sömn

Är det möjligt? 
Elian sover nu sött  i sin säng utan protester, E sjöng o minivaggade sängen i 5 minuter.
Han kom nyss in med massa godis till mig, oj oj vårt sunda liv går sååå bra (not)
Jag är hoppfull o lycklig!

Jag har glömt att svara på en fråga om vart man hittar de nya LULLABUB jag skrev om tidigare. De fötterna till spjälsängen som gör att den kan gunga som i magen, i bilen osv. De kostar ca 2000 svenska kronor på D&R Hem & Fritid. KÖP! Vi ska, nästa gång! 

FAMILJEN!!

Här är vi tre efter killarnas obligatoriska kvällsbad, E håller i honom i baljan o ikväll satt Elian själv långa stunder, o plaskade med händera. Ni betyder mest i mitt liv mina kära pojkar!

Nu sjunger E för Elian o jag ser en såpa som går i Norge, Hotel Ceasar, måste ha tv4 så jag slipper kasta bort stunder på denna såpa haha men det är skönt att slökika =)



Dag i parken!

Ännu en underbar dag, blir så bortskämd!!
Spontan parkdejt med AnnaStina o Johanna. 
Lovely sol o lagom varmt!
Massa lek på filtarna då vi åt dålig lunch ( mackorna ifrån Baker Hansen var inge bra idag, men älskar Baker Hansen annars så de hade nog bara en dålig dag)

Elian vill gärna äta gräset o är himla galen o ska upp o ner, Johanna filosoferar o njuter av att se o titta, de är så flicka o pojke redan i beteendet, undrar hur det kan bli så? Han är ju större o tjockare o blir nog mer lekt med som en kille. De är underbara bägge två, de tror väl att de är syskon snart =) 

Sen då de somnade så satt vi på uteserveringen o tog en öl, helt underbart! Jag o Elian gick hem o E kom hem. Jag snabblagade jättegod pasta med rökor o curry ( Tack för receptet AnnaStina!) o E såg Elian krypa för första gången riktigt. Han kan ju krypa ibland framåt men jag vill att han ska kunna riktigt innan man kan säga att han KAN krypa =) Han är jätteglad nu o ligger o skrattar, tror han är glad att han klarat något han tränat på så länge!

Dagen i bilder ( jag har slutat med dagens kläder o ögonblick som ni märkt =)):


KRYPER

E såg Elian krypa ordentligt idag då han kom hem o ropade på mig o ja HAN KAN!!!!


läser!!


Mormor o andra släktingar i Sverige: vi önskar oss svenska barnböcker, enkla o prasselböcker ( hittar inga fina här =)) Kanske mest Mamma som önskar att Elian ska lära sig lite svenska :)

tvättchocken kommer jag inte över.... =)

tvättar, hänger, viker ihop o lägger in i garderoberna!
Det tar aldrig slut!!!
Nu ska vi fixa oss o sen ut i parken i underbar solen!!

Valborgsmässoafton i Sverige, här firar man inte på samma vis. Men lediga imorgon är vi, det är ju första maj. Vi ska mysa bara vi, hade tänkt att Petronella o Stefan skulle komma hit men hon var tvungen att jobba, oftast då det fungerar för det ena paret så krashar det med det andras planer! Så är det.

LOVELY väder ute, jag blir så lycklig!! 

strålande sol!

Inatt hade E det superjobbigt, stackars. Samtidigt är jag så trött så jag önskar han kunde hjälpa mig, en ständig sömnkamp...! Han är på jobb nu o försöker iaf, jag tror han kommer hem om det inte hjälper att vara där ( sitta inne o slippa pollen)

Natten var ok, jag la mig lite sent efter att ha hängt o fixat med tvätt. Sen vaknade Elian vid 2, jag tog inte upp honom o han somnade i sin säng till ca 4.30 då fick han mat. Då har han varit utan mat 22-4.30 o det känns ju helt okej. Nu leker han på golvet o jag dricker välling, är otroligt hungrig då jag ammar, min mage känns helt tom varje morgon.


Mamma i första hand!

Nu ska jag lägga mig o läsa mina magasin. Har klistrat in en del nu o älskar att se på bilder av hår, kläder o interiör. Väskor o skor också :)

Imorgon avbokar vi tiden med helsestationen, E föreslog det. Vi kommer köra VÅR metod o det känns jättebra. Elian vaknade förut en gång o då var mitt ena bröst sprängfyllt så han fick det o somnade i famnen på en sekund, hjärtat mitt. Han ville ha mamma o jag vet att han SÅ gärna ville vara i min famn förut också, men han får massa kärlek o närhet så detta klarar han. Men helst vill man ju hålla sin skatt alltid o aldrig sluta pussa o gosa med honom (ska jag aldrig heller!) men om natten är det annat, då ska man kunna somna själv för sin egen skull!

Att jag sjunger o lägger handen på honom måste ju hjälpa!? Nu är det natta!
Jag läser ovanstående o ser att det är jag som intalar mig själv detta, det behövs! Man är ganska blödig som mamma men kärleken till sitt barn är det starkaste man kan uppleva, GARANTERAT! 

PUH!

Håller på att gråta själv men har kört MIN metod ikväll.
Inte ta upp, han gråter o skriker av ilska men jag är där o sjunger, stryker på pannan o vaggar sängen. Han roar sig ner o så skriker han om vart annat, nu har han somnat efter över en timme. Känns tryggt att jag själv är därinne o ingen annan inte ens E. Jag känner hans skrik o var han helt förstörd skulle jag inte klara det. Han försöker skrika mamamamama o se om det hjälper, jag säger bara sova är skönt sova är skönt. Han var så trött o gnuggade sig i ögonen. Hjärtat detta är för din skull, successivt ska du lära dig att du kan somna utan att vara i famnen o i din säng! Mamma älskar dig!

OJ!!

9,266 unika besökare hittills sen i måndags, galet!!

Nu byter jag sängkläder, viker tvätt o ska klistra o klippa i Elle o andra tidningar o in i inspirationsboken + vår bröllopsbok! Söndagsmys! Har supermagknip, tror min goda mat var lite för spicy idag eller så var magen så tom att det blev en matchock ;)

Sunny sunday!

Vi åkte till visningen men gick inte in, fick en dålig känsla o nu har vi bestämt oss: vi hyr!

Sen in till stan igen o myste på Odeon, ett glas dagens o god scampi/fiskwook. VILKEN SERVICE, underbar kille!!!
Världsbästa E!!!
På golvet nyvaken o nymatad , leker 
Våra barn möts inte på McDonalds, de möts på Odeon :)



POLLEN!

Hemma o matar klumpen!
Nu ska vi strax åka på visning.
E är SUPERallergisk i pollen, stackars DAD!

Oprah!

Jag ser Oprah o sminkar mig.
Konstaterar att nu ser håret ut så här, kommer inte färga det då solen bleker o skadar massor nu i vår!
Slänger in bilder o så försonar jag mig med tanken =) 
Lindsay hos Oprah!


zzzzz

Superlång sovstund 1,5 timme ÅÅÅÅ som jag behövde det!
Nu duscha o klä på oss, kl 12 ska vi ut i solen!


Tankar o funderingar...

Jag la mig senare än tänkt igår, hamnade inne på ett änglaforum om mammor som mist sina barn. E säger, läs inte(jag gråter mycket o han tycker det är så obehagligt ) men jag känner så fruktansvärt mycket med dessa mammor som varit med om livets bästa o värsta upplevelse. Den största kärleken till sitt barn o mardrömmen att barnet inte längre lever. Tänker SÅ mycket på er, det finns INGEN mening med att sånt sker. 

Sen låg jag o tänkte på jantelagen inatt, att de som skriver elaka kommentarer ÄR avundsjuka eller elaka, jag VET att det finns många som tycker denna bloggen är så mycket JAG. Men det är min blogg om mitt liv, jag skriver inte för någon annans skull o jag är stolt, glad o tacksam över det jag har! 

När det gäller änglamammor så har jag en väninna som är en FIN o UNDERBAR änglamamma, jag tänker nästan VARJE gång på henne då jag lägger upp en bild på Elian. Hon är så söt o säger hur fin han är o frågar hur vi mår. Hur orkar man? Jag skulle vara så arg på livet o att jag inte fick hålla i mitt barn o se det växa ( kan inte ens föreställa mig saknaden o hur ONT det måste göra) o jag skulle göra allt för att hon skulle få pussa o krama på sin son. 

Oj nu kryper Elian här, han är såååå duktig!!!



Morgonbestyr!

Här är Elian in action! Nu ska vi strax somna om en sväng.


hårtrubbel

idag inser jag igen hur missnöjd jag är med håret, alltför ljust. Jag sa klart o tydligt hur jag ville ha det o så missförstod hon, är faktiskt arg, mitt hår är fult, usch!! jaja solen strålar o Elian är frisk! 

Good Girl

Nu ska jag vara good girl o lägga mig! E har varit mycket nere ikväll pga pollen, han är superallergisk stackars. Ganska skönt att ha lite egentid också, fixa o dona ( har mest slappat o kikat på nätet). Nu ska jag hänga en tvätt o sen borsta tänder, sminka av mig o lägga mig i vår sköna säng. Imorgon är det visning o promenad som står på schemat!

Girlpower!

168397-249

Idag hos frissan, nöjda tjejer!

Hemma hos AnnaStina! Lunch!!
Hemma hos Therese, Kristina bröllopslunch!
På Jacob Aal, champagne!
Hemma hos oss, Gros bröllopslunch!
Ansiktsmask o lunch hos mig!


Jag måste bara tipsa er alla gravida eller mammor: man har SÅ kul tillsammans om man träffar tjejer som också är gravida eller har barn. Jag tror kontakten är en SUPERviktig faktor till att jag ser mammalivet som lyx o underbar tid. Man får kärlek, tips, uppmuntring, förståelse för att nästan allt är normalt, mat i magen =), bebisarna får stimulans o MASSA mer får man men det kan jag inte lova alla såklart men jag vill TACKA alla mina underbara girls som jag hängt / hänger med! Jag o AnnaStina bor så nära o har ganska lika uppfattning om tillvaron, älskar shopping o att mysa med våra små, prata prata prata o massa annat så vi ses ofta o det är så HÄRLIGT!

Ashi o Monica, vi måste dejta i veckan som kommer!! Känner mig helt utanför haha ;)

Ni förgyller min tillvaro alla MAMAS!

Andra Mamas som jag känner också är med i mitt mammaliv är: Suzanne, Therese o Maria! Självklart alla Frognermammor men nu var det en stund sen vi sågs o så Gro som flyttat iväg + Siri som alltid är busy girl men vi ses väldigt sällan nu. Alla har sitt men att dela den tid man har o vill förgyller verkligen tillvaron. E fattar hur viktigt detta är för mig o det är så skönt!
Nog om det =) Är bara så tacksam!!

Lördag!

Haft en härlig dag idag!! Sommarväder!
Först startade vi dagen med en mysfrukost med smoothies, grovt bröd o melon. Sen gick jag o AnnaStina till frissan, skönt att bli ompysslad, vi blev där i tre timmar. Jag blev superblondie, lite FÖR mycket superblondie än jag tänkt men med min blivande (?) vårbränna så blir det nog fint! Jag gillar inte att vara för brun men lite fräknig o fräsch hoppas jag hinna få till trots att Elian måste vara i skuggan.

E o bebisarna hade det bra hemma, han är så duktig min kära kille o han stortrivdes!!

En vidare till bestemor som också hade tante o onkel hemma, mysig grillmiddag på balkongen o jag åt så mycket så jag trodde jag skulle spricka. Elian var småtrött men njuter av att vara med sina älskade som bara vill pussa o leka med honom hela tiden. Vi håller på att lägga honom nu, lite svårsövd men snart så!

Tulpaner som fått för mycket sol, ligger i soporna nu!
prinsessa på besök!

nya fotominen!

Barnvakten attackeras =) 

Johanna: Okej så detta är en fotboll? Men den är ju inte rosa?? Konstigt....
Elian: jaja men det är en fotboll, det cooolaste som finns!

Glada tjejer!!
Bestemor!!
trött son i sin älskade fars armar!







duktiga killar!

ÅÅÅÅ så glad jag är!
Även fast jag får väcka en tungt sovande E då Elian vaknar o jag tänker att detta går inte utan mjölk så har det gått. Elian somnade av att E vaggade sängen eller honom o jag behövde inte kliva upp alls inatt. Känner mig superglad, vaknade med silikonbröst o hämtade klumpen i sin säng 6.44 o tog in honom till oss o myste!!

Nu ska jag röja sen igår, vi käkade jättegott: kött, potatisklyftor i ugn med rapsolja o havssalt. Stekta champinjoner o babyspenat + tomat, paprika o kronärtskockshjärtan i vitlök + bearnaisesås! MUMS! Sen ost o minilite rött vin till filmen Babel. Nu har vi två till filmer att se ikväll! Men först ska jag o AnnaStina till frissan kl 12 o slinga håret, klipper mig gör jag på torsdag. Sen ska vi hälsa på Bestemor som har jätteont i sitt knä. Stackars!!


LYXIG FREDAG!!

Helt underbar dag! GOD lunch hos AnnaStina o Johanna o sen ut i sommarväder!!!!
Promenad, uteservering o mys!

 
Ni får se dagen i bilder, nu ska jag mysa med mina kära E! 






Elian hemma o leker med fotbollen, han skriker av skratt då E sparkar den löst mot honom, så sött! 
Eivinds hjärta smälter såklart!



Vårt allt!

Världens underbaraste!!
Nu ska jag klä på mig strax o så ska vi ut i solen!!!! Det är inga moln o ska bli 16 grader varmt!


TGIF!

Natten var mer eller mindre kaos, men E tog honom några gånger o vi gav vatten men han ville inte sova, fick mjölk o vips som en sten somnade han bredvid mig. Sen vaknade vi efter en timme o jag la ner honom i sin säng. Någongång vid 5 ville han komma till mig igen, jag är en zombie som bara tar honnom in till oss.

Världens härligaste morgonstund då han kryper mellan oss två trötta o klappar på oss o pratar, så sött. Idag skiner solen o det är FREDAG! 


Elian sussar....

Nu sussar vår skatt efter bad o gröt, E la honom medans jag fixade i köket. 
Han sover ännu, jag tror att det kommer vända nu, vi har bestämt oss för att köra stenhårt på att E tar honom om natten i helgen så han inte käkar upp mig o på måndag ska vi på helsestationen alla tre o träffa en dam som kan det här med sovande! Förhoppningsvis sover han redan bättre innan det!

Ser på Ann Söderlund som lagar mat nu o käkar geléhjärtan. Den här dagen blev supermysig, vi åkte på visning ( inte totalnöjda men men) o det är jobbigt samtidigt som det är härligt att planera framtiden tillsammans. Jag önskar att vi får leva o vara friska LÄNGE tillsammans!!!

Snodde denna bilden ifrån AnnaStina ifrån idag:

rosa energi!

Är SÅ glad att vi gick o mötte AnnaStina o Johanna, they made my day!
Åt god scampi på Jacob AAl o de små låg o kikade på varandra i soffan o bytlånade leksaker. Jag fick en goodiebag som tröst för jobbiga nätter, jag blev så himla lycklig. Får massa energi av att möta solstrålarna med rosa ifrån topp till tå, ni gjorde min dag!!! Att få en liten påse med utplockade saker just för MIG var alltför mycket men SÅ uppskattat av mig, helt underbart!!

TACK!!






underbart!!

Klumpen sov sött i nästan en timme på sitt rum i friska luften, jag fick tid att fixa mig själv, klä på sig som förut ( då han sov mycket på dagarna) kändes lyxigt =) Har på mig en svart tunikaklänning ifrån ASOS o svarta leggings, gul sjal. Denna klänningen hade jag mycket första månaden då jag var gravid, haha det ENDA plagg som E uttryckt lite missnöje över, han tycker man inte ser mig i den, inga former alltså, men idag är en perfekt dag att gömma sig. 

Jag valde att klä på mig o städa i badrummet, jag mår bättre av det än att sova, ikväll blir det tidigt i säng. Snart går vi ut nu matar jag en nyvaken kille med stor söt kalufs med fruktmos!


Nyvaken!

ringbestyr!

Elian sussar i sin vagn i sitt rum med öppet fönster, idag blir det frisk luft på det sättet =) Har hunnit småstäda i badrummet o pratat med guldsmeden, söta söta Fred! Han har gjort allt för att försöka få den färdig tills imorgon o hade planer att komma med den hem till Petronella o Stefan o överraska men det går inte, en sak som inte klaffar så kan det gå så. Men nu är det nära nära =) DET känns fantastiskt, lite julaftondåmanvarlitenkänsla!

Nu ska jag bara LIGGA i soffan =) 


Vi NU!

En dusch kan göra underverk, dagens fräschaste stund är då man är nyduschad o smörjer in sig med bodylotion. Elian är världens bästa på att göra mig glad, jag behöver bara titta på honom =) 
Idag är det inte så gott med gröt eller frukt han vill bara amma, men jag försöker ge honom annat först. Här är vi nu, han drar mig i håret o käkar. Han försöker mysa med håret men det går sådär, som när han ska mysgosa i ansiktet = slag. Haha sötnosen!
Nu slocknar han nog snart om jag vaggar honom, då får jag dagens träning också!



Vi ska möta upp Johanna o AnnaStina sen, ska bli skönt att få i sig lunch + kombinera med underbart sällskap. Vad vore man utan vänner?


Hur gick det för er Mammor o Pappor?

Jag vill veta ifrån er föräldrar som testat 5 minutersmetoden, HUR gick det? Jag önskar INTE några andra synpunkter på om man bör eller inte bör göra detta. Jag har läst en del om det i början då Elian var liten men tyckte att det inte passade oss då. Nu när helsestationen tipsar om det är jag intresserad av andras erfarenheter. Jag ser det som en möjlighet att ge Elian den sömna han förtjänar o att lära honom att det är okej att bara somna, man behöver inte bäras eller ammas i söm.... Jag är emot att låta barnet ligga oavsett vad som sker, om det kräks osv...DÅ ska man ta upp o göra rent o trösta kort anser jag. Jag VET att vår son har en vilja av stål så vi måste nog visa honom hur man gör. Jag är också lite inne på tanken att kanske gå in var 3 minut ist för var 5. Jag o min asmbo har inte pratat om det men jag tror han är med på att göra det, det blir HAN som får lyssna på gråten jag kan inte. Svärmor(hon är också helssyeter på bvc) har pratat med mig försiktigt om detta en stund men idag ringde hon o jag kände att det kan vara något för oss. Så, hur har det gått för er?? Hur lång tid tog det innan det "fungerade"? Jag ammar idag ganska ofta men har lust att gröten vid 19 efter bad ska vara sista maten tills morgonen då han vaknar ( allt ifrån kl 5-7) Kan man fortsätta morgonamma??

Elian är 8 månader gammal o väldigt stor kille så jag vet att han inte behöver mer mat på natten men han kan inte somna själv, går vi med vagnen gnäller han sig lite till sömns då jag drar o släpper vagnen hårt fram o tillbaka, rörelse är det som gäller för att han ska somna. 

Nu ska jag duscha!


SNÄLLA!!!!

Snälla Elian SOV om natten.

Nu gråter han om natten o vaknar o vill bara äta, jag blir tokig. 
Sen kl 5.35 har han legat o slagit på mig o varit vaken. Jag är TRÖTT o har ont i huvudet. Orkar inget mer än att vara Mamma då. Så himla tråkigt, kommer sova o sova då jag kan idag o vi har ställt in morgondagens planer, kommer inte vara läge för att dricka vin eller vara uppe längre än till 21 för min del. Måste tänka FAMILJ i första hand.

Hoppas alla får en underbar dag, snart helg!!!

Oj nu handlar det om hur man ska lära de små att krypa o utvecklas i sin motorik, måste se!!( norska tv2)


energi till spillo

arg
ledsen
sårad
förbannad

SÅ HÄR GÖR MAN INTE, min blogg är kopierad / plagierad på MÅNGA andra ställen, detta kommer bli en sak. Polisanmälan är gjord o det är så tråkigt att tvingas lägga energi på sånt här.


sidor där jag hittat mina egna bilder + blogg:
http://www.mingler.com
www.foto-blogg.se
pixbox.se  

har ni sett min blogg någonannanstans?? maila mig:
[email protected]

TACK alla underbara där ute som uppmärksammar!

DUKTIGA

Jag känner mig så duktig som efter en riktig MYSkväll ska lägga mig o läsa i sängen nu. Så härligt då man slipper stressa om kvällen, vi skulle egentligen ha dammsugit o städat badrummet ikväll men vi tog ett långt mysbad istället o kramades med tända ljus. Dammet kan gott ligga o vänta!



Tre i ett badkar!

Mysigt, vi badade alla tre ikväll. Länge!
Mindre mysigt: Elian vaknar o skriker typ varje minut, vår myskväll ser mörk ut :)

Bra idag var att jag hittade en söt rosa amningsbh att ha nu mot slutet, brösten är inte lika stora som de var i starten, de bharna hänger nu!

MYSKVÄLL!

Vi har planer om att laga lax då Elian somnat, vi äter alldeles för sällan riktig middag!
Dagens bilder visar oss "A NATURAL", dvs alla ser helt galna ut =) 


mina älskade:



I sin säng!

Igår då jag hade sänkt ner sängen åt lillprinsen!


inne

Inne igen efter massa ärenden o prommis i regnet! Skönt att komma in o vi har INGA måsten idag, kanske dammsuga annars bara mysa!!! Behöver det! Sitter o äter smaskigt bröd med smör o grillad kyckling.

Pratade med polisen nu, han säger att det med kopieringen av min blogg inte är något brott för honom? Han verkar minst sagt inte bry sig.


Bröllopsfunderingar

Har pratat med Mormor o planerat lite bröllop, MYCKET att tänka på!
Nu ska jag göra mig klar o städa bort morgonens bestyr här.
Regn regn men vi är glada :)

Härliga besked

På sista tiden har jag fått så mycket härliga besked!

Jag är SÅ glad över alla fina fina mail o kommentarer jag får, bara för att jag skriver om mitt liv härinne. TACK TACK!!!!

Idag pratade jag med Fred om ringen igen o om ALLT klaffar så KAN vi kanske få ringen fredag eftermiddag. Det hade varit underbart. Det handlar om diamanter som ska komma i tid o vaxmodellen som ska stöpas som den ska. ÅÅÅÅÅ tänk om! Då kan vi hämta den fredag eftermiddag då vi kör upp till Bestemor som vi ska sova hos alla tre! Vi ska hem till Petronella o Stefan o dricka lite vin o då kan vi förlova oss då!!! Vore SÅ härligt i goda vänners sällskap, om vi får för dem =) 

Josefine: BUMS i säng!

Sov sött!!

Nu har jag kommit hem i regnet till mina kärlekar!
Elian hade varit vaken mestadelen av kvällen så E missade ALL fotboll o har vaggat o vaggat inne i mörkret.
Så kan det gå, han är världens bästa pappa o sussar sött i soffan nu =) Jag tror helt enkelt Elian är rädd efter sin olycka o drömmer otäckt+mammaseparationstiden är här! 

Min kväll var SÅ trevlig, jag har den vackraste svärmodern o hennes kompisar är också jättefina med snygga tighta stuprör o de tränar allihopa, snygga tighta kroppar kan jag lova! Go girls! Lärde mig lite nytt o jag måste säga att det är SÅ kul att se hur vackra människor känner sig, det gör att dessa produkter är så härliga att representera, de är SÅ bra!

Körde in i driven på McDonalds ( inte bra, kanske all McD reklam i gratisbloggarna om dagen?! ;)) men jag var superhungrig. Nu ska jag tvätta mig o borsta tänderna, imorgon är en ny dag. 


Mitt i kaos

E blev försenad hem pga trafiken o kontroller om man har reflexväst i bilen!
Jag har ej hunnit äta, han frestade med pizza...no thanx!
Elian fick sitta i sin nya stol i badrummet då jag sminkade mig, det gick ok men lite stressande....
NU åker jag, nu får grabbarna sköta resten, de gör gröt i köket nu!



Mammig??

OOOO jag undrar om inte Elian blivit så kallat mammig....
antingen så är han i någonslags efterreaktion efter igår ( han försöker blogga nu samtidigt som mig....kul med datorer:))
eller så hart han kommit till MAMMIGHETEN.... Det brukar ju vara kring 8 mån.....
Idag har han velat vara NÄRA mig hela tiden, jag har supersnabbduschat, tagit upp direkt ur vagnen, ammat, myst, lekt, busat men det är liksom aldrig nog... Nu skulle jag hämta en väska i hallen o han blev vild... 
Är det mammigheten så får jag bara acceptera.

Snart kommer E hem ifrån fotbollsmatch o ska ta o lägga klumpen, jag ska bort o hålla hudklass, känns som jag behöver lite civilisation efter dagens bebisdag. Men trött är jag allt, men allt blir vad man gör det till. Släng dig i soffan i mjukisbrallor eller smörj in dig i skön lotion o läs en bra bok, det DU njuter av! Jag njuter av Josefinetid, dvs inte bara vara Mamma men vara en BRA Mamma som också gör annat än bara är Mamma :) Nu snurrade jag till det, måste springa Elian ropar!


Annat vi hunnit med:

Sänkt ner Elians spjälsäng, så mysig den ser ut nu!
Monterat nya stolen, en sån IKEAstol som finns överallt, han älskar dem så vår fina trästol får vara som extrastol =)
Med brickan på denna kan han banka o ordna, kanske han kan sitta i den då jag duschar som variation till gåstolen !

Nu ska jag packa inför ikväll o försöka hitta en fungerande tändare, måste tända ljus! Ljusberoende är jag!


Hemma igen!

Nu är vi hemma efter skön o lång prommis! Jag köpte med mig cappuccino o en focaccia med mozarela o tomat ifrån Baker Hansen o Amelia Barn, underbart sällskap i det gråa vädret då Elian sov i vagnen i parken. Sån vardagslyx är så härlig tycker jag, köpa god lunch, läsa mysiga artiklar ( OBS! Köp den tidningen, där finns massa bra tips, bla en förbättrad variant av Vyssanlullfötterna, men med kontroll där du väljer, åka båt, köra bil, hjärtljudsrytm som i mammas mage osv....O MY! DEN skulle vi haft =)) 

Jag ÄLSKAR att vara mammaledig. Elian gör alla trötta dagar underbara genom att bara le o leva, han är mitt ALLT!


NYVAKEN o småarg, här ser ni hans lilla skrubbsår ifrån tanden igår då han slog sig. Har ringt försäkringsbolaget o anmält det. 

Jo, en gammal dam som undrade vart taxistationen var var SÅ söt! Jag sa att jag kunde ringa en taxi ( hon hade rullator) o då började hon ge mig pengar, jag tog inte emot dem o försökte förklara att det kostar bara 2 kronor att ringa det samtalet. Så kom en taxi som jag vinkade in istället (telefonkö på linjen...) Hon upprepade: Änglas, finns dom? Härliga svenska änglar! Så himla söt var hon, önskar att jag blir en sån dam som folk gillar! nej jag önskar inte jag SKA vara sån, jag ska ha levt o gjort det som jag har velat så jag kan luta mig tillbaka o vara lycklig för andras skull o över mina barn! DET är mitt mål i livet!

Fick ett underbart mms på min syster + systerson också, sånt kan göra en hel dag! OJ så mycket som lyfte upp mig idag =) 

Kläder: blåa stuprör, grå basictröja H&M, svart sjal, hundtandsrutig jacka H&M, vita Ilse Jacobsen gummistövlar. Hemma svarta tights o rosa sockor ist för jeans:)



Trött mamma skriver:

Natten inatt var inte så bra. Elian har varit vaken sen 3 o inte somnat om, det märks idag. En missförnöjd liten kille som mest halvgnäller. Men vi klarade att somna om en liten stund med massa mysmusik o vaggande. Nyss åt han gröt o nu kryper han runt o är småarg, ska sjunga o läsa bok o inte göra nåt som är "krångligt för honom" idag = bara promma o vara hemma!

Hoppas alla får en underbar dag! 

Jag rapporterar bara läget, är inte arg eller så =) 



Inte kommit i säng ännu

men NU! Kikat på hus o lägenheter, legat o toklatat mig, inte likt mig.
Imorgon ska det nog regna, men vi ska ut på dagliga prommisen, som jag kommer sakna det då jag jobbar....
Men det är en HEL sommar tills dess o jag ska inte jobba fulltid =)
Imorgonkväll ska jag ha hudpleieklasse hos min kära svärmor, ska bli superkul!
GODNATT!

Kvällen hos oss

vi har fikat o kikat på lägenheter, gäspar av bara tanken =) Elian han vaknat o varit orolig några gånger, han drömmer tror jag. Strax drömmer jag också, ska ta de magiska stegen ifrån soffan till badrummet o in i sängen!
 

Läggning i huset

Nu lägger E Elian, eller de äter gröt o skriker av skratt. Elian tycker det är SÅ kul då E blåser o smäller tuggummit i bubblor =) 

Här ser ni minen: jag rynkar näsan



På IKEA, mitt i maten. E tuggar o Elian försöker äta upp mitt hår =) 


Sommarvarmt ute! Vi prommade snabbt till jobbet o då kände jag hur varmt det var!
Här är vi på väg till bilen.
Dagens kläder: svarta leggings,  American Appareltunika, svart linne H&M o nikeskor.


Längtar SÅ tills vi får inviga vår strandbag som vi shoppade, MYS!



elian bloggar

?ßERERRTH555


LL.CCCD
,MMM MM G BCZX  BJB CXA 




D

glad

solen strålar ute o jag är så glad att Elian biter på saker, kan dricka ur koppen precis som vanligt = verkar ej ha ont i tänder! Nu ska vi snart gå ut o gå!


Hjärtat i halsgropen

Idag var vår första olycka här hemma. Jag hade gjort klar en supertrött kille för att komma ut som vanligt i 12tiden för att sova i sin vagn. Jag sprang med gymaskor inne, skulle bara fälla upp täcket i vagnen o så hämta honom i vår stora säng där han klarar att ligga ensam 1-2 sek innan han börjar röra sig. Så ringer telefonen, min kära mor. Vi pratar några sekunder o jag hör DUNS. Skriker NEj i telefonen o lägger på, springer in i sovrummet o förstår att Elian ramlat ur sängen. DÅ jag kom in började han gråta, tror allt tog en sekund.

Sen grät han hejdlöst, stackars stackars hjärtat. E var hemma inom fem minuter ( don´t ask me how...) o Elians tänder blödde. Hans tänder hade gjort ett litet jack inifrån läppen så han fick ett sår på kinden / munnen. Men tillslut så blev han lugn o jag klarade att amma en snufsande sötnos. Då förstod jag att tänderna var ok. FY vilken smärta i mitt hjärta o både jag o E var superrädda men så GLADA att det gick bra.... En liten rodnad i pannan(kommer bli ett stort blåmärke...)fick han. Efter pappamys  o skratt så gick vi ut i solen. Jag som alltid går o går var nog lite i chock, satt på en bänk i solen o drog vagnen fram o tillbaka. Shoppade gröt o så vaknade han. Han var glad o pigg o vi är hemma nu efter sommarshopping på H&M åt prinsen. SÅ kul med små shortsdressar, badshorts o sommart-shirts. Nu ska han få frukt o så ska vi möta Pappa på jobb o åka o käka på IKEA.

PUH, vår skatt du är det dyraste vi har.


Nyss i sängen, bus o lek!

Another day!

Så nu har vi morgonsovit o här ska det ätas gröt, kläs på o duschas!
VILKEN RESA vi gjort sista året, om jag kikar tillbaka på bilder så förstår jag inte. Först har man varit med om det fantastiska att få vara gravid, känna sparkar, liv, längta, oroa sig, vänta o föda!


Kroppens förändringar, amningen o så alla underbara framsteg som Elian gör varje dag. Stora tänder, kan sitta själv, står på alla fyra, tar sig fram, gör sig förstådd... Det går SÅ snabbt!!!!
Min kropp gick upp 13 kg o ner mer än 18, snacka om att det går undan i svängarna. Man måste komma ihåg varandra också, vi TVÅ som fanns före tre.....
Jag i Åre spelar spel på julafton ( med bebis i magen som gjorde att jag mådde SÅ illa =))




grå dag ute men sol inne

Jag är så himla himla glad att Elian sover bättre = vaknar mer sällan!
Igår somnade han 19 o vaknade till några ggr så E vaggade någon minut o så sov han. Vid 22 så fick han lite käk o sen sova han till ca 5.30. Då tycker jag att han sovit toppenbra. SÅ härligt, jag VISSTE att han skulle lara det själv att han förstår att han inte kan äta o äta, magen måste ju få vila o han också. Älskade vän Mamma älskar dig!



9711

som kikat in här på en vecka!
Det hittar ni på bloggtoppen.se/personligt


Regnig söndag!


Vi innan regnig prommis på en timme!
Gick i parken, jätteskönt.

Köpte med mig goda olika bagels, grova rundstycker o bullar, Supergott ifrån Baker Hansen. Så nu har vi fikat frulle här hemma allihopa o E duschar, Håvard leker med Elian o jag slappar. Skönt!


Vår son??



Sista tiden har vår sockersöta son förvandlats. Han gör så roliga miner o jag skrattar högt.
Han smakar, suger in sina läppar så han liksom tuggar på sina tänder o det gör att han ser arg, sur o minst sagt skeptisk ut :)
Smakprov ifrån imorse:
Nyss suttit o ramlat ner, ser supertrött o arg ut.
Men sötast ändå tycker vi såklart =) 
I skrivande stund så ålar han sig omkring härhemma på golvet ÖVERALLT!




Stackars Elian som har en mor som lägger ut såna här bilder, men denna var ju bara SÅ rolig!
Rynkar på näsan, drar in läpparna o rynkar pannan.

Nu ska jag ducsha o ta på mig gummistövlar o gå ut i parken med min älsklingskille. ELIAN =) 


jättetrevligt!!


presentöppning! FÖDELSEDAGSBARNET!!!!


Martins sambo Marie!!! Hade gjort massa goda tapas o supersmaskiga muffins o mjuk kladdkaka, jag åt o åt o åt... :)


Martins trevliga kollegor!


Vi, åkte in till stan o mötte Viktoria o Anette snabbt men sen då vi tänkte gå vidare insåg jag att jag ville hem så vi orkar med söndagen. Så vi åkte hem o la oss, supertrötta. Idag är min form toppen efter en timmes sömn då E tog Elian mellan 8-9. Nu sover bröderna Aamodt i soffan, varsitt täcke. Så söta så :)

Hemma

Igår innan vi åkte till partyt. Martin 25 år!


Lördag!

Hemma igen, vi har till o med hunnit sova en blund jag o min skatt.
Samma visning som jag såg på med Onkel o Elian. Vi gillar området starkt, nära till skog o gröntområder direkt utanför, lekplats o allt...vi får se!

Ikväll ska vi på 25årsfest hos Martin, Elians gudfar. Ska bli kuligt o gott med lite vin. Snart kommer Onkel som ska barnvakta, han är vår ängel han o njuter av att passa skatten titt som tätt =) 

Jag känner att håret växer snabbt, men måste toppa snart så det håller sig fräscht. 


Dagens: svarta leggings, svarta shorts gina tricot, nikeskor, grått linne H&M, grå tröja Bruns Bazaar, svart kofta o sjal H&M. Svart trench ZARA. 

Dagens moment: imorse då jag insåg att Elian sovit hela natten!!!!


matstopp

varit ute i undebara vädret
cappuccino o chokladcroissant
pussar
shopping
nu: ammar o skulle varit på visning för 5 minuter sen....

HELA NATTEN!

JAAAAAAAA! Viktoria gör mig så lycklig haha, hon kom sent inatt efter jobb o vi låg o pratade till halv två. Elian sov sist när hon var här sin första hel natt, o vad tror ni händer inatt?? Jo han sover från 19-ca 6. LYCKA!!!!

Nu äter vi mysfrukost med mörkt bröd, avokado, ost, kalkon o tomat. Grönt te till. Mums! Solen strålar!

smakprov.....



Okej då, detta är designen. Men den ska vara mindre kantig o inte lika robust o tjock som den ser ut.
Den ska även vara lite mer upphöjd ( den stora ) så att vigselring med stenar får plats bredvid.
Vad tycker ni? Jag ÄLSKAR den såklart =)


nöjd morgonkille!

n?jd morgonkille!

nu kanske det fungerar? testar!

alldeles nyss satte sig Elian flera gånger då vi låg o myste i soffan o han lekte på golvet. Så himla sött o vuxet!
Vi älskar dig!!!!

Familjen!!


Här är vi i hissen(grådassig o tokig mobilbild men ändå ), alla trötta efter lång dag.
Vi har nyss kikat på ritningen av ringen, den blir FANTASTISK!! 
Ska handgraveras så orden inte slits bort efter tio år, det är viktigt då vi sitter där i 90 årsåldern o håller varandras händer att texten vi valde som unga fortfarande finns kvar, E jag är din i evighet!

Nu är min fina nyklippta älskling ute en sväng, jag ska strax fixa dippen, ta fram chipsen o dricka Brämhults apelsinjuise o käka pistagenötter. HÄRLIGT! Känns verkligen som en fredagskväll.



promenerar!


I Slottsparken på väg hem!

working MAMA!

Stackars förkylda Ashi!


GOD LUNCH!!


Erling med Nickolas & Monica med Elian!
Smaskig pasta käkade vi på San Lorenzo!

Ashi: 4 you!

Ashi: 4 you!

Jag igår innan hudklassen.


busar!

busar!

Jag busar med det mysigaste håret som finns!!!!

Fridaytroubles....

Jag försöker lägga in bilder men det går fortsatt inte, trist! Sen är min mail helt nere, kan ej klicka på svara eller ta bort, någon som vet hur man gör? o jag hittar inget nr till yahoo.se men har skrivit i ett formulär på engelska ( haha kundservicen.....) Mina mail är dessutom tomma då jag klickar på dem. Någon som försökt maila mig??

Dagen idag var helt undebar. Tänk vilken lyx det är att få vara mammaledig. Njuta av sol o luften ute varje dag medans Elian sussar i vagnen. Svårare o svårare att vara på restaurang tycker jag, trivs bäst hemma så han får leka av sig o röra på sig. Men då hans ka sova så sover han absolut skönast i sin vagn!

Lunchade mumsig pasta o sen sprang jag inom o hälsade på Ashi som var på jobb, hon behövde nässpray som Monica köpt till henne. Hon såg så fin ut i sin nya sminkning o ljusare hår!

Nu ska vi gå o möta DAD hos frisören!


Ps, min hotmail fungerar inte heller, är det bara för mig det strular? Kanske någon som "tagit" min mail också....

problem?

kan ej bildblogga
kan ej svara eller skriva mail
vad är fel?? jag som väntar på slutliga designbilden på THE RING!!!! jaja allt löser sig, nu ut i solen!

ingen bild

jag får inte in någon bild, testar att blogga text =)
Ligger på golvet o betalar räkningar o fixar med konton!
Elian är naken o lite less så nu ska vi ut i solen!
Hoppas alla får en UNDERBAR fredag. Vi ska luncha med Monica, Erling o Nickolas.

Dagens glädje var då mina MaryKayprodukter levererades hem till min dörr, hade sett för mig att jag skulle få problem att hämta den utan bil o ingen hjälp. Men det BÄSTA idag var såklart att vårt hjärta satte sig upp o att det var Pappa som såg först!!!

Elian sitter!!!

Jippie han satte sig själv upp, det var E som såg det då han klädde på sig!

Strax sovdags!

Kvällen var supermysig o bra! Är SÅ glad att jag fick så söta gäster! 
Nu ska jag fixa lite o sen hoppa i säng med min sambo =) 
Imorgon är det fredag, då ska Viktoria komma o sova med oss, MYS! E ska ut på lite fest!

Jag sitter i min dräkt :)

Nu har vi käkat o Elian leker.
Jag ska ha min första hudvårdsklass ikväll, Viktoria o hennes två väninnor. TACK för att jag får träna på er :)
Vi har den hemma hos mig bara denna första gång då Viktoria bor ganska så litet. 
Det kommer bli jättemysigt o trevligt!

det dyraste vi har!

det dyraste vi har!

sitter med Enigma på ög volym o har gungat hjärtat i sömn efter pasta med köttfärssås på burk + banan!
Nu ska jag laga samma mat åt oss ( ej på burk :)) med fetaost i, E slutar NU!!

gråa idag!

gr?a idag!

innan vi gick ut.
jag har gråa stuprör, vitt linne, min älskade grå kofta ifrån Lindex, grå topp med lång ärm ASOS o nikeskor + gul sjal. Knasigt väder med duggregn, sol, blåst o vindstilla. Härlig prommis iaf o vi mötte kära Petronella o åt GOTT på Åpent bageri. Så himla mysigt att ses o det var spontant, inte dåligt =) Hoppas hon o hennes Stefan bor kvar där de bor nu när vi flyttar, då har vi nära till varandra =)

Nu: ammar o ska vika tvätt!

Skön morgon

Inatt sov Elian sådär, han vill så gärna käka på natten, E la honom vid 1tiden tror jag men sen vaknade han o åt lite, iorse då han vaknar så äter han som om det gällde liv eller död, jag tar honom ifrån bröstet o han blir så arg o försöker söva sig själv igen, söta lilla vännen. Han är knallröd bak på rumpan o ryggen, känns inte "bara" som eksemhud, jag tror det kan vara superfull kissblöja som får honom att reagera. Har märkt att 8hourcream hjälper!


Vi två

Vi tv?

Igårkväll då Elian sov i vagnen.
Vi har en underbar son som älskar andra människor :)

Denna dagen har varit konstig, blandade känslor. Mest irritation o ilska o besvikelse då jag älskar att kunna blogga men nu känner jag mig ås begräsad o osäker på OM jag fortsätter. Du som gör detta, VARFÖR??

IDOL

IDOL

Juryn under kvällen då vi hade IDOL. Riktigt proffsigt gjort, KUL!

Gohjärtat 8 månader idag!!

Gohj?rtat 8 m?nader idag!!

Supertrött på bilden :)

oppgaver!

oppgaver!

Elian sov sig igenom EN hel oppgave ( uppgift) så jag fick vara med.
Här med Tor, Andreas o Öyvind. Jag ser tokglad ut!

teambuilding!

teambuilding!

Härlig dag i backen!

H?rlig dag i backen!

Solen sken o det var lekar o aktiviteter i backen.
Jag gick med vagnen o Elian sov sött. TUNGT i snön men mysigt att vara med.
Avslutades vid stugan ni ser på bilden i backen, musik, grillning av hamburgare o korv i solen.
Mitt lag vann!! Jag deltog inte men var stolt ändå =) 

BUS!

BUS!

På hotellrummet ( efter vi möblerat om en del), Elian njuter av att leka o busa med världens bästa Pappa o onkel!

Galakväll

Galakv?ll

Jag & Anne. Lite kul är att vi ser nakna ut, på en bild jag har syns inget av hennes klänning men som ni ser här så har hon ( o jag) axelbandslösa klänningar!

Jättetrevlig kväll, trerätters, lite vin o IDOLfinal. Jag är SÅ stolt över Janina som var Madonna, i peruk, kläder o att hon SJÖNG så fint! Jag o Elian la oss i tid o var klart piggast idag =) 

Nu är vi hemma o jag har pratat med polisen, min mamma som ligger på sjukhus, packat upp, lagt Elian, tvättat o nu ska jag fixa vidare.

JOBBKOLLEGOR!

JOBBKOLLEGOR!
Jag o mina tjejer!
Nu äter Elian gröt, jag har duschat o galamiddag är kl 19.30

Rapport:

Kul igårkväll med buffé o ett glas dagens. Sen var det lite slappstun dpå rummet mellan 20-21, Elian sov på sängen o strax före 21 lyfte jag i honom i vagnen o la en stor filt över så sov han sött HELA idolkvällen. Vi hade liveidol här, SÅ kul att se! Jag var i det rummet där deltagarna skulle sjunga o så visades det live i ett rum intill på storkärm för alla festglada. Det var en jury, lyssättning o högtalare. Superkul! Jag hämtade deltagarna ( framröstade på jobbet) ifrån deras vänterum o de var NERVÖSA. Men supermodiga!!!!

Sen rullade vi in på rummet vid 23 o E kom 24, sen sov vi hela familjen. Men Elian åt någon gång inatt o vaknade superglad i mitt täcke 6.15, vi myste o så var det frulle kl 7 o seminarie 8. Elian sov en del i vagnen o var med lite, sen gick vi "hem" o myste, till restaurangen o gjorde gröt o nu ska vi snart gå ut.

TRÖTT KILLE!
Vi  har det bra! Inga måsten =) 

Sömn !!

ÅÅÅÅÅ jag är en ny människa. Vi sov skönt jag o Elian, MYS!! Somnade in till Oprah o massa mystv. Vi är så mycket ute annars, ser INTE på tv ofta om dagen o inte i söngen. Lite busig måste man få vara! 

FRAMME!

FRAMME!

Elian kryper på golvet. Vi lever!!

Kom fram igårkväll vid 22, Elian somnade inte direkt men då vi svängde av vägen o svängde i en minut så somnade han haha, precis som i vagnen. Han somnar ej av att man drar utan det ska vara snabba hårda fram o tillbaka =) 

Nu är vi inne på rummet o slappar. Det är möte kl 13-18, först visades filmen som E jobbat o jobbat med, men med HÖG volym så vi kunde ej vara därinne, satt utanför o hörde gott o väl allt som sades, gjordes o sjöngs =) Superbra tycker jag att den var, handlar om vårt företag där vi jobbar o om framtiden. Sen var vi inne en stund o lyssnade men det var totalt syrefattig luft så jag skippar det.

Igår då vi kom fram blev jag lite arg, rummet är ett stort rum o vi har svårt att få Lilleman att sova om vi har tv, ljus eller annat som stör. Men alternativet är en våning upp ( ännu mer trappor o ingen hiss) o då blir det jobbigt med vagnen så detta får gå. Har möblerat om lite o det ska nog gå fint. Det bästa är att jag har tv4.

Såg om donation imorse, TA STÄLLNING o registrera dig i donationsregistret så du kan hjälpa någon annan om du får möjlighet o vill i framtiden. VIKTIGT tycker jag!

Nu ska vi lägga oss o vila lite.


tyget

tyget

vintage

vintage

Denna har min syster köpt i London, det är hennes som jag lånat för något år sen o aldrig haft tillfälle att använda. Materialet är så vackert o skirto då man snurrar är den supervid, perfekt bröllops eller dopsklänning! Eller man får ju inte ha vitt på bröllop =) Men bjud mig på en fin trädgårdfest i sommar så ska jag ha denna!

På väg!!

Nu är bilen snart packad, vi käkar middag o Elian tar sig en powernap i vagnen efter miniprommis! Helt lovely väder, jag shoppade två bananer o två center, så långt in i butiken kom jag utan att vagnen fastnade i interiören =) CRAZY massa människor i dessa minibutiker på söndagar i Norge. Men jag blev inte ens irriterad, denna dagen har varit FAB!

SOMNA OM!!

SOMNA OM!!

Jag o Elian somnae om superlänge!!! =) SKÖNT!
Nu har E dammsugit o matar just nu Elian. 
Sen ska vi ut på tur alla tre. Det ska bli supermys!

Kläder idag:
bruna leggings, brungrå top H&M, vit sommarklänning H&M, rosa/vit sjal. (obs går fötterna ner i vikt då man går ner i vikt? Mina guldiga ballerinor som jag ÄLSKADE ifjol är två storlekar för stora o de satt super då jag var höggravdi men jag hade inte vatten i kroppen...jaja får hitta ett par nya, idag får det bli nikeskorna igen =) Jag önskar alla en STRÅLANDE SÖNDAG!!!!!!

Elian har på sig Arsenal-shirten, E klädde på!

bländad

bl?ndad

HEj Pappa!

HEj Pappa!

tokbilder!

tokbilder!

Lägger in alla tokbilder!
Elian skrattar då man kör rally =) 


Nu är vi inne o E har pollenchock, SÅ trist!


MINA BÄSTA!!

MINA B?STA!!

God lunch!

God lunch!

perfekt start på söndagen!
UNDERBAR stund i solen med sovande son i vagnen o god lunch!

SUNDAY MORNING

E sover som en sten då Elian är vaken, vilket är aningens irriterande. Samtidigt som jag bara älskar tex det tidigar morgonmyset då Elian drar mig i ansikte o näsa, pratar högt o skrattar då jag blåser honom på kinderna o busar i magen. Jag tror han får minst en miljon pussar varje morgon, han är ju så GO! E sover lugnt bredvid oss, haha det måste vara en manlig förmåga. De litar förmodligen så stenhårt på oss Mammor att vi ALDRIG låter barnet skrika/må dåligt så de sover sin sömn....grr lite av den egenskapen önskar jag mig + att E börjar VAKNA.

Jaja jag är glad idag ändå, men funderar hit o dit på kickoff om vi ska hänga på eller faktiskt vara hemma bara jag o Elian. Tror det blir supermys, men samtidigt så är jag himla trött om dagarna nu när han vaknar o käkar lite på natten. Oavsett om jag lägger mig i tid så somnar jag inte på flera timmar. 

Solen strålar o vi är alla friska, DET är viktigast! Ska ta en kopp välling o städa badrummet, sen gröt kl 9 o somna om! Om det behagar lille klumpen som faktiskt somnade om vid bröstet imorse en liten stund....


Jude Law

Världens värsta pojkvän

LONDON. Jude Law har utsetts till världens värsta pojkvän i en ny amerikanska tidningsomröstning.

?Alfie?-stjärnan får förstaplatsen för att han under förhållandet med skådespelerskan Sienna Miller var otrogen med sin barnflicka Daisy Wright.
Andra namn på listan är Billy Crudup, 38, som lämnade sin gravida flickvän för filmstjärnan Claire Danes, 28.
Nicole Kidmans make, sångaren Keith Urban, 39, kom trea. Han hamnar på listan för sin påstådda otrohetsaffär med en 23-årig fotomodell.

 

//Expressen idag


Sådär med myset....

Våra myskvällar går sådär, jag jobbade lite på datorn o E somnade.
Fortfarande ej hunnit käka lördagsmiddag, herregud vad ser med oss? 
Ska dricka en STOR kopp välling o äta en macka nu, italienskt landbröd!

Imorgon ska jag ut o gå i solen o mysa, snabbt hälsa på Viktoria o sen packa det sista. 
Då Elian ska sussa kör vi bilen mot KICK OFF med jobbet, ska bli intressant. 
E håller i en del av den så jag vet vad jag missar om jag missar saker, då Elian inte kan vara med på ALLT =)
Men så mycket vi kan!

Tar med Es pc så jag kan blogga!


Töntig bild

T?ntig bild

Men denna skickade jag hem till mina E idag ifrån konferensen.
Jag tänkte på dem o blev så glad, tänk att de finns i mitt liv?! DET BÄSTA SOM SKETT MIG!!!

Dagen var SÅ härlig, massa positiv energi, bra information o jag är superpeppad! Trött som bara den var jag men det gick över förväntan, man klarar mer än man tror. Kom ihåg det!

Ikväll tar vi lite igen den kvällen vi skulle haft igår, men E småsover på soffan o jag småjobbar. Ska strax gå o köpa någon mat till oss o sen MYSA!!!! 

rouge

rouge

Jag har bytt ut min foundation o rouge till Mary Kay, rouget är persikafärgat, trodde allvarligt att MK var lite damigare variant av smink, men är SUPERNÖJD med resultatet o prisklassen är väldigt bra. Idag ska jag sälja min första foundation till Ashi! Jag skulle INTE rekommendera produkter eller sälja dem om jag inte själv var nöjd o använde dem!

Nu har vi sovit en lur härhemma o ska klä på oss o gå ut i vackra vädret, ska få i lilleman lunch först så han sover bättre inatt!? ;) HOPPAS!!!

UNDERBARA HÄNDER!!

Jag fick faktiskt frågan av min väninna Viktoria då vi sågs i parken i veckan: Vad har hänt med dina händer?
De hade börjat bli flikar av huden som lossnat på vissa ställen ( usch) som effekt av att det varit torr luft i vinter + att jag tvättar mina händer MÅNGA gånger per dag, inte bara då jag kommer hem efter att ha varit ute, efter toalettbesök eller innan jag lagar mat, även före o efter amning o blöjbyten. De var minst sagt utsatta mina händer.

Ikväll har jag prövat Mary Kays SATIN HANDS PAMPERING SET. Ett set i tre steg som luktar underbart o FUNGERAR!! Jag rekommenderar dig verkligen att satsa på ett sånt om du som jag vill ha silkesmjuka händer. Detta ska jag definitivt rekommendera till mina Mammaväninnor o andra o jag kommer använda det så ofta jag hinner. Ett bra tips kan vara att ha det som en kvälls eller helgkvällsrutin! 

Om du villfråga någonting så maila mig på [email protected] 


Nu sitter jag o läser o fixar härhemma o har pratat i telefonen med min mor. Äter mörk choklad o pratar med Ashi på msn, en riktig tjejkväll, såna behöver man ibland!



GLADA!!!!

GLADA!!!!

Elian har haft det SÅ bra med sin far idag!
Massa killsnack kah jag tänka mig o massa killbesök. Kollegaer, gudfar o onkel.
O Bestemor!

Nu är Mamma laddad o full av positiv energi, trots att jag missade en underbar soldag, men solen sken inne där vi var!!


Ta sig i kragen

Jag åker ändå, behöver denna konferens. 
 :)


flygplan

Är inte negativ idag bara trött, har ju mitt lilla flygplan att se på, han ligger på golvet o fladdrar med armar o ben o tror att han vilar. SÖTA älskade son!!!

Nu välling =) 

Så dumt att E somnade nere annars hade jag varit pigg idag, för då hade han tagit Elian inatt....

Synd

Synd, men jag har inte fått mkt sömn, Elian har käkat o legat nära mig o inte velat något annat. Så mina planer idag ändras, skulle ha varit på en stor konferens kl 10-17 idag men jag kommer helt enkelt inte att orka. Ska lägga mig med Elian efter 9gröten ( har ej gjort det på två dagar nu) jag BEHÖVER den halvtimmen. Sen ska vi nog ut o gå idag o packa, imorgonkväll reser vi iväg med jobbet på kick off!

Lista

Tio första:
Första bästa kompis: Charlotte Mårtén
Första bil: Blå SAAB 9000, 20årspresent av syster!!!
Första kärlek: Kalle
Första husdjur: katt
Första semester: oj....vet inte! Gotland kanske?
Första jobb: Jobbade ute med att rensa ogräs o fixa =) 
Första köpta skiva: LL cool J kom jag på nu att det var!
Första riktiga kärlek: Anders Nygren
Första piercing: i naveln, utomlands med Anders då jag fyllde 17
Första konsert:Gatufesten?

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Ett glas dagens på Odeon
Senaste bilfärd: Ifrån svärmor i tisdags
Senaste filmen du såg: Starsky & Hutch NU på tv
Senaste ringda telefonsamtal: Idag till E
Senaste bubbelbadet: Innan jag blev gravid
Senaste spelade cd: i bilen mysmusik!
Senaste kyss: några timmar sen faktiskt....FREDAG! Hallå?? E!!! :)
Senaste gången du grät: Idag av lycka då Johanna o Elian skrattade, jag är lättrörd
Senaste måltiden: en mozarellapizza med pesto för en timme sen
Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina kompisar: ja en klasskompis?
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja 
Fastnat med blicken i någons urringning: Ja, ibland blir man chockad
Fått ditt hjärta krossat: Inte helt krossat men blivit sviken 
Busringt till någon: JA!

Sju saker du har på dig just nu
1. svarta trosor
2. svarta leggings med spets på
3. ljusgul hängselklänning
4. svart linne med spets
5. svart vringad tröja
6. filt
7. sporttop i grått

Sex saker du gjort idag
1. varit barnvakt
2. promenerat
3. ätit god lunch
4. badat med min kära son
5. smsat
6.ätit choklad

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Min mac
2. Mitt armband
3. magasin, LYX!
4. vardagsromantik
5. nya Bruns Bazaarjackan 

Fyra personer du kan berätta allt för: E, Charlotte, Syster + ingen mer :)

Nu ska jag krypa ner o läsa! 

The story....del 1

Jag o E jobbade ihop våren 2005 o sen var det sommarlov! Jag var singel då jag kom tillbaka ifrån en galen sommar i Sundsvall. Härliga veckor då jag bara myste med tjejerna o såg Alfie o trivdes med singellivet. Mitt ex hade varit otrogen med en tjej ( en kyss) o efter det blev det aldrig detsamma igen. Så: ta ingen skit tjejer =)

Jag o E var ute med jobbet på latter ( stand up ställe) Vi hade aldrig pratat men då min tjejkompis var på besök i Oslo så mötte vi han + massa andra ifrån jobbet ute på party. Hon satte sig vid honom o var ganska på o han var ganska full ( hon med =)) Jag blev lite irriterad, fattade aldrig varför men jag hade nog halvtråkigt samtidigt som jag tyckte att jag faktiskt varit lite smådum o inte pratat med den där killen som sålde väldigt bra o verkade småkaxig ( är han INTE). 

De kysstes faktiskt då han lovat mig att följa henne hem eftersom jag åkte hem före henne o hon var ny i stan. Så han kom hem till mig med henne o i min soffa kysstes de lite o han lånade min laddare till mobilen så han kunde ringa en taxi. Jag fastnade i tröskeln i mitt sovrum med min häl i en spik, AJ! haha komiskt. Dagen efter fikade de o sen åkte hon hem igen. En av mina underbara girlies som idag har en toppenkille!!!!

Åter till den kvällen på Latter som var några veckor efter denna kvällen. Jag kände att han var väldigt intressant, vi stannade bägge två kvar o tog några öl trots jobbdag dagen efter. Alla försökte att dra ihop ett gäng o för att gå vidare o vissa gick o de tjatade o tjatade att ALLA måste hänga med. Vi var smått förlorade i varandra.

Gick då alla andra gått hem till ett ställe bara han o jag o drack ett glas vin, klockan var mycket o vi gick mot taxistationen. Han åkte hela stan runt för att lämna mig hemma först.... köpte mat där jag bodde o vi gick hemåt mot mig o han käkade upp den o vi pratade o pratade, inget annat! Jag var så imponerad över honom, hans engagemang, positiva attityd o han var ju så snygg, en riktig man! I soffan satt vi o klockan 5 sa jag att nu måste jag verkligen sova, han sov bredvid mig i sängen i sin kostym, jag skrattade o sa att du FÅR ta av dig den jag är inte rädd men nejdå gentlemannen vaknade i honom. ( I efterhand säger han att han kände då att det skulle nli något seriöst)

Kl 7 väckte jag stackars E o han tog en taxi hem o duschade, bytte om o hämtade bilen. Sågs på jobbet o mailade en del den dagen. På kvällen bestämdes det att vi skulle slappa o käka o se film ihop. 


Forts följer.

På Odeon

P? Odeon

Söta flickor på Odeon,
full fest bakom oss =) 
Tydligen Mediakväll för folk i branschen!
Hann med en dagens o sen hem med smågrinig kille.
Den GODA maten blir färdigpizza, trötta föräldrar :)

Lunch i parken

Lunch i parken

Smaskens ifrån Baker Hansen!


glad!!

glad!!

Superglad sessa!!


FLIRTING....

FLIRTING....

Prinsessebesök!

Jag har haft Johanna på besök idag. SÅ mysigt!!
Först somande hon i sin rosa vagn inne i Elians rum med öppet fönster, där snarkade hon högt o skönt!
Vi var inne o kikade på henne, jag o Elian o jag viskade till honom. han tyckte det var superspännande.

BARA skratt o glada miner, de älskade att leka ihop o Johanna är den absolut gladaste bebis jag någonsin träffat!

Sen tur i parken, GOD grovmacka med mozarella o kalkon o en god pistagebulle med AnnaStina.

Nu hemma på mat o blöjbytestopp. Ska ner på Aker Brygge o fortsätta njuta av solen är planen, mitt huvud är dock lite småont, men dricker vatten o hoppas att det går över!


sparar tv-tips som är just nu på svt 1

kycklingklubbor
pensla med : mango chutney, soja, citronsaft o vitlök. lägg i ugnsform.
skala o skär: potatis, morötter o lök i bitar in i ugnen med allt.
efter halva tiden om du vill, lägg i: oliver, paprika o tomat.

25 min i ugn

MMMMM, det tror jag iaf =) Ska testa väldigt snart!

Hemma!

Hemma!

Jag fick PIONER med världens sötaste text på ett fint kort ifrån AnnaStina, TACK!
De gjorde mig så glad.

Nu ska vi leka o mysa här innan lilleman hoppar ( haha ) i säng!

Imorgon ska vi ha kvalitetskväll, massage, god mat o MYS!

Ska vi byta?

Ska vi byta?

De bytte leksaker, sötnosarna!

Nu hör jag mina E skrika av skratt här, bästa ljudet jag vet!!!!

TJEJER!!

TJEJER!!

Härliga solstrålar!! 
Jag bara älskar att gulla med prinsessan Johanna, ROSA ROSA o massa skratt!
Imorgon ska hon hälsa på oss o Mamma ska få gå på ansiktsbehandlig, det är hon värd!
Jag längtar, tänkte lära Johanna lite bus =) 

Ännu en härlig dag!


Jag o min skatt på Odeon i solen!
Efter möte hemma hos mig så bytte jag ifrån kjol till jeans o mötte AnnaStina o Johanna i solen.
UNDERBART!!!!!! Ett glad dagens + en ceasarsallad o massa girlietalk, WE LIKE!

?nnu en h?rlig dag!

Bebis eller ej?

Bebis eller ej?

Vi på Barbera ( november 2005), med Petronella o Stefan. Jag var nykter chaufför, vi hade nämligen fattat vårt bästa beslut i livet. Vi längtade SÅ efter dig Elian!!!!



Jag


Linne med spets benvitt, H&M, Tröja bruns Bazaar
Jag

Dagens

Dagens

Småstressig dag, men detta är dagens kläder.
Knälång H&M volangkjol ( min favvis innan jag blev gravid) o svarta strumpbyxor, nikeskor.

Frukost.

Mysmorgon som vanligt, vi hann pussas alla tre innan E gick! Äter frulle nu o har nyss duschat, ska ta en morgonprommis idag tänkte vi. 



linslus

linslus

Vi kanske är linslusar bägge två men jag ÄLSKAR Att föreviga vårt liv!
Här är vi alldeles nyss, Elian ler ibland då jag tar foton o så slocknar smilet då blixten gått bort. Haha han kanske blir som sin far o mor, lite extra modellande i studietiden! (Jag har INTE varit modell men ställt upp på småsaker) O ÄLSKAR foton =)

Rekord idag med bilder tror jag, Elian leker massor på golvet o skrattar åt mig då jag sjunger!

AAAAJ

AAAAJ

Så KOMISKT att detta fångades på bild. 
Käkar o smakar på ALLT, min näsa här, 
jag kunde inte hålla mig för skratt. 
Han skrattade också, märkte nog att han busade!
Nu ska vi leka lite mer här. 
SKÖNT att solen skiner, det gör mig så himla glad o pigg!


Fruktstund

Fruktstund

Frukt på burk, we like! Inget socker eller andra tillsatser. 

OJ SÅ KUL ATT SÅ MÅNGA SVARAT PÅ VEM NI ÄR!!!
Ska svara på kommentarer så guldklumpen somnat!

Härlig solskensdag!!

H?rlig solskensdag!!

Spontant mötte vi Monica o Nickolas, MYS! Prommade o fikade på Baker Hansen på Vika. Mumsig muslibulle o en russinbulle. Mitt huvud mår just nu BRA! Efter all sol som gör mig SÅ lycklig, härlgit sällskap + motion hjälpte. Sen en alvedon förstås =)

Jag bara NJUTER av att vara mammaledig o kunde tänka mig att alltid vara det, får skaffa barn hela tiden haha. Nejdå men lyxen att få vara så nära den man älskar SÅ mycket, möta vänner dagtid o att möta så många nya vänner + att man får vara UTOMHUS så mycket, kroppen mår ju så bra av det, inte av att sitta i en stil 8 timmar om dagen på jobbet.... Men jag ska iaf jobba 50% har jag bestämt. 



mjölkdags?

mj?lkdags?

Det här var ett kul kort tycker jag, skeptiska bägge två. 

vi försökte =)

vi f?rs?kte!

Att ta en "outfit"bild är lite svårt då man har hela lägenheten full med leksaker ( som det SKA vara!!) o jag ville gärna ha med lilleE! Vi sprang mellan macen o en bit ifrån då det är ca 3 sekunders självutlösning på den in byggda webkameran. Nåt sånt här är det ni kan få se, jag ger inga proffsbilder haha! 

Svarta leggings ( lever typ i såna! ) Divided, svarta shorts Gina Tricot, grått linne H&M, grå tröja med lång ärm ( skön!!) Bruns Bazaar, rosa/vitsjal ifrån STUK.  + världens sötaste son i djungelstrumpbyxor, stålmannenbody o blåa hemmastickade sockar!

Nu äter jag rester ifrån kycklingsalladen som svärmor skickade med mig, MUMSIGT o har duschat supervarmt, mitt huvud blixtrade då vi vaknade efter powernap, nacken är STEL. Måste inkassera massage av min E ikväll. Men först ut i solen!!

smakprov

Nåt sånt här kommer resultatet att bli.
Min förlovningsring är den med stor sten ( men tror min är aningens större och i annan infattning, ej såna här klor) men jag kommer ha tre stycken princesscutstenar på sidorna om den stora. Vigselringen blir med många små princesscutstenar. Gillade inte helt denna bild men nåt sånt här är på gång, som jag glädjer mig!! 

Diamonds are a girls best friend......

Haha så kunde jag ej klistra in bilden men här: http://www.geocities.com/milan.jewelers/rsz1030b.jpg



Vem är du?

Innan vi byter blöja o käkar gröt o SOMNAR om här så tänkte jag fråga:
Vem är du som läser?
Svara GÄRNA GÄRNA!!!!
Tex: Kvinna ( eller namnet) , 19 år, Sundsvall, gärna yrke eller om du studerar! Vore JÄTTEJÄTTEKUL!! Men bara om du vill förstås!!



Morgonpigg!

Morgonpigg!

från A till B

fr?n A till B

Jag sitter med macen, tvn o vid soffbordet o bloggar samtidigt som jag pratar, sjunger o leker med Elian. Alltså springer emellan en del, men att blogga går ju så snabbt! Här la jag honom på bilden längst ner till vänster o här rymmer han in i matsalen. 

AJAJ!

Stackars LillE, nu när jag skrev så hade han krypit ut på golvet o rullade nästan från mage till rygg o så DUNK o så tillbaka, kikade på mig o jag log o då var allt okej =) SÖTNOS! Han är AKTIV nu o kryper omkring, inte på alla fyra men ställer sig i krypställning o gungar o ålar sig omkring. Vi ser på svt 1 nu, morgonTV. Då vi flyttat ska vi köpa TV4, kosta vad det kosta vill!

Kärleken

K?rleken

Här i Malmö.

Igår gjorde han mig så glad, kramade om mig ordentligt o sa att vi klarar detta. Husköp o annat som börjar gå mig på nerverna nu. Men du får mig att känna mig trygg o älskad Eivind, ÄLSKAR DIG!!!!!

Onsdag!!

Natten blev lite småstrulig men det gick bra! Jag som sover typ o ammar ist för att väcka E. Vi sov lite extra idag både jag o Elian o vi låg o gäspade ikapp o myste! Så ser jag att hans blöja läckt så sovpåsen o han är dyngblöta, tror han kissat MASSOR inatt men han verkade glad för det.

Nu är det fullkornsvälling o grönt te med citron ( min nya favorit!) som gäller. Sen gröt kl 9 o somna om en halvtimme, behöver det idag. 

Inga direkta planer, LOVELY! Vi ska bara på en prommis utan butiker, då sover han klart bäst. Igår vaknade han inne på posten, skönast är att strosa i parken tycker jag! Då kan man gå gå gå o gå!

Hej Mamma o Pappa!

Hej Mamma o Pappa!

Här är killen som skrattat o skrattat då vi var borta en stund, Farmor var så glad att hon fått låna honom o vi är så glada att vi har henne!!! Underbart härlig svärmor. 

Jag ska faktiskt njuta av att redan ha sett kvällens avsnitt av Desperate ( i Sverige på semestern =)) så nu är det GODNATTDAGS!

Dagens ögonblick: då Elian skrattar högt då E masserar hans lilla nakna kropp efter badet, LYCKA! + att få veta att jag snart har min ring på mitt finger, där den ska vara!
Dagens kläder: svarta leggings, svart v-ringad tröja American Apparel, grå ullklänning ZARA o ljusgul + svart sjal. Hundtandsjackan o Nikeskor. Är det någon som bryr sig? Annars skippar jag gärna denna dagens kläder =) 


Rutiner

Våra rutiner känns bra nu, mat, soving o läggning börjar fungera ännu bättre! Vi prövar att få läggningstiden till 20, men han är en tröttis nu som badar men åt rätt håll går det! 

Duktiga duktiga hjärtat som kryper ( läs ålar) sig omkring härhemma o upptäcker o ler mot världen. Han är så glad vår kära son!!

Det var UNDERBART att se diamanten idag, är bara väldigt trött nu! Huset struntade vi i, banken råder oss att se efter något annat pga hög fellesgjeld som det heter på norska. Jag känner att beslutet var klokt.

SOver sött!

SOver s?tt!

Vi slängde oss iväg till t-banan, jo jag sprang snabbt med vagnen o kände att mina nikeskor ÄR bra =) Vi hälsade på bestemor på jobbet ( helsestation) o var inom den öppna barnehagen, hon är SÅ stolt över honom o det är så härligt att se!

Sen gick vi tur hem till Bestemor o lagade pastasallad med pesto o så kom hon hem o åt med oss o myste, sen kom Dad o vi åkte bara vi två o kikade på ring o diamant, det blir några fler än jag tänkt o jag har designat vigselringen närtan helt klart, ååå som det kommer glittra! De är så duktiga, VI DESIGN!

Nu är det lek o mys här hemma!

På bilden sover Elian i Bestemors säng efter vagntur.




MYSER!!

MYSER!!

Massa att tänka på o ta ställning till, jag tror radhuset blir för dyrt! Räntan kommer stiga nu.....
Snart åker Jessica, uscha men vi ses i juni!!

På rätt väg!

Hur mörbultad jag än är då Elian kl 6.30 alltid slår upp sina två blå så är vi på rätt väg. Mindre mat på natten o mer sömn åt oss alla. Jag är nästan tröttare än innan men måste komma i säng senast 23 har jag kommit fram till! Komiskt att han vaknar samma klockslag varje morgon o kryper runt mellan oss i sängen, ÄLSKAR mina E!!

Tror inte han åt något inatt faktiskt, jo kanske vid 5. O vi ska nog klara att lägga honom 20 i framtiden också som vi gjorde igår, skönt att ha honom vaken den extra timmen om man tex ska bort på middag. Eller bara att E får träffa honom den extra timmen varje arbetsdag, det är mycket värt! Då sover han ca 20-5 o sen till 6.30!

Idag har jag massor att fixa, bank, mäklare, MaryKay, se på diamanten! Bara skojiga must dos!



Sov sött!!

Late men NU hoppar jag i säng!

sitter själv

sitter sj?lv

Här hade han suttit en stund, jag la kuddar så han inte skulle göra sig illa då han blev tröttis.
Satt länge själv, duktiga killen! jag sätter honom inte så här annars, vill att han ska lära sig att sätta sig själv. Det är på G nu! 

Mystjejer

Mystjejer

Jess o Janina.


Tjejkväll

mozarellapizza
choklad
film med Scarlett Johanson & Josh Hartnett
Janina & Jessica på besök = MYS!!!!!

Lite småtjafs med OMOGEN granne, men annars har kvällen varit superbra!

Dagens kläder: mörkblå stuprör (2blocks south)vitt ribbat American Apparellinne o mörkgrå långärmad tröja o ljusgul sjal o nikeskorna.
Dagens ögonblick: Elian skrattade högt då jag lät med mörk röst i omgångar, i bilen o hemma =) 



på visning!

p? visning!

I Bestefars armar!

vårt allt!

v?rt allt!

FOOD!!

FOOD!!

Lite käk i magen innan vi åkte på visning. 
Där mötte Bestefar o hans Turid oss o gav tips o råd.
Vi vill ha det!! Ska ringa mäklare imorgon!

ute o tokar!

ute o tokar!

Ute på väg hem! 
Vi käkade god nötochokladcookie(tyckte jag =))  o drack kaffe to go!
MYSIGT ute!

Jessica o Elian

Jessica o Elian

Igår på golvet!

rosa!!

rosa!!

Träd på gatan igår innan snön kom.
Men nu är den borta! :) Smälte bort idag.

Skön utedag!

Nu är vi hemma efter LÅNG o SKÖN prommis! Kikat på Jessicas lägenhet som hon ska hyra i sommar, eller jag o Elian stod nedanför o väntade. Jag blev jätteorolig eftersom killen hon ska hyra av verkade minst sagt knäpp men allt gick bra =) Nu har vi ätit kalkon o kycklingkorvar i bröd o ska strax bege oss på en extra visning!

UNDERBART att promenera o Elian sov jättelänge!!

Bestemor har uppdaterat sin blogg, keep it up Mormor!! =)

Natten:

VÅR SKATT!!!
Vaknade inte förrän 1 inatt o somnade då om i Pappas famn. 
5 vaknade jag av små ljud, inte skrik men mina bröst skrek AMMA! =) 
Somnade om till 7, GLAD kille som gosade med oss i sängen
UNDERBART! Jag är så lycklig o hoppfull om att fler såna här nätter kommer.
Jag somnade innan 23 igår också, härligt!

Nu är E o hämtar Martin, de ska fortsätta jobba med filmen o vi ska käka storfrulle här sen tänkte jag, Jessica, Martin, E o jag. Elians gröttime är om 30 min så vi får se när vi får det till! 

DUKTIGA

vi är duktiga, ska sussa nu, skriver + o - med radhuset....ska kika på det imorgon igen!


snö

sn?

Innan vi drog ner rullgardinen för Lillevännen såg det ut så här, crazy!
Han har svårt att somna om kvällarna.... 

Besök!!

Bes?k!!

Jessica här hos oss! Jag har fått påskägg, JIPPIE!
Vi har ätit ris, kyckling med champinjoner, squash, röd paprika o sås. 
Det blir mysa, Elian har nyss ätit gröt o så gav jag en bit banan så spydde han upp allting.
Jag tror magen blir full eller så är han väldigt känslig mot bitar, jag hade halvmosat den....Men han måste ju lära sig.... Samtidigt så ammar han ju så det blir nog kontraster.... jaja han överlever =) Leker glatt på golvet, ska nog ge honom en ny portion nu o sen bada!



sverige!

sverige!

Idag saknar Mamma Sverige lite extra! 

Köttfärssås o spagetti!

K?ttf?rss?s o spagetti!

Lunch alltför sent o banan, men vi är glada! DET är huvudsaken. Nu ut i smågrått väder, så Lillis ( haha det var då han låg i magen o sprattlade, sen då han sparkade blev han Elian ) o nu är han KLUMPEN =) ) får sova! Möta AnnaStina o Johanna tänkte vi också, i parken. Där är vi nästan varje dag. Jätteskönt är det.

Ska bli så MYS att Jessica kommer ikväll, bara prata o kramas. Tänkte jag då, vet inte alls hennes planer!

Segproppsmorgon

Oj så skönt att kunna ligga i sängen o sova, vakna o höra mina E  vardagsrummet. Elian kom in o käkade mjölk o sov med mig TVÅ gånger o han som bara brukar sova en gång före 12. Jaja trött efter de timmar han missade igår tror jag nog. Nu hickar han i mitt knä o jag känner att det är dags att byta blöja =) 

Jag har duschat, E får besök av Martin o de ska jobba lite med en grej o jag o E tar nog oss en tur ut i vagnen. Sen kommer JESSICA hit vid 16, MYS!!!!!!

Nu: blöjbyte, torka håret o småsminka mig lite. Concealer, rouge, lite mascara o lite gloss blir det idag, känns som en sån dag =) 

Dagens ögonblick igår var när jag o Elian myste i sängen, vi hade SÅ mysigt på morgonkvisten!
Kläder igår var: Tiger mörka stuprör. rosa linne, vit långärmad tröja med knäpning i bröstet, vitt smalt skärp o grå kofta + rosa/vit sjal!

Imorgon får jag min jacka, Mormor har lämnat den i Lund nu hos Janina. TACK!!!! Behövs nu när det är lite kallare ute.

GOD NATT!!

jag skulle ha lagt mig för länge sen, måste nämligen orka tidiga morgnar+vakennätter. Men det är min tur att sova imorgon, får se om jag behöver mer än en timme! Brukar hjälpa massor det =) 

Alfie

Jag måste se Alfie en dag snart, min favoritfilm!

Jude o Sienna strosar. SÅ less jag skulle vara på att bli fotad om jag var känd, som då man inte ens orkar svara i telefonen, hur ska man orka gå på gatan då folk springer efter en o fotar? 

Apropå favoritfilm: SVT 2 NU en annan av mina favvoriflmer!! DAGBOKEN! Se!

ont i hjärtat

Vår son är fortsatt vaken, vanlig läggetid är kl 19....mycket intryck efter semester o smått täppt i näsan är nog orsaken.... I början låg han superglad o pigg trots en kvarts vaggande av sin far...så fick han vara vaken lite längre men nu lägger vi honom, det skär i hjärtat att se honom le åt mig då jag kommer in o att inte kunna pussa o krama på honom, nu gråter han .... övertrött. Tror jag ska ta över, E sitter där nu....

update kl 20.56, nu sover han!

Stålkvinna!

St?lkvinna!

Här har vi en underbar vän, AnnaStina med sin Johanna i vagnen. Vi drack en halv ( hann ej med hela =)) öl i Vigelandsparken o pratade om livet. Söta Johanna har fått två tänder o skrattade högt o CHARMADE Elian som var nyvaken o körde "hard to get" tror jag, han borde annars passa på hon är en liten pärla!

Tänkte tipsa om en annan svensk BLONDINs, MAMMAs, BOSATT I OSLOs ..... - BLOGG, nämligen AnnaStinas! Lagt in länk nere till vänster nu. Den är BRA! =) Nu ska vi mysa här innan bad o gröt. LUGN kväll blir det i vårt hus.

tränar på morgonkvisten!

tr?nar p? morgonkvisten!

Här släpper han med ena handen, försöker sätta sig upp.

POLLENCHOCK

Här är det pollenchock deluxe för min kära E, stackarn..... 

Nu är vi inne efter härlig tur i blåsigt vårväder, fick i mig en kaffe o en tonfiskmacka på grovt bröd o en jättesmarrig kanelbulle. E fick vila han, lyxigt värre =) Elian sov så skönt i vagnen. Nu ska jag bara njuta av att vara hemma! Tvätten hänger överallt, mycket att tvätta då man har en liten en!



Dagens bild

Dagens bild

Vi sitter o ska gå ut! Trött kille som nästan spyr av matpureér men älskar fruktpureér o mjölk.
Allt har sin tid. 
Som att jag just nu sitter i pyjamaskläder tex.....vad ska jag ha på mig? Inte min svartvita jacka  iaf, den är
nämligen kvar i Malmö. ROBIN?? 

Nya trender

Just det, vi har nya trender här jag o Elian. Amning, amning o amning. Det käkas flitigt dagtid också nuförtiden. Tror han funnit balansen mellan "mat", gröt, frukt o mjölk.


Somna om

Jippie fick somna om lite med mina killar, nu har jag hängt tvätt o fixar, Elian tränar VERKLIGEN på att sitta tror jag, kryper baklänges o sätter sig bakåt. SÖTT! Ska duscha o bege mig ut i parken med lilleman, solen kikar ju fram idag också men det är ganska kallt ute. Oavsett sol är underbart! E ska få vila han, körde ju nätsna alla mil själv förutom en timme. Då körde jag!

GLAD PÅSK!!

HEM!

HEM!
Puss på påskmiddagen innan hemfärd.

spegel

spegel
Shopping på Åhléns. Vi vilar lite.

nya outfiten

nya outfiten
Mormor i nya jeans, tröja, sjal o jacka!

Shopping i Malmö

P? ?hl?ns

kalufsen

kalufsen
Ärvt mammas blonda kalufs?

Ingemar

Ingemar
I Ingemars famn.

upptäcker

uppt?cker
mormor är mysig!

på väg till bio

p? v?g till bio

Tänder!

T?NDER
Är småarg men man ser nedre tänderna =) 

På väg till båten

P? v?g till b?ten!


GBG igen :)

GBG igen :)
Här är vi fortsatt i GBG, på väg hem efter lång shoppingdag!

Jag på torget

Jag p? torget


Svärmor med sin svärson

Sv?rmor med sin sv?rson

E är för lång??

E ?r f?r l?ng??
Haha Mormor knäppte en del såna här kort, i solen utan att hon såg. Hon missade därför Eivinds huvud några gånger. Här har vi nyss kommit fram till Malmö o promenerar till Bo Noll Ett.

vi myser i sängen!!

vi myser i s?ngen!!

morgonvy

morgonvy
Sista morgonen.

23 våningen

23 v?ningen
Trött trött kille som hängde med på finrestaurang.
Så komiskt. Vi kommer upp, blandar gröt, beställer mat o så börjar Elian skrika av trötthet. Jag får smått panik samtidigt som aptitretaren kommer in på bordet. Vi får honom tyst direkt o jag ber om att få maten ned på rummet. Så 700kronorsmat o 110kronorsvin /glas dricks o äts av trötta föräldrar i sängen efter Elian somnat sött på sitt rum. Vi fick iaf e utsikten o sitta där i 6 minuter =) Det var en sån grej som man tror man kan göra fast man har barn, jovisst annars men inte i läggtiden. E var hungrig så vi chansade =) 

I provrummet

P? stuk
På STUK med Pappa som provar jeans.

SUPERGLAD!

SUPERGLAD!
Här är mina tulipaner som jag fick!!

grönt!!!!

gr?nt!!!!
Här sitter vi. GRÖNT o varmt!!

mat i farten

mat i farten

Här får Lilleman burkmat i vagnen, vi prommade mot Haga.

tokiga stunder

tokiga stunder
Mitt i kaoset bland bananer o blöjor, SKÖNT att slippa hålla ordning o kunna bara vara.
Man ser på mig hur tungt det faktiskt är att lyfta denna älskade klump.

Jag bloggade förresten då vi var i GBG igår men så blev nåt fel så jag kunde ej publicera det, skulle bara skriva att resan gick bra så långt! Nu blir det MASSA bilder som kommer in här!

lek!

lek!
Flyga flygplan är kul!!

GLAD!!!

GLAD!!!

Du sprider glädje i ALLA mina dagar min KÄRA, VACKRA, ÄLSKADE son!!!!!!!!!!
Nu ligger du på golvet o leker, du sätter dig snart tror jag, sätter dig liksom i krypställningen o nästan ramlar bakåt. 
STOLT är MAMMA o PAPPA!!!!
DUKTIGA du som i bilen hela vägen o käkade bara två gånger, inatt sov du mellan oss o vaknade glad som en sol osm vanligt kl 6.30. 

MAT!

MAT!

Lunch på avenyn.
Vi var superhungriga. Elian småsov i vagnen.
Härlig sol men mycket vind så vi satt vindskyddat här o njöt!

FRAMME PÅ HOTELLRUMMET! MÅndag

FRAMME P? HOTELLRUMMET! M?ndag
nyss checkat in o killarna kollar läget, sängen var MYS tyckte Elian som låg o kryptränade o bara myste massor i dessa sängar!

Påskmiddag

Nyss ätit underbar påskmiddag, stek!!! Nu ska vi snart göra oss klara så Lilleman kan sussa i bilen, spännande att se hur det går, det ska gå bra!!

Dagen idag blev jättemysig, jag o Mormor o Elian gick på stan, solen sken o vi satt på en uteservering o drack latte o åt lax till lunch, Elian sov i vagnen hela tiden o vi strosade i butiker. Storshopping på Espirit åt Mormor, hon förstod inte riktigt att det ska vara tighta jeans men resultatet blev fint tycker jag!! Jeansen blev ett annat märke, vi shoppade på Åhléns, jag hittade en kort jeanskjol!

Önska oss lycka till på resan hem så ses vi imorgon!!

LÅNGFREDAG

Vakennatt, Elian kräktes lite o sen var det vaken, pilla i pappas näsa, ligga klarvaken emellan oss, amma o amma o amma o amma, jag gjorde allt för att han EJ skulle käka men var nog hungrig efter att magen tömts.... Vi överlevde ännu en natt iaf =) Mysig frukost o sen lek o mys härhemma.

Nu är E o Ingemar på tekniska museet o sjöfartsmuseet o vi fixar hemma, ska strax ut med vagnen o jag packar smått. Just det, Elian var förkyld inatt snorig o tjock i halsen o hostade men det var som bortblåst imorse....

Bio o mat var LOVELY! En flaska vitt o plankstek innan Beckfilmen. Underbart att komma ut bara vi två.
Kläder då: nya tigerjeansen mörk tvätt, svarta pumps i mocka med öppen tå, rosa o brunt linne, svart kofta, rosa sjal + svart sjal o svart trench. Nya bruna 2handväskan.

Dagens kläder: svarta leggings, den gula korta klänningen med öppen rygg ( PÅSK =)) o svart kofta.

BIO

Vi har varit o sett i o på båten som Mormor o Ingemar köpt, ska bli HÄRLIGT i sommar att ligga på trädäcket o sola.
Nu lägger E en övertrött Elian o jag ska fixa mig lite, har haft migrän idag o ser ganska sliten ut, lite lipgloss o jag är redo för Beckfilmen med min älskade. Ta chansen o gå på bio ska vi göra. Imorgon ska jag gå länge så prinsen får sova, han är så nyfiken så vi ska nog hålla oss utanför butiker o bara vara utomhus i friska luften!


Dagens

kläder: svarta leggings, nikeskor, ljusgrå t-shirt, vit farfarstunika o ny vit o rosasjal knyten runt halsen + svart trench o svart sjal ovanpå (det blåser!)

ögonblick: då Elian skrattar högt i vagnen av att bara se på människor! Han är mitt livs underverk!!!!

Elians kläder är supersöta de med, blå o brunaktig isbjörnsbody POP, Brun o beigerutiga gubbyxor ifrån H&M, orange o brunrandig mössa med öron på ifrån Villervalla tror jag märket heter, oavsett hur knasig kombinationen låter så är han FAB!

DRÄKT

Hemma ifrån stan, vi hann ner o fixa det som fixas skulle innan Mormor o Ingemar blev tvugna att åka o överta nya segelbåten, KUL! Nu har jag o mina E käkat köttfärssås o spagetti ( Elian barnmat från burk, he loves it!) eftersom jag höll på att svimma i hissen ( behövde MAT) o tryckt i oss massa kanelbullelängd, så himla gott!

Jag shoppade en svart dräkt, kort kjol o jacka i a-linjemodell. Samt lagomt höga klackskor i svart med rund tå. Från början tänkte jag inte skriva om att jag börjat som konsult för Mary Kay i bloggen, jag var väl lite osäker på vad jag gett mig in på o ville inte uppfattas som att jag försöker sälja på mina läsare en massa dumheter =) Men nu VET jag att produkterna är otroligt kvalitativa o jag är stolt över vad jag gör o klarar inte undanhålla massa saker för er som läser så ni får följa med på denna resan också! :) Är så glad över er underbara läsare o jag blir mer glad än jag vill erkänna av alla söta kommentarer o mail! TACK!!

Nästa vecka ska jag möta en tjej som ska komma hem till mig i Oslo, hon är svensk o ska utbilda mig. Det ska bli jättekul o nu har jag ju den rätta outfiten, haha jag i dräkt känns lite komiskt men E älskade den!

Nu ska vi pussas alla tre här!

Bästa påskpresenten!

Jag som blev SÅ glad över vackra tulpaner i gult fint papper o GOD choklad på hotellrummet i förrgår, inget kort så jag tänkte att det kanske var hotellet som gett oss dem. MEN nu fick jag ett VACKERT o INSPIRERANDE mail av en tjej som läser min blogg o det var HON som skickat dem. TUSEN TACK SARA.O Jag har många bilder på hur glad jag blev över dem, som jag ska lägga in sen =)

Skärtorsdag

Nu har Elian o jag ätit frukost med Momor. E sover, han har ont i huvud o är inte helt frisk. Han får vila så mycket han vill nu så ska jag o Elian ut på prommis senare, måste det efter allt man käkar då man har semester tillsammans.

Natten var sådär, kollade ej klockan men då vi la oss sov Elian på magen, något nytt han börjat med o sen käkade han en del inatt, stenpigg kl 5.30 så vi myste o bytte kissblöja, han låg en dag efter med bajsandet så det kom efter en del ammande o en tupplur ( TACK!! ) men innan det hann han kräkas lite i sängen då magen var så full, stackars men han verkade inte bry sig o inte E heller som han spydde på som sov, haha!

Nu ska jag nog ta en dusch o sen ut med vagnen, solen strålar o jag är SÅ glad att vi har en sån härlig vår!!!!

Tidig kväll

Ingen bio bara lugn kväll, E läser bok o jag gör behandlingar, ansikte, läppar o händer. HÄRLIGT!!

Ska strax lägga mig i sängen o sova, kanske detta blir en bra natt?!


Dagens ögonblick

1. då Elian sov sött två timmar av 2,5 timmars bilresa. Vaknade perfekt då vi körde in i Malmö
2. då jag o E höll varandra i handen o Mormor tog vagnen, jag ÄLSKAR att känna hand hand i min, hans armar runt mig o hans varma pussar!

kort resumé

Handikappad utan att kunna lägga in mina bilder, har knäppt massor som ni nog förstår =) Men jag bloggar ändå!

Dagens kläder i bilen: beige casualbyxa, vitt linne med spets, beige t-shirt o nikeskorna ( bästa köpet i år!) Jag har aldrig varit en gympaskotjej men har vekrligen vant mig nu, att vara komfortabel o kunna gå hur långt som helst samtidigt som det är snyggt, I LIKE!
Sen på stan då jag shoppade snabbt blev det ljusgrå stuprör.

Jeansshopping igår var på STUK, fick underbar service o E provade supersnygga brallor, han är en HOT DAD enligt mig ;) Det blev inte dem jag ville men nästan, de han testade var superhäftiga men snäppet för tighta så det blev ett par Diesel som också satt fint o ger honom en snygg siluett. Jag köpte tiger, supersupertighta i 28, de är partaj o varafinjeans. Inte gå med gympaskor o svettas o stressa o amma i, såna har jag redan två par som sitter superskönt o är lite för stora, kan vara kul att ha ett par som faktiskt sitter riktigt snyggt o inte är så amningsvänliga. Alltså man ammar ju knappast med jeansen på nåt vis men man drar upp tröjor o bör sitta någorlunda comfy då man ska amma!

Annars har vi bara myst på, käkat SUPERGOTT o pussats massor i solen. Hotellet var FAB o de körde fram o hämtade o parkerade vår bil, såna småsaker som lyxar till det. Frukosten var underbar o Elian njöt i sin barnstol o testade olika smaker som gurka, melon o smörgåsrån. Sov som en prins gjorde han också o vi myste med film, ett glas vin o massa massa onyttigheter (semla, biskvi, godis o chips JA JAG MÅDDE ILLA!!)

Jag fick min dos av BRA lunch i Haga i GBG, bulgur med kyckling o massa grönt. ÄLSKAR svenska goda NYTTIGA luncher. Imorgon ska Mamma o Ingemar överta sin segelbåt o vi ska antingen på Tekniska museét ( tvivlar) eller bara mysa på gatorna i Malmö, staden är så mysig o söttigt liten.

Nu mörk choklad o mina magasin, läser ELLE, CAFÈ, MAMA o massa andra, har köpt så många att jag aldrig hinner läsa färdigt dem.

Kväll på Hospitalgatan

Nu har vi käkat god middag, Elian ska bada o vi ska nog ta oss ut på Beckfilmen på bio. Om vi orkar, trötta bägge två o E är väldigt sliten av pollen+förkylning. Shoppade fina tröjor åt honom förut, en vitoblårandig långärm, en olivgrön långärm, en olivgrön huvtröja, en mörkt blå o en rosa pikét-shirt. Nu är lilleman naken o redo för kvällens bad!!

MALMÖ!!

MALM?!!

Min usbsladd ligger i Oslo o Ingemars var för liten men detta är hans bild på oss idag fäör några timmar sen! Vi promenerade ner till bo noll ett o fikade i blåsten. UNDERBART VÄDER o vacker natur. Elian är glad att träffa Mormor igen, så glad att han bad oss gå på bio ikväll så han får vara ensam med Mormor o Ingemar!

Nu ska jag på H&M o shoppa tröjor åt E, vi hade inte packat för så många dagar hemifrån. SKÖNT med semester, älskar att bara vara!!!!

Semester

I bilen spyr elian øver hela sig i bilstolen samtidigt som maklaren ringer o ger oss ett bra erbjudande pa det Radhuset...
Kan ej blogga så bra via Es tele.

Vi har myst,sovit o ätit gott.
Shoppat,snygga jeans båda två
o søta møssor o annat till skatten vær.
Han ær underbar o imorgon åker vi
spontant vidare till malmø o hälsar
på mormor o ingemar!
E ær småsjuk o pollen stackars men
jag tar hand om honom,nyss fick han
massage!
Hotell o blåsigt men soligt väder har
varit fantastiskt!
Dagens händelse var när elian skrattade hejdløst
då E skojade med honom i sängen.
Ddagens kläder var svarta leggings,svart polo
,senapsgul kortklänning m puffärm o
nikeskor igen,love them!
Glad påsk alla søta!

Solsken en måndagsmorgon

Vi fick sova bra inatt, en vakenstund men E la honom. Så han åt lite vid 23 o sen sov han till 6(vaknade 3 o vaggades i sömn) , käkade o somnade om. tills min klocka ringde 8. Det verkar ta sig!!!

Stackars min E som vaknade supersvullen av pollen =( Men det ska gå bra!
Han har tagit en tablett  o vilat tills nu  o jag o Elian har ätit frukost o så.

Denna dagen ska bli jättehärlig!


CAROLINE!!

Vart hittar jag den GBG guiden på nätet?? Annars strosar vi o tar dagen som den kommer men det hade varit kul att ta en titt!
Hoppas du har en skön kväll o att du kikar in här något :)


Imorgon chechar vi in här! Måste packa nu, Bestefar kom på besök o vi har pratat hus o lägenheter o så fick Elian nya stickade strumpor ifrån hans sambos familj, de vi fick i julklapp är för små så jag bad om ett par till, supersöta röda! Elian fick också en badbåt att ha i badkaret av Tante o Bestemor. Så mycket fint vi får!!!!

TACK!

Vår skatt!!!

V?r skatt!!!
Smakar på sina tänder o är småtrött! Många pussar får man då man är på besök =) 

Bestemorkos=Farmorsmys

Bestemorkos

I tantes knä!

I tantes kn?

MYSER, fick smaka korv av Bestemor =) Det var smaskens!!

En bra ätardag idag, så vi håller tummarna för natten! Jag ska strax packa o sen lägga mig o läsa lite!

Kär i denna mannen är jag !!

K?r i denna mannen ?r jag !!

På balkongen, jag får vitt vin o E grillar!
MUMS var det!

Aker Brygge

Aker Brygge

Lena, Petronella ( nyklippt!! ) o jag på en bänk vid bryggan. Elian är i vagnen o Viktoria fotar.
Superskönt väder, lite småkyligt på väg ner till stan men väl där var jag supervarm. Innan middagen hos Bestemor fick jag byta om till svart aleggings, sbarta shorts, grå tröja o min svarta omlottkofta, invigde också silverballerinorna. UNDERBAR dag!!
Undrar hur länge vi får njuta av sommar redan i april??!

Årets førsta grillning!!

Sitter i soffan hos sværmor o har njutit en GOD grillmiddag på balkongen. MÆTT!!

dagens: casual

dagens: casual

dagens kläder: mörkblå stuprör, grått linne, vit t-shirt med minipuffärm, svart kofta som man viker fram som en sjal, ljusgul sjal o NIKEsneakers i vitt o ljusgult. Off we go!

sunny sunday!

Inatt somnade E nere i soffan såklart haha så jag fick ta Elian då han vaknade vid 3, käkade o somnade snällt om. Vaknade av att E kom o la sig o sen satt han o vaggade en bra stund ( vi har tagit i spjälsängen in till oss o byt sida i sängen så E ska ha nära till o höra Elian) o sen sov vi nog till 6-7 tror jag. En bra natt med andra ord. Jag fick sova till 9 o nu sover E.

Solen strålar o vi ska ut o möta Viktoria, Lena o Petronella o sen på middag hos bestemor. Imorgon vid 9 efter gröt så åker vi till Göteborg!!