Gårdagens blogg

Så efter ännu en sömnlös natt trots att min kära la sig på soffan för o ge mig en lugnare säng så är jag hemma från jobbet! Jag har klarat budget men vill gärna sälja mer så jag får mer pengar!

Idag har jag släpat mig ut på promenad ca 30 min i gråa regnvädret (skönt) o sen kört lite styrke för axlar, biceps o triceps här hemma m mina nya fina röda vikter!

Så kl 18.15 är det mammasim o sen hoppas hoppas jag kunna sova gott inatt o inte vakna av sparkarna eller min kära, för inatt ska han INTE få sova på soffan nere FY va ensamt det var!

Håller på här hemma o tvättar o ska signera strömavtal / elavtal säger man kanske i Sverige när jag tänker efter... Vi har SÅ dyra elräkningar att vi nu ska skaffa SEA Norge, men det är en djungel påminner lite om barnvagnsdjungeln även om jag visste innan hur den skulle se ut!

Som det verkar köper vi ny bil idag, eller jag ska provköra den o sen slår vi till om jag vill! Bara o sälja Eivinds sen då, många som är intresserade med inbyte men vi har inte hittat den bilen vi själva vill ha så denna är det betala o sen sälja den vi har! Ska bli skönt m stor bil iaf så slipper man bytlåna bil m någon om vi ska på tex Ikea!

Jag ska inte klaga på hur jag mår för jag är mycket piggare nu o myser varje minut med Lillis, det är bara sömnen som gör mig galen. Igår var vi o åt god hemmalagad pizza hos Es mamma, o jag fick massa söta o praktiska bebiskläder av henne som Eivind haft, haha det var skoj o se alla "tokkläder" också, gula hängselshorts m fjärilar som han hade på 17 maj då han var 5 månader :) Fick ett fint kort av honom i sommarsolen som nu står inramat i barnrummet.

Ja barnrummet ska fixas snarast, nu denna helg ska jag till Uppsala o hälsa på Viktoria o nästa helg blir det förmodligen lite fest här, har fortfarande ej haft inflyttningsfest o vi har så många o bjuda så jag tror vi får ha 2 st. En vänner o en jobbvännerfest!

Barnrummet ska iaf målas snarast vi får en helg över :)

Längtar efter vår plutt NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0