åka på jobbet. Det tar ca 1 minut med bil, det underlättar med småbarn hemma. Ikväll kommer det besök, först Bestefar och sen Es kompis o en kollega, de jobbar med filmen. När jag lagt Elian tänkte jag försöka åka iväg någon timme o shoppa julklappar!

Mobilbild i hissen. En flaska CAVA, jippie!

Grön pga blixten =)

Mamma är hemma!

Nu sitter Elian o käkar köttbullar o pasta här bredvid, OJ vilken aptit. Då jag kom innanför dörren låg han o E o myste i soffan. Tydligen hade han legat så i en timme o bara slappat. Det sker inte då jag är hemma =) Men bra han vilat idag, han är fortsatt slemmig i bröstet hör jag men han äter o ler som aldrig förr.


Vi nu. Mitt i maten.

Älskade prins!

image2693
Elian hemma med E. Sitter i fåtöljen o läser bok. Nu LUNCHDAGS!

kort rapport:

Elian o E myser hemma, jag tror han är frisk nu. E har skickat mms men jag får dem inte. SAKNAR mina båda prinsar. Jobb går toppen o jag hoppas ni får en strålande dag!

GRATTIS MANNE!!!

Dagen då Manne föddes satt jag i en bil på Gran Canaria där jag bodde på väg hem ifrån IKEA med Jerry. Vi hade shoppat till hemmet o det ringde med okänt nummer... Jag fattade direkt att det var min Bror som ringde.

Jag fick veta att han fått sin första son o jag hörde hur lycklig o stolt han var o SOM jag älskar denne lille sötnos MANNE! Vi önskar dig världens bästa FÖDELSEDAG vännen o hoppas presenten kommer fram i tid. Vi ÄLSKAR dig!
image2692
Årets julkort ifrån Manne o Hannes. Brorsorna SÖTNOSAR!

Puss o Kram / Faster med familj

HELA NATTEN!!!

WOW - Elian har sovit hela natten nu nonstop.. Han snarkar sött inne i sin säng o jag har duschat o klätt på mig. Måste ju torka håret innan jag går ut så senast då vaknar han nog. Idag är jag HAPPY!!!

mitt i prick!

Nedanstående kommentar kändes SÅ rätt o jag tror jag faktiskt lyssnar till den helt o hållet. Elians bestemor undrade också om allmäntillståndet o Elian har varit glad, leksam o pigg då han dämpat febern med alvedon ( paracet i Norge) o då han hade feber var den ca 40-41 o han var knallröd om kinderna, grät o var helt slapp o då kan jag INTE inte ge alvedon. Så alltiallt tror jag detta är en dagissjuka som är vanlig. Fick världens finaste mail ikväll av en god vän o jag känner verkligen att ha kontakt med andra runt mig hjälpt o hjälper SÅ mycket då man blir Mamma.

Även om man i hjärtat älskar sitt barn, amningen fungerade ( i starten, det kan ju vara en jobbig grej om man har otur) o jag kände LÄNGTAN efter Mammaledighet o barnliv så behöver man ett nätverk tror jag. Mina vänner som smsade mig o beundrade Elian på besök. Släkt som bryr sig. Nya Mammavänner som blir GULD värda på en sekund då man inser hur mycket man faktiskt kan peppa varandra. Det är ju vi som är "ensamma" men så behövda den där magiska tiden 8-16 då Papporna var på jobbet. Många delar men nu menar jag första tiden o vi alla hade ganska lika fördelning av Mamma / Pappaledighet så jag talar för oss.

image2691
Elian ca 3 månader, här hade man inte en tanke på att Mammaledigheten skulle ta slut. Amning, promenader o bebissnack varvades med en STOR närhet o kärlek till sin partner, herregud vi hade skapat detta mirakel? OFATTBART än idag!

Vi alla ammade ganska länge så det binder oss ännu mer samman. Alla msn-kvällar då vi pratat i samma konversation o den ena springer ut o in o ammar, lägger barn o vi pratar om husköp, blöjor, rosa klänningar o annat. Jag ÄLSKAR att vara Mamma o vill TACKA för att man blir medlem i en UNDERBAR klubb då man kan prata om bajs o kräks med nästan vemsomhelst. Inte trodde jag att jag skulle diskutera bröst med mina nya väninnors sambos, men det blev så naturligt. Kroppen kan skapa barn, föda barn, ge barnet mat... Man blir mållös o upptäcker en ny värld.

Att hitta sig själv efter en bebis är också viktigt, ta den turen på stan de få timmarna då bebisen klarar sig med Pappan / annan trygg person o flaskan några timmar. Gå ut o ta en fika med dina väninnor o prata om ALLT annat än barn... ( Omöjligt?) =) Egentid med din partner, inte sluta att klä upp sig osv..

Oj vilket inlägg, men jag vill bara att ni ska veta att ni är SÅ värdefulla alla i min omgivning som bryr / brytt sig om Elian. Nu när min bästa kompis Charlotte bär på ett mirakel är jag SÅ lycklig över att få "prata" med henne ibland på msn o höra att allt är bra o jag LÄNGTAR tills barnet kommer o Elian får en liten "kusin". ÄLSKAR barnet redan, har jag gjort den sekunden jag fick veta. Tårarna rann o jag kände sann lycka.

Kort sagt: Ni Mammor, Blivande Mammor, Gravida eller kvinnor. PEPPA varandra i livet så blir det SÅ mycket roligare. Små överraskningar, ärliga komplimanger, tänk på din singelväninna lite oftare o förvänta dig inte så himla mycket. Livet blir så mycket roligare då - jag lovar. Omge dig med dem som ger dig energi o sänk dina förväntningar, men inte dina mål.

Här kommer kommentaren:

"Din lille Prins reaktion är väldigt vanlig, särskilt med tanke på att Lilleman just börjat dagis. Med dagis kommer även förkylningarna som ett brev på posten. Att små barn kräks vid förkylning är heller inget ovanligt. Små barn kan ju inte snyta sig som vi vuxna gör utan sväljer slem och snor. T

ill slut blir det helt enkelt för mycket för magen och då kräks dom. Det är bara bra att det kommer upp och då känns det ofta bättre.När slem samlas i magen brukar buken kännas lite spänd/ hård. Jag tycker du ska se till Lillemans allmäntillstånd. Avviker det mycket från det normala eller är han pigg mellan varven?

Små barn kräkas ofta utav feber, det viktigaste är att han dricker och får i sig vätska. Köp gärna vätskeersättning på Apoteket, det kan va bra att alltid ha det hemma. Ge honom lite Nezeril eller liknande, för visst kan det vara svårt att andas när näsan är täppt och äter han dessutom är ju den andningsvägen också blockerad.
Hoppas Sötnosen kryar på sig! Kramar KalmarLinda Mamma till Christoffer, Carolina, Cevin, Cameron, Caitlin & Angel Cieran"

TACK KalmarLinda! You made my day!

image2690
Jag sista dagen som gravid, dagen efter startade värkarna...

Jaja vad är väl en bal på slottet?

Nu röjer Elian med alla kastruller o hans mage luktar knas. Jag borde ha lagt värmepåse innan han somnade så han fick ut allt på normalt vis... Har dåligt samvete nu o tror faktiskt hans mage var överfull + slem = kräks? Får vänta ut o se, ska byta den här blöjan snart o lägga en övertrött kille... Lillvännen nu kommer du vara så trött imorgon igen.. Jaja vad är väl superrutiner som aldrig bryts? Lite spänning i vardagen måste man ju ha =)


Fullt ös....

avbrott i sömn

Elian sov nästan en timme, gallskrek o ville komma upp. Spyr då jag masserar hans rygg. Hans mage var SÅ spänd... måste kolla upp detta. Han var så frisk då han la sig men väldigt slemmig då han kräktes... Bara lite snorig annars men nu lät det som om hela han är fylld av snor... BABY DARLING... Nu springer han runt toktrött i ny pyjamas o donar.. Hans mage verkar lite konstig...

Får fortsätta med julkort senare.
MYS ikväll nu!

Update: har googlat nu o många barn verkar kräkas vid förkylnin? Han har tidigare gjort det vid feber men nu säkert pga slem. Han är supersnorig o då han äter håller han andan. Någon som upplevt liknande? Vi skulle ALDRIG skicka honom på dagis om vi trodde han skulle kräkas eller hade magsjuka. Nu tror jag att om han är i fin form imorgonbitti som idag så tror jag att han orkar dagis o sen hämtar jag honom då han sovit. Men det beror helt på natten o imorgonbitti. Svara gärna om ni har erfarenhet eller så om barn som kräks vid förkylning. Han hostar inte.

Imorgon ska Elian baka lussebullar!

Ikväll fick Elian somna lite tidigare, han behöver sömn o var sååå trött. På schemat står lussebak på dagis imorgon. FANTASTISKT att vi fått helgen att kurera oss på, nu är han förhoppningsvis pigg o glad imorgon då han ska på dagis. Jag måste anmäla mig i SATS också, så jag kan träna. Det behövs nu när det är mörkt ute, det ger mig energi. Tränar ni? Poverwalks är min favvo men på vintern blir de färre o färre o jag tror jag ännu mer behöver fokuserad träning nu då jag har barn. Skön musik, effektivitet o egentid. No mercy!

shoppat




Ullhuva åt Elian, med bomull innerst. 100 kr, perfekt! Invigde den idag.

Shoppade också ett par stövlar 2hand o papper o snören på Granit. Nu ska jag o Elian leka. Tore, Es kollega ( min också) kom nyss o de jobbar med en film här.

NJUT kvällen!





Gladkille!


Busar i garaget på väg in. Vi var så kalla så vi struntade i den planerade prommisen med Petronella o Stefan. Det var mörkt också.



Att trycka i hissen är KUL!

På café!

Det tar tiiid för mig att ladda in bilder så inlägget hemma skrevs ca 30 min innan det lades ut =)


Who is the Man? Fötterna på bordet o chokladklubba i munnen... Då man varit sjukis får man äta lite vad man vill.. Kanelbullar o choklad tex ;)

image2684
Gladkille!



Hemma!

Dagen blev supermysig! Marknaden på Blå var mysig som alltid, men kom knappt fram med vagnen. Shoppade en mysig ullhuva åt Elian i blått. Perfekt att ha då han sover i vagnen! E kom till sin träning o ingen var där så han åkte hem igen o bytte om o hämtade oss. Då hade jag hunnit strosa omkring o var ganska kall så det passade perfekt.


Smått chockad bild på BLÅ.




Vi mötte upp Petronella o Stefan o tog en kaffe plus massa goda bullar o annat =) Fira 2 advent måste man ju göra!

idag tände vi två ljus!

Vi har myst med smoothies, varma mackor med tacofärs på o cappuccino. Elian springer just nu naken omkring o jag ska göra mig klar så han o jag kan gå på julemarknad.



Soft frukost!


2 advent!

Godmorgon! Då jag borstat tänderna igår så vaknade Elian otröstlig.... Över 39 i feber, igen...Typiskt.. Så jag gav alvedon o sen satt jag o strök honom på ryggen en stund. Han ligger på magen då han mår illa, kräks lite då febern är hög. Stackars!

Men idag på morgonen har han käkat massa mat med E o röjt. Nu sover de båda o jag HOPPAS Elian int evaknar med feber, det tror jag inte. Tänkte fixa mysig 2adventsfika här då vi alla är vakna. Så HAPPY 2 ADVENT!

nattstatus:

Elian sover smått oroligt men verkar feberfri *JIPPIE* Ska fira med att lägga mig o läsa nu o sen har jag sovmorgon imorgon =) Sov Sött UNDERBARA ni!

Någon vaken?

Nu har vi druckit glögg, ätit glass, sett på Greys, myst o allt man kan göra en lördagskväll hemma. Är det någon som sitter o läser en blogg en lördagskväll så sent? Jag finns här om ni har några frågor. Annars dagtid springer jag o snabbloggar o vips iväg igen så då hinner jag inte svara så ofta. Så om ni vill, CHATTA med mig. MEN jag tror ni är ute på dejt eller partaj, det är vad jag hoppas =) så vi gör det snart igen!
KRAM


Dagens middag

I eftermiddag har vi softat. Ätit nachostallrik o nu la sig Elian precis. Jag ska se ett avsnitt av Private o bara softa. ÄLSKAR att få vila o bara vara.


Tokisen, frissan ser SÅ rolig ut här. Har precis lekt med vatten vid diskbänken.
Pigg av alvedon. HOPPAS han inte får feber nu då den slutar verka....


Nachos mmm!

Ni som gillar tacos men är lite trötta på det. Hacka alla grönsaker, riv ost. In med en tallrik nachoschips ( gärna ostsmak) i ugnen med riven ost över. ( först köttfärs, sen nachos sen ost) o låt osten smälta. Servera med en tallrik med alla grönsaker o gräddfil med en klick salsasås i till. Alt guacamole. GOTT! Ett glas rött eller en öl till. mmmm!

liten dagens


Dagens. Soft hemmadag. Svarta stuprör i bomull H&M, svart spetslinne o grå tunika H&M Organic.
Ute gympaskor ( NIKE) o lila kappa + svart sjal.

Myslördag!

Nu är vi hemma efter en liten tur ut. Lunchade alla tre hemma, spagetti o kycklingköttbullar, barnvänligt o gott. Elian smaskade o var sååå trött så jag klädde mig snabbt o E fixade så Elian blev klar i vagnen. Så gick vi ut för att tröttisen skulle få sova.


Nere i hallen, kollar posten. Namnlapparna kom idag, good!


Elian o Anne!

Vi mötte upp söta Anne på BI, hon studerar inför en examen. Jag mötte också Anette o även Maria som jag jobbat med tidigare. KUL! Elian var superflirtig med Anne o åt sin morotsmuffins o flirtade men somnade tillslut o vi gick ut. Han sov en kortis o jag handlade lax o annat. Stackars liten, då man är sjuk behöver man sömn... Nu slappar han i mörkret på balkongen iaf med sin myssång på. Får se om han somnar. Vi ÄLSKAR dig hjärtat o jag skulle ALDRIG vilja leva något annat liv än det vi gör idag tillsammans!

image2677
Rosa himmel då vi gick hem. Det var finare "live"! =)

Jag spanade efter Family Living också men såg den inte, måste inom en stor Narvesen en dag snart.
Nu ska jag njuta lugnet. Tända ljus överallt o juldoft. Tyvärr blev det inget lussebak idag, men snart så!



O what a night!

Natten inatt var CRAZY o jagnskar SÅ att det var min sovmrogon idag, men den är imorgon =) Alla tre var vakna ifrån ca 1.30-strax efter 3. Elian tokskrek, krälade sig ur våra famnar o började leka. Spela piano, springa, kramas med oss o ja så höll han på. Han låg på mig en stund o jag kände att hans lilla mage var spänd. Så ut skulle något o ut kom lite.... Stackars. Men samtidigt känns det så häftigt att han är som han är. BESTÄMD o envis, att vi oftast vt avd han håller på med hjälper faktiskt. Men jag kan säga att vi var supertrötta.... Tillslut la jag honom med sin sång o han grät lite o somnade. Fick ge alvedon också inatt då han hade 39 i feber. Nu leker han o jag HOPPAS han mår bättre... Om inte annat att vi kan somna om snart...

Nu ska vi äta frukost, det brukar hjälpa lite. Smoothies o mackor. ( Tips! Sila smoothies genom en liten sil med små hål o vips kan du hälla i den i en pipmugg åt din skatt, fungerar perfekt här i huset. Bra mot sjukdomar också med frukt!)

image2673
Kryper o klättrar, HOPPAS du är frisk nu hjärtat!


Ser faktiskt på barntv här, bekvämt?


Happy Lördag!

Galet o längtan!

WOW vilken final, kan inte låta bli att berätta att jag var amazed över Maries lycka + Gynnings vackra klänning. Betsey Johnson kanske? Ingen aning, fin iaf!!! GRATTIS MARIE!!!!!!!

image2671
Mina killar på bryggan en dag i somras!

Jag var på väg i säng men så har E fixat nya Greys + Private åt mig, då blir jag frestad.  Jag är också supertaggad att spara ut min lugg igen, klart finast på mig har jag insett. Men det var kul att ha mössor i höst med lugg =)
SOV SÖTT!

Annars så har jag stark sommarlängtan samtidigt som jag njuter av juletider.

IDOL

Marie vinner!!!! Om inte annat så passar vinnarsången inte annars duktiga o coola Amanda! Spännande, har njutit alla toner. Med alltför mycket choklad....
KRAMAR!

Ljuv musik

Elian skrattar högt åt E som tokar sig för att få i honom gröt. Haha detta är den VACKRASTE musik jag vet om. Vi åt god pizza ifrån Pancetta o ikväll ska vi äta glass o se IDOL!

feber trots alvedon

Elian har 38 trots alvedon, men han mår lite bättre. Det tog en stund innan den verkade över huvud taget, han är fortsatt kramig o ledsen men lite mer aktiv. Hjärtat vårt!


Denna tröja shoppade jag idag, precis vad han behöver! Många varma tröjor är för tjocka. Denna helt lagom, H&M 149 nok.

Nu ska jag smsa E att jag hellre köper takeawaypizza på Italienska favvostället nära där vi bodde förut.

liten sjukdomsrapport

Uff, jag känner mig så maktlös. Lillvännen har knallröda kinder o skakar. Bara gråter o vill mysa, han kräktes nästan också ( han reagerar så på hög feber har vi lärt oss) Bara att härda ut. Shoppat starkare alvedon som han kan ta ( de växer snabbt! köpt tre olika bara på någon månad!) o hoppas hoppas han somnar i vagnen inne nu framför Nalle Puh med välling i flaskan o i bara blöja. Önskar så att jag var sjuk istället. Men snart är E hemma o det är helg, jag försöker småstäda lite här o där. Lite kaos hemma, men ska bara dammsuga sen så är det helgfint.


lussekatter!!!

Elian somnade i vagnen, skönt! Jag fixade ärenden o shoppade med mig en cappuccino o lussekatter o färskt bröd hem. MUMS! Elian sover ute nu o jag var på posten nyss. Hade skrivit upp en adress men glömt hemma så fick låna internet där, haha att logga in på Facebook på posten kändes komiskt. Jag är ingen Facebooktjej, hinner inte. Men det är kul OM man får tid o kika lite.

Nu ska jag röja lite här. Dammsugning nedprioriteras men sängar ska bäddas o lite tvätt vikas. Jag har ont i huvudet o är helt tung. Kanske en förkylning? NEJ, inga sjukdomar är välkomna här!

NJUT dagen!

Dagens

Nu går vi ut så han får sova, omöjligt inne. Han är sjukis, inte ens chokladkalendern var bra idag =(
Ska också posta ett viktigt brev.


Dagens
ljusgrå jeans H&M, vitt linne J Lindeberg, rosa tunika H&M, rosa hårband med rosett


TACK för kryapåhälsningar, de värmer!

Glad FREDAG!

Elian är så trött men kan inte vara stilla eller somna. Fast nu är det bara en tidsfråga. Ska försöka lägga i vagnen strax igen. Jag satsar på att jobba måndag, hade sett fram emot dagen idag men allt går verkligen inte som planerat med barn. Nu är det oavsett FREDAG o vi ska ha myskväll med IDOLfinalen!!! Morgondagen är oplanerad nu så länge Elian är sjuk, han är snorig o täppt nu också.

Önskar er en FANTASTISK fredag!


Godmorgon

Hemma med sjukt barn

Nu ska jag ge en sjukis lite mat o sen somnar han nog. 39 i feber o inatt fick han också alvedon. Jag la mig strax före 21 då jag var sååå trött o tänkte att natten kan bli tuff. Så, att jobba en dag + lämna på dagis = sjukt barn. Han mår nog fint snart hoppas jag!!

status nu

En trött mätt familj härhemma men Elian är sjuk. Hög feber. Tror han är trött efter dagen. Alvedon o i säng. Nu ska jag se Desperate!
Kram

första nästanriktiga dagisdagen!

Nu är vi hemma o jag äter lunch! Mörkt ute o trött kille men han mumsar på med mig.
Skriver mer snart!



strax på väg!


BÄSTA jobbtjejerna!
Efter god lunch, sallad med keso, skinka, ost, avokado, majs, gurka!
Här ser ni adventsljuset på jobb, lila.

Nu ska jag fixa med överdrag på soffan o sen hämta E o Elian. Vi tänkte hämta tillsammans idag =)


Dagens: tigerjeans, svart linne American Apparel, grå silkeströja H&M, lila sjal.

snabbt

Jag ska svara på kommentarer om dagis o annat ikväll ä rplanen. Så ni vet så bloggar jag snabbt snabbt o svara ibland på kommentarer om jag hinner under dagen. ÖNSKAR jag hade mer tid =) MEN här jobbar jag. Sökemotor i Norge, man kan söka på nyheter, företag, privatpersoner, bilder mm. Vi ägs av SChibstedt ( som bla äger Aftonbladet, hitta.se mm) HOPPAS ni respekterar att det är det jag kommer berätta om mitt jobb.
KRAM

Elians första dag på dagis ensam!

Elian är vaken o kör sitt race nu. Nere med de stora barnen då de små sover. Han somnade lite innan o missade lunch. Haha, tokungen! Jag ringer o är igång, det är kul. Ska gå kl 14 idag o hämta Lilleman, sen hem o MYSA. I eftermiddag får vi mat hos Bestemor, LYX!

image2665
Denna stund glömmer jag aldrig! Grekland med min kära + Elian i magen. FAVORITBILD!

Namnlappsproblem löst - tack vare er!

Bild på namnlapp låg här men kanske dumt att skylta med vårt telefonnr :)
Beställda!
Detta var avgörande:

Tack för tips, ni är underbara.

Nu lunchdags!

Kärlek!



Hittade gamla bilder på min pc här på jobbet!
Jag o E då vi nyss blivit ett par.

status

Elian var lite ledsen då jag vinkade hejdå men då jag gått ner trappen var han tyst! Ringde nyss o han har det fint men myser i en av frøknarnas knæ då han ær trøtt så han får sova i vagnen idag. ÅÅÅÅÅ Mamma o Pappa ær SÅ stolta lillevæn! LOVE YOU!

Back to work, som kænns KUL!

Vid frukostbordet

Godmorgon!!
Nu äter vi frukost o bilden är tagen för en minut sen. Elian sov bra inatt förutom att han väcktes av en kissblöja som läckt vid 5, fick ny + ny pyjamas o välling o vaknade 7.20. Underbart!



Vi önskar er en underbar dag!

CHECK!

Sett Bonde Söker, final nästa vecka o jag som trodde ikväll men inte helt svårt att lista ut valen
Målat naglarna så gott det går
Svarat på mail
Planerat i kalendern
Tvättat sofföverdrag
Kläder till mig o Elian framme tills imorgon
Bytt vagn, åkpåsen o allt annat
Namnat fler kläder ( någon som har tips på namnlappar på nätet? som man stryker fast)
CHECK!

Nu: läsa jobbinfo o somna i tid. HOPPAS ni haft en FAB kväll. Snart torsdag o sen fredag. Vi ska ha mysig glögg o bakdag på lördag o sen gäster på kvällen. Ska nog bjuda på italienska pizzor o någon smarrig dessert. Jag har bärjatränaväldigtsnartplaner o lust!

SOV SÖTT!

En mors känslor:

Dagen började ju med att jag fick lägga Elian o vi kom oss iväg till dagis bara en stund för sent o kom 9.20. Då var barnen på väg ut så vi bytte ifrån ulldress till overall o nya skorna ( ett kap! ) Sen ut o leka. Elian sprang o utforskade lekplatserna i trädgården o var riktigt tuff o klättrade, kröp o gick. Sen in o mysa innan lunch. Då satte jag mig i personalrummet i en soffa o läste tidningar o åt frukt. Det gick så bra o jag var så rörd över att han nu är en stor kille som går på dagis....

Jag o E pratade inatt o jag började störtgråta. Skönt att ha någon som förstår, han har ju trots allt varit ifrån Elian ca 8 timmar varje vardag sen länge medans jag först hade honom i min mage o sen dess snusat o gosat med honom dygnet runt. Så övergången blir helt klart störst för mig men efter idag o en del tårar ( glädje ) så känner jag mig extra stark.

Han har en UNDERBAR fröken som jag hade samtal med. DET är viktigt!!! Hon älskar barn, det ser man hennes hjärta är gott o hon ler o skrattar hela tiden. Samtalet gick bra o han vaknade på slutet ( ute i sin vagn, vi ska försöka få honom att sova inne i säng) o han var med oss o myste i bara body. Sprang omkring i personalrummet o åt en banan själv o gav oss "mat" o annat att smaka o jag såg hur han flirtade o log mot henne. Sen då hon gick iväg en sekund så gick han mot dörren = han bryr sig om henne!


Flirtar i sin ulldress då han nyss vaknat! Han sov ca 1,5 h vilket är toppen.

Vid frukt o yoghurt fick han nog o blev trött. Men jag märker att det är för att jag är i samma rum. Han kommer roa sig ned så snart jag gått utanför dörren det vet jag o jag litar på dagiset. Så imorgon ska vi gå dit o sen ska jag på jobbet några timmar. Längtar!

Just det, något annat vi märkte idag var att vi kommer behöva tvätta massor! Tre strumpbyxor + 2 bodys gick åt idag. Men det gör ingenting så länge han har kul!

Nu ska vi byta en blöja här innan E kommer.



gott o blandat!

Vi la en övertrött kille alldeles nyss. Först ett tokskrik ( jag tror han reagerar på alla nya intryck ) o nu är det tyst. Han somnade på Es bröst förut efter duschen också men han väcktes annars skulle det bli kaos.

Ikväll ska jag bara slappa, byta vagn ( till Emmaljunga ) o se på valen i Bonde Söker Fru, jag får såna sommarkänslor av programmet! Grönt o soligt.


bild tv4.se


Vill INTE fotas i luva... =)


Nya sängkläder o gosigt duntäcke o dunkudde ifrån Babyshop.


Killar!!

Vi hittade nyss handtaget till vår vagn, jippie! Nu ska jag åka iväg en sväng o shoppa duntäcke till Elian. Killarna busar som bara den så bäst att fly fältet =)

image2653




Shopping med svärmor!


IKEA igår!


Nya kuddar, fårskinnsfäll, ljus o bordet är ett fynd 149 kr IKEA.

tokigt!

Elian var verkligen supertrött men kunde inte somna... Har vagnat honom nu i över en halvtimme o nu sover han. Har ringt o sagt att vi blir lite sena. Bättre det än att han är stuptrött o mammig. Lillvännen! Tror han känner att förändringar sker o protesterar lite... Han har ju först legat i min mage sen varit med mig VARJE dag sen han kom ut till oss i världen. Inte konstigt han protesterar =) Jag satsar på att starta på jobb måndag.

Idag har jag på mig min lila tunika ifrån Åhléns, grått linne under H&M + mörka stuprör 2 blocks south.


SNÖ

Godmorgon!!
Mörkt ute, snö på backen o en som som vaknat 5 men är stuptrött nu o inte kan sova. Oj oj denna sömn gör oss lite konstiga härhemma... NJUT DAGEN!

IKEA o största miraklet i vårt liv!

Hemma efter IKEAkväll med svärmor. Sen hem o packa upp kuddar, ljus, bord o annat. Mysigt vardagsrum / matsal blev det. Är så glad jag har min familj här. Vi ( Heidi, Grethe o jag) lyssnade på julmusik o myste.

Imorgon dagis kl 9.00 sharp. Det går förvånansvärt bra att komma iväg. Fokuserad o färdigduschad då E går till jobb så fixar sig allt. Elian hade förresten varit tokmammig då jag gick mitt i läggning. Gått omkring o sett efter mig o underläppen darrade o sen gråt. Uff uff lille vän, Mamma VET att du kommer få det SÅ bra på dagis o jag kommer hämta dig DIREKT då du piggnat till efter lite frukt efter sovstunden o DÅ ska vi mysa, busa, leka, läsa, kramas, pussas, prata o dansa som vi gjort varje dag de
MEST UNDERBARA MÅNADERNA I MITT LIV!!!! Du är det BÄSTA som skett oss, vårt mirakel! Men nu måste jag börja dra in lite cash här i huset, vara lite social på jobbet o du kommer få massa nya lekkompisar. Ok?

SOV SÖTT!



Längtar till sommaren....då om inte förr blir vi Man & Fru Aamodt.

Lördags...

Hittade dessa på mig ifrån helgen:


Jag o födelsedagsbarnet Emmy!
image2645
Jag o min trofasta kollega o partyväninna Anne! Vi möttes på jobb på kurs. Mer om det en annan gång. Nu har jag en hungrig familj här!
KRAMAR

Posera då man partar? No problem!!! :) KUL hade vi!

Hemma hos oss NU

Nu lagar jag en helt improviserad middag o vi har ALLA ljus tända o dansar till julmusik ( Carola ). Elian o E står o leker vid köksbänken o Elian har nog druckit snart en liter vatten ifrån en kastrull med decilitermått o matskedsmått. Han är så rolig.


Nya favoritplatsen!

vagnen är som en dröm att köra nu!

Å så skönt, detta underställ är inte snett. Handtagets gummi satt snett o jag tyckte vagnen ibland kändes sned men nu så! TACK!




Buskille!

Nu kom vi in igen! Det är Bugaboounderstället som kommit men paketet var så stort att jag måste be E hämta det. Elian har varit tröttis men glad hela tiden ute men inte somnat... Snurriga dagar nu. Färhoppningsvis kommer han trivas med dagisrutiner. Oj nu kommer E hem! MYS!


image2637
Ute o går på Baker Hansen!

image2638
BUSAR!

Vi har shoppat lite tomtar, vita tulpaner o så fikade vi. Precis lagom stund ute!

Köksfix!

Elian drack en vällingflaska o sen lagade vi lunch. Stekt laxfilé med spagetti + tomat. Elian fick smör i o oj så goda hans rester var! Hans dessert blev yoghurt + en liten chokladbit ur dagens chokladkalender. Han är MÄTT tror jag nu =) Sen gjorde vi något helt nytt som var MYCKET uppskattat. Att jag inte tänkt på det tidigare? Han älskar att se när jag diskar o lagar mat = mkt tid på höften. AJ! Blev inspirerad tror jag bestämt =)


hjälpreda!



Nu skiner solen så vi ska ut en stund tänkte jag, posten kom precis. Alltid lika spännande att kika vad som kommit! Om det inte är räkningar dvs...Jag håller mig till internetfakturor =)



vila?

Sekunden jag la mig vaknade Elian, så var det med den vilan =) Nu lunchdags!

På dagis o hemma igen!

Vi är redan hemma eftersom han blev sååå trött. Gnuggade sig i ögonen o vinglade omkring. Ville upp till mig mer än vanligt men han trivdes o lekte på. Men för att få en bra känsla av dagis så valde vi att skippa maten idag o låta honom sova. I vagnen sov han efter någon minut o nu sover han ute o jag ska försöka vila. Solen strålar ute men jag somnade sent igår o behöver kraften!

image2634

Dagis känns iaf toppen. Underbara lekkompisar o fröknar! De serverar barnen lunch alla dagar utom då de är på tur. Vilket känns väldigt skönt. När de vaknar på eftermiddagen får de frukt o yoghurt o efter det kommer jag hämta gullet.

NJUT denna tisdag!

Big day!

Elian är van att börja dagarna såhär:


Men idag var det hoppa i vagnen o ut i morgonkylan då alla andra är på väg till jobb, skola o dagis!
image2633
Han var supertrött o jag tänkte att han skulle somna i vagnen så vi gick lite tidigt. Men nej då =)
Sömnen är lite efter pga att hans omnade 21.30 då vi hade barnvakt men jag tror den är i fas imorgon igen!


Dagisdags!

Nu ska vi gå tur till dagis! Wish us luck!



Grå jeans 2 blocks south, vitt linne H&M, grå tröja Bruns Bazar, rosa kofta VILA.


rött o pepparkakor!

Nu har E åkt iväg, jag har klätt om stolarna röda o äter fil med pepparkakor. TIDIG kväll är planen... som alltid =)
NJUT kvällen!!
KRAMAR!


Snyft & Glädje!


Hejdå på parkeringen.

ÅÅÅÅÅ som vi kommer sakna er. MEN jag är glad att du börjat blogga AnnaStina!!! Ni ska veta hur impad hon var av mig då vi möttes o nu är hon själv en blogaholic =) KUL! Det är så fantastiskt att kunna hålla sig uppdaterad hur vänner har det oavsett om de bor fem minuter bort eller på Hawaii. LOVELY!

Vi är så glada för er skull att ni ska åka Thailand o VET att ni kommer stormysa. Som tur är finns vänner oavsett avstånd o det är så härligt. Jag är så lycklig, glad o tacksam över att ha er i vårt liv o våra hjärtan!

På väg ut!


På slutet var båda barnen SÅÅÅÅ trötta. Jag o Elian fick skjuts hem av JIG o han har hållit sig vaken tills nu, Elian alltså ;) Nu har killarna badat o snart dags för gröt. E kommer jobba en timme med pc sen ska han hem till en kompis så jag har hela kvällen på mig att läsa o mysa!


Hektisk stund i hallen. Jag tror MÅNGA känner igen sig? Att byta blöja, klä på o samtidigt göra sig själv klar. Ja ni vet?! =) Men ut kom vi!


Dörrlek!





image2626

Busungar!

Kärlek!

image2620
All kärlek börjar med bråk, här busar de o busar....


Hihi


Här delade de på en banan.
Tror jag fotade med AnnaStinas kamera då Johanna fick sina bitar =) Sött var det!


BUSIG!



LEK!

Efter fotografen mötte vi upp våra Änglar o myste hemma hos dem! JÄTTEMYSIG eftermiddag o vi fick god mat också. De små mumsade på bröd o annat o sen fick de varsin chokladtomte. Eller Johanna fick sin o Elian får sin någon gång snart =)


Shoppar cappuccino o chokladtomtar!


Leker o grejjar inne i Johannas rum. Sötnosarna!


Bustjejen!


Mysigt att vara i en ROSA värld. Men oj, här var ju en likadan stol som jag har? En BLÅ!



Fotoshoot!

image2615
Hos fotografen. Tyvärr ramlade den ena stora lampan ner o Elian blev rädd. Så hela grejen blev inte som vi tänkt oss o han är ju alltid en gladkille men här var han mest rädd. Så jag måste säga att jag tycker han skötte sig strålande trots omständigheterna. Skulle dock haft med en liten fotboll kom jag på....Att lära honom sparka på en liten grön leksakskanin kändes väldigt väldigt fel... Men vad gör man inte för konsten?!

Nyvaken!


På bussen, kikar fram




Nyvaken kille hos fotografen! Jag bytte om på honom då vi kom fram, han vaknade på bussen o flirtade med allt o alla. Här är vi på väg in till fotografen.


Dagens

Så! Nu tar jag vagnen med sovande kille i o slänger med ombyte. Tänkte svart tröja, mörka jeans o converse. Sen ska vi på lekdejt hos AnnaStina o Johanna. LÄNGTAR! Energi av glada snälla människor då man är lite down gör susen. Jag mår redan bättre efter en cappuccino.

image2611

Mörka jeans 2 blocks south, rosa linne, vit tröja o grå kofta H&M. Bruna stövlar Vagabond.

 



dagisplaner

Nu sover han ute o jag ska klä på mig. Detta är planen imorgon på dagis, vi längtar!

1. dag. Den første dagen når du kommer, skal mamma eller pappa være sammen med deg hele tiden. Du kan være her i ca. 3 timer eller til du skal sove. Vi spiser sammen, og når resten av gruppa skal hvile eller sove, sier vi takk for i dag og gleder oss til du kommer igjen i morgen. Det håper vi du gjør også?

Förstår ni norskan?

Här får du en blomma!


Här är Elian i lördags i pyjamasen. Ger faktiskt blomman till Andreas... som att han behövde lite stöd =) Sött!
Nu HOPPAS jag Elian somnar ute så jag kan ha honom pigg o glad kl 14, fototime! Vi skippar familjefoto då E har noll möjlighet idag. Men Elian är ju den allra finaste oavsett *skryt skryt* Man FÅR skryta om sitt / sina barn.. Oj nu ropar han. NJUT dagen!

Buffékille?

Mat på burk verkar vara lite passé för Elian? Han åt tidigare som en häst men nu är det BARA ok om han får äta själv o efter två skedar är det nog. Sen fick han äta banan ( själv såklart) då jag kokade spagetti. Spagetti med smör var GOTT o sen smoothie till det. Varannan sked. Tror han ärvt våra matvanor. Jag o E tycker om ALLT, förutom burkmat.

Dagisförberedelser!

Nu märker vi kläder!


POP-pennan passar utmärkt! Nyss blev vi avbrutna av en stor blöja så nu är det nya kläder, mysiga KATVIGdressen.


Så här busig ser Elian ut då han dragit ut korgarna. Sen tömmer han dem o går bananas =) Här försöker han se lite chockad ut, VEM kan ha tagit ut korgen Mamma?

GODMORGON! Sista dagisfria dagen

Vår dag skulle bli SÅ mysig men tyvärr blev starten inte den bästa. Men jag tänker inte låta det förstöra vår dag. Man måste lära sig att hålla sig till människor som är ärliga, riktiga o älskar. Inte kräver, förstör eller sviker. Jag är så trött på att jag glömmer hela tiden... Livet är ingen dans på rosor men nu lyssnar vi på julmusik o ska göra smoothies. Elian o Eivind ni ÄR mitt liv!

Dagens: trött!



Idag har jag gått i grå mysbyxor o grå hoodie, somnade faktiskt en stund förut då E körde Onkel o Elian fick hänga med. Både jag o E var supertrötta men att få komma ut o äta GOD mat o bara mysa var fantastiskt. Tapas är så gott, man blir aldrig less.Vi åt manchego, entrecot, potatas bravas ( potatisklyftor i sås), marinerade oliver, marinerad svamp, parmaskinka o bröd med aioli. Avslutade med att dela på en Tiramisu. MÄTTA =)

Jag invigde mina nya mörka jeans ifrån 2 blocks south o hade vitt linne o grå tröja ( H&M organic) +lila sjal.

Bumble and Bumble

image2607

Här ser ni Elians MYCKET UPPSKATTADE chokladkalender som han fått av Johanna!
Flaskan till vänster (Bumble and Bumble Thickening SPRAY) shoppade jag för någon månad sen då jag var hos frissan men har helt glömt bort den. Men nu använde hon den i mitt hår o det kändes så skönt, håret fick lite mer mellanrum mellan stråna. Jag har väldigt mycket hår o det kan lätt kännas tungt men då hon använde denna spray innan föning så hjälpte det så jag ska börja använda den! Till höger är shampot (Bumble and Bumble Thickening Shampo) jag shoppade nu. Ska testa o se om det är bra! Använder REDKEN EXTREME, shampo, balsam o kur men ska testa något nytt tänkte jag.

Nu ska jag gå in till en övertrött Elian. Hoppas han somnar snart!

Gott med tapas!

Nu kom vi nyss innanför dörren o Elian var klarvaken =) Buskillen vår. Han har haft det så bra med Tante o Bestemor.
TACK för mysig stund, vi njöt varje sekund!


Heidi, Grethe o Elian.

städryck!

Reprisen jag tänkte se i soffan nu är framflyttad pga fotboll. Denna sport som är så stor =) E ringde förut med vidosamtal så jag fick se gullet sitta o njuta i ett bollhav, sen fick jag ett städryck! Nu har jag återigen landat i soffan o ska se GOAL 2 som E hyrde igår. Vi såg ettan tillsammans på bio o igår såg han denna ensam. Jag ska kika o kanske vila lite.


image2604
Elians fina matbox som jag shoppade på Melker på Bislet
(Han leker med den o kör den som en bil på golvet =))

recept

Nu dricker jag en sån här o myser i soffan! Ska se reprisen av Bonde Söker Fru o innan dess kliar det lite i mina fingrar. Städa utan någon annan hemma, längesen! I eftermiddag kommer Bestemor o passar Elian så vi kan gå ut o äta eller något annat mysigt. sånt är LYX! Men just nu saknar jag Elian faktiskt, undrebart då han kommer hem igen. Han var förresten iklädd fotbollsmysset ifrån topp till tå, såklart =)

Häromdagen var det sport på tv o då fotbollen kommer går han fram o pekar o är helt vild. Där där där, står kvar o ser intresserat....så kommer hockeyn o han vänder på klacken. Haha!

PARTY!

image2601
SKÅL!

image2602
Dancing queens!


Håvard  o jag i dimman.

TACK för en FAB fest igår, allt var så välplanerat o kul! Livebandet + dj var så lyckat. Lagom av allt. Jag o Anne hade så tur att få tag i en taxi 2.45 o när vi körde förbi taxikön insåg vi att vi var heldige. Drack massa vatten då jag kom hem o vaknade i fin form. Nu ska jag söndagssofta o mysa.



Födelsedagsfest!


Jag hade små handskar med rosetter på i siden då vi kom men det blev så varmt.



Mina härliga kollegor Zryan ( födelsedagsbarn! ) o Anne


På middagen            Anne S


Fina födelsedagsflickor!
Emmy & Zryan vid tårtan





Prinsessebjudning!

Vi stressade iväg igår eftersom Elian sov så länge ute. Men vi hann mysa i raketfart o det var SÅ gott med äkta löjrom ifrån Kalix, det åt vi oftare förr. Har verkligen saknat det. Rosa champagne o god hallontårta o massa mys.

TACK för mysig stund våra vänner!


Trötta söta Johanna!


Busiga barn! Elian flirtade med sin tjej en del igår :)


Glad Mamma!


Elian leker med favoriten, huset!
Han fick en chokladkalender av sin tjej o den fick han smaka igårkväl med E. MYCKET uppskattat kan vi tala om =)



Glad 1 ADVENT!

Vår morgon blev inget firande, det blev ännu bättre. Jag har fått sovmorgon o nu har E o E åkt till ett stort lekeland o jag myser i soffan. Gårdagen var så kul, alla hade klätt sig jättefint o vi fick goodiebags ifrån bla Chanel. Trerättersmiddag o sen massa dans!


Vi igår på mysig stund hos AnnaStina o Johanna

taxikö

Taxikö..... sen snart 20 min. HELP!
Vi hörs imorgon, NJUT lördagen till max!
image2590

Prinsessbjudning

Elian sover ute o nu är jag klar! Sen hem o byta om igen, haha vilken festdag!



Mamma på väg!


Hemma efter shopping!

Mysig stund hos trevlig svensk tjej på La Bionda imorse, sen hem o lösa av E. Jag är sååå trött idag men regn o sömlösa nätter ska INTE förstöra denna FAB 1 december o lördag =) Jag o Elian har shoppat lite ditt o datt o jag tänkte han skulle sova så trött som han varit efter sin sena läggning igår men nope! NU sover han ute, somnade direkt då vi kom hem o ut på balkongen!

Jag ska fixa med mina naglar, målar dem vinröda nu då jag ej hunnit fixa långa naglar. Just det, shoppade fina röda o svarta nya undies. Det är ett tips, nya julunderkläder. Fin under är viktigt. Även om man ofta inte prioriterar det ;)


På Baker Hansen med Mamma, MYYS!

Frissan

Nu ska jag tidigt till frissan. E är ganska trött....


Dagens:
gråa jeans 2 blocks south, ljungfärgad top Åhléns, grå ullklänning ZARA.

Decembermorgon!

Tända ljus, gott bröt o smoothies!
Happy 1 December!

image2586
Hallon i håret, slickat tallriken =)