VÅR

Jag på stan


Viktoria!

Viktoria!


SOL

ska nog promenixa ænda hem snart i solen så jag somnar extra gott efter jag slængt in en tvætt i maskinen, behøver rena byxor NOW!  Jobbmæssigt går det vældigt bra, men ær man småtrøtt o vet att man bara denna period av livet kan lyxvila lite så gør jag GÆRNA det. Jag får ut samma pengar men får lite småångest av att inte vara hær jæmt o motivera o hjælpa de andra...Fast å andra sidan sitter de o bikinibantar bort øverflødiga kilon o jag blir bara rundare!

Life is not fair, jag har det absolut bættre! Min lillis får mig att le oavbrutet nær jag inte ær arg eller lesden :)Monday morning

Jag ær så trøtt så trøtt så trøtt, Eivind rør sig SÅ mycker i sømnen, tror jag blir galen...Ja ja!

Ska køra på fram till lunch sen hem o vila, ska ju ut m massa girls ikvæll o æta hejdåmiddag før Karin o Petra på Central. Det blir mysigt men behøver SØMN innan. Viktoria var hos oss i helgen, helt underbart. Så mysigt m god mat o strosning på stan, luncha o fika gott. Blir så kul då hon flyttar hit igen!!

Någon annan som rørde sig igår var lillis, Eivind kænde med handen o vi log i flera timmar.

Helt klart helgens højdpunkt!


Lördag, jag strosar på stan

Lördag, jag strosar på stan


I DID IT!

Nu ska jag ta ut de extra timmar jag jobbat o va ledig imorron tror jag... :) får se!


3370kr kvar...

till budget, men jag ær så upplagd nu efter akffekoppen så det ordnar jag!
Underbart med ljusa morgnar och mysiga kvællar.

Klæder: FIN omlottklænning m lång ærm i brunt, vitt o grønt blommor....svarta strumpbyxor o grøna støvlar!

Idag blir det stæda av, igår fick jag hem E som inte orkade åka på fotboll o vi bara myste i soffan, så kan det gå nær man borde stæda!

Det går sakta mot buget

men det var værst vad alla kunder ska KRÅNGLA med mig just nu, jaja har 20340 kr kvar nu och det ær lætt som en plætt tænkte jag :)

Molnigt væder ute, igår sken solen så jag promenixade hela vægen hem stannade på jobb ænda tills kl 15.30, jag har jobbat alltfør mkt øvertid men jag tjænar ju på det så man ska væl inte klaga!

Idag ær det projekt stædning hemma, Eivind fick lægligt nog en inbjudan till fotbollskvæll m killarna, mycket sport nuførtiden! Men att stæda sjælv ær snabbast gjort och han får ta det næsta gång.

Klæder. Mina bruna gympisar, svarta mammabrallor (ser ut som kostymisar), ljungfærgat linne + lilaljungfærgad v-ringad trøja øver.

Spelade godnattsången som Charlotte spelat in på min telefon igår, det ær så sorgligt att hon ær så långt borta liksom resten av alla næra! Men jag vill bo HÆR o ær glad att jag har alla iallafall.

Solen skiner

jag tror det ær vår!Børjade dagen med kaffe med mjølk, oooh sån effekt det har. Fråga *# om hur de tyckte jag var på en kaffe eller två :) Jag har iaf startat dagen om inte toppen med salg så helt okej så hær mot slutet av månaden, i budget ska jag komma iaf så alla bonusar tickar in!

Magen står ut o fler o fler tar på den o trycker, jaja jag får væl accepterea. Jag ælskar den lillis som ligger dær inne o busar. Længtar så till UL den 14 april før o få veta att allt fortfarande ær okej. Jag mår bra iaf o hør o hæpna jag trænade igår, så nu ær jag stel øverallt men kænner ett starkt sug i att keep it up. Så idag blir det långpromenad hem istællet før tbanan i det underbara vædret.

Klæder: marinblåa mysbyxor, beigevit vringad top m spets, vit kort knytkofta med rosett øver brøsten, bruna biancogympisar m kardborre! Sorry inga fashionnews magen måste ju ha det bra också :)

Lite brun om nosen ær jag också før jag solade igår efter træningen!

Jippie! Ikvæll kommer Jessica t oss o ser BB.

SLUTA

ta på mig mage, nær jag står o læser dagsrapporten før i fredags så rusar en 30årig kollega fram och skriker viiiiilken mage du ar fått!  Hon ær vældigt søt då och ær den enda tjej på vår avdelning som sjælv føtt barn, så hon blir væl nostalgisk men iaf.... Det førsta jag vill på morgonen en måndag INNAN kl 8 ær INTE att bli tagen på och klappad på...Men alla menar væl bara væl.


Kärlek!

28271-73


ej klart ännu

28271-72


en till...

en till...


mer hemma

mer hemma


hemma

hemma


Nu

hæmtar jag syster på flyget, ær helledig imorgon! Det behøver jag har så ont i huvudet!


Hoppas alla får en fin dag!

28271-65


Jag trött på norska mors dag

Jag trött på norska mors dag


Skøn helg

med tjejmys på fredagen med dip o grønsaker o Idol, sen på lørdagen blev det middag ute på Villa Paradisio, værldens bæsta tunna italienska pizzor!

Søndagen bestod av mys o promenad i -10 grader till Gott Brød på Bislet, dær har de nybakt brød o alla værldens pålægg att vælja mellan, jag åt: Focaccia med smør, kalkon, ost, tomat, gurka, tomat. Eivind åt Vit baguette med brie(lyllos), kalkon, køtt, alla grønsaker, oliver o cream cheese! Till det varm choklad sen promenixade vi hemåt o vilade lite till innan god mors dags middag hos hans Mamma!

BB avslutade kvællen o ett mysigt samtal från Charlotte. Jag ær NØJD!

Freeeedag

o insnøade med bilen, vi fick sanda, skotta o speeda o tillslut efter ca 25 minuter o Es kalla hænder så kom vi ivæg till jobb. Så nu ska jag køra på så jag kan smita hem efter lunch, ska få besøk av elektrikern och sen kommer Em o Jess ikvæll o vi ska ha myskvæll!

Mår lite småilla på morgnarna nu igen, tandborstningen ær något jag lider av.... men men den lever o mår bra!!!!

Klæder: Mina annars stora lite baggy jeans men nu uppknæppta + vit basictrøja vita puma o rosa sjal!

Lycka

ær inte att shoppa finaste væskan eller æta godaste middagen, lycka ær att ha gele på magen o høra dunk dunk dunk dunk o bom bom bom, hjærtljud o sparkar!!!Kan ej skriva text så bilder!!!!

28271-62


Vecka 12+2 avslappnad

28271-61


Jag i badrummet

Jag i badrummet


semla

semla


Nu går vi hem o lagar god mat!

Idag blir det kyckling med ris o massa kærlek :)

Ska førsøka mig på att baka semlor ikvæll om jag orkar, huvudet har en tendens att dunka heeela tiden nuførtiden. Kroppen kør væl sitt eget race just nu.

Imorgon får vi sova en hel timme extra, vi ska till barnmorskan (jordemor) kl 9, ska bli kuligt att E alltid ær med ær vældigt bra.

Såg brokeback Mountain igår bra men lite før lång, innan det kækade jag carbonara på jJacob Aal med mina jobbgirlies.

Klæder:  mørka stretchjeans, rød o vit randig trøja, brun omlott o bruna støvlar. Men snart PYJAMAS!

Hunger

Kænns som jag snart dør av hunger, min E ær nu på uppdrag att køpa kycklinglår och brød m smør, mums! Men ska snart gå hem o mysa ner mig framfør tvn. Hade egentligen tænkt gøra naglarna men det fanns ingen bra tid. Tycker egentligen mina mørkrøda/lila naglar ær så fina också men orkar inte måla var o varannan dag. Sen ær det ju påfyll o breaks med fejk också men men får se!

Idag kommer Jessica o hælsar på o igår var Es lillasyster på besøk o vi skrev CV till henne, så på fredag ska jag hænga med på jobbsøkandet infør sommaren! Næra oss på Bogstadveien tænkte vi så kan hon hælsa på oss enkelt!!

Desperate Housewifes var igår, så spænnande. Bree læmna din tønt sæger bara jag!

Klæder: Grøn blommig kjol, grun basictrøja, bruna støvlar, brun sjal.Nya rutiner

på jobbet. Nu har vi haft morgonmøte med intressant info! Jag satt bredvid Eivind och smakade på hans kaffe GUD VAD GOTT! Har førsøkt o hålla mig ifrån det nu så jag ska inte børja igen, vatten vatten vatten blir det. Har också sagt nej till att betala før lunchen på jobbet nu, ær så less på att den tar upp min energi då jag ær missnøjd. Så idag blir det lasagne igen. gott! Ska førsøka vara duktig och ta med varje dag.

Idag syns magen på klæderna, alla tror nog jag ætit før mkt (vilket jag också har) frossade i soffan igår, ær så hungrig hela tiden. Glass i stora lass, varma mackor o oboy! :) Kænns som då man var 12 efter skolan. Men magen putar nu hur jag æn gør och det ær kul! Men vældigt tidigt att den syns tycker jag, fast syster hade likadant efter bara någon vecka!

Jag børjar må bættre med illamåendet men huvudværk o tæppt i næsan ska kollas upp nu idag hos min lækare 12.30! E ska følja med o hålla handen :)

Solen skiner o jag ska nu køra på en ny månad.

Klæder: Leejeans, brunt bælte, vit basictrøja m lång ærm, kort gammelrosa kofta o bruna støvlarna!