Älskar Eivind o Lillis

Älskar Eivind o Lillis


Allt bra med Lillis

Halvvægs o hjærtelyd o allt var bra, lite øver stl på livmodern men det vara bara positivt, +  vikten på mig var2,8 kg.



Finally at work again

Vældigt vældigt jobbigt dock just nu skriver mer sen, vi gled in i en bil på vægen hit i halkan...

Gårdagens blogg

Så efter ännu en sömnlös natt trots att min kära la sig på soffan för o ge mig en lugnare säng så är jag hemma från jobbet! Jag har klarat budget men vill gärna sälja mer så jag får mer pengar!

Idag har jag släpat mig ut på promenad ca 30 min i gråa regnvädret (skönt) o sen kört lite styrke för axlar, biceps o triceps här hemma m mina nya fina röda vikter!

Så kl 18.15 är det mammasim o sen hoppas hoppas jag kunna sova gott inatt o inte vakna av sparkarna eller min kära, för inatt ska han INTE få sova på soffan nere FY va ensamt det var!

Håller på här hemma o tvättar o ska signera strömavtal / elavtal säger man kanske i Sverige när jag tänker efter... Vi har SÅ dyra elräkningar att vi nu ska skaffa SEA Norge, men det är en djungel påminner lite om barnvagnsdjungeln även om jag visste innan hur den skulle se ut!

Som det verkar köper vi ny bil idag, eller jag ska provköra den o sen slår vi till om jag vill! Bara o sälja Eivinds sen då, många som är intresserade med inbyte men vi har inte hittat den bilen vi själva vill ha så denna är det betala o sen sälja den vi har! Ska bli skönt m stor bil iaf så slipper man bytlåna bil m någon om vi ska på tex Ikea!

Jag ska inte klaga på hur jag mår för jag är mycket piggare nu o myser varje minut med Lillis, det är bara sömnen som gör mig galen. Igår var vi o åt god hemmalagad pizza hos Es mamma, o jag fick massa söta o praktiska bebiskläder av henne som Eivind haft, haha det var skoj o se alla "tokkläder" också, gula hängselshorts m fjärilar som han hade på 17 maj då han var 5 månader :) Fick ett fint kort av honom i sommarsolen som nu står inramat i barnrummet.

Ja barnrummet ska fixas snarast, nu denna helg ska jag till Uppsala o hälsa på Viktoria o nästa helg blir det förmodligen lite fest här, har fortfarande ej haft inflyttningsfest o vi har så många o bjuda så jag tror vi får ha 2 st. En vänner o en jobbvännerfest!

Barnrummet ska iaf målas snarast vi får en helg över :)

Längtar efter vår plutt NU!

vecka 19+6 HALVVÄGS!!

vecka 19+6 HALVVÄGS!!


Sommartiden kills me!

Jag ær så trøtt eftersom det blev seeen kvæll inatt o sen så trodde jag att någon skojade med mig då klockan ringde imorse, men men jag kæmpar på!

Ær så soppasugen så jag ska kika vad man kan køpa før soppa till lunch. Eivind kollar på bilar o finner flera fiiina Audi, men jag vill inte ha automat....

Oj oj vad det sparkar, någon ær vaken iaf :)

JAAA

då var jag i budget!

Ikvæll ska vi kæka på Big Horn Steak House med Martin o Marie! Myyyys, sen hyra film allihopa.

Nu ska jag o E køpa ett gravidbælte, alldeles før sent men bættre sent æn aldrig!




Mycket jobb på fredag

ær fortfarande kvar o har nyss pratat 1,5 h med en kunde...inte likt mig men hoppas nu att salget kommer in, har haft en trøg dag hela gænget hær men denna ær stor o jag kommer i budget!

Klæder: svart polo (mango), svart pennkjol, svarta strumpbyxor o grøna støvlarna!


Mammasim

igår var skønt, haha alla sælarna plaskade ihop.

Sov som en stock førutom alla kissningarna som jag måste avklara varje natt. Eivind ær værldens mysigaste  som ligger o kænner på sparkarna i sømnen. Idag skulle vi egentligen haft "vår dag" utan tv eller annat men vi ska på middag hos hans Mamma så det blir trevligt.

Tænkte promenixa med Jessica då jag kommer hem o sen færga håret innan middgagen, sen blir det nog BB o bums i sæng før mitt huvud ær konstant pain nuførtiden. Men konstigt vad magen kan gøra en glad oavsett tillstånd i øvrigt, så snart Lillis sæger hej jag finns så ler hela jag!

Klæder: Hængselbyxor, vit o rød randig trøja m knappar længst upp o gympagojjorna (bruna)


Glømde

skriva færdigt igår, kaotiska dagar at work nu om jag ska klara budget då jag tænkt mig :)

Idag skiner solen som vanligt man blir bortskæmd, men det ær lovely så får man ha Guccisarna på morgonen o då man kilar hem.

Idag ær planen att jag ska på vattengymnastik før gravida, hoppas jag orkar det vore så kul o skønt!

Klæder: Mørka bootcutjeans (Tete - Mama), vitt basiclinne, vit o rosarød tunika m kort ærm o band under brøsten. Svarta høga runda skorna.



Sol

o jag jobbar igen, skønt men man ær mør efter en veckas liggande stællning med konstant feber o hosta. Min livmoder o æggstockarna ømmar av allt hostande.  Fast alla mysiga sparkar væger upp :) De liksom kommer då man minst anar det, på natten o kvællen ær krabaten vaken har vi mærkt!

Idag ska jag o Jessica hitta på något, førmodligen något lungt eftersom jag låg i migræn igår o verkar ha en låg tolerans før allt just nu!

Idag har jag jobbat - nu hemma o vilar!

Idag har jag jobbat - nu hemma o vilar!


Vår älskade

Vår älskade


Jag nöjd & glad

Jag nöjd & glad


Superdejt!

Øverraskades med tre STORA røda rosor, vi ska ju bli tre :) Sen ett presentkort på en timmes Eivind massage, sen kørde vi till okænd destination vilket visade sig vara Klosteret http://www.klosteret.no/, en underbart fin restaurang utan el i lokalen, bara stora vita blockljus længs væggar o golv i kællaren. Kændes som man åt i en vacker kysra, ett glas røtt vin hade varit såååå gott!

Vældigt romantisk kvæll, åt Indrefilet med røsti, svampstuvning & haricot verts. Efteråt hyrde vi en romantisk film o jag somnade i soffan efter 15 minuters fotmassage, så jag ska se filmen idag!

Drømde massa mardrømmar om andar, spøken o vaknade upp utan røst....smålæskigt men kopplar nu alla ljus i drømmen med restaurangen......

Strålande sol o fredag  o jag ska va ensam hemma i helgen, Jessica o jag ska laga middag ikvæll.

Klæder: Svarta byxor, grått spetslinne, vit vringad trøja øver.

Tappad røst

så har jag alltså total hes stæmma utan att ha ont i halsen, kænns som om lungorna ær igenimmade...BLÆ! Sålde så bra igår att det hade varit skoj att avsluta med ænnu en kanondag, chefen køper honung nu men jag tvivlar på att det hjælper..... Detta verkar vara slemhinnorna som spøkar o ingen førkylning, eller så har det kanske som i drømmen varit ett spøke inatt o tagit min røst...USCH!

Barnimagen.com:

Junior er nå 18 centimeter lang og veier 180 gram. Babyens øyne er kommet frem i ansiktet og ligger ikke på siden lenger. Nå vil fosteret dekkes av små hår på hele kroppen som heter LANUGO. Disse forsvinner igjen når fosteret er rundt 36-37 uker.
Morkaken har blitt så tykk som den skal være ved termin, men vil fortsatt vokse i diameter.


Fordi slimhinnene er mer hovne når du er gravid er det en del av oss som blir plaget med tett nese og eventuelt forkjølelse som ikke helt gir seg.
Det kan hjelpe å bruke saltvannsoppløsning i spray som du spruter inn i nesen for å holde slimhinnen litt i sjakk. Dersom du blir forkjølet, så ta det med ro og avpass farten slik at du har litt overskudd å stå imot forkjølelsen med, slik at det ikke blir bihulebetennelse eller noe lignende ut av det.

Babyen går nå inn i en av sine kraftigste vekstfaser som varer frem til uke 24 ca.

Det er vanlig å legge på seg ca en halv kilo i uken i denne perioden.



Vecka 17

Vecka 17


Kaffe Latte med Choklad

MUMS,  njuter med en stor chokladcookie! Lunchen va mysig, jobblunh med jobbisarna, kalkonpasta med champinjoner o sallad o brød. Idag verkar magen inte ha nåt stopp, tværtom mot andra dagar.

Jobb går vældigt bra ær redan 55 % av budget o jag pratar sååå mkt snabbare o mer då jag dricker kaffe, farligt farligt!

Ska ha dejt idag, i romantikens tecken....Eivind fixar...hur ska det gå? :)

Klæder: Lila klænning H&M, svart t-shirt under, svarta strumpbyxor & bruna mockasinstøvlar

Nu går jag hem, bra jobbdag men vill viiiila nu!

Brasan nere, mys!

Brasan nere, mys!


Sol & -12 grader

Igår tog jag o Pappa en prommis till Aker Brygge i solen, men då jag kom hem dunkade huvudet more than ever.... Blir galen p åmin huvudværk, nacken spøkar o jag mår illa o sover mest. Men men fick nyss massage på jobbet o Eivind stællde snællt upp igår o inatt då jag sov fick jag fotmassage!

Man får hærda ut, vara glad att familjen mår bra, att man har vænner, en underbar sambo, en Lillis i magen som VÆXER, våren ær på væg o jobbet går bra!

Klæder: Alltfør lite.... grøna kilklacksstøvlar m rund tå, svarta strumpbyxor, grønbrunblommig omlottklænning (kort) o brun kofta.

Ska jobba t kl 12 o hem o vila o så med Pappa, vi spelar væl en Yatzy o æter bullar o saft!



Bulle i ugnen, dubbeljäsning!

Bulle i ugnen, dubbeljäsning!


Jag & Pappsen

Jag & Pappsen


HOHO

Solen skiner, jag har haft en bra vecka på jobbet o Pappa ær på væg hit, jippie vaggan ska in i bebisrummet!

Dagen startade med att græva fram o gunga ut bilen i 45 minuter, men vi myste till det med varm choklad o latte på vægen på 7 eleven.  Idag ær det øl o pizza efter  jobb med mingel, men vi får se hur mycket vi hinner vara med.

Klæder: Svarta strumpbyxor, svarta shorts ( mamma) grøna støvlar, svart kortærmad basic o grøn omlottkofta!




Snø igen...

jag trodde det blev vår ju, vad hænde? Nu værsta snøovædret på 37 år, alla bilar æn insnøade o att komma ut med den till jobb imorse var en bragd!

ska snart på massage sen fika m Petronella, det var længesen! Sen ikvæll handla hem mat till helgen (Pappa kommer, yes!) o baka en paj eftersom Janina o Emil kommer en svæng.

Fredag imorgon, det går så fort. Idag ær lillis 16 veckor, ca 14 cm lång!

Klæder: Lee-jeans (leola, alldeles før tighta) grått linne m spets, vit basic mamma trøja m vringning, svarta støvlar!

Älsklingen....

Älsklingen....


Vi !!!

Vi !!!


Baconpannkaka m kärleken

Baconpannkaka m kärleken


Janina & Anne på middag! Grekisk sallad!

Janina & Anne på middag! Grekisk sallad!


Jag o Viki myskväll i soffan

Jag o Viki myskväll i soffan


Mörk fin choklad i vitt chokladägg av Jessica!

Mörk fin choklad i vitt chokladägg av Jessica!