Bokstund!


Den här boken En Härlig Bok fick jag av min Pappa i julklapp. Den innehåller citat och nästan alla är fantastiska. Jag tycker att alla ska shoppa den och sen läsa och anteckna under hur ni känner inför citatet. Rannsaka dig själv, vem lever du för? Gör du det du vill? Glömmer du ibland bort att du är FAB, vem du är eller vad du vill? Ha en nära relation med dig själv och stå på dig. Jag tycker att denna bok med korta små citat är bra för att man blir peppad och inspirerad, lagom lite att läsa och det lämnar fantasi att fritt tolka själv.


Ännu en orange julklapp. Modern Hushållspraktika. Jag sträckläste den igår och jag ÄLSKAR den. Jag hade lagt mig i trosorna under täcket men studsade upp och rengjorde köket och det bästa av allt, det blev klart. Snabbt. Skönt! Lättläst och inspirerande, köp och sov bättre.
Ps. jag var skeptisk, men TACK syster :)


Denna fick jag av sötaste vännen AnnaStina en dag för länge sen och jag har inte hunnit läsa den förrän nu. Jag får energi av att skippa tvn och läsa istället. Blogga och läsa is the shit! :)
Här kan ni också läsa mig.

Jag är SKITLESS på alla som smäller smällare, hallå ni väcker bebisarna. De blir RÄDDA.

Kommentarer
Postat av: Angel

Den där fluffiga oranga boken av Mia Törnblom sålde vi under bokmässan,helt klart roligare boken med allt fluff men den följde inte med hem.

2008-01-02 @ 20:34:25
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Jag vet! Varför ska de smälla typ en vecka före och efter nyårsafton oxå... och sent på kvällarna! Dåligt! Men jag tycker ändå det är synd det sa förbjudas!.. ;)

2008-01-02 @ 21:13:24
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: josefine

Angel: inte? shoppa =)
Anna-Lena: ska de? kram

2008-01-02 @ 21:21:04
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Angel

Hmm jo kanske ska shoppa den,den verka ju väldigt bra.Ang fyrverkerierna är d inte samma diskussion varje år?Jag är VÄLDIGT säker på att dom inte kommer förbjudas det är ju bara snack.Vi har 2 hunar över oss och så fort minsta smällare går av tjuter dom,så det är synd om djuren också,verkligen.

2008-01-02 @ 21:46:50
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Susanne

Har sett boken och är sugen på att inhandla den i morgon i Birsta, håller med om smällare det räcker att skjuta en dag:)

2008-01-02 @ 22:29:48
Postat av: madde

jag hoppas de förbjuder smällare och raketer. Hade varit mkt bättre om varje kommun satsat lite pengar på ett ordentligt nyårsfyrverkeri. Det e så många djur som far illa. En väninna får ge sin hund lugnande och ändå vågar den ej gå ut och kissa. Stackaren. Många barn e ju med rädda. Folk e ju inte kloka skjuter efterfolk på gatorna mm. Nej, jag hoppas det förbjuds.
För mig räcker det med ett stort vackert fyrverkeri kl tolv :)

Angående bokläsning håller jag med, det e den bästa avkopplingen. Så skönt!!!

Ha det toppen
kram

2008-01-02 @ 22:30:48
Postat av: Malin.E

Vad har du köpt den skylten till diskmaskinen? plocka ur? skitbra skulle behövas här hemma. plocka i oxå för den delen

2008-01-02 @ 22:38:57
Postat av: josefine

Malin.E: den ær shoppad på designtorget. En magnet och på baksidan står det PLOCKA I :)

2008-01-03 @ 12:15:39
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0