Godnatt MAj!

Jag har varit vaken alltför länge men fixat med lite tavlor, har så mycket att fixa hemma så varje detalj känns kul att få på plats.

SOV GOTT!

Buskille!


Elian testade något nytt!


Här tävlar du!

Idag:

Nu sover Elian efter mycket spring, jag somnade lite jag också. MYS! Chokladglass med nötter blev min sena middag ikväll, glass är så svalkande och gott när man är varm


I kön vid Vippetangen


Tore och Julie i bakgrunden. De kom  och lämnade bilen hos oss, sen åkte vi buss tillsammas. Sen promeneade vi ifrån Oslo S till Vippetangen. Vi hade sällskap hem också och vi var nog alla ganska slut efter en mysig dag.




Elian storkoste sig idag! Efter att ha först suttit i vagnen hemma på prommis, sovit i den och åkt buss + åkt båt så var det springa springa springa som gällde!






FRIENDS!


Pernille och Ashi. PA var också med och deras söta grannflicka.


Nu ska jag se lite tv, läsa blader och sen lägga mig tidigt. E har sin sovmorgon imorgon så jag måste vara piggelin.

Kram


By boat!

Det var många som stod vid Vippetangen idag och ville åka färja. Men tillslut blev det vår tur!


Fab lördag!

Nu la jag precis en nybadad Elian och jag ska ta en dusch ( ja man duschar ofta då det är riktigt sommarhett ;-))
Idag blev det utflykt till Hovedöya, mycket promenerande och en del väntande men en superskön dag tillsammans med goda vänner!


På väg till båten in till stan i eftermiddag!

Rensa tankar!

Hemma efter en skön prommis! Ibland behöver men rensa tankarna och ladda om. Elian vaknade kvart i fem imorse och var ARG/ledsen. Tror han drömt eller så är det hans tänder långt inne i munnen som gör ont då de kommer fram. Men hans humör har inte varit det bästa trots att han somnade om till 8 så nu är jag GLAD att han äntligen somnat. Vi har gått och gått i timmar här, det är otroligt varmt och stark sol.

Bestemor cyklade förbi och det var självklart supermys men sen började Elian gnugga sig i ögonen igen så vi gick ut och gick igen. Nu sover han sött i vagnen och jag ska ta en ISkall dusch, packa till dagsn utflykt och sen softa med mitt nya magasin tills han vaknar eller vi måste rusa till bussen.


Det doftar helt ljuvligt av syrener. De får mig att tänka på min Mormors hus med saft och bullar i trädgården.
En dag vill jag ha ett eget HUS, men då vill jag också ha många vänner och en stor familj som vill hälsa på oss. Det har vi redan nu och det gör mig GLAD.


Då vi gick idag kände jag verkligen hur glad jag är att slippa traska i stan då Elian ska sova. Jag slänge på mig en klänning, solglasögon och gick ut. Sen gick vi i timmar utan att behöva gå in på caféer, i butiker eller annat. Missförstå mig rätt, jag älskar att shoppa och gå på café men då det egentligen bara handlar om att Elian ska sova så njuter jag av lugnet här på landet :)



Vårt uvskydd ifrån Teutonia är så himla skönt att ha då solen lyser så starkt som nu!

Costume, hinner jag nog inte läsa nu om jag känner mig sälv rätt men det är kul att ha något att se framemot.

NJUT dagen



Sov gott!


Idag @ the beach!

Vi började se på filmen som E hyrt ganska sent för jag gjorde hallonpaj tills imorgon då E ska vara med på dugnad på dagis. Filmen var säkert fin men vi kände att den var för seg för ikväll så vi slog av den. Men jag fick härlig fotmassage och blev så trött så jag ska krypa ned i sängen nu.

Sov Sött!

HÄR svarar du på frågan om var jag "flyttat in" om du ska tävla om SF biobiljetter.

Hade vi inte...

haft en liten son som kan kasta mat omkring sig då han är mätt hade jag shoppat dessa.... Det räcker gott med allt vitt vi har nu som INTE släpar i golvet =)

Fast jag tycker de känns som något jag måste shoppa ändå... efter några timmarna eftertanke :)

Video!


Som alltid på sned ;)

Bästa fredagen på LÄNGE!

Nu kom E hem med romantisk film och glass. Hoppas ni alla får njuta av härligt väder och mysigt sällskap!


Använde en av mina nya bikinis idag!


Älsklingen som ÄLSKAR att vara vid havet, han badade hela tiden vi var där och E fick springa. Jag sov på en handduk, LYX!


Tore och Julie! Tore grillade korv åt oss alla, bästa "Onkel" Tore! En av Es bästa vänner som vi är så glad i.


Elian var trött men happy då vi åkte hem.


After beach!

Vi kom nyss innanför dörren efter en UNDERBAR eftermiddag på STRANDEN! Klockan 14 ( då jag slutar) kände jag att jag ville vara med mina E ute i solen så vi åkte till beachen, det ångrar vi inte. Nu ska jag bada av Elian saltvattnet, sen ge välling och lägga. E är i stan en ansbbis och hämtar sina nya kostymbyxor som de lagt ned och byter min nya klänning till en mindre storlek. Sen är det MYSFREDAG!


Ingierstrand!

Tvära kast!

Vi lunchade på takterassen idag, SÅ varmt. Jag insåg att ansiktsbehandling kan jag ta en dag då solen gömmer sig, idag vill jag vara UTE!

Snart helg!

I helgen är det en del som sker. Idag ska jag unna min ansiktsbehandling innan dagishämtning, det ska bli skönt då min hud är lite knasig om dagen. Grilla ute i härliga solen är väl planen ikväll. Imorgon har vi ännu en dugnad på dagis så E ska vara där i fyra timmar innan han ska på partaj. Jag och Ashi ska ta båten med barnen till Hovedöya tror jag och mysa i solen. Det behövs lite girltalk då och då =)

Men allra mest längtar jag till min sovmorgon imorgon faktiskt, det är mitt MAMA hjärta PAPAtips = kör varannan sovmorgon. Var snälla med varandra vad gäller att få göra det man behöver få göra, stäng inte in varandra och visa respekt. Det första året är ofta helt fantastiskt med allt vad det innebär, kärleken till sitt barn och varandra är större än man kan ana på förhand ( så känner jag, alla är vi olika) men sömnbristen tror jag kan vara boven i dramat. Då man är trött blir man lättirriterad, svagare och ibland mitt i alla vaknätter kan jag känna att jag känt mig som en annan person. Att jag blev ett monster med dåligt tålamod ...help! Det gäller att inse sina svagheter som person och som par och att JOBBA med dem! Glöm inte heller bort att bebistiden ÄR övergående och vips så springer barnen in på dagis och vill inte gå hem, kan övernatta hos Farmor för att de så gärna vill och sen börjar de skolan... Så att tänka positivt är mitt sista tips, DET hjälpte mig massor under jobbiga tider.

Men det allra viktigaste rådet: Ta INGEN skit. Ni är två om att ha barn, så att ifrån början dela på ansvar och annat in i det längsta så länge det känns bra är viktigt. Släpp in den andra personen, ingenting är rätt och fel. I nästan alla fall mår barnet bra av att ha det BÅDE på Mamma och Pappas vis....

Tänk om jag själv kunde följa alla mina egna råd? ;-) Detta är en påminnelse till mig själv i grund och botten men ta gärna till er det ni tycker om.

Rosett!


Denna kjolen var min favorit förra sommaren då vi seglade!
Dragkedjan har fastnat och den har legat i garderoben länge nu men jag kom på i lördags att man kan dra den över huvudet, men det är inte det lättaste =) Rosetten är ett band ifrån min gråa kofta ifrån H&M Trend.

Perfekt start!

Nu sitter jag på jobbet och äter min frukost och dricker cappuccino!


Trött Mamma och en son som bara gapar då vi öppnar fotobooth... Sen då jag försöker stänga ned ropar han MER MER!
Elian och jag kom TIDIGT fram imorse så vi stannade och köpte cappuccino och jag hann köpa MAMA på Narvesen. Hon som jobbar där känner igen mig sen vi bodde i området och hon är alltid så gullig. Elian fick ett runt chokladägg i guld att leka med. Sen pekade han på all choklad som låg vid kassan och jag sa äsj äsj, han härmade =)

Nästa utmaning var Kaffepikene, där radades alla GIGANTISKA bullar och scones fram mitt framför hans förvånade ögon. Sånt tänker inte jag på när jag inte har med honom. Alla dessa frestelser som jag ofta faller för, men jag skulle aldrig ge honom varken choklad eller bullar till frukost. Allt gick bra och han var GLAD då vi strosade till bilen igen, vi såg hundar, cyklar, bussar och bilar och han pekar på allt och säger OJ bil, OJ buss, OJ vov vov osv... Det var den perfekta starten på en dag som denna. Jag var SÅÅÅ trött då han kom in kvart i sex men han var så glad och pratade och skrattade så man kan inte annat än le tillbaka.

I Oslo ska det bli över 26 grader i helgen och det är redan supervarmt och soligt ute = JIPPIE! Fredagskänslan är definitivt här.

Njut förmiddagen!



MAMA och cappuccino.
Men det får bli läsning hemma senare, idag är det sista dagen i månaden så kom igen nu alla ni därute som arbetar på provision, månadsbasis eller annat. Kick it!

Nu: myskväll!


Doftljus ( har jag alltid hemma) och handkräm med doft av jordgubb.
Shoppat på Kremmerhuset.

Nu ska jag vika lite tvätt, skriva namn i Elians kläder, tända ljus och dimpa ned i soffan och se tv med E. Njut kvällen!

Ps. Om ni vill tävla så klicka på kategori
TÄVLING nede till vänster så hittar ni inlägget där ni ska skriva kommentaren om att ni är med och tävlar om 600 kr hos SF BIO. Lycka Till!
KRAM




Höyer!

Jag har bara hört talas om butiken Höyer på Sköyen av AnnaStina men jag har aldrig varit där. E gick in för att se på herrkläder och jag blev KÄR i mycket därinne...Det blev ett linne ifrån Malene Birger till mig och söta shorts till Elian.




Mitt nya linne, vita kan man aldrig få nog av!


Elians fina Mini me-shorts.




I like!


Idag hamnade jag på babyavdelningen inne på H&M och fastnade för deras Organic Cotton-linje. Ni kanske kan gissa åt vem jag shoppade? Min bästa kompis Charlottes lille Prins som fyller tre veckor på måndag =) Jag blev SÅ glad då jag sen på Elians avdelning ( 86 och uppåt) såg LIKADANA kläder. Det är unisex och SÅ sött och skön mjuk kvalitét. Så jeansshortsen och t-shirten shoppade jag och två mjuka tunna shorts ifrån "vanliga" h&m som han kan ha heta dagar på dagis. Lite kul är det ju att "kusinerna" får ha likadana kläder även fast de är sååå långt ifrån varandra.




Många undrar om Elian ska ha smoking, kostym eller liknande på vårt bröllop. Men jag har tänkt mig fina linnebyxor och söt skjorta. Så denna vita fina skjortan ifrån "Organic Cotton" fick följa med hem. Kanske han får ha den då dagen D kommer.


JIPPIE! En cardigan!
De två favoriter jag hittat är de randiga ifrån H&M men denna ifrån Lindex är ju perfekt på morgonen innan dagis då det är svalare. De fanns i brunt också.


Vit fin t-shirt med elefant på.


Perfekt att ha då man ska heja på Norge! ;-)
Apropå att heja på Norge så började det att dåna musik då jag var inne i en butik. Då jag kom ut ur butiken så var hela våningen fylld av människor. Det var Grand Prix vinnaren och Maria ifrån Norge som kom på plats nr 5 som sjöng!


Sköna marina färger ifrån Lindex. Tröjan till vänster har Elian i en grön variant och vi gillar den massor.



mys att chilla i vagnen!

Eftersom E lägger Elian så hinner jag blogga lite här ;-)


Elian var i HEAVEN inne i en sportbutik, han kastade ut alla bollar och så fick vi springa efter.... Sen testade han alla barncyklarna. Sen gick vi vidare och han satt i vagnen och softade. Hade jag varit ensam med honom hade han garanterat velat springa, gå, busa och leka. Men då vi är två känner han lugnet tror jag och njuter!


Vi går emellan Byporten och OsloCity. Jag fick nostalgikänslor idag då jag gick förbi restaurant EGON ( som jag inte rekommenderar ;)). Där mötte jag mina augustimammor första gången, vi möttes på Barnimagen.com. Är ni medlem på någon sån sida här i Sverige eller Norge ni som är gravida och läser??


E shoppar kostym, skjorta och annat. Alltid lika kul att se hur fin han är i allt!
Jag var inne på OASIS och hittade tärnklänningar också...men det är inte lätt då den ena bor på Hawaii och den andra i Sundsvall.



Eivind friade!

Här kan ni kort läsa om när E friade, inte så utförligt beskrivet men iaf!


BAck from shopping!


Glass behövs efter en massa shopping! Elian fick sin välling i vagnen. Tur jag blandade en och la ned i väskan så att vi kunde värma. Han myste i sin vagn och vi hade mysiga timmar tillsammans alla tre. Nu ska jag fota det vi shoppat! Nästan allt ;-)

Red goes white!

Nästa helg reser vi till Sundsvall för att fixa några saker innan bröllopet! Vi ska bo hos syster och mysa med dem så mycket vi hinner + provsmaka mat, möta frisören, se på blommor mm. Det ska bli så kul. Dessutom blir vårt kök vitt istället för rött medans vi är borta, TUR för jag har vant mig men känner att jag inte får någon inredningslust då det ser ut som det gör nu. Generellt får jag mer lust att fixa inne om hösten då det blir mörkare och kallare igen.

Just nu springer Elian omkring ute på gräsmattan med E och vi ska strax åka iväg en sväng. Jag lagade kyckling i röd curry med kokosmjölk med ris idag, det smakade helt okej. Elian ÄLSKADE det och åt hur mycket som helst - kul! Nej nu ropar E som har lust att shoppa tydligen, man måste ju passa på då det är på det viset ;-)

KRAM på er! Ni förgyller mina dagar.

Ps. Läser här och var om bloggar, sponsring, reklam osv. Hoppas ni känner att jag visar er då jag skriver om något jag fått? Skriver oftast tack till den som skickat eller vid tävlingar så är det ju för er skull som jag väljer att lotta ut saker som visas här.  Jag LOVAR att aldrig skriva att jag köpt saker som jag fått. Det blir falsk marknadsföring.


Per post!


Många kuvert blir det!
Ska posta dem innan fysioterapi kl 14, sen hämta hjärtat på dagis. Ikväll får vi förhoppningsvis köpa Ashi och PAs gräsklippare, hittar inte den handgräsklipparen ifrån STIGA som jag sett i ett reklamblad någonstans. Det blir fint med nyklippt gräs, nu fattas det bara att måla staketet!




Happy torsdag!

Nu är vi på väg ut till bilen här. Elian kom in till oss vid 5.30 och låg och kramade mig, sa MAMMA och log. Bästa starten på dagen trots att det var aningens tidigt :)


Mycket sker på morgonen hos oss!


Hmm är det så här man gör?

Ps. vi tvättar sofföverdragen, därför ser soffan lite konstig ut.

Grattis!

Så kul att många deltar i tävlingar här hos mig, vinnarna är:

"Postat av: Johanna och Stina

[email protected]

En sån fin skulle passa min lilla sessa perfekt, en riktig kämpe född 4 veckor för tidigt borde egentligen ligga i min mage fortfarande men ligger här brevid i sin marinblåa kronan vagn å myser men saknar nåt å kika på, en sån blå skulle vara perfekt!

Tack för en toppen blogg!Går tillbaka o kikar på din o Elians bebistid dagligen =)
Många kramar Johanna och Stina

2008-05-27 @ 20:59:14
URL: http://freewebs.blogg.se/"

"
Postat av: Linda

Hej! Vi ska få bebis om 7 dagar om den kommer på BF dagen då vill säga:-) En speldosa har vi inte än så jag är gärna med och tävlar om dessa fina till vår bebbe:-) Väljer en brun/blå!
min mail: [email protected]

2008-05-27 @ 14:41:06 "

Jag önskar er all lycka och ni får varsin brun / blå SKUMMIS speldosa ifrån Barnlycka.

Njut kvällen alla underbara, jag har riktig skrivkramp här och är ännu inte klar med inbjudningarna.... ;-)




Här kan ni fortsatt tävla!






Just nu:


PYSSEL! Det är SÅ kul!

Glass i hettan!

Nu har Elian nyss badatoch ska få sin välling i soffan! Han har ett ganska stort skrubbsår som han fick imorse då han hade shorts på sig och rusade mot dagis...Asfalten skrapade på hans fina ben då han föll men det gick bra. Det ser dock ont ut men han är tuff.


Äter glass då vi var på posten + handlade mat på vägen hem. Han tycker om allt som har hjul, bilar, cyklar, motorcyklar, traktorer, bussar... En cykel + barnsäte vill jag ha!

Det är verkligen sommarhetta här, vi åt middag ute och det var för varmt att sitta i solen. Vi ska shoppa ett stort härligt parasoll. Fortfarande har vi inte köpt en gräsklippare, ni ska se hur det ser ut här haha. Jag funderar på att åka iväg ikväll en snabbis och köpa en. Men helst av allt vill jag skriva inbjudningskorten klara först.

Bride to be!


Idag har jag min vita BikBokklänning på mig med gråa leggings med spets. Rosa kofta med fickor till.
Det är ju så skönt att sommaren är här!


Ingen bio ikväll!

Ikväll ska vi skriva adresser på alla inbjudningar och göra dem klara att postas imorgon så det blir ingen bio, men kanske nästa vecka. Längtar efter att hålla handen, köpa godis och se en riktigt mysig film tillsammans.

Kort varsel!

Nu har inbjudningskorten kommit.... Lite synd att vi ej hann ändra OSAdatumet men det får gå. De vi bjuder vet ju om datumet och kan nog relativ snabbt avgöra om de kan komma eller inte. Så tyvärr hinner vi inte vänta på svarskort, det blir epost eller sms.

Det är ju så härligt...

att vakna av att sovrummet fylls av sol! Det gjorde att jag vaknade trots att Elian legat emellan oss och hostat sen kl 5.30. Han var pigg och glad då vi gick till bilen iaf :)



Ikväll kanske vi ska gå på bio, om vi kan få barnvakt. Det har skett mycket sista tiden och en kväll för bara oss två hade varit SÅ mysigt.

Njut dagen, det är snart helg igen!

Här ska ni svara på frågan, som är sååå svår ;)


Lycka till!

Nu ska jag lägga mig så jag önskar er alla en GOD NATT! Dröm söta drömmar!

Kram

Utmaning:

Utmaning som jag tog ifrån Maria:
DIG:

1. Hur lång är du? 172 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Mitt mål är att vara lycklig och tillfreds med det jag gör. Jag arbetar nog som säljare i någon form =) Evt startat eget.
3. Vad pluggar du?Ingenting
4. Har du långt hår? Ja
5. Vilken hårfärg har du ? Jag bleker slingor så jag har ljust hår
6. Sminkar du dig? Ja
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Rosa
8. Har du kysst någon idag? Ja min blivande man

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Vilken dum fråga

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Nu måste jag lägga på.
5. Hur många ställen har du bott på? 11 tror jag.
6. Vilken i din familj stör du dig mest på? Censur.
7. Vilken familjemedlem är snällast? Min syster
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Bröllopsplanerade då jag var i Sundsvall sist, hon hjälpte mig massor!

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? I fredags, på möhippa. Men jag mötte vänner på jobbet idag samt Petronella då hon passade Elian.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Anne
3. Har du kysst nån kompis? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? Charlotte, sen vi började andra klass!
6. Vem känner dig bäst? Min syster.

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Hata är starkt men om någon undrar är jag ärlig.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? JA
2. Klä dig annorlunda? Svårt att definera annorlunda men vill jag så kan jag.
3. Vara dig själv? Ja.
'4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja men det är ju aldrig speciellt kul, det har jag aldrig tyckt.
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Haha ja
6. Pierca dig? Ja, gjort tidigare men tagit ut dem jag haft.
7. Ha sex på offentlig plats?Ja
8. Vara omogen? Ja
9. Äta småkryp? Fy, nej tack.

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? Idag
2. När var du på semester senast? I Påsk.
3. Vilken färg är det på din tandborste? Genomskinlig + svart
4. Är ditt hår tråkigt? Ganska livlöst just nu
5. Vem såg dig naken senast ? Eivind
6. Hur ofta duschar du? Varje dag, minst en gång.
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll?STRAX!

Haha vilka tokiga frågor men jag svarade! Jag utmanar alla som har tid och lust!


Vår eftermiddag hos Bestemor!


Varmt idag! Det var skönt med POPbody på balkongen!



Så gott, så enkelt!
Pastasallade med grillad kyckling, sockerärtor, avokado, tomat, gurka, hjärtesallad, marinerad fetaost, minimajs och lite creme fraiche.





BUS med nakenfis!


Mor och Far.
Älskar dig E!


Första gången Elian åt hjortronyoghurt, han gillade den men fick några utslag ikväll så vet ej om han kan äta det igen. Det kan också vara de färska jordgubbarna.


Elian säger Heidi helt rent, ingen är lyckligare än Tante Heidi!





KLICKA ovan så kommer du till tävlingsinlägget där du ska skriva din kommentar!
LYCKA TILL!


Barnvaktspremiär!

Idag lämnade jag Elian hos Petronella och de var ute och lekte medans jag var och tittade på och designade ringar. Då jag kom satt de i sandlådan och jag kände lycka i hela mig över att ha en så god vän som Petronella, tack underbaraste du. Du räddade min dag!


Mamma jag har ju SÅ kul, måste vi gå?

Romantisk stund!




Det är helt omöjligt att via dessa bilder förstå hur det ska se ut men jag njöt av att prova diamantringar hos Fred som ska göra ringarna. Det kommer bli SÅ fint!

Solig tisdag!


Så här startade vår dag! Solen sken och jag och E lämnade Elian tillsammans, det är vår nya rutin och det är så mysigt och vi är alltid lika stolta då vi går ut ifrån dagis och Elian glatt hoppat direkt in och lekt.

Ikväll har jag motionerat igen ;) Sprungit upp och ned i trappen och lagt Elian. E hade helt glömt att det var poker ikväll så vi fick rusa hem ifrån Bestemor tidigare. Nu tvättar jag och donar, det är så trist att göra det på eftermiddagen då vi helst är ute. Så vi skulle egentligen städa imorgon bestämde vi men jag kan inte hålla mig, det är ändå inget skoj på tv just nu. Hoppas ni har en riktigt härlig kväll!


SOMMAR!

Nu kom vi precis innanför dörren härhemma efter en supermysig eftermiddag! Nu ska vi dammsuga, bada och sen ska Elian sova.


Jag alldeles nyss.
Mina skor är perfekta vardagsskor - SKÖNA!
Det har varit HETT idag så det var skönt att sitta i skugga då vi åt middag, vi vevade ned markisen.

På en balkong i Oslo!


Just nu äter vi pasta/kycklingsallad på balkongen hos Bestemor!
LJUVLIGT!

Jag hittade ett bra inlägg för er som vill flytta till Norge!

Se här!

TÄVLING - Vinn en skummis speldosa ifrån Barnlycka.se

Även fast jag redan har en tävling på gång tycker jag vi kan köra en till, samtidigt :) Men denna gäller bara tills imorgonkväll.


En sån här hade Elian i sin vagn och han tycker fortfarande om då den spelar, det är som ett gosedjur som spelar!
Nu lottar jag ut två stycken, ni behöver bara kommentera här så deltar ni i utlottningen! Skriv dessutom epostadress i kommentaren ( annars godkänns inte kommentaren som tävlande) och vilken färg ni vill ha, det finna två olika att välja emellan!


LYCKA TILL!

Update: Skriv INTE epostadress i fältet där ni skriver namn, bloggadress osv. Jag kan ej se det. Skriv den I själva kommentaren. TACK!

Bra lunch!

Nu ska vi äta lunch här. Då jag startade här hösten 2004 fanns det bara bröd + pålägg men vi blev fler och fler svenskar och idag finns det en stor härlig buffé med allt som behövs till en god sallad. Plus bröd, pålägg och lite annat smått och gott. Så jag är HAPPY för det då lunch är VIKTIGT för att man ska orka med dagen.


Heja Norge!
Bild ifrån 17 maj, fotograf Janina.

Time flies!

Igår då jag vaxade benen var det samma tjej jag alltid gick till innan jag fick Elian. Hon hade också fått en son sen vi sågs. Tiden FLYGER! Jag kommer ihåg att hon berättade för mig då jag låg där med stora magen att hon också kanske var gravid, men tydligen var hon inte det då utan blev det kort tid efteråt. Vi pratade om att man ofta har sömnbrist och att man sällan känner sig helt utvilad senman fick barn men att det helt klart är värt det.

För att orka tränar hon ofta+ äter väldigt nyttigt. Jag ska faktiskt börja äta MER frukt och grönt, inte tänka att jag ska äta MINDRE osunt. Men absolut blir man piggare och fräschare av frukt och grönt än av bullar och godis. Kan vara bra att tänka på, kroppen behöver ju vitaminer och antioxidanter. Sen att mitt SATSmedlemsskap bara står där utan att jag tränar känns SÅ onödigt ( 500 kr / mån) Snart snart ska jag ta tag i det igen, men det är så svårt att hinna då man också går till fysioterapeut flera gånger i veckan.

Det är alltid lika skönt att skriva ned funderingar, nu ska jag jobba vidare!

Otålig....

Vi väntar på en klichè till våra inbjudningskort och jag HOPPAS den snart kommer...Så att vi får bjuda in alla nära och kära =) Men vi har såklart informerat om att alla ska skriva in det i sin kalender... Det ska iaf bli KUL att få sitta och pyssla en kväll med alla inbjudningar och sen skicka iväg dem!


Detta kort tänkte vi ha ifrån början, men vi har ändrat oss!

Happy Tisdag!


Jag har mysiga morgonbilder på oss utanför dagis men glömde usb-kabel hemma så de tar vi senare.

Solen strålar i Oslo idag och jag dricker en cappuccino för att vakna till. Hoppas ni sovit gott och är pigga och glada!

Sov gott Måndag!

Hoppas ni haft en skön måndag! Ibland är det en trög dag då man ska starta igång efter en skön helg. Men att ha rutiner, att uppnå mål och genomföra det man planerat är en härlig känsla. Ikväll har jag sett finalen på Ungkaren 20 VS 40, haha vilket program.

Imorgon ska Petronella vara lite barnvakt åt Elian efter jobbet så att jag kan designa ring till bröllopet, det känns som vi är lite sega med det mesta gällande dagen D men det är ju så mycket annat att fokusera på samtidigt! Sen ska vi hem och ta tag i hemmet - det behövs VERKLIGEN städas!

Sov Sött alla ni underbara!
KRAM


Haha ni kommer vara SÅ less på denna bild, men det är den som leder in till tävlingssidan!

Försöker lägga trött kille = massa motion ;)

Just nu lägger jag Elian...Ikväll springer jag upp och ned trappen och lägger honom. Så kommer han ut och ropar på mig och vi går in till honom. Nu är han så trött att han nästan somnar på golvet uppe vid trappgrinden. Ska sjunga en extra sång så att han kommer till ro.


Här är Elian i lördags då vi gjorde ärenden på ett center. Pannkakor med blåbärssylt = gott!


Elian ÄLSKAR ju bilar så då han fann en likadan som han har hemma i leksaksbutiken körde han runt runt och sen vips så körde han ut ur butiken. E fick springa snabbt för att hinna ifatt honom.



Eftermiddagsglädje!


GLADA över att vi har en sån go blivande man och Pappa härhemma. Jag är så lyckligt lottad!

Nu är vi hemma!

E ligger dålig härhemma och jag och Elian kom precis innanför dörren. Han ville INTE gå ifrån dagis idag så jag fick släpa med honom utan skor på. Men sen i bilen var han lika glad som alltid. Skönt att komma hem, solen strålar och vi ska nog gå ut en sväng på gräsmattan.


Klicka på banner för att komma till tävlingsinlägget!

Unik tävling!


Klicka på bilden ovan så kommer ni till tävlingen!
Passa på ni som kan delta, för priset är otroligt fint.
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!




Alla ni som bloggar får dessutom möjligheten att delta i en BONUSTÄVLING härinne hos mig.
Vinsten är ett presentkort på 600 kronor hos SF BIO!
För att vinna Kopiera följande text och lägg upp den i din blogg:
Jag är med och tävlar om presentkort på 600 kr hos SF Bio på Josefines blogg http://prinsessans.blogg.se/ Skriv ditt namn, url:en till din blogg och svaret på frågan ”Vilken community har Prinsessans Dagbok flyttat in till?” i en kommentar på min blogg i detta inlägget.

Tävlingen pågår i tre veckor och jag önskar er alla ett STORT lycka till! ♥

Ps. Ni får gärna använda dessa banners som jag har på min tävlingssida, men inte utan att länka in till mig!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Pink makes me happy!


Jag är glad att jag har rosa markeringspennor, post-itlappar och mitt rosa pennställ. Just nu öser regnet ned samtidigt som solen skiner. Precis så kan humöret vara, det går upp och ned =) Här är muffinsen ifrån igår på bilden ovan, tänk om de kunde stå här nu.... ;-)

Att blogga = mindre kontakt med familj och vänner!?

Jag startade min blogg för att skriva av mig lite, sen blev jag gravid och jag tänkte att det var perfekt för att familj och vänner som ej bor i Oslo skulle kunna följa med. Sen kom världens bästa son och ingen var gladare än familjen att jag bloggade så att de fick vara "med". Men jag tror att det resulterar i mycket mindre kontakt, sms, mail... Vilket är jättetråkigt... De kommer nära oss på ett vis men jag märker det inte, förutom att då jag berättar saker som jag redan skrivit om får höra: Jo jag läste det...

Uff idag är en lite speciell dag, jag tänker mycket!

Måndag!

Det verkar som sommarvädret är här igen och jag tror att vi alla är lika glada för det! Inatt sov Elian mellan oss och han sov väldigt oroligt så idag är jag lite trött, men ska gå kl 14 och vaxa benen sen hem och mysa med Elian...Jag längtar redan och det var en timme sen jag lämnade honom.♥

Snart.....




Tänkte bara be er klicka på banner eller annonsen till höger för att läsa om vilken härlig tävling som startar inne hos Alltforforaldrar.se imorgon kl 14! Inget man vill missa ;-)

SOV SÖTT!

På väg!


HIttade denna bild inne hos
Ashi. Här vandrade vi upp på Operataket. Jag kan tänka mig att man bländas av att vara här då det är sol. Det småregnade igår.

Bilden symboliserar för mig att jag nu går mot nya milstolpar i livet - HÄRLIGT!

Söndag!


Härlig stund idag!


Plockade liljekonvaljer idag, det luktar helj ljuvligt i vardagsrummet där jag sitter nu. E fixar ute med altanen och jag softar, är helt slut i benen trots en lugn dag.

NJUT KVÄLLEN!



Myser ni idag?

Ni är säkert ute och njuter av härligt väder och / eller så firas ni på Mors Dag ;-) Jag tänkte lägga in en tävling idag men jag tror vi tar den efter den som kommer imorgon, ja imorgon startar en tävling som pågår i några veckor så ni har tid på er att vinna. Håll utkik!

Nu ska jag softa i soffan, vi har haft besök av Bestemor, Petter, Håvard, Heidi och Tore idag. Jag är glad för att vi har så många goa människor omkring oss och att ha ett eget litet radhus är FANTASTISKT! Alla kan sitta ute och njuta och Elian stormyser med att leka och leka och leka och leka....


Soft söndag - det allra bästa!

Idag har vi sovit och sovit, IGEN! Två timmar sov vi alla tre och Heidi softade hon också. Sen åt vi brunch med varma mackor och muffins och kikade The HIlls. Elian fick väckas, han måste vara sliten efter allt hostande om natten.

Nu kom jag och Heidi nyss in efter en skön prommis med vagnen och Elian till sjön. Det ska grillas!


Världens bästa Heidi och Elian i solen!


Elian fikade i vagnen och vi hade girltalk!


Just nu:

Jag och Elian bakar muffins. Alltid färdigmix ;) Tante Heidi o E sover. De hade pizza, choklad, chips och filmkväll igår. Elian var helt överlycklig att Heidi var här så han blir nog glad då han inser att hon sovit här. Tänkte överraska dem med goda muffins till frukost. Sen måste vi försöka olja in altanen...alla dessa to dos ;)




Happy Mors Dag!

Vi startar dagen med de bilder ni läsare mailat in, jag önskar er alla en HÄRLIG Mors Dag!
Om ni väntar tills min sida laddat klart kan ni klicka på alla bilder, TACK ni som skickat in jag blir alldeles GLAD av att se och läsa om er kärlek.




Jag har tyvärr inga barn än. Men jag har en underbar mamma.
Därför bifogar jag en bild på oss två. Hon heter Anette & jag heter Sandra
Tack för en bra blogg som lyser upp min tillvaro.
Min blogg:http://www.ssnadra.blogspot.com


här kommer ett kort på mig o min son i magen i vecka 33, 34, nu är jag i slutspurten, 8 dagar kvar till beräknad födsel! tack för en rolig o inspirerande blogg!


www.sessanoskorpan.blogg.se

mvh jennifer


Hej Josefine,

Vilka ”kuliga” idéer du kommer med, hoppas din brevlåda är stor J.

Här kommer en bild på mig och min dotter.

Tiden går alldeles för snabbt. Min dotter är 14 år (hon kommer att ”svimma” om hon ser vilken bild jag tog – sittandes i mitt knä… ) och jag önskar många gånger att tiden kunde stanna.

 

Vänliga hälsningar

Natali

 

min underbara mamma!
finns alltid därför mig.
jag bor nu i Oslo och ska hem till Halmstad i veckan för att vara med henne på morsdag eftersom det är så sällan jag är hemma.
vara en överraskning.
Mamma Josephine: 45
Dotter Anna-Lena: 24

eftersom hon va så ung när hon födde mig har hon alltid förstått hur det är att vara ungdom.
hon har alltid velat vara med mig och mina kompisar och prata killar.velat shoppa med mig.
älskar henne och längtar hem för att ge henne en kram.


tack för en underbar blogg!
du är en inspiration.

kram
Anna-Lena


 

Hej, vilken kul idé! Jag bara måste visa min älskade lille son Sixten. På bilden är han ny men imorgon blir han fyra månader, vill dock visa bilden för jag tycker om den så himla mkt.
Jag läser din blogg varje dag o blir lika glad varje gång!

Ha en underbar Mors dag!

Kram




Hej Josefine!

Antar att du får tusen såna här mail dagligen. Jag vill iallafall säga att din blogg är så mysig! Jag själv är 'bara' 21 år och har inga barn men älskar verkligen barn, extrajobbar på dagis, och längtar till den dagen jag och min pojkvän flyttar ihop igen (jag fick flytta pga studier) och skaffar en liten familj =) Så länge njuter jag av att läsa din och andra mammors bloggar!

Min systerdotter Elsa är den lilltjejen som lyser upp min vardag och det allra bästa är att hon ska få ett syskon vilken dag som helst. Min syster är alltså höggravid och BF är satt till den 24 maj. Min syster är den bästa mamman, jag älskar henne och hon borde verkligen hyllas på Mors Dag! Och vem vet, kanske kikar den lilla krabaten ut just på Mors Dag (då även min egen söta mamma fyller år!)

Nu blev det lite mycket här, men jag vill önska dig en fortsatt bra dag och en fin framtid tillsammans med din fina familj! Sköt om er!
Kram/Mickan

(Jag har bifogat en bild på min syster Anette och hennes fina lilla Elsa)



HEJ!
Här kommer en bild på mig och mina 2 barn. Lite suddig men det är svårt att fota med en hand.
Flickan heter Fanny och fyller 9 år i november. Pojken heter Eliaz och blir 6 år i juli.
Själv är jag 32år och heter Ulrica. Det finns även en pappa/make i familjen.
Vi är kattokiga och har fn 6 katter.
Bor i en radhus/lägenhet i Svedala som ligger ca 2mil söder om Malmö. Jag jobbar som usk på röntgen i Lund och maken är betonggjutare.
Fanny går i 2:an och spelar fotboll på fritiden samt sjunger i kyrkans barnkör.
Eliaz går hos en kommunal dagmamma och har inga fritidsintressen, än.
Själv älskar jag mina katter och att fota. Är svag för att makro fota blommor. Eller göra om bilder till svart-vitt. Dansa linedance gör jag på fritiden. Om en månad skall jag lära mig spela golf.

Älskar att läsa din blogg och gör det mer än 1g/dag.

Kram från Ulrica



Jag heter Madelene är 30 år, vår son heter Rasmus. Han är 9½ mån.
Vi bor i Fjällbacka och jag läser din blogg flera ggr om dagen!

Kram Madelene



TUMADRE <http://tumadre.blogg.se
"Här är en 20-årig mamma till Alice & Antonio"


Hej! Detta var en mysig ide tycker jag! ;D Här är bilder på oss! Jag, Anna-Lena, 34, Drammen bor i fiiint ;) hus med man och Nora, 1 Oscar snart 4!.. Mina sötnosar... Drömmer om varma barfotadagar med man och barn stojandes omkring mig! :D

Kram, Anna-Lena


NJUT DAGEN alla underbara!
Kram Josefine










 

 


Hemma tidigt!


Jag ikväll på operan.

Vi åt på ett nyss designhotell i Oslo ikväll, Grim Grenka. Det var sådär, ingenting jag kommer att gå tillbaka till MEN det var så kos att vara med och möta Monica och självklart Aslaug! Längesen jag såg Ms son nu, det måste ändras på. Nu ska jag lägga mig och NJUTA av att veta att ag har sovmorgon imorgon.

Till alla er MAMMOR - ni är alla värda en underbar Mors Dag imorgon, oavsett hur ni firar så ska ni ta hand om er själva.

KRAM

Vi har varit ute och fixat saker!


Myspys på café idag.

Nu snabbar jag mig härhemma för att hinna in till stan!
Hoppas ni har en härlig lördag.

OOps!

Vi har sovit i över två timmar alla tre. Jag och Elian skulle väcka E som har sovmorgon men vi somnade vi också - SKÖNT! Att olja in altanen får vi göra en annan kväll, det regnar ute. Men det är skönt att bara softa och inte göra allt i den takt man brukar tycker jag, nu orkar jag mer. Att sova när jag behöver är inte min starka sida så detta var välbehövligt! :)


Godmorgon lördag!

Idag är det en extra skön lördag! Nu ska vi äta frukost här och senare idag är planen att olja in altanen. Ikväll ska jag på möhippa för vår kära M. Hon vet om det =) Det ska bli jättekul!!!


Så fantastiskt skönt!

E la Elian ikväll, jag var så tröttis. Så jag kunde softa direkt och han har nu åkte på en liten pokerkväll. Jag har laddat med massa choklad och nu börjar en ny film här.
NJUT kvällen alla söta. Det kommer snart en ny tävling här :)

Dags att testa bussen!


Här är vi utanför dagis! Det var så underbart grönt och fint ute idag. Blommorna luktade starkt och jag kände lycka i hela kroppen då jag gick ifrån jobbet till dagis. Pratade också i telefonen med en god vän om något väldigt fint så det blev en väldigt speciell promenad.


Att åka buss gick helt ok, men det var extrem kö så nästa gång måste jag hämta honom senast 14.15, vi ska testa och se om det fungerar för jag är starkt emot att ha flera bilar om man ej behöver ( för miljöns skull) så vi får se...E röstar för en cab som han kan köra :)

Vi väntade på bussen sen vid stora vägen och det var som en happy stund för Elian, han pekade på ALLA bilar och bussar och sa: Bil, Buss, OJ mm....SÖTT ;)


Eftersom vi blev otåliga så blev det varsin korv då vi bytte buss.

Nu badar killarna uppe och jag ska vila lite i soffan, är helt slut efter idag. Jag somnade nästan på jobbet, TACK för att helgen är här!

Hemma!

Puh vi tog bussen idag jag och Elian och det var KÖ! Så det tog lång tid, men vi har myst ändå :)

Lunchdejt!


GunnHeidi som är vår chef bjöd oss ut på lunch idag. Baker Hansen har massa gott!
Här poserar vi alla ;)


Zryan & Jag på jobbet!

Dagens - VIPPIGT med vidd!




Det är fickor i kjolen och den är minst sagt VID - I like!


Nya vita skorna, det är lite "Tennisgirl" idag :)



FRIDAY!!!


Imorse kom vi snabbt till dagis igen så vi satt utanför en stund och trodde Elian skulle tycka det var mysigt att leka med bilen och kramas med oss...Men han ville bara in på dagis och då vi gick in sprang han före. Återigen så måste jag skryta om det underbara dagiset där han trivs så fint med all personal.


Men Mamma jag vill gå IN!




Morgonpuss!

HAPPY FREDAG!





Vill du gå på dejt?


Jag kunde inte motstå dessa söta servetter!
Kanske något för Elian då han ska duka till Johanna nu när hon snart är i Oslo igen :)


Denna kylväskan ska vi ha på stranden i sommar. Familytripp utan kylväska = inte så smidigt. Jag är glad att det var en buss på den för Elian ÄLSKAR bussar =)

Nu damp kvällens dejt ned i soffan bredvid mig så jag ska ägna kvällen åt honom. Hoppas du haft en underbar dag, jag längtar så mycket tills imorgon då helgen startar. Att få vara vi tre och bara mysa hemma är en LYX!

KRAM

Mer blommigt!


Perfekt baslinne ifrån Gina Tricot.

Blått och vitt!


Din Sko, de skor jag fotades i på Verdens Ende för någon vecka sen. Jag blev så HAPPY då jag fick köpa dem löjligt billigt efteråt :)

Blommigt!


Denna kjolen föll jag för DIREKT så den fick följa med hem. Endast 198 kr på H&M Divided - löp och köp! Perfekt att ha på midsommar.

Tjejig eftermiddag!

Jag mötte Karin och Petra på Maorstuen och vi strosade och njöt solen. Sen satte vi oss på ett cafè jag glömt namnet på men de hade GODA smoothies och bagels.


Vi startade med lite shopping!



MMM, köpte den som hade väldigt lika ingredienser som "min egen"
Vaniljyoghurt, banan, apelsinjuice och jordgubbar + skogsbär. Fast jag har alltid hallon



Kommer sakna dig GUMMAN! Trevlig resa.
Karin reser hem till Gran Canaria igen, till sin kära M :)


Petra var jättesöt i sitt korta hår!

SOFT!


Hann ta någon bild då vi dukat av middagen!

Nu är E på fotbollsträning och jag landade nyss i soffan! Stearinljusen är tända och jag är på SOFTHUMÖR! Ska se då Perelli sjunger också, det är nog vad jag står ut med efter hur tävlingen var sista gången. Oj oj vilka bidrag som gått vidare....

Shoppat och mött tjejerna gjorde jag också idag, ska visa om en liten stund! Måste bara betala två räkningar här först, alltid lika skoj ;-)


Sunny Day!

Vi har supermyst i eftermiddag! Just nu plockar vi undan efter dagens grillmiddag och Elian springer i strumporna på gräsmattan och leker. Det blev lax, avokado och fetaost idag.


E hämtade mig då jag fikat + shoppat med Karin och Petra. Här spanar jag och Elian på bilar i Hegdehaugsveien då E shoppar min favvoglass på 7eleven. Frozen yoghurt jordgubb!

T-baneblogging!

Nu sitter jag på t-banan och ska möta upp Karin och Petra på Majorstua! Det ska bli så mys med fika och kanske lite shopping? E ska hämta Elian så det blir en timme extra på dagis idag, men han brukar sällan ha lust att gå hem så han blir nog HAPPY =)

Hoppas du njuter dagen?

Kram!

Vår morgon:


Vackra blommor utanför Kaffepikene imorse

Imorse gick det snabbt att komma till dagis så vi lämnade Elian tillsammans. Det är SÅ mysigt! Han satte sig på en stol och åt sin macka. Sen vinkade han glatt till oss och log då vi gick. Det går inte att beskriva lyckan och tryggheten jag känner då jag vet att han har det bra på dagarna. Det måste vara HEMSKT att inte känna så...

Som Eivinds Mamma sa en dag så är det vi som betalar för tjänsten dagis och vi måste säga till om vi tycker något de gör är fel eller fungerar dåligt för oss som familj. Kom ihåg det du också! Apropå Eivinds Mamm = Bestemor så säger Elian Mussavva som betyder Bestemor, haha. Nu har han börjat prata OM henne ofta. Det går snabbt nu. Han sitter och funderar och pratar och pratar men vi förstår inte allt ....ännu :)


Jag hann ej äta frukost så det blev cappuccino + grov scones idag. Yummie!

Shoppat!


Igår då jag hämtade brudklänningen sprang jag inom en butik jag ofta var inne i förut då vi bodde på Bjölsen. Där har jag shoppat min julängel, vår tvättkorg i vitt och mycket annat smått och gott. Dessa blir fina ute med vackra blommor i. Det vita till vänster är en vacker ljuslykta.


Tips!

Jag hade faktiskt glömt bort Bloggkoll.se men nu såg jag att jag har ju bloggkoll som betyder att ni kan prenumerera på mina inlägg, ni får uppdatering om när jag skrivit något nytt. Så tittade jag in och ser att det inte är så många som prenumererar på Prinsessans Dagbok ( 105 st). Kan det bero på att ni vet att jag uppdaterar ofta oavsett? Används bloggkoll mest till bloggar som inte uppdateras lika frekvent? Eller har ni bara glömt? Annars tycker jag att ni ska starta en prenumeration så att ni alltid har just "bloggkoll" ;)

Kram

Update 11.43: Det var som jag tänkte, att ni vet att jag uppdaterar ofta så ni kikar in då och då. Ni är SÅ välkomna!


Godmorgon Torsdag!


På väg till dagis!

Igårkväll då jag var på bio la E Elian i normal tid och han sov gott i sin säng till sekunden då jag var på väg uppför trappen. Då kom en kille i pyjamas springande mellan hans och vårt rum och bums ned i vår säng. Haha han brydde sig inte ens om att vi inte var där... Kanske han gör det automatiskt så snabbt han vaknar? Det tror jag =) Det är oavsett så otroligt mysigt att ligga och hålla om honom och se på den vackra lilla människan som är vår son.




Det gick snabbt imorse som alltid, E skulle fota oss men det blev visst i farten. Men det är ju så det är med barn, man springer, bär och gör allting samtidigt...Ganska ofta ;)


Nu har vi haft morgonmöte här och spelat Fantasi så nu ska jag kicka igång dagen! Hoppas ni har en FAB förmiddag. Imorgon är det HELG!


Sov Gott!


Bild ifrån en tidning jag skummade igenom på caféet, SÅ mycket fint!

Att få lägga sig i en fint bäddad säng, bli kramad av sin kära, höra sonen snusa skönt inne i sin säng och tänka på vilka härliga vänner man har.... DET är livet!

Sov Sött!

Tack för en FAB kväll tjejer!!!

Nu är jag hemma och ska strax hänga en tvätt sen lägga mig och sova!

Mina girlies Petronella och Zryan

Filmen 27 dresses var en feelgoodfilm och det var SÅ mys att se en sån just ikväll.


-Henne vill jag vara!
Haha vi längtar till Sex&TheCityfilmen.... Vi ska gå på den någon dag efter premiären eftersom vi är i Sundsvall den helgen. Men sällskapet är det viktigaste :)


Skål! GOTT med smoothie, men dyrt då man är van att blanda en snabbt hemma ;)


Dessa tjejer smider nog en del hemliga planer.... Det verkar som om de vet något jag inte vet...
SPÄNNANDE!






Hemmamys!

Vi har nyss ätit middag alla tre och nu ska jag göra mig klar inför kvällen!






Elian du är min skatt som jag ÄLSKAR!

Ps. Min Mamma ringde mitt i maten och nästan grät. Varför? Av lycka, hon hade tjuvöppnat sitt MorsDagpaket.... I det låg armbandet hon önskat sig sen jag fick mitt. Med alla barnbarns namn + mina syskons och mitt. Jaja tur att hon blev glad! Hon fick det med hängande brickor och pärlor, i vitt.



Jepp - vi kommer! Eller?


Lite komiskt att idag svarar man ganska ofta på inbjudningar via sms. Funderar på att skicka med svarskort, det känns som en kul detalj.

Pink shoes!

Jag behöver lite tips på puderrosa, ljusrosa eller silverrosa ( ej metallic) skor! Alltså INTE såna här utan med klack =) Har ni sett några? Jag hinner inte springa i butiker lika ofta nuförtiden så jag mottar gärna tips.


Jag hade verkligen tänkt mig ett par "icke typiska bröllopsskor" men då jag såg dessa tror jag att jag ändrat mig. Kanske det blir dem!

önskelista: NY KAMERA!

Oj oj så sugen jag blir på en systemkamera då jag ser de fina bilderna som Kimm tar. Men så är han också Oslo BÄSTA fotograf så det kanske har något med saken att göra? Vi har bokat honom till vårt bröllop, JIPPIE!


Emma, Elsa, Elian och jag i farten hemma hos oss.

Idag gör Emma sitt andra stylingjobb ( det första var på Verdens Ende då jag och E modellade)
Jag tänker på dig sweetie och vet att du kommer göra det TOPPENBRA!


Nyss var sommaren här, hoppas den snart tittar fram igen =)

Bilder lånade ifrån Emma, Elsa och Kimms blogg.






Jiippie - snart helg!

Happy Onsdag, nu är snart helgen här!

Igårkväll blev det soffmys och jag såg nyaste Greys på pcn, alltid lika bra. Jag vill se mer mer mer varje gång. Idag ska jag fixa lite med min brudklänning som jag imrogon ska ha med mig till skräddaren, LÄNGTAR! Den ska sys in så att den sitter perfekt i augusti på dagen D. Ni kommer väldigt snart få se mina inbjudningar. Sista touchen kommer jag / vi att göra själva så att de känns extra personliga.



Alltid lika svårt...

Men GRATTIS säger jag till DANIEL som vann tävlingen! Maila mig vart de ska skickas.

"
Postat av: Daniel

Jag skulle vilja vinna dessa åt min underbara sambo, mamma till våra två små barn. vet att hon läser din blogg flitigt och fick höra att det var en tävling på gång. På mors dag förra året låg vi inne på sjukhuset med vår son som plötsligt blev dödssjuk i Kawasakis syndrom. Min sambo var då nyförlöst med vår lilla dotter. Hon var så stark och klarade det så bra och som ett under så funkade amningen trots detta trauma. Denna morsdag firar vi hemma hela familjen och vår son är på bättringsvägen! FAVORITFÄRGEN ÄR ROSA SÅ DESSA HADE PASSAT HENNE SÅ BRA! /Daniel

2008-05-20 @ 11:56:05
"
Jag tycker absolut att hans sambo förtjänar dessa, liksom ALLA ni andra! Hoppas ni får en mysig kväll. Här är det soft i soffan som gäller :)
KRAM!

Efter dagis!

Jag och Elian är hemma och har läst och myst sen vi kom hem. Idag är jag SÅ tröttis så det är skönt att inte ha några planer. Jag lyckades hålla en supertrött kille vaken i bilen så jag ska göra allt för att han ska somna i god tid ikväll så att vi får in bra rutiner igen.


Se vilken söt bild på Elian och hans dagiskompis. Jag fick den idag då jag hämtade. De hade limmat in och skrivit deras namn utanpå, som om det vore en saga. Sånt här blir jag så glad över. Vi får följa med barnen på dagis känns det som då det fotas nästan varje dag och hängs upp på väggen, man kan också läsa om vad de gjort. KUL!


Sötnosar!

JIPPIE!

Jag har klarat månadens budget! Nu är jag HAPPY!

Girls night!

Jippie, imorgonkväll blir det TJEJKVÄLL! Först ska vi se tjejfilmen 27 dresses med min favorit ifrån Greys Anatomy, katherine Heigl sen blir det mysig fika efteråt. Glädjer mig :)


Bild OsloKino.no

Back!

Efter samtal med dagis + läkaren som inte gärna ger ut antibiotika då det oftast inte behövs behandlas ( mer än att rengöra på dagis) så är nu Elian på dagis. Hans ögon har varit rena och fina sen kl 6.30 så det kan faktiskt vara förkylning ( dvs snor)

Håll tummarna!

Happy Mors Dag - tävling!

Nu har ni chansen att tävla om dessa hörlurarna i rosa! Jag hämtade ut ett par igår i posten och de är jättefina, har inte hunnit testa dem ännu men de blir fina till min mac =) Här kan ni läsa mer om dem och för att tävla behöver du bara länka till denna tävlingen samt lämna en kommentar inne i detta inlägg. Tävlingen pågår endast idag så att vinnaren hinner(förhoppningsvis) få vinsten innan Mors Dag på söndag.




d JAYS

De levereras i en ask och det följer med ett litet fodral så att man enkelt kan bära dem med sig - smart!

LYCKA TILL!♥

Update: Jag glömmer att många inte har blogg, självklart deltar ni oavsett. Kanske ni kan skicka ett mail till någon och tipsa om tävlingen? ALLA förtjänar en chans.

High heels mama!


Godmorgon soliga härliga tisdag!

Elian vaknade med lite grus i ögonen idag och igår tyckte jag det påminde lite om ögonkatarr... Men det är inte lika illa som sist. Men att sända honom på dagis och smitta alla är inget alternativ så han fick först hänag med mig på jobbet men min outfit med high heels och kort kjol var en svår kombination med Mammalivet då jag var tvungen att springa efter nyfiken kille här så han är just nu hos sin Pappa på jobbet och vi väntar på att läkarkontoret öppnar kl 9. HOPPAS vi får en timme direkt så att han kan få ögondroppar och leka på dagis idag.




Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya!

Jag hoppas du haft en jätteskön kväll! Jag ska förbereda inför morgondagen och sen lägga mig och sova. Kvällarna flyger fram, speciellt då man har en liten kille som INTE vill somna. Men jag hann iaf ta bort mina naglar, ajaj så ömma de är nu. Men jag vill låta dem andas lite och jag har faktiskt inte tid att spendera timmar hos min nageltjej just nu. Fysioterapi minst två ggr / veckan, jobba + vara en glad Mamma till Elian samtidigt som jag vill hinna med träning ( som bortprioriteras, dåligt av mig...), möta vänner, uppskatta vänner ( önskar jag hann med det ännu bättre) och vårda min och Es relation..Skönt att skriva av sig för idag är det ännu en viktig dag på jobbet, jag har tänkt att göra en BRA månad!

Kram - glöm inte bort att du är fantastisk. "Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya " Något liknande brukar det stå i eftertexterna till Andra Avenyn i svt - I like!

sen kväll!


Älsklingen innan han skulle lägga sig kl 19. Men det var inte förrän nyss han somnade, PUH! Jag är slut. E kom hem ifrån fotbollsmatch som de van 10-0 :) och fick avsluta läggningen.

Summer!


Jag shoppade bikinis ikväll då jag hämtade ut ett paket på posten. Alla ifrån H&M.

Just nu pågår projekt nattning... Det går inte så bra men jag försöker. Äter godis, betalar räkningar, ser på tv och springer upp och ned trappen här. Elian är ÖVERTRÖTT!

Detta inlägg skrevs runt kl 20. Blogg.se och Alltforforaldrar.se hade något trubbel demelllan så min blogg blev lite konstig. Men nu fungerar det, TACK bästa Johan för blixtsnabb hjälp.

Favoritsjal!


Jag idag! Denna sjalen är en klar favorit! Shoppades i farten på Robot på Gryneløkka då Elian sov i vagnen kommer jag ihåg. Viktoria provade klänningar och jag stressade in och såg direkt sjalen och shoppade den, det tog kanske en minut.

Alla MAMAS out there!

På söndag är det MORS DAG! Eftersom jag har de BÄSTA läsarna ;-) så tänkte jag be er att skicka in bild på dig själv + barn / gravidmage så att jag kan få se vilka ni är. Det är inget måste utan bara en kul grej för de som har lust, de som skickar in kommer att visas på bloggen på Mors Dag. Alla Mammor förtjänar uppskattning på vår egen dag och om jag kan hjälpa lite så gör jag gärna det. Så alla ni FAB MAMAS kom igen MAILA!
Skriv gärna en rad eller två om dig själv och din/dina gullungar.

Ni som ej har barn kan skicka in bild på dig och din MAMMA!

Happy Monday!


Gokillen imorse!

Jag önskar er en FAB morgon! I Oslo skiner solen :)

Aker Brygge!


Vi bestämde oss för familjemiddag ute idag efter en soft och skön start på dagen!
Här är vi på väg ifrån bilen till TGI Fridays.


Titta Mamma!




ÄLSKLING! Som inte rörde de smarriga köttbullarna och den hemlagade potatismosen. Han satt bredvis Onkel så det blev Onkels strips med ketchup. Sen glass i blinkande glas till dessert, succé!



Bästa Onkel.

Tre killar i vår familj, är så glad i dem alla tre!

Vinnaren!

Ni har motiverat så fint allihopa så jag valde ut tio stycken och lottade! Önskar ni alla kunde vinna men ni får ju iaf rabatt ( ange PRINSESSAN så får ni 10% rabatt) så att ni kan shoppa den fina skjortan och det går helt fint att få det skickat till er som bor i Sverige.

Vinnaren är:
"
Postat av:

Skriver en gång till eftersom det verkar som att merparten skriver e-mailadressen i kommentaren.

Från första ögonblicket var han min Prins! Med sitt lilla ljusröda fjuniga hår vann han allas hjärta. Kärleken är så obeskrivlig att jag kunde inte ens beskriva hur mkt jag älskade honom utan att börja gråta de 5 första dagarna! Och i den fina tröjan från myCinnamonGirl skulle han verkligen kunna tas för en Prins!

Om vi skulle vinna önskar vi den i ljusblått och stl 92.
/Veronica & Filip
[email protected]


2008-05-15 @ 13:20:39"


Jag önskar er all lycka och ett stort GRATTIS till den söta skjortan ifrån Mycinnamongirl.no
Maila mig din adress, jag kan ej sända dig epost, något blir fel med adressen.


Partaj!






Blogging!


Kvällen avslutades på Barbera!



Åpen bar och Tante Olivia!


Girls på väg ifrån Anne till Cubaparken.

Vi tittade inom Åpenbar innan middagen på TanteOlivia. Öyvind med vänner var i form och Öyvind var SÅ nöjd  med sin nya bunad :)





Barndomsvänner!


Julie och Tore.


Jag och Zryan efter en god middag!

Gårdagen:


Janina och Anne kom och skålade in 17 maj med oss!



Anne var så fin i sin bunad!


Jorunn, Skai och Julie kom då Julie sovit sin nap för dagen.

s
Pastasallad.


Nyvaken Elian hos Onkel.


Elian, Skai och Janina.


SKÅL!


LEKKOMPISAR! De hade SÅ kul Elian och Julie!


Jorunn, Julie, Elian och Skai.


Pink Lady!


Familjen!




Vi åt pannkakor med sylt och grädde, pastasallad och korv med bröd. Sen blev det glass med jordgubbar, melon och chokladbullar till dessert. Mätta och glada åkte Anne, Janina och jag in till stan efter några timmar. Barnen lekte vidare hemma och Bestemor kom förbi.




Ut

Nu ska vi ut och äta på restaurang hela familjen! Självklart kommer 17majbilderna senare och TÄVLINGEN avslutas!

Fab 17 maj!


Vi hade en helt fantastisk dag igår! Nu ska jag och Elian äta lunch här så jag återkommer.
NJUT denna sköna söndag!

Lycklig, rörd, stolt och TACKSAM!


Sötaste familjen. Om du visste hur STOLT och LYCKLIG jag är för er skull kära!
ALL LYCKA till nya familjen.


Du är som min tvillingsyster och jag vore ingenting utan dig.



Se! Så glad jag blir!!!

Kul!

Dansa!

PARTY!

just nu:

Nu mellanlandar vi hos Anne før att hon ska byta om ifrån Bunad till partydress. Vi har käkat GOTT på Aker Brygge.

Hoppas NI njuter kvällen!

KRAM♥

Vår 17 maj

Just nu ser vi på orkestrar som står i regnet och spelar i byn. Idag är det EXTRA mys att se på norsk tv. Det snöade nyss ute, ja ni läste rätt. :)


Här ser ni  "bunader" ( folkdräkter) i Nyhetsmorgon. De lagar såklart festlig 17majtårta bland annat.

HAPPY 17 MAJ!

Trots att Elian somnade efter 22 igår så blev det tyvärr ingen sovmorgon för mig, men så kan det vara ;) Så nu myser vi i soffan och ser på barntv. Men från och med nu tänker jag tänka på hur fantastiskt trevligt vi ska ha idag istället för på hur trött jag är!

Vi får lite gäster kl 12, vi ska äta mysig brunch och dricka champagne!

Önskar dig en STRÅLANDE 17 maj trots det regniga vädret.

Uppdaterat!

Nu landade jag i soffan, så SKÖNT!!! Nu kan 17 maj få knacka på imorgon, det ska bli SÅ kul!

Eftersom mina kära vänner Emma och Kimm nu uppdaterat sin FINA blogg så tänkte jag att ni kan få njuta av ordentliga bilder. Varsågod, en
länk in till söta familjen. De borde ta efter mig, blogga ÄNNU oftare ;)


Bilden är lånad av fotografen Kimm


Update : McDreamy har varit i Oslo ikväll, vad gör jag hemma? ;)

Vår kvällscirkus!

Haha ni ska SE hur vi har det härhemma om kvällarna! Sen Elian blev sjuk är det slut med Godnatt kl 19 och sen sover Elian...Nu är det full rulle, skratt, bus och cirkus. Samtidigt fixade jag i sovrummet, här kommer någon bild:


Var och varannan dag drar Elian ut ALLA böckerna så det är inte bästa ordningen i hyllorna precis ;-)


Nybäddat men också nylekt med bilar, Elian körde traktor och bilar i sängen tills han nästan somnade...
Nu vet jag att Ashi bla blir allergisk för att jag ej strukit överkastet, MÅSTE göra det snart...väldigt snart.... ;-)
I "tvättkorgen"har jag faktikt sockar då vi saknar plats till en del kläder...Nya garderober ska shoppas om inte min plan som jag kom på ikväll fungerar.





Min Ellosklänning som jag fortsatt ej hunnit inviga.


Vi älskar dig skrutten!

Nu ska jag röja lite här inför imorgon sen sussa.
Hoppas ni MYSER ikväll!

Ps. Just nu hörde jag små tassar gå in i vårt sovrum och mysa in sig i täcket...Kanske han somnar?

Lets dance!

Om ni inte fått in den rätta partytämningen ännu så dansa till denna:






Flying start!



Att ha kul på jobbet!




Nu är jag och Elian hemma efter KÖ, alla skulle handla allt inför morgondagen idag tror jag :) Nu myser vi och ska strax äta middag. E är på inflyttningsfest på jobbet ikväll. Imorgon är det min tur! :)

Trött i tåg:


Rektor på skolan där tåget startade höll tal!
Elians underbara fröken skymtar i rött i bakgrunden. Är SÅ glad vi fått plats i denna fina barnehage!




Janina på besök!


Vi har haft fint besök av Janina som också jobbat här hos oss. Det spelades spel och vi åt 17majtårta!


Sötaste!


Majtåg!



FRIENDS! Elian håller om Nils i tåget. Det var SÅÅÅ sött!


Marlene med sin Mamma!

Jag hann precis till tåget, Elian som vaknande kl 5 imorse var trött men dansade och viftade med flaggan i vagnen. Helt klart en mysig upplevelse att få vara med och gå med orkester, flaggor och alla GLADA barn!


17 maj imorgon!

"17. mai er Norges nasjonaldag. Denne dagen er valgt fordi kong Christian Frederik underskrev landets grunnlov 17. mai 1814, og innledet en kort periode som selvstendig stat, før Norge måtte godta Kielfreden og ble tvunget til å inngå personalunion med Sverige. Grunnloven ble bevart og sikret Norge en stor grad av indre selvstyre i perioden."

Nu översätter jag fritt här: 17 maj är Norges nationaldag. Att det är just den dagen beror på att kung Christian Frederik skrev under på landets grundlag den 17 maj 1814. Då inleddes en kort tid som självständig stat innan Norge blev tvingade att gå in i personalunion med Sverige. Grundlagen bevarades och säkrade Norge en stor del av eget självstyre i denna perioden.

Nedan har jag intervjuat mina kära kollegor så att ni får en inblick i hur man kan fira 17 maj!

Frågorna:

1. Hur ska du fira 17 maj imorgon?
2. Har du någon tradition du syns er viktig den 17 maj?
3. Vilken er din BESTE 17majfeiring (minne)som du opplevd?
4. Vad ska du ha på dig imorgon?


Svaren:


RUNAR
1. jag ska fira med boller og brus**:) samt gå i tåg med sønnen min Adrian. på kvelden blir det nok en tur ut i stor staden "Oslo"!!
2. syns det er viktig å treffe fammilien denne dagen!
3. kan ikke si det er en 17 maj jeg husker bedre en noen annen.. men skal gjøre mitt for at denne blir den beste gjennom tidene;D
4. skal ha på meg en svart dress i morgen jeg:)


ANNE
1) Først blir det brunsh hos Jossan. Deretter tipper jeg det blir litt vin på Aker Brygge og middag på en italiensk restuarant. På kvelden blir det partyparty!
2) 17.mai innebærer først og fremst bunad og være sammen med gode venner/familie. De siste årene har jeg feiret sammen med venner i Oslo og det er alle tiders!
3)Jeg synes alle har vært like bra!
4) I morgen skal jeg ha på meg min Valdres bunad*:)


RUNE
1. Begynner med 17.mai frokost kl 09:30 sammen med gode venner. Alle tar med seg en ting hver (jeg skal lage eggerøre). Vi spiser en laaaang og god frokost og drikker champagne :) Kl 12: samles vi på Gjestgiveriet for å få med oss storbandkonsert og spiser brunsj og drikker øl! Ut over kvelden: En drink hos en annen vennegjeng kl 19. Deretter skal vi ut og spise på Dinner Restaurant og det blir vel også en tur ut på byen etterpå :)
2. 17. mai-frokosten er viktig. En kjempefin start på dagen. Og så bør man jo få med seg et tog.
3. Det var vel kanskje når jeg var liten og gikk på barneskolen. På 17. mai fikk vi lov til å spise så mye is, brus og pølser**** som vi bare klarte. Det var også litt stort å spille trommer i korpset i 17. mai-toget.
4. Dress med slips.


GunnHeidi
1. - spise lang 17. mai frokost og dra ned til sentrum. Ungene er så store at de vil selvfølgelig være sammen med venner, dvs at tiden med 17. mai feiring og småbarn er over….. Må vente på barnebarn, håper det er leeeenge til :)
2. - Bunad, is***, pølser og brus………..
3. - 17 mai feiring med Krigsskolen i Danmark hele familien, det var kjempegøy. Vi vakte stor oppsikt der vi gikk i våre bunader med Norske flagg og feiret nasjonaldagen vår i Danmark :)
4. - Gudbrandsdal festbunad. Elsker å bruke den, fineste (og dyreste) klesplagget jeg har ;-)


ÖYVIND
1. jeg skal være sammen med kompiser, sitte på brygga og spise og drikke. sikkert en tur ut på kvelden.
2. spise is
3.Når min bestemor døde, dro hele familien min til sykehuset. Mamma mente jeg måtte ha en fin dag med gode minner så jeg feiret hos en kompis sin familie, som heter de la Vega og er chilenske. Spesiell og fin feiring.
4. Valdresbunad

*bunad=folkdräkt
** brus = dricka ( med kolsyra)
***is=glass
**** pølse = korv

Hej och hå! Dagen före dagen....


Vi imorse på väg in i bilen! Vädret imorgon ska bli KALLT! Men det blir kul oavsett.
Nu jobba här, det är FREDAG - så SMILE!


Puh!

Nu firar jag att Elian ÄNTLIGEN somnat!!! Det tog nästan två timmar ikväll också. E la honom och sen har han monterat trädgårdsmöbler hela kvällen. Nu firar jag med chokladglass i stora lass här i soffan och njuter av att beskåda min vackra blivande man som arbetar i kvällssolen :)


Sötnosarna i väntrummet idag.

I bilen, här ser ni pupillerna. Skrutten var SÅ duktig idag och lät dem lysa in i ögonen och han LOG. Det måste bero på att han satt hos E. Det ger honom ett lugn som ingen annan kan ge.

Nu ska jag softa här, imorgon är det en STOR dag! Elian ska gå tåg med dagis på lunchen så jag ska smita och kika...


Brandbilen!

När vi kom till dagis stod brandbilen utanför och jag måste erkänna att hjärtat hoppade till i bröstet =) Men det var bara på besök för att visa brandbilen för barnen ( de större). Jag och E väckte Elian i vagnen som fått somna tidigare idag för att vi skulle hinna till ögonläkaren. Tror ni han blev glad då han såg brandbilen? YES!


Nyvaken kille med droppe i varje öga för att vidga pupillen!


KÄRLEK!



Inga glasögon åt Elian!

Det gick BRA hos läkaren! Elian har inget behov av glasögon just nu, dvs han är inte långsynt. Vi är SÅ happy över detta besked. Nu småregnar det ute, Elian har nyss provat sin outfit inför 17 maj och leker. Hans pupiller kommer vara fullt utvidgade tills imorgon men det verkar gå fint nu när det inte är sol!

Vädret på lördag ( då vi firar 17 ma) ser ut att bli KALLT! Ca 6 grader och moln / regn / sol. Only time can tell.... :)
Det är så mycket jag vill hinna göra innan dess, plantera massa blommor, köpa olivträd att ha inne + ute, olja in veranda, måla staket men vi hinner inte. Att ha jobb, dagis och att det varit så härligt väder sista tiden har tagit all vår tid. Men det gör ingenting, man ska inte stressa! Njuta är viktigare.

Kram så länge!


I ny t-shirt!

Vinn en prinsskjorta!

Jag är så GLAD att jag fått möjligheten att lotta ut ett så fint plagg som denna skjorta till en prins. Elian ska få denna i ljusblått och nu kan DU vinna en likadan i valfri storlek och färg ( grön, ljusblå, mörkblå, ljus gul eller brun) åt en liten prins nära dig ;) Allt du behöver göra är att skriva en kommentar härinne om varför just du ska vinna och sen väljer jag ut ( alltid lika svårt) vem som vinner! Tävlingen pågår till söndagkväll.

Kika gärna
in och se alla andra fantastiska kläder! Tjejkläderna får mig att vilja shoppa till en prinsessa! Man kan SJÄLVKLART använda "Emilskjortan" till en Prinsessa om man vill!


Bild: Mycinnamongirl.no
Skriv också önskad storlek+färg ( mer info på hemsidan) samt din mailadress i kommentaren så deltar du.

Ps! När ni shoppar hos Cinnamongirl så får ni också 10% rabatt då ni anger Prinsessan vid beställning! Så passa på!




Happy Torsdag!

Nu har vi startat dagen med möte här och jag är som alltid trött pga Elians röriga nattsömn men det går bra. Fick tid att shoppa god cappuccino på Kaffepikene imorse och jag hann vara med E och lämna skatten på dagis så jag är HAPPY! Idag blir det kort arbetsdag då Elian ska undersöka ögonen idag hos läkaren, det betyder att vi hämtar kl 13 och droppar en salva i ögonen som öppnar pupillen... Så jag hoppas faktiskt att solen inte kikar fram idag för Elians skull. Älskade unge!

Att vara nöjd!

Bröllopsinbjudningar, söta mail ifrån ER underbara, Barnmorskorna på macen, chokladglass, bra omsättning på jobbet idag, GLAD Elian, sol, god lax, puss av E.
I am HAPPY!


Sov Sött!

Weddingplanner!

Oj oj ikväll har jag faktiskt bestämt mig för hur inbjudningarna SKA se ut! Jag känner att detta blir fint och stilrent. KUL! Kommer som sagt att visa er dem då vi skickat ut dem. Annat som bokats idag är tid för att se på blommor ( vet vad jag ska ha men ändå!), datum för Sundsvallstripp då vi ska smaka mat, kika en gång till på kyrka och lokal mm. Har också hunnit bokat de kandelabrar jag tänkt ha i lokalen. Skönt att det sker lite, det är ju snart dags!

Någon som vet om en ballongaffär i Sundsvall som fyller dem med helium? Eller ska jag köpa med ballonger och allt själv?


Solglasögon!


Då vi hämtade ut ett paket på posten som jag trodde försvunnit men som återfanns så shoppade jag snabbt dessa två solglasögon på H&M. Älskar solglasögon och de ska gärna se softa ut, mina
bruna favoriter ifrån Åhléns är borta tror jag?
Mitt paket innehöll bokstäverna VÄLKOMMEN som jag beställt!



Marint!


Hängslen ifrån H&M till 17 majfirande!
Elian kommer vara så fin så, som alltid =)



Se betyder Titta!


Bästa Onkel!


Myspys med bästa Onkel som hälsade på idag! Vi grillade färsk laxfilé med sweetchili.
I fiskdisken tog det lite tid då jag ville att han skulle ta bort skinnet på filén, han som arbetade där bjöd ut mig flera gånger och jag tackade snällt nej och pratade om min son, haha.

Här ser Elian lurig ut och Onkel försöker hålla sig för skratt då jag fotar.
Söta är de ihop :)


Elian - vårt hjärta!

Nu då? HOPPAS han sover =) Jag får iaf motion av att springa upp och ned i trappen i 1,5 timme. På slutet är han såå trött och lägger sig självmant i sängen och blundar. Sötaste hjärtat vårt!!!



Sover han?

Nu hoppas jag Elian somnar snart, har sprungit upp och ned sen kl 19 men nu verkar han kanske kanske vara tyst? E är ute i soliga vädret och fixar med röjsågen och annat. Oj nu kommer Elian ut IGEN. I´ll be back ;)

Cappuccino!

Just nu sitter jag på ett café och försöker landa. Det är svårt tycker jag, mitt huvud / nacke gör konstant ont. Vet inte hur jag ska få tid till all fysioterapi och träning som behövs. Men idag då jag tog en värktablett så kände jag:  NU ÄR DET NOG! Jag SKA gå till SATS och träna axlar, nacke, rygg innan dagishämtning. En glad och pigg Mamma är en bra Mamma.

I några timmar blir jag utan telefon nu då jag ska lämna in den på service, kanske skönt ändå? :) Ska använda min Nokia de dagar det tar att fixa tangenterna på den ag använder nu. Alla dess ilandsproblem!


Anne tipsar!




Madonnas nya skiva "Hard Candy" går på hög volym här på avdelningen!

Grönt!


Idag har jag en mysig klänning ifrån Cubus, 49 kr :)
Jeans Gina Tricot, Kofta H&M och smycken
Namnsmycken.com.
Skor H&M, glöm inte vart du såg dem först ;) Det verkar som många gillar dem och har köpt dem! Perfekt då de är billiga också.





Trött! Imorse vaknade jag av hemska mardrömmar och av att Elian låg bredvid mig men jag har inget minne av då han kom tassande in =) Måste ha sovit tungt. Ikväll blir det tidig kväll. Ska till fysio kl 13.30 ( min nacke) sen hämta Elian och lämna muffins. Hemma är det dugnad + att våra utemöbler ska skruvas ihop.


Njut eftermiddagen!

Mitt favoritpar!

sött!


Kate Hudson och Owen Wilson är så söta tillsammans!

Grattis!!!!

Nu sitter jag på jobbet och vi har ännu en solig dag! Jag lottade nyss ut vinnaren av halsbandet så jag säger GRATTIS till Sofia K!
"Tack för en inspirerande blogg! Jag deltar gärna i utlottningen! :) Fint halsband. Det skulle lysa upp min vardag och ge mig extra inspiration att orka klart min näst sista termin på förskollärarutbildningen.
Ha en fin dag!
Kram
[email protected]"

Tyvärr missade många att skriva sin epostadress i kommentaren.

Happy Onsdag♥

Middagen!

ÅÅÅ nu är jag tröttis! Sitter med mina bröllopsting omkring mig och har nog bestämt mig för att köra på min första tanke, då jag skickat ut inbjudningar ska ni få se dem.

TACK kollegor för en mysig kväll med GOD italiensk mat, vi åt så vi nästan sprack ;)


Morten och jag. Han gifter sig på "vårt" första bröllopsdatum den 12 juli så han har också planeringen i full gång.


Öyvind och Runar!
SINGLE guys ;)
Snälla Runar körde mig hem så jag kunde ta något glas rött till maten - gott!


Förrätt!


Fin detalj kanske man ska ha massa värmeljus på en vägg? Ja jag tror det!


Rune och Morten.


Jag och Zryan.


Tiramisu...


Nu säger jag God Natt och Sov Gott!
Denna underbara klänningen hittade jag på Vero Moda idag och slog till. Mina shorts tappade en knapp så jag behövde något snabbt =) Vinnaren lottas ut imorgon.

KRAMAR och TACK för alla FINA kommentarer!

En snygg man - min man!


Världsbästa Pappa med Elian.


Det var så kul för jag lyfte blicken ifrån vårt bord på restaurangen och vad ser jag? Jo en snygg man... Så ser jag att det är Eivind och Elian som äter =) Anne fotade paparazzibild ifrån långt håll. Sen vinkade de då de gick till bilen igen.



På Mammas jobb!



Elian på jobbet och myser! Vi var där en sväng innan vi hälsade på Pappa på nya jobbet. De har SÅ fina lokaler, jag blev IMPONERAD! Sen körde killarna mig till Aker Brygge och det var så långa köer dit så de bestämde sig för att äta middag där nede de också så att kön hann släppa innan de skulle köra hem.



Rita rita rita...


Prick Prick...

Dagen er snart her...


Se så sött! På Elians dagis planeras det för fulla muggar inför fredagen den 16 maj som är "lilla 17 maj". Då ska de gå barnetåg och vi ska självklart gå dit och titta. ÅÅÅ jag GLÄDJER MIG!

Samtal på dagis!


Suddig bild på MAMA på väg till samtal på dagis idag. Det gick så bra och jag var STOLT då jag hämtade skrutten som fick syn på mig strax innan samtalet och grät länge efteråt. Men han var så glad då jag kom ned igen, då lekte han för fullt ute.

Förresten, om det är någon som arbetat / arbetar inom dagis och ska till Oslo i höst så behövs det en vikarie på Elians dagis så maila mig gärna [email protected] om du är intresserad.



Playing @ work is fun!

Här är vi idag då vi spelade fantasi! Det är charader och så ritar vi för att förklara ting, de teckningarna ser ut som små barn gjort... Men KUL har vi. Vi blir som barn igen :)







Blommigt!

Nu ska jag strax slänga in muffinsen i ugnen ( shake and bake hihi) och våra trädgårdsmöbler kommer strax! Vi hinner nog inte ( eller orkar ej) montera idag men innan 17 maj så.... :)


Tänkte visa  Annes fina skor som hon shoppat i Paris ifjol, sen har hon turen att kunna använda söta H&Mtoppen som klänning. På mig hade den blivit för kort.

Italia!


Nu kom jag precis innanför dörren efter e mysig kväll med min avdelning! Vi åt italienskt, MMMM! Ska baka muffins nu till dagis imorgon sen mysa med E framför tvm och blogga om dagen!

Kram sålänge!

Prinsessa?

Nu kan du vinna ditt alldeles eget PRINCESShalsband, jag har ett likadant! Lämna en kommentar så deltar du i utlottningen av ett halsband. Glöm inte att skriva din epostadress i själva kommentaren, gör du inte det deltar du ej i utlottningen.

LYCKA TILL!
Vinsten sponsras av Pikador!

Tävlingen är nu avslutad!

Norska ord!

Försökte finna en förklaring på ordet dugnad, men fann detta. Det finns alltså inget ord men det betyder att man fixar, städar och ordna på dagiset, i sitt område man bor eller så. Så vi ska alltså både "vårstäda" och laga saker, kanske måla staket osv på dagiset och hemma samtidigt imorgon :) Jag beklagar att jag i farten glömmer bort att jag är lite svorsk, men jag gör mitt bästa för att hålla på min svenska för Elians skull!

My Cinnamongirl or boy?

I norska MAMMA läste jag om dessa FANTASTISKA kläder! Tänk Prins Elian i en blå tröja med prinskrona på.... :) Klicka på guttekolleksjonen så ser ni! Sen att jentekolleksjonen är något jag drömmer om i framtiden är en annan sak...


I höst?
Bild: http://www.mycinnamongirl.com

Middag och muffins!

Idag ska jag på första samtalen om Elian på dagis kl 14.30, SPÄNNANDE! Längtar massor. Sen åker E hem med Elian och jag ska ut och äta med jobbet på Aker Brygge. Imorgon är det full rulle med dugnad både hemma och på dagis så jag ska baka en kaka till dagiset sen tar vi igen de andra 5 timmarna en lördag. Men istället för en "kake" tänkte jag muffins, det blir väl bra?

Som en liten flicka!


Tror ni jag blir glad av att få ett stort paket med bröllopsting? Inbjuningar, placeringskort, paljetter you name it. OOOO det är VERKLIGEN på tiden att bestämma sig nu :)

Spjälsängen såld!

Igår sålde vi förresten spjälsängen, det var vemodigt men om vi får syskon ska vi shoppa en ny. Vi sålde med vyssanlulltassar och madrasser också. VIT säng står på listan om Elian en dag blir storebror. ÅÅÅ vilken mysig tanke... syskon... ♥♥
Efter bröllopet kan vi tänka på sånt :)




En sån här vill jag ha i framtiden...


Välkommen till världen!!!

GRATTIS GRATTIS Älskade Charlotte och Ben till er PRINS! Längtar tills jag får se honom =)


Bilden hittade jag
här!

Många bilder blir det:


TACK för  ännu en UNDERBAR dag! Jag är så tacksam för att jag får vakna varje morgon med mina killar. Elian trippar alltid in någongång under natten, nu de senaste dagarna ganska tidigt på morgonen. MYSIGT!

Jippie!

Vi har lekt ute i eftermiddag och hoppat studsmatta! Jessica och Christian kom förbi och åt jordgubbar med oss innan Elian skulle bada och sova. E kom hem lagom till läggdags och la Elian som SOMNADE! Jippe, vi är tillbaka till rutinerna DIREKT då vi slutade med pencillinet.

Nu ska jag softa, E är och shoppar middag och godis, chips och glass!

Snabbt besök!


GLADA killen i bilen! Det har varit en skön dag men blåst en del. Men i bilen blev det VARMT så Elian somnade nästan men som tur var så var Bestemor hemma så vi kunde hälsa på snabbt. Då vaknade han igen och ville INTE åka hem =)


Kom så tittar vi i trädgården!


Luktar på blommorna!

Näsa...


Karin och Elian!

Friends!


Petra och Karin!


Lyx att ha vänner med sig.

Se Mamma!


Mysig stund vid dammen!




Slottsparken!

Idag tog vi bilen till stan och parkerade vid alla fina syrener vid Odeon. Elian sov sött i bilen så han sov vidare i vagnen då jag drack en god cappuccino och åt en scones på Kaffebrenneriet innan Karin och Petra kom och mötte oss i Slottsparken. Där ville Elian springa springa springa! Flirtade med killar, pekade på alla blondiner och sa Mamma och sprang efter hundar och fåglar.


Elian har fått en kotte av Karin och inspekterar den noga =)


Men Mamma vart tog fågeln vägen?


Kanske vi kan hälsa på en liten hund?


Här i Slottsparken promenerade vi ofta med besök då jag var gravid. Bror med familj, Charlotte och Ben mfl har gått turen med oss. Saknade Charlotte lite extra idag och tänker på henne hela tiden.



Härlig extra ledig dag!


Oj oj inte helt lätt med nya shorts som är stora. Vi invigde skärp idag =)


Här vinkar vi hejdå till E som spelar golf just nu. HAPPY MAMMA som fått sovmorgon TVÅ dagar i sträck - JIPPIE!

Happy Monday!


Idag är det lite kallare men Elian slängde av sig jackan sekunden efter detta fotot togs. Nu sitter vi inne och är på väg ut! Vi ska åka in till stan, jag har lust på en god cappuccino och en soft stund i parken. Men kanske det är för kallt?

Behind the scenes!


KYSS älskling!



Inte helt fel att "jobba" så här :)

Close up på MAMA!


Maten fotas.

Oj som det blåser!
Ni kommer vara less på "bilderna" innan ni sett de riktiga, men nu vet ni iaf vad vi höll på med igår.

Sov Sött underbara söndag! Ikväll har jag myst med Desperate och Greys ( I LOVE!) på pcn och E kom tidigt hem efter poker. Denna helgen har varit FAB med all sol, alla vänner och Elians skratt. Imorgon är vi lediga en extra dag och E ska spela golf tidigt så kanske någon vill ses runt 10 innan Elian somnar?

TACK för att jag och E har fått Elian, vi ska vårda honom ömt!

Hoppa högt!


Fotograf Emma som fotade då Kimm fotade. Ni kan se massa bilder
HÄR!

CHARLOTTE!

Mitt lyckotal är talet 12 och imorgon den 12 ska Charlotte få möta sin älskade son. Jag gråter av lycka ikväll för att lvet är så fantastiskt. Den här sången sjunger Carola och videon är inspelad i Sydafrika. Lyssna på den gumman och vila dig sista stunderna innan Prinsen ligger i din famn. Önskar jag var NÄRA men ni är i mina tankar ALLTID.


FAB DAG!

Vi har haft det så mysigt med besök idag. Ashi, PerArne ( nygifta - GRATTIS!), Pernille och Henrik kom först. De hade med sig massa mat så vi grillade hamburgare, korvar och lite kycklingspett. Sen kom Emma, Kimm och Elsa också! Barnen har lekt, vi har druckit dagens och myst i det växlande vädret. På slutet kom Bestemor ( Elian sken som en SOL!) med Petters barn. Vi har aldrig hälsat på dem tidigare och de var jättesöta och trevliga.

Alldeles nyss gick killarna upp till badkaret för att bada en smutsig Elian. Men smutsig = lycklig har jag hört... Jag tror det stämmer för vi har varit ute HELA dagen.


Elian och Elsa.

Gruppfoto? Don´t thinks so....

Close up på vår kärlek!


Pappor!


Fika!






Söta Pernille, PerArne och Henrik dricker smoothies i gräset.


MAMAS! Det var vi Mammor som fick varsin dagens med hallon idag. Det är vi VÄRDA! Är så glad jag har lärt känna er båda, ni är så goa.




GOASTE BESTEMOR som knappt fick lov att gå ikväll ifrån Elian.
Båda är i sin egen värld på denna bild men jag tycker den visar att de verkligen tycker om varandra. Att slappa av och fundera mitt i allt är äkta kärlek.




Skön dag!

Just nu sover Elian i vagnen och jag myser i soffan! Jag ska passa på att kika på ett avsnitt av Desperate som jag aldrig hinner se =) Det är varmt men soligt/molnigt omvartannat och det är SKÖNT! För då kan jag ligga inne och mysa en stund utan dåligt samvete. Elian sussar nästan bredvid mig då jag har altandörren öppen.


Jag nyss ute på tur. Elian kikade på allt spännande och somnade då vi strax var hemma igen och jag åt upp godiset ifrån bilresan igårkväll. Man måste få busa till det ibland, prefekt med kaffehållaren till godispåsen ;)


Det var ju SÅ mysigt att få vara fina, ha picknick, pussas och bara vara vi igår mot betalning =) Så här kommer ännu en mobilbild som jag fotade igår i farten. Här var vi nästan färdiga. Jag glömde kameran och macen hemma igår så jag bad Emma fota lite så förhoppningsvis får jag bilder på mail snart. Berättar då bilderna används och ni kan se dem "på riktigt".

Gårdagen:


Vi två i solen igår. Vi fotade i många timmar och trots solen så var det mycket vind vid havet = kallt! Så idag är det skönt att ha en soft dag. Vi får mysigt besök av Ashi med familj.


Igårkväll vid 22 i bilen.

Tack snälla bästa, underbara Bestemor, Håvard och Linda som hjälpte till med barnvakt igår!!
GRATTIS Linda som fyller år idag, Happy Birthday!



Godmorgon!

ÅÅÅÅ så skönt det var med SOVMORGON idag!! E skulle ha spelat golf mem tar det imorgon så jag fick sova ut, välbehövligt! Nu sitter en trött kille bredvid mig så jag ska göra mig klar och gå tur tänkte jag. Hoppas ni myser denna sköna söndag. Här är älsklingen i bilen i fredags:


Done!



Nu är vi klara för idag! Vi har varit i tönsberg o fotat till ett köpcenter som ska göra ett sommarmagasin!

Se så fin jag är!


Elian ÄLSKAR shoes!

VIsk visk

Jag viskar Godmorgon sunny saturday!
Min röst är obefintlig idag och Elian skrattar åt mig då jag försöker prata =) Han ligger i soffan med E och myser med morgonvällingen här. Halv tolv kommer Bestemor och är barnvakt idag. När jag sa det ( försökte) till skrutten sa han Bste vilket betyder Bestemor och så skrattade han!


Dresses!


En av alla klänningar! Jag blev kär men den kostar 1600 och det var för dyrt för min smak :)
NU ska jag bums i säng. SOV GOTT!

Busig Elian!

Här är det styling och fix ... E och Emma fixar hans hår nu =)
Nedan är Elian idag då han lekte, sen fick han syn på mitt hår som han ville dra i :)


MINNEN!

Det är mysigt att kika i albumet som Viktoria gjorde åt honom på hans ettårsdag:


Där är jag Mamma, ser du så liten jag var?



Tack snälla älskade Viktoria för detta fina album!!

Fredagseftermiddag!

Nu är jag och Elian på nedervåningen, jag gav upp. E kommer strax och tar över - ÄNTLIGEN! Emma kommer också och provar kläder på oss inför morgondagen.

Efter jobbet idag ( jag gick tidigare då min röst var helt slut och jag sålt bra) så åkte jag och E på ett center nära jobbet. Vi skulle egentligen bara byta någon tröja sen "fira" hans sista dag i solen med fika men vi hann inte så långt. Vi shoppade åt Elian och lite åt E sen handlade vi middag och hämtade skrutten på dagis. Vi har två dagar i sträck fått fina kort som "Elian" gjort till oss med bild, text och idag en teckning... Jag blir SÅ rörd!

Hemma blev det grillning och sen åkte E till golfbanan och jag och Elian myste ute en stund sen tog vi tag i städningen, så skönt det är efteråt. Men det är en del att plocka och fixa kvar... Rent är det viktigaste.


Sommaren är här!


Ännu en härlig solig dag!
Just nu lägger jag Elian utan större framgång...

Grilla grilla grilla i hettan!

Nu är det grilltime hos oss! Vårt hus behöver verkligen städas men vi passar på att vara ute i sköna vädret. Tar hellre hand om dammet en molnig och sval dag. Det är HETT! Elian satt i blöjan i bilen och svettades, vill ej ha för hög AC på nu när min röst är nästan obefintlig. Men jag avbokade läkartimmen, ska se på måndag om detta ej ger sig. Har en misstanke om att AC:n i bilen kan vara boven :)

NJUUUUUT eftermiddagen alla härliga, ni är de BÄSTA läsarna i världen!
KRAM

Lucky me!


Se så fina örhängen jag fick av Zryan! De låg i en söt påse på mitt tangentbord då jag kom in ifrån lunch. TACK söta snälla du!
De kommer ifrån Indiska.

Ännu en lyxig utelunch!


På Godt Bröd igen!
Jag åt en god sesammacka med avokado, brie, skinka och massa grönsaker.



Jessica och jag. Mitt hår ser väldigt gult ut här. Kanske för att jag blev röd av solen eller klänningens färg? Det sre iaf inte ut så i verkligheten hoppas jag :)

Vart är världen på väg?

Jag läste nu inne på Aftonbladet tror jag om Mischa Bartons celluliter? Herregud tänkte jag, vad har jag missat? Googlade på "mischa barton+cellulite" och fann massa bilder på olika bloggar på hennes ben. Vad håller världen på med? Alla bloggar som bara handlar om andras brister, fel, bilder eller uttalanden känns för mig väldigt lågt? Kvinnor är skapade på ett vis och de som "lider" av celluliter har otroligt svårt att göra något åt dem. Tyvärr! Jag VET för jag vet att det är ärftligt och det har väldigt lite med vikt att göra. Celluliter känns som ett tabuämne men jag som har och har haft det ganska länge vet hur jobbigt det är. Läste en gång på en blogg att en tjej äcklades av andras celluliter på stranden och hon bad dem att stanna hemma eller skyla sig, WHAT?

Oavsett hur smal man blir så försvinner de inte. Med bra kost + träning kan de minska men aldrig försvinna, mina syns ännu mer ju smalare jag blir. Jag har börjat sträcka på mig och se på det som är bra, inte på det som är sämre. Gör det ni också! Detta är ett ämne som jag tror få skulle skriva om när det gäller ens egna ben men då det gäller andras och kändisars så zoomar man in för att hitta fel. Sluta med det - inte konstigt världen ser ut som den gör! Vissa är "lyckligt lottade" länge och slipper dem kanske helt eller delvis hela livet medans andra får dem relativt tidigt i livet.

Då jag bodde på Gran Canaria var det en sliskig kille som jobbade där jag jobbade som sa en gång att jag var SÅ vacker det var bara så synd att jag hade lite celluliter( han hade sett mig på stranden). Hahaha, jag var 18 år och kunde ha tagit åt mig och fått panik...Efter den dagen sjönk han så lågt i mina ögon. Man ska rosa varandra, ge varandra beröm och pepping. Inte ljuga men hjälpa andra att fokusera positivt, inte negativt.

Skulle någon kommentera en lite för tjock mage? Kanske Farmor hade gjort det men det var ju charmen med min goa Farmor, de äldre måste ju kommentera om man ser mullig eller smal ut. Men annars i dagens läge är det väldigt positivt att vara smal. Läkare, fysioterpeuter, gynekologer kan lätt ge en komplimang att man är "tynn" = smal. Till viss del är det okej men att säga att smal = bra är så fel. Speciellt då ni ser hur tidningarna gör med tex Mischa. Hon kan inte få vara söt, vacker och lagom utan hon ska granskas. Stackars kändisar...

Vi lever ett relativt kort liv - TA VARA PÅ DET PÅ RÄTT SÄTT!!



Nu ska jag luncha med min älskade Jessica i solen!

Sista dagen...


Igår på soltaket på jobbet.

Så var det sista dagen @work för min kära. Vi har alltid jobbat tillsammans så lite tomt kommer det att bli utan min hunk på jobbet men kanske bra också? Att längta efter varandra lite extra är ju aldrig fel.
Ups and downs - jag ÄLSKAR dig Eivind!

Pollen?

Jag fick tips på jobbet att tjock och svullen hals kan vara pollen? Ska iaf ta en test kl 12.45 och se. Jag har inte ont i halsen alls men nyser och är täppt i näsan på natten och morgonen. Jaja vi får se.
Klänningen jag har idag är min favvis ifrån H&M som jag shoppade ifjol.

Dagens!

Nu har jag precis pratat med min C och grattat henne, SAKNAR!!!!!

Här är jag idag:




Sover jag? Nästan =) Jag har sovit lit inatt igen. Elian sov oroligt och kom in och gallskrek MAMMA och la sig bestämt i vår säng. Sen är min röst inte helt tillbaka, jag är alltså förkyld. Men solen skiner och det är FREDAG!




HAPPY DAY!

Idag är det min bästa väninna Charlottes FÖDELSEDAG!!!! Hon har en liten prins i magen som beräknas komma på måndag så jag tänker på henne dygnet runt just nu =)

GRATTIS GRATTIS älsklingen min, du är den mest fantastiska vännen. Älskar dig!




Kvällen:


Dessa står ute bredvid grillen just nu.

WHAT A NIGHT! E har spelat fotboll och jag har springit upp och ned till Elian i över två timmar... Jag blir supertrött av att inte få egentiden efter 19 som jag är van men det är bara att gilla läget, snart vänder det! Nu ska jag kika Desperate och sen sova. Pratade med Syster nyss och jag har nästan mist min röst. Bådar inte gott inför morgondagen men jag ska vara tyst from nu :)

Imorgon då vi vaknar är det FREDAG - JIPPIE!

Sov Sött!

Blommor!


Mina älsklingar på Mester Grön!

Här kände jag mig lost och tittade mig runt för att se om inte min Mamma var i krokarna? Hon var nämligen med sist men nu när jag behövde alla tips och råd så var hon hemma i Malmö. Jag stod länge och klämde på olivträd likadana som AnnaStina hade hemma hos sig på Johannas dop. De är FINA men kostade lite för mycket för att jag skulle kunne köpa dem + allt annat så det blev blommor och krukor för 1000 kr och det är ganska mycket det också... Men två olivträd vill jag ha ...snart :) AnnaStina är den man ska fråga om inredning, synd att du är i Thailand ännu Darling. Men snart ses vi!



Nu när jag skriver sitter jag i köket och killarna gör sig klara för natten ( läs Elian). Det doftar SÅ gott i köket av liljorna jag fick i helgen, de har slagit ut nu. Man ska se på de små tingen i vardagen och uppskatta dem... Inte vänta på det ena eller det andra. Ta allt som blir bättre än du tänkt som en stor överraskning! Fast jag vet att det är svårt ibland att leva i nuet.

Vardagsaktiviteter!


Puss i hettan! Här drack jag smoothie och Eian åt upp sin yoghurt då vi gick mellan två center och E körde bilen dit. Ännu en dag med shopping i high heels, det var SKÖNT att ta av skorna i bilen sen :)


Life is good!

Pappa är BÄST!



Kul med shopping!

Det gick snabbt att plantera! Vi har sommarhett idag, 25 grader i skuggan och strålande sol så Elian har myst i t-shirt men svettats... Det blev fruit & yoghurt på McD till nuggetsen och det gillade han, perfekt istället för glass med yoghurt och fruktbitar ( jordgubb och blåbär).


Det är KUL att shoppa! Alla kuddar, vackra ljuslyktor ( stora vita med glas..), vaser och annat kunde lätt ha fått följa med hem. Men det tusenlapparna ryker SNABBT så vi väntar liiite till med sånt. Jag blev iaf superinspirerad av det som de hade ställt ut idag på Skeidar.

Elian säger förresten GÖY som betyder KUL på norska!


Shoppat!


Dessa ifrån Skeidar blev det! Svenskt märke - I like ;)
Man kan få mer fancy och bekväma stolar för samma pengar ( det blev ca 7200 kr med kuddar + hemkörning) men det är så klassiskt och fint tycker jag med vitt trä... Har alltid drömt om maritimt tema ute och nu när vi har ett vitt hus passar det ju perfekt!

Jag bloggar ifrån bilen nu men nu svänger vi strax in hemma så jag ska avsluta och packa ut blommorna vi shoppat! Här ska planteras!

VITT!

Jag och E planerar trädgård de små stunder vi hinner och jag vill ha VITT! Men det finns inga supersköna stolar då... Men det spelar ingen roll, snyggt är det! Vi har tänkt att ha en liggstol i vitt också ( trä). Nu tänkte jag fråga er om ni sett något liknande de nedan, i Oslo? Jag fick hem ett reklamblad där det fanns en budgetvariant men kommer ej ihåg vartifrån...


Nu hittade jag,
hit ska vi idag :)

Kärleken till sitt barn!

Läser återigen om fruktansvärda saker som sker våra underbara barn omkring oss... Igår på Barnmorskorna fick man se den goa barnmorskan Lisa då hon arbetat med Läkare utan gränser och förlöst bebisar i helt andra omgivningar. Så otroligt starkt att tänka och se på andra kvinnors situationer som vi inte ens kan föreställa oss. Men något förenar oss och det är styrkan! Vi bär våra barn inom oss, föder dem och ÄLSKAR dem. Kärleken till Elian är obeskrivligt stor och jag är tacksam varje dag för att han kom till oss.

Go alla MAMAS och PAPAS därute som behandlar era barn som små mirakel som ska bli starka självständiga underbara vuxna barn. För våra barn kommer de alltid att förbli :)


ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!

SOMMAR!


Anne, Roar och GunnHeidi.
Se så mycket färger!
Nu ska vi shoppa dagens cappuccino här, sen sitta någon minut i solen. Man måste fånga ögonblicken!

Kollegor!


Idag:




Klänning ASOS
Skor ZARA

På jobbet råder "summerstyle" ( inget planerat men många har klätt sig färgglatt)idag, ska försöka fota och visa senare. Alla blir på gott humör av blommor och färg! Jag försöker vara på jobbet idag eftersom jag ska till fysio kl 14.30. Ska be henne tipsa mig ännu mer om hur jag ska göra för att slippa ha ont. Min Mamma är helt vild och tokmailar mig just nu om bröllopet, men det är KUL!

Happy Torsdag

Igår hann jag få lite massage innan jag la mig och jag hann också shoppa mineralpuder här. Jag testade det på hudpleieskolan men de hade inte min nyans inne. Jag kände mig superfin och fräsch i det så att varva med Mary Kay blir kul. Vi får se vem som vinner ;) ( Men fick nu mail att de ej skickar till Norge :))

Hoppas ni sovit gott och är pigga och glada! Imorgon är helgen ÄNTLIGEN här. Jag var medbjuden på bröllopskväll med svenska tjejer i Oslo som ska stå brud i 2008/2009 på Odeon igårkväll men jag hade egentligen planerat besök av Jessica och Kristian som vi fick ställa in pga mitt huvud. Men annars hade det varit väldigt trevligt tror jag! Hoppas ni som var där hade en bra kväll.

Idag har jag fysioterapi sen har vi ingenting planerat. Vi ska bara vara vi tre - det behövs ibland :)

GRILLGALNA!


Elian visar Linda sina saker!


Tore och Julie.

Vi leker i tältet.

ÄLSKADE UNGE!


Bus med Onkel och Linda.

Håvard med sin goa flickvän Linda!

Detta var vår mysiga kväll. Elian har varit omöjlig att lägga så han är nog tröttis imorgon. Nu ska jag lägga mig så att min nacke får vila, den värker big time ikväll. Det är så tråkigt att känna sig så begränsad.

SOV SÖTT!

Solig kväll!


Just nu sitter vi ute och myser! E har pollenallergi + snus men han är fin ändå =)

Jag har spenderat eftermiddagen i sängen. Migrän igen...Mitt huvud gör fortsatt ont så det blir sova direkt efter kvällens avsnitt av Barnmorskorna. Elian la sig för en halvtimme sen, han har haft SÅ kul med vårt besök. De har grillat medans jag sov. Men jag vaknade till då de nästan ätit klart.

Ta hand om dina fötter!

Just nu sitter jag och får fotbehandling på Norsk Hudpleieskole. SÅ skönt. Kan tyvärr ej ta fransk manikyr som jag bokat in då Emma vill måla mina naglar på lördag då vi ska fotas. Hon ska styla mig och vi ska fotas för en katalog. Skriver mer om det då jag vet vad jag får skriva =) Hon kommer ikväll för att prova kläder på mig och E. Nu ska jag njuta här, utan mac :)

Mailtrubbel!

Min mail strejkar och är avstängd de nästa 48 timmarna... Maila mig på [email protected]

TACK!

Paul smith!


Jag bad Öyvind visa sina snygga skor ifrån Paul Smith, shoppade på Sten & Ström i Oslo!
Han är för övrigt singel och vill ni gå på dejt i Oslo så har ni än en gång chansen, maila bild + info.
Han är väldigt snäll så var inte rädd :)


[email protected]
Subject: DEJT!

Lekkerdisken!


Sötaste Zryan. Vi njöt i solen och åt god macka ifrån Lekkerdisken med parma och manchego.
Yummie!


Ännu ett Cubusfynd.
49 :- kostade linnet.

Pink!


Mina läppstift jag använder just nu. Nivea och Gosh.
Nu ska jag och Zryan på lunch ute i solen!

Orkar ni ? :)

Godmorgon soliga onsdag!
Vi kör en ny runda på ni som läser hos mig, ni är ju så goa så jag vill än en gång veta:
Ålder
Status ( gift, sambo, singel)
Har du barn? Hur många?
Gravid? Bf när?
Vart bor du? ( Behöver ej svara)

TACK om ni orkar svara! Ni är så många som läser och jag vet att man sällan hinner lämna kommentarer men just denna frågan hade varit väldigt kul att känna till :)

KRAM

Ang skelning:

Elians lappanvändande hjälper MASSOR! Det är bara då han är sjuk eller trött som vi anar skelandet. Så vi fortsätter och hoppas att det fungerar som det ska. På bilden ifrån idag skelar han men vi tycker självklart att han är världens vackraste oavsett hur han ser ut. Dessutom var klockan mycket, nästan läggdags :)

Bloom up your day-bloom up your life!

Nu kom E hem och jag tror jag fick Elian att somna tillslut med lite bärande. Han har ju varit sjukis och går på pencillin plus värmen = obalans.

Vi hade SÅ mysigt idag då vi fick besök av bästa Petronella! Elian kramade henne och hon skulle ge lax på gaffeln, han skulle smaka hennes vatten och hon skulle bära honom. SÖTT.


Petronella och Elian i farten!


Grillat är gott :)


Aj aj, stickor i foten....


Kvällsmys.
Tack för att du finns Petronella!

Nu ska jag se Greys på pcn sen sova tidigt.

Söta plastglas till trädgården. Köpta på Nille idag efter fysioterapin som jag hade kl 14. Hon masserade mig och knäckte en del i ryggen - SKÖNT! Men hon vill att jag ska komma oftare... Har inte tid!


tröttis....



Ikväll har jag sprungit in och ut ifrån Elian säkert 50 gånger... Det är för varmt för att sova men han är SÅ tröttit... Hoppas han somnar snart. E är på möte med sameiet här ( radhusägarna). OOps nu kommer en tröttis ut och ropar, gotta go!


Att inte bo i stan:

Det känns aningen skönt att marinera grönsaker och göra sallad efter en SEG kö hem. Men det är värt det, vi kan vara ute alla soliga dagar. JIPPIE!

KAffe!


The Bachelor...Eller jag menar Öyvind =) Står tejerna i kö för honom..? Eller kaffet?

Anne & jag!

Blogging in Oslo?

Idag har de tydligen pratat om bloggar här på radion i Norge. De pratade om att Sverige ligger långt före :) Det är inte många norska jag känner som har en blogg, har de en har jag oftast bett dem skaffa en! Synd att jag missade inslaget. Annars ligger Sverige också före i tiden med mobilt bredband, videosamtal och snabba hastigheter på internet via mobilen, bluetooth osv. Tur att jag är svensk ;)


Mamma eller Pappa?


Ännu en tubtop som kjol =) Denna ifrån BikBok, kostade 149:-

Igårkväll vaknade Elian några gånger och då kliver han ur sängen, öppnar sin dörr och går till grinden vid trappen och ropar på oss. Går E upp så vänder han på klaken, går in i sitt rum och lägger sig. Går jag upp ska han upp i famnen och in till vårt sovrum till vår säng. Han pekar och vill sova inne hos oss. Men jag fick honom att sova i sin egen säng tillslut igår strax innan jag la mig. Men VIPS så hör jag små fötter på väg in till oss... Så kommer han och lägger sig mellan oss och somnar som en Prins. Man sover sådär men det är ju SÅ mys!

Nu ska vi bege oss till dagis och jobb.

Pink dreams!


Bild:
Forever21.... Ikväll har jag shoppat en del ;) Efter att ha fixat med räkningar, bröllopsplanering och annat så var det så kul att klicka hem lite sommarnytt. Vi ska på bröllop i juni och då behöver man en fin klänning :)

Nu ska jag förbereda inför morgondagen, men först få lite fotmassage. Det ska bli så skönt att lägga sig i sköna sängen, att sova är SÅ underskattat.

Sov Sött!


Varma hallon med vit choklad...

Nu ska jag mysa med Andra Avenyn och varma hallon med vit choklad över ( i ugnen) + vaniljglass!

Hoppas ni alla haft en happy måndag? Jag hade en BRA start på veckan, det känns så skönt.


Vi har STORMYST idag!!!!






Underbara stunder!


Underbart!
Att kunna äta ute är så MYSIGT! Ikväll ska vi softa och planera bröllop + se Anna Pihl. Vi har hittat inbjudningarna vi vill ha men vet inte vart de finns. Om jag ej finner dem ska jag be er om hjälp lite senare :) Ni får gärna länka till bra kort/häften-sidor. Vi har varit alltför sega med hela bröllopsgrejen men ska ta tag i det väldigt snart :)

Nu ropar E, Elian ska sova så jag ska ge medicin + pussa godnatt.

Kram sålänge!

fynd!

Nu myser vi hemma! Jag fyndade lite idag och sen handlade jag mat innan jag hämtade vår underbara skatt på dagis! Han var SÅ happy att få leka imorse och då jag hämtade kramade han mig och vinkade hejdå till de andra. Vårt dagis är så bra, är glad att han har det så fint om dagen.


49:- på Cubus!

Vi ska nu grilla då E kommer hem. Han ska inte jobba kvar hos oss längre så vi kommer arbeta på olika arbetsplatser framöver, spännande ;) Detta är något jag kommer med mer info om väldigt snart =)

Vårpussel!

Nu börjar min kalender bli fullskriven. Dugnader i barnehagen, möhippor, på lördag ska vi fotas hela dagen = kul!, 17 maj, barnetåg... Massa kul som sker. Men det känns verkligen att sommaren strax är runt hörnet. Jag måste boka in en Sundsvallshelg och stämma av inför bröllopet också...

Siste natt med gjengen?


Läste ELLE igårkväll och inser att det är SNART jag blir Eivinds Fru...

Strök under en mening som jag verkligen tyckte om och visade detta uppslag för Anne imorse :) Man måste ju delta i planeringen? Nejdå just nu känns det som att ting sker, mailadresser ska samlas in, folk frågar mig vilka helger jag är hemma osv... Spännande!



Jag är en sån som gärna vill dricka rosa champagne och dansa hela natten lång!


På bi...


Detta var förra veckan då vi satt på BI och lunchade. Anne trodde jag fotade och folk omkring oss undrar nog vad som sker? :) Men photobooth är kul :)

Cappuccinotime!


Idag var det GOTT med en cappuccino ;)

Måndag!

Godmorgon! Hoppas ni sovit bättre än vi =) Elian traskade in till mig runt 1 sen har vi sovit sådär... De ligger fortsatt uppe och sover så Elian dricker vällingen i sömnen, men de ska väckas NU! Vi brukar åka kl 7.

Njut morgonen!

Soft söndag!


MYSIGASTE stunden idag!

Nu ska jag kika lite på serier på pcn sen försöka lägga mig i tid. Hoppas ni alla haft en LOVELY helg oavsett om ni jobbat, pluggat eller varit lediga. Att ladda batterierna då man kan är VIKTIGT.

KRAM


Liljor vi fick igår. TACK - de är så vackra!

PLAY!


Älsklingen leker!





Det har varit bus och lek HELA dagen och Elian tog en LÅNG nap idag i soffan. Nu står han här och säger att han bajsat så det är dags att fixa ny blöja och sen är det snart sovdags. Imorgon är det måndag! Jag tror han saknat sina kompisar på dagis men han ha stormyst hemma med sin Pappa så det är inte så illa det heller ;)




Friends!


Jag och Elian i farten. Det enda kortet på oss två, så det får se lite tokigt ut :)
Ännu en härlig dag har spenderats ute i vår lilla trädgård!
Skai, Jorunn och Julie kom med massa mat som vi grillade. Vilken lyx!

Barnen har lekt, spelat fotboll och busat tills de nästan ramlade omkull av trötthet. Jag blir varm i hjärtat av såna här dagar. Sol, värme, vänner, barn, god mat och en kyss av sin kära. Nu badar han Elian som snart ska sova, han är väldigt tröttis ikväll...

Vinnarna är.....

Jag ligger i sängen och softar och fick veta att vi snart får besök så det är dags att klä på sig och göra sig klar! Men jag har legat och kikat på alla FINA kommentarer i tävlingen och jag vill gärna utse vinnarna NU:


GRATTIS:

Postat av: Lina

Hej! En blogg som ger lite rosa skimmer till vardagen! Jag blir alltid så tacksam för min bebis och för vårt liv när jag läser din blogg!

Synonymer:

Uppiggande
Vacker
Kärleksfull
Inspirerande
Glad


Postat av: Marika

Synonymer med din blogg:
Ger uppmuntran och peppar
Man får en tankeställare om att se allt positivt
Kärlek, kärlek & kärlek
Inspirerande
*Mänsklig! Alla har vi bra och dåliga stunder. Men sånt är livet.


Tack för en superbra blogg!

2008-04-28 @ 13:28:03
URL: http://blivandefruandersson.blogg.se/

Postat av: Sofia E

Den med rosorna på hade varit perfekt att hålla koll på alla viktiga datum i (:

- Glädje
- Kärlek
- Värme
- Positiv
- UNDERBAR!

TACK för en underbar blogg. Den lyser upp min dag!


 

Postat av: Mie

Den med roser skulle passe som hånd hanske i min veske i vår! jeg trenger noe rosa til å piffe opp litt :-)

De fem sterkeste inntrykkene jeg sitter igjen med ettter å ha lest bloggen din er:
-Energi spreder (jeg blir alltid GLAD)
-Kjærlighetsfull (Jeg blir ofte rørt)
-Trendy (jeg får inspirasjon både på mote og interiør)
-Positiv (Jeg får godt humør av bloggen din og får pepping til å se ting fra den lyse siden!)
- Lykke (jeg får så himla lyst på en egen liten familie og innser også hvor heldig jeg er som har min kjære. Selv om vi ikke har noen barn sammen enda.)

2008-04-28 @ 14:37:02



GRATTIS!!! Maila mig ert namn+adress så kommer vinsterna i posten! Eftersom varken Lina eller Marika skrev vilken almanacka ni ville ha så får ni varsin med Flamencos på!
Njut dagen alla söta, kom ihåg att krama lite extra på din kära just idag.


Mail: [email protected]


Pannkakor!


Idag blev det pannkaksfrulle!

Nu sover Elian i soffan och E spelar lite xbox. Jag ska sätta mig i solen och njuta!
Ikväll ska jag skriva vilka som vinner då Elian somnat, så kika gärna in efter kl 19.

Igår:


Söta familjen!


Min älskling

Elian smakar en marinerad champinjon :)


Tröttisar....


VACKER HIMMEL!




Sen satt vi ute med filiar och tända ljus, det var så MYSIGT!

Sommaren är här!

Det ska bli sol och runt 20 grader hela veckan! Vi hade supertrevligt igår och satt ute hela natten. Men jag somnade inne med Elian då han behövde lite Mammakramar inatt. Tror vi alla var i säng strax efter 2.30? E har fåt sovmorgon idag och Emma, Kimm, Elsa, Elian och jag har ätit pannkakor till frukost. De åkte precis hem och jag har röjt undan här. Nu ska vi strax lägga oss uppe med E jag och Elian. SOVA ska bli skönt, så att vi orkar njuta av det vackra vädret tillsammans sen.


Den här bilden var så rolig.  E ger Kimm en öl precis och Emma passar på de små. De leker väldigt fint ihop men Elian luggar henne i håret rätt som det är :( Det är något vi alltid måste passa på, att han oftast gosar med andras hår men rätt som det är drar hårt. Det är inte alls kul...


Det mumsades korv igår :)




Be fabulous!


Idag ska vi dricka den fin
champagnen som jag fick av AnnaStina i present, önskar du var med sweetie!

Skön lördag!

Vi myser och har nyss haft besök av Bestefar! Nu ska jag laga pastasallad här till middagen.




Eftersom Elian är på bättringsvägen kommer jag lotta ut vinnaren av kalendrarna imorgon!

På Grillshopping!


Om ni såg en Mama med stilettos på Byggmakker ibland alla killar i arbetskläder så var det jag! E hämtade mig hos Anne ( jag sov över) så det var bara att trippa omkring med nostalgikänsla idag.... För visst har man väl någongång sovit över då man varit på partaj kvällen innan? Jag och mina girlies gjorde alltid det hos varandra då vi var yngre, oftast sov vi alla hos mig eftersom jag flyttade hemifrån då jag var 17.

Just nu sover Elian efter en mysig dag. Vi åt på McD och myste. Jag hör att E behöver lite hjälp att montera så jag ska ut i trädgården nu. Vi ska grilla med Emma, Kimm och Elsa i eftermiddag. LOVELY!

Kvällen igår var FAB!


Anne hade gjort så fint igår! Här är hennes balkong.

Min "kjol" som jag hade igår är en tubtop ifrån Cubus!


Anne, Jessica och jag.

Hemma!

Nu kom vi hem efter massa to dos! Grill, mat och vin är fixat till kvällen!

Girls night out!

Nu ska jag ta bussen in till stan och möta Ashi och åka hem till Anne! Det ska bli SÅ kul med tjejkväll och E mår bättre och får besök av sin bror. Perfekt! Njut kvällen alla söta!

e

Inviger de nya Converseskorna!

Just nu försöker jag småstäda härhemma. E ligger dålig med huvudvärk och Elian vill nog gå ut.... Så jag tänkte röja det värsta inför imorgon och sen ta vagnen till kiosken och köpa en korv eller så åt Lillprinsen.
Elian vill ta på sig sina gamla Converse förut men de är för små så det blev de nya, blåa!


w

Alltid i farten... Inte lätt att hinna fota =)




ÄLSKAR dig skruttis!

SKRATT!


Ny sjal ifrån Ellos tänkte jag visa här så ville Elian vara med på bilden!

Bloggar i bilen...den står stilla ;)


Här är jag NU!

Ska springa in tilltandläkaren och borra... AJ! Men jag vet att det är så skönt efteråt då det är gjort. Hoppas ni har det lite trevligare än mig :)

VÄLKOMMEN FREDAG!


Elian mår bättre idag och var feberfri inatt men vaknade och var orolig. Nu på morgonen har vi MYST i sängen och jag klev upp eftersom Eivind har så ont i huvudet. Att få sova till kl 9 är sovmorgon för mig oavsett :)



Bestämd! Här ville han ha vatten ifrån kranen...


GLAD! Nyss pratat med Moster.
Nu ska jag snart väcka E och ta en dusch, ska fixa en nagel kl 12 sen tandläkartid kl 13.15.


Hoppas ni får en underbar FREDAG!

Ps. Tröjan på bilderna som vi fick ifrån Barnlycka har tvättats säkert 15 gånger och håller sig fortsatt lika fin! Det var någon som ville veta, då jag skrev om den då den var ny.

Soft kväll!


Juli -07 i Sthlm

Vi fick en skön myskväll här med en son som sover i sin säng efter att E burit och lagt honom med hjälp av bärselen. Nu ska jag lägga mig så att jag orkar med natten om Elian vaknar. Imorgon ska jag få sovmorgon, SKÖNT!
Sov Gott!
KRAMAR♥

liten status här:

Elian vill inte sova så E bär och sjunger uppe. Jag myser med rött vin, tända ljus och Unicefgalan på tv4 med vackra Kristin Kaspersen/Fahlén. HOPPAS Elian får sova skönt snart. Annars blir det ännu en tokig kväll med vaken son.

Optimistisk!

Jag känner mig så lättad då jag vet att lillprinsen nu får medicin och är på bättringsvägen! Vi har nyss ätit middag och han har skrattat och busat hela tiden =) Desserten blev vaniljglass, jordgubbsyoghurt + frusna bär i mixern. MUMS!


Mina kärlekspojkar på Akuten.

Det ser ut att bli sol på lördag. Vi ska få besök av Emma, Kimm och Elsa och grilla då så vi måste shoppa en grill imorgon. Jag ska också fixa en nagel och laga en tand. Nu ska jag återgå till disken här, med ett glas rött blir det mesta trevligt ;)

Elians första skypesamtal!


Mormor fixade sin webcam så att de kunde se varandra! Succé!

Medicinering startar NU!

Nu är vi hemma igen! Elian ska badas och jag ska laga middag. Vi känner oss så lättade då vi nu vet att det är en bakterie som behövde behandling så Elian svalde nyss den första dosen medicin. Den var superäcklig sa läkaren men det gick så bra. STOLT Mamma är jag just nu :)

Njut kvällen!

Akuten!

Nu gör vi oss klara för akuten... Elian har nästan 40 i feber..IGEN!


Lite mat i magen!


Elian åt lite yoghurt och fullkornsringar förut! Nu sitter han i min famn och myser efter en lur i soffan som vi tog tillsammans.




Pratar med Mormor i telefonen!

SOVMORGON!

Inatt sov E i gästrummet med öppet fönster för att bli sval men han har fortsatt hög feber. Elian vaknade inatt vid 1 och gallskrek. Så kräktes han klumpigt igen och sen bar jag och sjöng så att han somnade om. Helst ville han gå ned som han sa och leka... Hmm TUR att han fick ro igen. Kl NIO vaknade vi!! Jag fick chock då jag kikade på klockan men det är inte så konstigt egentligen då han somnar supersent just nu.

Jag har lite ont i huvudet men är tacksam över min sovmorgon så nu ska vi mysa med Nyhetsmorgon härhemma. Dagen blir SOFT. Undrar när stackars Elian är helt frisk igen? Om han kräks en gång till och har feber så ska vi åka till akuten. Jag blir så orolig.

Njut dagen och HAPPY 1 maj!