Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya!

Jag hoppas du haft en jätteskön kväll! Jag ska förbereda inför morgondagen och sen lägga mig och sova. Kvällarna flyger fram, speciellt då man har en liten kille som INTE vill somna. Men jag hann iaf ta bort mina naglar, ajaj så ömma de är nu. Men jag vill låta dem andas lite och jag har faktiskt inte tid att spendera timmar hos min nageltjej just nu. Fysioterapi minst två ggr / veckan, jobba + vara en glad Mamma till Elian samtidigt som jag vill hinna med träning ( som bortprioriteras, dåligt av mig...), möta vänner, uppskatta vänner ( önskar jag hann med det ännu bättre) och vårda min och Es relation..Skönt att skriva av sig för idag är det ännu en viktig dag på jobbet, jag har tänkt att göra en BRA månad!

Kram - glöm inte bort att du är fantastisk. "Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya " Något liknande brukar det stå i eftertexterna till Andra Avenyn i svt - I like!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Vilket bra talesätt, det ska jag verkligen ha i tankarna varje kväll innan jag går och lägger mig! Kram & god natt!!

2008-05-19 @ 22:50:45
URL: http://enprinsessa.blogspot.com/
Postat av: jossan

bra inställning! jag brukar ibland längta tills nya bekymmer bara för att då får man slippa de gamla!

2008-05-19 @ 23:34:42
URL: http://jossansnya.blogg.se/
Postat av: Abbes pappa

Jodå. Är det något jag lärt mig sedan Abbe föddes så är det att man kan vara säker på att det dyker upp nya problem innan man vet ordet av. Så det är bara att ge fan i att oroa sig.

2008-05-19 @ 23:56:47
URL: http://www.hejaabbe.com
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Hemskt bra citat! :)

2008-05-20 @ 07:47:16
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Pethra

Men så kan man väl inte gå runt och tänka? Vad deprimerande och sorglig. Visst är det tufft att vara förälder men jag tycker nog att kärleken till barnen och barnens kärlek till oss föräldrar överväger det jobbiga. Man behöver inte var superpositiv alltid som du annars är men detta var tråkigt att läsa även om jag kan förstå dig till en viss del. Njut istället, känns det jobbigt så sätt dig ner och bara titta på Elian när han är som mest krånglig och njut av det du ser och stäng av allt ljud, då ser du enbart kärlek och får nya krafter att orka med mer!

2008-05-20 @ 09:05:05
Postat av: Josefine

Tro mig jag satt och njöt ögonblicken ikväll då han var heöt vild. Ordspråket är roligt tycker jag, och det syftade på annat än Elian :)

2008-05-20 @ 09:07:46
URL: http://prinsessans.blogg.se/
Postat av: Pethra

Josefine: Jag menade absolut inget illa men jag tolkade ihop det med Elian eftersom han inte ville somna :o)

2008-05-20 @ 09:23:20
Postat av: Jesperragne

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.

2009-03-23 @ 10:03:18
URL: http://jesperragne.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0