ÖKAR!

Det är ju så kul att det kommer fler o fler hit som läser! Välkomna! Nu har jag försökt lägga en supertrött kille men NO WAY. Snart så.... Nu leker han för fullt o jag springer efter o torkar snor. OM vi somnar så vore det jättekul att vakna till sen, duscha, klä sig, julmusik OCH läsa om vilka ni alla är ( ålder, vart bor du, jobb/skola eller annat) o vad ni köpt till er sambo/respektive/man/kvinna/bästa kompis ja den som står er närmast förutom evt barn såklart =) Sen lovar jag er att börja skriva o som och. Jag hade faktiskt MVG i Svenska i skolan men bloggen har gjort mig lat.

Önska mig nu lycka till, behöver en extra dos av sömn inför veckan!


Poverwalk i somras. Saknar ljus och grönska! Vi skulle behöva en solsemester SNART!

Kommentarer
Postat av: Madelene

Jag är 29 år, bor i Fjällbacka på västkusten norr om Göteborg.
Är för tillfället mammaledig med vår Rasmus som snart är 5 mån!
Annars jobbar jag som ekonomiasisstent och inköpare på ett dataföretag.

2007-12-16 @ 10:08:09
Postat av: Sofia S

Hej där!
Vi har ju haft lite kontakt ett tag nu så du vet men jag berättar igen! :-) Sofia, 22, Lidköping, arbetar som säljare. Jag och min sambo har valt att inte köpa några julklappar till varandra i år, vi kommer lägga de slantarna på vår dotter Hedda ist. OCH till en kommande semester, för jag känner precis som du, jag behöver Sol och grönska!

Nu ska jag också krypa ner och sova med mitt lilla hjärta, behöver all sömn jag kan få idag.
Stor kram på er!

2007-12-16 @ 10:08:28
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Malin

Malin heter jag. Är 24 i år (född 83) och bor i Uppsala. Här jobbar jag nästan halvtid och pluggar ekonomi på heltid! Jag har köpt en klocka till min sambo vilken han har önskat sig lääänge! =)

2007-12-16 @ 10:10:35
Postat av: Sara

Sara, 24 år. Bor i Alingsås och pluggar till högstadie-/gymnasielärare. Efter heltidsstudier sedan hösten 2003 ser jag fram emot att bli färdig lärare om ett år. Jag vill komma ut i verkligeheten! Till min sambo har jag köpt en dvd-box med alla gudfaderfilmerna i julklapp. Han är filmfanatiker och det är precis det som han önskar sig. Jag är inne och läser på din blogg flera gånger om dagen. Du har en så posetiv attityd och en supermysig familj! Jättebra blogg! Kram

2007-12-16 @ 10:12:52
Postat av: Isabellas pappa

Du är värd fler besökare. Din blogg och son sprider glädje;)

2007-12-16 @ 10:21:34
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Islandgirl

Inser att jag är en gammeltacka i sammanhanget:-)
Jag heter AnnaKarin, kommer ursprungligen från Öland men har efter många vändor utomlands landat i Stockholm. Bor här sedan 2000. Just hemflyttade från en tid i Köpenhamn. Jobbar som Business coordinator/konsultmäklare inom IT. Sambo m min älskling och vi har Karl 13 månader. Har köpt teknikprylar till sambon. Största projektet just nu är att hitta ett hus, alternativt få sambon att inse att vi borde flytta hem till ön.
Jag läser din blogg flera gånger om dagen. Mkt för att jag känner igen mig mycket i dig och det som sker kring dig och dina nära och kära och för att jag blir alltid glad av att läsa din blogg, du skriver med en värme och positivitet som smittar. Dessutom är Elian så underbar och ligger bara ngra månader före K så det är kul att se vad som väntar. Fortsätt skriva på ditt underbara sätt och sprida glädje i cyberspace och i våra liv. Stor kram

2007-12-16 @ 10:22:03
Postat av: Nina och Romeo

Hej Josefin! Nina 24 från Stockholm med Romeo 1 år, som busar på här i rummet. Min sambo/fästman ska få en Armani klocka, som han inte riktigt har önskat sig, så jag tror han blir lite förvånad. Själv har jag haft svårt att önska mig saker i år, så mycke annat man prioriterar nu som mamma. Många krya på dig kramar till Elian och glad 3:e advent på ER! Kram

2007-12-16 @ 10:31:32
Postat av: Henny

Hej! Jag har följt din blogg ganska länge nu o tror att jag presenterat mig tidigare men jag tänkte att jag gör det igen:) Jag heter Henny, är 20år, studerar till affärsjurist i Jönköping. Min blivande man skall få en Tiger-plånbok och ett fint album med alla kort från vår fölovning, två år sen men bättre sent än aldrig.
Jag tycker verkligen att din blogg är en ljusglimt i tillvaron och vill tacka för att du delar med dig av ditt härlig familjeliv, får mig att se fram emot "resten av livet".. Hoppas Ni får en riktigt fin jul! Kram

2007-12-16 @ 10:37:22
Postat av: Lea

Lea här!
Bor i norrbotten har tre barn.Har läst din blogg läääänge å är beroende!
När man slår på datorn så är det första man gör att checka hur ni har det!!!!!
Har inte köpt nått till sambon för jag har ingen!!!
Men barnen och mor och far
kommer såklart få klappar, vad? det är en väl bevarad hemlighet.Kramar å krya på till Elian från oss.

2007-12-16 @ 10:40:15
Postat av: malin

Hej hej. Jag heter Malin, 22 år, läser till låg-mellanstadielärare, bor i Borås men är från Uddevalla ifrån början. Har tyvärr varken barn eller sambo så de närmsta för tillfället är min underbara familj och lillebror. Deras paket innehåller allt från diverse underbara saker från Bodyshop, kläder, dvder osv...
Har läst din blogg ett bra tag och har för mig att jag skrivit nåt sånt här förut:) Men gör det gärna igen.
Kram kram

2007-12-16 @ 10:43:59
URL: http://sundaychic.blogg.se
Postat av: Linda

God morgon, har føljt din blogg ett tag. Tycker det är kul att "følja ert liv", då delar med dig av så mycket, men samtidigt inte før mycket. :o) Jag heter Linda, kommer från Landskrona, men har bott i Oslo sedan augusti -03. Jag sæger Oslo, men bor på Jar i Bærum. Børjade som au pair hær och møtte mannen i mitt liv. Så då var det gjort. Jag blir hær! Trivs vældigt bra, en liten storstad. Pluggade ekonomi hær nær jag slutade som au pair och jobbar nu med ekonomi. Varken jag eller min sambo ønskar oss något speciellt til jul, vi anser att julen ær en høgtid då man myser och ær tillsammans med familjen. Julklappar blir det mest till de små. Men min sambo får en svensk bok, Snyggt; en stilguide før mæn. Annars så lægger vi just nu de mesta pengarna på en bil, vår har "tagit kvællen" så vi ær i akut behov av en ny. Ønskar er en strålade jul i Sverige!

2007-12-16 @ 10:50:19
URL: http://lindaolsson81.blogg.se
Postat av: Katrine

Hei Josefine!
Jeg heter Katrine og bor sammen med min sønn og hund på Kjelsås her i Oslo. Min sønn heter Eiliv, og er 9 år. Jeg jobber som Montessoripedagog i barnehage, og Eiliv gå i 4 klasse på Oslo Montessori skole. Jeg kjenner meg så godt igjen i din situasjon nå med din syke lille gutt. Hadde det på akkurat samme måte den julen Eiliv var like gammel som Elian er nå. Min erfaring med syke barn er å holde de hjemme den dagen man merker at de begynner å bli litt pjuske. Den dagen fylt med varme, kjærlighet og c - vitaminer har for oss ofte vært nok til at Eiliv ikke blir syk. En kiwi om dagen gjennom hele vinteren er også veldig bra, samt sørge for masse hvile. Jeg håper Elian blir frisk og rask snart, og er sikker på at du tar fantastisk godt vare på ham. Ønsker dere en deilig tredje søndag i advent! Katrine

2007-12-16 @ 10:55:33
Postat av: Cecilia

Hejsan! heter Cecilia och kommer från Dorotea, men är i Funäsdalen och säsongar som servitris på hotellet här. På jul kommer jag jobba, och vara långt ifrån min familj. men vi som jobbar här ska ha en egen liten julafton på kvällen när vi slutat jobbat. alla ska köpa en klapp för ca 40kr var och sedan ska vi få dra våran julklapp :) tror vi kommer få det jätte mysigt!

2007-12-16 @ 11:11:53
URL: http://blogg.op.se/harjedalenfunas/
Postat av: Becka

Jag heter Becka, är 29 år och bor i Lund. Jag jobbar bland annat med förståndshandikappade och funktionshindrade och trivs jättebra med det!! Har varken man eller barn men längtar mycket. Läser din blogg dagligen och förundras över den positiva inställning du har till allt som möter dej i livet. Inte en klagande ton har jag hört och jag gillar människor som ser livet från ett positivt perspektiv. Du peppar mej att göra likadant, dom gånger jag hamnar i "tycka-synd-om-mej-själv" eller bara deppar av någon anledning. Inget blir ju bättre av det.
Så, Josefine, keep up the good work! Tror att du får betyda mycket för många människor!!
Kram på der!

2007-12-16 @ 11:14:22
URL: http://www.beckasin.net
Postat av: Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/

ALVAS PAPPA

bor i Lund

35

o har en kanonide till alvas mamma tror jag men hon sitter här o kikar så det blir inget tips här!

2007-12-16 @ 11:19:09
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: Sara

Jag är 25 år och bor strax utanför Örebro. Läser till gymnasielärare på universitetet och är färdig i juni -08 efter fem års studier! Till min man har jag köpt ett par kalsonger i julklapp - när man är student så finns inte så mycke pengar över och vi prioriterar de andra istället. men vi kommer säkert shoppa en del till oss själva på rean istället =) Tack för en mysig blogg!!

2007-12-16 @ 11:25:02
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1061
Postat av: Malin

Är en 26-årig sjuksköterska som bor i Göteborg. Lever med min sambo sen 9 år tillbaka och har precis börjat diskutera om när vi vill ha barn. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge till :0).
Vi flyttade till en ny lägenhet i somras och sovrummet och hallen är i stort behov av ommålning, så vi har anlitat en målare som skall fixa allt som julklapp till oss. Perfekt!

2007-12-16 @ 11:36:42
Postat av: Malin B

Hej!
Malin heter jag, 33 år, gift 4-barns mamma. 11mån, tvillingar 4 år och en som är 15 år. Bor i Östersund och är för tillfället föräldraledig.
Min kära make kommer att få en Peak jacka i julklapp. Han har kollat in den länge på affären nu men aldrig kommit till skott då han tycker att den är för dyr.
Tack för att du delar med dej av ditt liv, bloggen är verkligen supertrevlig att följa.
Hoppas lillprinsen kryar på sej snart!

2007-12-16 @ 11:37:31
Postat av: Malin

Glömde skriva att jag älskar din blogg och går in här varje gång jag sitter vid datorn.

2007-12-16 @ 11:37:33
Postat av: lilla anna

Hej! Anna heter jag och fyller 30 om 2 veckor :)Jag bor i en stad i norra Skåne och jobbar som förskollärare. Idag är det tänkt att jag ska hitta en julklapp till min särbo (han pluggar på annan ort). Det blir förmodligen något klädesplagg :) Stor kram till dig

2007-12-16 @ 11:49:07
URL: http://anapanasiti.blogg.se
Postat av: Christina

Jag är 22 år och pluggar till sjukgymnast, längtar otroligt mycket efter julen då vi bara ska ta det lugnt och vila och mysa. Min förlovade ska få ett xbox i julklapp, är dock lite tveksam eftersom jag kommer få mindre gos i soffan och mer sura miner när inget går bra i spelet;) i jul ska vi också berätta för familjen att vi ska få tillökning i juni!!=) älskar din blogg och kollar den varje dag, blir lite småtjurig om jag inte kommer till en dator en dag! Ha en bra dag!

2007-12-16 @ 11:50:19
Postat av: Helén

Hej. Helén heter jag, är 26 år och bor i Malmö. Utbildad låg- och mellanstadielärare men jobbar på en förskola i Rosengård just nu.
Jag och min sambo hade det uttalat att vi inte skulle köpa något direkt eftersom vi åker på en två veckorsresa till Mexiko i februari. Men julklappar är ju roligt att köpa så jag har köpt en DVD-box och en snygg tröja till honom.

Hoppas lillen blir frisk snart och att ni får en underbar jul (som jag kommer följa här så fort jag har en stund över).

2007-12-16 @ 11:52:15
URL: http://utopiahelen.blogspot.com
Postat av: Maja

Hej!
Jag är en av dina ganska nya läsare och jag gillar din blogg supermycket! Tittar in flera gånger varje dag!

Jag heter Maja, är 24 år och bor i Uppsala. Pluggar till gymnasielärare, har en son som är nio månader och väntar en till knodd i mars! Så familjeliv och plugg är det mitt liv består av just nu! Blir alltid uppmuntrad av din blogg, tack för att du skriver.
/Maja

2007-12-16 @ 12:18:33
Postat av: Daniella

hej josefine. jag hittade hit för bara ett par dagar sedan första gången och trots att jag varken har sambo eller barn tycker jag att det är en mysig blogg! väldigt hemtrevlig med mycket bilder och personliga texter. jag är snart 22 år och pluggar till gymnasielärare (mkt lärare som läser här, att döma av ovanstående kommentarer?). bor i sthlm och i år blir det massor med böcker till familjen. hoppas du får en fortsatt trevlig julmånad! //Daniella =)

2007-12-16 @ 12:25:16
URL: http://daniella-86.blogspot.com
Postat av: Martina

Hej!

Mitt namn är Martina, en 20årig tjej från Jönköping som jobbar heltid på flygplatsen här =) Har läst din blogg väldigt, väldigt länge =) Har inte börjar med julklapparna än... Hade faktiskt tänkt att ta tag i det idag. Ha en underbar dag! Kram

2007-12-16 @ 12:38:40
Postat av: Linn M

Hej, jag är 22 år och kommer ifrån Uppsala, men flyttade till Örebro för ett år sedan med min sambo för att plugga juridik. Jag har tänkt att köpa ett kortetui och gravera in namnet på min käresta, eller en vinterjacka (han går fortfarande i sin skinnjacka haha). Hoppas du får en underbar dag och att Elian blir frisk snart, charmtrollet. KRAM

2007-12-16 @ 12:46:25
Postat av: Karin

Hej Josefine!

Jag heter Karin är 32 år och bor I Uppsala men kommer från Mora från början. Jag har tre barn. Johanna 11 år, Lucas 5 år( på juldagen) och lille vildingen Filip 2.5 år.( Johanna bor tyvärr hos sin pappa i Mora, men det funkar...) Jag jobbar som stf BC på Lindex och trivs fantastiskt med det! vi köper inga julklappar till varandra då vi köpt en UNDERBAR sommarstuga som vi köper fina saker till istället. Barnen får däremot ge en grej, blir nog en ny kamera som hela familjen har nytta av...Älsklingen fyller dessutom år på juldagen (som vår son)och då ska han få en resa och en väst han kan ha när han åker skidor...TACK för alla ljusa lässtunder du ger mig...

2007-12-16 @ 12:48:00
URL: http://karinsreallife.blogg.se
Postat av: Novalie

Novalie 26 år (81) Bor i göteborg och är sjukskriven. Men har jobbat på dagis, Village, Nk mm. Har bara en liten hårig partner för tillfället som är min lilla prinsessa! Min familj står mig absolut närmast. Skulle gå under om de inte fanns vid min sida! Tycker mycket om din blogg för att du alltid har så fina bilder och skriver så bra om vardagliga saker. Älskat din layout på bloggen och dessutom är jag själv en prinsessa ;o) Kramar

2007-12-16 @ 12:49:45
URL: http://novalie.webblogg.se
Postat av: Suzan och Leonardo

hej hej...
mitt namn är suzan... jag e 24 år gammal och har en son som är två månader... just nu är jag mamma ledig och njuter av tiden med min Leonardo...
jag började läsa din blogg för ca två veckor sen..
Tycker den är super bra.. Elian e så söööt...kram

2007-12-16 @ 12:55:10
Postat av: Hanna

Hanna heter jag, är 25 år och bor i Linköping med min sambo och hund. Jag är nu efter 5,5 års studier klar med min utbildning till molekylärbiolog! Har följt din blogg ett tag nu och tycker att den är sååå mysig! Jag har ingen aning om vad min sambo ska få i julklapp!! Tydligen har han hittat en perfekt en till mig, hihi! Så har du några julklappsförslag som inte är allt för dyra (inget jobb än och studiemedlet i december ligger på ca 5000-6000kr...) så är de välkomna. Krya på er där hemma! Och ha en riktigt god jul!

2007-12-16 @ 13:01:52
Postat av: Jossan

Hej!
Jag heter Josefin, är 23 år och bor i Örebro. Mamma till Noel 1 år o 8 månader, kollar din blogg varje dag o blir alltid lika glad av din positiva energi som smittar av sig! Du är en mamma man ser upp till. I julklapp till min sambo blir det nog en parfym han vill ha eller så överraskar jag med en 2 dagars kryssning, bara vi två ... får se! Det viktiga är att vara tillsammans, paket är ju bara en bonus!=) Kram!

2007-12-16 @ 13:03:09
URL: http://jossanochnoels.blogg.se
Postat av: Petra

Petra heter jag, är 26 år, bor i Göteborg där jag jobbar som sjukgymnast. Har inga barn, verkar vara den enda som läser din blogg som inte har det, men jag tycker du och din lilla prins livar upp vardagen lite. När man har familjen långt bort är det ganska skönt att surfa in på din sida och läsa om lite "normalt vardagsliv". Fortsätt skriv som du gör så kommer jag följa den slaviskt!
Stor kram till dig och lillprinsen

2007-12-16 @ 13:07:28
URL: http://bitchigbrunettsbravader.blogg.se
Postat av: Sandra

Tror jag har skrivit förut men gör det igen =)
Sandra, 18år västerås bor tillsmammans med min sambo + son på 5 månader pluggar även ekonomi på distans! Har läst din blogg länge så jag är ingen ny läsare utan en trogen =) Jag och min sambo ska inte köpa så mkt julklappar åt varandra eftersom vi åker till barbados den 3 Januari men jag har köpt en skjorta och
boken en kärleksförklaring =)
Hoppas ni får en bra jul! kram

2007-12-16 @ 13:11:24
URL: http://www.metrobloggen.se/sandraungmamma
Postat av: Sofia

Hej! Sofia heter jag, är 20 år och bor precis utanför Göteborg. Älskar verkligen din blogg och som du vet så har jag haft massa drömmar då er familj är inblandad - det är galet vad detta blogg-läsande för med sig ;) Läser just nu en kurs inom media på Götebors Universitet och ska väl snart börja ta tag i vad man egentligen vill göra med sitt liv - vad man ska plugga till och så, inte lätt! Ha en bra dag, kram kram!

2007-12-16 @ 13:35:19
URL: http://sofiaa87.blogg.se
Postat av: Emelie

Hej! Jag heter Emelie och är 25 år. Jag studerar till Barnmorska som är helt fantastiskt roligt!
Jag älskar din blogg och har läst den länge och är beroende =)
Längtar mycket efter barn och hoppas snart att det bli vår tur att få bli föräldrar.
Tack för en superra blogg!

2007-12-16 @ 14:37:53
URL: http://emeliese.blogg.se
Postat av: Sara

Hej! Mitt namn är Sara och är 20 år. Jag bor i Blekinge. Har precis kommit hem från Dublin där ja varit i 3 månader. Läser dig blogg dagligen, den förgyller min dag!!Till min pojkvän är de alltid lika svårt att köpa, men en tröja, fotvårdset, musikdvd och underkläder.Kramar

2007-12-16 @ 14:39:55
Postat av: Maria

Jag heter Maria, är 23 år och läser till läkare i Linköping men kommer från Sundsvall ursprungligen och det var så jag hittade din blogg!

2007-12-16 @ 14:49:41
Postat av: Anja

Hej Josefine! Jag heter Anja och har precis fyllt 21 år. Kommer från Örnsköldsvik men är faktiskt bosatt i Oslo sen ungefär 2 månader tillbaka.. Bor tillsammans med en tjejkompis hemifrån och andra svenska tjejer vi lärt känna här, är här för att jobba och prova något nytt. Har tidigare rest, varit bosatt i Hamburg där jag jobbade som aupair och även läst tyska vid universitetet i Umeå. Hittade till din blogg via Engla för kanske ett halvår sen (?) och läser den då och då för att jag tycker den är mysig och jag blir glad av den =) Ditt blogginlägg för några dagar sen när du la upp bilder från ditt 21-årsfirande här i Oslo var extra kul eftersom jag precis firat Min 21-årsdag här och se bara hur mkt som hänt dig de senaste åren...blir spännande att se vad som händer mig! =) Jag har inte köpt nån julklapp alls än så länge (illa!) men har sett ut massagekuddar med namnet Squeezy på Oslo City så mamma och pappa ska iaf få varsin sån till att börja med, i övrigt hoppas jag hinna med en hel del julklappsshopping i veckan! Önskar dig en underbar jul med dina nära och kära =) Kramar

2007-12-16 @ 16:47:03
Postat av: Hanna

hej heter hanna och är 16 år , jag bor i malmö och har en pojkvän som heter kristoffer,
jag går i ettan inriktning mot handel

2007-12-16 @ 18:14:00
Postat av: Lina

Lina, 22, Trollhättan. ARbetar i bokhandel. Min sambo har redan fått julklappen och födelsedagspresenten (han fyller den 25e) och det var pjäxor. fast sen blir det ju lite smått o gott..

2007-12-16 @ 18:35:22
URL: http://www.liihna.webblogg.se
Postat av: Frida

Jag är en tjej på 19 år som bor utanför Uppsala och pluggar på lärarprogrammet med inriktning mot förskolan. Jag har inte köpt någon julklapp till min pojkvän än, och jag tycker att det är jättesvårt. Men ännu svårare är vad jaf ska önska mig av honom, och jag har lovat att komma på nt idag. Ha det bra!

2007-12-16 @ 18:41:53
URL: http://friida88.blogg.se
Postat av: Sandy

Sandra, 25 år, sjuksköterska, har nyligen flyttat till Gävle från Sundsvall, jag har läst din blogg länge och sagt det förut att du är en stor inspirationskälla för mig att tänka positivt och se ljust på livet.
Har en sambo och en liten kattbebis :)

2007-12-16 @ 19:08:53
URL: http://www.mittegetliv.blogg.se
Postat av: Sara

Jag heter Sara, är 18 år och bor i Dalarna Borlänge närmare bestämt! Pluggar Mediaprogrammet inriktining Foto sista året tar studenten i juni!

hoppas ni får en underbar jul!
och även att du får en bra födelsedag!

kram!

2007-12-16 @ 19:24:36
URL: http://SaraWikstrom.blogg.se
Postat av: Anna

Jag heter Anna och är 24 år och bor i GBG. Pluggar till lärare för barn på låg- och mellanstadiet. Jag har köpt ett spel, kläder och ett presentkort på massage till min sambo! Kram på dig!

2007-12-16 @ 20:46:35
URL: http://toplook.blogg.se/
Postat av: Eva

Eva från Sundsvall, 24år. Jobbar som förs.handläggare men är mammaledig just nu med Estelle 3½ månad. Jag har bara min sambos julklappar kvar att shoppa, kommer inte att bli några stora saker i år. Jag tycker inte du behöver skriva ut och, kör på med o. Alla förstår ju ändå. PS. kommer att köpa åkpåsen, har hittat den på nätet till bra pris. /k eva

2007-12-16 @ 21:02:10
URL: http://www.evanpevan.blogspot.com
Postat av: Hanna

Jag heter Hanna, 28 år, gift, har en liten son (Hugo 11 månader) och bor i dalarna. Har läst din blogg sen i somras och tittar in flera gånger per dag, kommenterar lite då o då. Säger som så många gånger förr - du INSPIRERAR mig och ger mig positiv energi! Min man och jag har bestämt att vi inte ska ge varandra några riktiga julklappar i år, det är vissa saker t hemmet vi behöver o köper istället. (fast vi alltid sagt att vi aldrig ska bli ett " sånt par" som bara tänker praktiskt o på barnen o ej varandra...men i år får d bli så!). Detta blir även första julen med vår älskade son, underbart!! Han får desto mer julklappar. Han fyller även 1 år i januari, då blir det givetvis kalas! Ett helt år i världen!
Däremot ska min man o jag lägga "något litet" i varandras julstrupa, brukar bli en lyxig tidning, en chokladtomte samt något litet till...Tycker att d är dom små detaljerna som gör det!
Kram från mig!

2007-12-16 @ 21:19:22
URL: http://hannakarolina.blogg.se
Postat av: Erica

Hej!

Erica här! =) Jag är 21år, och bor i Oslo sen 2 1/2 år tillbaka. Jag tycker att jag kom hit i förrgår - tiden går! =) Kommer urspringligen från Hallsberg, som ligger i närheten av Örebro.

Det blir ingen julklapp till killen, eftersom det inte finns någon i mitt liv just nu. Dock är jag klar med alla andra. Jag har till och med köpt till släkten från mormor och mamma och pappa. Mitt största problem nu är hur jag ska få hem allt. =)
Den som lever får se om jag lyckas, haha.

På torsdag styr jag mina steg mot Sverige för att stormysa med nära och kära! Hoppas du får en underbar jul och blogga vidare! Du gör ett toppenjobb =)

Kram Erica

2007-12-16 @ 22:05:08
URL: http://selme.blogg.se
Postat av: Marie

Heej Josefine!

Jag är en tjej på 27 år, född och uppvuxen i Luleå men bor sen 5 år tillbaka i Sthlm. Jobbar på förskola, med barn mellan 1-3 år, och jag trivs verkligen med mitt jobb! Barn är underbara!
Har inga egna än, önskar såklart att det kommer att hända mig nångång i livet såklart.

Går igenom en tuff separation just nu och allt i mitt liv är upp och ner.
Jag läser din blogg flera gånger varje dag och har gjort det ett bra tag nu. Jag blir så glad av att se dig och din fina familj! Att ni tar vara på varje stund och ser positivt på livet det är en inspiration för andra!
Julklappar handlar våran familj till barnen, 3 syskonbarn som ska få julklappar. Måste ge mig ut i trängseln här i sthlm för sen bär det av hem tilll norrland! Längtar!

Kram på er och hoppas ni får en rikigt god jul!

2007-12-16 @ 22:51:34
Postat av: christine

Hej! Jag heter christine och är 25 år och är mammaledig med min dotter alice 10 mån, vi bor i uppsala. Jobbar annars som massageterapeut och på butiken Village. Läser din blogg varje dag flera gånger! Jag har köpt en lexington morgonrock ,pär gessles nya bok och små krafs!

2007-12-17 @ 00:37:48
URL: http://myalice.blogg.se
Postat av: Malin

Hej! Jag är 22 år, bor i Lund är från Hudiksvall och pluggar till förskolelärare! Har läst din blogg sen i vintras:) Har inte köpt nått en till min sambo.. Kramar

2007-12-17 @ 19:19:30
URL: http://mallalindblom.blogg.se
Postat av: Mika

Hej, jag heter Mika och är 20 år och är snart inne på mitt andra år på juristlinjen här i Stockholm där jag bor. Har bara läst din blogg sen i lördags. Blev fullkomligt besatt och har läst många inlägg, långt tillbaka i tiden, blev ju så nyfiken på er bakgrund!
Tycker väldigt mycket om din blogg, den är otroligt positiv och rolig att läsa. Och Elian är ju såå söt. Och han påminner mig väldigt mycket om mitt kusinbarn Axel som bor i Ludvika :)
Till pojkvännen har jag ännu inte köpt något! Har inte den blekaste aning vad jag ska köpa heller, börjar bli lite stressad över det.

2007-12-17 @ 19:57:09
Postat av: josefine

jättekul att läsa om er alla, ni inspirerar mig!!

2007-12-17 @ 22:05:30
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag som är en flitig besökare heter Johanna, är 25 år. Jag bor i Göteborg, där jag läser till sjuksköterska - är klar om ett år, är F&S-instruktör, älskar inredning & design, att skriva, blogga, fota och massa mer. Hade jag haft en pojkvän (kvar...) så hade julklappen blivit något från liveit.se !
Kram & kärlek till dig som har en mysig blogg!

2007-12-18 @ 00:37:59
URL: http://endorfinerna.blogspot.com
Postat av: Tormodmai

Hello admin, nice site you have!

2009-08-17 @ 08:10:54
URL: http://tormodmai.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0