sov sött!

Nu ska jag strax sova, det är ju så svårt att slita sig  :)

Ni som ska vara vaken en stund till kan surfa in
här
Klicka vidare in till blogg o lämna gärna en kommentar så jag får veta vad ni tycker!
KRAM o sov sött!

image2050

JIPPIE!

image2047
En present ifrån AnnaStina! Tack kära, du ger mig böcker att skriva i, blader att bläddra i o ändå är jag så trög med detta... Jag o E måste planera en kväll snart. =) Längtar!!!!

Nu ska jag lägga mig o bläddra i denna! NJUT kvällen vidare!

Mer shopping!

image2042
Köp dessa sköna silkesblandningstoppar på H&M är mitt tips, här är den gråa! Perfekt investering i höst o vinter.
image2043
Hårband, alltid bra att ha!

image2044
Armband H&M


Kleenex o näsdukar nu när det snoras en del här hemma... Apotekets är snart slut!

image2046
Nya överkastet!!
Egentligen har vi det alltid över halva sängen ( det vita ) men detta kan vi ha hela livet. Älskar sött o romantiskt men har varit i valet o kvalet. Är nöjd nu när det ligger i sängen!!

Kvällen...

Elian har hostat o hostat men inte gråtit, han kräktes flera gånger i sin säng stackars...=( Imorgon shoppar jag hostmedicin o ser om det hjälper. Det är bara om natten o kvällen... Ikväll somnade han efter 2.5 timmar o vi fick byta pyjamas + alla sängkläder.. Lillskruttis. Jag staplade upp sängen men det hjälper inte, han ligger ändå åt fel håll så ofta. Nu låg han helt upp o ned o snarkade o var supertäppt så jag tog bort böckerna o la en kudde under hans huvud. KÄRA skatt - KRYA PÅ DIG!!

Jag ska lägga mig strax, är så trött. ÄLSKAR att komma i säng i tid. Imorgon reser E bort då så vi ska hinna ses lite innan dess också.

Tack för idag!

image2039

Det var SÅ mys idag!!! Jag körde hem de rosa prinsessorna o så hängde de med mig på en minishoppingtur. Här visar AnnaStina sitt andra hem =) HelloKittyhörnan på H&M ;)

image2040
Blomstershopping!

image2041
Innan vi sa hejdå! Lillgumman pekar på blommorna!


Du & Jag Johanna!

image2034

image2035

image2036

image2037

image2038

Bakelser!

image2028

Bakelser till de små som AnnaStina shoppat med sig!
image2029
O till oss stora =)
Vi åt först grillad kyckling med strips ( smått brända då jag varit ute med barnen) sås o majs o sen smoothies o bakelser.
Elian vaknade precis då Johanna skulle få sin så han kramades med mig lite o sen vips satt han o smaskade på marsipanbakelse =)


!
image2031
Sötnosarna
image2032
Smoothie runt munnen o majs som dessert (!)

H&M

image2022

Skøna BASICtoppar!
Shoppade en grå också.

LINDEX

Just nu lånar Elian min mac o jag bloggar lite shopping ifrån Es pc istællet. Jag har massa bilder ifrån dagen som kommer senare.

image2015
Søt top på rea.

image2016
Jag behøver en svart mysig kofta o denna var fin! Den ser dammig ut på bilden, ljuset blev lite starkt.

image2017
Svart tunika.
image2021
Sjælvklart hamnade jag på barnavdelningen =)

Jag shoppade utan Elian, han var hemma o lekte med E. Nyduschad o HAPPY då jag kom hem. Jag hann sakna honom på den lilla stunden!

Supermysig dag!!

Idag fick vi mysigt besök av AnnaStina o Johanna! Då de kom åkte AnnaStina iväg o fixade ett ärende o då somnade sötisarna i varsin vagn ute. Så vi åt lunch i lugn o ro! LYX!

image2014

Jag o nyvaken dam som högg in på majs o kyckling!


Supermys!!!

image2013

Om ni undrar vart vi är så har vi mysigt besök!

GLAD!!

När man sovit ordentligt ute blir man så GLAD!!!

image2010

image2011

image2012


Dagens

Nu börjar strax Efter Tio. Tänk vilket mysigt jobb Malou har, blir fint fixad varje morgon o myser med intressanta gäster!

image2008

Dagens
vitt ribbat linne J.Lindeberg, vit topp m farfarsknäppning H&M, grå favvokofta LINDEX, svarta tights inne. Blå stuprör ute.

image2009
Jag i soffan nu!

Lyxig stund

Jag valde att mammalyxa, Elian somnade kl 9 ute o jag har duschat, tvättat håret, torkat det o klätt på mig!
Annars hänger han med på det mesta men nu då han vakar är jag klar.

image2006
Rosa himmel då jag vaknade!

image2007
Vi har sen vi flyttade ifrån badkar ( hade badkarsskötbord) inget skötbord o jag är glad för det! Detta är smidigt o flexibelt, att ha en plastbädd ifrån IKEA o en korg med blöjor o våtservetter o salva. Man kan flytta omkring o göra rent lätt som en plätt! Sängen brukar det oftast bytas i, Elian ÄLSKAR att kasta sig bland kuddarna naken =)

Morgon hos oss!

Nu morgondansar Elian till tv4. SÖT! Vi vinkade hejdå till E o vi har redan hunnit bädda sängen, tända ljus o bytt en stor bajsblöja.

Det finns inga sovatill7planer alls hos Lilleman...HOPPAS han kommer in i vintertiden igen / att det bara är då han är sjuk? Han somnar inte om på sin välling som han alltid gjort... Han vill gärna ha 1.5 flaska ( tror det lindrar i halsen) Vi får helt enkelt se. Ska boka in en dagisdejt o få deras rutiner tänkte jag så jag kan "köra" efter dem.

NJUT DAGEN!!!

LÄNGTAN

image2005

Dessa hänger i vårt sovrum.
Det var SÅ stort att vänta dig Elian - du är vår SKATT i livet!

Mysigt besök!

image2004

Här är Bestemor på besök! Elian blev jätteglad.
Sen skulle han sova men sover ännu inte....men tror hans hosta börjar avta..hoppas så han får sova skönt. Jag ska snart lägga mig o läsa o sova i tid. Är trött.

snoris

image2003

Skruttis o E innan kvällsduschen. Han ligger i sin säng o hostar nu, hostar så jag tror han ska kräkas. Lillvännen... HOPPAS du är bättre imorgon!

Dagens:

image2000
Dagens: svart tröja med spets H&M, svart/beigeguldig lång tröja LINDEX, mörka jeans.
image2002

Nu sover Elian ute o jag ska invänta E o bläddra i ELLE o lyssna på Katie Meluas nya sång IF YOU WERE A SAILBOAT.

Prins Charming!

image1994

Här har vi shoppat SIApijoner. ÅÅÅ jag såg den FINASTE adventskalender, den ska inhandlas. En stor vit ängel för ca 500 kr.

image1995
Men idag blev det smått o gott som shoppades. Hade inte riktigt tid eller plats i vagnen för någon annat =) Elian blir så lycklig då han ser blommor så mysiga SIAbutiker är lycka för honom =)

image1997
ELLE låg i brevlådan idag, den ska läsas ikväll!

image1998
image1996
Unicef Julkort ifrån Posten!
image1999
Ljus är så vardagslyxigt, speciellt med lukt!
Dessa luktar hallon, vanilla mix o pure desire!

Mammaledig!

image1993
Att vara Mammaledig är så häftigt, alla säger ta vara på tiden o jag tänkte i början att såklart man gör. Men jag vill uppmana er ALLA föräldrar att ta vara på föräldraledigheten, det går SÅ snabbt. ( tidernas klisjé men det är sant! )


suddigt!

image1992

Hade fel inställning på kameran men det såg inte jag =)


gott!

image1990

Här
var vi idag!

Ute på tur!

image1985
Lovely sol ute idag! Luft o cappuccino hjälpte mot min huvudvärk!
Vi gick inom posten o sen satte vi oss på Lille Kokosbollefabrikken. Så mysigt o Elian var inte trött ( han sov imorse 1,5 h tror våra sovrutiner är lite rubbade då han vaknar 6 nu sen det blev vintertid...) Vi åt kycklingbaguette o kokosboll.

image1987
Mys!

image1988
-Jag vill HA!

image1989
NÖJD!
Sen E gav honom en smakbit en gång i vagnen är detta supergott tycker Elian. Han åt o njöt, vi delade.  Såna här caféstunder får man njuta. Extra mys att göra det då jag vet att han är krasslig o  förtjänar all lyx han kan få. Snart jobbar jag o han röjer järnet med småisar =)




MYS!

image1982

image1983

image1984

Morgonmys hos oss!

Nu står Elian o pekar på ljusen o säger uuuus uuus. ÄLSKAR dig klumpen vår!

Titta Mamma!!

image1979

image1980

image1981

Björnar på TVn. Han älskar djur!!



Här började ett annat program. Han satt i dörröppningen till badet då jag duschade o sen blev det en stunds tv för att få honom att vara lite i ro. Han verkar lite bättre nu tycker jag. Det är ju ganska "bra" att han får detta nu o inte första dagen på dagis.... Även om jag är FULLT medveten om alla dagissjukdomar vi kommer få hem hit =)

MMM

image1978

Middagen igår!
Här satt nyss Elian o käkade lite gröt men nu leker han lite. Trött, snorig o helt vimsig ser han ut. Stackars liten. Hoppas han kan somna snart igen. Inatt åt han vällinv kl 00 o kl 4 eller 5 kommer inte ihåg, bra han äter på natten iaf. Hans näsa är så tjock så han kan inte andas då han äter.
Men han är som sagt GLAD som vanligt =) Vi ska mysa idag o min plan är att gå en tur då han sover så jag får i mig lunch idag o så vi kan testa gångavståndet till dagis!


Igårkväll såg jag Desperate, Greys o Private Practice, men Greys är absolut BÄST!

innedag!

Idag blev vi inne hela dagen. Jag hart fixat o donat o Elian lekt o snorat. Han vill inte äta, en yoghurt o en flaska välling har han ätit. Tror det gör ont i halsen o jobbigt att äta då näsan rinner. Han är pigg o glad så jag oroar mig inte.

Men vi mötte upp E på butiken o shoppade middag. Korv, pommes o beasås. Tänkte testa om det lockar lilleman...korv brukar vara poppis. Annars somnar han nog efter gröt. Ikväll var himlen rosa o det känns att vi är nära vinter!!

Matdags

!image1975

Klappa händerna då du är riktigt GLAD!
Elian åt korv, strips, smör o sås i en härlig röra =)

image1976
Pussdags! Jag fick hålla honom ifrån mig då sötnisen attackerade mig med fettfingrarna, han skulle kladda på mina kläder o hålla i håret o på kinderna då vi pussades...Hjärtat mitt, men jag ville inte bli helt nerslaskad..

image1977
Han är något missnöjd att han inte får hålla om mig här =)

Nu ska jag ge gröt o så är det NATTA!

Basic!

image1973

Perfekta hemmakläder!
Sköna jeans 2blocks south, vitt linne American Apparel o lila tröja Åhléns.

image1974

Oj då!

image1972
I denn fann jag Elian idag, han ska ALLTID busa o sätta sig fast eller som just nu klättra i lådor...

NYHET!


Jag skrev tidigare om nyhetsbrevet Namnsmycken har på gång. Ett hint är att FARS DAG är den 11 november o alla underbara PAPPOR måste FIRAS! E fick sin FarsDagspresent i förskott...kanske inte helt smart men jag tyckte om halsbandet så mycket att jag var SÅ nyfiken att se det runt hans hals + reaktionen såklart.... ( EGO JOSEFINE)

En Pappa med sitt/sina barn/barns namn som han kan bära med sig blir STOLT då någon undrar vad som står... Fråga E, han har manchettknapparna o ett halsband med Elians namn på plus det han nu fick. Kul med variation o kul att han bär med sig Elian ( o mig på sin ring) o jag med mina armband, örhängen o annat. Skönt att kunna variera, basic, uppklätt osv... Jag är inte köpt av Namnsmycken...bara SÅLD!

Ta dig en titt,
HÄR hittar du dit.

Jag hoppas ni tycker det är kul att kunna kika in där, lämna en kommentar. Se evt nyheter o läsa månadskrönikan som jag kommer skriva. Istället för ett vanligt nyhetsbrev som kanske försvinner i mängden?! Jag är helt övertygad om att vi ses där!

Josefine

Skruttis!

Han kallas ofta skruttis o just nu lite extra då han är skruttig :)

image1971

Komiskt var att det var först igår E undrade vad jag kallade honom. Pruttis? Vad betyr det? undrade han... Han hör det han vill höra =)

Bloggtips!

Om ni tycker om FINA bilder o att läsa om en mysig familj titta in här
Jag har träffat alla tre som nu bor i Oslo o de är jättehärliga, ENJOY!

Ps- jag har fått sova lite nu o E är på jobbet. Grötdags hos oss nu!

morgontröttisar....

Inatt sov Elian hela natten men vaknade för två timmar sen o somnade inte om av sin välling. Så jag gav upp efter myskalas o nu har vi hunnit byta två blöjor o torkat hans näsa hundra gånger. Den rinner konstant o han är röd i ögonen men ingen feber! E är sjuk han också.

Kommer sova då Elian sover idag - det kan jag lova!

Fars Dag!

image1970

Här ser ni smycket på E. Han är jättefin i det - o stolt =)


Sov sött

image1965
Happy!

Var inne o pussade på Elian nyss, han sover sött men hostade till. Ingen feber o helt ljuvlig som alltid...ÅÅÅÅ som jag älskar dig kära skatt!!!
Har nätshoppat lite o bläddrat i Söndag & Hallå ( nästan samma innehåll =)) o nu ska jag hänga en tvätt o sova.

Imorgon hoppas jag Elian mår bra. Har planer på en skön lunchprommis så han får sova i friska luften. Hann inte posta det jag tänkt ifrån Sverige så några paket ska skickas imorgon....
Kommer kännas som en söndag för mig imorgon tror jag.

Elian kommer passa i denna!


Piggar upp en grå outfit, jag ÄLSKAR grått!


Leggings

Sen mat

Nu har vi gjort hemmalagad pizza o den är klar om någon minut. Alla väskor är tomma o tvättmaskinen full. Ljus tända o NU kan söndagsmyset starta. Hoppas ni myser!

snabb shopping!

image1962
Denna Championträningsbh shoppade jag i farten idag. Ni ser att de stödjer bröstcancerforskningen? Shoppade matchande rosa träningsväska ( för att få med det jag shoppat men det vet inte E)

image1963
Mitt lilabegär plus behov av en ren tröja efter helgens bravader stillades på Åhléns.

image1964
Perfekt KALASklänning eller till jeans o med en kofta över.

Ingen gröt fick vi med oss, den var SLUT! Inget lösgodis eller svenska tidningar heller, så helgen blev lite ovanlig för att vara i Sverige. Men det tar vi igen!



KUL!

image1961
Det var en go kille som satt framför oss o han fick Elian att skratta HELA tiden =)

Flygresan söndag!

image1959
På väg in i flyget idag. Vi fick gå sista biten, känns väldigt old fashion =)

image1960
Far o son. Stark kärlek.


taxfreeshopping!

image1958

Jag blev så positivt överraskad då jag kom till Norwegians incheckningsdisk idag... De sa att de skulle hämta en lånevagn! Jag sa OJ SÅ BRA!!Det var jag som tipsade om det för någon vecka sen o redan är det fixat. Men kan detta vara en resevagn? Eller är det en dockvagn? Jag skrattade o Elian kunde INTE sova vidare i denna så vi fick avbryta sömnen men det gick bra. Haha hjulen stod på sne o vi såg allmänt roliga ut med denna vagn. Elian tyckte nog att han hamnat lite väl nära marken?!

duktiga skruttis!

image1957
Skrutten i en taxi på väg till Sture Hof på lunch på lördagen. DUKTIG har han varit hela helgen, är så glad att han tycker om att hänga med.

Helgen

Hej alla kära söta läsare!!! TACK för att ni skrivit så fina grattis o kryapådig kommentarer! Nu sover Elian sött o jag ska packa upp här. Helgen blev inte som tänkt men OJ så lycklig jag är för att jag har mina E. Vi har myst så gott vi kunnat på rummet o sovit i stora sköna sängar på nätterna...Hmm fredagsnatt blev en timmes sömn, Elian hade hög feber o kräktes o grät.

Stockholm är underbart, men har planer på att snart återvända så jag får gjort det jag längtat efter. Strosa omkring på mysiga gator o cafeér. Min enda shopping blev snabbt idag då E vilade ( han blev sjuk...) o jag svängde bakom hörnet hittade Sickla shoppingområde. Massa fina gallerior, inredningsbutiker o alla de vanliga butikerna. Jag blev överraskad.

Annars är det otroligt skönt att vara hemma, men imorgon ska vi mysa hemma jag o skrutten. Måste boka om dagisbesök o jobbmöte.

image1956
Middagen på fredag. Haga Deli.
Många blev hemma på hotellet då det var förseningar o barnen likaså ( de var för trötta för att äta här, de åt på hotellet med Mormor) E tog vara på Elian o åt roomservicemiddag i mörkret.

HOME!!

Nu kom vi innanför dörren. UNDERBARA HEMMA!!
Status hos Elian är sjukis så vi ska lägga honom strax.

sjukt barn!

Elian har sovit en timme inatt o är sjukis.
Vi ska göra det bästa av dagen.
ENJOY!

GRATTIS bästa syster som fyller jämnt idag. Vi ÄLSKAR dig!

In Stockholm

FRAMME!!

Allt löste sig. Detaljen jag glömt var att boka in Elian på flyget...haha men det gick. Proppfullt flyg o vi hamnade bredvid en supertrevlig Sundsvallskille som flyttade ifrån Sthlm - Oslo med sin fru o lilla 16månaders ( som var kvar i Oslo) så de reste hem för att packa ihop allting. Det var så komiskt då han bad om mitt nr, hans fru satt på raden bredvid. Men han uttryckte det som att jag var guld värd. Hade nämligen upplyst honom om alla hennes rättigheter o to dos som MAMA i Oslo! =)

Nu ligger vi alla tre o ska SOVA, varit vakna sen kl 5. Elian sov i vagnen flygtåget + vår fika på centralen. Mötte gulliga
Amanda med dotter o då vaknade Elian. Sen hann E klippa sig o utmattade ligger vi o myser nu. Jag kommer svara på kommentarer då vi är hemma igen, måste priritera att blogga bara nu när det är fullspäckade familjedagar. Hoppas ni alla har en riktigt BRA fredag. Vi ska käka på Haga Deli sen ikväll hela gänget. Vad ska ni hitta på?
image1953
Tonfiskciabatta o cappuccino!
Mjöl på kinden... =)

image1954
Tuffast i stan!

image1955

Elian Eivind ALLTID nära mitt hjärta!


EARLY!

Nu vaknade Elian o fick välling o jag ska strax väcka E. Önskar er världens bästa FREDAG o helg!!!

sprickfärdig

Läst ett viktigt mail ( så gott det går utan linser, ser -3,5 o -3,25 ? supernärsynt!)

Måste berätta hemlisen jag pratat om tidigare, kan inte vänta en sekund till:

Min BÄSTA kompis i livet ( som min syster ) ska bli MAMMA!!! Detta mirakel blir Elians "kusin" Kan inte vara mer lycklig o önskar Charlotte & Benjamin ALL LYCKA!!!!!!!!

image1952
Älskar dig VÄNNEN!!!GRATTIS IGEN!

OOOPS Big Time!

Jag håller mina nygjorda tumnaglar att det fixar sig imorgon...gjort en liten tabbe med bokningen. PLEASE wish me luck!

O ni, här i detta inlägg kan ni göra massa reklam för era bloggar, lämna länk o motivera varför de andra ska kika in hos dig!!! Kul? Hoppas!
KRAM // stressad

SNart helg!

image1948
MYS!

image1949
Svenska blondiner försöker få med slottet i bakgrunden....det gick sådär =)

image1950
Vi säger hejdå innan vi hoppar på t-banan o Elian vaknar precis då vi stiger av. GLAD o GO!

Denna dag har varit FAB o vi har som sagt fått dagis, haft trevlig lunch o trots blåmärken i ansiktet har Elian varit lika glad o aktiv som alltid. Bestämd är han också....såklart =)

Mys ikväll!! Vi reser tidigt imorgonbitti.

Lunch!

Nu har jag småpackat lite så jag slipper störa Elian då han sover, killarna ska strax duscha o jag ska åka iväg o göra naglar.

Idag mötte vi Susanne o SaraMaxima o gick till Friday´s o åt god lunch. Det är ju så barnvänligt. Ballongerna var helt klart dagens höjdpunkt då vi kom.

image1945
-Hmmm Elian ska du äta kritorna?
-Vänta, måste testa.....

image1946
-Jaha nu ska du äta mina mackor också...
-Ja OJ så goda de är =)

image1947
Som ni ser är Elian en "matkille", njuter i massor =) De delade så sött. Här tuggar hon o han käkar.


LUNCHDEJT!

Vi skyndar oss här hemma ( läs jag ) . Elian röjer järnet!
http://sessanochprinsessans.blogg.se/
Vi ska luncha idag med min prins o hennes prinsessa!!
MYS!

JIPPIE!

image1944

Elian har fått dagisplats på DET dagis jag önskat åt honom ifrån dagen innan han ens fanns. Är SÅ happy!!!! 1 december börjar han.

Innan vi gick ut idag slog han sig illa, han ser smått misshandlad ut o det gör ont i mammahjärtat men han verkar helt okej nu. Blå på kinden dock. Nu vill han kramas med mig här.

Smaka!

image1943

Sara Maxima o Elian på Fridays, PERFEKT barnställe! De fick ballonger, kritaskar o papper att rita på. O Elian åt en tugga banan o gav bort en tugga om vart annat!
Det var SÅ trevligt!!
Detta gjorde vår dag o jag fick massa ny energi. Var egentligen supertrött men blev genast pigg....fick VÄRLDENS bästa samtal på vägen till t-banan.

ang inlägg gränser:

Svara gärna mig hur jag ska göra med dessa kommentarer enligt er? Låta dem stå kvar men ej svara? Inte svara alls på kommentarer?
Vill ni ha reklam i kommentarsfälten härinne?

Gränser?

E är tillbaka med godiset. Godkänt men inte mer = BRA för mig =) Ska strax flytta mig till sängen o läsa MAMA, E har fotboll på o nej det är inte min melodi.

MEN hallå? Jag vill bara klargöra var min gräns går med kommentarer där det står liknande:
Hej fin topp, kika gärna in min blogg.
Söt bild, läs min blogg.
REKLAM av allt slag...
Hej söta snälla Josefine fin son du har! läs i min blogg vad jag gjort idag!
Eller läs vad jag hittade på stan idag...

Ja ni fattar!? Jag tycker de kommentarerna är överflödiga då jag o alla andra klickar oss in till er som lämnat länk då ni kommenterat OM vi vill och hinner. Det blir så mycket trevligare utan sån småtokig "reklam". Jag vill helst inte ha den typ av blogg där man droppar av en kommentar om sin egen blogg? Okej förstår vi varandra nu?

Lycka till i bloggvärlden!

KRAM

UPDATE:Hänger inte upp mig men jag får MÅNGA kommentarer som jag direkt raderar där det BARA står reklam eller ett ord o sen reklam för sin blogg. Det är tröttsamt då de ej skrivits för att ligga just här. Därför ber jag dem att SLUTA med det. Jag måste radera dem o hitta dem o det tar tid, tid som kunde gå åt att göra andra saker. I-landsproblem, javisst. Ska jag tvingas skriva om U-landsproblem? Se er omkring på bloggar o säg att jag skriver om mer i-landsproblem än MÅNGA andra? Jag tror tyvärr att detta är ett laddat ämne o bara för att jag skriver om det som är laddat så får jag mycket skit, jag börjar vänja mig. Skriver jag om våra dagar o min son så är det förhoppningsvis inte mycket elakt man kan få skrivet eller "tyckt". MEN då jag skriver om något annat jag tycker ska ni sluta läsa mig... Gör det i så fall. Om ni känner att jag är SÅ hemsk!

home!

Nu är jag hemma efter underbar massage!


ändring härinne: boendet i Sthlm behåller vi som planerat, kom på att jag ej vill lämna ut vart vi ska bo!

Återkommer efter gröt o läggning.

//Nymasserad o MJUK i nacken!

ringstatus

Fick sms nu att modellen blivit borta i posten, det tar minst en vecka tills jag får min ring. Detta är INTE kul. Ska göra naglar ikväll som plåster på såren. Min nageltjej är en ASAPtjej, jag får tid direkt då jag smsar. I like!

Idag är en fixardag o jag tro Elian snart somnar ute men jag kommer inte kunna sova..vet att jag har en del to dos inför morgondagen.

MYS!!

Elian är SÅ nöjd. Sen vi plockade ut sittkudden igår ur denna fåtölj ( för att han ska kunna klättra på den till soffan) så blev ju detta en PERFEKT Elian-fåtölj! Tänkte shoppa en men inte hittatt någon fin, IKEAs barnfåtöljer är inte helt min smak... Men se nu - en prinsfåtölj!

image1941

image1942

morgon hos oss!

Tokig natt. Jag o E kom i säng supersent o Elian var klarvaken kl 6, bad combination! Jag har haft svårt att sova inatt, känts som jag ska ut o resa. Det ska vi iofs, tidigt imorgon.
Nu är det strax gröt här, sen ska jag försöka vila om Elian somnar om.

LOVELY DAY!

LOVELY DAY!
Nu ska jag lägga mig o läsa MAMA, alltför sent. Massa Stockholmsplanering hit o dit o det ska bli SÅ mys. Tar med mig alla glada minnen ifrån dagen o strax är morgondagen här. Har du kysst din kära?
DO SO!

Buskillen vår!

Elian idag då jag var på massage!

image1939

Nu sprang E ut genom dörren med en lista på mina favvoplockgodisar ritade med rosa penna. Han är ganska guldfisk då det gäller min godissmak. Jag fick tjata, köra hundblicken o tillslut så sa han OK. JIPPIE!

Svarar nog på kommentarer då jag sitter med godis i en skål! =)Kram så länge, njuter av att se på tv4 o bara vara.

Shopping!

image1935
Nya disktrasor o klämmor till kylskåpet! Monday o Friday än så länge, ska shoppa alla dagarna!

image1936
Handduk!

image1937

Matfat till Elian o bricka till honom o en till mig!

image1934
Här är vi i hissen på väg ner till t-banan idag. Skönt att inte ha bilden då man slipper i o ur bilstol, vagn o ja ni vet =)

image1938
-Är den tom?? Hungrig =)








På väg ut!

Tidigare idag:

image1932

Här vinkar de trötta småisarna för fullt o säger hejdå!

image1933
Ha det!


Perfekt dag!

image1929
Tittut o välkommen!

image1930
Jag o klumpen som nyss fått ny blöja!
Svart top Cubus, svarta byxor H&M o rosa MAMMAtopp. Kommer skriva mer om dem en dag!

image1931
Sötisar!

Elian o Johanna är så söta, dansade till musik, lekte, åt, busade o smakade våra bullar såklart =) Sen skulle Johanna sova trodde vi alla =) o Elian var såå trött. De små vinkade till varandra o vi såg det som ett tecken o vi gick ut o Elian slocknade på sekunden sött i kylan. Jag fick shoppat present o en skön tur till stan o igenom Slottsparken! Landade på Kaffebrenneriet vid S&S o läste MAMA (kunde inte hålla mig....) o drack cappuccino o åt en kycklingmacka. Sekunden jag är klar slår Elian upp sina två blå. PERFEKT DAG!!!

Vi snabbshoppade på Ting o sen hemåt o här är vi nu. E kommer snart o jag LÄNGTAR efter massage!

Just ja, mitt möte bokades om till måndag. Därför vi skippade jobbet idag.



Spontan dag!

Nu har Elian nyss käkat en burk lunch, han äter SÅ mycket mer dag för dag, KUL! O jag känner mig SÅ glad att nätterna är så bra. Jag är en ny människa!!

Skriver mer om en stund, E ska komma lite tidigare hem så jag kan ta massagetimmen. Inget migrän i Stockholm tack!

Vi har MYST idag!!! Kastade oss på t-banan sådär spontant efter att ha försökt lägga Elian ute ca en halvtimme i morgonrock o uggstofflor så somnade han inte, bara myste....Resultatet blev frystorkat hår idag, lite krispigt sådär =) Sprayade snabbt o rusade ut o shoppade med oss ingredienser till smoothies på vägen o vi hann i tid. Amazing!

image1925
Josefines Hallonsmoothie 2 personer:
1 stor banan
vaniljyoghurt, ca 2 dl
apelsinjuice med fruktkött ca 1 dl
frysta hallon
MIX and SERVE!

image1926

image1927
För att det ska bli riktigt prinsessigt, sevrera med vaniljekarlsbader =)

Natten!

Det är mörklila himmel ute, snart är det helt mörkt ute då man vaknar!! Inatt vaknade jag av Elian runt 1 o började fixa välling ( trodde klockan var 5) men kom på att nej det är nog något annat.... Mycket riktigt, hans blöja måste ha åkt på sne o den hade läckt så han var blöt. Av med blöjan o pyjamasen, då somnar han om PÅ MAGEN! Sötnosen....fick ny blöja o pyjamas sovandes på magen i sin säng. Då kände jag mig som en supermama. Man klarar ALLT!

image1924
Iigår, på sin favvofäll som han just nu myser med!

Sov sen till klockan 5 o skrek inte riktigt men jag vaknade o gav välling o så sov vi till 7.10. E lät välditt förskräckt då jag upplyste honom om att nya morgontiden då vi ska påjobbet båda två blir 6.30! Han föreslog att jag ska duscha dagen före - NO WAY! Så MAMA blir jag aldrig! =)

NJUT DAGEN! Vi ska inom jobbet o hälsa på o fixa massa ärenden! I eftermiddag har jag massagetid, en hel timme. Väldigt välbehövligt just nu, min nacke är stel som en pinne.

Desperate Housewife?

Ser på Richard Gere på svt 1 men ska nog svika den o sussa.

image1923
Jag shoppade denna igår på H&M. Mysig o mjuk, har spanat på den sen vi var på resa i Stockholm för lääängesen men inte slagit till. Ja det är en morgonrock alltså. AnnaStina: Dessa får iv ha samtidigt nästa gång vi ses =)
Här är jag äkta hemmafru med hårband o allt, ska tvätta ansiktet sekunden efter.
Önskar dig en GOD NATT!

The MAN - MY MAN!

image1922

E fick sin FarsDagspresent redan idag...kunde inte hålla mig!!!
Vad tycker ni?
Han älskade det!

http://www.namnsmycken.com/

På väg till matbutiken

På väg till matbutiken

Här har vi lekt färdigt i sandlådan. Elian gjorde framsteg med sina nya vantar o öste i o ur sand ur en hink med spade. Duktigt jobbat vännen. Andra framsteg förutom att han pratar konstant om dagarna ( språk vi ej förstår...) är att han älskar att peka på löv, lampa träd, bil, hund, barn o mycket annat men han säger nästan ljus. Kanske jag har vunnit något på att ha tända ljus dygnet runt?! =)

image1921

Älskade son - vi är SÅ stolta över dig!

Premiär!

Nya overallen är ett toppenköp!

Vi gick till sandlådan innan vi gick o shoppade middag. E kom o mötte upp oss.
MYS!!!

image1916

image1917

image1918

image1919
Men Pappa är du här??! HEEEJ!
Så fort jag sa att DADA kommer så vinkar han o säger DADADADA =)


Fint besök!

Vi fick finbesök av Bestemor o Tante idag! Vi åt kalkonkorv, makaroner o ketchup med lite gurka o ruccola till. Äkta barnfamiljmat men gott. SÅ mys att se hur glad han är då de kommer o han kramar dem o busar. Det blev showroom härhemma, alla mina klänningar provades. Bestemor ska på 60årsfest o Tante på bal. KUL!

Nu är mina E nybadade här o snart grötdags. Dagarna FLYGER fram o ikväll ska jag småfixa lite o försöka sikta på sängen innna kl 22. Alltid bra att ha ett mål!

Som alltid...

lyssnade jag på Nyhetsmorgon imorse o jag gillar verkligen då det är "barnprat" med den sunda damen. Louise Hallin ( Tack Karolina!) Men idag pratades det också om att skaka sina barn. Att ens tänka tanken får mitt hjärta att göra ont. Här kan in läsa lite mer om hur vissa barn har det. Det är så orättvist att vissa barn får lida i livet. En förälder ska göra ALLT för att överösa sitt barn med villkorslös kärlek o visa vägen till vuxenlivet....Stackars barn o föräldrar som har det så här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1076362.ab

Nu dricker jag cappuccino o äter mackor i soffan, Elian sover ute en stund. LYX!

Till dig E:



Elian tycker om att ramla, få bollen på sig o vara lite smågalen.... Kanske han har en framtid inom Fotboll?!

Stövlar

Hanna 4 you:





Skön päls inne i dem, perfekta att Mammawalka med i höst / vinter!

Vår status:

Nu har Elian fått lunch, hungrig liten man som höll ut en timme extra utan mat. Men då äts det =)

Jag äter lax ifrån igår o Elian kommer o smakar då o då! Hos Dagmamman gick det toppen, nu har vi skrivit kontrakt o Elian var arg för att gå ifrån sina nya kompisar. De lekte jättebra o han pratade med dem o gav dem mat, leksaker o annat. Visade helt enkelt upp sig från en strålande sida. Han vaknade en minut innan vi gick in, GLAD o nöjd!

image1912
Hos Dagmamma Lise!

Härligt med prommis i solen o härligt att komma in igen. Men ut ska vi en gång till, inviga nya overallen tänkte jag. Mitt huvud är inte bra så försöker boka in en akut massagetid, fick en hel timme av E igår. Tack kära!!

Dagens

Nu skyndar vi oss ut! 3 grader o underbar sol, Elian slocknade nyss o sover ute i vagnen i sin åkpåse med ulldress under. Så jag bara rullar oss ut. Posten o dagmamma, sen hem o äta lite lunch! Jag är redan hungrig.

image1911
Dagens.
Ljusgrå jeans, H&M, cremevit top m lång ärm CUBUS, rosa kofta VILA, rosa sjal Min Mammas gamla sen jag låg i hennes mage. Svarta vintagestövlar.
Ute svart jacka tror jag, behöver en vinterjacka SNART!

NJUT dagen!

God Morgon!

Just ja! Elian låg mellan oss med min mobil, han höll på att mmsa till Öyvind på jobbet, smsa hit o dit o lyssnade på ALLA sånger .... Mobilen ger oss extra mystid i sängen. Jag hann snabbt filma honom också, han vill att vi skulle VAKNA!


Gomorron!

Elian åt inatt vid 00 o sen 5.30 o klockan 7 jollrade han glatt i sin säng några minuter tills han tyckte det var dags att komma in till oss. Ny bköja o så full fart! Hello Tisdag. Vi ska strax äta frukost, sen göra oss klara o signera kontrakt med Dagmamma. Kläder tvättas för fullt här, vi ska ju ut o resa snart =) Jippie!

Imorgon ska vi in på jobbet o prata med min chef, bestämma arbetstider o lite annat.

Hungriga här....dags att fixa gröt!

Merry Christmas

I år kommer vi ha en hel vecka i Suite i Åre.

image1909

Vi bodde i Åre julen då jag precis blivit gravid också med Syster o familj o myste massor. Men jag var superillamående o E fick åka stjärtlapp till byn med min syster o shoppa det jag kunde tänka mig att äta... Sötnosen visste inte vad stjärtlapp var men sa JA som alltid o ni kan ju tänka er hans min då de stod med varsin i backen!? Dessutom gjorde han en tapper insats att sluta snusa samtidigt som jag var konstant illamående... Tror denna jul blir lite mer fridfull .... =)

Vi ringde alla i familjerna på väg ifrån Åre till Sundsvall o berättade vår hemlis, alla blev SÅ glada då chocken lagt sig!

image1910
Prinsens rum ifjol!

Snart JUL!

Önskelista:


*Dammsugare, effektiv, liten o gärna utan påsar bara son man tömmer. AKUT behov!
*Rosametallic Ordning&Redakalender för 2008
*Tårtfat i plast ( beige ) som jag sett på TATLER ( butiken är borta nu...) Vad heter märket med plastiga "mussepiggfigurer"? Moussilini nåt?
*Tårtspade
*Rosa kakfat ( 3 delat o plast som man kan ta isär) Någon annan som kan märken här? =)
*Systemkamera ( om någon tomte skulle vilja vara SÅ snäll...men det är lite för dyrt)
*Grå ullsockar
*Rosa handdukar, 4 stora o 4 st små. Hallonrosa.

http://prinsessans.blogg.se/2006/december/diamant.html#comment
Förra året julen hos oss!




Attack - I LIKE!

Elian mysattackerade mig nyss o E fotade oss:

image1904

KRAAAM Mamma

image1905

Är det du Mamma?
(dreggel på min axel)

image1906

Hihi så mysigt vi har det!

image1907

Vi älskar dig hjärtat!!!!

image1908

Nu duschar E o E o jag ligger o myser med tanken på helgen. Vi i Stockholm med familjen!!! Ska shoppa MAMA då o alla andra blader o läsa. Måste hålla mig tills dess.......

NJUT kvällen!!!


Kollektivt....!

Ja vi trodde riktig t-bana kom men förseningar visas inte på "tavlan" o jag o Elian bara hoppade på... Han käkade kalkonfilét så jag hade full sjå att hålla koll på det o helt plötsligt tittar jag ut o känner inte igen mig... =) Vi hade åkt helt fel. Sen åkte vi sex stopp tillbaka o då var alla t-banor sena. Stoppfull t-bana o jag fick bära en Elian som ville ner på backen o gå... Men hem kom vi! Just idag var inte kollektivtrafiken min grej då bussen på vägen till Majorstua var full med barnvagnar så vi fick ta nästa. Det var SKÖNT att komma hem =)

image1900

MMM jag har kalkon! O yoghurt åt han också! Tur vi nyss shoppat matpacke =)

image1901



image1903

Vilse!


Ny overall!

Så nu har jag intagit soffläge, ont i huvudet men vila, tablett o vatten ska förhoppningsvis hjälpa o jag har blivit lovad MASSAGE sen då Elian lagt sig, JIPPIE!

Dagen startade lite crazy då Elian kom in till mig innan E gick på jobbet. Han gav mig mina stilettskor med rosetter på.  SÖTNOSEN han la dem på mig som om han menade: Så Mamma, ta nu på dig dina morgontofflor. Haha!!

image1897


image1899

Ny overall POP, passar perfekt o blir go o varm i vinter! Matchande vantar också till.

Då vi kom till Majorstua idag somnade han o jag hann fixa lite saker. Var så hungrig o satte mig på Baker Hansen med apelsinjuice o muslibulle. Läste en tidning jag aldrig läst, TIQUE o njöt lugnet. Elian sov inne med helt öppen åkpåse o utan mössa bakom sin filt. Så kommer en Mamma o tränger in sin vagn så jag blir helt inparkerad o hon slänger stolar omkring sig o väcker Elian. Hon hade en dotter på kanske 3 år som skrek till henne då Mamman gick iväg o Mammam ropade tillbaka över hela cafeét. Jag sa bara JAG GÅR. Inte ofta jag blir irriterad men hon sabbade verkligen en skön stund o Elian somnade aldrig om. Jaja!

Sen skulle vi åka hem igen.....

Dagens

Elian sitter vid mina fötter så hinner snabbt lägga in dagens. Idag var det grått o småregnigt.

image1895

Omöjligt att fota hela sig själv ibland =)

Svarta bomullsbyxor stuprör Divided H&M, grått spetslinne H&M, senapsgul kortklänning m öppen rygg H&M Trend. Grå kofta Lindex, svarta vintagestövlar + hundtandsmönstrad kappa ifrån H&M med svart sjal. H&M is the shit ;)

Hemma!

Idag har vi uträttat ärenden. bla fixat en overall ifrån POP i marinblått + vantar. Sen har vi åkt t-banan fel åt alla håll så jag är helt slut i huvudet. Återkommer då vi lagat o ätit lax o jag fått andas ut lite!

image1894

LÄNGTAR efter dig E!!!!

På sekunden!

Elian somnade i sin vagn ute o jag somnade sekunden då han vaknade...Typiskt! Men men jag fick vila lite iaf o nu busar vi.

Min mac har mystiska ljud för sig....låter som om det är någon som fotar med en mobilkamera....help!?

image1890
GODMORGON!

image1891
Det är GOTT att äta på tuber av alla slag...Här på 8hourcream.

image1892

image1893

Tokigt!

Ps. ljudet försvann då jag startade om! tror det var på Ebbas blogg som ni skrev, tack =)

Bra!!

Jippie, inatt åt Elian bara klockan 4.40 så denna nattt är helt klart godkänd! Jag äter ett pencillin dock så jag känner mig smått mörbultad men väldigt hoppfull att snart få sova ännu fler timmar i sträck! Tänkte vi ska äta frukost tillsammans nu 8.30 så passar det perfekt då han ska till dagmamman också. Det ska bli så kul att börja jobba igen, få in mer pengar o längta efter hjärtat. DET kommer jag verkligen att göra....!!

Naken o abstinens

Jag längtar SÅ efter min ring....HOPPAS hinna få den innan helgen.
Det känns så konstigt att gå omkring utan den när jag ställt in mig på att ha den för evigt =) Men snart så sitter den där den ska igen.

Nu ska jag poppa popcorn ( Jessica - I miss you!)

Update: nu ligger jag här o äter popcorn med ena handen o skriver med den andra. Ska läsa igenom kommentarer o svara nu så undrar du något skriv nu, sen ska jag försöka sussa i tid.

På väg hem igen!

image1887

Här utanför.

image1888

Tack för idag! Jättemysigt, Elian var så glad på vägen hem.


På Yayas!

Elian var hungrig tror jag men nu efter både gröt o en halv vällingflaska så sover han sött!!

Vi åkte till Yayas o dit kom AnnaStina o Johanna o mötte upp oss. Så de små fick dejta o vi fick trevligt sällskap. Jag fick min goda scampi både till förrätt o varmrätt men ligger nu o ser tv o är hungrig... Tror jag måste börja träna så jag får gjort något nyttigt. Behöver det.

image1879
Jippie - Johanna kom o hälsade på!

image1880
Hålla handen......

image1881
E o E upptäcker "Thailand" Elian tyckte det var SÅ spännande med alla ljus, lampor o lilla fontänen.

image1882
Glad Johanna!

image1884

Nöjd med sitt sugrör att leka med.
Mumsigt o mysigt!
All inredning kommer ifrån Thailand, som ni ser saronger på borden o plasttallrikar. Mysigt o spartanskt.

image1885

Sötnosarna! Spännande med nappar, Elian har aldrig riktigt tyckt om de själv men andras nappar är intressanta.

image1886
Supertrötta barn men söta är de!




Söndagsdejt!

SÖndagsdejt!

Elian HJÄRTA Johanna = SANT!

Nu ska han sussa sött så jag är utan mac en stund, vi måste shoppa en liten cd-spelare så han kan lyssna på sin godnattsång!
Jag återkommer!

Vi har haft SÅ mysigt på vår söndagsmiddag.

Dagens

image1875

Snabbt innan vi åker

image1877


Jeans 2 blocks south, ny paljettröja ifrån Voice of Europe. Kofta ASOS. Stövlar Vagabond.
Gotta go!

Överraskad!

E sa att han ska ta oss ut på restaurang! Jag är sugen på YAYAS, så längesen jag fick min scampi i röd curry.... Killarna är ute o leker så jag snabbt kan klä på mig lite finare än mysoutfit.



SKRATT!

Vi är så snälla mot E som får sova ut, jag kan ändå inte somna om! Vi har tokbusat härhemma o nu myser vi till IDOL. Elian somnar nog på balkongen inom en timme o så ska jag kika på repriser o sen går vi ut o leker då han vaknat är planen.

Elian ÄLSKAR att bli jagad, kryper eller går snabbt som bara den o skriker av skratt. Sen fångar jag honom o kastar ner honom i vår myshörna ( bäddmadras, dunkuddar o IKEAfäll) o han skrattar o springer iväg IGEN. Repeat repeat o det blir roligare för varje gång. Han bär också omkring på nallen jag köpte till E i hans julkalender för två år sen. SÖTT! O faller han så skrattar han bara, han landar ju på den stora mjuka nallen. Perfekt att slappa i mysbyxor en dag som denna.

image1873
Är inte reklamen slut snart? Jag vill DANSA till IDOL!
Dricker mjölk så länge...

image1874
Nyss fått ny blöja!


Bra skrivet Ebba!

Läs här : http://www.veckorevyn.com/mode-shopping/ebbas-blogg/2007/10/21/godmorgon-bloggen/index.xml#comments

Vad tycker ni?

Söndagsmys!

Elian sov bara en kortis, men han behövde det verkligen. Klcokan 6 vaknade han o somande inte om men var smågrinig med E o det är ytterst ovanligt. Så han sov en kortis o nu ska jag försöka äta frukost.
image1869
Tycker om att kika på ljusen på bordet! Här ser han busigt på sin bil på golvet...

image1870
Brrrmmm är favoriten, BILAR!

image1871
Vatten är GOTT!

image1872
Vår nya orkidé. ibland hinner jag inte shoppa färska blommor o denna är så vacker!


GODMORGON!!

Nu sover E o E o jag har duschat, väntar på IDOLreprisen senare =)

Banana Split

Ikväll blev det Banana Split, längesen jag åt en sån. MMM så gott det var!
Nu ska jag vara GOOD GIRL o lägga mig. Har dessutom sovmorgon imorgon o har lust att vakna pigg o glad. Ska läsa mig till sömns....


Happy Email!

Pauline Gröning har mailat mig dess spontana bilderna ifrån FOXX då vi hælsade på Petronella på jobb. Hon har fotat till en kalender med vanliga vackra kvinnor, kika in:  http://www.vanligsexigkalender.se/

Hær ær vi, før mig visar dessa bilder SANN LYCKA:


image1860

image1861

image1862

image1863

image1864

image1865

image1866

image1867




Fotograf: Pauline Gröning

ZARA

Nu kom E hem med film här, men ni som inte sett ALFIE eller sett den o inte har den på dvd måste se den nu klockan 21 på tv4.

image1856

image1857

image1858

NJUT kvällen!

vår kväll!

Vi fick jättemysigt besök! Tore o Julie kom o käkade spagetti med köttfärssås, grönsallad, parmesan o votlöksbröd. Sen lite barntv o så. Elian sover sött men verkar drömma lite mardrömmar ikväll... Hoppas han får sova som en prins. E är o hämtar bilen o jag ska kika på Greys o äta lite glass. Badade Elian då det var dessert här =)

image1855

MYS!

Hoppas ni myser ikväll! Jag ÄLSKAR att vara vi tre, familjekvällar som dagar är det allra bästa. Igår då vi åkte hem kände jag att det var lite oartigt men så är jag om dagen, vill orka med Elian dagen efter. Varje minut är dyrbar.

Passar på att säga GRATTIS Maria, Morgan & Emmie till en PRINSESSA i familjen! Är STOLT o lycklig för er skull!!!


Mötte upp mina E

Nu är vi hemma, jag mötte upp mina E plus vår kollega Tore med sin dotter Julie på Kokkamok o de kommer även förbi snart o äter middag här. Mys!

image1853

Busungen har käkat pannkakor med sin DAD!

image1854
Tore o Julie!


Frisörtid

Hos frissan njöt jag varje sekund. Hon fixade bak så att det är helt jämnt.

image1851

Bläddrade i många magasin o detta är till Syster:

Gör så här i ert badrum!!! Fräscht o fint!

image1852
Stor spegel på hela väggen gör det stort o fint o detta skulle passa så bra i badrummet uppe.


Var bara tvungen....

På vägen till frissan snabbtittade jag igenom ZARA, men hittade ingenting. Tills jag precis var på väg ut, då hittade jag en perfekt JULEBORDSKLÄNNING! Jag mmsade den till AnnaStina o skrev att jag ska ha den på hennes kalas. Då har hon redan den, jag har inte sett den på bloggen men då jag såg den tänkte jag direkt på henne. Tokigt, men jag bara måste ha den. Billig o perfekt klassisk o tidlös. Men lite stor i bysten, måste köpa en bra ny bandlös bh. Måste shoppa ALLA bhar nya i mindre storlek iofs...

image1850

E sa att jag måste behålla den så jag lyder! Denna kan man ha på dop, bröllop, fest!

549 nok, som hittat!

Härlig lördag!!

Jag undrar hur länge ni läst här inne? Är ni många som hängt med ifrån början? Om jag pratar med någon om bloggning så tycker många att jag bloggat länge. Kommer inte helt ihåg hur det var innan jag började =)

image1848
Här är jag i provrummet o ska testa en lila paljettop som jag shoppade! Passade på att fota dagens.

image1849
Jag ser helt förskräckt ut =) Lite stressad att hinna till frissan i tid =)

Svarta bomullsbyxor H&M ( divided), vitt linne J Lindeberg, vit tunika/tröja H&M, kofta H&M (INTE stickig alls!), lila sjal (USA), Chanelväska o Fornarinastövlar.


Sleeping...

Alla killar i huset sover men jag kan inte. Ligger i soffan o bara myser, halvtrött o ser på tv4Nyhetsmorgon som alltid.

Fredagskvällen!

Vi hade som jag skrev jättetrevligt igår, jag blev sååå trött så vi åkte hem i tid. SKÖNT!

image1843
Maten!

image1844
Vi!

image1845
Pratar med barnvakten! E har tyvärr snus på alla bilder...

image1846
Söta!

image1847
Jag o Petronella!

Nu ska vi äta frukost här, eller jag Elian åt nyss gröt.

Morning!

Godmorgon!!!
Nu leker Elian härhemma o jag har bytt med Onkel för en stund sen, jag var så hungrig o saknade Elian. Han åt inatt då vi kom hem vid 00 o sen kl 4 o sov till 7. Men det är lite tokigt att han äter fulla vällingflaskor om nätterna, han skulle hellre behöva äta en tidigt på morgonen o inte två. Måste fixa....

image1842
Sötnosen hälsar på barnvakten = tokkramas o myser med Onkel. Ser lite arg ut för att jag fångar honom på bild i mitt rosa hårband... Han var ju så söt i det!

mums....

Nu har vi ætit GOTT! Køtt med norzolaost, kantarellgrønsaker o røsti! Sen chokladmousse =) MUMS!
Goda vænner ær guld værda.

Middag!

Middag!

Önskar er en STRÅLANDE kväll!
Nu ska vi åka på middag o Onkel passar Elian!

eftermiddagsmys

Nu är E hemma o vi myser, jag är sliten men är glad att det är FREDAG!!! Elian också =)

Dagens

image1840
Hemmamys.
Höga jeans o vitt linne m spetskant Vero Moda, vit t-shirt med liten puffärm H&M, kofta ASOS
Bruna stövlar Bianco.

NU: vila!

NÄRA

image1836

image1837

image1838

image1839

Solig fredagstur!

Så nu har vi varit ute o gått i -1 grad, det isade i kinderna. Elian var lite arg, tror han inte hade lust att ha vantar o han kunde inte leka i gröset då det varit frost inatt. Ska shoppa en så kallad parkdress, vad kallas det i Sverige? Vi har tvådelat vinterset ifrån POP. Men det känns för varmt nu? Eller kanske vi kan börja använda det med tunn ull under?! Ska testa imorgon, imorgon ska jag också till frissan. Få några fler slingor i hårfästet bak.

Huvudet bultar o nu ska jag passa på att sova då klumpen sover, han somnade o då rusade jag hem så jag ska hinna vila.

image1832

image1833
Mysigt!

image1834

image1835
Vi stannade för att se på änderna i vattnet - då kom de upp till oss!

tidigt intresse?

image1828

image1829

image1830

image1831


Happy friday!!!

Jippie idag är det FREDAG! Jag gick o la mig kl 21 igår o vaknade av Elian som ätit lite för lite på kvällen så han fick välling kl 23 o sen kl 4 + ny blöja, mest kiss EVER! 7.40 vaknade vi av en kille som ville komma in o mysa i sängen. Har haft mycket ont i huvudet inatt varje gång jag vaknar o haft svårt att somna om men jag känner mig helt okej, en massage är nog vad jag egentligen behöver. Måste boka in till veckan, plus åka till Svenska Ambassaden o fixa ett pass till Elian.

Hoppas alla njuter av att det är fredag, vi ska som sagt bort till ett vännepar på middag!

Ps. just nu lagar Elian mat i en stekpanna o jag o han turas om att smaka. Så sött att han själv fattar att vi låtsasäter? Han smaskar o nickar då jag frågar om det är gott?!

Familydinner!

image1826
Tacos! Elian åt o myste i sin stol o sen lekte han o pratade högt. Måste ju flasha lite för släkten =)

image1827
Posering!
E har en egen hemmaoutfit, ta en vit t-shirt ( han har HUR många som helst, jag vet för jag tvättar....) o kombinera med några av alla de ruiga / randiga pyjamasbrallorna i garderoben. VOILA min fina E hemmaklädd ;)

MYSDAG!

Vi har haft jättemysigt idag trots att mitt huvus gör ont, E har också ont... Tror vi dricker lite då vattnet är som det är men vi mår annars bra. Jag ska faktiskt lägga mig snart, är så trött.

image1825

Supernyvaken kille med sin kära Far. E väckte honom, han sov en minilur alldeles för sent idag.

Watched!

Snabbfilmade lite nyss på Elians rum. Min rosa Nokia är lite konstig så den ska uppdateras, så jag har både fotat o filmat med min z610i sista tiden. Ni ser ju iaf vad som sker på filmen. LEK!


Ute i solen!

Det blev verkligen en kortis ut då jag väckte Elian då jag fixade med påsar under vagnen, men han vaknade toppenglad o hängde med då jag gick inom posten ( svensk gröt som Mormor skickat skulle hämtas ut) o sen shoppade vi middag o gick hem.

image1822
Sötnosen ville se framåt!

image1823
Så då vände vi på vagnen! Enkelt.

image1824
Bärhjälp!

Vi njuter av att ha lediga dagar tillsammans o solen värmde jätteskönt även idag. Nu leker Elian på sitt rum o har bajsat tror jag... Han åt massa lunch o så delade vi en blåbärsyoghurt till dessert.


UT!

Nu tar jag med mig plutten i vagnen o rullar ut en snabbis!

image1820
GRÅTT!
Gråa jeans 2blocks south, gult linne Lindex o grå basictröja H&M , kofta Lindex. Lila mössa H&M
NIKEskor

image1821
Svart jacka som jag aldrig använder men ska försöka använda oftare! H&M Trend innan jag blev gravid.

zzzz

Nu sover skrutten o vi har UNDERBAR sol! Har några ärenden men går jag ut nu så vaknar han i varje butik ( ska shoppa lite mat o så, tar det i eftermiddag!) Vi tänkte bjuda hem familjen på tacos i eftermiddag. Snart är helgen här, ska bli så trevligt imorgon då vi är bortbjudna till Petronella o Stefan. Onkel ska barnvakta o sova över.

Nästa helg får jag möta en stor del av min familj ifrån Sundsvall, ska bli LOVELY! Syster fyller år så vi ska FIRA henne!

image1817

Elian döps i Oslo, november 2006.

image1818
Puss Moster!

image1819

Älskar dig!


GRÖTfrukost!

Nu har jag kommit på vad jag ska äta till frukost, havregrynsgröt ( fiberhavregryn) , lingonsylt o mjölk. Tack Suzanne för inspirationen, så slipper Mormor skicka dyr välling till mig =) Så vi har nyss ätit gröt jag o Elian o nu leker han o bajsar här.

Imorse satt han länge o släckte o tände lampan o var SÅ lycklig! Hans lilla rufsiga hår beror på att igår då jag shoppade en pizza till E som låg med ont i huvudet ( strax innan jag gick på bio) så stod killarna i duschen då jag kom in igen. Elian hade somnat men vaknat o kräkts i hela sängen. Det var jag som gett honom gröt + välling o jag var tvärsäker på att han var så hungrig men nej, jag överdrev nog... Stackars men efter dusch somnade han gott ( med blött hår) med vatten igen. Hela sängen fick tvättad, kudde o madrass men han sov sött i nya lakan. Han fick en flaska välling 00 o kl 5, sen klockan 7 pussade han o gosade han med mig i sängen. BÄSTA sättet att vakna på!

image1815

image1816

kokat vatten, mums!?

tittut!

image1814
Igår i vagnen, lekte tittut!

Nu har E gått på jobbet o vi myser. Somnade för sent igår efter att ha sett Waitress med Petronella. Filmen var lite konstig men gick att se. Mysigt oavsett!

Jag HOPPAS de fixar vattnet snart men hörde nu på tvn att vi ska koka vattnet MINST två veckor till....

Snabb update

Trött kille ska sova nu o jag ska iväg på bio!

image1813

Vi nyss vid hissen, hemma efter fotografering.
Jättetrevliga människor, är glada vi gjorde detta!

Det gick sådär....

Nu är vi inne igen, Elian somnade inte. Jo nästan men så kom tre mammor o bebisar o barnen skrek. De såg att jag satt ensam i solen o försökte söva honom o började dra i stolar ob ord o ommöblera, jag blev liiite arg men sa inget. Sen gick två av dem in o shoppade kaffe o ena mamman satt o ammade. Då började de små skrika i varsin vagn o jag o Elian som satt o skrattade tillsammans ( bättre att skratta än att gråta! ) gick bort o vaggade dem i sina vagnar o drog upp mössan så han såg på den ena. Mamman som ammade nickade tacksamt, jag frågade självklart om jag skulle hjälpa. De var tre månader o så små....Har helt glömt.

Men det är häftigt att kunna sitta o skratta ihop nu med sitt barn. Han blir mer o mer vuxen för varje dag. Så häftigt att man kan skapa liv. Jag blir lika förundrar varje gång jag börjar fundera på hur det går till inne i kroppen. Sträck på dig - du är fantastisk, med eller utan barn!!

Vi leker lite inne o kokar vatten istället. Ni kan läsa på norska nyhetssidan www.vg.no om ni vill läsa vad jag "babblar om".

hemma snabbt

hemma snabbt

Nu har vi varit i två butiker o det vanliga dricksvattnet på flaska, IMSDAL är helt slut ( naturell). Konstiga smaker finna kvar, så Elian har fått kokat vatten i sin flaska o lite yoghurt o nu ska vi njuta solen, hoppas han somnar så jag kan äta lite o så att han vaknar hungrig sen innan vi ska iväg ( alltså hinner få i sig massa lunch). Känner mig så matt idag, en chock då fem människor smsar o ringer om att vattnet är farligt o Elian ligger på balkongen os over med vattenflaskan i munnen....

Har på mig sköna bootcutjeans H&M, randig sailortop H&Mo blå kofta ifrån ZARA. Min svarta fejkskinnjacka, svart sjal bägge H&M o så mina NIKEskor. Simple.

Good Morning!

Vi har nyss sovit lite o vaknade av en tråkig nyhet, vattnet i vårt område är smittat med Giardia Lambia, tydligen en parasit, Jag har inte hunnit äta eller dricka idag men Elian som dricker SÅ mycket vatten...blir lite orolig, nu blir det mjölk o kokat vatten. Hoppas de fixar det ASAP. Vågar knappt duscha!? Jodå :)

beauty sleep!!

Nu ska jag lägga mig o läsa blader, måste vara pigg imorgon, jag o Elian ska hänga med o fotas. Vet inte vad jag får  skriva eller inte så jag skriver inte mer än så ännu. Sov sött!

På G!?

Nu bloggar jag som bara den märker jag, men jag funderar högt. E sitter o ser en serie med hörlurar så honom ska jag inte störa, då skriver jag ofta här inne..

Eftersom jag en stund fotade dagens kläder ( då jag hann o kunde) o jag ständigt handlar kläder eftersom jag glömmer vad jag har ( liten garderob, eller iaf för liten för mig....) så kanske jag ska bli bättre på att fota dagens? Någon som vill det eller någon som absolut inte orkar se? Mest för mig själv för att jag ska komma ihåg o för att det är kul såklart. Så, dagens eller inte? Kommer alltså inte bli varje dag men så ofta jag kan o hinner.
(Ska bli SÅ intressant o se hur ofta ni får en dagens då jag ska stressa iväg o lämna hos dagmamma plus vara på jobb kl 8 o jobba så effektivt att jag kan rusa hem klockan 13 ) ;) Försöka duger!

Historia:

image1810
17 maj


image1811

Vinter

MIRAKEL!



Detta är en MAGISK känsla, är så lycklig att ha denna snutt att se o "känna" tillbaka på. LÄNGTAR tills den dagen vi kanske får syskon till Elian. Jag NJÖT av att vara gravid, så alla ni som går på övertid eller är less på att vara gravida. Tänk så speciellt detta är o sen är bebisen ute o det är ännu mer fantastiskt, men detta kommer inte igen.... Inte med samma bebis iallafall ;)

KUL!

Så kul att jag nu kan lägga in videoklipp, gå in o registrera dig på youtube o sen går det av bara farten. Har så många fina o söta men alltför personliga videoklipp på mina telefoner, ska kanske välja ut några.




Att hitta något man gillar på tv:


VILD!!

VILD!!

Helt bananas då jag kom hem. Sprang runt o lekte att vi jagar honom, då skriker han av skratt o springer o snubblar.

image1807

Att dra bilen o andra saker över tröskeln till / från sitt rum är SÅ kul. Ni ska höra honom då han inte får det till direkt. Då blir han ARG. Skriker o är superarg o så vips blir han tyst o har klarat det. Bestämd ung man.

image1808

Här ligger jag o Elian har tagit med sig sin "barnvagn" o lagt ett paket blöjor i den, lagt en myshund i sängen o så går han in o ut o stänger dörren. Tror han funderar på att rymma in till mig? Men just nu är han ute hos E.

image1809

Här ser ni de nya blöjorna vi köpte igår. Har helt gått över till Pampers o dessa är såna som ska stretcha ut då blöjan blir tung tex om natten så inte blöjan hänger o läcker. Vi är supernöjda så här långt.

Nu ska jag ringa en sista referens o sen till dagmamman o tacka JA!

Elian o E har ritat...

Elian o E har ritat...
Kommer hem o denna ligger vid Elians matstol, tror far o son har knåpat tillsammans. Sött var det o ROSA.

Just nu ligger jag i sängen med ett varmt täcke på magen. Var hos min gynekolog o skulle prata lite om min spiral o göra en del tester. Hade mycket mensvärk o kände mig nästan gravid så hon tittade noga o tog en del prover. Hon råkade ta ut min spiral också, den satt perfekt o allt visade det sig på UL men ja så blev det. Men det gör absolut ondare att sätta in den så vi avvaktar lite. Jag ska fundera på hur jag vill göra o väntar tills provsvaren kommer.

image1805

Att komma hem till den här sötnosen är det bästa som finns! De hade haft det toppen hos dagmamman så henne ska vi absolut välja!


Glad kille!

Glad kille!

Jag, sova?? NÄÄÄ!

image1801

Nu fungerade det med bilder igen!

image1802

Fascinerande med fontänen vid Nationalteatret.

image1803

Mammas prins!

Nu ska vi äta lunchen o så ska jag rusa.


Duktiga Petronella!

Duktiga Petronella!

Favvotjejen hade fullt upp då vi kom!

På FOXX

På FOXX

Elian busar i vagnen, borde sova men är superpigg!

sunny day!

sunny day!

Något är fel, kan ej klistra in eller lägga in flera bilder i samma inlägg, så ni vet.
Aker Brygge Oslo den 16 oktober 2007.

Härlig dag

Härlig dag

Underbart solig dag fick vi, jag visste det =) Här en bild  jag fotade i farten utan att stå stilla. Kameran kan sin sak =)

Lunch!

Nu är vi hemma igen!

Elian sov på vägen till t-banan men vaknade av ett gäng som skrek så sen var han vaken, hängde med på shopping med Ashi o sen gick vi till FOXX o hälsade på Petronella. Jag fick en smarrig cappuccino o så delade vi en muffins. Pauline som också jobbar där fotade oss snabbt med min kamera men sen också med hennes stora riktiga kamera så det ska bli kul att se resultatet. Väldigt spontana bilder men jag tycker de får ett fint djup då man tar med stort objektiv.

Nu ska vi snabbt äta lunch o jag ska se om Elian vill sova lite då E kommer hem.... Han behöver det, för inatt är planen att han ska sova lika bra =)


You are GOOD ENOUGH!

Nu ska jag o Elian iväg en sväng till Aker Brygge o snabbshoppa med Ashi på lunchen. Hon behövde akut hjälp så vi rycker ut =) Elian sussar ute o jag ska klä på mig ytterkläderna o sen rulla oss till t-banan.

Kom ihåg att du som förälder är GOOD ENOUGH! Family Livings chefredaktör pratade om detta hos Malou nyss o jag instämmer. Man måste utgå ifrån sig själv o sina egna förutsättningar o aldrig jämföra sig med andra. Då mår man allra bäst!


image1795

Jag är en sån som nästan alltid småfixar hemma men nu lämnar vi kaoset för lite mer glamous, känns busigt. Kommer inte ens att diska en liten vällingflaska....!

Perfekt!

Inatt sov prinsen 19-05 ( välling ) o sen vaknade vi hela familjen förvånade klockan 7.45! Ikväll SKA jag i säng i tid, så jag är piggast i stan imorgon. Det ska bli sol i helgen, man saknar den direkt då den är bakom molnen. Nu ska vi strax äta frukost här, men har ingen fullkornsvälling o det saknar jag... Hittar inget som är lika gott o mättande.

Catch the day!

Missa inte efter tio på tv4 idag.

julklapp

image1790

image1791

image1792

Vi försökte fota denna dress ifrån LITEN som han fick av oss i julklapp!
Det gick sådär men se så söt den är, perfekt lekdräkt hemma =) Nu ska Elian duscha strax med E o sen gröt. Precis som vanligt, lovely!

Speciell tid...

Varje gång jag ser på klockan o det står 23.14 så tänker jag på den minuten i mitt liv som var allra allrs störst. Då Elian lades på mitt bröst o jag kunde andas ut, Han var här hos oss precis där han alltid ska vara. I våra hjärtan fanns han sen första sekund ( nästan innan han fanns) men här i vår värld, där han får le, leka, busa o NJUTA livet - här ska han stanna tills han blir gammal o har MÅNGA fina minnen att se tillbaka på. Jag önskar mest av allt att han ska vara nöjd med att han gjort allt han önskat o att han inte missat något. Han är vår skatt, vårt LIV. Tack Elian för att du kom till oss.

do not disturb!

do not disturb!

Elian knappar på mobilen o ser på fina COSTUMEbladet som jag ska läsa...

image1794
SÖTAST!
Men sen somnade han sött, ikväll med välling istället då norsk gröt inte föll honom i smaken... Mormor har skickat två paket idag på posten ( frakt 200 kr, hjälp!) Vi får shoppa då vi åker till Stockholm.

Jag är SÅ glad att du finns Petronella som hjälper oss imorgon, jag fick en akut läkartid o E måste i möte så vi måste pussla, men nu har vi fixat det =)

Ja rubriken, jag är ensam hemma. E är på bio o jag ska läsa blader, se Desperate o just nu provar jag kläder igen. Jag hinner aldrig prova o inspireras då Elian är vaken, hoppar i första bästa o jag gillar att någon kväll då o då testa lite olika kombinationer. Man blir lätt tråkig o enspårig samt glömmer vem man är. Lite flummigt men sant. Prova du också, testa lite nya kombinationer. Väska o skor behöver INTE matcha, tycker jag.
Back to EGENTID!
MYS ikväll.

vi tre!

vi tre!

Lite trötta men glada.

Middag!

Middag!

Efter maten, idag åt vi ris o kyckling med broccoli, purjolök o champinjoner o hemgjord currysås till det. Här leker E o E som vanligt.

image1788

På den översta bilden ser det ut som om det är kväll. På denna skippade jag att fota med blixt. Gör så ibland om jag vet att motivet är någotsånär stilla, men det blir såklart inte lika bra fokus.


vi men inte idag

vi men inte idag

Det här är några dagar sen men eftersom Elian springer omkring o leker o bajsar så får denna duga! Jag ska strax göra oss klara för att gå ut. Vi ska möta Anne på jobbet o ta en kaffe då hon har paus. MMM längtar efter min latte som jag ska dricka. Sen ska vi göra några ärenden också innan E kommer hem.


hemma igen

Allt gick toppenbra o Elian lekte järnet, han är inte rädd för nya platser det är ett som är säkert! Han somnade i vagnen ute så jag gick hem o äter nu frukost hemma i lugn o ro, skönt! Sen har vi noll planer, så jag tror vi kanske åker till Majorstuen o kikar lite eller så leker vi bara hemma, det duggregnar ute o är grått. Men jag ska nog börja jobba 1 november så nu ska här njutas av ledigheten. Känns perfekt att jag / vi väntat så länge med att lämna iväg Elian på dagarna. Jag trodde han skulle vara "mindre" nu men då han går o är så framåt som han är så är jag supernöjd o känner att det kommer ge honom något ( andra barns närvaro / samspel) att lämna bort. Inte bara för att jag måste börja jobba, det blir fel enligt mig. Hade egentligen planer att börja jobba i januari men man ska följa magkänslan.

Så jag kommer njuta av jobbandet också ( deltid) o sen hämta skatten mitt på dagen!

nu går vi!

nu går vi!

Nu ska vi ut på tur o hälsa på Dagmamman o barnen. Tidigt ute kallar jag det, sen ska vi äta frukost ute tillsammans!

läs!

läs!

Här innan maten!


image1783
NÄSA! Din näsa är SÅ fin Pappa!

image1784

Kvällsmys mellan dusch o gröt. Att läsa är så mys för alla inblandade.

Vi har ätit mysig söndagsmat. ( köttfärslimpa igen, vår nya favvo, ser aldrig Elian äta som då vi äter det ) Nu ska han få lite gröt o sen sussa. Jag bloggar med ett glas rött här o har massa avsnitt på pcn att se framemot. Greys o private practice!

NJUT kvällen!

H&M

H&M

Igår i provhytten på H&M, passade på att fota tunikan ifrån Cubus igen. I love it!
Ni ser mitt rosa band hær också.
image1780

Hær skrattar jag åt mig sjælv... Undrar hur många grå koftor jag har i garderoben.... men jag får aldrig før många!
Denna hængde med mig hem o jag ær verkligen nøjd!

mysig lunch igår

mysig lunch igår

Ligger lite efter med bloggandet eftersom jag ej ær hemma men hær ær jag o Carolin igår på Pascal Aker Brygge. Vitt vin o supervarmt, jag tog av mig kappan o blev rød om kinderna av solen. Perfekt lørdagslunch.

Nu ska jag mysa med E hær!

busunge

image1777

Elian tokbusar!

image1778
Kænner verkligen att han kommer kunna sova hær o stortrivas!

Just nu ligger jag o E o ser The Hills i bakgrunden o slappar. Elian sover på balkongen. MYSSØNDAG!

igårkvæll!

igårkvæll!

Grøt i pyjamasen efter dusch med sin Far. Vi åt tacos o myste o Elian åt majs, gurka ost o grøt :)image1773

Vi tittade på alla gamla bilder på familjen. Jættekul att se dem från bebis till nu =) Kort ær så himla kul att ha tycker jag.

image1774

E på stranden i Danmark, 13 år gammal.

image1775

Grethe ær en påhittig dam, hær har hon pyntat alla blommor i joggeskor før att hon ælskar att jogga, till sin 40årsdag. Så himla søtt tycker jag =)



nostalgi!

nostalgi!

Hittade denna bild på Bestemors pc. Vi væntar med spænning på vårt hjærta!

glad søndag!

Vi myser hos Bestemor, nu ska vi æta frukost o jag o E har sovit i Hæstenssængen o Elian i resesæng bredvid. Imorse rymde han ut till Bestemor i vardagsrummet o somnade (!) om på hennes arm i 1 timme. CRAZY!

Lunchplaner!

Nu ska jag klä på mig o åka ner till Aker Brygge, ska luncha med Carolin! Så länge sen vi sågs så det blir girly lunch utan barn, han får leka med sin Pappa idag.

Ikväll ska vi på middag hos Bestemor o sova över, spännande!

Lördagsmorgon!

Lördagsmorgon!

Slappar på golvet.
Först åt han gröt o sen macka med mig så här har vi hunnit med två bajsblöjor.

image1770

Elian lyssnar på en läkare på tv4. Fascinerande historia om en liten pojke som redan opererats 17 gånger o är så ung. Han föddes med läpp o gomspalt bland annat. Nu pratar E-type o Elian leker.

Det är krispig kall luft ute, lovely!
Vad hittar ni på idag?

Ashi!

Ashi!

Igårkväll. Vi såg på Greys o åt massa gott. Men jag hade dubbelt så mycket gott då hon gick eftersom hon tagit med sig godis o chips ( inte bra ... =)) o så fick jag nyaste Bolig Pluss, tack vännen! Vi skulle egentligen ha lekdejt idag men jag tror jag måste samla sömn istället.

Morgondans!

Sötnosen dansar till tvn här o min andra sötnos är trött. Han hade nog kul igår med jobbet. Elian vaknade ganska mycket inatt så jag kommer sussa då han sover sen, längtar!

sov gott!

sov gott!

image1767

Här är Elian idag på balkongen då han ej ville sova! Nu ska jag sova efter en jättemysig kväll. Tack Ashi för allt girltalk - LOVE YOU!

The story of us del 1 & 2 finner ni här:

http://prinsessans.blogg.se/2007/april/the-storydel-1.html
scrolla ner till 13 april

http://prinsessans.blogg.se/2007/may/the-story-of-us-del-2.html


Kanske jag fortsätter ikväll om jag hinner!







sorry

Jag kommer tyværr inte hinna med att blogga del tre ikvæll tror jag... Nu har Elian min mac o ska sova o Ashi kommer hit o myser med mig. Vi ska æta melon o choklad. Hoppas ni myser ikvæll?

Fredagsmys!

Vi har inte bara shoppat idag, vi har tokmyst också:

image1761

Har så mysiga bilder på honom naken på fällen men ni får se denna. O jag kan ladda in flera bilder nu superenkelt via Firefox, kommer inte använda Safari igen på macen nu kan jag lova. Tror till o med jag kan ändra typsnitt o länka enkelt nu.

image1762

Livet är härligt! Leker med sin fina BRIObil som han fått av syster med familj. Den är ofta i hans ena hand.

Mer shopping!

image1756
Denna sköna bomullstunika blev det också!

image1757
O denna svarta härliga klänning med stenar.

Detta var lite riktat till dig Suzanne, jag tycker du ska ta en titt på Cubus. HIttade också en fin sidentopp i mullvadsbeige som jag nog ska shoppa o en grå paljettklänning. Billigt o fint!

Sen hittade jag precis det vi skulle ha till Lilleman också, basic mysbrallor. Han har en del ifrån H&M o POP men han använder ganska många per dag. Banan hit o dit o så blir han ofta blöt eller kryper in i duschen... Så vi behövde fler. Pyjamaser också o några polotröjor. H&M är bra. Så idag har vi fyndat.

image1758

image1759

Fredagsfika!

Vi fikade på Baker Hansen o shoppade med oss bröd hem. Elian ÄLSKAR blåbärsmuffins, ni ska se honom...

image1763
Mamma ska vi verkligen fota NUUUU?

image1764
MMMMMuffins. . . . .

image1765

Spanar o flirtar...

Det är så häftigt att kunna gå o fika tillsammans o sitta o titta o skratta åt saker tillsammans o han är ändå bara strax över ett år. Ser framemot ett långt liv med dig Elian. Min systerson Isak är nu snart 14 o det känns som igår han var en bebis. Men han är som min lillebror o jag pratar med honom på msn ofta, han är speciell. O himla GOOO!

Nu kommer E strax o jag ska lägga mig i soffan lite, slå på tvn kanske...!

FYNDAT IDAG!

Jag trodde att Elian skulle somna förut men oj så fel jag hade. Men nu så. Jag snabbfotade då han låg i vagnen direkt då vi kom hem så nu ska ni få se. Vi gick igenom Cubus för att komma till toaletterna på centret där vi var o vips så hittade jag ett stativ som hette Passport 2 Party o det jag verkligen behöver nu är en fin partajtopp. Ska på jobbfest nästa helg o sen systers 40årsfirande helgen efter i Stockholm.

Så jag fyndade användbara tunikor för 850 kronor, för alla tre! Superbra.

image1754

Denna är så fin o härlig, perfekt till jeans. Eller som partytopp med svarta shorts till.

image1755
Söt ärm, har tyvärr ingen helbild.


Ibland är missförstånd bra!

Ja som nu, fick mail av potentiell dagmamma o hon informerade mig om att det fanns hiss o barnen sover på balkongen om man vill. PERFEKT! Då kan Elian sova som han alltid gjort o hon slipper stanna ute o vänta. Då blir det en glad o pigg dagmamma som förhoppningsvis får lite egentid. I Oslo är det ganska ovanligt med hiss, folk bor på 4:e våningen utan hiss. Javisst, men med en spädis o massa matkassar...BLÄ!

Nu ska jag fota vad jag shoppat! Elian o jag tog oss en liten utflykt o nu ska han förhoppningsvis somna på balkongen o jag ska lasta ur alla varor ur vagnen. Melon, blommor, kläder, choklad.... FREDAG!

klargöring: jag hade inte hört att de hade hiss så jag var lite misstänksam hur hon fixar att bära upp 2-3 barn utan hiss om de somnar ute =) O om de är vakna...!

Elian somnade inte o nu bytte vi tidernas kissblöja så jag får blogga med om en stund, ska dammsuga snabbt nu. Får mysigt besök av Ashi ikväll.

JIPPIE!

JIPPIE!

Denna bild ifrån igårkväll symboliserar hur jag känner mig idag. Pigg, glad o utvilad. Nu sussar Elian en kortis på sitt rum o jag ska äta frukost i lugn o ro. LYX!

Lyx är också era söta o glada kommentarer. TACK!!

Såg ni om choklad på tv4Nyhetsmorgon? Vi lyssnar alltid på p3 o har tv4 på om morgonen, med eller utan ljud. Det är min dagliga dos Sverige. Jag kommer dock snart byta ut dessa rutiner mot morgonstress o jobb. Men jag tycker det ska bli kul. Har njutit SÅ av hemmatiden o vet att jag inte kommer jobba 100%. Sen vet jag också att vi båda önskar syskon till vårt mirakel...!


Vår fredagsstatus:

Vi är pigga o glada idag. Att massera o fixa med bröstet hjälpte, men E tog fötterna o slapp bröstet. =)

Nu sitter vi o myser o solen skiner. Idag ska vi ut o leka o gå tur. Pratade nyss med en dagmamma som faktiskt håller till ännuu närmare oss än de andra vi var i kontakt med o vi ska möta henna måndag. Allt ska vara bra för att vi ska välja henne o jag är hoppfull. 

Elians tänder gjorde ont inatt men aningens mindre tycker jag så jag hoppas vi kan sova gott inatt. Nu attackerar Elian tangenterna, gotta go!

GLAD FREDAG!!!!!




//Elian

Läs inte om du ej vill läsa om bröst ;)

Jag tänkte att ni är säkert många som undrar hur min bröststatus är? Hahaha skojar bara men jag tänkte iaf informera om att de fortsatt är superfyllda o ONDA. E ska faktiskt värma o massera nu på inrådan ifrån hans kära Mor. Jag har världens bästa Svärmor. O på lördag ska vi äta där o funderar på att övernatta alla tre. Så jag sen kan tänka mig låta Elian sova där själv. Inga problem att han är ensam med henne men jag har ju som sagt ammat ganska länge o känner att jag vill veta att han är helt okej med det. Jag känner att han är redo nu o det underlättar SÅ för oss alla. Sovmorgnar o mysigt för Bestemor.

Så nu ligger jag med varm handduk här... 

Min plan imorgon är att vakna med ett leende, det är så skönt att det kommer en helt ny dag! O det är FREDAG. Om jag blir ensam imorgonkväll ska jag skriva det 3 på Storyn om oss som jag skrev för LÄNGE sen del 1 o 2. 

Hjärtat!!!

Vår kväll


Här är det kvällsbus innan läggning. 

Kvällen har varit superskön. Tända ljus ( som alltid) o MASSA choklad o pussar. Nu ska jag snart försöka sova, läsa tidningar o njuta av att det är fredag imorgon. E ska ut med sitt team o jag ska måla naglar o hyra en tjejig film. Eller nej, det är ju så mycket bra på tvn imorgon o jag hittar alltid på pyssel att göra. 

My boys!

Dessa killar är så underbara! Smygfotade dem i duschen alldeles nyss. Nu ska Elian äta gröt o sen sova om en stund. Dagarna flyger fotast iväg men denna dag har gått ganska sakta. Tills klockan blir 17 då rinner tiden iväg.


KÄRLEK!

Ompysslad

Idag har jag gått på sparlåga men har njutit av att bli ompysslad. Sekunden då jag smsade AnnaStina idag så ringde hon. Vi läser varandras tankar ibland tror jag o det samtalet betydde så mycket. Kom ihåg det om ni har Mammavänner, bry er om varandra!!!

E o Elian har lekt som bara den o jag fick grillad kyckling o potatissallad osm jag önskat. Elian åt massor o älskade kycklingen, kul!

Jag glömde berätta hur det gick med radhuset. Det låg perfekt o området var SÅ bra men jag kände på mig att det skulle bli dyrt trots att allt måste renoveras. Så jag fick aldrig WOWkänslan då jag kände på mig att vi ej skulle hänga med så långt i budgivningen oavsett. Jag fick rätt, radhuset såldes för priset + 900 000 kr. Crazy!

Dessa åt vi igår!

TACK BESTEMOR!

Som kom o lekte med Elian så jag fick sova. Hade väldigt ont i huvudet o höll på att somna då Elian behövde mig. Det betydde SÅ mycket o jag somnade till glatt pratande o busande mellan de två. Sånt gör mig LYCKLIG! Nu sover Elian ute igen, han var helt slut. Har nämligen testat mig hela morgonen förutom då han tokdansade o han har busat o gjort allt han inte får... Så både han o jag blev trötta. 

Nu ska jag vila i soffan tills E kommer hem med mat. Jag är så lycklig över att vi har fantastiska familjer. 

En chansning: någon som jobbar på hotell o vill dela med sig av en friends&familykod? Den vi haft tills nu ( tusen miljoner tack kära DU) har gått ut o vi reser så ofta så det vore GULD VÄRT!
Maila mig isåfall. 

KRAMAR!

Happy!

Oj som Elian dansat idag, skickade massa videoklipp till E som blev rörd på jobbet. Här är en mobilbild i farten:

Happy!!

Efter han dansat o lekt var det sovdags ute i regnet på balkongen så jag har sovit jag med men känner mig inte alls piggare. Ska sova tidigt ikväll...

NJUT DAGEN!

plan...

plan...

Planerar att ta oss ut en sväng sen då vi sovit. LÄNGTAR! Frisk luft är så härligt.
Men mest av allt längtar jag efter familjen just nu. Väldigt mycket. Någon som kan ta ut Elian på en liten gåtur för att de så gärna har lust, någon som kan komma på morgonen om jag behöver en stund för mig själv... SAKNAR! 


Pigga o glada?

Tyvärr så är status väldigt trött här igen. Det måste vara Elians tänder som gör ont eftersom han är helt tokig i tre timmar på natten. Vrider sig o snurrar o kramas, pussas o skriker. Jag vaknade därför mör imorse o är så fortsatt. Men ska sova idag då han sover som igår o jag har redan duschat för dagen så vi gör framsteg =) Det är mysigt att ha myskläder o bara vara. Noll planer, bara massa tid för oss. 

Hoppas ni sovit riktigt gott o att ni har något kul att se framemot, helgen är här redan imorgon!!


GRATTIS JOSSE!

Min barndomsväninna Josse har nu fött en liten flicka, inatt. Jag är SUPERSTOLT över dig, lillan o din käre. Önskar er ALLT gott i livet. 


Barnvänligt matställe!

Perfekt ställe hittade vi då vi var hungriga. 

Lekhörna.

Barnvagnar runtom ute. Jag har yogat här då jag väntade prinsen så det var speciellt att testa restaurangen som ligger vägg i vägg. Mycket minnen...o E var ju med på sista lektionen. Vi hade stor nytta av det!

Vi åt varsin god Tacosallad med avokadokräm, Elian smaskade han också. Mest majs o köttfärssås. MUMS! Sen hade de fullt av leksaker att låna. Typiskt att jag glömt namnet på stället men det ligger vid 7eleven på Sagene.

Kokosbollar!

Sen gick vi mot Lilla Kokosbollefabrikken o shoppade med oss färska fina kokosbollar. 7 stycken för 89, som hittat =) Mörka med skogsbär, apelsin o ljusa med banan, jordgubb, skosgsbärsmak o en "vanlig" med kokos på. Vi har smakat en var, resten har vi i fina lilla lådan under vagnen o ska ätas ikväll. Planen är att mysa i soffan o hinna prata igenom saker som vi aldrig hinner med!


Detta var en hit tyckte Elian =) 
Han gillade det så mycket att han hela tiden spanade efter mer!



Ute alla tre!

Ännu en gång kom E innanför dörren i riktig sekund. Jag var ganska deppad då det blev som det blev med dagmamman men jag har i efterhans ganska snabbt insett att det inte var meningen. Då hade det skett!

E kom hem o klädde på en leksugen Elian o så gick vi ut i det underbara höstvädret, tänk vilka vackra dagar vi har nu. NJUT! Vi lekte längs älven, tittade på fåglar, lekte i sandlådan o myste. 
Elian skrattar då E sparkar i löven.

Jag o hjärtat. 

Om ni vill ha fina bilder så ut o fota i det vackra solskenet!

Träd!

Fåglar ( änder) är sååå kul tycker Elian.

Helst ska man ju jaga dem.....




Nä nu får det va nog!

Nu blir jag chockad, duschade o läste sms på mitt andra nummer som jag inte använder nu igen. Sambon till dem som har dagmammorna hos sig hade ringt igår men jag hade inte fått något intalat meddelande bara ett missat anrop...Jag ringer upp o han säger att det fjärde barnet som skulle ha slutat ( vår plats) nu fått ledigt ifrån barnehagen o ska behålla platsen... Får man göra så? Jag är sjukt besviken, har legat o funderat hela natten om detta är riktigt o kommit fram till JA o så sker detta. E är på väg hem o ska gå dit o signera kontrakt med oss. Idag.. o så sker detta.
Tillbaka på ruta ett. Men ingen är sjuk som tur är =)

Baklängesdag

Nu vaknade vi nyss, Elian sov ute o jag inne på soffan under täcket. SKÖNT! Så nu ska vi äta lunch ( jag frukost ) o sen ska vi ut efter jag duschat o fixat oss. Vi ska promenera med E klockan halv fyra till nya Dagmammorna. Skriva kontrakt. 

Filosoferar....

Hallå är det någon där?


Vänta ska jag fixa lite med inställningarna....

Om jag står på tå då?

Jag kissade o fotade :)

Sömnen styr...

Inatt hade Elian en hemsk natt stackars liten, vaken från 3-6 o hade jätteont i tänderna. Så idag kommer jag sova då han sover, måste orka fungera. 

Idag känner jag för att boka flyg till Mormor i helgen.....

Julplaner!

Idag ringde systers man o gav mig glada nyheter inför julen. Han hade bokat o donat, LÄNGTAR!!!


Nu ska jag försöka komma i säng i tid här, men det är Greys på tvn.... Jag har sett avsnittet förut men ändå. Greys är Greys =) 

Vår dag!

Idag då vi varit inne en stund så åkte vi iväg o bytte en dress vi fått i present. Fick massor med bra saker för pengarna som Elian behövde. Ullsockar, mössa, vantar o pyjamaser. Sen fick vi ett sms då vi satt i bilen. Så vi bestämde dejt med AnnaStina o Johanna på Kokkamokk. Vi hade inte hunnit ta oss till Majorstuen men de hann ta sig till oss eftersom de redan var ute så kunde vi tajma barnen som skulle sova. 

Elian har nyss vaknat.

Mammas skatt.  
Vi myser. 

Nyvaken Johanna.

Sötnos.

Jag var i en liten chock då AnnaStina slängde sig på t-banan helt spontant. I like ;) O sen så möttes vi där o drack varsin dagens o jag åt mat. Perfekt o barnen sussade i sina vagnar. Men så vaknade Elian o var superdupermammig. Han ville BARA sitta i min famn. Sötnosen... Jag tror det har att göra med hans två nya tänder (!) som jag upptäckte på Babyshop då han hade bestämt sig för att äta på en prislapp. Jag såg att han hade två tokstora hörntänder uppe som stack fram o ikväll grät han lite o snackade ontitändernaspråket. Svårt att förklara men det låter som han gnager på tänderna. Stackars. Men med sin sång på macen somnade han in efter en kort stund. 


Har också hunnit snabbstädat hemma så man kan bjuda hem någon. Idag valde jag att totalstrunta i hemmet, inte ens bädda sängen o bara gå ut o rensa mina tankar. Det hjälpte! Nu har jag kryssat av en massa "to do´s" på min lista, skönt. 

PAPPATID!

Eftersom jag precis fick in min mat då Elian vaknade o bara ville sitta klistrad mot mig så kom E som en räddande ängel. Han gick hem ifrån jobb o jag tyckte han skulle komma o säga hej eftersom han sen skulle på konsert så han kom o myste med Elian medans jag åt. 

Här är de lika varandra tycker jag, munnarna fulla med banan.

Världens bästa Pappa!

MMM Banan behövdes för att vakna till lite efter aningens försenad sömn idag.

Söta!

Sen gick de två hem o jag satt kvar. Elian hade gått omkring glad men sagt MammaMamma då jag varit borta. Kanske han blivit mer myssugen o go för att jag slutat amma. Jag tror det. Han kramar o pussar mig o jag blir alldeles rörd. 

Nu sitter jag i soffan o ska skriva färdigt brevet jag började på tidigare, kika lite i min kalender o bara njuta kvällen!
TUSEN TACK för alla fina ord ni skriver härinne. De värmer!

Lyckost!

E åkte nyss på  Gwen Stefani-konsert lyckosten o jag o Elian dansar hemma. Han ÄLSKAR In the summertime, han skrattar så han skriker. Vi ringde E idag o han blev så glad han också att han föll i skratt. TOK!



GLÄDJE!







Att vara liten o kunna upptäcka världen i strålande solsken o få gå o balansträna på bar mark är sann glädje. Ännu större glädje för mig som får vara med o se hur underbart det är. Det lyser i hans ögon, han pratar för fullt o han kramar om mig då vi går hem som om det inte finns någonting hemskt som sker i hela världen. Förstör inte världen med mobbing o bråk. Se på våra barn som ska växa upp i denna tuffa värld. Gör dem självsäkra o låt dem känna sig älskade. Då blir de förhoppningsvis älskande. Jag vill att Elian ska få det bästa livet i hela världen. Han är VÅRT ALLT. 

Tack E för att du finns, utan dig fanns inte vårt mirakel. 

FRISK LUFT! Rensa tankar...

Efter en UNDERBAR prommis i solen så har jag fått ny energi. Kommer fortsätta att blogga så länge det känns kul. 
Jag ber härmed att ni som ej trivs härinne slutar titta in, ni mår ju tydligen inte bra av att läsa om oss eller se oss så då ska ni slippa det!

Jag slängde på oss kläder o så strosade vi i området där Elian ska gå hos dagmamma. Massa grönområden o solen har strålat på oss i kalla sköna luften. LOVELY! 

Man kan välja att se hinder som något tråkigt eller som något man måste ta sig förbi.


Idag behövde jag detta. Massa fina omgivelser o Elian som sov gott o lungt i sin vagn.

Ni är underbara ni som läser o skriver så fin feedback, ni gjorde min dag idag!!! AnnaStina ditt samtal fick mig att inse att du är en ännu bättre vän än jag redan visste, VARM o UNDERBAR. 

Sen satte jag mig på en bänk o skrev första raden på ett rosa brev. Då vaknar Lilleman o jag fick snällt packa ihop. Men jag hann med en cappuccino i solen strax innan så jag blev bara glad att han vaknade. 

Vi myste vid vattnet o kikade på fåglarna, löven, träden o vattnet.  SPÄNNANDE!

Nyvaken kille - Största stödet i mitt liv. 




Känsla!

Häromkvällen satt jag med en känsla i magen av att jag hade lust att sluta blogga. Jag kände att det var nog o att jag inte önskar att lägga ut vårt liv längre. Men så är det för min familj jag började skriva, då jag nyss mött Eivind. Sen att många läser har varit jättekul då jag fått många bra erfarenheter av er o många peppande ord under graviditeten o i småbarnstiden då man ofta är trött o sliten eller behöver tips o råd men framförallt saknar sin Mamma o Syster....

Att jag väljer att fokusera på det positiva mestadels o att jag lever varje dag så bra jag kan verkar störa många. Även om det är en av 40 som skriver dumma saker så känns det. Jag är också en människa, en människa som är väldigt känslig. Jag tycker det räcker nu. 


FAMILJ!

Myser med sin Onkel Håvard:

Nyduschad!

-Smaka min mat!

-Jag har mer här!

Sen somnade skatten på en sekund då han la huvudet på kudden.
NU ska jag sussa!

Bröder planerar partyhelg

latmask!

Ikväll blev vi hemma!
 Onkel kom o skulle barnvakta med Eivind låg utslagen med huvudvärk så vi stannade hemma o åt mozarellapizza istället. Killarna planerade lite partajresa då alvedonen verkat. Jag har slappat av totalt, inte lyft ett finger. Nu ska jag lyfta mig själv in i sängen. ÅÅÅÅ som jag längtar, behöver massa sömn. Tror min kropp fick en liten chock av att sova hela natten inatt =) 




Lunch hos Johanna!

Hinner blogga lite nu ändå, Elian leker på sitt rum. Han slår sig HELA dagarna, nyss stod han på sin bil o föll. Stackars liten. Men gråten går snabbt över som tur är. 

Idag var vi bortbjudna på lunch hos våra prinsesstjejer! JÄTTEMYSIGT!

Här är sötisarna idag då jag gav dem lite käk:


Johanna öppnar sin lilla present.

LEK!

Måste smaka på allt!

Världens lyx att få gosa med TVÅ sötnosar!

 "Värdinnorna " =) 

Hålla handen är MYS!


Helt utsliten då vi åkte hem. Han blir trött av lek o somnade i bilen sista minuterna. Här är i hissen o sen fick E klä av honom men han sov vidare så vi väckte honom. Nu leker han glatt o går omkring med en fotboll o väntar på Onkel. 

TACK för idag tjejer - We love you!



PLAYDATE!

PLAYDATE!

Vi har haft SÅ mysigt idag!
Nu kommer strax Onkel så vi kan ta en extra titt på radhuset. SNÄLLASTE Onkel i världen. Återkommer med rapport ifrån vår härliga dag!



knäckebröd!

hårdbrödmacka

Ser ni den bekymrade minen? Han ville så gärna smaka på min macka så här äter han knäckebröd med leverpastej. Han ser så rolig ut då han inser konsistensen...

Äter mer....det är ju gott!

Vi har fixat dagmamma nu till klumpen, jag kommer sikta på att vara på jobbet igen 1 december. 
Nu ska vi gå ut i fina vädret strax. Hösten är LJUVLIG!

sövande dans

Vi dansade till In the summertime med Mungo Jerry som vi gör varje dag =) Så somnar prinsen. Så nu ligger han i vagnen ute o jag ska vila på soffan. Behövs. Vi ska besöka AnnaStina o Johanna sen, KUL! Det är så mysigt att kombinera att de små leker o att vi har trevligt. 
 

liten uppmaning!

Ta ingenting för givet. Le hellre än se arg ut om du kan. Se kärleken för vad den är: STÖRST av allt!

Prinsen softar

Alldeles nyss:



Nu ska gröt fixas o dagis ringas!

GLAD MÅNDAG!

Oj så lyxigt det känns med strålande sol ifrån klarblå himmel! Elian sov till 6 imorse sen slukade han en hel vällingflaska o somnade om till kl 7. Perfekt. Tänk om detta fortsätter, jag är ganska övertygad om att det gör det. Bara jag slipper ha ont om natten så kommer vi alla vara morgonpigga som prinsar o prinsessor. 

Hejdå Pappa, får jag hänga med dig?



sov gott!

sov gott!

Nu ska jag lägga mig o läsa. Imorgon är planen att välja hur vi gör med dagis o i sin tur tänka på när jag börjar jobba. Möta AnnaStina o Johanna är också planen o E ska fixa ringen. 

Här ser ni ju att jag ser lite silikonbröstad ut, men imorgon kanske det gått över. Time will telll..
Önskar alla en UNDERBART GOD NATT! Imorgon är det måndag, ny vecka. Skönt. Bara fem dagar kvar till nästa helg =)

brösttankar....

Nu sitter jag o myser framför tvn o E ser en film hos en kompis. Om någon tvärslutat amma så vet nihur ont jag har just nu. Borde ha bett om tabletter. Även fast jag redan trappat ner tidigare till ett mål / dygn så trappades det upp kraftigt då jag fick mjölkstockning ( då måste man amma) o nu gör det så ont att gå runt med "solikonbröst". Men jag antar att de snart pyser ut o DÅ kommer jag få en chock. Hade små bröst innan graviditeten men fick större då, plus att jag ammat o haft mycket mjölk. Att jag också väger 5 kilo mindre än före graviditeten gör sitt till.. Jag kanske får en så stor chock att jag svimmar!? Jag menar kontrasten supersilikon mot tomma nyss ammande bröst... Haha som tur är slipper ni bildbevis men om någon annan tvärslutat undrar jag: När var de tomma igen?


hos frisören

168397-1343
Hittade denna bilden på oss hos frissan. E o E i bakgrunden o Karianne finslipar luggen. Klippte inget på längden, toppade inte ens. Måste spara nu =) 

Full rulle

Vi hann besöka Skai o hans dotter Julie också en kortis o då vi satt o pratade som bäst så kände jag något vasst...Något var konstigt med min ring o jag förstår direkt. En av de stora stenarna är BORTA. Har väntat länge nu på en ny "topp" att fästa diamanterna i o så sker detta. Arg o jätteledsen blir jag, den ringen ska ju hålla hela livet o jag har vetat om att den inte varit helt som den ska men jag trodde inte att detta skulle hinna ske....

E ska leverera den imorgon men mitt finger känns väldigt naket o tomt men jag överlever!

Vi åkte iaf till Bestefar o Turid o åt supergod mat o dessert. 


Puss mammas skatt!

Nu sover Elian sött o vi myser i soffan. Jag somnar nog snart men om inte ska jag se Bridget Jones, den andra filmen. Perfekt slapparfilm.


BRUNCH!

Supermysigt med brunch hos Bestemor! Vi fick gott bröd o massa ostar, korvar, grönsaker o äggröra. PERFEKT då man är småbakis ;)
Elian åt massor han också.


Sen gick vi mot visningen i det vackra höstvädret. Elian sov i vagnen o vi kikade på det söta radhuset som ligger perfekt men det måste göras en del i det. E är fast bestämd att vi ska bo där, det är nära hans barndomshem o allt!

Ser helt vit ut i solen!

Ute på tur!




HEMMA!!

Nu kom vi nyss innanför dörren o nu ska det ges gröt, duschas o mysa! Vi har fått supergod mat idag o myst i solen. Elian har haft så kul!

Barnvakt o brunch!

Då jag satt o blev fönad ringde förresten Onkel Håvard o bad om att få ta Elian en stund så jag o E skulle få äta lunch i lugn o ro. SÖTA Onkel, tusen tack!!! Vi gick o åt tapas o myste i solen o sen hämtade vi upp vårt hjärta som hade stortrivts med Håvard o hans kompis Tor!
Tapas!

Hämtar upp Elian! Här med Tor.

Barnvakterna.

Sen hem o så kom Bestemor o jag gjorde mig klar för partaj medans hon o E lekte med Elian. Så fick jag skjuts av henne till festen, LYX! Tre söta tjejer som fyllde år o det fanns smarriga muffins, kladdkaka o massa gott. Jättetrevligt men man har oftast roligast hemma på festen tycker jag så jag o Petronella avslutade på Burger King.

I köket!

Inatt vaknade Elian MYCKET men han sov iaf till strax innan 7 först o sen till 8. Men nu har E lagt sig lite o jag ska ta en dusch, vi ska på brunch hos Bestemor. Sen visning o sen middag hos Bestefar. 
GLAD SÖNDAG!

Bästa Petronella o jag!

En dag efter!

Ligger lite efter här men jag hann aldrig blogga mer igår! Då jag satt hos frissan så var jag SÅ sugen på att klippa lugg o jag o min frissa skrattade o sa ja, nej jo o så gjorde vi det! Då jag egentligen var fönad o klar så kände jag att jag vill bli lite mer höstig o nu är det gjort. Känns toppen.

Då jag satt hos frissan hade jag laddat upp med scones, muffins, cappuccino o mineralvatten men jag hann inte helt med att äta, läste o läste massa bra artiklar. Frissantid är SÅ ljuvlig tycker jag, dessutom tomt att ta sig dit utan vagn. Vagnen o Elian är som min handväska nuförtiden =) 

Killarna kom på slutet o hämtade mig o AnnaStina o Johanna kom o förgyllde vår dag. De små pussades o gosade, jag ryser av att de är så söta med varandra. 






frestande...

E kom hem med goda frukostmackor ifrån Gott Bröd imorse så vi åt frukost o sen somnade killarna en efter en. NU sover E på soffan o Elian ute på balkongen o jag ska till frissan. Frestande att klippa lugg en dag som denna då pricken i pannan syns hur jag än gör... Men jag ska inte. OM max tre dagar är den helt borta har jag tänkt....

NJUT dagen!
frestande...

Jag nu.

Lovely morning!

Elian somnade 19.30 igår vaknade kvart i 4 o fick en flaska välling o sov till strax före 7. Han var såå mysig o pussades o kramades o mina bröst gjorde sjukt ont men snart är mjölken nog ett minne blott hoppas jag. Jag är SÅ hoppfull om att han snart sover 19-30-07! Även om han kommer fortsätta sova som inatt är vi supernöjda. 

Jag har sovit ut idag o killarna gick ut för en stund sen o tog en prommis. Höstdagarna nu är STRÅLANDE. Solen skiner som om det vore sommar men luften är krispig o himlen klarbå. PERFEKT lördagsväder. 



Hejdå Mormor....

Tack för allt mys o all kärlek Mormor, vi ses snart igen i Stockholm!


Hejdå Mormor....
Ikväll blev det takeawaythaimat.
E har kört Mormor o jag har lagt hjärtat. Han somnar nu med Byssan Lull på repeat på macen, helt tyst bökar han omkring i sin säng ganska länge o sen lägger han sig skönt o somnar. Vår underbara skatt, du är så duktig!

Imorgon har jag min efterlängtade frisörtid, ska fixa slingor så jag blir ljus igen. Kvällsplanerna är partaj med Petronella, så skoj!!!

Ser IDOL o myser nu, blir tidig kväll ikväll.

perfekta att ha på tur!

perfekta att ha på tur!

Nya "vantar" Perfekta att ha då jag går tur med vagnen o ska smsa samtidigt =) 


Krossad dröm....

Jag blev K Ä R i denna brudklänning idag, hela butiken engagerade sig o jag bokade in tid för att sy i den o allt.... Så kom vi hem o visade E o precis som jag misstänkte så var den inte alls i hans smak... Jag SKA ha något virkat på min klänning o denna var helt unik men aningens too much för E. Sitter o är smått olyckligt kär i denna stund.....






Tillägg: 
1.absolut mer en vinterklänning men fin ändå.
2. Jag HAR bh! det är klänningen som är sydd såhär. Alltså tyget gör så att det ser ut som bröstvårtor, men det syndes mindre LIVE. Såg det knappt då =) 

Ännu en höstfin dag!

Vi promenerade längs älven till Grynelökka. Underbar tur i fina grönområden!

Mormor o Elian!

Skatten min!!!



inne på lilla rummet!

Glömde skriva hur fantastiskt jag blev väckt imorse, av Elian som kysser mig i hela ansiktet!! Man säger kyssa om att pussa i Norge. Han låg på min arm, vände sig mot mig o kramade mig o pussade på mig, log o la sig på min arm igen o höll på så samtidigt som han skrattade. LYCKA!!

Nu har vi ätit lunch o ska snart ut i det underbart vackra höstvädret. 

Morgonlek!
Inne på det lilla rummet! 


Måste också slå ett extra slag för ullkläder igen. Varje dag Elian sussar i sin ulldräkt ifrån i våras så vaknar han alldeles lagom varm. Inte kall o inte det minsta svettig. Så himla skönt att slippa oroa sig över att han ska frysa eller svettas. 


fredagssysselsättning...

fredagssysselsättning...

Mormor stryker o Elian sover ute efter prommis med henne. Känns som att ha en nanny härhemma....

Mycket att fixa!

Massa samtal hit o dit, vi fick dagisplatsen i den lilla barnehagen MEN nu hørde jag att det kanske blir en plats ledig i den mest underbara barnehage som ligger næra oss o somjag velat ha till mitt barn sen den dagen jag sålde en annons till styreledaren i den banehagen. Hon ær fantastisk, dagiset ær jættefint o JAG VILL HA DET! =) Ska ringa henne på måndag o se eftersom hon var i Grekland nu o så HOPPAS jag vi har tur.

Samtidigt vill E kika på ett jættemysigt radhus med trædgård dær det finns æppeltræd... MEN då måste vi sitta i kø varje dag o det lockar INTE mig då vi har jobb, bostad o framtida dagis så næra hær att vi kan gå plus kæka middag ihop kl 16.15 varje dag. Smidighet o familjemys går først. SÅ nu har jag skrivit av mig lite.

FREDAG!!

GLAD fredag till er ALLA!
Solen strålar in här o E gick nyss till jobbet, supernöjd! Mormor strök hela hans kostym o skjortan. Sen sa hon:
Men Jossan gör inte du det åt din man?

Jag höll på att skratta på mig, E står varje morgon o stryker SÅKLART!

Elian sov bättre inatt, jippie. Nu frukost!

randig kille!

randig kille!

På väg att gå lite i sina sockar UTAN plasttossar under eller tofflor, då halkas det en del =) Han fick tofflor på efter en liten kort sekund.

kvällsmys

kvällsmys
Mammas telefon är såå spännande!

Ikväll har jag o Elian myst då E kör Mormor till massagen. Det var en stund sen vi badade o nu är han så mycket tuffare o blinkar inte ens då han får vatten i ansiktet. Det beror på att han o E duschar varje kväll så det är ett litet tips!

Sen åt han massa gröt o skrattade o vinkade åt Johanna på AnnaStinas blogg, tror han kommer sakna henne MASSOR då de reser. Så sött att se. Lilleman har ännu en bula i pannan, en riktigt ond en...stackars. Men han ligger just nu o pratar lite med sin nya vaggsång på min mac. Vyssan Lull på repeat, utan musik till. Han somnade superskönt till den igår. Idag har han bara fått välling imorse o inget mer, har satsat på mycket mat istället o HOPPAS han sover skönt inatt. Den dagen vi får till nätterna kommer jag SKRIKA av glädje då vi vaknar!

Ser på såpor på tvn nu o bara NJUTER lugnet! Mormor lagade maten o E plockade undan, vilken vardagslyx. Jag låg på soffan o myste. Elian kom till o med o pussade mig emellanåt. Han har varit TOPPENglad idag o inte gråtit eller skrikit en sekund förutom då han gjort sig illa, men det går snabbt över. 

ÄLSKAR DIG SÅ HÖGT SKATTEN VÅR!!!!
Stoltare kan ingen vara.....

Passa på!

Passa på!

Som ni vet har jag haft en liknande väska som många undrat vart jag shoppat?! H&M Malmö men många av er hittade den inte. GOOD NEWS! Denna, superlik i samma färg men med fint mönster finns nu på H&M för 179 nok o de fanns i mörkt brunt också, superfin den också men denna är så fin till lila o senapsgult tycker jag!

Min gamla väska som använts FLITIGT men ena bandet håller på att ramla av nu.




Trötta Mammor hamnade på shopping!

Vi tog oss ut här, TRÖTTA så vi har tokskrattat hela dagen. Jo, kanelbullens dag blev kanelmuffinsens dag för oss då inget café hade någon bulle o då var vi på fina bagerier, jo på ett ställe fanns det men de var stooora o bleka som 7elevens o då får det vara. 
Vi njöt ändå!

Sen somnade Elian igen så vi gick o sökte efter en kappa åt Mormor. Lyckat uppdrag!

Provar kappan som jag fick pusha henne att shoppa! 

Sen kom E o mötte oss o så shoppade vi mat o åkte hem. Nu leker killarna på Elians rum o  jag sitter o ser på då Mormor lagar mat, LYX! Fisk med potatis o äggsås. 

Familjen på parkeringen.
Vårt lilla hjärta!



Elian ÄLSKAR hår!!!
Att få leka såhär är LYX!

BUS!

Nu ska jag SLAPPA då jag har möjligheten!



Elian på en torsdag!

På morgonen har jag städat o myst. Elian sov sött ute med Mormor men jag kunde inte somna. 

En GLAD son har vi iallafall, vilket är underbart! Sekunden efter dessa bilderna togs gick den ena fjärrkontrollen sönder, måste tejpas. Vi blir mer o mer en fullvärdig småbarnsfamilj.

Vill du ha Mamma?


Lillvännen har ett riktigt blåmärke både på kinden o vid munnen ( syns ej här). Han ramlar dagarna i ända då han går snabbt o på natten ställer han sig upp men faller i sängen för att han är så trött. Mot spjälorna...ajaj. Han har Labans spjälskydd o ett tag hade vi dubbla men det hjälpte inte helt. Men det gör ont i mig att han har så många små märken. 

Glöm förresten inte att äta kanelbullar idag, gärna med iskall mjölk! Jag kommer lyxa med bageribullar, hade vi bott i Sundsvall hade nog Morfar bakat en stor påse åt oss. 

Mormor ute på tur!

Det är ju Elians Mormor så jag kallar henne det inför honom o denna blogg är ju väldigt Elianaktig så jag skriver oftast Mormor om Min Mamma!

De är nu ute o går lite. Hela familjen är trötta idag, Mormor snarkar o Elian vill käka mjölk ( men det får han inte = sliten mor OCH son...) E sover skönt han men klev upp 6 o tog klumpen som alltid. 

Livet är för kort för att vara arg på dagen för att man sovit två timmar så nu hoppar jag i duschen o sen äter jag frukost o ser om jag kan plocka fram lite jobbenergi, ingen mening att ringa om jag låter trött eller omotiverad. 

Vad hittar ni på idag? Snart är helgen här, jippie!!

Turister!?

Så himla komiskt att jag har bilder på AnnaStina o Johanna ifrån dagen. Vi möttes blixtsnabbt o de små hejade o tog i hand, sötnosarna!! Självklart hann vi med en liten fotostund =) 

Tar i hand!

AnnaStina i sin fina jacka, hann inte ens säga det!


Posering!
Sen skiljdes vi åt igen, vi ses imorgon!


Mysig höstprommis!!

Sen mötte vi upp Kristin o Scott o gick MYSIG höstprommis! 
Killarna har blivit stora sen vi sågs sist. 

Fina Kristin med Scott som tar sikte på bananen ;)

Vi gick inom United Bakery också o shoppade varsin bulle. Jag fick muta Elian med bullbitar eftersom han var lite less på vagnen då vi prommade till Majorstuen o sen omkring i parken. Elian är ingen vagnkille om det finns mark att springa o busa på. Han sprang omkring i gruset o ramlade hit o dit men brydde sig inte, hundar är ju SÅ spännande!

Nu sitter jag äntligen i soffan o ska MYSA ikväll. Vi har en liten ny plan inför läggning o natten... Får se hur den går. 



höst!!!

höst!!!

Höstprommis idag! Nu ska jag diska efter middagen som blev köttfärslimpa, potatisar, sås o lingonsylt. La i fetaost i limpan o det var gott. Bloggar mer sen, nu badas Elian o gör sig klar inför läggning.

softardag

Vi bara softar hemma vi är alla lite trötta. Men nu ska vi ut o handla inför middagen senare. Mormor ska laga fisk. Jag o Elian ska iväg o möta Kristin o Scott. Ska bli jättemysigt!!

Här har Elian nyss vaknat då han sov lunch:









Hemmabus!!


prins!


Detta ska jag shoppa till Elian! Istællet før en prinskrona målad på væggen ska vi sætta fast dessa SANNA ord =)
Søker också efter ljusblå prinsgardinerm, hittar jag de rætta slår jag till. Så tipsa gærna. Har jobbat en del nu men ska ta en paus. Mormor o Elian sover.

Hoppas ni har lika soligt som vi!!!

bild ifrån Myfirstroom.se

Lätt som en plätt

Nu kan ni klicka hem FINA smycken enkelt o snabbt.
http://www.namnsmycken.com/ Nylanserad webshop!

Gomorron!

Gomorron!

GLAD morgonkille!

Dessa tofflor fick han då han låg i magen av mina kollegor Anne o Janina som varit på en SPAweekend med jobbet men jag orkade inte hänga på ( var nog dålig). Jag blev SÅ rörd o har trott att de ska passa då han är tre år men igår ser jag att de är storlek o han har 23 nu. Så idag skyndade vi att använda dem. De är SÅ söta. Lite Peter  Pan =)  

Ulltofflor med skinnsula!


Nya favvisen!

Elians nya grej är att hoppa in i skåp, lådor, klättra upp o nedför ALLT! 


Tokigt kan det bli....


Då jag o Mormor var på IKEA fotade E honom. Han blir SÅ arg o frustrerad då hans planer inte går som han tänkt... Då han ej får in gåvagnen i gåstolen tex. Vi har rensat idag o gåstolen ska säljas så den stod inne. 

Tidigare idag, superarg för att han "fastnat" i sin legobil. 

Ny hylla. 

Nu sängdags =) 
KRAM o sov sött!




presenter!

presenter!

Hmm vad kan detta vara Mormor?!

En fin väskbil att dra efter sig!

Supersöt!

TACK Mormor för allt fint vi fick!!!

Här ser ni Elians nya cd, LÖP O KÖP så sött! Utan instrument till med massa bra sånger, den heter " Bra att ha sånger" o han älskade den direkt! Jag fick MAMA av Mamma =), en fin disktrasa från Designtorget o en söt "halsduksgrej" ifrån Noa Noa. Mamma hade totalt övershoppat men tack! Å den lilla speldosan var supersöt. 

Ikväll har vi käkat dumle o donat med Elians nya hylla. Han sussar i vårt sovrum så han ej ska störas, ska flytta tillbaka sängen in till hans rum imorgon om inte mirakel sker o han sover som en PRINS! Men jag saknar redan att inte kunna ligga o blogga / läsa med lampan tänd. Sitter vid matsalsbordet nu men ska strax lägga mig. 

IKEA!

IKEA!

I kassakön!

Vi åkte ut en snabbis på IKEA, jag vill ha lite nytt i Elians rum, tyget jag söker ska vara ljusblått gärna med prinskronor på. Någon som sett något sånt?
Vi fick med oss en ny vit hylla o en del andra småsaker. Visar senare!


Välkommen!

Välkommen!
Mysiga Mormor!

Lek!

I solskenet på väg hem.

Vi har fått massa presenter o ska nu ut en sväng igen o mysa i höstvädret. 

här ska firas!

här ska firas!

Hallontårta då Mormor är här!
Vi prommade en liten omväg för att möta henne vid flygbussen men Elian sov sött.  Men så snart vi satte oss ner för en Cappuccino o kycklingbaguette på Baker Hansen slog han upp sina blå o myste med oss. 

høstdag!

Jag saknar en information før att jobba nu så jag hinner inte det. Men Elian somnade i vagnen efter mycket vaggande så nu ska vi gå ut o møta upp Mormor. Jag ÆLSKAR soliga dagar o jag ær så tacksam øver att ha møjligheten att vara ute o njuta høstdagarna!

Næsta år denna tid ær jag nygift o sitter på jobbet. Jag o E har nog en bebis planerad också om vi har TUR efter brøllopet =)

Sunny day!

Idag strålar solen o jag var sååå tröttis, men E tog Elian o vi somnade faktiskt om en kortis så nu har jag duschat o bytt en stor blöja på Elian. Fukostdags!! Ska försöka hålla Elian vaken tills Mormor är här så kan jag jobba då hon kommit. Vi tänkte gå ut i solen o möta henne. Ska bli JÄTTEKUL!

Cirque du Soleil: Delirium

Det var jättemysigt ikväll. Först spegetti o köttfärssås o rött vin. Sen Cirque du Soleil: Delirium på Spektrum. Tusen tack kära Petronella o Stefan för ikväll! Nu är vi trötta o ska diska undan sen sova! Det var en superhäftig show!!
Elian o Stefan busar!

UNDERBARA VÄNNER!
Älskar er!

SHOW!

Vi!

Jag med bölden i pannan o E med snus. 

Imorgon kommer Mormor, jippie!


MYSIGT BESÖK!

Vi fick SÅ mysigt besök idag. AnnaStina hade shoppat med cider o goda vaniljbullar ifrån Baker Hansen som vi mumsade på o firade att hon gjort sitt jobb SÅ bra. Jag fick kika o jag är IMPAD! Men inte förvånad alls =) 

Elian testar Johannas napp, hon ser ganska förvånad ut!

Här får du tillbaka nappen igen =) De är SÅ söta!


E matade våra hjärtan med Kyckling & Risotto!

Mammas! 
Är så glad jag har dig o Johanna i vårt liv vännen, du lyser upp mina dagar!


LEK!!!

SÖTA Johanna softar!



Spontanitenen flödar =)

Ikväll klockan 18 ska vi ha middagsgäster, Petronella o Stefan o Onkel H antar jag hinner äta med oss. Han ska barnvakta gullet o vi ska till Spektrum på show, VIPbiljetter. Superkul!!!

Men först kommer våra mysiga vänner AnnaStina o Johanna på spontanbesök. Jag har hårrullarna i håret o försöker sminka över en mystisk böld i min panna. Den är stor som en femkrona o fylld med ond vätska. Inte en finne men nåt sånt... Blä! Men allt annat är så kul idag så nu slutar jag tänka på den!

i hissen

i hissen

Min frissa är sjuk men jag får komma på lördag, perfekt så kan Elian o Eivind mysa på kafeét medans. Här är en mobilbild i hissen på mig i senapsgula strumpyxor som jag nu måste kasta, Elian tog tag i dem då han föll så en noppgrej visade sig. Sånt är livet!

NJUT dagen!

Nu ska vi leka o mysa, ikväll skulle jag egentligen på bio med Petronella men vi ska evt göra något ännu roligare!!

på väg

på väg

Elian gick omkring efter lunchen o flyttade lite i skåpen o showade att han kan gå! Så himla kul att alla får följa honom lite i hans utveckling, vi känner oss väldigt hemma på jobbet =) 

på jobb

på jobb

Vi hann precis i tid till mötet som jag trodde skulle vara tio minuter men Elian somnade o jag satt med o lyssnade. Jättebra möte! Sen tog E Elian då han vaknade o vi käkade lunch ( på bilden) tillsammans innan vi gick hem igen.