Happy kväll!

Nu ska jag lägga mig och sova efter en underbar kväll med härliga kollegor! Vi har ätit för det dubbla antalet tror jag men gott var det =) Tack för ikväll kära Portefölje, vi har gjort det SÅ bra denna månad!


Mina kavaljerer, Öyvind och Thomas!


Massa mat! Scampi, lamm, oliver, manchego, stark korv, parmaskinka, bläckfisk, kronärtskocka, bröd, potatis och massa mer. Aldrig sett så mycket mat tidigare!


Sötaste Anne!


Christer och Zryan pratar om livet?


Jag och Thomas, ikväll premiäråt han Tapas.
Betyget blev MVG :)


Linda och Thomas.
(Flickvän/Pojkvän)


Gänget!

Nu ska jag hoppa i säng och somna i Es armar.
Jag älskar livet!
Sov Gott♥

Ut med jobbet!

Snälla E har låtit mig sova i eftermiddag så att jag ska orka kvällen. Mitt huvud har inte varit bra. Nu duschar killarna och jag ska strax gå ut och få skjuts till San Leandro. Önskar er den mysigaste kvällen!!!





Imorgon kommer min blogg vara omnämd här
De som bor i Sundsvall, Timrå och Hsand kommer få den i pappersbilaga. Bara en liten sak men ändå kul!



Pimpla järn!

Tillbaka ifrån läkarkontroll och han misstänker järnbrist så jag skulle  ta järn tillsammans med c-vitamin. Tur att jag igår la ned dessa i min väska =) Så nu dricker jag brustablett och ska få tag i min tokiga kund som kallas Mr Busy.


image3275
Äter ni järn? I Sverige ger man det ( enligt en svensk barnmorska jag mötte sommaren 2006 när jag var gravid då jag var i Sundsvall. Hon var också min dam på ungdomsmottagningen då jag var yngre vilket kändes kul, hon fick hälsa på E =)) till alla gravida oavsett värde? Det tycker norska barnmorskor är tokigt ;)

Snart helg!

Inatt sov Elian hela natten 19-6.45 det är så skönt! Men jag är lika trött ändå. Idag går dagen seeegt. Men snart är det lunch. Imorgon då vi vaknar är det FREDAG och helg, jippie!!!

Good Morning!


Elian sugen på smoothies....


Hallonsmoothies gör dagens start lite enklare :)

ps.

Jag raderade mitt sura inlägg ifrån idag, tack ni som kommenterat. Känner dock att jag ej vill hänga ut ett så stort företag.

Lev NU!

Man övertygar sig själv om att livet kommer att bli bättre efter det att man gift sig, fått barn, sedan fått ett till. Sedan är man frustrerad över att barnen inte är gamla nog att vara mer tillfreds och man vore mer tillfreds om dom vore det. Efter det så är man frustrerad över att man har tonåringar man måste klara av att hantera. Man kommer verkligen bli glad när dom är ur det stadiet. Man intalar sig själv att livet kommer att bli fullkomligt när ens partner skärper till sig, när man skaffar en bätte bil, när man kommer iväg på den där resan när man är pensionerad. Sanningen är att det inte finns ett bättre tillfälle att uppskatta livet än just nu. Om inte nu, så när?

Ditt liv kommer alltid vara fullt av förändringar. Det är bäst att erkänna för sig själv och bestämma sig för att vara lycklig ändå. Lycka är vägen. Så, värdesätt varje ögonblick du har och värdesätt det ändå mer för att du delat det med någon speciell, speciell nog att spendera din tid med ... och kom ihåg att tid inte väntar på någon . 

Så, sluta vänta ...
Tills din bil är färdigbetald.
Tills du skaffar ny bil eller nytt hem.
Tills barnen flyttar hemmifrån.
Tills du börjar plugga igen.
Tills du slutar plugga.
Tills du går ner 10 kg.
Tills du går upp 10 kg.
Tills du blir gift.
Tills du skiljs.
Tills du får barn.
Tills du går i pension.
Till sommaren..
Till våren.
Till vintern.
Till hösten.
Tills du dör

Det finns ingen bättre tid än just nu att vara lycklig.
Lycka är en resa inte en destination. Så arbeta som om du inte behövde pengar, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen såg dig.


Mail ifrån min Mamma, kanske värt att tänka på ibland?

Tapasfeber!?

Imorgonkväll ska hela min avdelning ut och käka TAPAS! Mums. Det ska bli så trevligt och jag antar att det blir en del skumpa. Men jag måste vara pigg till fredagen. Då är det ju föräldrarfika och sen partaj hos oss, vilken kombo va?! :) Bestemor kommer och hämtar vårt hjärtegull som hon ska få låna. Han kommer få tokleka och röja på lördagen och vi kan äta frukost i sängen och ligga huuuur länge vi vill. LYX!


Semester sommaren 2007 i Stockholm.
Älskar dig högt E och är så lycklig att vi har Elian♥

Lite hälsokost!

Puh! Nu ligger jordens sötaste skatt i sin säng och somnar in. E är ute och käkar och ser bio med Stefan och jag ska bara plocka hemma och NJUTA lugnet.


Shoppade detta idag eftersom jag drack så gott Rooiboste igår på Kaffebrenneriet. Detta doftar ljuvlig kanel. Ska ha en förpackning hemma och en på jobbet. Inget koffein =)


Rosenrot åt jag då jag arbetade inom hälsokost men nu var det en stund sedan. Kan vara värt att testa!

Vi nu:

Dansar till norsk barnmusik:






Hämtat på dagis!

Jag längtade så massor efter Elian så jag hämtade honom istälet och fixade en del viktiga ting. Skönt! Ska nog träna då E kommer hem, men bara trampa eller gå prommis ute. Har så ont i vader att jag knappt kan gå efter måndagens pass =)

Nu leker Elian här hemma och vi ska mysa. Han satt och åt frukt och yoghurt på dagis och var så söt. De är underbara alla barnen och pekar alltid på mig och säger Elians Mamma! (norska låter fantastiskt när små barn pratar, de låter alltid glada =))

Ps. Om jag får in ett salg som jag tänkt mig imorgon så klickar jag på BETALA på vår resa och sen bär det av till solen i påsk :)

Liten status:

Busy day! Idag har det varit svårt att få prata med rätt person men jag är hoppfull infør morgondagen och dagen idag gick ændå bra. Nu är det strålande sol ute och jag ska gå och träna, trampa till bra musik. Jippe! Sen hämta hjärtat på dagis.

ValentinesTävling!

Nu har ni chansen att vinna valfri fickplunta (inte den i äkta silver) ifrån Slimcase! Perfekt åt pojkvännen på Valentines? Gravyr får ni välja själva, kanske en kärleksförklaring? Här kan ni också shoppa snusdosor, korthållare, sedelklämmor och annat. Självklart med valfri gravyr. Väldigt kul då presenter känns personliga tycker jag!


Kanske denna?
Fler produkter finner du på slimcase.se.

Ni tävlar genom att skriva en kommentar.
Vinnaren lottas ut på fredag runt lunch, ska be en kollega om hjälp!
Ni kan tävla till kl 11 fredag den 1 februari.
Lycka Till!!!!

Onsdag!


Sötaste Zryan!

Igårkväll åt vi på Yayas, en viss kille jag pratade med igår( via mail) vet att det är hans fel att jag fick akut thaimatbegär ;) Gott var det och det är så mysigt med härligt sällskap!
Så mysigt att vi missade bion och åkte ner till Saga istället. Där drack vi te och såg en annan film. Kommer ej ihåg namnet men den var konstig... Handlade om en kille som tittade på.. Någon som sett den? Hans Mamma dog mystiskt i en sjö. Ska kika på vad den heter sen. Men nu, jobb! Har en superviktig och lovande avtale kl 9. Glädjer mig!!!

Ps. Ni som skriver om min vikt, jag kommer ej att kommentera det. Vill inte belysa ämnet, försvara mig eller behöva förklara något =)Tack ni som stöttar!

Mitt mål ikväll:

Ikväll skulle jag lägga mig kl 22, är på väg i detta nu att lägga mig. Behöver all sömn jag kan få. Hoppas ni haft en fin dag! Min telefon har krånglat idag så den ska in på service imorgon, den stängs nämligen av direkt eller efter en stund då jag pratar i den.. Så om någon ringt och inte fått tag i mig förstår ni varför.

Sov Sött :)


Jag i soffan med Elian innan E kom hem och bytte av mig. Vi hade så mysigt så den stunden vi sågs, men det var alltför kort. Imorgon ska vi mysa hela eftermiddagen. Mamma älskar dig Prins Elian♥



GRATTIS!!!

Som ni alla förstår så springer jag inte hem ifrån en mysig kväll för att lotta en vinst på bloggen, eller jag hoppas ni förstår det? Jag skulle inte tacka nej till en FAB kväll med thaimat och bio för att blogga =)

Men nu är jag här med andan i halsen och vinnaren är.......



Postat av: Maria
 Jag har länkat och tävlar!
[email protected] Kram
2008-jan-28 @ 11:53 URL: http://mariaostberg.blogg.se




GRATTIS
i massor massor ifrån mig!
Läs din mail asap så kan
klockan skickas imorgon.




Tävlingsinfo

På grund av en spontan middag ute + bio med Zryan idag så meddelar jag vinnaren direkt då jag kommer hem. Ni kan tävla till kl 20.30 istället för kl 19.

KRAM!

Bröllopstankar

Det ska bli skönt att få bitar på plats då jag reser till Sundsvall en helg för att planera bröllop! Känns som jag inte kan göra så mycket härifrån, vilket är ganska skönt på sitt vis :)

image3258

image3259

Shoppa MAMAtidningen!

Bra MAMA denna månad! Det står en del om vikt, men på ett bra vis tycker jag. Lite tips, pepping och framförallt VARFÖR vissa ej blir av med de där extrakilona. Om jag la av med mina cappuccinos och scones skulle nog träningen ge ännu bättre resultat såklart =) Men nu har jag nyss shoppat dagens och njuter dem framför datorn. Måste måste måste prioritera att äta mer frukost än min fullkornsvälling om morgonen. Då klarar jag mig till vår lunch som är kl 11.

Tänk att jag kliver upp kl 7, duschar, sminkar mig, smörjer in mig, klär på mig, äter lite frukost, läser kommentarer ( ibland), ger Elian frulle, klär på honom ( eller så gör E det), bäddar sängar, tänder ljus, släcker ljus och sitter på jobb kl 8 ( då E lämnar, vilket han gör nästan varje dag) Snacka om pangbomstart!

ps. Ni Pappor som läser här, shoppa MAMA idag åt din kära. Hon kommer bli superglad! Släng med en mörk choklad och ett kort också för att visa att du kan även fast det inte är tex. Valentines.... =) Garanterar succè!

Godmorgon!


28271-3257
Sötnosen äter banan och yoghurt!

Natten blev inte så perfekt, men allt går! E och Elian låg och myste länge imorse då jag gjorde mig klar och nu är de på dagis tror jag så E kommer nog strax på jobb.Jag sitter här och försöker vakna till =) Ha en FAB tisdag!

Solen sken hela dagen idag!

Det är så mycket skoj som sker just nu som jag tyvärr inte kan säga något om ännu! Men jobbet går toppen, solen sken starkt idag och jag hann med nöd och näppe iväg till träningen. E kom innanför dörren 16.20 och mitt pass startade 16.30 men jag hann. Det var så skönt och kul men framförallt JOBBIGT! Sen fick jag pyttipanna med ägg då jag kom hem och jag och Elian käkade yoghurt och melon till dessert.

Nu har vi nyss lagt honom, han duschade med mig den lilla grisen =) Vi testar gårdagens succé som var ingen gröt bara välling ( innan läggning så vi hinner tvångsborsta tänderna). Han sov 19-07 ovh drack mycket mindre vatten = mindre suuupertung blöja. HOPPAS det fingerar. Nu ska jag se på tv och slappa i soffan. Bara vika in massa ren tvätt först, ett göra som aldrig tar slut.

NJUT kvällen mina FABOLOUS läsare, ni gör mig SÅ glad då jag kikar igenom kommentarerna på dagen. Maila om det är viktiga frågor som kräver snabba svar, ibland missar jag tyvärr fast jag tror jag svarat.

Skeptisk till kameran?


På väg hem, idag har de bakat på dagis!
Misstänker att det har med föräldrarfikat på dagis som kommer snart. Semlor :)

Jeans

Många undrade om mina nya jeans, en halvdålig bak kommer här:



Osanna Midblue Jeans, Gina Tricot. Stuprör. De är stretchiga så ta en liiiten stl.
Nu ska jag byta om irfån högklackat till gympaskor.

Morgonbild!


Detta skulle ni ha fått se imorse, men bättre sen än aldrig=)

Nu har jag gått hem, solen bländade mig och det är SÅ skönt! Ska promma till dagis och hämta skatten, ta vagnen hem. Alla solstunder är bra stunder.

Resa!


Vi funderar på en resa i påsk.
Det vore LJUVLIGT!

Godmorgon måndag!

Jag hade en superfin bild på Elian ( som sov 19-07) ifrån imorse men den hann jag ej lägga upp. Nu är jag på jobb och vi har precis haft möte, ha en FAB måndag!

Update kl 09.08: Vår avdelning Portefølje är i BUDGET!!!!

Sweet dreams!

Önskar er alla en god natt! Samla energi inför veckan som kommer, läs en bra bok ( det ska jag göra), bläddra i en tidning med vackra bilder eller gå igenom dina mål inför veckan innan du lägger dig! Sov Sött!

Shopping! Vårfint:


Nya jeans och vit tunika!
(Gina Tricot)


Jättesöt i vår och sommar.
(Gina Tricot)

Mitt nya hårband, H&M.

Söt kofta ( Gina Tricot)


Denna jeanskappa är härligt vid som en kjol!
(Gina Tricot)
Jag är ju så kär i min svarta Zarakappa som också är vid.


Detta shampo ska jag testa nu. Mitt förra gav för lite näring och jag tyckte att håret inte alls blev fint... Min frisör tipsade mig om detta som alltså ska vårda håret mer.

Sen shoppade jag massa rosa trosor men de ska ni få slippa att se =)

Tävlingdags!

image3242image3243

Nu kan alla snälla pojkvänner, pappor, kompisar och andra vinna denna herrklocka ifrån
Tritoni. Vinnaren väljer den bruna eller den lila. För att vinna krävs det bara att ni länkar till detta inlägget ifrån er blogg ( skriv i kommentaren att ni gjort det + er mailadress ( viktigt ). Jag kommer lotta ut vinnaren på tisdagkväll efter kl 19.

Ps. Denna är en perfekt gåva till din kära på Alla Hjärtans Dag den 14 februari!

Lycka till♥





Utvilad till veckan som kommer?

Denna dag har gått så snabbt, är van att starta dagen tidigt. Men det var skönt med en sovmorgon innan dagens utflykt. Dock älskar jag verkligen familjelivet, att lägga sig i tid. Att somna och vakna med dem jag älskar är så otroligt lyxigt. Nästa helg blir det dock mer partaj, då ska vi fira att vi båda fyllt år. KUL!

Snart ska Elian få gröt och göras klar inför kvällen, sen ska vi bara mysa med alla tända ljus och tv. No stress.
Hoppas ni alla fått massa energi i helgen så att veckan känns extra rolig? Just det, ska visa min shopping ifrån igår också. Har liksom slutat med det, är det något ni vill se? Småshoppar ju då och då :)


Prommis









image3240
Underbar dag!
Vi gick tur så Elian somnade igen. Här är vi på Huk.



  



SÖTA:









Världsbästa Tore med sin dotter Julie.


FAB söndag!

Paradisbukta:











 


Elian leker med Stefan och Petronella!


Mums med grillkorv

Vi har haft DEN mysiga dagen! Frisk luft är underbart. Nu springer Elian omkring och leker och E kör hem Heidi som inte mår så bra, stackars. Det är så härligt med goda vänner, tack för en underbar dag i Paradisbukten plus tur.


Kvällen i bilder!

Vi hade en superkväll igår! Nu dricker jag och Heidi smoothies och solen skiner ute. Vi ska ut på tur med Stefan och Petronella på Huk och grilla.


Suddig bild på väg ut igår.


Vi tog en drink på Cafè Sør innan festen.


Älskar dig E!


Emma och jag, MAMAS på party :)

Söt kompis till Emma.


Off we go!



Bästa barnvakten!


Vi, E har ej förstått men vi går i gult + blått idag = svenskt  ;)

Myspyslördag!

Vi har haft en FAB dag! Käkat på Pasta Basta med Tore och Julie. Eftersom vi blev lite sena efter visning så missade vi reptilparken. Det får vi ta en annan gång.


Här är min lunch som jag fick äta i lugn och ro, killarna vaknade då jag ätit färdigt.


Ute och går!


Bus på restaurangen. Något magiskt sker då E är med på restaurang, Elian satt över en timme idag. REKORD!


Världens sötaste.
Tore och Julie.



Ikväll ska vi helt spontant gå ut!

Vi har mutat Heidi och hon är på väg hit och sover över. *LYX*
Ofta är vardagen barn, jobb, rutiner och jag vill verkligen vårda det vackra vi har. Man glömmer så lätt att vara ett par. I dagens samhälle ska man vara perfekt kollega, vän, älskarinna/älskare, fru/man, mamma/pappa, sambo och ja ni fattar poängen. Många dömer varandra via bloggar. Undrar men ska ni göra si, ska ni göra så? Det kan ofta ge personer som kanske inte orkar stå upp tvivel på sig själv och sin egen beslutsförmåga. Jag tror att de flesta Mammor och Pappor själva VET vad de ska göra och vad som är rätt och fel. Då vi har barnvakt sover Elian och vi har så kul då vi får leva som förut =) Men då är det barnvakter som älskar honom lika mycket som vi så det känns så tryggt.

Jag vill uppmana er som har möjlighet att använda er av de kärleksfulla personer som finns och våga be dem om barnvakt. Småbarnstiden går över, den flyger fram javisst men det är också den tuffaste tiden för ett par. Samtidigt som man älskar varandra och sitt barn så det gör ont är det väldigt mycket mindre spänning och överraskningar då det gäller ens parliv. Så är det oavsett hur mycket man uppskattar varandra i vardagen. MEN det som är så fint är att det också krävs väldigt lite för att man ska känna lycka och hitta tillbaka. Så kom igen nu alla föräldrar, våga fråga och ta er ut på en romantisk kväll snart =) Eller bara en prommis runt kvarteret bara ni två.


Hemma efter frisörbesök!

Så nu är jag hemma igen, lovely att läsa tidningar, dricka cappuccino och bli fin i håret! Hann också med en snabb shoppingrunda på Gina som jag sällan går inom. Ska visa senare. När jag kom in var det helt tyst, jag trodde det var fullt ös då Elian sovit på balkongen i vagnen men nejdå killarna har somnat om... KÄRLEK!


Färdig! Skönt att luggen börjar bli lång nu.


Mina älskade just nu. När de vaknar ska vi på en visning, men vi kommer nog inte att köpa lägenheten. Men titta är kul. Sen möta Tore och hans dotter Julie och hitta på något skoj. Men först måste jag ha lite lunch här.

Småbarnsföräldrar!

Denna dansar vi till idag!


Perfekt start på dagen!

Min Girlfriend!!!JOHANNA!


Saknar dig så...


Klick klick


Jaaa!


GLAD att se dig!!
Mailat dig nu. Puss♥ / Elian


Fina leggings


Nu är Elian redo för dagen! Dessa underbara leggings shoppade jag hos Cattungar, de är nu på rea såg jag så skynda fynda. Superbra kvalité och de håller formen.



image3201
Denna med Elians namn skulle passa fint på hans rum. Finns också för prinsessor.
Kommer också ifrån Cattungar. Kanske jag ska shoppa en åt Elian till Valentines?


Denna bil släpas omkring ÖVERALLT här hemma!

Godmorgon!!

Här kör vi på vardagsrutiner, men inatt sov Elian hela natten igen. SKÖNT för oss alla efter torsdagens toknatt. Nu bajsar han och kör bil, ska strax klä på honom. E sommnade på soffan inatt tror jag för det är där han ligger nu :) Det är hans sovmorgon idag men den blir kort då jag måste åka 9.30. Det ska bli ljuvligt att bli lite ljusare i håret igen.

NJUT lördagen!

Fredagseftermiddag:


Världens bästa son, Elian vi ÄLSKAR dig♥ mest i världen!!!


Glad då man busar med sin Pappa.


Jag hoppas han blir en perfekt sambo i framtiden ;)

image3198
Nyduschad kille med kammat hår!
Han somnar numera utan sin godnattsång, så duktig så. Vi åt pizza då han sov i lugn och ro, det är lyx.

Nu ska jag lägga mig så jag hinner till frissan kl 10 imorgon. Sov sött!


Mysig kväll!

Nu sitter jag i soffan och Petronella har precis gått. Vi har ätit hemmagjord pizza, frukt och chokladglass, sett Lets Dance och pratat om livet. Nu är jag så trött så jag ska lägga mig. SKÖNT!!!
Tack för besök älskling, du är bäst♥


Petronella, en kär vän!

FREDAG!

Nu ligger jag i sängen och andas ut! Jag snabbhandlade, hämtade kostymer på kemtvätt och nu ska vi bara småstäda lite så är helgen här. LOVELY, våren är här men vi får se om den drar sig tillbaka lite för att sen komma tillbaka?


Jag nu.

Lite fikabilder ifrån idag:


Thomas skär upp, lättare sagt än gjort =)


MAMA introduceras i Norge :)


Snälla Rune!


Gänget! Vi hade en KNALLdag idag, bra jobbat!!!

Härliga Fredag!

Härliga fredag! Nu ska jag gå till gymmet och sen handla till middagen, ikväll blir det pizza med parma och ett glas rött. Min IFkontakt sitter i möte till klockan 15 så jag hoppas få tag i honom innan han smiter hem. Min MAC är ju skadad och jag behöver få klarhet i vad som sker. Vill ju ha en dator att blogga ifrån då jag reser till Sundsvall ensam över helgen för att mysa, planera och ha en FAB helg med min Syster!!! Toklängtar.

VINNAREN:

Tack alla underbara för att ni delar med er! Ni är många som har härliga morgonrutiner, fortsätt så. Vinnaren gav en härlig känsla av det allra viktigaste man ska göra, nämligen leva här och nu. Pratade med mina kollegor på lunchen om detta då vi lunchade utanför jobbet idag. Lev alla dagar som DU vill, tyvärr kan livet ta slut för tidigt.

GRATTIS Linda!
Maila mig din adress: [email protected]

"Postat av: Linda

Morgon tips!

Vad är egentligen bättre än att bara få vakna på morgonen, att veta att de är en ny tom sida i ens liv som ska fyllas och skrivas till historien, att vakna och veta att man fått en till dag i sitt liv, att ha en till dag för att uppfylla sina drömmar, att nå sina mål, få vara nära sina kära, få säga att man älskar dom och varje morgon är ju början av ett nytt stort äventyr, man vet inget om vad som kommer att ske, man vet inte om man kommer skratta gråta eller le, man vet inte vilka berg som man kommer bestiga eller vägar man kommer korsa,
de är väl nästan den absolut bästa väckningen man
kan få att bara få vakna så det borde få alla att kliva upp i tid och nästan lite lite före......"


image3187

 

 


snart avslutas tävlingen!

Jag har läst igenom alla bidrag och jag har många favoriter, klockan 14 kommer vinnaren att utses! Håll utkik.

Fredagskake!

WOW vi har SOL idag, lovely! Något vi också har är fredagskaka. Thomas har BAKAT själv, se så stolt! Zryan är impad! Vi andra också. Har ni fredagsfika på jobbet? Nästa fredag ska jag göra smoothies.


starkt skrivet

Jag kikade in hos Mia. Skickar varma kramar, du verkar vara så otroligt varm och kärleksfull!
Men jag tror det är en läsare som skrivit det röda? Oavsett båda texterna är starka.

Perfect start!

Natten ska vi inte prata om, den var kaos. Men vad gör det när man kan shoppa kaffe och har trevliga kollegor?


Nu är jag igång på jobbet och ikväll ska jag hem till Petronella och mysa, längtar!
Önskar er en fantastisk FREDAG!♥

Jobb och träning!



Här är jag på jobbet idag, en extremt trött jag. Men jag kom mig igenom dagen och nu ska jag snart lägga mig och läsa. Här ser ni lite mer av vad jag hade på mig idag. Svarta strumpbyxor, svarta skor, vitt linne, grå tight klänning med lång ärm och min mysiga koftklänning.


Lätta steg!

Jag funderade på att gå hem och vila innan dagishämtning men så peppade jag mig själv in på gymet och efteråt var det lätta steg som gick till bilen. Imorgon kommer jag ha världens träningsvärk men det är bara skönt. Jag är så glad att jag är igång igen.

Sov Sött mina fantastiska läsare! Imorgon är det FREDAG!!
Veckorna flyger fram och snart är våren här på riktigt, det betyder att vi klarat ännu en mörk vinter.


Skötväska Skip Hop Pronto

I eftermiddag då vi åkte iväg på shopping så passade jag på att testa den nya skötväskan som jag fått ifrån Barnlycka!
Vi har denna skötväska och har varit väldigt nöjda med den och E har glatt slängt den över axeln utan problem. De finns ju i massa fina färger men vi körde på klassiskt svart. Nu känner jag dock att skötväska är lite för avancerat då vi oftast byter kissblöja medans Elian springer =) Sen är det inte lika många blöjor och ombyten som behövs nu när han är en storkille heller.

Så vi fick testa Skip Hop Pronto
Jag slängde ned två blöjor, våtservetter, strumpbyxor och en body. Den låg under vagnen och det var skönt att slippa den stora skötväskan som oftast bara innehåller mina saker så nu kunde jag ha en egen handväska. Så denna rekommenderar jag verkligen!

image3178



Den innehåller en genomskinlig röd plastbox också.


Utfälld, en skötbädd som man kan lossa med hjälp av en dragkedja. Alltid fräscht att ha sitt eget underlag på offentliga toaletter.


Fylld med saker och en tetra välling to go. Men den använder vi aldrig, bara nödfall. Tänker att de på box måste innehålla konserveringsmedel? Vi kör alltid pulver hemma, endast resor eller i nöd som han får dricka dessa färdigblandade.

Betyg på denna skötväska blir full pott! Dessutom är den så enkel och ren i sin design.

TACK Barnlycka!♥


Tävlingen...

Här kan ni tävla, så många bra tips har kommit in. Blir svårt att välja...
Men imorgon kl 14 kan ni inte tävla mer.
Däremot kommer det en ny tävling inför Valentines Day där ni kan vinna en gåva till er pojkvän.
Tar inte för givet att alla som läser är tjejer men tänkte variera så att en kille kan vinna =)  Det finns ju killar som har pojkvänner också!

Mer shopping...


Shoppar skjortor, jacka och skor!


Sötnosen var så duktig =)
Busar med sitt vatten och dansade till musiken i butiken.



På väg hem igen. Elian fick gröt och slocknade direkt så nu softar vi i soffan. Det skedde en otroligt obehaglit incident då vi kom hem så vi ska verkligen flytta snart. Trots att vi älskar lägenheten, läget och området så är grannarna helt olidliga.

Eftermiddagsshopping!


Far och son på tur!


Vi åkte spontant på shopping! E behövde jobbkläder så vi käkade först kinamat med dessert och sen snabbshoppade vi lite.



Bus!


Fried rice var smaskens!
Elian skull nog älska Thailand =) Men vi funderar på lite närmare värme, kanske Gran Canaria.




NU

Nu är vi hemma, har lämnat Es kostymer på rens ( kemtvätt). Han kommer bli så glad då han kommer hem för han är fast i ett möte. Jag hann träna innan dagis också, ingen vila men effektivt. Skönt!

Nu ska vi hänga lite tvätt och bara mysa, våren är här?


Klockan är SÅ fin! Vinnaren utses imorgon.

Lång kedja!


Jippie, jag har nu också en lång kedja till mitt FAB MAMA♥-halsband!
Ett litet silverhjärta har jag också fäst med karbinhake, det är kul att förändra ibland.
Amanda är bäst! Länken går till bloggen på namnsmycken.

Vad önskar ni er i ValentinesDaygåva?
Dagen är ju trots allt kärlekens dag, men visst man ska fira den då det känns bra.
Det är faktiskt vår förlovningsdag, ett år snart!♥

No planes!

Jobbet går toppen och det är HÄRLIGT vårväder ute!
I eftermiddag har vi inga planer vilket känns så skönt. Bara ta dagen som den kommer.

Saknar min lilla mage, här firade vi  påsk i Sundsvall. Nyponsoppa (som på bilden) drack jag massor av i Sverige. Måste åka på IKEA och shoppa det snart.

Tidningar!

Världens bästa massage fick jag ikväll! Hon sa mindre roliga saker om alla knutor här och där så de ska jag jobba med. Stretcha ut då man jobbar stillasittande är viktigt.

Oj nu tänkte jag läsa min ELLE men det hinns inte med, först är det What About Brian på tv. Imorgon ska jag shoppa MAMA tänkte jag, om jag hinner.  Det är så härligt med tidningar då de räcker länge, vips har man en stund över.

NJUT kvällen och kom ihåg att ni är fantastiska!!!
Kram♥

image3166


Dagis


På dagis!

Han sprang omkring och var bananas och skrattade. Det är så underbart att slippa ha dåligt samvete för att han är på dagis. Pratade med fröken om det också, hon sa att nejdå det ska du INTE ha!

I am in!

Jag åkte hem, bytte om och sen direkt till SATS. Registrerade mig, tränade på trappmaskinen 20 minuter och sen hämtade jag världens bästa på dagis. Han hade så kul, dansade, sopade och ville inte åka hem =)


Efter en snabbträning!

Mitt motto för träning 2008 är: Lite är bättre än ingenting, träningen ska vara kul! Det brände i lår och rumpa då jag sprang därifrån. Nu är jag på G!




Bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig! Jag ska starta medlemsskap på SATS igen =) Det känns BRA!
För att få det fixat ska jag inom där efter jobb innan dagis. Har träningslust idag men ska vara med Elian tills han somnar och sen massage. Motivera dig själv du också, du får en snyggare kropp, mer överskottsenergi och en bättre hälsa!


Massage ikväll!

Jag är snart i budget som det kallas och det är SKÖNT, ska klara det idag! Sen ikväll är det massage kl 19, det behöver jag absolut. Borde träna också så magen orkar bära mer, nu får nacke och rygg ta smällen. Men jag måste ha lust också... Den finns inte där för tillfället. Men jag vet att jag borde för det ger energi. Hmm kanske starta på måndag?



Update kl 10.40: Nu har jag klarat det!!

Bad News

Jag startade dagen med en kopp fullkornsvälling och läste min kommentarer. Då hade en läsare skrivit om Heath och nu har nog hela bloggvärlden skrivit om den tragiska nyheten. Jag tänker på hans lilla flicka. Heath och Michelle var ett sånt härligt par som jag blev väldigt berörd av då de gick skilda vägar. Vila i frid.


En dröm!

Imorse gick det toppen att lämna Elian sa E. Det känns så skönt. Måste ju få skryta också att hans fröken igår sa att han är en dröm =)

Fabolous night!

Vi har haft en fantastisk kväll! Skönt att få gå ut då Elian sover sött hemma i sängen. Massa smaskig mat, gott vin men framförallt härliga familjen. Är så glad att vara en del av denna familj.


Födelsedagsbarnet!


Vackra Heidi, den som fångar henne i framtiden kan skatta sig lycklig!


Mor och son. Tänkt att Elian ska bli en stor man, det känns så häftigt!
image3161
Yummie! Den som tycker att tapas är överskattat har inte käkat på San Leandro eller Delikatessen i Oslo ;)


Vi - om bara månader är vi gifta.
I evighet min kära, i nöd och lust!



På väg ut!

Nu duschar E Elian och jag ska bara ta på mig strumpbyxor sen då Elian somnat åker vi och hämtar Bestemor som vi ska bjuda på tapas. Mysigt!!!


Mobilbilddokument: hämta DAD på jobb

Jag hämtade på dagis och sen åkte vi hem och gick tur till jobbet och hämtade E! Nu är vi hemma.


Liten skrutt i vagnen!


I hissen på väg in på jobbet


Pappamys♥


HAPPY!


Älskar dig Elian!

Nu ska vi käka lite pasta och köttbullar här, NJUT kvällen!

Nails!


Skönt med fräscha naglar!

Choklad!

Jag drömmer om choklad, är så sugen just nu efter lunch! Solen skiner och det är klarblå himmel, lovely. Nu ska jag jobba järnet innan dagis. Saknar vår skatt varje dag, samtidigt som jag vet att han har det så bra.


Foto: tasteline

Tisdag & Tapas

Tänk, om bara någon månad är det LJUST på morgonen! Nu är det mörkt ute och vi är på väg ut igenom dörren, passar på att önska er en underbar dag! Ikväll ska vi ta med Bestemor ut och äta tapas då Elian somnat, det blir trevligt.

Madde...


Nu vet inte jag om jag får ta en bild såhär men denna kommer ifrån finn.no och jag blev så rörd av den. Madde, detta kunde ha varit du om några år. Du var en FANTASTISK tjej med skinn på näsan som alltid var snäll och glad. Att du inte finns bland oss gör mig så otroligt ledsen och jag tänker på dig oftare än du tror, eller jag vet att du vet...Men ibland tror jag att jag drömt att du lämnat jorden, men så kommer jag på att du faktiskt gjort det. Makaroner på balkongen, förfester i våra lägenheter, hänga med tjejerna... aldrig mer. Jag önskar av hela mitt hjärta att du har frid nu♥




Bröllopsakuten!

Jag behöver tips på en duktig och innovativ sömmerska i Oslo eller Sundsvall, eller kanske Göteborg? Oavsett jag vill GÄRNA ha en mailadress, hemsida eller annan kontaktinfo. Min mail är [email protected]

image3146


Det är fantastiskt hur ni
peppar varandra att kliva upp, testa någon annans tips redan imorgon?

image3147

LOVE!

image3144

Här är det bröllopsplanering på hög nivå!

Jag har också planerat in en Sundsvallshelg med den som bryr sig mest, alltid finns där och den som betyder så mycket för mig. Min SYSTER!!! Vin, hästridning, bröllopsplanering och bara vara. LÄNGTAR!

Oj!

Oj oj det är ju Guldbaggegalan!! Rösta på Martina ni som kan ringa inom Sverige!



Hej ifrån soffan!
Jag tycker om er, bloggen har gett mig många nya vänner. ♥ Ni lyser upp mina dagar, kvällar, morgnar och nätter ibland =)

Trött kille!


Tröttis efter dagis! Idag var han så happy då jag kom och visade mig sin bild som sitter på väggen. Sötnos!


Jag försöker fånga oss på bild, Det går sådär.


Favvoleksaken

Hoppas ni haft en bra dag!?

Nu har jag och Elian lekt härhemma och nu ska det lagas middag för E kom precis innanför dörren! Hoppas ni haft en härlig start på veckan. Min jobbdag var superbra blandat med kaotisk. Men allt löser sig och jag gick därifrån med ett leende på läpparna eftersom det var klart ute och jag hann inom posten och posta paket som jag försökt skicka en stund nu.


Dagens ljuspunkt! Cappuccino med mina girls!

Vad får dig att kliva upp i tid om morgonen?

Hej alla underbara!!
Nu ska vi dela med oss av tips och tricks till varandra. Hur gör DU för att vakna i tid på morgonen? Att ta de där stegen ur sängen och starta dagen. Vintermörkret kan knäcka vem som helst men jag själv hoppar ur sängen för att jag faktiskt VILL gå på jobb. Sen att Elian står och drar i mig är väl en liten bidragande faktor =)

Den som vinner får denna fina klocka ifrån
Tritoni.



Tävlingen pågår till fredag klockan 14!

Lycka till♥

Soligt Oslo!

Elians vaccinationstid ändrade jag imorse så han får det på onsdagsmorgon. Nu har vi käkat lunch här och jobbet går toppen! Längtar tills jag ska få fixa naglar i eftermiddag och ikväll är det ost och rött vin som står på menyn ;)

It´s a good day!


Ekeberg, Oslo.
Jag och Viktoria på fotboll ( jobbet spelade) för några år sen.
Här hade jag inte ens hälsat på E, ändå är det på detta stora fotbollsområde ( Ekebergsletta) som han växt upp och spelat Norway Cup då han var yngre och de VANN!!

MÅNDAG!

Här är vi alla vakna, glada och laddade! Elian sov till 6.30 och jag och E somnade sött igår tillsammans. Ofta ska den ena "bara" göra något och vi missar varandra men att somna tillsammans är undervärderat!


Välling och Lazy Town för en stund sen!

Ha en FAB måndag! Elian ska få vaccin kl 13 men så sover han ju kom jag på. Antingen får jag väcka honom, eller så finns en bättre tid en annan dag. HOPPAS!

Välkommen Åter!

image3134

28,354 unika besökare denna vecka inne hos mig och det är en hel timme kvar tills det är måndag. Varmt välkomna och välkomna åter! Känns skumt att så många läser, helt klart overkligt.

Mina älsklingar!!

Jag är så glad att jag har mina killar. Vi har klarat av några jobbiga veckor med spyor, ögonklet, feber, migrän, knäskador, öronont och annat men eftersom vi har varandra så känns liksom allt stabilt ändå. Man kan skrika av trötthet, rädsla, ilska och kärlek men ändå veta att man menar något helt annat än det som kommer ur ens mun. Det är kärlek. Tack för att ni finns i mitt liv!♥


Trött Pappa hemma med sjukt barn.




Kommentera!

Jag har missat många kommentarer tror ni kanske men jag läser varenda en! Ibland hinner jag svara, ibland tror jag att jag svarat men det kan gå fel ibland bara så ni vet. Har försökt uppdatera lite ikväll men det tar tiiid. Nu ska jag se Desperate, E är på bio och jag längtar redan tills han kommer hem. Då ska jag få massage!

Bedtime!

Den här tänkte vi shoppa åt skatten och använda tills han måste vika ut den, då byter vi till rammemadrass som det heter på norska. Tycker faktiskt den är finast just när det är så här med gavel =)
Men den är slut på båda IKEA i Oslo, ska kolla upp när de kan tänkas komma in igen.

image3132
VIKARE
Bild: Ikea.no

Vad är väl en bal på slottet?

Då killarna käkat med Onkel så önskade jag McNuggets ifrån McD.
Här njuter både jag och Elian =)


Mina girls dricker vin och äter sushi på Alex ikväll, men mitt huvud har begränsat dagen och kvällen ska tillbringas i soffan med Desperate. Imorgon väntar en ny fräsch vecka. På lördag ska jag till frissan, fick ställa in då jag hade magsjuka. Men utväxten visas alltid extra på bilder med blixt.


E & E på Äventyr!


Här är Elian i full action!


GLAD!!!


Mat i magen måste man också ha!


E tog med Elian ut idag och de lekte i flera timmar. Sen kände att vi skippade visningen också då jag låg och nästan grät av migrän. Men eftersom lillhjärtat sov då de kom in ifrån bilen så sov han vidare bredvid mig i sängen och först då kunde jag slappna av och somna jag också. Jätteskönt!

De hann bara vara hemma en kortis så åkte de hem till Onkel så jag fick vila ännu mer. TACK E för att du är en FAB PAPPA! ♥

Ps. Leklandet de var på heter Childplanet och ligger på Majorstua, E har tidigare varit på Gigagöy (de borde färnya sin hemsida lite)med Elian en bit utanför stan och där var det bättre enligt honom.

Jag är ensam hemma och softar!!!

Elian vaknade förut men han sov ändå ca 40 min i sängen vilket är väldigt bra. E har speciella talanger då det gäller att söva honom. Nu har de precis gått ut igenom dörren och ska på lekland 700 m2 med mattor, bollhav och annat kul. Es ögon lyste =)

Jag ser Lets Dance och äter all choklad jag kan, nu är jag back to basic efter magsjukan. Ingen platt mage här inte ;)


Mumsig frukost., tacotallrik!


Elian i farten!

Njut söndagen!

Nu skiner solen ute och killarna sover. Jag har fått sova på morgonen men har en huvudvärk som startar i rygg och nacke, men nu har jag duschat och smörjt in mig med kräm ( typ zon) så jag hoppas att den hjälper idag.
Lovely med söndag! Vi skulle egentligen hälsa på Emma och Elsa men det blir lite tokigt då jag har ont och vi ska på en visning idag.

E la ned Elian och han somnade i sin säng, men nu hör jag att han vaknar. Kanske av mitt knapprande på tangenterna? Mina naglar ska bytas imorgon, de är alltför långa. Oj nu ska vi nog plocka upp Lilleman!

Love is in the air!


Här fångade vi nästan ett kissmoment! =) Men de är bokstavligt talat snabbare än blixten.




Ikväll la vi Elian med en extra stor blöja som vi fick av Elsa som hade shoppat fel. Elsa testar passformen =)


Världens sötaste ♥
Elsa lånade pyjamas och sen låg de och myste.


Testar Elians scooter. Någon som har en och vill sälja?
Gärna i Oslo eller nära gränsen.


Hejdå Elsa, sov sött så ses vi imorgon!

Då Elian somnat i sin säng hade vi tjejstund och killarna spelade spel. Nu ser vi en hemsk film här så jag tittar bort mest hela tiden. Hoppas ni njuter kvällen!

Lördagsmiddag!

Ikväll åt vi middag med gäster! Tore, vår kära kollega och vän och Emma och Elsa. Jättemysigt!
Tacos och sen chokladglass.


Här sitter Elian som en kung och pekar på allt han ska smaka. Majs var självklart favoriten. Han trivs i Tores famn, han är lite som en Onkel =)


Elsa!


Friends. Billek.


Mysigt med gäster.
Elian röjer runt det sista innan läggdags.



Idag!


♥Far & Son ♥


Shopping. Här är vi nästan på väg hem efter mysig fika och mycket lek. Elian gick mycket utanför vagnen idag, vår stora kille!!!


IKEA

Vi har haft en så mysig dag!


Elsa & Emma på IKEA!

Shopping men sängen som Elian skulle få var som jag skrev slut.

shoppingdag!

Nu är vi hemma och solen skiner ute så vi ska ta en kort prommis till Storo och shoppa lite mat, vin och kläder. Elian vaknade nyss och är på strålande humör!

image3109
Mobilbild som blev superdålig pga att vår son mixtrar med inställningar då och då =) Men den är tagen alldeles nyss i soligt vardagsrum.

Lördagen är här!

Godmorgon!!! Här är det snabba puckar, jag och Emma med barn ska på IKEA. Men sängen vi tänkt shoppa är slut såg jag nu. Men vaniljljus och svensk lunch är inte fel, tänkte också shoppa nyponsoppa. Om ni vill sitta inne i pyjamasen idag och shoppa är det rea här!

Sov sött!

Nu har jag betalat räkningar, det märks att man börjat jobba igen vilket är SKÖNT! Ska ta en tidig kväll och lägga mig med min bok nu. Imorgon ska vi nog åka till ett lekland. Antingen grabbarna ensamma eller så hänger jag med.
Sov Sött♥

Nu ringde min bror och hans fru som har dejt ikväll, sötnosarna. Hoppas ni får en LOVELY kväll tillsammans det förtjänar ni. Saknar er!


Dans!

Jag ser aldrig på Lets Dance men det är ju massa svenska kändisar så det blir nog detta program ikväll nu innan filmen vi hyrt. MYS!

Vår fredag!

Idag då Elian vaknat på jobbet ( han sussade i vagnen bredvid mig då jag jobbade) så gick vi hemåt. Trots en vecka med många prövningar och lite sömn så var jag så glad. Jobbet gick jättebra idag och helgkänslan infann sig då jag shoppade en cappuccino imorse vid 10. Mådde nästan illa av den men behövde den idag.

Så kikade vi efter MAMA och Family Living men de hade ännu ej anlät till vår Narvesen här, måste kika i Bogstadveien imorgon. Elian fascineras väldigt mycket av forsen som brusar på vägen hem så vi stannade en del. En hund gick förbi och jag satte mig på huk och pekade och pratade. Då tvärvänder hundägaren med sin lilla hund och de kommer fram till oss och hunden dansade en piruett för Elian! Det var dagens mest oväntade händelse tror jag =)


Nyss käkat macka och banan och busar på innan vi gick iväg!

Hemma så skickade vi sms till Emma och Elsa och en timme senare drog vi dit med bullar.
Jättemysig stund, vänner ger energi. Sen kom E och hämtade oss och nu är vi parkerade i liggläge hela familjen. Elian i sängen och vi i soffan!


Söta Elsa som var så söt i röda hängselbyxor!


Bus!


Fika. Elsa bläddrade i ett nummer av MAMA och Elian kikade i alla skåp och lådor. TACK för mysig stund tjejer!

Snart sovdags för Lilleman!

Nu är vi hemma och Elian röjer järnet på sitt rum innan dusch och gröt. E mår sådär i soffan men det är FREDAG så jag tänker le ända tills jag lägger mig. Vi har nyss ätit grillad kyckling och färsk ravioli med ost jag och skrutten. Ska berätta vart vi varit idag sen om en stund då jag lagt gullet. Vi har iaf haft det toppen!

Idag efter jobb då jag och Elian gått hem. Vi hade så mysigt!

@work


Nejmen här har vi ju Elian på jobbet!
I famnen till en kollega. Han log då han såg mig men snabbt förstod jag att han bara ville ha min banan. Jobb är spännande, nu går han hand i hand med E runt runt här.

Freeeedag!


Vi för någon dag sen.
Storyn var ganska kul, E hade saft i sitt glas och Elian VÄGRADE äta om inte han fick. Sen satt han med saftflaskan i munnen tills den var slut. Därför får han alltid vatten annars =) Saft om han är sjuk.

Nu dricker jag lite fullkornsvälling och killarna myser i soffan. Önskar er alla en fantastisk fredag. Denna helg är så efterlängtad!!!

Nike

Här ser ni mina NIKE då de var nya, Love them! Väldigt vardagliga och sköna!
Idag hade jag dem eftersom min rygg sträckts i veckan eller något. Jag har ont i ena halvan men hoppas det snart släpper. Tänkte slippa skriva om mer ont härinne nu men ja så gick det med det =)
Men jag tror innerst inne det beror på att jag legat rätt ut i dagar nu utan att röra på mig så jag satsat på att det är bättre väldigt snart.

Sov Sött!


Mysiga Bestemor!


Tänk som vi tycker om dig Grethe♥. Att du finns för oss på alla vis betyder så massor. Jag är GLAD att du är genuin, varm och står ut med att vara min nära kvinna som jag verkligen kan prata med. Önskar att alla hade en svärmor som dig! Vet att du vill oss väl.

Elian somnade nästan vid bordet så Grethe bytte om på honom och han fick välling i famnen ist för gröt. Sen spydde han ut allting då han skulle sova. Han gör det lätt, om han är för trött, varm, mätt. Imorgon är oavsett dagis stängt så vi kör halva dagen hemma med gullet. Han behöver ro och kärlek! Lite varm var han allt ikväll men jag tror det beror på massa lek på dagis plus att han är övertrött.


Cake!

image3100
Här ser ni Morotstårtan ifrån Baker Hansen som jag skurit i mindre bitar. Om ni vill lära er lite norska så heter det gullerotkake på norsk =)
Ljusen har jag shoppat i Sverige.

Pappas födelsedag!

TACK för allt fint ni skriver. I helgen ska jag svara!! Nu ska vi bara vara i soffan och jag ska snart lägga mig och sova. Vi har haft en härlig eftermiddag med Eivinds familj. Pizza ( yoghurt för mig) och morotskaka som han önskat. Allt shoppat, underbart att få göra det enkelt ibland =)


Sötaste tröttisen efter dagis. Glad över sina nya dinosaurier ifrån Hawaii =)


Familjen!
Då E fyllde 25 var jag också superillamående och tröttis, då låg Elian så liten så liten i min mage. Alla ni som bär på mirakel, jag är SÅ glad för det ni får uppleva.

Posten!


Detta var ute alldeles nyss. Hämtat ut två paket, detta är till oss och det andra ska jag skicka vidare till Sverige direkt. Ska öppna alla paket i detta som kommit ikväll med E och E. TACK C för fint inslagna presenter, vet ännu inte vad de innehåller =)

Mina girls på jobbet!

Nu är jag hemma efter en del to dos. Men kan inte fixa så mycket då mitt kort är försvunnit men jag har en aning om vart det är så jag hoppas att jag strax har det i min hand igen =)

På jobb skedde oväntade ting så jag och tjejerna gick ut och shoppade bullar men de var tyvärr inte så goda men trevligt att komma ut med sina favvisar är det alltid =)


Jag, Zryan och Anne.

Lite synd är det att jag fortsatt ej är i toppform (även om jag vissa stunder försöker och faktiskt tror att jag är det ) eftersom vi skulle ha barnvakt och fest hos oss imorgon för att vi båda två fyllt år. Men som det känns nu känns det som ett bad move. Ni som tror att jag vill att ni ska tro att jag är gravid är ju bara för sköna. Jag skrev att jag inte är det och sen skriver någon inom en sekund att "jo som du håller på så vill du ju att man ska tro det". Såna gånger får jag hur mycket bättre självförtroende som helst då jag inser hur det hålls på. Om jag inte skriver att jag mår dåligt då jag gör det så är jag sååå falsk och nej ditt liv kaaan inte vara så fab osv... Men om jag skriver att jag mår illa efter en magsjuka och skriver på skoj att ni inte behöver spekulera i det ( inlägget är raderat, orkade ej alla löjliga kommentarer) så hugger ni på det. Jag tycker faktiskt att det liv jag valt att leva är fantastiskt. Mestadels, alla har ju bad days och faktorer omkring som kan göra en svag och ledsen.

Men att hacka på andra hjälper aldrig. Ta tag i dig, ditt liv. Vad vill du, varför trivs du inte på jobbet? Varför trivs du med din sambo? Det finns ALLTID något man kan göra och att börja dagen med ett leende och glädjas åt andras ( dina vänners, familjs osv) framgångar och lycka borde göra dig lycklig.
Så nu ska jag börja fokusera på er underbara läsare istället, det är ni som gör att bloggen fortsatt ligger öppen. Detta startade som en grej för att hålla min familj uppdaterad om mitt Osloliv men också som en dagbok för bara mig. Nu är det lite mer än så men jag kommer inte acceptera massa trams, det är inte värt det.

Så var vi här igen:

Ibland undrar jag vilken ålder rent mentalt de som kommenterar har? Jag får så många fina, snälla, uppmuntrande och glada kommentarer så ni ska INTE ta åt er, men de som skriver dålig ironi, elakheter, spydigheter, ifrågasättande eller bara saknar vett och etikett jag ber er härmed sluta läsa för jag har inte tid, lust eller energi att radera och spärra ip-adresser.
TACK.

Ps. Jag tycker att mobbingen på internet ska kunna stoppas, inte accepteras.

Just det, ett tips: Tänk på vad du skulle ha sagt till mig eller någon annan face to face. Jag slår vad om att de flesta med konstiga kommentarer är små fegisar som blir stora i cyberrymden.

Fåordig bror

Flicka klar! ( sms ifrån min Bror)

Min Brors Frus syster har nu fött en liten flicka, GRATTIS familjen och ett extra grattis till Mion som är storebror.
LOVELY!


GODMORGON!

Mått illa hela morgonen och fortsatt men har vilat iaf. Somnade om med smink imorse och ska nu gå rätt till jobbet.
Hoppas ni får en FAB dag!

Kusin Vitamin

GRATTIS i efterskott!

Sömn

Nu ska jag se en halvtimme på Mamma, Mamma, Barn innan What About Brian börjar. Slapp tv-kväll här. Jag la Elian lite tidigare ikväll för jag somnade nästan själv =) Idag på dagis hade han sovit två timmar så de fick väcka honom. Tror att E fixat till hans sovmönster ( HOPPAS ) så att han sover lite mer på dagarna? Han är iaf för tillfället väldigt sovglad. Good!

Oj så sugen jag är på kanelbullar, något jag ofta är nuförtiden. Måste baka ( läs shoppa) någon dag =)

Jag önskar er alla en FAB kväll, kom ihåg att allt blir precis så fab som man gör det till. Ibland är det mer glam och ibland mindre men man kan nästan alltid välja hur man ser på situationen. Så försök se på den som du själv vill leva.
Kram♥


De två som ger mig en FAB vardag oavsett!

Fresh home!

Jo jag mår bättre av att använda lite kraft till hemmet. Igår vädrade jag ut magsjukan men idag byttes alla sängkläder igen och jag har städat i min takt. Killarna kommer hem med italiensk pizza snart, längtar!


Seg MAMA

Dagen bara springer förbi! Nu ska jag försöka städa och ta en dusch, mitt mål är att hämta Elian på dagis. Mem vi får se om jag orkar, är en vekling idag, men vad gör det?

Update på vår otursvecka/månad: E har nu ögonkatarr.

Njut alla ni som slipper magsjukor, knäbrott och annat =)

Världens bästa E fyller år imorgon!

Vi måste ha tidernas otur just nu! Eller jag väljer att tro att vi får allt på en gång och sen får NJUTA av detta år =) E spelade fotboll i ösregn igår, kom hem helt genomvåt. Idag är hans knä som en melon ( uppsvällt, är ju skadad sen tidigare) och har öronvärk. Jag skrattar nästan åt eländet. Hoppas bara inte dagis ringer och ger oss några bad news idag nu...

E fyller år imorgon och här sitter jag i trosor och collegetröja. Måste försöka shoppa tårtingredienser ikväll så jag och Elian kan uppvakta VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!♥

På väg till dagis!


Sötaste ullkillen i stan.
Detta är lycka, att få ha ett friskt och lyckligt barn.
TACK för att vi fått Elian till oss, det är det största och bästa jag fått.

FAB!

JA
Dagens skrattattack får ni om ni kikar in här!

Kommer ni inte in på länken?

Status

Jag älskar att jobba men jag mår fortsatt illa och vill inte smitta ner alla andra. E tycker jag borde vara frisk nu men jag känner mig sjuk trots att jag inte kräks. Detta är väldigt dålig timing då jag har en del att göra på jobbet och på fredag har dagis stängt ( planeringsdag) så vi får en del frånvaro ifrån jobbet. Men sånt är livet och jag vet att jag fokuserar fullt de stunder jag är på jobb. Nu donar jag på hemma och killarna gick precis utanför dörren.

Elian är så duktig, nu när E tar honom om natten så lägger han sig direkt och somnar om. Ingen välling och klockan 7 kommer han in till mig och imorse myste vi i en hel timme. Så man kan nu säga att han slutat med välling, vilket känns skönt. Men det kan vara bra att ha om han tex. blir förkyld eller hängig.

Nu ska jag försöka dricka min välling, måste få i mig något. Blåbärs- och nyponsoppa finns på IKEA och jag ska shoppa hem det nästa gång vi är där just in case... Har saknat blåbärssoppa nu när jag varit sjuk,


Nu klagar jag lite:

E har varit superman idag. Kom hem med en glad kille ifrån dagis, iväg och shoppade mat. Lagade middag som Elian åt springandes med en potatis i handen haha och jag låg i soffan. Min mage är inte bra, jag mår så illa och känner mig svimfärdig. Nu är E och tränar iaf efter att ha lagt Elian. Jag har tråkigt. Supertråkigt.


Jag saknar sommaren!

Men imorgon tänkte jag vara back on track igen. Måste nog äta massa mer då men det går inte. Har iaf tagit mig en dusch och bytt till fina nya underkläder. Det känns ju lite bättre då. Men inte bra. Slut på klagande.

=) Njut kvällen!!!

Ofattligt


Igår!
Tänk att han är vår. Nu på dagis, E lämnade honom lite senare idag då han inte ska hämtas förrän kl 16. De gick iväg med vagnen fylld av grejor och Elian i full mundering ( overall mm ) och så vinkade han hejdå åt mig. Stora stora killen som vill på dagis.

framsteg

Äntligen orkar jag ligga i soffan och äta lite Biola och ska se Greys på pcn. Tack E för att du finns!

Här är LillE som så gärna ville mysa med mig imorse. E sov på soffan och tog Lilleman hela natten sen på morgonen var det kramdags i stora sängen. Jag mådde sådär men kramar och kärlek gör nog alla starkare.


Morgon

sjuk

TACK för alla kryapådig!
Jag har aldrig spytt så här mycket tidigare, det var sängen sen kl 16 igår då E kom hem. Nu ska jag försöka kissa, känns som jag ska svimma.
Så då vet ni.

H&M

 Hoppas inte E kikar in här... Men denna bruna ziptröjan i ull råkade hamna med 40graderstvätten... Så den passar mig nu men dragkedjan buktar ut som om man har gravidmage så jag kompenserade genom att shoppa denna hood så att han inte ska bli alltför besviken =) Jag ska gå omkring i den bruna nu då han kommer hem så ska jag se om han ser att det är hans fast i minisize haha!




Pyjamaser. LillE börjar bli stor.


LOGG har fina barnkläder.


Söta reafynd.


(G)ullkille

Hemma igen. Skulle shoppa en hårspray men hittade saker åt hela familjen på H&M, det är ju så där. Allt finns. Men jag shoppar inget på rean, orkar inte ens titta. Jo bhar och trosor, nu har jag oficiellt gått ned till minisize på bhar. De jag hade innan graviditeten är för stora. Sen shoppade jag större då jag var gravid och sen massa amningsbhar eftersom amma var min enda hobby ett tag. Men nu har jag trappat ner och är snart nere på noll? However!
Lite kul var det att jag ringde E och babblade om detta och mitt i samtalet säger han:
-Men Josefine nu är det så att jag har entilensamtale ( enskilt samtal med sina säljare en och en) så kanske vi kam ta pratet om dina bhar etterpå?
Jag skrattade då jag la på =)

Nu skrattar jag desto mindre, mår sjukt illa. HOPPAS det beror på dubbel dos koffein... Annar sspyr jag snart av magsjuka. Blä!


Elian i Ull.

Nu måste jag lägga mig ner. Snälla snälla låt mig vara frisk.

Kitchenboy

Nu har vi ätit, Elian åt några majskorn och lite kyckling. Hans mage är ju krympt men han är HAPPY! Det gör mig lycklig att han är i bättre form.


Detta är tydligen "the place to be"
Elian tar sig hit med en av de tio stolar som finns. Annars gallskriker han. Men det är ju så kul att  "diska"?!



Imorse då E sa att han och Elian skulle gå en tur ut idag ( det var han som skulle vara hemma med pluttis i utgångspunkt) så sa jag NEJ det kan man inte göra redan idag. Men nu verkar formen onekligen toppen och en stund i vagnen vore nog inte fel. Frisk luft och lite annat att titta på tror jag gör honom gott. Och mig :) Ska se om nya Family Living finns i butik, gissar på onsdag men testa kan man ju göra.

Lunchtime!

Nu dricker jag cappuccino och har knaprat tabletter och smörjt på salva mot min nacke som gör att mitt huvud känns som en cirkus. ONT. Men fick så mycket positiv energi av Picasso på tv4, vilken hero!!!!

Nu sover iaf Elian i sitt rum, lurad att det är natt men vad gör det. Han behöver all sömn och kraft. Jag har försökt sova men kan inte, så nu förbereder jag lunch. Bulgur, kyckling, avokado, majs.

shoppingbag!

Här ser ni min shoppingbag som jag har till vagnen ( ligger ofta under och så knäpper jag fast den om jag ska shoppa!)
Det är märket Axel&Ida och den kommer ifrån
Barnlycka.


Efter Tio

Efter Tio på tv4 tog en paus precis då jag började jobba! Men idag då vi är hemma känns det som "gamla tider" då vi var lediga hemma. Eftersom det är en sån dag mellan supersjuk och dagis så njuter jag. Av att låtsas att dagis och jobb inte finns =)

Ps. Miss Picasso blir intervjuad, jippie!

Soft

Imorgon ska jag vara frisk och gå på jobbet! Idag kör vi softsoftsoftdag!


Jag kommer nog fortsätta gå omkring i Es tröja idag som han rest i. Har verkligen saknat honom.

Elian är på bättringsvägen!

Det verkar som om Elian mår mycket bättre! Han sov till ca 4.30 och fick lite bröd, sen sov han till 7. Men eftersom jag mår lite illa så blir jag hemma med honom, bara dumt att smitta de på jobbet. Så E gick precis på jobb och Elian åt nu lite banan. Ringt och avbokad vaccinationstid imorgon och snart ska vi sova. Hoppas jag =)

Vill passa på att säga GRATTIS till
vinnaren i Namnsmyckentävlingen också!

Kram sålänge!♥

Liten rapport:

Jag har ingen tid över men den jag har använder jag till att snabbt blogga. Känt mig ensam idag då E är borta och att få skriva ned allt känns skönt. Sån är jag.

Nu har jag lagt Elian med drygt en dl Resorb. Känns jättekonstigt att lägga honom utan middag och gröt. Tidigaste laget också men vi båda är utmattade, säkert mest han men jag känner mig smått överkörd jag med. Hoppas att jag slipper bli sjuk så jag kan jobba imorgon. Just nu ser jag på Hitta Nemo i bakgrunden, dricker vatten och äter glass och njuter av lugnet som råder just nu iaf...




Mamma låt mig va!

BRA skrivet!


Oj oj är han 17 månader eller 17 år?
Oavsett, skulle visa honom in action. Med Resorb i flaskan, alla sängkläder, bäddmadrasser, lakan, täcken, kuddar på tvätt ( bara vagntäcket som hänger i bakgrunden snyft så längesen det passade!) och mattan ute på balkongen + alla leksaker i en enda röra. Mellan varven leker han alltså precis som vanligt. hur orkar han?

Jag gissar på 17 år!
Nu ska det göras minimackor, han drar fram allt som heter mat stackars...hungrig.


Bara kräkssnack:

Nu är vi tillbaka ifrån ännu en gemensam efterkräkningsdusch. Dvs det var akut att duscha så vi hoppade in med kläderna på och eftersom klädde vi av oss och allting lades i tvättmaskinen som tvättat fem gånger idag. Vi matchar i färger så vi kan tvätta all spya tillsammans. Nu är det dags att fortsätta mysa med Sötnosen som mellan spyorna är gladis... Jag längtar till kl 19 och HOPPAS han får sova hela natten skönt utan att kräkas mer nu... Vi har Resorb men han dricker ju massa saft så han har hållit febern borta.

Så slut på kräks, NJUT kvällen ni som kan =) Idag hade Oslo strålande klart solväder, perfekt för utelek men det tar vi igen!

Nav

Vagnar Elian till Goodbye Milkyway och kikar på nätet. Här hittade jag förresten Emma! :)
Längst upp till vänster!

Nav beryder arbetsförmedlingen i Norge. Om ni är ute efter tips på jobb eller boende i Oslo, kika här istället.

Bilder ifrån igår

Nu leker en trött kille här och jag hoppas han kan slappna av snart och somna. Han har inte kräkts mer men det var inte bara kiss i sista blöjan. Det känns ändå mer okej, han slipper lida som då han kräks kaskader. Lilla prinsen, så stola vi är över dig!!!


Igår i vagnen, myser med banan, här var han så trött så trött och vid slottet somnade han sött. Sen drack jag min cappuccino och drog vagnen fram och tillbaka innan vi mötte upp Elsa och Emma. De är så härliga tjejer, sex timmar nonstop var det relationssnack här inatt =)


I regnet i farten!


Elian var helt BANANAS igår, kröp, sprang, gick i trappor och ja name it....


Elians tunga är iaf läkt nu, en positiv nyhet i vår otursvecka! Året 2008 kan bara bli bättre!


Tack Elsa och Emma, vi får mysa hela morgonen nästa gång!



Oro

Den värsta känslan är då ens barn är sjukt, skulle göra vadsomhelst för att byta med honom:



Vi har massa rester ifrån igår + annat som jag skulle laga god bulgursallad av ( kyckling mm) men jag kan ju inte sitta och äta då Elian inte ska äta sånt. Han vill vara NÄRA NÄRA och det förstår jag. Men jag är hungrig. Då E kommer får jag äta =)

magsjuka hos oss:

Elian har sovit på mig i soffan, utmattad som en liten björn. Varm, men vill gärna dricka så det får han. Nu äter han minibitar av macka med smör + lite banan. Han vill ha MER. Men nej nu testar vi om lilla magen behåller. SNÄLLA!


Härligt besök och mindre härlig magsjuka!

Lovely: Barnen har stormyst idag på morgonen! Elian har pussat och gosat med Elsa.
Jobbigt: Elian hade kräkts ned hela sin säng då jag kollade honom innan jag skulle sova... Jag väckte honom och sen var det kräkningar till kl 4.30. 6.45 var det morgon tyckte han. Sen hoppades vi att han var frisk då han var så glad och pigg men mitt i frukosten kom allt upp. Jaha ja.
Miss E.

Välling!

Kramas

Vi skulle ju gå ut och leka och sen äta god lunch här idag men vi fick skicka hem våra gäster och jag HOPPAS att de ej smittats... Barnen lekte så bra tillsammans och jag och Emma hade riktigt mysigt tjejsnack igårkväll/natt. TACK sötnosar för en mysig övernattning.
Nu håller vi alla tummar för att vårt hjärta blir friskt!



Vår dag ( lite sent )


Nyvaken kille med Elsa som spanar in vem som vaknat i vagnen =)

Idag kastade vi oss ut och fixade ärenden. Sen prommade vi på stan och myste och Elian blev så trött att han somnade igen då jag gick tur mot Slottsparken. Sen mötte vi upp söta Emma och Elsa. Mysigt cafébesök och sen hem och fixade innan gemensam middag.

Vinnaren är.....

"Postat av: JoHaNnA Ett presentkort skulle jag verkligen vilja ha så att jag skulle kunna köpa nåt fint till min dotter =) Åhhhh hoppas så innerligt att jag har turen på min sida!!"

GRATTIS!!! Maila mig din adress så löser vi vinsten.

Vinsten är alltså ett presentkort ifrån barnlycka.se värde 300 kr.

Kväll hos oss!

Nu har alla ätit mat och Elsa dricker välling i soffan. Elian sover sen en timme tillbaka. Emma och Elsa ska sova här vilket ska bli SÅ mysigt! Glass, vin, choklad och massa tjejsnack.

Tävlingen pågår någon stund till, meddelar vinnaren inom några timmar.


Söta Elsa bakom den vackra blomma jag fick!

Besök!

Vi har varit busy idag och nu sitter Elian och förstartar middagen. Vi får övernattningsgäster ikväll, MYS!

Mor och son!


Nu sticker vi in till stan i snöyran!

Lekparken!

Nu har jag nyss duschat och Elian sover ute. Trött var han efter lek ute! Just i denna stund har det börjat snöa men då vi var ute så bvar det småregn och HALT! Men han kämpade på och kastade sig utför kanan framlänges, på rygg och sittandes HELP!


Snön smälte bort och det var mest isigt.
Men han klättrade i och ur allt.


Hmm vad är detta?


Nej du är detta en snögubbe Mamma så får det vara!

image3061
Här skulle jag fota samtidigt som jag skulle hjälpa till då han åkte men han är SNABB och kastar sig själv ut =)


Det ser ut som vi var ute i mörker men det är blixten som gör det!

Då vi var på väg ifrån parken så kommer det en liten en ( som Elian ) med röd dress och tultar mellan sin Mamma och Pappa. Hon pekar på oss och Elian på henne. De pratar "sitt" språk och är så söta. Föräldrarna var nog småstressade då de använde exakt samma språk som vi gör: Vi ska åka brrrm brrm.
Det är kul att se andra i samma sits, man beter sig ganska lika i kroppsspråk, prat och rutiner,

Jag måste påminna er om att det är sista dagen idag att tävla. Alla kommentarer är så fina fast ni egentligen inte behöver skriva mer än ett hej =) Jag lottar ALLTID och det är så trist att inte kunna ge priser åt fler. Men hursom så måste jag säga att ni som har mirakel eller längtar efter mirakel i magen berör mig, det blir så rörande att tänka på. Hur många som älskar och längtar. Det är fantastiskt och jag önskar er ALLA ett stort LYCKA TILL!

Oj nu snöar det STORA flingor ute, så mysigt! Men det smälter väl bort på marken direkt. Vi tänkte åka till stan och byta ett par vantar på POP som gått sönder och fixa lite annat. Jag är väldigt sugen på cappuccino och kanelbulle.



Elian


Morgonkille!

Hmmm, Bamse på tv. Är det något att se?

Läser och käkar frukost.
En av hans favoritböcker just nu heter "Lär mig storlekar" och den shoppade jag i Åre för 39 kr.



Glad Lördag!

GODMORGON!!
Ute är det mörkt men vi stormyser. Elian sov hela natten till strax efter 7. Hörde honom vid 5 och tänkte NEJ nu vaknar han, men han somnade om. TACK! Nu har han myst med välling och gosat med mig och nu springer han omkring och bajsar i pyjamas och jag har tänt alla ljus och ska dricka min välling. Idag känns allting bättre, som det ofta gör. Det första jag läste nyss var ett mail ifrån Facebook att de raderat de två falska konton som låg inne!

Planen är soft morgon och en sväng till lekparken!


Tidig fredagskväll!

Nu har jag tagit scrub i duschen och ska lägga mig och läsa., Är så trött!!! Längtar tills imorgon, en hel dag med Elian. Det hade varit så mysigt med Stockholm till söndag men syster har ju sina hästar som hon hade planer med =) Hittade iaf bra priser på nätet 1200 kr tur och retur så här i sista sekunden.
image3054
Sov Gott!


Jag vill....

Jag vill leva för dem som har friska och sunda värderingar.
Jag lägger aldrig ut naken / badbilder på Elian.
Just nu orkar jag inte tänka på detta, massa att göra på jobbet. Tar helgen till att fundera.

Update: Jag vill absolut inte lägga in nakenbilder på honom, vad tror ni? Jag menar bara att jag tänker på vad som finns där ute och tar hänsyn till det. Barnbilder är lättillgängliga och det är fruktansvärt att ens tänka tanken på vad som sker med vissa av dem.

Vill du ha?

Nu har jag tagit tag i kontoret (startat). Där låg dessa två plagg som jag aldrig använt:


Rosa lång tröja/tunika med kort ärm och fickor stl S.


Linne med mönster. Liten volangkant nedtill. Inte min stil men shoppad innan graviditeten. Felköp gör vi alla =)
Passar S-M tror jag.


Istället för att kasta så ger jag bort dessa, först till kvarn. Ni får välja ett plagg för det är roligare att glädja flera.

KRAM och TACK för att ni fnns♥

maila till [email protected]

Jag skickar paket till de två som skickade först, var tvungen att kolla tider så att det tillslut blev helt rättvist. Grattis!

BREAK

Jag hade sett fram emot en helg med massor som skulle göras med glädje. Det tycker jag är viktigt, att man gör saker med glädje och inte med press. Jag skulle svara på era fina kommentarer, städa vårt kontor, skriva brev, sortera och fixa. Idag har jag iaf gjort Elians garderob medans han röjde järnet därinne ( i hans rum) med mig o hällde ut ALLA sockpar ur korgen på sig själv och var helt bananas. Han har varit vild, arg, bestämd och ganska lite kramig just idag. Men då han blev tröttis och efter dusch fick jag massa kärlek.

Han somnade halv sju som en liten sten och jag måste ju berätta att då jag hämtade honom på dagis så längtade jag EXTREMT efter honom. Men han ville INTE gå hem... Vred sig som en mask, skrek och var helt vild. Men det är ett härligt tecken och jag förstår att han saknat att leka med sina kompisar då han varit halvsjuk. Jag blir överlycklig över hur bra han trivs, så länge som han är där varje dag MEN idag blev dagen fel för mig. Bet ihop och gick prommisen ifrån dagis till butiken och sen hem och åt. Nu är jag TOM för energi och ledsen inombords. Behöver ett break känner jag. Vet inte helt ifrån vad. Det har varit för mycket på sista tiden som är jobbigt och ibland så orkar man inte mer.

Brownies!

GODA brownies som vår salgssjef bakat. Killarna inne på VIP-rummet poserar snällt!


Christer, Rune, Tomas och Öyvind

ARG

Det är en ARG Josefine som går på lunch nu. Fy så less jag är på idioter på internet som inte kan hålla sig ifrån att ta bilder och leka andra. Det är någon som tagit sig tid att lägga in en hel profil på Facebook ( som jag tycker är crappy crap) med mig och mina bilder. Ska avsluta mitt konto där som jag ångrar att jag startade öht.

Det är ofta jag undrar om jag borde blogga så mycket om allt som jag gör, såna här gånger inser jag vilka psykos det finns därute och det kan TYVÄRR inte alla underbara uppväga.

Fredagsmorgon!

Killarna somnade om även imorse, de är så söta tycker jag då förstås =) Väckte dem då jag tände rosa lampan och sökte underkläder. Elian var såå tröttis och gnuggade sig i ögonen och ville kramas. Lille vän, vi älskar dig så. Jag gick tidigt och de tog en soft morgon. Elian grät inte ens då E gick ifrån dagis. WOW!

TGIF!

Startar dagen med bilden ifrån igårkväll!


Nu har jag hunnit shoppa en cappuccino och en Costume innan jobb. Dagen blir BRA!

Glad att ni finns!

Just det, i helgen ska jag och Elian vara ensamma hemma så jag kommer hinna svara på kommentarer på kvällstid, ligger lite efter nu men läser alltid. Är så glad att jag har er. All uppmuntring är guld värd.
Kram♥

Här kan ni som sagt vinna ett presentkort, jag önskar ni alla vann. Men ja ni förstår ju att det blir svårt =)

Min Kärlek!

(Bilden går ej att ladda upp, blogg.se verkar strula. Försöker imorgon.)
Detta är min alldeles egna Mc Dreamy. Han har Onkel H på besök så killarna har haft myskväll innan Elian somnade. Nu spelar de inne på kontoret och jag ska lägga mig med min bok. Idag åt vi en GOD middag förresten.

Enkel lax/bulgursallad:

Gör lax i ugn i folie. Jag shoppade färdigmarinerad i citron och peppar för att naturell var slut. Annars ta naturell och peppra, salta och skvätt citronsaft på. Tinade/färska fileér / ca 20 min i 225 grader.
Koka bulgur.
Skär laxen i bitar. Blanda i stor skål med bulgur. Lägg i hackad avokado, tomat och gurka. Pressa färsk citron över + blanda med någon matsked Creme Bonjour Vitlök. Voila! Plus honungsmelon i bitar.
Elian älskade det. Vi med.

Girlie Energi!

Nu är jag hemma ifrån bio.
Filmen Ett äventyr i NY var söt, jag skrattade en del. Att vara Mamma, vakna upp om natten och ta hand om sin skrutt, prestera på jobbet, vara en god kollega, vän, blivande fru tar på krafterna men tar man i med tårna då och då och klämmer in speciella trevligheter som bio, vänner, fika så orkar man lite till. Ikväll somnar jag sött med ett leende på läpparna!!


Jordgubbste på Kaffe&Krem

Söta Zryan.

I hissen på väg in hemma. Man ser bullig ut i den men detta kort ser ganska normalt ut ( förutom den extrema gulfärgen på håret). Kanske jag får börja fota mig i farten på morgonen här? Haha =)


Snabb rapport

Nu är jag och Elian hemma och E kommer nog innanför dörren any second! Blodgivningssamtal gick bra ända tills sista momentet, blodtrycket. Jag har alltid hört att det är så fint då jag tex var gravid och aldrig hört något om det men jag fick nu veta att det är för lågt. Synd, men jag ska dit en gång till och testa och se om jag kan få ge. Avslutade iaf med att ligga i en sån divan/stol som man gör då man ger blod för att testa min blod%. Den var liiite under men det verkade ok. Jag måste säga till er spruträdda ( jag är det jag med) att det gick så BRA! Inget att vara rädd för.

Nu ska vi laga middag, lax, bulgur, avokado och grönsaker. MMM! Sen fika kl 17.30 med Petronella och Zryan, sen bio.
Sen vill jag tacka er igen för alla fina kommentarer, kul att så många tävlar redan!

Kram sålänge!♥


Denna valde jag åt Elian!

Off!

Nu springer jag till mötet på sjukhuset. Är spruträdd men resonerar så att jag och min familj kan behöva blod och då vill jag ge tillbaka. Men som tur är ska jag inte ge blod idag, bara utredning :) Kanske ett blodprov dock? Jaja vi får se.

TÄVLING - Shoppa Vad Du Vill!

Nu lottar jag ut ett presentkort ifrån Barnlycka
Du har alltså chansen att shoppa vad du vill för 300 kr.
   
Denna nattlampa skulle passa i Elians rum!
image3044


Känner du någon som är gravid eller kanske du själv har ett mirakel i magen?

Det finns mycket fint att välja mellan! Så skriv en kommentar så deltar du i utlottningen. Vinnaren dras på lördag under kvällen efter kl 20.00.

LYCKA TILL!

STOP IT!

Mail ifrån Roland på blogg.se:

"Hej Josefine! Det verkar vara några som sitter och lägger in detta manuelt i Polen närmare bestämt: Bielsko    Gorzów och    Gdansk    Sopot"

Så PLEASE you people who is writing this shit on my site ( all the fake comments...) PLEASE STOP IT!

Jag har blockerat detta så ni läsare ser det inte men jag är trött på dem nu.



Tur att man har sin kalender...

Jag kikade i min fina kalender och ser att klockan 14 ska jag vara på möte angende blodgivning, en timme. Hinner precis det innan dagishämtning och sen hem en stund. Ikväll ska jag på bio med Petronella och se McDreamy, JIPPIE!

Är redans å hungrig och lunchen är kl 11. Igårkväll fick E shoppa italiensk pizza åt mig, var så sugen. Men glassen som han också shoppade innhöll förutom choklad mint och det var choklad jag ville åt så jag höll mig till pizzan. Tips till er som bor i Oslo och saknar "svensk" pizza ( alltså tunn, italiensk) HIT kan ni ringa och avhämta. NJUT!

Time to wake up!

Killarna somnade om då jag klev upp för att duscha och vi måste åka om tio minuter. Time to wake up!


Detta är jag idag.

Happy Morning!

Godmorgon!!

Idag är det torsdag, snart HELG! Idag ska bilskada taxeras och en del annat fixas. Men först kickar vi igång denna dag. Jag ska strax springa ner till bilen med en son på höften, en handväska i armkroken, en vagn som jag skjuter framför mig full med dagisgrejor. Sen in i bilen, köra till dagis ( 1min) lämna det dyraste vi har, pussa, lite gråt, gå bestämt ut och köra till jobbet ( tar ca 1 min). Sen ska jag le mot alla och göra ett bra jobb. Vad har du för planer idag? Oavsett tycker jag att du ska vara snäll mot dig själv och din omgivning!



Jag kör på sommarbilder, det blir roligare så ( eller jag hinner inte med annat =))

Perfekt!

Denna( fast i svart eller grått ) vore perfekt att ha i vagnen på dagis så att jag slipper dra den hem varje dag... Har bara en åkpåse som vi älskar och jag skulle behöva ha vår hemma hela tiden. Annars måste vi byta emellan vagnarna. Lyxproblem!!


Ä L S K A R♥

SOV SÖTT!

Tack Baby!


Älskar dig.

Planer och fotboll!

Vi har haft en del planer på kvalitétstid denna vecka. Men pga sjukdom, olyckor och sömnbrist känns/är det varken lockande eller möjligt att ta en bio, ett glas vin i soffan eller ta oss ut och gå en tur bara vi kvällstid. Men det är ingen fara. Jag HOPPAS jag kan se Grammisgalan ikväll, alltså jag får ju det MEN är det någon viktig fotbollsmatch så är det kört.

Då jag var gravid sa E en gång med allvar i rösten: Du vet att fotboll alltid kommer först va?
Jag fick en chock, den första och största groda som hoppat ur hans söta mun. Jag skrattade såklart och sa haha. Har aldrig sett honom mer allvarlig än just då. Fast han har aldrig svikit oss på något vis. Tur det! :)
Det var en intressant diskussion hemma hos min Syster (mellan henne och hennes Fotbollsman)då det var viktig fotbollsfinal ( kanske VM?) och BigBrotherfinal samtidigt...haha nu har de alla kanaler i tre rum tror jag....

Vi kokar potatis och väntar hem E. Jag tror vi alla är slitna efter dagen. Imorgon blir det dagis med salva. Elian längtar efter sina kompisar och fröknar, minst sagt...


Elian är i full gång med maten men för att vara säker så lagar jag också mat =)


smakar av.....


MMMM

Skryter över honom då han käkar, dricker och gör allt som vanligt trots ett stort otäckt jack som kan spricka anytime...Hoppas det får läka inatt nu. Han ser skruttis ut runt ögonen och röd under. Men han är i toppform annars, energin är det INGET fel på!

Vardagsbestyr


Jag shoppar alltid Wettex i Sverige.
Love them!

Idag ska E fixa salva, ny dammsugare och lax till middagen. Vardag vardag! Elian river placet så gotta go...

Ruskig prommis!

Hemma efter ruskprommis, skönt! Hann också möta mina kollegor för en fika på stående fot. Jag drack sån antioxidantkick ( någon ren fruktjuice) och sen sov Elian klart på balkongen. Lite trist då han vaknade att hans ögon var sämre än någonsin, klibbiga. Så nu kör vi behandling! HOPPAS Es läkare har telefontid fortsatt ( vår har det inte...)


Ute i rusket. Det snöade, regnade och var isigt. Men skönt!

Muffinsfest!

Så nu är jag hemma. E ringde och Elian behövde Mamma lite. Han har superont i tungan som har ett stort jack men det läker av sig själv. Han åt nyss massa lunch + en god blåbärsmuffins som jag shoppade med mig åt sjukisen ifrån Baker Hansen. Den var GOOOD tyckte han så vi har smulor ÖVERALLT!



Mitt i muffinsfesten. Sliten kille med ny tröja som redan fått blodfläckar. Vi kan kalla denna vecka för en riktig otursvecka! Hans jack i tungan ser superont ut och han dreglar som bara den. Men vi har varandra =) Nu har jag druckit upp min cappuccino som jag också fick med mig i farten och slängt in en tvättmaskin. Vi hade tänkt gå ut på tur men det hällregnar. Å andra sidan så finns det väl inga dåliga väder? Vet inte helt om jag är fullt så klämkäck ;) ( hur stavas detta egentligen?)

Puh!

Jag var precis på väg ut genom dörren så ramlade Elian IGEN. Igår slog han också munnen ( tungan) och det blöder en del... Han ville vara hos mig och jag var kvar tills det lugnade sig. Han faller, halkar och ramlar oavsett vad vi gör. Maktlös känner jag mig.

Nu jobba jobba jobba!

Akut!

Oj jag fick akut lust på fil med pepparkakor. Tur att E ringde på väg hem ifrån fotbollsträningen. Han tränar och jag soffslappar. I like :)

Grå MAMA

Nu är E på fotbollsträning och jag gör ingenting. SKÖNT!



Denna sköna BrunsBazaartröja är min favvis.
Man kan ha den som idag med sidenkjol och sen till mysbyxor hemma.


På jobbet idag gick det bra, avslutade väldigt stressigt. Åt lunch framför pcn, mailade och ringde två kunder samtidigt och fick in ett fax i sista sekunden innan jag sprang hemåt för att lösa av E. Sen ringde min chef och berättade att det andra faxet också kommit in. Imorgon ska vi hålla honom hemma igen, aningens lite var kom ikväll då jag tvättade. Det ska väl vara varfritt för att han ska klassas som helt frisk?

Elian sover fortsatt inte, han har snackat med sig själv en stund nu. Sött. Jag ser mörk ut i håret nu för att efterväxten är ganska stor + att jag är blek. Bokade tid idag för slingor om ett tag.

Natta Lille Vän!

Elian ligger sen kl 19 och ska sova. Då han lagt sig kan man andas ut och jag landar oftast i soffan. Alla leksaker är ihopplockade, kläder ligger i tvättkorgen och nya framme tills imorgon. Det blir tyst, lungt och jag tycker känslan är skön. Skön för att han får sin sömn i sin kära säng, att vi får vuxen + egentid. Vi har flera timmar efter kl 19 att göra vad vi vill på, ensamma eller tillsammans. Den ena kan gå ut, båda kan gå ut ( alltså utanför dörren =)) om vi ringer en snällis och ja livet är lite mer som förr. På nåt vis. Men jag älskar att Elian finns hemma, då han sov borta vaknade jag kl 7.15 och sen varje kvart. Att gå in och kika på honom då han sover gör mig lycklig och stolt, ibland vill jag ta upp honom. Jag saknar honom ofta.

Mammahjärtat är ständigt i tjänst och jag ÄLSKAR det. Jag älskar att vara trött, utmattad, full av intryck, att jag lär mig nya saker varje gång han blir sjuk, lär sig något nytt eller som idag då han satt med mig länge och läste en pekbok. Det var första gången vi hade den slags kontakten även fast vi så många andra gånger läst böcker. Allt är spännande, allt är nytt, allt är rutiner, allt är kaos. Det är bara härligt. TACK TACK TACK  för att jag får uppleva detta liv. Jag ska göra allt för att jag och min lilla familj ska vara lyckliga i alla våra dagar. Långa dagar. Många dagar....


Vårt mirakel.
Att ha dig i livet gör livet till något jag aldrig vill lämna, men jag finns för dig för alltid.
Mamma ( och Pappa) älskar dig mest av allt!♥♥♥

Ute på tur!

Jag och Elian var ute någon timme och fixade ärenden. Oj vad tungt det är att dra vagnen i slask och tö. Längesen vi körde en walk han och jag =) Han somnade på slutet av allt humpande på snöunderlaget. Ulldressen är så fin ( vi shoppade en ullmössa ifrån Janus också) och jag är trött i benen. Perfekt!
Nu ska vi mysa här alla tre.


Ute på tur.
Här var det dock enkelt underlag ;)

Litet enkelt middagstips!

Nu har vi nyss ätit middag! Jag slängde ihop en enkel maträtt då vi var så hungriga här. Det blev kalkonkorv, squash och färska champinjoner ( stek i olja med örtsalt och lite peppar). Vi åt det med Felix rotmos ( Sverige =))
MUMS!



(Igår var det fläskfilé med lite liknande blandning men i tillägg röd paprika och purjolök. Kryddade med pepparmix och salt + en halv burk creme bonjour ( SAKNAR jag ofta i Norge!! shoppade med sist vi var hemma). Serverades med färsk tortellini med svamp i. Det var supergott, tyckte alla!)

Ullshopping!

Jag har några grejor att shoppa och skicka till Sverige, tyvärr finns inte allt i storlekar men denna ska jag shoppa åt Elian plus lite prinsesseull åt en liten prinsessa i Sverige. Om vi någon gång får en prinsessa ska hon få bära prinsesseull med spetskanter!

image3027
Bild ifrån nostebarn.no
Den blå med dragkedja ska vi handla.

Hejdå vännen!

Uff, nu gick precis Jessica till bussen och flyger hem. Kommer sakna henne och hoppas hon SNART flyttar till Oslo igen =) Hon följde med mig och Elian och gjorde ett ärende och det var guld värt! Han sov i vagnen och hon kunde passa på. Skönt. Hans ögon verkar mycket bättre men han är väldigt mammig och vill vara i min famn mest hela tiden.


Blek och Brun.
Jag skickar med matlåda =) Trevlig resa hjärtat!

Nu är det myskläder och soft eftermiddag som gäller.

Morgon!

Morgon!

Nu ska jag gå inom Kaffepikene och köpa en god cappuccino och E är hemma med Elian halvdag idag. Stackars Jessica är vaken, gäster hos oss får en quick start =)

Kjolen bak.
Love it!

Elian

Hans ögon var variga igår men vi gjorde som vår läkare sa via telefonen. Bra handhygien. ljummet vatten på bomullspads och badda. Imorse vaknade han utan var. = FRAMÅNG! Håller tummarna....


Lev ut dina drömmar!

Ikväll gick strömmen någonstans och internet försvann. Jag och Jessica har myst och sett ett program om en familj på 8 barn ( + ett änglabarn så jag tycker 9 barn) och den äldsta är två. Elian vaknade nyss ( precis då jag la mig och E kom hem ifrån bion) och grät. Vi tvättade ögonen och E la honom ( magiska händer tror jag...) Nu ska jag sova, är så tröttis. Ville egentligen bara skriva detta som stod på min tröja idag;
FULFIL YOUR DREAMS!

image3024

Sov Sött♥

Internet nede

Vårt internet ligger nede på vår pcn! Så nu säger jag bara trevlig kväll via mobilen! Jessica packar lite och jag softar i soffan. Somnade över en timme förut efter god middag. Hoppas vi hörs sen :-) kram

vår status:

Nu har vi druckit blåbär+jordgubbssmoothies och Jessica åkte in till stan en sväng. Elian försöker vila i vagnen med välling, hoppas det lyckas. Jag är tröttis.

Men allt är ändå bra, det kunde vara så mycket värre!

hemma

Nu är vi hemma, ögonkatarr = akut hämtning på dagis....


Lite om mitt jobb och min inställning till arbetslivet!

Nu sover Elian och Bestemor har varit här och druckit kaffe och hälsat på "sjuklingen". Jag ska fixa inför Jessica som kommer om någon timme, bädda i soffan och ta fram handduk och så. Lyx att ha en god väninna här ända till TISDAG! Jippie.

Imorgon är det jobb igen och jag har bestämt mig för att satsa högt! Om ni undrar om mitt jobb så jobbar jag i
SESAM.NO Det är en norsk sökemotor och det är Schibstedts storsatsning. Schibsted äger bla: Finn.no är motsvarande blocket.se men personligen tycker jag Finn är SÅ mycket mer utvecklat men eftersom Blocket fungerar så spelar ju det mindre roll i sammanhanget. Hitta.se och Aftonbladet ägs också av Schibsted. Det är iaf kul att arbeta i en stor koncern, bra chefer och mycket som sker. Min sambo och blivande man arbetade som fältsäljare då vi möttes ( sålde ute i fält till kunder, han var GRYM ;)) men då jag var gravid och precis skulle föda så fick han tillbud om en chefsposition och nu är han säljledare över ett av två team på fält. Jag kände att pausen då jag skulle vara mammaledig kom perfekt! Eftersom Elian var planerad så visste jag att jag skulle få ett break och jag jobbade på så mycket jag kunde ( var sjukskriven ca 50% mot slutet och sista tiden 100%).

Nu när jag är back in business så har jag mer erfarenhet av livet, mer gemensamt med kunderna ( BARN! =)) och en mer positiv inställning till jobbet. Är jag glad på jobber går det bra. Går det bra tjänar jag pengar och jag kan ta ut sjukdagar då vi måste utan att få dåligt samvete ( jag jobbar med en ganska stor budget som jag ska hålla). Sen för att inte tala om hur skönt det är att ha ett jobb man trivs med och hur härligt det är att komma hem efter en bra dag till sitt hem, sin son och ha familjekvällar. Även ni som inte tror att salg ( säljarjobb) är något för er - TESTA! Det är en stor utfordring men många blir överraskade över hur kul och givande det faktiskt är. Självklart är det tufft. Jag pratar i telefonen med kunderna men jag älskar det. Det är effektivt, spännande ( måste jobba varje samtal, inget kommer gratis) men jag hinner med så mycket annat samtidigt. Blogga och maila tex =)

Oavsett vilket arbete du har - VAR GLAD! Le i hissen, var trevlig mot dina kollegor och gör ditt allra bästa JÄMT. Det är för din skull du först och främst gör resultat men om du är säljare så tjänar du ofta på det ekonomiskt också. Det är för mig en stor gåta varför inte alla butiker inför provision och restauranger ( förutom dricks ) borde satsa på HÖG service. Mer service åt folket, mer glada människor på jobbet, mer leenden på bussen!


Jag på väg till jobb i december

Update: jag jobbar bara mot företag! :)

Natten!

Apropå sälja!

Jo just det, natten. Elian vaknade sekunden efter jag lagt huvudet på kudden och han var så orolig så ja han fick sova bredvid mig. Sova och sova, han gosade och ville att jag skulle ligga på hans arm. Ingen sov inatt, E kunde inte heller somna...Dagen var skakande för oss alla tre tror jag men imorse var det en glad Elian som hittade Jessica i bäddsoffan. ÅÅÅ jag älskar besök!

KICK

Efter tre timmars sömn så startade vi dagen med ett BRA möte! Skriver mer om natten snart.

Ett stort PS: Jag får in FANTASTISKA mail om era namnsmycken, jag blir tårögd och lycklig! Jag måste förtydliga att det gäller er som fått / köpt namnsmycken ifrån namnsmycken.com då det ær ett smycke ifrån namnsmycken som belönar vinnarstoryn... Just nu vill jag ge er alla vinsten  :)

Tävling!

Känner att det är min plikt att informera er om att ni nu kan vinna ett namnsmycke genom att skicka in er story om just ert namsmycke till min epost. Mer info får ni såklart här.
Lycka till!
Nu ska vi sova här i huset, önskar er alla en GOD NATT!


Välkommen hem!

Jag har en fantastisk, söt och BRUN tjej imitt vardagsrum.
VÄLKOMMEN HEM JESSICA! Hon har ätit middag och jag har fått en stor mörk Toblerone, help. Men det är SÅ mysigt att ha henne här =)



Mail med lista!

Okej jag försöker hinna svara nu =) Fick en massa roliga frågor som Satu utmanade mig att svara på:

Varför började jag blogga? Jag läste några bloggar då de började komma och älskade att de uppdaterades så ofta. Det var mest kända människors bloggar och då jag startade min egen för att kunna berätta om min tid i Oslo ( som jag tänkte skulle bli ganska kort)trodde jag att det var jag plus min familj som skulle läsa den. Jag skrev om min vardag.

Det blev extra kul att blogga då jag blev kär, gravid och födde barn. Dels för att kunna minnas detaljer, känslor och annat men främst för att min familj uppskattade det. När startade jag bloggen? 2005-okt-11 @ 11:48 Jag bodde då i en tvåa på Grynelökka ensam. Arbetade där jag gör idag och var för första gången på länge singel!

Hur kom du på namnet?
Mina chefer, pojkvänner och vänner har ofta kallat min Princess, Prinsessan eller Sessan. Kanske för att jag är en tjej som är girlie men har väldigt mycket skinn på näsan?! Så det var ironiskt och sött menat. Så namnet var lite självklart för mig faktiskt =) Vart eller hur fick du idén om att börja blogga? Jag läste som sagt några "kändisbloggar" och jag har alltid älskat att skriva så jag testade. Blev inspirerad av att man kunde blogga när man ville och skriva kommentarer. Jag tyckte det var så tråkigt att jag kunde kika in och kommentera hos dem men att de inte kunde kika tillbaka. Linda Skugge svarade i min blogg då knappt någon läste = KUL!

Vem har designat din blogg?
Shopaholicmamman har varit så söt och fixat min prinsessebanner, TACK! Resten har jag gjort själv. Provat mig fram.

Har du fått vänner via bloggen? Ja absolut!

Har du träffat någon av dom i verkliga livet? Ja!

Hur många bloggar läser du? Jag försöker hinna med många, men jag varierar väldigt ifrån dag till dag. Kanske 15 st?

Nämn 2 Absoluta Favoriter och varför?
Ny favorit är Hockeyfrun: Hon skriver FAB och hon uppdaterar ofta! Hon är sådär ärlig ( ? :)) och brutal så jag kan få ont i magen av bekymring eller skratt. Sen är bloggar om förhållanden oavsett om det är sant eller ej väldigt underhållande då jag själv ofta kan känna igen mig.

Katrin Schulman: Hon är så galen helt enkelt. Jag håller sällan med henne, men ibland känner jag att jag kan underteckna.

Hur många läsare har du? Denna vecka har jag haft nästan 25000 unika besökare. Ni är SÅ välkomna! Totalt antal besök sen du lade in din besöksräknare? Jag har ingen besöksräknare? Men enligt bloggtoppen har jag sen den 30/11 2006 haft 822,990 unika besökare och    1,346,375 sidladdningar.

Antal kommentarer?    18670 + alla de dumma jag raderat men de räknas inte!

Hur länge tänker du blogga? Det vet man aldrig! Inspiration är ju viktigt och den har jag så länge jag vill tror jag så kanske hela livet? Det vore nåt :)

Vad är bäst med att blogga? Att man får så mycket pepp och igenkännande ifrån andra. Alla är så olika men just tjejer tror jag får väldigt mycket igenkänningseffekt och ibland tips och hjälp av varandra genom bloggar? I verkliga livet kan det vara lite mer bitchigt tyvärr...

Vad är sämst? De människor som har så tråkiga liv att de MÅSTE kommentera negativt, låt hellre bli och läs inte hos mig är min uppmuntring. Så svaret blir: avundsjuka.

Vad tycker du om reklam i bloggen? Jag tycker om reklam om den inte tar över sidan eller är anstötande för någon part. Jag skulle inte ta in reklam för "fel" saker inne hos mig och tex Unicef fick nästan ha sin reklam gratis hos mig.

Vad tycker du om kommentarer där det görs reklam för sina bloggar eller tävlingar eller nått annat?

 Detta har jag skrivit tidigare om =) Jag tycker nog att om jag skrivit om vår dag och lagt ut en bild på min son så är det absolut roligast om kommentaren handlar om bild, text eller en fråga om något annat som iaf har med bloggen att göra. Sen får alla länka till sina bloggar såklart det är ju kul om jag vill kika in!

Så nu ska jag fixa inför min kompis som kommer, fastnade vid datorn :)

Tips!

Jag vet inte om jag skrivit om denna leksak tidigare ( tror det) men skriver igen. Denna kostar ca 200 kr och är den perfekta presenten till en straxöveråret+! Elian dansar så mycket då han spelar på denna =)






Vårt besök på Akuten idag:

Nu kan vi andas ut lite mer. Jag ska berätta om vad som skedde:

Elian klättrar upp på tv-bänken HELA tiden, han tar soffbordet mot tvn, klättrar upp och vi tar honom ned och ställer tillbaka bordet ( from nu ska vi alltid ta in det i sovrummet som vi ofta gör) Så hör jag SMACK i golvet och jag hinner fram innan han hinner reagera. Han är lite i chock och gråter högt. Jag roar honom ned och han visar att han har ont i munnen. Efter sång, gos och vatten somnar han i soffan och jag vakar över honom. Han vaknar efter en stund och är helt otröstlig och gråter. Får lite saft så att han kanske blir lite pigg ( behöver ofta något i magen då han sovit).

Sen går vi in och väcker E. Elian hinner bara ställa sig i sängen så kaskadspyr han över hela sängen. Sen sker det flera gånger och tillslut kommer bara galla och han är skakig och ledsen. Han spydde i min mun också, då höll jag på att spy. Uff. Vi beslutar oss för akuten bara för att.

Han sitter klistrad mot mitt bröst hela vägen och ser trött ut genom fönstret. På akuten fick vi FANTASTISK service, vi fick gå före alla och var färdiga efter en underbar kvinnlig läkare undersökt honom. Då kom första leendet och han charmade henne =) Nu sover han fortsatt på golvet och han åt i bilen yoghurt och Mariekex. Vi ska snart väcka honom lite och se så vi får kontakt med honom, men vi tror att allt är ok. Men den ena tanden nede har tappat en pytteliten bit och det gjorde nog väldigt ont. Vi hittar ingen bula i huvudet. Man blir SÅ rädd och det var så skönt att det gick så bra.

Puh! Nu går tvättmaskinen varm här och vi myser inne idag. Jessica landar ikväll så jag ska bädda i soffan och fixa. Tror dock jag får be henne ta flygtåget, vill inte bege mig ut flera timmar ikväll när Elian är krasslig. Man vet aldrig...

Jag hade kameran i skötväskan så vi tog lite skruttisbilder ( Han har en Mamarazzi som sagt...)

image3012
Nyss kommit in till en säng.


Aj aj mina tänder.


Oro.


Pappapuss.


På väg till bilen, här ser ni att vi har snö. Men detta är mitt i stan så mycket är slask.



Ps. Jag vet om att en liten Prinsessa i Thailand är krasslig idag, så vi skickar henne massa godbedringskramar!!!


Hemma!

Nu är vi hemma efter akuten. Men allt är bra.
Nu: ÄTA Gott Bröd, Elian sover på golvet.
Det blir ingen snölek idag.

Hos Bestemor!

Jag skrev innan Elian sovit borta att "lämna bort" låter negativt. Efter att han sovit hos sin älskade Farmor som han är trygg med och som är en fab människa ( som själv haft tre barn) så känner jag att det är lyx för honom och henne då han sover där. Han får extra uppmärksamhet ( om det går =)) och det finns mycket spännande att se på. Hon får nära band till sitt barnbarn och oftast skapas dessa band snabbt då man är ensam med ett barn. Jag är så glad att han trivdes så bra. Hans egen resesäng ( som han använt ofta, berest liten man) i sina egna sängkläder och med allt som hemma. Musik osv.. Jag är STOLT över honom som kan sova borta. Sen att han reagerade lite mot mig igår, lite arg och kinkig var han allt.. Det är helt normalt att han visar mig att han gärna vill vara mig nära.

Nu kommer jag till saken: FIN video ifrån frukost igår med Tante och Bestemor som värmde mitt hjärta:






Bild ifrån igår. Imorse åt Elian frukost med sin Pappa. Jag sov. Nu sover killarna och vi ska senare idag ut i snön. Det ligger ett vitt vintrigt täcke ute. Kan bli skoj!

Mer ullsnack

Då vi är inne på ull så måste jag skriva om detta fantastiska märke! Elian har det ljusblå setet men titta om man hade en prinsessa så skulle hon utan tvekan äga en del rosa.

Denna ulldress ( ullfleece läser jag nu men den känns som bara ull) har Elian haft. Men den är liten nu....Tror inte den finns i större. Han har också haft byxor + jacka i samma.

Vyssan Lull

Nu har jag legat och sjungit Vyssan Lull för en trött Elian som slog sig. Han ramlade ner ifrån TVn, uff. Massa kramar och mys och nu vilar han. Trots att han sovit hela natten ( vaknat och skrikit till men somnat om själv) så verkar han extra tröttis idag. Mitt hjärta värker då jag inte hinner fånga honom då han faller.

Norsk

Denna underbara tröjan som ni knappt ser =) kommer ifrån Ulvang och är en present ifrån Grethe då jag fyllde år. Ull var en nyhet då jag flyttade till Norge men nu klär vi Elian i det så ofta som bara möjligt!

image3010

Nu är E på väg hem med glass ifrån McD åt mig, film i soffan och sen sova. Jag har småslumrat, skrattat och förundrats framför svt1 nu. Kändisar på slottet, helt galet!

Förresten...

Jag tänkte fråga er vad ni vill läsa om här inne? Jag kommer inte skriva om mer privata saker än jag redan gör men vad det är ni tycker bäst om? Om ni orkar svara så blir jag jätteglad =)
Kram♥
Josefine


Vi två i vimlet.

Vår stora kille!


Idag då Elian kom hem. Slappar av.

Nu har jag och han varit hos Bestemor en stund och myst med snöovädret vinande utanför. Tända ljus är så mysigt. Jag har en fantastisk svärmor, det känns otroligt lyxigt och värdefullt. Nu "grötar" killarna =)

Update kl 19.44: Elian sover inte, han snackar med sig själv. Det var snart en timme sen vi la honom. Jag är tröttis idag och ska bara slappa med E och film. Stackars Jessica är fast i Madrid så vi får se vilken dag hon dyker upp.

NJUT kvällen.

TACK!


Tack sötaste Engla som skickat ett fint paket till oss. Alltför mycket. Det som betyder mest är det fint skrivna kortet, älskar sånt!  Något jag ej fotade var två chokladkakor ifrån Marabou, YUMMIE. Jag åt en halv igår innan galan, annars hade jag svimmat tror jag =)
TACK! Ramen är SÅ fin.


kort status

Jag har städat hela huset och E sover. Elian spelar synth och dansar!!
Ikväll sk ajag hämta Jessica på flygplatsen, hon har rest hela hösten och är ÄNTLIGEN tillbaka =)

Måste bara!

Oj så härlig post vi fick idag! Foton på Elian och TACK Engla för ett FAB paket =)

image3006

Nu duschen!

GLADA nyheter!

Elian sov självklart ifrån 19-07.15 idag hos Bestemor. Det var ju väntat då han självklart inte har sin Mamma att väcka =) Han har inte gråtit en gång och nu är de på väg hit, jag ringde hem dem. Kunde inte sova efter kl 7, låg bara och saknade vårt lillhjärta.

TACK Bestemor för att du är underbar!

image3005

Fantastisk Oscarsgala!

Vi hade en fantastisk kväll igår! Underbar mat och härlig show. Oscarsgalan var väldigt genomtänkt med champagne som välkomstdrink, mingel och sen trerätters med presentationer av årets Entusiast, Säljare, Bäst Klädda osv. Perfekt update för mig då det var några nominerade i varje pris. Plus att våra chefer hade klätt ut sig och spelade bra. Keanu Reaves, Marilyn Monroe, Dolly Parton, Pretty Woman mfl. KUL!!!


Jag med mina kavaljerer, Tomas och Öyvind.


Marilyn och Elvis


Outfit


Vi två.



HOT


älskar...

Off we go!

image2997

GRATTIS!

GRATTIS GRATTIS En Mölnbobos Liv som vann tävlingen genom lottning! Maila mig din adress snarast!
[email protected]

image2995

Här är det busy! Om två timmar ska jag vara på galakväll. Så jag ska duscha, locka hår, byta om, sminka mig och dricka lite vin med E och en kollega samtidigt härhemma. Tur att man är tjej =) Elian myser hos Farmor och imorgon ska vi MYSA. Saknar honom redan. Jag bytte också skatt med Bestemor, jag körde A3 hem, I like! :)

NJUT kvällen!

Happy Surprice!

Jag fick 2000 kr och blev månadens säljare, jag blev överraskad.
Nu ska jag avsluta här för idag, en del som ska fixas inför ikväll.

image2994
Vackraste bilden ifrån min favoritfilm ALFIE!

Stor helgkram till mina Thaigirls!

Saknar!mina tjejer.

BREAK!

Nu har jag shoppat en cappuccino, jippie! Vad gör ni idag? Dela gärna med er av erfarenheter då ni lämnade bort ert barn första gången en hel natt. Lämna bort låter så negativt laddat, ska vi säga första gången er prins / prinsessa fick sova borta? Jag är bara nyfiken, vill inte diskutera vad man borde eller inte. Nu känner jag mig mogen och jag vet att Elian kommer få det SÅ bra. Han älskar sin Farmor och hon glädjer sig massor till besöket.
Hur gammalt var barnet? Till vem? Reaktion?




Happy Friday!!!

Glöm inte att du är FAB! Elian vaknade 6 av som alltid en läckande kissblöja. Han dricker ju så massa vatten om natten. Nu äter han banan och jag dricker välling. Idag ska jag försöka jobba effektivt så jag kan gå tidigt.

Ang
tävlingen så avslutas den kl 16 idag!

NJUT DAGEN!


Mysig middag!


Viktoria fixar!

image2987
Förrätt. Allt var så GOTT!




Mineralvatten med hallon åt mig.

image2990
VÄNNER!



Tack för ikväll, nu ska jag sova!

Kväll hos oss!


Onkel kom på besök ikväll!
En busik kille ville hela tiden upp till diskbänken.

image2985
Nyklippt!


Underbara vänner!!!

ÅÅÅ jag har haft en SÅ mysig kväll! Jag smetade på paracetkräm på nacken, tog lite piller och ikväll har jag mått som en prinsessa. Blivit uppvaktad med sång och fin mat, fyrarätters.
Mina fantastiska ♥vänner♥ TACK för att ni finns i mitt liv. ÄLSKAR ER!
Nu ska jag busa mig aningens....min klänning imorgon matchar inte min hudfärg just nu.
För Alvas och Isabellas pappa BUS ( Brun Utan Sol :))
Bilder kommer då jag smörjt in mig, borstat tänderna och sminkat av mig.

Klippning!

Med tabletter löste sig krisen, jag vaknade upp svettig och hade snoozat flera gånger. Det gör jag aldrig. Kom en kvart senare än vanligt till dagis och möttes av en GLAD kille. Sen naglar och klippning av vår käraste, han tyckte det var sådär kul men det gick!


Hos frissan!

SHIT!

Vaknade NU, migrän, dunkande huvud. Mardrömmar... Måste ta en alvedon och hämta Elian. AJ.

Jag idag

Nu kom jag precis hem och har ringt och bokat tid för blodgivning. Kan jag så kan du! Jag är rädd för sprutor men jag vill så gärna att de som behöver blod ska kunna få det. Det inkluderar såklart även min lilla familj.

Nu ska jag lägga mgi under täcket och ställa klockan på 14, sen promenera i snöstormen ( överdriver!) och hämta gullet. Sen till min nageltjej.



Detta är jag idag. Inte visste jag att dessa skor skulle stilla min saknad efter ett par svarta high-heelsstövlar. De är perfekta!

Nu sova. /Trött MAMA♥

Morgon hos oss!



Morgonbestyr!

PETRONELLA!

NÄR, VAR?
SNART?
Vi se på McDreamy goes "barnfilm"!

image2976

Puss Josefine

Någon som sett denna?

TACK!

WOW så kul att ni är så många som tävlar!
Önskar som alltid att jag kunde ge ännu fler vinster.

TACK TACK TACK för ert stöd i mitt inlägg igår, jag tror inte ni vet hur mycket jag tycker om er och hur mycket ni betyder. Så här kommer massa torsdagskärlek ifrån mig till ER:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Nu ska jag på jobbet (efter en natt utan sömn pga vår prins som vaknade NU i skrivande stund =))och sen klockan 16 fixa naglar och klockan 19 på middag hos mina tjejer.

Life is complicated but mostly FAB!

Trevlig resa ISAK!


Trevlig Resa Isak som nu ska åka snowboard i Österrike.
Här pussar han på "Lillis" i magen.

Imorse lämnade E på dagis, jag ska hämta. Längtar redan.

Matlagning pågår!





E kom nyss hem och bytte en blöja och nu jobbar han och en kollega med en film till jobbets Oscarsgala. Bestemor kommer strax och hälsar på. Dinnertime! Min hjälpreda är FAB, han drar ut stolen och knuffar den mot diskbänken, klättrar upp och börjar peka på allt han ska ha!

Bokstund!


Den här boken En Härlig Bok fick jag av min Pappa i julklapp. Den innehåller citat och nästan alla är fantastiska. Jag tycker att alla ska shoppa den och sen läsa och anteckna under hur ni känner inför citatet. Rannsaka dig själv, vem lever du för? Gör du det du vill? Glömmer du ibland bort att du är FAB, vem du är eller vad du vill? Ha en nära relation med dig själv och stå på dig. Jag tycker att denna bok med korta små citat är bra för att man blir peppad och inspirerad, lagom lite att läsa och det lämnar fantasi att fritt tolka själv.


Ännu en orange julklapp. Modern Hushållspraktika. Jag sträckläste den igår och jag ÄLSKAR den. Jag hade lagt mig i trosorna under täcket men studsade upp och rengjorde köket och det bästa av allt, det blev klart. Snabbt. Skönt! Lättläst och inspirerande, köp och sov bättre.
Ps. jag var skeptisk, men TACK syster :)


Denna fick jag av sötaste vännen AnnaStina en dag för länge sen och jag har inte hunnit läsa den förrän nu. Jag får energi av att skippa tvn och läsa istället. Blogga och läsa is the shit! :)
Här kan ni också läsa mig.

Jag är SKITLESS på alla som smäller smällare, hallå ni väcker bebisarna. De blir RÄDDA.

Kan själv!


Hur var det man gjorde?
Jag är ju så hungrig....och trött. Mamma kom med gröten NU!

Sekunden innan sa jag åt honom att hämta smekken  och det gjorde han, sen tog han den av och på flera gånger. Hungrig liten man vi har. Skönt!


Dansande son!


Dancing King i pyjamas!
Jag får ont i hjärtat av känslor då jag ser på Elian. Oavsett vad han gör så älskar jag honom så JÄVLA mycket. Detta önskar jag att ALLA ska få uppleva. Kärleken till sitt barn är så ofattbar, det är därför jag tuggar och tuggar och skryter och skryter. Suck. Life is FAB!

Vår dag!

Puh vilken dag! Man blir trött av att jobba. Så till alla MAMAS och PAPAS som jobbar: NI är FAB! Jag skriver det nu eftersom jag under min mammaledighet var extra stolt och impad över alla vi hemmavarande, men nu förtjänar alla workers en extra puss på kinden  ;)

Det var supermysigt att Bestemor kikade förbi, hon hann vara med på middagen och sen lekte hon och Lilleman medans jag diskade och donade. Ikväll är det soft kväll men lite mailfix och annat. Elian somnade sött, han var SÅ trött.


Här ser ni buskillen.
Men detta var igår. Han kommer upp ÖVERALLT nuförtiden.



TÄVLING!

Sitter över någon minut och väntar på ett kontrakt. Så länge ska jag med glädje ge er möjligheten att vinna detta FINA halsband. Inte bara ett, utan två. Ett till dig och ett till din dotter.
För att tävla skriver du i kommentarer och vips så deltar du.
Vinnare lottas ut på fredag, man kan tävla fram till klockan 16.00 fredag.
LYCKA TILL!

image2960
Till Mor


Till dotter

Ni får välja rosa/brunt eller blått/brunt!
Fler bilder finns självklart på hemsidan.
Vinsten kommer ifrån Cattungar

Maila mig?

Idag har jag bokat massa möten, ska snart smyga iväg och hämta the love of my life. ELIAN på dagis!
Ps. Jag använder min mail som ni ser till vänster: [email protected]
[email protected] kollar jag så sällan så jag kör privat och jobb/blogg på samma. Så jag vet att jag fått en del dit, det ska besvaras ikväll. TACK all ni underbara som mailar och anförtror er.
♥KRAM♥

First time!

På fredag ska vi på Oscarsgala med jobbet. Då ska vi klä oss fina och äta gott. Elian ska premiärsovaborta hos Bestemor. Jag vet att det kommer gå toppenbra, han kommer få massa uppmärksamhet och kärlek. Det blir lite stressigt då vi ska köra honom kl 16 då kön är total ( tror jag kör dit lite innan och väntar tills Bestemor är färdig på jobb!) och sen hem och fixa oss. Tänkte locka håret och inviga min rosa fluffiga ZARAklänning.

Det mest speciella blir att vakna upp utan Elian, men vi ska få hem honom ganska tidigt tänkte jag. Lyxigt att få sova ut!


Partygirl.

Godmorgon!

Godmorgon!!
Idag känns det som måndag, veckan startar nu. Lyxigt, det blir fredag snabbt igen =)

Imorse vaknade Elian 5.30 och fick välling. Strax innan 6 ville han komma in till oss. Som alltid ligger han och gosar och myser, snurrar och småsparkas och jag HOPPAS att han ska somna om.... Klockan 6.45 piper mitt alarm och då ser jag att han precis somnat om och snarkar tätt intill E. Mina prinsar somnar om och jag hinner göra mig klar innan jag väcker dem. Skönt!


Jag skulle fota mig snabbt imorse, så springer Elian snabbt mot kameran som blinkar =)
Inviger min lila tunika idag. Älskar mina skor som E shoppade i julklapp, de är FAB! Nu ska vi ha morgonmöte.

REKORD!

Idag har Elian varit SÅ busig. Han har klättrat upp ÖVERALLT! Slagit sig säkert tjugo gånger och nu ligger han nerbäddad. Jag har läst ut min bok som jag började med imorse och E har varit den perfekta Pappan och Sambon. Jo han är det, efter gårdagens beslut och planering så verkar han gå på rosa små moln. I LIKE!

Ps. Till något helt annat. Jag har ändrat min text ( Välkommen osv..) men det syns bara längst upp då man öppnat fönstret. Alltså inte i rutan under min presbild. Anyone som vet varför?
Så här står det men det visas inte:

Välkommen in i mitt liv med mina kära E, min son o hans far!
Vi bor i Oslo & ska gifta oss sommaren 2008.
Här skriver jag dagbok om mig och mina Prinsar♥. Stort som litet.
Kontakt: [email protected]

Blåbärssmoothies!

Nu har vi druckit blåbärssmoothies här. Några tröjor är bytta och jag kan andas ut. Blåbär är inte att leka med men SÅ gott! =) Lunch blev färsk tortellini med ricotta och spenat i, kalkonköttbullar och samma förrätt som igår som tillbehör. Enkelt och smarrigt tyckte alla.


Yummie!


Förut idag då Elian nyss vaknat. Jag har legat och läst i min nya bok PRIVAT.
Jag upptäckte också vilken bra gåva denna Marimekkoskål var. Den kan ju faktiskt stå FRAMME, den är i plast. Jippie. På detta ( slitna ska shoppas nyss) bord står det ingenting för klockan 19.00 och då är det ljus, pc, böcker, kalender och annat.


Studsa tennisboll är KUL!

Nu ska vi fortsätta dagens tema som är SOFTA. E jobbar med en film till jobbet och jag funderar på om jag orkar en bio. Kanske ska kolla vad som går. Några tips? Jag tycker att ni ska gå in och heja på Martina som hade BF igår. Hennes vagn är minst sagt girle.




Vi har FUSKAT!

På semestern har vi inte alls gjort som vi lovade dagis, att INTE vagna Elian.... Nyss var han supertrött och bara skrek då jag la honom i vagnen. Men TVÅ minuter senare sussar han som en prins, tur för oss! =) Jag har glömt att skriva om hans nya tänder som nog förklarar skriknätterna i Åre. Så snart är tandraden nede komplett ( iaf det som syns)

Nu ska jag passa på att duscha och krypa ner med E. HAr bytt stolsöverdrag här och småstädat ut julen. Det känns skönt. Vitt, fräscht och NYTT!


Happy 1 januari!

Oj vilken mysig morgon! Jag fick härlig sovmorgon och har hört killarna busa och leka utanför men ändå sovit. Inte alltid jag klarar att somna om. KLockan 6 kom Elian in som alltid och sen gosade vi i två timmar. Han kramas, pussas och är allmänt kärleksfull.

Nu ska jag äta frukost, plocka bort allt juligt, kanske inte de vita stjärnorna ännu... Sen bara mysa. Happy 1 januari till er alla. Hoppas ni druckit mycket vatten inatt så ni slipper ha ont i huvudet. Vi är i toppenform, skönt!

Välkommen tvåtusenåtta!

Nu har vi haft en underbar kväll! Massa god mat, god skumpa och gott vin! Jag är tröttis och vi njuter av Robbie Williams på tv, konsert. Jag hade glömt hur cool han är. Raketerna smattrar utanför, vi var nyss inne hos miraklet som sover sött i sin säng. Kvällen har inneburit mycket härliga tillbakablickar, vilket år detta har varit!!!!


2007 var gravidmodets år, tunikor! Här är vi idag. Elian får plats i min tunika!
Vi hade minst sagt kul =) ♥

Nyårsklänning blev min ASOS-klänning ( oanvänd) och mina favvoskor ifrån ZARA.
Gott rött vin som vi fått av jobbet. Plus en del skumpa. Nu dricker jag vatten och ska snart sova.

image2951
Förrätt mozarella, tomater, balsamvinäger, olivolja och havsalt.
Varmrätt Lövbiff, Bakad potatis med vitlökssmör, stekt majs och Café De Paris-sås.
Dessert några timmar senare: vaniljglass med varma bär i ugnen ( skogsbär, jordgubbar och blåbär) täckta med after eight och mörk choklad.
Viktigast av allt SÄLLSKAPET. Jag ♥ÄLSKAR♥ dig min vackra E.
Ingen är som du.


Ocensurerat: Vi kysser varandra på balkongen med alla raketer omkring oss. Jag i morgonrock och E i myskläder. Våra festkläder försvann någonstans mellan varmrätt och dessert. Efter den obligatoriska nyårsskålen och kyssen tippade vi in till vår SKATT som sov sött. Han är den vackraste vi sett, han är det bästa vi gjort och han är vår son!
Tack för att vi får ha dig nära oss - Vårt ♥MIRAKEL♥!
Sekunden efter bilden togs böjde vi oss ner och kysste honom på pannan.
Snipp Snapp Snut nu är Sagan om 2007 slut - VÄLKOMMEN 2008!